Skönhetsspel

 • Goldies läppinjektioner
  Spela
  Goldies läppinjektioner
  Spelat 13522 gånger

  Goldie funderar på att ändra sitt utseende i detta onlinebaserade sjukvårdssimuleringsspel. Kan du hjälpa henne att bestämma om hon ska få läppinjektioner eller inte?

 • Manikyr med blommor
  Spela
  Manikyr med blommor
  Spelat 5801 gånger

  Ännu en hektisk morgon på nagelsalongen. Dagens första kund har verkligen försummat sina händer. Kan du ge dem en snabb manikyr i detta onlinebaserade makeover-spel? Du måste återfukta deras hud innan du målar deras naglar och lägger till ett riktigt gulligt blommönster.

 • Handhudsdoktor
  Spela
  Handhudsdoktor
  Spelat 6160 gånger

  Var och en av patienterna i detta online medicinska simuleringsspel har allvarliga problem med sina händer. Kan du hjälpa dem? De behöver några salvor och kanske en manikyr!

 • Isdrottningens makeover
  Spela
  Isdrottningens makeover
  Spelat 1201 gånger

  Isdrottningen funderar på att prova en ny stil. Kan du hjälpa henne att skapa en i detta onlinebaserade makeover-spel? Du kan välja ut några fenomenala nya kläder till henne, och dessutom en ny frisyr. Men först måste du se till att hon blir av med sin akne!

 • Sjöjungfrun flirtar i bastun
  Spela
  Sjöjungfrun flirtar i bastun
  Spelat 5234 gånger

  Tro det eller ej, men den här sjöjungfrun älskar att bada bastu. Kan du hjälpa henne att göra sig redo för en avkopplande dag som dessutom kan bjuda på lite romantik i detta onlinespel? Det finns goda chanser att hon träffar en kille som är pojkvänsmaterial.

 • Magisk nagelsalong
  Spela
  Magisk nagelsalong
  Spelat 331 gånger

  Ännu en hektisk efterdag på den här magiska nagelsalongen. Kan du hjälpa nästa kund i detta onlinebaserade makeover-spel? Hon vill ha en manikyr med riktigt gnistrande nagellack.

 • Dotted Girl: Back Treatment
  Spela
  Dotted Girl: Back Treatment
  Spelat 1914 gånger

  Läxor och brottsbekämpning gör att tonårshjältar sällan har tid för skönhetsbehandlingar. I Dotted Girl: Back Treatment har en av dem till sist fått några timmar över.

  Paris främsta brottsbekämpare behöver lite hjälp med ryggen. Kan du hjälpa Dotted Girl med att bli av med sina finnar och fula hårstrån? 

  Vill du spela liknande skönhetsspel? Prova Baby Hazel: Spa Treatment eller Vincy Lip Care.

  Spelkontroller 

  • FLYTTA PÅ MUSEN för att välja ett föremål.
  • VÄNSTERKLICKA för att använda det. 

   

 • Ellie hos tungläkaren
  Spela
  Ellie hos tungläkaren
  Spelat 4115 gånger

  Usch! Vad hände med Ellies tunga?! Vi måste se till att köra henne till vårdcentralen, och snabbt, i detta sjukvårdssimuleringsspel. Kan du följa med henne in i undersökningsrummet och försöka ta reda på hur man ska behandla hennes märkliga åkomma?

 • Kändisarnas livsstil
  Spela
  Kändisarnas livsstil
  Spelat 5672 gånger

  Den här modemedvetna tjejen har alltid undrat hur det är att vara en kändis. Följ med henne när hon nu ska lära sig mer om deras livsstil i detta klädspel. Kan du hjälpa henne att efterlikna en världsberömd sångerska eller skådespelerska efter att hon har designat några riktigt coola kläder?

 • Prickiga tjejen: Förstörde bröllopet
  Spela
  Prickiga tjejen: Förstörde bröllopet
  Spelat 1822 gånger

  Å nej! Någon bröt sig in i bankettsalen och förstörde den prickiga tjejens bröllopsmottagning! Kan du hjälpa den berömda franska superhjälten att snabbt fixa allt innan ceremonin börjar i detta simuleringsspel? Den otäcka skyldige krossade ett fönster, välte över borden, och förstörde till och med bröllopstårtan!

 • Prickiga tjejens Halloween-smink
  Spela
  Prickiga tjejens Halloween-smink
  Spelat 2112 gånger

  Halloween är här men den här tjejen är verkligen försenad! Kan du hjälpa henne med en snabb makeover när hon tar bort sina finnar i det här onlinespelet för tjejer? Det vore kanon om du även kunde bestämma vad hon ska ha på sig för spöklikt smink innan det är dags för bus eller godis.

