Sköta barn-spel

 • Gravida bästismammor
  Spela
  Gravida bästismammor
  Spelat 1750 gånger

  Den här mamman och hennes bästa väninna, som bara råkar vara en berömd superhjälte, ska båda ha barn! Kan du se till att de har allt de behöver i detta sjukvårdssimuleringsspel? De har just anlänt till läkarmottagningen för en snabb undersökning.

 • Baby Hazel Goes Sick
  Spela
  Baby Hazel Goes Sick
  Spelat 24329 gånger

 • Super Babysitter
  Spela
  Super Babysitter
  Spelat 5075 gånger

  Kan du hålla ungarnas galenskaper under kontroll tills föräldrarna är tillbaka?

 • Tatueringsstudio
  Spela
  Tatueringsstudio
  Spelat 657 gånger

  Det börjar bli riktigt stressigt i den här tatueringsstudion. Kan du hjälpa personalen att ta hand om kommande kunder i detta onlinebaserade simuleringsspel? Du kan hjälpa dem att välja design och mycket mer.

 • Isdrottningens tvillingar: Familjedag
  Spela
  Isdrottningens tvillingar: Familjedag
  Spelat 6013 gånger

  Den här unga drottningen har precis fött tvillingar och hon känner sig överväldigad. Hjälp henne att städa upp hennes vardagsrum innan hon och hennes kung spenderar tid med deras nyfödda bebisar i det här simuleringsspelet.

 • Sömniga prinsessan vaknar
  Spela
  Sömniga prinsessan vaknar
  Spelat 680 gånger

  Åh nej! Denna väldigt sömniga prinsessa har råkat ut för ett akut olycksfall! Kan du hjälpa denna sjukvårdare att snabbt behandla henne innan det är för sent i detta sjukvårdssimuleringsspel?

 • Ellie hos tungläkaren
  Spela
  Ellie hos tungläkaren
  Spelat 2540 gånger

  Usch! Vad hände med Ellies tunga?! Vi måste se till att köra henne till vårdcentralen, och snabbt, i detta sjukvårdssimuleringsspel. Kan du följa med henne in i undersökningsrummet och försöka ta reda på hur man ska behandla hennes märkliga åkomma?

 • Handhudsdoktor
  Spela
  Handhudsdoktor
  Spelat 4013 gånger

  Var och en av patienterna i detta online medicinska simuleringsspel har allvarliga problem med sina händer. Kan du hjälpa dem? De behöver några salvor och kanske en manikyr!

 • Hårexpert
  Spela
  Hårexpert
  Spelat 875 gånger

  Så mycket hår, så lite tid. Det är i salongen det händer!

 • Bebisen Hanna: Hårvård
  Spela
  Bebisen Hanna: Hårvård
  Spelat 1636 gånger

  Den här tjejen behöver klippa håret, men hon är ganska vild! Kan du ge henne en ny frisyr?

 • Mammans olycka - Akuten
  Spela
  Mammans olycka - Akuten
  Spelat 1520 gånger

  Denna olycksamma mamma var precis med i en olycka! Hon förväntar sig att föda sin bebis vilken dag som helst nu också! Kan du se till att allt är okej i detta medicinska simuleringsspel? Hon väntar på dig på akuten.

 • Rolig halsläkare
  Spela
  Rolig halsläkare
  Spelat 4801 gånger

  De här patienterna har riktigt ont i halsen. Varför har de så ont? Det är dags att ta reda på det i det här roliga sjukvårdsspelet. Den första patienten väntar på dig i undersökningsrummet.

 • Prickig tjej på graviditetskontroll
  Spela
  Prickig tjej på graviditetskontroll
  Spelat 1479 gånger

  Den här superhjälten ska föda barn vilken dag som helst. Följ med till läkaren och se till att allt är som det ska. Kan du hjälpa henne med hälsokontrollen i det här onlinespelet?

 • Fén flirtar i bastun
  Spela
  Fén flirtar i bastun
  Spelat 2448 gånger

  Kommer denna lilla fé att hitta kärleken i sin favoritbastu? Hjälp henne att förbereda sig inför en avkopplande eftermiddag som kan innebära lite romantik i detta magiska onlinebaserade simuleringsspel.

 • Prickig tjej föder tvillingar
  Spela
  Prickig tjej föder tvillingar
  Spelat 8525 gånger

  Den här superhjälten ska precis föda barn! Ta henne snabbt till sjukhuset i det här spelet för tjejer. Kan du se till så att hon har allt hon behöver? Hon behöver sin telefon och alla bebissaker.

 • Hundvalps-vakt
  Spela
  Hundvalps-vakt
  Spelat 1475 gånger

  Dessa tre valpar har inte haft speciellt trevlig dag. Var och en blev ganska tilltuffsade. Lyckligtvis har de just anlänt till veterinärkontoret. Kan du behandla deras skador, ta hand om dem och ge dem ett bad i detta omhändertagande spel? När du är klar, kan du välja några söta outfits för dem att bära också!

 • Dress My Baby
  Spela
  Dress My Baby
  Spelat 677 gånger

  Gör din bebis till en stilikon!

 • Anna: Skolioskirurgi
  Spela
  Anna: Skolioskirurgi
  Spelat 2068 gånger

  Anna har haft ett allvarligt problem med hennes rygg ett tag nu. Hon får äntligen den behandling som hon behöver i detta medicinska simuleringsspel. Kan du utföra operationen och hjälpa henne att må bättre?

