Doktor

 • Ellas höftoperation
  Spela
  Ellas höftoperation
  Spelat 7580 gånger

  Åh nej! Ella skadade sina höfter och nu behöver hon opereras! Kan du följa med henne till operationssalen i detta sjukvårdssimuleringsspel? Det kan hända att hon behöver operera båda höftlederna.

 • Operate Now Hospital Surgeon
  Spela
  Operate Now Hospital Surgeon
  Spelat 7907 gånger

  Nu är definitivt inte läge för en fikapaus, doktorn! Fem patienter väntar på sjukhuset – de behöver din vård! Men oroa dig inte, din sjuksyster har precis stämplat in och väntar på att assistera dig i operationsrummet. Det är full fart som vanligt i Operate Now-världen, den populära serien med operationsspel. Skrubba händerna och börja jobba!

 • Baby Hazel Goes Sick
  Spela
  Baby Hazel Goes Sick
  Spelat 25930 gånger

 • Isprinsessan: Riktig erfarenhet hos tandläkare
  Spela
  Isprinsessan: Riktig erfarenhet hos tandläkare
  Spelat 6715 gånger

  Isprinsessan fortsätter att glömma att borsta och flossa tänderna. Tyvärr betyder det att hon har några håligheter som hon behöver ta itu med i detta medicinska simuleringsspel. Hon väntar på dig vid sin tandläkares kontor och hoppas att du kan fylla var och en av dem.

 • Dotted Girl: Back Treatment
  Spela
  Dotted Girl: Back Treatment
  Spelat 1535 gånger

  Läxor och brottsbekämpning gör att tonårshjältar sällan har tid för skönhetsbehandlingar. I Dotted Girl: Back Treatment har en av dem till sist fått några timmar över.

  Paris främsta brottsbekämpare behöver lite hjälp med ryggen. Kan du hjälpa Dotted Girl med att bli av med sina finnar och fula hårstrån? 

  Vill du spela liknande skönhetsspel? Prova Baby Hazel: Spa Treatment eller Vincy Lip Care.

  Spelkontroller 

  • FLYTTA PÅ MUSEN för att välja ett föremål.
  • VÄNSTERKLICKA för att använda det. 

   

 • Gravida bästismammor
  Spela
  Gravida bästismammor
  Spelat 4151 gånger

  Den här mamman och hennes bästa väninna, som bara råkar vara en berömd superhjälte, ska båda ha barn! Kan du se till att de har allt de behöver i detta sjukvårdssimuleringsspel? De har just anlänt till läkarmottagningen för en snabb undersökning.

 • Ellie hos hudläkaren
  Spela
  Ellie hos hudläkaren
  Spelat 25207 gånger

  Att påstå att Ellie haft en jobbig dag vore en underbedrift! Hon mår inte bra alls! Kan du hjälpa henne med ansiktsskadorna i det här sjukvårdsspelet online?

 • Handhudsdoktor
  Spela
  Handhudsdoktor
  Spelat 5421 gånger

  Var och en av patienterna i detta online medicinska simuleringsspel har allvarliga problem med sina händer. Kan du hjälpa dem? De behöver några salvor och kanske en manikyr!

 • Hundvalps-vakt
  Spela
  Hundvalps-vakt
  Spelat 1786 gånger

  Dessa tre valpar har inte haft speciellt trevlig dag. Var och en blev ganska tilltuffsade. Lyckligtvis har de just anlänt till veterinärkontoret. Kan du behandla deras skador, ta hand om dem och ge dem ett bad i detta omhändertagande spel? När du är klar, kan du välja några söta outfits för dem att bära också!

 • Ellen på akuten
  Spela
  Ellen på akuten
  Spelat 2973 gånger

  Ellen har drabbats av ett mycket allvarlig medicinskt tillstånd som måste behandlas omedelbart! Just nu är hon på akutmottagningen. Kan du hjälpa läkaren att snabbt återuppliva henne i detta sjukvårdssimuleringsspel?

 • Anna: Skolioskirurgi
  Spela
  Anna: Skolioskirurgi
  Spelat 2632 gånger

  Anna har haft ett allvarligt problem med hennes rygg ett tag nu. Hon får äntligen den behandling som hon behöver i detta medicinska simuleringsspel. Kan du utföra operationen och hjälpa henne att må bättre?

