Sköta barn-spel

 • Goldies läppinjektioner
  Spela
  Goldies läppinjektioner
  Spelat 13522 gånger

  Goldie funderar på att ändra sitt utseende i detta onlinebaserade sjukvårdssimuleringsspel. Kan du hjälpa henne att bestämma om hon ska få läppinjektioner eller inte?

 • Handhudsdoktor
  Spela
  Handhudsdoktor
  Spelat 6160 gånger

  Var och en av patienterna i detta online medicinska simuleringsspel har allvarliga problem med sina händer. Kan du hjälpa dem? De behöver några salvor och kanske en manikyr!

 • Isdrottningen föder tvillingar
  Spela
  Isdrottningen föder tvillingar
  Spelat 4073 gånger

  Isdrottningen ska föda tvillingar i det här onlinespelet för tjejer! Kan du se till att hon håller sig avslappnad och bekväm tills ambulansen anländer till slottet? Hon behöver även hjälp med att packa allt hon måste ta med sig till sjukhuset.

 • Baby Hazel: handfraktur
  Spela
  Baby Hazel: handfraktur
  Spelat 1157 gånger

  Hazel blev lite ivrig i ett konstprojekt och skadade sin hand. Hon måste träffa en läkare!

 • Mammans olycka - Akuten
  Spela
  Mammans olycka - Akuten
  Spelat 2372 gånger

  Denna olycksamma mamma var precis med i en olycka! Hon förväntar sig att föda sin bebis vilken dag som helst nu också! Kan du se till att allt är okej i detta medicinska simuleringsspel? Hon väntar på dig på akuten.

 • Prickig tjej föder tvillingar
  Spela
  Prickig tjej föder tvillingar
  Spelat 9201 gånger

  Den här superhjälten ska precis föda barn! Ta henne snabbt till sjukhuset i det här spelet för tjejer. Kan du se till så att hon har allt hon behöver? Hon behöver sin telefon och alla bebissaker.

 • Den lilla tandläkaren
  Spela
  Den lilla tandläkaren
  Spelat 658 gånger

  Ännu en hektisk eftermiddag på tandläkarmottagningen. Kan du hjälpa personalen i detta roliga sjukvårdsspel? Välj en av de patienter som sitter ute i väntrummet och se till att rengöra deras tänder. Vissa av dem kan dessutom ha hål som du måste behandla.

 • Gravida bästismammor
  Spela
  Gravida bästismammor
  Spelat 5522 gånger

  Den här mamman och hennes bästa väninna, som bara råkar vara en berömd superhjälte, ska båda ha barn! Kan du se till att de har allt de behöver i detta sjukvårdssimuleringsspel? De har just anlänt till läkarmottagningen för en snabb undersökning.

 • Ellie hos tungläkaren
  Spela
  Ellie hos tungläkaren
  Spelat 4115 gånger

  Usch! Vad hände med Ellies tunga?! Vi måste se till att köra henne till vårdcentralen, och snabbt, i detta sjukvårdssimuleringsspel. Kan du följa med henne in i undersökningsrummet och försöka ta reda på hur man ska behandla hennes märkliga åkomma?

 • Tatueringsstudio
  Spela
  Tatueringsstudio
  Spelat 920 gånger

  Det börjar bli riktigt stressigt i den här tatueringsstudion. Kan du hjälpa personalen att ta hand om kommande kunder i detta onlinebaserade simuleringsspel? Du kan hjälpa dem att välja design och mycket mer.

 • Sömniga prinsessan vaknar
  Spela
  Sömniga prinsessan vaknar
  Spelat 985 gånger

  Åh nej! Denna väldigt sömniga prinsessa har råkat ut för ett akut olycksfall! Kan du hjälpa denna sjukvårdare att snabbt behandla henne innan det är för sent i detta sjukvårdssimuleringsspel?

 • Isprinsessans tvillingar
  Spela
  Isprinsessans tvillingar
  Spelat 1142 gånger

  Den här prinsessan väntar inte bara ett, utan två barn! Kan du se till att allt är perfekt inför hennes stora dag i detta sjukvårdssimuleringsspel? Hon måste hålla sig lugn medan hon väntar på ambulansen som ska ta henne till sjukhuset.

