Doktor

 • Operate Now: Hjärtkirurg
  Spela
  Operate Now: Hjärtkirurg
  Spelat 19065 gånger

  En hjärtkirurg behöver mod och stadiga händer — tror du att du fixar det?

 • Handhudsdoktor
  Spela
  Handhudsdoktor
  Spelat 4791 gånger

  Var och en av patienterna i detta online medicinska simuleringsspel har allvarliga problem med sina händer. Kan du hjälpa dem? De behöver några salvor och kanske en manikyr!

 • Goldie-prinsessan hos hudläkaren
  Spela
  Goldie-prinsessan hos hudläkaren
  Spelat 16841 gånger

  Åh nej! Den stackars prinsessan har fått en massa finnar. Ta henne till hudläkaren snabbt! Kan du hjälpa henne att ta bort finnarna och andra fläckar i det här spelet för tjejer?

 • Valpen hos veterinären
  Spela
  Valpen hos veterinären
  Spelat 1904 gånger

  Den här stackars valpen trillade in i en buske när en större hund jagade honom genom parken. Han blev skadad och måste besöka veterinären. Kan du ta en titt på skadorna och hjälpa valpen att må bättre i detta bedårande sjukvårdssimuleringsspel?

 • Pixie: Graviditetskontroll
  Spela
  Pixie: Graviditetskontroll
  Spelat 990 gånger

  Det är dags för denna pixie att besöka sin läkare för att kontrollera att allt går bra med hennes bebis. Kan du kontrollera henne lite snabbt i detta magiska medicinska simuleringsspel?

 • Gravida bästismammor
  Spela
  Gravida bästismammor
  Spelat 2876 gånger

  Den här mamman och hennes bästa väninna, som bara råkar vara en berömd superhjälte, ska båda ha barn! Kan du se till att de har allt de behöver i detta sjukvårdssimuleringsspel? De har just anlänt till läkarmottagningen för en snabb undersökning.

 • Operate Now: Eardrum Surgery
  Spela
  Operate Now: Eardrum Surgery
  Spelat 16361 gånger

  Okej, doktorn. Ta med patienten till operationsrummet.

 • Ellen på akuten
  Spela
  Ellen på akuten
  Spelat 2557 gånger

  Ellen har drabbats av ett mycket allvarlig medicinskt tillstånd som måste behandlas omedelbart! Just nu är hon på akutmottagningen. Kan du hjälpa läkaren att snabbt återuppliva henne i detta sjukvårdssimuleringsspel?

 • Superdockan: Örondoktorn
  Spela
  Superdockan: Örondoktorn
  Spelat 942 gånger

  Även superhjältar behöver ibland besöka doktorn. Den här hjälten har problem med ett av sina öron. Kan du följa med henne till hennes läkarmottagning medan hon får örat kontrollerat i detta medicinska simuleringsspel?

 • Operate Now: Brain Surgery
  Spela
  Operate Now: Brain Surgery
  Spelat 53526 gånger

  Detta ingrepp handlar om liv eller död. Har du tillräckligt stadiga händer för att klara den här patienten?

 • Ellie hos hudläkaren
  Spela
  Ellie hos hudläkaren
  Spelat 24658 gånger

  Att påstå att Ellie haft en jobbig dag vore en underbedrift! Hon mår inte bra alls! Kan du hjälpa henne med ansiktsskadorna i det här sjukvårdsspelet online?

 • Baby Hazel Goes Sick
  Spela
  Baby Hazel Goes Sick
  Spelat 25103 gånger

 • Extremt tandnödfall
  Spela
  Extremt tandnödfall
  Spelat 29224 gånger

  Den här tjejen har inte varit så snäll mot sina tänder på sistone. Hon har ätit massor av skräpmat och öppnar till och läskflaskor med sin mun! Nu är hon mitt i ett allvarligt tandnödfall. Kan du hjälpa till att fixa tänderna i detta medicinska simuleringsspel?

 • Mysiga missar
  Spela
  Mysiga missar
  Spelat 772 gånger

  Vilken av dessa tre helt bedårande kattungar skulle vilja ta hand om först? Var och en behöver ett bad, lite skönhetsvård och en snabb hälsokontroll. När du är klar kan du välja några riktigt söta kläder som de kan bära i detta onlinespel.