 • Mamma på läkarundersökning
  Spela
  Mamma på läkarundersökning
  Spelat 1539 gånger

  Det är snart dags för den här mamman att få sin bebis. Kan du se till att allt går som det ska i detta onlinebaserade sjukvårdssimuleringsspel? Hon kom precis in till läkarmottagningen för en snabb undersökning.

 • Pixie: Graviditetskontroll
  Spela
  Pixie: Graviditetskontroll
  Spelat 932 gånger

  Det är dags för denna pixie att besöka sin läkare för att kontrollera att allt går bra med hennes bebis. Kan du kontrollera henne lite snabbt i detta magiska medicinska simuleringsspel?

 • Mirakulösa hjälten: Bebisbad
  Spela
  Mirakulösa hjälten: Bebisbad
  Spelat 431 gånger

  Hon kanske är en superhjälte, men hon är samtidigt också en bebis! Kan du ge denna modiga rackarunge ett snabbt bad i detta online simuleringsspel? Hon vill vara fin och ren innan det är dags att börja ett nytt äventyr.

 • Vincys läppvård
  Spela
  Vincys läppvård
  Spelat 34720 gånger

  Vincys läppar behöver verkligen en vårdande hand. Hon verkar ha en infektion som kräver behandling. Kan du ge henne en snabb undersökning på läkarmottagningen i detta sjukvårdssimuleringsspel?

 • Gnälliga Allys bad
  Spela
  Gnälliga Allys bad
  Spelat 475 gånger

  Ally brukar tjura när det är dags att bada. Kan du hjälpa till att göra det trevligare fär henne i det här omvårdsspelet online? Välj ett färgglatt bubbelbad och leksaker så att det blir roligt i badet.

 • Kindergarten
  Spela
  Kindergarten
  Spelat 3176 gånger

  Håll bäbisarna glada genom att fullfölja deras behov så snabbt du kan.

 • Ellen på akuten
  Spela
  Ellen på akuten
  Spelat 2288 gånger

  Ellen har drabbats av ett mycket allvarlig medicinskt tillstånd som måste behandlas omedelbart! Just nu är hon på akutmottagningen. Kan du hjälpa läkaren att snabbt återuppliva henne i detta sjukvårdssimuleringsspel?

 • Isprinsessans tvillingar
  Spela
  Isprinsessans tvillingar
  Spelat 498 gånger

  Den här prinsessan väntar inte bara ett, utan två barn! Kan du se till att allt är perfekt inför hennes stora dag i detta sjukvårdssimuleringsspel? Hon måste hålla sig lugn medan hon väntar på ambulansen som ska ta henne till sjukhuset.

 • Systerkärlek
  Spela
  Systerkärlek
  Spelat 1140 gånger

  De här två systrarna gör praktiskt taget allting tillsammans, och nu har de bestämt sig för att fira sitt systerskap i detta onlinebaserade klädspel. Kan du hjälpa dem att välja ut de perfekta kläderna för en dag på stranden innan de arrangerar en hejdundrande fest för alla sina vänner?

 • Cute Baby Nursery
  Spela
  Cute Baby Nursery
  Spelat 614 gånger

  Tänk om alla bebisar var så här tydliga med vad de vill ha ...

 • Mamma ska få tvillingar
  Spela
  Mamma ska få tvillingar
  Spelat 837 gånger

  Det är nästan dags för den här upptagna mamman att föda tvillingar. Se till att hon har allt hon behöver när hon ska åka till sjukhuset! Hon behöver verkligen din hjälp i detta sjukvårdssimuleringsspel.

 • Skönhetens bebisbad
  Spela
  Skönhetens bebisbad
  Spelat 1153 gånger

  Den här unga prinsessan skulle verkligen behöva ett bad! Se till att vattnet har rätt temperatur och välj sedan typ av bubbelbad i det här onlinespelet för tjejer.

 • Hos tandläkaren
  Spela
  Hos tandläkaren
  Spelat 17949 gånger

  Alla dessa patienter har problem med sina tänder. Kan du hjälpa dem att återfå sina vackra leenden i det här läkarsimuleringsspelet?

 • Pregnant Mermaid Baby Care
  Spela
  Pregnant Mermaid Baby Care
  Spelat 6071 gånger

 • Prinsessan tar hand om bebisprinsessan 2
  Spela
  Prinsessan tar hand om bebisprinsessan 2
  Spelat 424 gånger

  Ännu en hektisk dag på slottet, där denna bebisprinsessa kräver mängder av omsorg och uppmärksamhet! Kan du ge henne ett bad, mata henne och mycket mer i detta onlinebaserade simuleringsspel? Hennes mamma kan verkligen behöva din hjälp.

 • Fotdoktorn
  Spela
  Fotdoktorn
  Spelat 2474 gånger

  Usch! Dessa patienter har rejäla problem med sina fötter! Kan du hjälpa fotvårdsspecialisten att behandla deras skador och andra villkor i detta söta medicinska simuleringsspel?

 • Biltvätt
  Spela
  Biltvätt
  Spelat 475 gånger

  Du kan samla på dig fantastiska dagliga belöningar medan du spelar det här gulliga simuleringsspelet. Här ska du få ta hand om en fullbokad biltvätt. Kan du rengöra vart och ett av dina kunders fordon? Vissa av dem är ordentligt smutsiga!

 • Sömniga prinsessans graviditetskontroll
  Spela
  Sömniga prinsessans graviditetskontroll
  Spelat 466 gånger

  Den här prinsessan ska föda barn om några veckor. Kan du se till att hennes graviditet går som den ska i detta sjukvårdssimuleringsspel? Hon väntar på dig i klinikens undersökningsrum just nu.