 • Hundvalps-vakt
  Spela
  Hundvalps-vakt
  Spelat 2013 gånger

  Dessa tre valpar har inte haft speciellt trevlig dag. Var och en blev ganska tilltuffsade. Lyckligtvis har de just anlänt till veterinärkontoret. Kan du behandla deras skador, ta hand om dem och ge dem ett bad i detta omhändertagande spel? När du är klar, kan du välja några söta outfits för dem att bära också!

 • Baby Hazel och skolhygien
  Spela
  Baby Hazel och skolhygien
  Spelat 631 gånger

  Baby Hazel har kommit hem efter en kul dag i skolan, men hon måste lära sig en del om hygien innan hon äter sin favoritfrukt. Hjälp henne att lära sig grunderna tillsammans med hennes mamma!

 • Bebisen Hanna: Hårvård
  Spela
  Bebisen Hanna: Hårvård
  Spelat 2610 gånger

  Den här tjejen behöver klippa håret, men hon är ganska vild! Kan du ge henne en ny frisyr?

 • Baby Hazel: Matlagningsdags
  Spela
  Baby Hazel: Matlagningsdags
  Spelat 580 gånger

  Hazel lär sig fortfarande hur man lagar mat och hennes senaste recept är godsaker till alla hennes söta husdjur. Men hon behöver fortfarande din hjälp med att följa receptet steg för steg. Hazel måste även gå till mataffären och handla alla ingredienser och saker hon behöver. Häng med henne i det här gratis matlagningsspelet online.

 • Mamma ska få tvillingar
  Spela
  Mamma ska få tvillingar
  Spelat 1297 gånger

  Det är nästan dags för den här upptagna mamman att föda tvillingar. Se till att hon har allt hon behöver när hon ska åka till sjukhuset! Hon behöver verkligen din hjälp i detta sjukvårdssimuleringsspel.

 • Biltvätt
  Spela
  Biltvätt
  Spelat 1823 gånger

  Du kan samla på dig fantastiska dagliga belöningar medan du spelar det här gulliga simuleringsspelet. Här ska du få ta hand om en fullbokad biltvätt. Kan du rengöra vart och ett av dina kunders fordon? Vissa av dem är ordentligt smutsiga!

 • Prickig tjej på graviditetskontroll
  Spela
  Prickig tjej på graviditetskontroll
  Spelat 1694 gånger

  Den här superhjälten ska föda barn vilken dag som helst. Följ med till läkaren och se till att allt är som det ska. Kan du hjälpa henne med hälsokontrollen i det här onlinespelet?

 • Baby Hazel leker
  Spela
  Baby Hazel leker
  Spelat 1217 gånger

  Baby Hazel och Baby Jake ska träffas och leka. Kan du underhålla Hazel medan hennes mamma kör till Jakes hus?

 • Ice Queen: Home Recovery
  Spela
  Ice Queen: Home Recovery
  Spelat 946 gånger

  Åh nej! Den unga drottningen har varit med om en olycka. Kan du hjälpa henne komma på bättringsvägen i Ice Queen: Home Recovery

  Utöver en del blåmärken har hon dessutom brutit både benet och handleden. Hjälp henne återhämta sig hemifrån i det här drottningsspelet. Se till att hon har det bekvämt och har rena förband, och ge henne en snabb makeover när du ändå är i farten. 

  Letar du efter fler vårdspel? I så fall borde du prova Ice Princess: Real Dentist Experience och Ellie: Hospital Resurrection

  Spelkontroller 

  • ANVÄND MUSEN för att välja saker åt isdrottningen. 
  • VÄNSTERKLICKA för att använda dem.
 • Mamma på läkarundersökning
  Spela
  Mamma på läkarundersökning
  Spelat 1921 gånger

  Det är snart dags för den här mamman att få sin bebis. Kan du se till att allt går som det ska i detta onlinebaserade sjukvårdssimuleringsspel? Hon kom precis in till läkarmottagningen för en snabb undersökning.

