Sköta barn-spel

 • Goldies läppinjektioner
  Spela
  Goldies läppinjektioner
  Spelat 7783 gånger

  Goldie funderar på att ändra sitt utseende i detta onlinebaserade sjukvårdssimuleringsspel. Kan du hjälpa henne att bestämma om hon ska få läppinjektioner eller inte?

 • Gravida bästismammor
  Spela
  Gravida bästismammor
  Spelat 3219 gånger

  Den här mamman och hennes bästa väninna, som bara råkar vara en berömd superhjälte, ska båda ha barn! Kan du se till att de har allt de behöver i detta sjukvårdssimuleringsspel? De har just anlänt till läkarmottagningen för en snabb undersökning.

 • Ellie hos tungläkaren
  Spela
  Ellie hos tungläkaren
  Spelat 3215 gånger

  Usch! Vad hände med Ellies tunga?! Vi måste se till att köra henne till vårdcentralen, och snabbt, i detta sjukvårdssimuleringsspel. Kan du följa med henne in i undersökningsrummet och försöka ta reda på hur man ska behandla hennes märkliga åkomma?

 • Prickig tjej föder tvillingar
  Spela
  Prickig tjej föder tvillingar
  Spelat 8808 gånger

  Den här superhjälten ska precis föda barn! Ta henne snabbt till sjukhuset i det här spelet för tjejer. Kan du se till så att hon har allt hon behöver? Hon behöver sin telefon och alla bebissaker.

 • Isprinsessan: Riktig erfarenhet hos tandläkare
  Spela
  Isprinsessan: Riktig erfarenhet hos tandläkare
  Spelat 6063 gånger

  Isprinsessan fortsätter att glömma att borsta och flossa tänderna. Tyvärr betyder det att hon har några håligheter som hon behöver ta itu med i detta medicinska simuleringsspel. Hon väntar på dig vid sin tandläkares kontor och hoppas att du kan fylla var och en av dem.

 • Goldie-prinsessan hos hudläkaren
  Spela
  Goldie-prinsessan hos hudläkaren
  Spelat 17763 gånger

  Åh nej! Den stackars prinsessan har fått en massa finnar. Ta henne till hudläkaren snabbt! Kan du hjälpa henne att ta bort finnarna och andra fläckar i det här spelet för tjejer?

 • Ellen på akuten
  Spela
  Ellen på akuten
  Spelat 2668 gånger

  Ellen har drabbats av ett mycket allvarlig medicinskt tillstånd som måste behandlas omedelbart! Just nu är hon på akutmottagningen. Kan du hjälpa läkaren att snabbt återuppliva henne i detta sjukvårdssimuleringsspel?

 • Handhudsdoktor
  Spela
  Handhudsdoktor
  Spelat 4934 gånger

  Var och en av patienterna i detta online medicinska simuleringsspel har allvarliga problem med sina händer. Kan du hjälpa dem? De behöver några salvor och kanske en manikyr!

 • Mammans olycka - Akuten
  Spela
  Mammans olycka - Akuten
  Spelat 1859 gånger

  Denna olycksamma mamma var precis med i en olycka! Hon förväntar sig att föda sin bebis vilken dag som helst nu också! Kan du se till att allt är okej i detta medicinska simuleringsspel? Hon väntar på dig på akuten.

 • Mamma på läkarundersökning
  Spela
  Mamma på läkarundersökning
  Spelat 1711 gånger

  Det är snart dags för den här mamman att få sin bebis. Kan du se till att allt går som det ska i detta onlinebaserade sjukvårdssimuleringsspel? Hon kom precis in till läkarmottagningen för en snabb undersökning.

 • Hundvalps-vakt
  Spela
  Hundvalps-vakt
  Spelat 1701 gånger

  Dessa tre valpar har inte haft speciellt trevlig dag. Var och en blev ganska tilltuffsade. Lyckligtvis har de just anlänt till veterinärkontoret. Kan du behandla deras skador, ta hand om dem och ge dem ett bad i detta omhändertagande spel? När du är klar, kan du välja några söta outfits för dem att bära också!

