Skönhetsspel

 • Manikyr med blommor
  Spela
  Manikyr med blommor
  Spelat 3655 gånger

  Ännu en hektisk morgon på nagelsalongen. Dagens första kund har verkligen försummat sina händer. Kan du ge dem en snabb manikyr i detta onlinebaserade makeover-spel? Du måste återfukta deras hud innan du målar deras naglar och lägger till ett riktigt gulligt blommönster.

 • Prinsessorna: Tur i kärlek?
  Spela
  Prinsessorna: Tur i kärlek?
  Spelat 20 gånger

  De här tre prinsessorna har bestämt sig för att vinna sina hemliga älsklingars hjärtan. Kan du hjälpa dem att hitta sann kärlek i detta fantastiska kläd- och designspel? De hoppas att några riktigt fantastiska outfits och snyggt smink ska fånga tre potentiella pojkvänners intresse.

 • Sjöjungfrun flirtar i bastun
  Spela
  Sjöjungfrun flirtar i bastun
  Spelat 3009 gånger

  Tro det eller ej, men den här sjöjungfrun älskar att bada bastu. Kan du hjälpa henne att göra sig redo för en avkopplande dag som dessutom kan bjuda på lite romantik i detta onlinespel? Det finns goda chanser att hon träffar en kille som är pojkvänsmaterial.

 • Mirakulös hjälten: Rivaler i design
  Spela
  Mirakulös hjälten: Rivaler i design
  Spelat 337 gånger

  Att skapa dessa kläder kan vara en av superhjältens största äventyr hittills! Kommer hon att kunna överträffa sin rival i detta tidshanterings- och designspel? Samarbeta med henne medan hon skapar tre olika och mycket unika klänningar som alla har ett coolt tema. Hon måste använda symaskinen medan hennes rival är upptagen med sitt eget designprojekt.

 • Moderna nagellack
  Spela
  Moderna nagellack
  Spelat 655 gånger

  Du kan skapa en mängd fantastiska stilar i nagelsalongen i detta onlinebaserade makeover-spel. Låt fantasin flöda fritt när du experimenterar med en massa olika färger och typer av nagellack. Men först måste du ge dina kunder en snabb manikyr.

 • Skönhetsinfluencer: sminktips
  Spela
  Skönhetsinfluencer: sminktips
  Spelat 1870 gånger

  Smink- och modetrender är två saker som Nicky har full koll på! Hon är en populär influencer, och hon är redo att dela med sig av några av sina favorittips i detta gulliga och coola makeover-spel.

 • Gör dig redo med Ellie
  Spela
  Gör dig redo med Ellie
  Spelat 124215 gånger

  Ellie ser alltid helt fantastisk ut. Vad är hennes hemlighet? Ta reda på det i det här kläder-spelet för tjejer. Följ med när hon gör sig redo en ny rolig dag. Hon kommer att ge dig massvis med coola modetips medan hon sätter på sig sminket och väljer kläder.

 • Ellie hos tungläkaren
  Spela
  Ellie hos tungläkaren
  Spelat 2540 gånger

  Usch! Vad hände med Ellies tunga?! Vi måste se till att köra henne till vårdcentralen, och snabbt, i detta sjukvårdssimuleringsspel. Kan du följa med henne in i undersökningsrummet och försöka ta reda på hur man ska behandla hennes märkliga åkomma?

 • Handhudsdoktor
  Spela
  Handhudsdoktor
  Spelat 4013 gånger

  Var och en av patienterna i detta online medicinska simuleringsspel har allvarliga problem med sina händer. Kan du hjälpa dem? De behöver några salvor och kanske en manikyr!

 • Bebisen Hanna: Hårvård
  Spela
  Bebisen Hanna: Hårvård
  Spelat 1636 gånger

  Den här tjejen behöver klippa håret, men hon är ganska vild! Kan du ge henne en ny frisyr?

 • Emma är otrogen mot Liam
  Spela
  Emma är otrogen mot Liam
  Spelat 1294 gånger

  Emma upplever att det kan vara dags för henne att avsluta sin relation med Liam. Inte minst för att det går en annan snygg kille på samma mattelektioner! Kan du hjälpa Emma att flörta med honom utan att Liam märker det i detta helgalna och romantiska onlinespel? Kärlek kan ligga i luften!