 • Anna: Skolioskirurgi
  Spela
  Anna: Skolioskirurgi
  Spelat 3094 gånger

  Anna har haft ett allvarligt problem med hennes rygg ett tag nu. Hon får äntligen den behandling som hon behöver i detta medicinska simuleringsspel. Kan du utföra operationen och hjälpa henne att må bättre?

 • Baby Hazel: Den första vaccinationen
  Spela
  Baby Hazel: Den första vaccinationen
  Spelat 2150 gånger

  Hjälp Baby Hazel att väcka Baby Matt inför hans vaccinering – du måste vara försiktig!

 • Prickiga tjejens akuthjälp
  Spela
  Prickiga tjejens akuthjälp
  Spelat 1130 gånger

  Något är verkligen fel med den här superhjältinnan och hennes bebis. Ta henne till sjukhuset snabbt! Kan du lista ut vad problemet är i det här sjukvårdsspelet online?

 • Baby Hazel Goes Sick
  Spela
  Baby Hazel Goes Sick
  Spelat 27336 gånger

 • Prickiga tjejen: Hudläkaren
  Spela
  Prickiga tjejen: Hudläkaren
  Spelat 1968 gånger

  Prickiga tjejen är mitt uppe i en allvarlig nödsituation! Hennes ansikte är täckt av massor av konstiga knölar och blåmärken. Kan du hjälpa henne att hantera denna märkliga situation i detta sjukvårdssimuleringsspel? Hon vill bli av med dem så fort hon bara kan!

 • Prickiga tjejen vilar hemma
  Spela
  Prickiga tjejen vilar hemma
  Spelat 781 gånger

  Prickiga tjejens senaste uppdrag var definitivt riktigt farligt. Hon besegrade ett gäng irriterande skurkar, men hon blev ganska tilltufsad. Kan du hjälpa henne att återhämta sig från sina skador i detta sjukvårdssimuleringsspel? Hon planerar att ta det lugnt och återhämta sig i hemmets lugna vrå.

 • Superdockan: Örondoktorn
  Spela
  Superdockan: Örondoktorn
  Spelat 1494 gånger

  Även superhjältar behöver ibland besöka doktorn. Den här hjälten har problem med ett av sina öron. Kan du följa med henne till hennes läkarmottagning medan hon får örat kontrollerat i detta medicinska simuleringsspel?

 • Baby Hazel Stomach Care
  Spela
  Baby Hazel Stomach Care
  Spelat 1160 gånger

  Stackars liten. Bebisen Hazel har ont i magen! Hon skulle verkligen behöva din hjälp.

 • Hårexpert
  Spela
  Hårexpert
  Spelat 1034 gånger

  Så mycket hår, så lite tid. Det är i salongen det händer!

 • Dress My Baby
  Spela
  Dress My Baby
  Spelat 856 gånger

  Gör din bebis till en stilikon!

 • Enhörningens skönhetssalong
  Spela
  Enhörningens skönhetssalong
  Spelat 2061 gånger

  Äventyr kan ibland vara svåra och den här magiska enhörningen har precis återvänt från ett äventyr där hon gjorde sig lite illa. Kan du få henne att må bättre med en makeover på den förtrollande salongen i det här onlinespelet för tjejer?

 • Pixie: Graviditetskontroll
  Spela
  Pixie: Graviditetskontroll
  Spelat 1118 gånger

  Det är dags för denna pixie att besöka sin läkare för att kontrollera att allt går bra med hennes bebis. Kan du kontrollera henne lite snabbt i detta magiska medicinska simuleringsspel?

 • Fén flirtar i bastun
  Spela
  Fén flirtar i bastun
  Spelat 3520 gånger

  Kommer denna lilla fé att hitta kärleken i sin favoritbastu? Hjälp henne att förbereda sig inför en avkopplande eftermiddag som kan innebära lite romantik i detta magiska onlinebaserade simuleringsspel.

 • Baby Hazel: Kungligt bad
  Spela
  Baby Hazel: Kungligt bad
  Spelat 458 gånger

  Hazel har fått en lillebror. Hjälp henne att slappna av från stressen med ett skönt bad.