 • Hos tandläkaren
  Spela
  Hos tandläkaren
  Spelat 18188 gånger

  Alla dessa patienter har problem med sina tänder. Kan du hjälpa dem att återfå sina vackra leenden i det här läkarsimuleringsspelet?

 • Goldie-prinsessan hos hudläkaren
  Spela
  Goldie-prinsessan hos hudläkaren
  Spelat 18299 gånger

  Åh nej! Den stackars prinsessan har fått en massa finnar. Ta henne till hudläkaren snabbt! Kan du hjälpa henne att ta bort finnarna och andra fläckar i det här spelet för tjejer?

 • Isdrottningen föder tvillingar
  Spela
  Isdrottningen föder tvillingar
  Spelat 3712 gånger

  Isdrottningen ska föda tvillingar i det här onlinespelet för tjejer! Kan du se till att hon håller sig avslappnad och bekväm tills ambulansen anländer till slottet? Hon behöver även hjälp med att packa allt hon måste ta med sig till sjukhuset.

 • Extremt tandnödfall
  Spela
  Extremt tandnödfall
  Spelat 33655 gånger

  Den här tjejen har inte varit så snäll mot sina tänder på sistone. Hon har ätit massor av skräpmat och öppnar till och läskflaskor med sin mun! Nu är hon mitt i ett allvarligt tandnödfall. Kan du hjälpa till att fixa tänderna i detta medicinska simuleringsspel?

 • Ellie hos tungläkaren
  Spela
  Ellie hos tungläkaren
  Spelat 3610 gånger

  Usch! Vad hände med Ellies tunga?! Vi måste se till att köra henne till vårdcentralen, och snabbt, i detta sjukvårdssimuleringsspel. Kan du följa med henne in i undersökningsrummet och försöka ta reda på hur man ska behandla hennes märkliga åkomma?

 • Sömniga prinsessan vaknar
  Spela
  Sömniga prinsessan vaknar
  Spelat 803 gånger

  Åh nej! Denna väldigt sömniga prinsessa har råkat ut för ett akut olycksfall! Kan du hjälpa denna sjukvårdare att snabbt behandla henne innan det är för sent i detta sjukvårdssimuleringsspel?

 • Kattungen hos tandläkaren
  Spela
  Kattungen hos tandläkaren
  Spelat 1209 gånger

  Den här kattungen har en riktigt jobbig tandvärk och det är därför hon besöker tandläkaren i det här simuleringsspelet online. Kan du ta en titt och försöka hitta problemet? Hon skulle verkligen uppskatta det.

 • Isprinsessan: Sjukhusvistelse
  Spela
  Isprinsessan: Sjukhusvistelse
  Spelat 1457 gånger

  Att rida en ren verkade som en cool idé tills han ramlade och råkade kasta denna coola prinsessa i en buske fylld med taggar. Kan du hjälpa till att behandla hennes skador i detta förtjusande medicinska simuleringsspel?

 • Operate Now: Brain Surgery
  Spela
  Operate Now: Brain Surgery
  Spelat 53781 gånger

  Detta ingrepp handlar om liv eller död. Har du tillräckligt stadiga händer för att klara den här patienten?

 • Mysiga missar
  Spela
  Mysiga missar
  Spelat 870 gånger

  Vilken av dessa tre helt bedårande kattungar skulle vilja ta hand om först? Var och en behöver ett bad, lite skönhetsvård och en snabb hälsokontroll. När du är klar kan du välja några riktigt söta kläder som de kan bära i detta onlinespel.

 • Valpen hos veterinären
  Spela
  Valpen hos veterinären
  Spelat 1983 gånger

  Den här stackars valpen trillade in i en buske när en större hund jagade honom genom parken. Han blev skadad och måste besöka veterinären. Kan du ta en titt på skadorna och hjälpa valpen att må bättre i detta bedårande sjukvårdssimuleringsspel?

 • Miruna's Adventure: Vet
  Spela
  Miruna's Adventure: Vet
  Spelat 277 gånger

  Miruna vill bli veterinär. Hon kommer att få chansen tidigare än hon anat i Miruna’s Adventure: Vet

  Hennes katt gjorde sig illa när han jagade möss i trädgården. Hjälp Miruna ta hand om sin fyrbenta väns skador. Hon måste ta bort stickorna, plåstra om såren och mer därtill i det här ursöta kattspelet.

  Spelkontroller

  • ANVÄND MUSEN för att välja ett medicinskt verktyg eller ett annat föremål. 
  • VÄNSTERKLICKA för att använda det. 