 • Eliza's himmelska bröllopet
  Spela
  Eliza's himmelska bröllopet
  Spelat 1934 gånger

  Eliza hoppas att hennes bröllopsdag kommer att vara riktigt himmelsk. Samarbeta med medlemmarna i hennes brudgrupp medan de hjälper henne att skapa en riktigt underbar dag i detta klädspel online. De måste välja de perfekta kläderna, fantastiskt smink, och mycket mer!

 • Galaxtjejen: Simbassäng
  Spela
  Galaxtjejen: Simbassäng
  Spelat 486 gånger

  Den här intergalaktiska tjejen förbereder sig för en avkopplande dag vid sin favoritpool. Kan du hjälpa henne att göra sig redo och välja ut en söt baddräkt till henne, i detta online-spel för tjejer?

 • Nördig tjej makeover
  Spela
  Nördig tjej makeover
  Spelat 32360 gånger

  Skolan och pluggandet är över, tjejen behöver en ny snygg look!

 • Mode för rockturné
  Spela
  Mode för rockturné
  Spelat 1123 gånger

  Den här tjejen behöver en riktigt enastående outfit för att övertyga sina vänner om att de ska starta ett rockband ihop. Kan du hjälpa henne att sätta samman riktigt rockiga kläder i detta onlinebaserade klädspel? Om hon lyckas kommer hennes bandkompisar också att behöva några coola outfits!

 • Prickiga tjejens Halloween-smink
  Spela
  Prickiga tjejens Halloween-smink
  Spelat 1766 gånger

  Halloween är här men den här tjejen är verkligen försenad! Kan du hjälpa henne med en snabb makeover när hon tar bort sina finnar i det här onlinespelet för tjejer? Det vore kanon om du även kunde bestämma vad hon ska ha på sig för spöklikt smink innan det är dags för bus eller godis.

 • Sagoprinsessans makeover
  Spela
  Sagoprinsessans makeover
  Spelat 357 gånger

  Den här häxa har alltid velat bli en vacker prinsessa. Nu är hon fast besluten att ta fram en magisk dryck som kan besanna hennes drömmar i detta magiska makeover-spel. Kan du hjälpa henne att hitta de ingredienser hon behöver, innan det är dags för hennes första dejt med prinsen?

 • My Fresh Start Makeover
  Spela
  My Fresh Start Makeover
  Spelat 14055 gånger

  Den här stackars flickan har precis dumpats av pojkvännen men hon vill inte sitta hemma och tycka synd om sig själv. Hjälp henne att få en nystart med en fantastisk makeover i det här onlinespelet.

 • Prinsessans änglakläder
  Spela
  Prinsessans änglakläder
  Spelat 1206 gånger

  En förtrollad duva har bestämt sig för att bjuda in dessa snygga prinsessor för att besöka Änglarnas Rike. Kan du hjälpa dem att bestämma vilka kläder de ska bära under sin himmelska resa i detta klädspel? De kan välja att klä sig som ljusets eller mörkrets ängel.

 • Mamma katt: Rejäl makeover
  Spela
  Mamma katt: Rejäl makeover
  Spelat 965 gånger

  Den här coola katten och hennes dotter är redo för makeovers. Kan du hjälpa dem föryngra sin päls och mer i detta onlinespel för flickor?

 • Blenda: avkoppling på spat
  Spela
  Blenda: avkoppling på spat
  Spelat 3507 gånger

  Blenda har haft en stressig vecka så hon bestämde sig för att ta en tur till sitt favoritspa. Kan du hjälpa henne att koppla av och samla nya krafter med en massage och en snabb makeover? Du kan ge henne snygga kläder och riktigt häftigt smink i detta onlinespel för tjejer.

 • Isdrottningens makeover
  Spela
  Isdrottningens makeover
  Spelat 2600 gånger

 • Tjejernas kvällsstyling
  Spela
  Tjejernas kvällsstyling
  Spelat 546 gånger

  Dessa modemedvetna tjejer har bestämt sig för att stanna hemma ikväll och prova på några fantastiska makeovers! Kan du hjälpa dem att experimentera med en massa smink, nagellack och bekväma kläder i detta onlinespel? Du kan dessutom fixa deras frisyrer!

 • Mirakulösa hjälten: Bebisbad
  Spela
  Mirakulösa hjälten: Bebisbad
  Spelat 431 gånger

  Hon kanske är en superhjälte, men hon är samtidigt också en bebis! Kan du ge denna modiga rackarunge ett snabbt bad i detta online simuleringsspel? Hon vill vara fin och ren innan det är dags att börja ett nytt äventyr.