 • Baby Hazel Goes Sick
  Spela
  Baby Hazel Goes Sick
  Spelat 25275 gånger

 • Sömniga prinsessan vaknar
  Spela
  Sömniga prinsessan vaknar
  Spelat 748 gånger

  Åh nej! Denna väldigt sömniga prinsessa har råkat ut för ett akut olycksfall! Kan du hjälpa denna sjukvårdare att snabbt behandla henne innan det är för sent i detta sjukvårdssimuleringsspel?

 • Isprinsessans tvillingar
  Spela
  Isprinsessans tvillingar
  Spelat 755 gånger

  Den här prinsessan väntar inte bara ett, utan två barn! Kan du se till att allt är perfekt inför hennes stora dag i detta sjukvårdssimuleringsspel? Hon måste hålla sig lugn medan hon väntar på ambulansen som ska ta henne till sjukhuset.

 • High School Breakup Drama
  Spela
  High School Breakup Drama
  Spelat 1022 gånger

  Cindy såg just sin pojkvän kyssa en hejaklacksledare! Hjälp henne läka sitt brustna hjärta i High School Breakup Drama!

  Nu vill kompisarna hjälpa till med en snabb makeover av både henne och hennes skåp i det här kärleksspelet. Torka Cindys tårar, välj ut rätt smink och snygga kläder och hjälp till med allt möjligt som en sann vän i nöden!

  Ellie: Love Trouble och Princesses: Breakup Drama är två andra fantastiska makeoverspel du borde prova på. 

  Spelkontroller 

  • ANVÄND MUSEN för att välja saker åt Cindy. 
  • VÄNSTERKLICKA för att använda dem.

   

 • Mamma ska få tvillingar
  Spela
  Mamma ska få tvillingar
  Spelat 991 gånger

  Det är nästan dags för den här upptagna mamman att föda tvillingar. Se till att hon har allt hon behöver när hon ska åka till sjukhuset! Hon behöver verkligen din hjälp i detta sjukvårdssimuleringsspel.

 • Isdrottningen föder tvillingar
  Spela
  Isdrottningen föder tvillingar
  Spelat 3597 gånger

  Isdrottningen ska föda tvillingar i det här onlinespelet för tjejer! Kan du se till att hon håller sig avslappnad och bekväm tills ambulansen anländer till slottet? Hon behöver även hjälp med att packa allt hon måste ta med sig till sjukhuset.

 • Prinsessorna på bebispromenad
  Spela
  Prinsessorna på bebispromenad
  Spelat 1553 gånger

  Dessa fyra modemedvetna prinsessor väntar ivrigt på att gå ut med sina barn. Kan du hjälpa dem att välja ut några härliga kläder innan de ger sig iväg? De tänker använda några bärstolar i stället för barnvagnar.

 • Prickiga tjejen: Hudläkaren
  Spela
  Prickiga tjejen: Hudläkaren
  Spelat 1787 gånger

  Prickiga tjejen är mitt uppe i en allvarlig nödsituation! Hennes ansikte är täckt av massor av konstiga knölar och blåmärken. Kan du hjälpa henne att hantera denna märkliga situation i detta sjukvårdssimuleringsspel? Hon vill bli av med dem så fort hon bara kan!

 • Anna: Skolioskirurgi
  Spela
  Anna: Skolioskirurgi
  Spelat 2404 gånger

  Anna har haft ett allvarligt problem med hennes rygg ett tag nu. Hon får äntligen den behandling som hon behöver i detta medicinska simuleringsspel. Kan du utföra operationen och hjälpa henne att må bättre?

 • Bebisen Hanna: Hårvård
  Spela
  Bebisen Hanna: Hårvård
  Spelat 2107 gånger

  Den här tjejen behöver klippa håret, men hon är ganska vild! Kan du ge henne en ny frisyr?

 • Tatueringsstudio
  Spela
  Tatueringsstudio
  Spelat 784 gånger

  Det börjar bli riktigt stressigt i den här tatueringsstudion. Kan du hjälpa personalen att ta hand om kommande kunder i detta onlinebaserade simuleringsspel? Du kan hjälpa dem att välja design och mycket mer.

 • Mirakulösa hjälten: Bebisbad
  Spela
  Mirakulösa hjälten: Bebisbad
  Spelat 562 gånger

  Hon kanske är en superhjälte, men hon är samtidigt också en bebis! Kan du ge denna modiga rackarunge ett snabbt bad i detta online simuleringsspel? Hon vill vara fin och ren innan det är dags att börja ett nytt äventyr.

