Doktor

 • Ellas höftoperation
  Spela
  Ellas höftoperation
  Spelat 5306 gånger

  Åh nej! Ella skadade sina höfter och nu behöver hon opereras! Kan du följa med henne till operationssalen i detta sjukvårdssimuleringsspel? Det kan hända att hon behöver operera båda höftlederna.

 • Gravida bästismammor
  Spela
  Gravida bästismammor
  Spelat 1795 gånger

  Den här mamman och hennes bästa väninna, som bara råkar vara en berömd superhjälte, ska båda ha barn! Kan du se till att de har allt de behöver i detta sjukvårdssimuleringsspel? De har just anlänt till läkarmottagningen för en snabb undersökning.

 • Baby Hazel Goes Sick
  Spela
  Baby Hazel Goes Sick
  Spelat 24349 gånger

 • Ellie hos tungläkaren
  Spela
  Ellie hos tungläkaren
  Spelat 2562 gånger

  Usch! Vad hände med Ellies tunga?! Vi måste se till att köra henne till vårdcentralen, och snabbt, i detta sjukvårdssimuleringsspel. Kan du följa med henne in i undersökningsrummet och försöka ta reda på hur man ska behandla hennes märkliga åkomma?

 • Sömniga prinsessan vaknar
  Spela
  Sömniga prinsessan vaknar
  Spelat 689 gånger

  Åh nej! Denna väldigt sömniga prinsessa har råkat ut för ett akut olycksfall! Kan du hjälpa denna sjukvårdare att snabbt behandla henne innan det är för sent i detta sjukvårdssimuleringsspel?

 • Handhudsdoktor
  Spela
  Handhudsdoktor
  Spelat 4030 gånger

  Var och en av patienterna i detta online medicinska simuleringsspel har allvarliga problem med sina händer. Kan du hjälpa dem? De behöver några salvor och kanske en manikyr!

 • Mammans olycka - Akuten
  Spela
  Mammans olycka - Akuten
  Spelat 1530 gånger

  Denna olycksamma mamma var precis med i en olycka! Hon förväntar sig att föda sin bebis vilken dag som helst nu också! Kan du se till att allt är okej i detta medicinska simuleringsspel? Hon väntar på dig på akuten.

 • Rolig halsläkare
  Spela
  Rolig halsläkare
  Spelat 4818 gånger

  De här patienterna har riktigt ont i halsen. Varför har de så ont? Det är dags att ta reda på det i det här roliga sjukvårdsspelet. Den första patienten väntar på dig i undersökningsrummet.

 • Operate Now: Brain Surgery
  Spela
  Operate Now: Brain Surgery
  Spelat 53174 gånger

  Detta ingrepp handlar om liv eller död. Har du tillräckligt stadiga händer för att klara den här patienten?

 • Hundvalps-vakt
  Spela
  Hundvalps-vakt
  Spelat 1479 gånger

  Dessa tre valpar har inte haft speciellt trevlig dag. Var och en blev ganska tilltuffsade. Lyckligtvis har de just anlänt till veterinärkontoret. Kan du behandla deras skador, ta hand om dem och ge dem ett bad i detta omhändertagande spel? När du är klar, kan du välja några söta outfits för dem att bära också!

 • Mamma på läkarundersökning
  Spela
  Mamma på läkarundersökning
  Spelat 1546 gånger

  Det är snart dags för den här mamman att få sin bebis. Kan du se till att allt går som det ska i detta onlinebaserade sjukvårdssimuleringsspel? Hon kom precis in till läkarmottagningen för en snabb undersökning.

 • Anna: Skolioskirurgi
  Spela
  Anna: Skolioskirurgi
  Spelat 2093 gånger

  Anna har haft ett allvarligt problem med hennes rygg ett tag nu. Hon får äntligen den behandling som hon behöver i detta medicinska simuleringsspel. Kan du utföra operationen och hjälpa henne att må bättre?

 • Pixie: Graviditetskontroll
  Spela
  Pixie: Graviditetskontroll
  Spelat 934 gånger

  Det är dags för denna pixie att besöka sin läkare för att kontrollera att allt går bra med hennes bebis. Kan du kontrollera henne lite snabbt i detta magiska medicinska simuleringsspel?

 • Ellie hos hudläkaren
  Spela
  Ellie hos hudläkaren
  Spelat 24339 gånger

  Att påstå att Ellie haft en jobbig dag vore en underbedrift! Hon mår inte bra alls! Kan du hjälpa henne med ansiktsskadorna i det här sjukvårdsspelet online?

 • Vincys läppvård
  Spela
  Vincys läppvård
  Spelat 34827 gånger

  Vincys läppar behöver verkligen en vårdande hand. Hon verkar ha en infektion som kräver behandling. Kan du ge henne en snabb undersökning på läkarmottagningen i detta sjukvårdssimuleringsspel?

 • Nageldoktorn
  Spela
  Nageldoktorn
  Spelat 30104 gånger

  Alla fötter som förekommer i det här sjukhusspelet är i dåliga skick. Följ med till operationssalen och se vad du kan göra, doktorn! Med din hjälp bör patienterna snart vara på benen.

 • Hos tandläkaren
  Spela
  Hos tandläkaren
  Spelat 17952 gånger

  Alla dessa patienter har problem med sina tänder. Kan du hjälpa dem att återfå sina vackra leenden i det här läkarsimuleringsspelet?

 • Ellen på akuten
  Spela
  Ellen på akuten
  Spelat 2294 gånger

  Ellen har drabbats av ett mycket allvarlig medicinskt tillstånd som måste behandlas omedelbart! Just nu är hon på akutmottagningen. Kan du hjälpa läkaren att snabbt återuppliva henne i detta sjukvårdssimuleringsspel?