  Du borde även prova Nurse Kitten Chan Dress-Up och Tom and Jerry: Mouse Maze

  Om spelutvecklaren

  Spelet skapades av IDEA Studios.

 • Super dockan: Huddoktorn
  Spela
  Super dockan: Huddoktorn
  Spelat 837 gånger

  Åh nej! Denna superhjälte måste ta itu med ett stort hudutslag på sitt ansikte! Kan du ta en titt på utslaget i detta medicinska simuleringsspel? Hon kan verkligen behöva din hjälp!

 • Ellie: Föda tvillingar
  Spela
  Ellie: Föda tvillingar
  Spelat 671 gånger

  Ellie håller på att föda tvillingar i detta realistiska medicinska simuleringsspel! Kan du hjälpa till att se till att allt går bra? Hon måste förbli lugn medan hon väntar på att ambulansen ska ta henne till sjukhuset.

 • Pixie: Graviditetskontroll
  Spela
  Pixie: Graviditetskontroll
  Spelat 1042 gånger

  Det är dags för denna pixie att besöka sin läkare för att kontrollera att allt går bra med hennes bebis. Kan du kontrollera henne lite snabbt i detta magiska medicinska simuleringsspel?

 • Operate Now: Pericardium Surgery
  Spela
  Operate Now: Pericardium Surgery
  Spelat 7549 gånger

  Skynda dig till akuten, doktorn! Den här unga patienten har bröstsmärtor och behöver din hjälp.

 • Superdockan: Örondoktorn
  Spela
  Superdockan: Örondoktorn
  Spelat 1205 gånger

  Även superhjältar behöver ibland besöka doktorn. Den här hjälten har problem med ett av sina öron. Kan du följa med henne till hennes läkarmottagning medan hon får örat kontrollerat i detta medicinska simuleringsspel?

 • Mammans olycka - Akuten
  Spela
  Mammans olycka - Akuten
  Spelat 1992 gånger

  Denna olycksamma mamma var precis med i en olycka! Hon förväntar sig att föda sin bebis vilken dag som helst nu också! Kan du se till att allt är okej i detta medicinska simuleringsspel? Hon väntar på dig på akuten.

 • Lilla Lina är sjuk
  Spela
  Lilla Lina är sjuk
  Spelat 1074 gånger

  Stackars Lina mår verkligen inte bra idag. Kan du hjälpa henne i detta onlinebaserade sjukvårdsspel? Du måste ta tempen på henne, laga till en läcker och näringsrik lunch åt henne och mycket mer.

 • Mamma på läkarundersökning
  Spela
  Mamma på läkarundersökning
  Spelat 1785 gånger

  Det är snart dags för den här mamman att få sin bebis. Kan du se till att allt går som det ska i detta onlinebaserade sjukvårdssimuleringsspel? Hon kom precis in till läkarmottagningen för en snabb undersökning.

 • Nageldoktorn
  Spela
  Nageldoktorn
  Spelat 30455 gånger

  Alla fötter som förekommer i det här sjukhusspelet är i dåliga skick. Följ med till operationssalen och se vad du kan göra, doktorn! Med din hjälp bör patienterna snart vara på benen.

 • Mamma ska få tvillingar
  Spela
  Mamma ska få tvillingar
  Spelat 1093 gånger

  Det är nästan dags för den här upptagna mamman att föda tvillingar. Se till att hon har allt hon behöver när hon ska åka till sjukhuset! Hon behöver verkligen din hjälp i detta sjukvårdssimuleringsspel.

 • Prickiga tjejen: Hudläkaren
  Spela
  Prickiga tjejen: Hudläkaren
  Spelat 1859 gånger

  Prickiga tjejen är mitt uppe i en allvarlig nödsituation! Hennes ansikte är täckt av massor av konstiga knölar och blåmärken. Kan du hjälpa henne att hantera denna märkliga situation i detta sjukvårdssimuleringsspel? Hon vill bli av med dem så fort hon bara kan!

 • Operate Now: Hjärtkirurg
  Spela
  Operate Now: Hjärtkirurg
  Spelat 19260 gånger

  En hjärtkirurg behöver mod och stadiga händer — tror du att du fixar det?

 • Baby Hazel: Den första vaccinationen
  Spela
  Baby Hazel: Den första vaccinationen
  Spelat 1931 gånger

  Hjälp Baby Hazel att väcka Baby Matt inför hans vaccinering – du måste vara försiktig!