 • Fén flirtar i bastun
  Spela
  Fén flirtar i bastun
  Spelat 2981 gånger

  Kommer denna lilla fé att hitta kärleken i sin favoritbastu? Hjälp henne att förbereda sig inför en avkopplande eftermiddag som kan innebära lite romantik i detta magiska onlinebaserade simuleringsspel.

 • Baby Hazel leker
  Spela
  Baby Hazel leker
  Spelat 1054 gånger

  Baby Hazel och Baby Jake ska träffas och leka. Kan du underhålla Hazel medan hennes mamma kör till Jakes hus?

 • Mysiga missar
  Spela
  Mysiga missar
  Spelat 794 gånger

  Vilken av dessa tre helt bedårande kattungar skulle vilja ta hand om först? Var och en behöver ett bad, lite skönhetsvård och en snabb hälsokontroll. När du är klar kan du välja några riktigt söta kläder som de kan bära i detta onlinespel.

 • Hos tandläkaren
  Spela
  Hos tandläkaren
  Spelat 18092 gånger

  Alla dessa patienter har problem med sina tänder. Kan du hjälpa dem att återfå sina vackra leenden i det här läkarsimuleringsspelet?

 • Enhörningens skönhetssalong
  Spela
  Enhörningens skönhetssalong
  Spelat 1722 gånger

  Äventyr kan ibland vara svåra och den här magiska enhörningen har precis återvänt från ett äventyr där hon gjorde sig lite illa. Kan du få henne att må bättre med en makeover på den förtrollande salongen i det här onlinespelet för tjejer?

 • Baby Hazel: Tvättdags
  Spela
  Baby Hazel: Tvättdags
  Spelat 701 gånger

  Hazel har varit ute i regnet och hennes kläder är alldeles leriga. Kan du tvätta bort fläckarna?

 • Baby Hazel: Nyfödd bebis
  Spela
  Baby Hazel: Nyfödd bebis
  Spelat 7324 gånger

  Baby Hazel vill ta hand om sin nyfödde lillebror, men hon behöver din hjälp!

 • Prickiga tjejen vilar hemma
  Spela
  Prickiga tjejen vilar hemma
  Spelat 605 gånger

  Prickiga tjejens senaste uppdrag var definitivt riktigt farligt. Hon besegrade ett gäng irriterande skurkar, men hon blev ganska tilltufsad. Kan du hjälpa henne att återhämta sig från sina skador i detta sjukvårdssimuleringsspel? Hon planerar att ta det lugnt och återhämta sig i hemmets lugna vrå.

 • Skönhetens bebisbad
  Spela
  Skönhetens bebisbad
  Spelat 1173 gånger

  Den här unga prinsessan skulle verkligen behöva ett bad! Se till att vattnet har rätt temperatur och välj sedan typ av bubbelbad i det här onlinespelet för tjejer.

 • Isprinsessan: Sjukhusvistelse
  Spela
  Isprinsessan: Sjukhusvistelse
  Spelat 1377 gånger

  Att rida en ren verkade som en cool idé tills han ramlade och råkade kasta denna coola prinsessa i en buske fylld med taggar. Kan du hjälpa till att behandla hennes skador i detta förtjusande medicinska simuleringsspel?

 • Biltvätt
  Spela
  Biltvätt
  Spelat 1076 gånger

  Du kan samla på dig fantastiska dagliga belöningar medan du spelar det här gulliga simuleringsspelet. Här ska du få ta hand om en fullbokad biltvätt. Kan du rengöra vart och ett av dina kunders fordon? Vissa av dem är ordentligt smutsiga!

 • Babyhassel: Sovdags
  Spela
  Babyhassel: Sovdags
  Spelat 422 gånger

  Det är snart sovdags för Babyhassel. Kan du hjälpa henne att göra sig redo i detta online-simuleringsspel? Hon behöver ta ett bad, borsta tänderna och sätta på sig sin favorit pyjamas.

 • Baby Hazel: Den första vaccinationen
  Spela
  Baby Hazel: Den första vaccinationen
  Spelat 1818 gånger

  Hjälp Baby Hazel att väcka Baby Matt inför hans vaccinering – du måste vara försiktig!