 • Isprinsessan: Riktig erfarenhet hos tandläkare
  Spela
  Isprinsessan: Riktig erfarenhet hos tandläkare
  Spelat 5912 gånger

  Isprinsessan fortsätter att glömma att borsta och flossa tänderna. Tyvärr betyder det att hon har några håligheter som hon behöver ta itu med i detta medicinska simuleringsspel. Hon väntar på dig vid sin tandläkares kontor och hoppas att du kan fylla var och en av dem.

 • Mamma ska få tvillingar
  Spela
  Mamma ska få tvillingar
  Spelat 960 gånger

  Det är nästan dags för den här upptagna mamman att föda tvillingar. Se till att hon har allt hon behöver när hon ska åka till sjukhuset! Hon behöver verkligen din hjälp i detta sjukvårdssimuleringsspel.

 • Prickiga tjejen vilar hemma
  Spela
  Prickiga tjejen vilar hemma
  Spelat 588 gånger

  Prickiga tjejens senaste uppdrag var definitivt riktigt farligt. Hon besegrade ett gäng irriterande skurkar, men hon blev ganska tilltufsad. Kan du hjälpa henne att återhämta sig från sina skador i detta sjukvårdssimuleringsspel? Hon planerar att ta det lugnt och återhämta sig i hemmets lugna vrå.

 • Lilla Lina är sjuk
  Spela
  Lilla Lina är sjuk
  Spelat 992 gånger

  Stackars Lina mår verkligen inte bra idag. Kan du hjälpa henne i detta onlinebaserade sjukvårdsspel? Du måste ta tempen på henne, laga till en läcker och näringsrik lunch åt henne och mycket mer.

 • Cute Cat Hospital
  Spela
  Cute Cat Hospital
  Spelat 4692 gånger

  as

 • Cute Jungle Hospital
  Spela
  Cute Jungle Hospital
  Spelat 4530 gånger

  Patienterna på det här sjukhuset är mjuka och kramgoa och de behöver din vård.

 • Ellie: Föda tvillingar
  Spela
  Ellie: Föda tvillingar
  Spelat 612 gånger

  Ellie håller på att föda tvillingar i detta realistiska medicinska simuleringsspel! Kan du hjälpa till att se till att allt går bra? Hon måste förbli lugn medan hon väntar på att ambulansen ska ta henne till sjukhuset.

 • Ellas höftoperation
  Spela
  Ellas höftoperation
  Spelat 5836 gånger

  Åh nej! Ella skadade sina höfter och nu behöver hon opereras! Kan du följa med henne till operationssalen i detta sjukvårdssimuleringsspel? Det kan hända att hon behöver operera båda höftlederna.

 • Skönhetsmamman på akuten
  Spela
  Skönhetsmamman på akuten
  Spelat 866 gånger

  Åh nej! Den här stackars mamman har råkat ut för en olycka och hon anlände precis till akuten! Kan du hjälpa henne att få sina skador behandlade i detta onlinebaserade sjukvårdssimuleringsspel? Du måste kontrollera hennes hjärtrytm, lägga om hennes sår och mycket mer. Med din hjälp borde både hon och hennes bebis vara utom fara.

 • Baby Hazel: Eye Care
  Spela
  Baby Hazel: Eye Care
  Spelat 557 gånger

  En vindpust blåste lite damm i Hazels ögon när hon flög med sin drake. Hjälp henne att tvätta ögonen.

 • Baby Hazel Stomach Care
  Spela
  Baby Hazel Stomach Care
  Spelat 983 gånger

  Stackars liten. Bebisen Hazel har ont i magen! Hon skulle verkligen behöva din hjälp.

 • Sömniga prinsessan vaknar
  Spela
  Sömniga prinsessan vaknar
  Spelat 741 gånger

  Åh nej! Denna väldigt sömniga prinsessa har råkat ut för ett akut olycksfall! Kan du hjälpa denna sjukvårdare att snabbt behandla henne innan det är för sent i detta sjukvårdssimuleringsspel?

