• Gravida bästismammor
  Spela
  Gravida bästismammor
  Spelat 1330 gånger

  Den här mamman och hennes bästa väninna, som bara råkar vara en berömd superhjälte, ska båda ha barn! Kan du se till att de har allt de behöver i detta sjukvårdssimuleringsspel? De har just anlänt till läkarmottagningen för en snabb undersökning.

 • Super Babysitter
  Spela
  Super Babysitter
  Spelat 4978 gånger

  Kan du hålla ungarnas galenskaper under kontroll tills föräldrarna är tillbaka?

 • Fotdoktorn
  Spela
  Fotdoktorn
  Spelat 1732 gånger

  Usch! Dessa patienter har rejäla problem med sina fötter! Kan du hjälpa fotvårdsspecialisten att behandla deras skador och andra villkor i detta söta medicinska simuleringsspel?

 • Ellie hos tungläkaren
  Spela
  Ellie hos tungläkaren
  Spelat 2166 gånger

  Usch! Vad hände med Ellies tunga?! Vi måste se till att köra henne till vårdcentralen, och snabbt, i detta sjukvårdssimuleringsspel. Kan du följa med henne in i undersökningsrummet och försöka ta reda på hur man ska behandla hennes märkliga åkomma?

 • Extremt tandnödfall
  Spela
  Extremt tandnödfall
  Spelat 9012 gånger

  Den här tjejen har inte varit så snäll mot sina tänder på sistone. Hon har ätit massor av skräpmat och öppnar till och läskflaskor med sin mun! Nu är hon mitt i ett allvarligt tandnödfall. Kan du hjälpa till att fixa tänderna i detta medicinska simuleringsspel?

 • Goldies läppinjektioner
  Spela
  Goldies läppinjektioner
  Spelat 3124 gånger

  Goldie funderar på att ändra sitt utseende i detta onlinebaserade sjukvårdssimuleringsspel. Kan du hjälpa henne att bestämma om hon ska få läppinjektioner eller inte?

 • Hårexpert
  Spela
  Hårexpert
  Spelat 828 gånger

  Så mycket hår, så lite tid. Det är i salongen det händer!

 • Biltvätt
  Spela
  Biltvätt
  Spelat 321 gånger

  Du kan samla på dig fantastiska dagliga belöningar medan du spelar det här gulliga simuleringsspelet. Här ska du få ta hand om en fullbokad biltvätt. Kan du rengöra vart och ett av dina kunders fordon? Vissa av dem är ordentligt smutsiga!

 • Rolig halsläkare
  Spela
  Rolig halsläkare
  Spelat 4210 gånger

  De här patienterna har riktigt ont i halsen. Varför har de så ont? Det är dags att ta reda på det i det här roliga sjukvårdsspelet. Den första patienten väntar på dig i undersökningsrummet.

 • Baby Hazel Goes Sick
  Spela
  Baby Hazel Goes Sick
  Spelat 23757 gånger
 • Isdrottningens tvillingar: Familjedag
  Spela
  Isdrottningens tvillingar: Familjedag
  Spelat 5895 gånger

  Den här unga drottningen har precis fött tvillingar och hon känner sig överväldigad. Hjälp henne att städa upp hennes vardagsrum innan hon och hennes kung spenderar tid med deras nyfödda bebisar i det här simuleringsspelet.

 • Tatueringsstudio
  Spela
  Tatueringsstudio
  Spelat 547 gånger

  Det börjar bli riktigt stressigt i den här tatueringsstudion. Kan du hjälpa personalen att ta hand om kommande kunder i detta onlinebaserade simuleringsspel? Du kan hjälpa dem att välja design och mycket mer.

 • Vincys läppvård
  Spela
  Vincys läppvård
  Spelat 30913 gånger

  Vincys läppar behöver verkligen en vårdande hand. Hon verkar ha en infektion som kräver behandling. Kan du ge henne en snabb undersökning på läkarmottagningen i detta sjukvårdssimuleringsspel?

 • Mammans olycka - Akuten
  Spela
  Mammans olycka - Akuten
  Spelat 1270 gånger

  Denna olycksamma mamma var precis med i en olycka! Hon förväntar sig att föda sin bebis vilken dag som helst nu också! Kan du se till att allt är okej i detta medicinska simuleringsspel? Hon väntar på dig på akuten.

 • Hundvalps-vakt
  Spela
  Hundvalps-vakt
  Spelat 1392 gånger

  Dessa tre valpar har inte haft speciellt trevlig dag. Var och en blev ganska tilltuffsade. Lyckligtvis har de just anlänt till veterinärkontoret. Kan du behandla deras skador, ta hand om dem och ge dem ett bad i detta omhändertagande spel? När du är klar, kan du välja några söta outfits för dem att bära också!

 • Handhudsdoktor
  Spela
  Handhudsdoktor
  Spelat 3462 gånger

  Var och en av patienterna i detta online medicinska simuleringsspel har allvarliga problem med sina händer. Kan du hjälpa dem? De behöver några salvor och kanske en manikyr!

 • Bebisen Hanna: Hårvård
  Spela
  Bebisen Hanna: Hårvård
  Spelat 1401 gånger

  Den här tjejen behöver klippa håret, men hon är ganska vild! Kan du ge henne en ny frisyr?

 • Kindergarten
  Spela
  Kindergarten
  Spelat 3102 gånger

  Håll bäbisarna glada genom att fullfölja deras behov så snabbt du kan.

 • Anna: Skolioskirurgi
  Spela
  Anna: Skolioskirurgi
  Spelat 1704 gånger

  Anna har haft ett allvarligt problem med hennes rygg ett tag nu. Hon får äntligen den behandling som hon behöver i detta medicinska simuleringsspel. Kan du utföra operationen och hjälpa henne att må bättre?