 • Isprinsessans tvillingar
  Spela
  Isprinsessans tvillingar
  Spelat 1142 gånger

  Den här prinsessan väntar inte bara ett, utan två barn! Kan du se till att allt är perfekt inför hennes stora dag i detta sjukvårdssimuleringsspel? Hon måste hålla sig lugn medan hon väntar på ambulansen som ska ta henne till sjukhuset.

 • Sagoprinsessans makeover
  Spela
  Sagoprinsessans makeover
  Spelat 698 gånger

  Den här häxa har alltid velat bli en vacker prinsessa. Nu är hon fast besluten att ta fram en magisk dryck som kan besanna hennes drömmar i detta magiska makeover-spel. Kan du hjälpa henne att hitta de ingredienser hon behöver, innan det är dags för hennes första dejt med prinsen?

 • Ellie hos hudläkaren
  Spela
  Ellie hos hudläkaren
  Spelat 26326 gånger

  Att påstå att Ellie haft en jobbig dag vore en underbedrift! Hon mår inte bra alls! Kan du hjälpa henne med ansiktsskadorna i det här sjukvårdsspelet online?

 • Bebisen Hanna: Hårvård
  Spela
  Bebisen Hanna: Hårvård
  Spelat 2610 gånger

  Den här tjejen behöver klippa håret, men hon är ganska vild! Kan du ge henne en ny frisyr?

 • Moderna nagellack
  Spela
  Moderna nagellack
  Spelat 819 gånger

  Du kan skapa en mängd fantastiska stilar i nagelsalongen i detta onlinebaserade makeover-spel. Låt fantasin flöda fritt när du experimenterar med en massa olika färger och typer av nagellack. Men först måste du ge dina kunder en snabb manikyr.

 • Prinsessan Flame Phoenix
  Spela
  Prinsessan Flame Phoenix
  Spelat 420 gånger

  Hon är både en prinsessa OCH en superhjälte! Den här orädda prinsessan jobbar också på att ta fram en ny stil som är lika modig, djärv och vacker som hon själv är. Kan du hjälpa henne när hon testar några nya superdräkter, smink och mycket mer i detta klädspel?

 • Kawaii-avatarer: Ängel eller demon
  Spela
  Kawaii-avatarer: Ängel eller demon
  Spelat 484 gånger

  Du kan skapa en fenomenal ängel eller en dristig demon i detta onlinebaserade designspel. Gör fler storslagna outfits åt dem som är både supergulliga och beständigt bedårande.

 • Eliza's himmelska bröllopet
  Spela
  Eliza's himmelska bröllopet
  Spelat 3674 gånger

  Eliza hoppas att hennes bröllopsdag kommer att vara riktigt himmelsk. Samarbeta med medlemmarna i hennes brudgrupp medan de hjälper henne att skapa en riktigt underbar dag i detta klädspel online. De måste välja de perfekta kläderna, fantastiskt smink, och mycket mer!

 • Prickiga tjejen: Hudläkaren
  Spela
  Prickiga tjejen: Hudläkaren
  Spelat 1968 gånger

  Prickiga tjejen är mitt uppe i en allvarlig nödsituation! Hennes ansikte är täckt av massor av konstiga knölar och blåmärken. Kan du hjälpa henne att hantera denna märkliga situation i detta sjukvårdssimuleringsspel? Hon vill bli av med dem så fort hon bara kan!

 • Rengöring av det smutsiga palatset
  Spela
  Rengöring av det smutsiga palatset
  Spelat 393 gånger

  Usch! Detta palats är verkligen smutsigt! Kan du hjälpa till att städa upp flera av dess rum i detta simuleringsspel? Du kan börja med att lägga undan saker i prinsessans sängkammare.

 • Gör dig redo med Ellie
  Spela
  Gör dig redo med Ellie
  Spelat 132976 gånger

  Ellie ser alltid helt fantastisk ut. Vad är hennes hemlighet? Ta reda på det i det här kläder-spelet för tjejer. Följ med när hon gör sig redo en ny rolig dag. Hon kommer att ge dig massvis med coola modetips medan hon sätter på sig sminket och väljer kläder.

 • Enhörningsfrisyrer
  Spela
  Enhörningsfrisyrer
  Spelat 347 gånger

  Den här tjejen älskar verkligen enhörningar och har funderat på att fixa en helt ny frisyr. Hon är på jakt efter något som är allt annat än konventionellt! Kan du hjälpa henne att skapa en look som är helt magisk i detta makeover-spel?