 • Anna: Skolioskirurgi
  Spela
  Anna: Skolioskirurgi
  Spelat 2344 gånger

  Anna har haft ett allvarligt problem med hennes rygg ett tag nu. Hon får äntligen den behandling som hon behöver i detta medicinska simuleringsspel. Kan du utföra operationen och hjälpa henne att må bättre?

 • Hundvalps-vakt
  Spela
  Hundvalps-vakt
  Spelat 1673 gånger

  Dessa tre valpar har inte haft speciellt trevlig dag. Var och en blev ganska tilltuffsade. Lyckligtvis har de just anlänt till veterinärkontoret. Kan du behandla deras skador, ta hand om dem och ge dem ett bad i detta omhändertagande spel? När du är klar, kan du välja några söta outfits för dem att bära också!

 • Operate Now: Axeloperation
  Spela
  Operate Now: Axeloperation
  Spelat 7296 gånger

  Noah skadade sin axel när han spelade tennis. Nu behöver han din hjälp för att bli frisk, doktorn.

 • Ellie hos tungläkaren
  Spela
  Ellie hos tungläkaren
  Spelat 3009 gånger

  Usch! Vad hände med Ellies tunga?! Vi måste se till att köra henne till vårdcentralen, och snabbt, i detta sjukvårdssimuleringsspel. Kan du följa med henne in i undersökningsrummet och försöka ta reda på hur man ska behandla hennes märkliga åkomma?

 • Akutkirurgi
  Spela
  Akutkirurgi
  Spelat 588 gånger

  Det är en hektisk eftermiddag på akutmottagningen! Kan du behandla var och en av dessa sju patienter tillräckligt snabbt? De har alla ovanliga skador i detta märkliga och originella sjukvårdssimuleringsspel. Här finns till och med en brevbärare som har blivit hundbiten. Hunden biter honom faktiskt fortfarande. Försök att få bort den hemska hunden så fort du har fått in patienten i operationssalen!

 • Dotted Girl: Back Treatment
  Spela
  Dotted Girl: Back Treatment
  Spelat 1062 gånger

  Läxor och brottsbekämpning gör att tonårshjältar sällan har tid för skönhetsbehandlingar. I Dotted Girl: Back Treatment har en av dem till sist fått några timmar över.

  Paris främsta brottsbekämpare behöver lite hjälp med ryggen. Kan du hjälpa Dotted Girl med att bli av med sina finnar och fula hårstrån? 

  Vill du spela liknande skönhetsspel? Prova Baby Hazel: Spa Treatment eller Vincy Lip Care.

  Spelkontroller 

  • FLYTTA PÅ MUSEN för att välja ett föremål.
  • VÄNSTERKLICKA för att använda det. 

   

 • Baby Hazel: Benskada
  Spela
  Baby Hazel: Benskada
  Spelat 907 gånger

  Åh nej! Baby Hazel har fallit omkull och skadat sig! Hennes mamma vill att du plåstrar om henne.

 • Isdrottningen hos tändläkaren
  Spela
  Isdrottningen hos tändläkaren
  Spelat 362 gånger

  Den coola drottningen har en jobbig tandvärk. Kan du ta en titt på hennes tänder på tandläkarmottagningen och lista ut vad problemet är, i det här vårdspelet?

 • Labrador hos veterinären
  Spela
  Labrador hos veterinären
  Spelat 2972 gånger

  Den här bedårande labradorvalpen mår inte så bra i det här vårdspelet online. Ta honom till tandläkaren och se till så att han är hos veterinären i tid. Efteråt kan du ta honom till ett hundspa där han får njuta av en avslappnande eftermiddag.

 • Knäkirurgisimulator
  Spela
  Knäkirurgisimulator
  Spelat 1458 gånger

  Den här stackars tjejen har skadat sitt knä och det verkar som om hon kommer att behöva opereras. Gör dig redo för operation i detta onlinesjukvårdsspel. Se till att behålla ditt fokus medan du noggrant slutför varje steg i proceduren. Med din hjälp kommer hon att tillfriskna på nolltid.