Doktor

 • Operate Now Hospital Surgeon
  Spela
  Operate Now Hospital Surgeon
  Spelat 8644 gånger

  Nu är definitivt inte läge för en fikapaus, doktorn! Fem patienter väntar på sjukhuset – de behöver din vård! Men oroa dig inte, din sjuksyster har precis stämplat in och väntar på att assistera dig i operationsrummet. Det är full fart som vanligt i Operate Now-världen, den populära serien med operationsspel. Skrubba händerna och börja jobba!

 • Hundvalps-vakt
  Spela
  Hundvalps-vakt
  Spelat 1951 gånger

  Dessa tre valpar har inte haft speciellt trevlig dag. Var och en blev ganska tilltuffsade. Lyckligtvis har de just anlänt till veterinärkontoret. Kan du behandla deras skador, ta hand om dem och ge dem ett bad i detta omhändertagande spel? När du är klar, kan du välja några söta outfits för dem att bära också!

 • Ellas höftoperation
  Spela
  Ellas höftoperation
  Spelat 9712 gånger

  Åh nej! Ella skadade sina höfter och nu behöver hon opereras! Kan du följa med henne till operationssalen i detta sjukvårdssimuleringsspel? Det kan hända att hon behöver operera båda höftlederna.

 • Handhudsdoktor
  Spela
  Handhudsdoktor
  Spelat 5964 gånger

  Var och en av patienterna i detta online medicinska simuleringsspel har allvarliga problem med sina händer. Kan du hjälpa dem? De behöver några salvor och kanske en manikyr!

 • Extremt tandnödfall
  Spela
  Extremt tandnödfall
  Spelat 35619 gånger

  Den här tjejen har inte varit så snäll mot sina tänder på sistone. Hon har ätit massor av skräpmat och öppnar till och läskflaskor med sin mun! Nu är hon mitt i ett allvarligt tandnödfall. Kan du hjälpa till att fixa tänderna i detta medicinska simuleringsspel?

 • Isprinsessan: Riktig erfarenhet hos tandläkare
  Spela
  Isprinsessan: Riktig erfarenhet hos tandläkare
  Spelat 7375 gånger

  Isprinsessan fortsätter att glömma att borsta och flossa tänderna. Tyvärr betyder det att hon har några håligheter som hon behöver ta itu med i detta medicinska simuleringsspel. Hon väntar på dig vid sin tandläkares kontor och hoppas att du kan fylla var och en av dem.

 • Isdrottningen föder tvillingar
  Spela
  Isdrottningen föder tvillingar
  Spelat 3977 gånger

  Isdrottningen ska föda tvillingar i det här onlinespelet för tjejer! Kan du se till att hon håller sig avslappnad och bekväm tills ambulansen anländer till slottet? Hon behöver även hjälp med att packa allt hon måste ta med sig till sjukhuset.

 • Ellie hos tungläkaren
  Spela
  Ellie hos tungläkaren
  Spelat 4009 gånger

  Usch! Vad hände med Ellies tunga?! Vi måste se till att köra henne till vårdcentralen, och snabbt, i detta sjukvårdssimuleringsspel. Kan du följa med henne in i undersökningsrummet och försöka ta reda på hur man ska behandla hennes märkliga åkomma?

 • Baby Hazel: handfraktur
  Spela
  Baby Hazel: handfraktur
  Spelat 1101 gånger

  Hazel blev lite ivrig i ett konstprojekt och skadade sin hand. Hon måste träffa en läkare!

 • Mammans olycka - Akuten
  Spela
  Mammans olycka - Akuten
  Spelat 2286 gånger

  Denna olycksamma mamma var precis med i en olycka! Hon förväntar sig att föda sin bebis vilken dag som helst nu också! Kan du se till att allt är okej i detta medicinska simuleringsspel? Hon väntar på dig på akuten.

 • Dotted Girl: Back Treatment
  Spela
  Dotted Girl: Back Treatment
  Spelat 1854 gånger

  Läxor och brottsbekämpning gör att tonårshjältar sällan har tid för skönhetsbehandlingar. I Dotted Girl: Back Treatment har en av dem till sist fått några timmar över.

  Paris främsta brottsbekämpare behöver lite hjälp med ryggen. Kan du hjälpa Dotted Girl med att bli av med sina finnar och fula hårstrån? 

  Vill du spela liknande skönhetsspel? Prova Baby Hazel: Spa Treatment eller Vincy Lip Care.