 • Makeover för coola killar
  Spela
  Makeover för coola killar
  Spelat 1991 gånger

  Den här coola killen har låtit skägget växa vilt och det är verkligen dags för en makeover. Kan du trimma skägget och fixa håret hos frisören? Han behöver verkligen din hjälp för att hitta den rätta stilen i det här makeover-spelet online.

 • Enhörningens skönhetssalong
  Spela
  Enhörningens skönhetssalong
  Spelat 2061 gånger

  Äventyr kan ibland vara svåra och den här magiska enhörningen har precis återvänt från ett äventyr där hon gjorde sig lite illa. Kan du få henne att må bättre med en makeover på den förtrollande salongen i det här onlinespelet för tjejer?

 • Isdrottningens förstörda bröllop
  Spela
  Isdrottningens förstörda bröllop
  Spelat 1471 gånger

  Isdrottningen bryter ihop i tårar för att någon nyss vandaliserade hennes bröllop! De rev ner entréhallen, förstörde hennes tårta och sabbade till och med hennes klänning! Kan du hjälpa henne att fixa allt innan gästerna anländer i detta simuleringsspel? Det finns fortfarande tid till att få hennes livs största dag på rätt spår igen!

 • Parets kärleksalbum
  Spela
  Parets kärleksalbum
  Spelat 475 gånger

  Det här paret är störtkära i varandra! De har bestämt sig för att fira sin relation genom att skapa ett fenomenalt fotoalbum. Kan du följa med dem in i fotostudion där de ska få sina första bilder för albumet tagna? Du kan välja deras outfits, deras frisyrer och mycket mer i detta onlinebaserade kläd- och designspel!

 • Baby Hazel: Kungligt bad
  Spela
  Baby Hazel: Kungligt bad
  Spelat 458 gånger

  Hazel har fått en lillebror. Hjälp henne att slappna av från stressen med ett skönt bad.

 • Barnens sovrumsinredning
  Spela
  Barnens sovrumsinredning
  Spelat 834 gånger

  Det här sovrummet är ganska tråkigt. Men tapeten är verkligen färgstark! Kan du fylla den med en massa coola möbler och andra saker som passar helt perfekt för barn i detta onlinebaserade designspel? Låt fantasin flöda fritt!

 • Carley Queen: Rolig tatuering
  Spela
  Carley Queen: Rolig tatuering
  Spelat 300 gånger

  Carleys tatueringar har gjort henne riktigt berömd. Hon har visat upp dem i många tidningar. Kan du hjälpa henne med hennes senaste design i detta onlinebaserade simuleringsspel? Hennes nästa tatuering kommer att bli riktigt storslagen!

 • Blondiner gör det bättre
  Spela
  Blondiner gör det bättre
  Spelat 672 gånger

  Är blondiner verkligen bättre när det gäller mode och fester? Nu är det dags att ta reda på det i detta helgalna onlinebaserade klädspel. Hjälp de här tre blondinerna att ta fram några riktigt coola outfits för kvällen på deras favoritklubb.

 • Emma är otrogen mot Liam
  Spela
  Emma är otrogen mot Liam
  Spelat 2653 gånger

  Emma upplever att det kan vara dags för henne att avsluta sin relation med Liam. Inte minst för att det går en annan snygg kille på samma mattelektioner! Kan du hjälpa Emma att flörta med honom utan att Liam märker det i detta helgalna och romantiska onlinespel? Kärlek kan ligga i luften!

 • Städa strandhuset
  Spela
  Städa strandhuset
  Spelat 447 gånger

  Allt är i en enda röra i detta underbara strandhus! Kan du städa upp och organisera tre av husets rum i detta onlinebaserade simuleringsspel?

 • Makeover på skönhetssalong
  Spela
  Makeover på skönhetssalong
  Spelat 1534 gånger

  En makeover är som att måla en tavla: man börjar med en tom duk.

 • My Fresh Start Makeover
  Spela
  My Fresh Start Makeover
  Spelat 14772 gånger

  Den här stackars flickan har precis dumpats av pojkvännen men hon vill inte sitta hemma och tycka synd om sig själv. Hjälp henne att få en nystart med en fantastisk makeover i det här onlinespelet.

 • Extrem makeover
  Spela
  Extrem makeover
  Spelat 16926 gånger

  Ha det så kul i ditt livs makeover-upplevelse och experimentera med fantastiska förändringar. Ge bildbevis på din stylisttalang med före- och efter-bilder!