 • Prickig tjej på graviditetskontroll
  Spela
  Prickig tjej på graviditetskontroll
  Spelat 1360 gånger

  Den här superhjälten ska föda barn vilken dag som helst. Följ med till läkaren och se till att allt är som det ska. Kan du hjälpa henne med hälsokontrollen i det här onlinespelet?

 • Mamma ska få tvillingar
  Spela
  Mamma ska få tvillingar
  Spelat 636 gånger

  Det är nästan dags för den här upptagna mamman att föda tvillingar. Se till att hon har allt hon behöver när hon ska åka till sjukhuset! Hon behöver verkligen din hjälp i detta sjukvårdssimuleringsspel.

 • Systerkärlek
  Spela
  Systerkärlek
  Spelat 886 gånger

  De här två systrarna gör praktiskt taget allting tillsammans, och nu har de bestämt sig för att fira sitt systerskap i detta onlinebaserade klädspel. Kan du hjälpa dem att välja ut de perfekta kläderna för en dag på stranden innan de arrangerar en hejdundrande fest för alla sina vänner?

 • Ellen på akuten
  Spela
  Ellen på akuten
  Spelat 2112 gånger

  Ellen har drabbats av ett mycket allvarlig medicinskt tillstånd som måste behandlas omedelbart! Just nu är hon på akutmottagningen. Kan du hjälpa läkaren att snabbt återuppliva henne i detta sjukvårdssimuleringsspel?

 • Skönhetens bebisbad
  Spela
  Skönhetens bebisbad
  Spelat 1088 gånger

  Den här unga prinsessan skulle verkligen behöva ett bad! Se till att vattnet har rätt temperatur och välj sedan typ av bubbelbad i det här onlinespelet för tjejer.

 • Prickig tjej föder tvillingar
  Spela
  Prickig tjej föder tvillingar
  Spelat 8285 gånger

  Den här superhjälten ska precis föda barn! Ta henne snabbt till sjukhuset i det här spelet för tjejer. Kan du se till så att hon har allt hon behöver? Hon behöver sin telefon och alla bebissaker.

 • Pixie: Graviditetskontroll
  Spela
  Pixie: Graviditetskontroll
  Spelat 827 gånger

  Det är dags för denna pixie att besöka sin läkare för att kontrollera att allt går bra med hennes bebis. Kan du kontrollera henne lite snabbt i detta magiska medicinska simuleringsspel?

 • Prinsessan tar hand om bebisprinsessan 2
  Spela
  Prinsessan tar hand om bebisprinsessan 2
  Spelat 323 gånger

  Ännu en hektisk dag på slottet, där denna bebisprinsessa kräver mängder av omsorg och uppmärksamhet! Kan du ge henne ett bad, mata henne och mycket mer i detta onlinebaserade simuleringsspel? Hennes mamma kan verkligen behöva din hjälp.

 • Dress My Baby
  Spela
  Dress My Baby
  Spelat 597 gånger

  Gör din bebis till en stilikon!

 • Goldie-prinsessan hos hudläkaren
  Spela
  Goldie-prinsessan hos hudläkaren
  Spelat 15147 gånger

  Åh nej! Den stackars prinsessan har fått en massa finnar. Ta henne till hudläkaren snabbt! Kan du hjälpa henne att ta bort finnarna och andra fläckar i det här spelet för tjejer?

 • Mamma på läkarundersökning
  Spela
  Mamma på läkarundersökning
  Spelat 1157 gånger

  Det är snart dags för den här mamman att få sin bebis. Kan du se till att allt går som det ska i detta onlinebaserade sjukvårdssimuleringsspel? Hon kom precis in till läkarmottagningen för en snabb undersökning.

 • Valpen hos veterinären
  Spela
  Valpen hos veterinären
  Spelat 1666 gånger

  Den här stackars valpen trillade in i en buske när en större hund jagade honom genom parken. Han blev skadad och måste besöka veterinären. Kan du ta en titt på skadorna och hjälpa valpen att må bättre i detta bedårande sjukvårdssimuleringsspel?

 • Gnälliga Allys bad
  Spela
  Gnälliga Allys bad
  Spelat 419 gånger

  Ally brukar tjura när det är dags att bada. Kan du hjälpa till att göra det trevligare fär henne i det här omvårdsspelet online? Välj ett färgglatt bubbelbad och leksaker så att det blir roligt i badet.

 • Fén flirtar i bastun
  Spela
  Fén flirtar i bastun
  Spelat 1949 gånger

  Kommer denna lilla fé att hitta kärleken i sin favoritbastu? Hjälp henne att förbereda sig inför en avkopplande eftermiddag som kan innebära lite romantik i detta magiska onlinebaserade simuleringsspel.

 • Super dockan: Huddoktorn
  Spela
  Super dockan: Huddoktorn
  Spelat 705 gånger

  Åh nej! Denna superhjälte måste ta itu med ett stort hudutslag på sitt ansikte! Kan du ta en titt på utslaget i detta medicinska simuleringsspel? Hon kan verkligen behöva din hjälp!

 • Sömniga prinsessans graviditetskontroll
  Spela
  Sömniga prinsessans graviditetskontroll
  Spelat 408 gånger

  Den här prinsessan ska föda barn om några veckor. Kan du se till att hennes graviditet går som den ska i detta sjukvårdssimuleringsspel? Hon väntar på dig i klinikens undersökningsrum just nu.

 • Paws to Beauty: Arctic Edition
  Spela
  Paws to Beauty: Arctic Edition
  Spelat 1104 gånger