  Spelkontroller 

  • FLYTTA PÅ MUSEN för att välja ett föremål.
  • VÄNSTERKLICKA för att använda det. 

   

 • Gravida bästismammor
  Spela
  Gravida bästismammor
  Spelat 5330 gånger

  Den här mamman och hennes bästa väninna, som bara råkar vara en berömd superhjälte, ska båda ha barn! Kan du se till att de har allt de behöver i detta sjukvårdssimuleringsspel? De har just anlänt till läkarmottagningen för en snabb undersökning.

 • Baby Hazel Goes Sick
  Spela
  Baby Hazel Goes Sick
  Spelat 27092 gånger

 • Sömniga prinsessan vaknar
  Spela
  Sömniga prinsessan vaknar
  Spelat 947 gånger

  Åh nej! Denna väldigt sömniga prinsessa har råkat ut för ett akut olycksfall! Kan du hjälpa denna sjukvårdare att snabbt behandla henne innan det är för sent i detta sjukvårdssimuleringsspel?

 • Mysiga missar
  Spela
  Mysiga missar
  Spelat 1037 gånger

  Vilken av dessa tre helt bedårande kattungar skulle vilja ta hand om först? Var och en behöver ett bad, lite skönhetsvård och en snabb hälsokontroll. När du är klar kan du välja några riktigt söta kläder som de kan bära i detta onlinespel.

 • Ellie hos hudläkaren
  Spela
  Ellie hos hudläkaren
  Spelat 26226 gånger

  Att påstå att Ellie haft en jobbig dag vore en underbedrift! Hon mår inte bra alls! Kan du hjälpa henne med ansiktsskadorna i det här sjukvårdsspelet online?

 • Operate Now: Pericardium Surgery
  Spela
  Operate Now: Pericardium Surgery
  Spelat 7778 gånger

  Skynda dig till akuten, doktorn! Den här unga patienten har bröstsmärtor och behöver din hjälp.

 • Baby Hazel: Den första vaccinationen
  Spela
  Baby Hazel: Den första vaccinationen
  Spelat 2112 gånger

  Hjälp Baby Hazel att väcka Baby Matt inför hans vaccinering – du måste vara försiktig!

 • Nageldoktorn
  Spela
  Nageldoktorn
  Spelat 30774 gånger

  Alla fötter som förekommer i det här sjukhusspelet är i dåliga skick. Följ med till operationssalen och se vad du kan göra, doktorn! Med din hjälp bör patienterna snart vara på benen.

 • Kattungen hos tandläkaren
  Spela
  Kattungen hos tandläkaren
  Spelat 1271 gånger

  Den här kattungen har en riktigt jobbig tandvärk och det är därför hon besöker tandläkaren i det här simuleringsspelet online. Kan du ta en titt och försöka hitta problemet? Hon skulle verkligen uppskatta det.

 • Tatueringsstudio
  Spela
  Tatueringsstudio
  Spelat 901 gånger

  Det börjar bli riktigt stressigt i den här tatueringsstudion. Kan du hjälpa personalen att ta hand om kommande kunder i detta onlinebaserade simuleringsspel? Du kan hjälpa dem att välja design och mycket mer.

 • Mamma på läkarundersökning
  Spela
  Mamma på läkarundersökning
  Spelat 1897 gånger

  Det är snart dags för den här mamman att få sin bebis. Kan du se till att allt går som det ska i detta onlinebaserade sjukvårdssimuleringsspel? Hon kom precis in till läkarmottagningen för en snabb undersökning.

 • Mamma ska få tvillingar
  Spela
  Mamma ska få tvillingar
  Spelat 1256 gånger

  Det är nästan dags för den här upptagna mamman att föda tvillingar. Se till att hon har allt hon behöver när hon ska åka till sjukhuset! Hon behöver verkligen din hjälp i detta sjukvårdssimuleringsspel.

 • Ice Queen: Home Recovery
  Spela
  Ice Queen: Home Recovery
  Spelat 934 gånger

  Åh nej! Den unga drottningen har varit med om en olycka. Kan du hjälpa henne komma på bättringsvägen i Ice Queen: Home Recovery

  Utöver en del blåmärken har hon dessutom brutit både benet och handleden. Hjälp henne återhämta sig hemifrån i det här drottningsspelet. Se till att hon har det bekvämt och har rena förband, och ge henne en snabb makeover när du ändå är i farten. 