 • Skönhetsguruns sminktips
  Spela
  Skönhetsguruns sminktips
  Spelat 761 gånger

  Den här skönhetsgurun vet ganska mycket allt som är värt att veta om smink. Det är bra eftersom han måste ta itu med några ordentliga skönhetsfläckar. Kan du hjälpa honom att sminka över dem i detta onlinebaserade makeover-spel?

 • Skolstart: Uniformfri dag
  Spela
  Skolstart: Uniformfri dag
  Spelat 416 gånger

  Den uniformfria dagen infaller den här veckan och dessa fyra vänner vill vara redo! De kan knappt vänta på att få visa upp sina favoritstilar. Kan du hjälpa dem att skapa de perfekta lookerna i detta kläd- och designspel? Du kan dessutom välja deras kläder, skor och accessoarer!

 • Trädgårdsdesign
  Spela
  Trädgårdsdesign
  Spelat 130 gånger

  Saker och ting har verkligen spårat ur i denna trädgård. Den brukade se helt fantastisk ut. Kan du få den att se lika storartad ut som förut i detta onlinebaserade simulerings- och designspel?

 • Nörd-makeover
  Spela
  Nörd-makeover
  Spelat 10874 gånger

  Du är bara ett litet steg från att gå från nörd till cool emo!

 • Kändisarnas livsstil
  Spela
  Kändisarnas livsstil
  Spelat 3421 gånger

  Den här modemedvetna tjejen har alltid undrat hur det är att vara en kändis. Följ med henne när hon nu ska lära sig mer om deras livsstil i detta klädspel. Kan du hjälpa henne att efterlikna en världsberömd sångerska eller skådespelerska efter att hon har designat några riktigt coola kläder?

 • Prinsessans gotiska makeover
  Spela
  Prinsessans gotiska makeover
  Spelat 924 gånger

  Det är makeover-dags för den här snygga prinsessan. Men först måste hon göra sig av med sina finnar innan hon väljer en helt ny stil i det här onlinespelet för tjejer. Hon gillar rosa och snygga saker men nu vill hon se gotisk ut! Kan du hjälpa henne med en snabb makeover innan hon väljer några utstyrslar som är både läskiga och helcoola!

 • Ellie hos hudläkaren
  Spela
  Ellie hos hudläkaren
  Spelat 24332 gånger

  Att påstå att Ellie haft en jobbig dag vore en underbedrift! Hon mår inte bra alls! Kan du hjälpa henne med ansiktsskadorna i det här sjukvårdsspelet online?

 • Isdrottningens bröllopskyss
  Spela
  Isdrottningens bröllopskyss
  Spelat 535 gånger

  Det är isdrottningens bröllopsdag, och hon vill ha en snabb kyss innan ceremonin börjar! Kan du hjälpa henne att kyssa sin snygga brudgum utan att någon annan märker det i det här romantiska onlinespelet?

 • Isprinsessans tvillingar
  Spela
  Isprinsessans tvillingar
  Spelat 498 gånger

  Den här prinsessan väntar inte bara ett, utan två barn! Kan du se till att allt är perfekt inför hennes stora dag i detta sjukvårdssimuleringsspel? Hon måste hålla sig lugn medan hon väntar på ambulansen som ska ta henne till sjukhuset.

 • Isdrottningens makeover
  Spela
  Isdrottningens makeover
  Spelat 864 gånger

  Isdrottningen funderar på att prova en ny stil. Kan du hjälpa henne att skapa en i detta onlinebaserade makeover-spel? Du kan välja ut några fenomenala nya kläder till henne, och dessutom en ny frisyr. Men först måste du se till att hon blir av med sin akne!

 • Systerkärlek
  Spela
  Systerkärlek
  Spelat 1140 gånger

  De här två systrarna gör praktiskt taget allting tillsammans, och nu har de bestämt sig för att fira sitt systerskap i detta onlinebaserade klädspel. Kan du hjälpa dem att välja ut de perfekta kläderna för en dag på stranden innan de arrangerar en hejdundrande fest för alla sina vänner?

 • Rengöring av det smutsiga palatset
  Spela
  Rengöring av det smutsiga palatset
  Spelat 293 gånger

  Usch! Detta palats är verkligen smutsigt! Kan du hjälpa till att städa upp flera av dess rum i detta simuleringsspel? Du kan börja med att lägga undan saker i prinsessans sängkammare.