 • Operate Now: Eardrum Surgery
  Spela
  Operate Now: Eardrum Surgery
  Spelat 16041 gånger

  Okej, doktorn. Ta med patienten till operationsrummet.

 • Operate Now: Hjärtkirurg
  Spela
  Operate Now: Hjärtkirurg
  Spelat 18931 gånger

  En hjärtkirurg behöver mod och stadiga händer — tror du att du fixar det?

 • Fotdoktorn
  Spela
  Fotdoktorn
  Spelat 2501 gånger

  Usch! Dessa patienter har rejäla problem med sina fötter! Kan du hjälpa fotvårdsspecialisten att behandla deras skador och andra villkor i detta söta medicinska simuleringsspel?

 • Mamma ska få tvillingar
  Spela
  Mamma ska få tvillingar
  Spelat 841 gånger

  Det är nästan dags för den här upptagna mamman att föda tvillingar. Se till att hon har allt hon behöver när hon ska åka till sjukhuset! Hon behöver verkligen din hjälp i detta sjukvårdssimuleringsspel.

 • Bästisarnas graviditetskontroll
  Spela
  Bästisarnas graviditetskontroll
  Spelat 818 gånger

  Dessa två superhjältar är bästisar men de är gravida också! Just nu är de på sjukhuset för en hälsokontroll. Kan du se till att allt är okej med deras graviditeter i det här sjukvårdsspelet online?

 • Sömniga prinsessans graviditetskontroll
  Spela
  Sömniga prinsessans graviditetskontroll
  Spelat 467 gånger

  Den här prinsessan ska föda barn om några veckor. Kan du se till att hennes graviditet går som den ska i detta sjukvårdssimuleringsspel? Hon väntar på dig i klinikens undersökningsrum just nu.

 • Valpen hos veterinären
  Spela
  Valpen hos veterinären
  Spelat 1822 gånger

  Den här stackars valpen trillade in i en buske när en större hund jagade honom genom parken. Han blev skadad och måste besöka veterinären. Kan du ta en titt på skadorna och hjälpa valpen att må bättre i detta bedårande sjukvårdssimuleringsspel?

 • Handdoktorn
  Spela
  Handdoktorn
  Spelat 2028 gånger

  Alla patienter här har problem med sina händer. De väntar på att få träffa dig på läkarmottagningen i detta sjukvårdssimuleringsspel. Kan du räkna ut hur du ska behandla deras åkommor? Några av dem har ganska konstiga skador!

 • Kattungen hos tandläkaren
  Spela
  Kattungen hos tandläkaren
  Spelat 1134 gånger

  Den här kattungen har en riktigt jobbig tandvärk och det är därför hon besöker tandläkaren i det här simuleringsspelet online. Kan du ta en titt och försöka hitta problemet? Hon skulle verkligen uppskatta det.

 • Operate Now: Pericardium Surgery
  Spela
  Operate Now: Pericardium Surgery
  Spelat 7175 gånger

  Skynda dig till akuten, doktorn! Den här unga patienten har bröstsmärtor och behöver din hjälp.

 • Superdockan: Läppinjektioner
  Spela
  Superdockan: Läppinjektioner
  Spelat 0 gånger

  Superdockan funderar på att skaffa läppinjektioner i detta originella sjukvårdssimuleringsspel. Borde hon ta steget och göra det? Du kan hjälpa henne att besluta sig medan hon avnjuter en snabb makeover. Det första hon vill göra är att vaxa överläppen.

 • Isdrottningen föder tvillingar
  Spela
  Isdrottningen föder tvillingar
  Spelat 3479 gånger

  Isdrottningen ska föda tvillingar i det här onlinespelet för tjejer! Kan du se till att hon håller sig avslappnad och bekväm tills ambulansen anländer till slottet? Hon behöver även hjälp med att packa allt hon måste ta med sig till sjukhuset.

 • Operate Now: Epilepsy Surgery
  Spela
  Operate Now: Epilepsy Surgery
  Spelat 12869 gånger

  Doktorn, patienten måste opereras för att bota anfallen. Ta patienten till operationssalen omedelbart.

 • Fotbollsdoktorn
  Spela
  Fotbollsdoktorn
  Spelat 609 gånger

  Släpp sopborsten och plocka upp skalpellen. De behöver dig ute på planen, doktorn!

 • Rolig tandläkare
  Spela
  Rolig tandläkare
  Spelat 3072 gånger

  Det har aldrig varit så här roligt att jobba som virtuell tandläkare! Kan du hjälpa den här unga patienten? Hon har flera hål som du måste ta hand om. Efter att du fixat hennes tänder och sätter en tandställning på dem kan du dekorera den med stickers och alla möjliga galna färger i det här gulliga sjukvårdsspelet.

 • Goldie-prinsessan hos hudläkaren
  Spela
  Goldie-prinsessan hos hudläkaren
  Spelat 16014 gånger

  Åh nej! Den stackars prinsessan har fått en massa finnar. Ta henne till hudläkaren snabbt! Kan du hjälpa henne att ta bort finnarna och andra fläckar i det här spelet för tjejer?

 • Var en öronläkare
  Spela
  Var en öronläkare
  Spelat 1434 gånger

  Om du någonsin undrat hur det känns att vara en öronläkare i en magisk värld har du chansen nu! Sex patienter har problem med sina öron i det här galna sjukvårdsspelet. Några av dem är människor men de andra kan vara häxor eller vampyrer!

 • Operate Now: Axeloperation
  Spela
  Operate Now: Axeloperation
  Spelat 7159 gånger

  Noah skadade sin axel när han spelade tennis. Nu behöver han din hjälp för att bli frisk, doktorn.