  Letar du efter fler vårdspel? I så fall borde du prova Ice Princess: Real Dentist Experience och Ellie: Hospital Resurrection

  Spelkontroller 

  • ANVÄND MUSEN för att välja saker åt isdrottningen. 
  • VÄNSTERKLICKA för att använda dem.
 • Baby Hazel Stomach Care
  Spela
  Baby Hazel Stomach Care
  Spelat 1144 gånger

  Stackars liten. Bebisen Hazel har ont i magen! Hon skulle verkligen behöva din hjälp.

 • Prickiga tjejen vilar hemma
  Spela
  Prickiga tjejen vilar hemma
  Spelat 770 gånger

  Prickiga tjejens senaste uppdrag var definitivt riktigt farligt. Hon besegrade ett gäng irriterande skurkar, men hon blev ganska tilltufsad. Kan du hjälpa henne att återhämta sig från sina skador i detta sjukvårdssimuleringsspel? Hon planerar att ta det lugnt och återhämta sig i hemmets lugna vrå.

 • Hos tandläkaren
  Spela
  Hos tandläkaren
  Spelat 18281 gånger

  Alla dessa patienter har problem med sina tänder. Kan du hjälpa dem att återfå sina vackra leenden i det här läkarsimuleringsspelet?

 • Operate Now: Brain Surgery
  Spela
  Operate Now: Brain Surgery
  Spelat 54229 gånger

  Detta ingrepp handlar om liv eller död. Har du tillräckligt stadiga händer för att klara den här patienten?

 • Operate Now: Eardrum Surgery
  Spela
  Operate Now: Eardrum Surgery
  Spelat 16939 gånger

  Okej, doktorn. Ta med patienten till operationsrummet.

 • Anna: Skolioskirurgi
  Spela
  Anna: Skolioskirurgi
  Spelat 3030 gånger

  Anna har haft ett allvarligt problem med hennes rygg ett tag nu. Hon får äntligen den behandling som hon behöver i detta medicinska simuleringsspel. Kan du utföra operationen och hjälpa henne att må bättre?

 • Superdockan: Örondoktorn
  Spela
  Superdockan: Örondoktorn
  Spelat 1444 gånger

  Även superhjältar behöver ibland besöka doktorn. Den här hjälten har problem med ett av sina öron. Kan du följa med henne till hennes läkarmottagning medan hon får örat kontrollerat i detta medicinska simuleringsspel?

 • Ice Queen: Hospital Recovery
  Spela
  Ice Queen: Hospital Recovery
  Spelat 408 gånger

  Typiskt! Den coola drottningen halkade på isen och bröt benet på vägen till vinterbalen. Hjälp henne återhämta sig i Ice Queen: Hospital Recovery!

  Ge drottningen medicin och ta hand om hennes brutna ben i det här sjukhusspelet. Med din hjälp lär hon repa sig på nolltid! 

  Om du gillar vårdspel bör du också prova på Ellie: Hospital Resurrection och Goldie Princess: Skin Doctor.

  Spelkontroller

  • ANVÄND MUSEN för att välja saker i drottningens sjukhusrum. 
  • VÄNSTERKLICKA för att använda dem.

   

 • Prickiga tjejen: Hudläkaren
  Spela
  Prickiga tjejen: Hudläkaren
  Spelat 1951 gånger

  Prickiga tjejen är mitt uppe i en allvarlig nödsituation! Hennes ansikte är täckt av massor av konstiga knölar och blåmärken. Kan du hjälpa henne att hantera denna märkliga situation i detta sjukvårdssimuleringsspel? Hon vill bli av med dem så fort hon bara kan!

 • Pixie: Graviditetskontroll
  Spela
  Pixie: Graviditetskontroll
  Spelat 1109 gånger

  Det är dags för denna pixie att besöka sin läkare för att kontrollera att allt går bra med hennes bebis. Kan du kontrollera henne lite snabbt i detta magiska medicinska simuleringsspel?

 • Isprinsessan: Sjukhusvistelse
  Spela
  Isprinsessan: Sjukhusvistelse
  Spelat 1626 gånger

  Att rida en ren verkade som en cool idé tills han ramlade och råkade kasta denna coola prinsessa i en buske fylld med taggar. Kan du hjälpa till att behandla hennes skador i detta förtjusande medicinska simuleringsspel?

 • Operate Now: Hjärtkirurg
  Spela
  Operate Now: Hjärtkirurg
  Spelat 19459 gånger

  En hjärtkirurg behöver mod och stadiga händer — tror du att du fixar det?