• Manikyr med blommor
  Spela
  Manikyr med blommor
  Spelat 3486 gånger

  Ännu en hektisk morgon på nagelsalongen. Dagens första kund har verkligen försummat sina händer. Kan du ge dem en snabb manikyr i detta onlinebaserade makeover-spel? Du måste återfukta deras hud innan du målar deras naglar och lägger till ett riktigt gulligt blommönster.

 • Sjöjungfrun flirtar i bastun
  Spela
  Sjöjungfrun flirtar i bastun
  Spelat 2585 gånger

  Tro det eller ej, men den här sjöjungfrun älskar att bada bastu. Kan du hjälpa henne att göra sig redo för en avkopplande dag som dessutom kan bjuda på lite romantik i detta onlinespel? Det finns goda chanser att hon träffar en kille som är pojkvänsmaterial.

 • Prickiga tjejen: Förstörde bröllopet
  Spela
  Prickiga tjejen: Förstörde bröllopet
  Spelat 616 gånger

  Å nej! Någon bröt sig in i bankettsalen och förstörde den prickiga tjejens bröllopsmottagning! Kan du hjälpa den berömda franska superhjälten att snabbt fixa allt innan ceremonin börjar i detta simuleringsspel? Den otäcka skyldige krossade ett fönster, välte över borden, och förstörde till och med bröllopstårtan!

 • Fotdoktorn
  Spela
  Fotdoktorn
  Spelat 1732 gånger

  Usch! Dessa patienter har rejäla problem med sina fötter! Kan du hjälpa fotvårdsspecialisten att behandla deras skador och andra villkor i detta söta medicinska simuleringsspel?

 • Gör dig redo med Ellie
  Spela
  Gör dig redo med Ellie
  Spelat 119271 gånger

  Ellie ser alltid helt fantastisk ut. Vad är hennes hemlighet? Ta reda på det i det här kläder-spelet för tjejer. Följ med när hon gör sig redo en ny rolig dag. Hon kommer att ge dig massvis med coola modetips medan hon sätter på sig sminket och väljer kläder.

 • Ellie hos tungläkaren
  Spela
  Ellie hos tungläkaren
  Spelat 2166 gånger

  Usch! Vad hände med Ellies tunga?! Vi måste se till att köra henne till vårdcentralen, och snabbt, i detta sjukvårdssimuleringsspel. Kan du följa med henne in i undersökningsrummet och försöka ta reda på hur man ska behandla hennes märkliga åkomma?

 • Mirakulös hjälten: Rivaler i design
  Spela
  Mirakulös hjälten: Rivaler i design
  Spelat 251 gånger

  Att skapa dessa kläder kan vara en av superhjältens största äventyr hittills! Kommer hon att kunna överträffa sin rival i detta tidshanterings- och designspel? Samarbeta med henne medan hon skapar tre olika och mycket unika klänningar som alla har ett coolt tema. Hon måste använda symaskinen medan hennes rival är upptagen med sitt eget designprojekt.

 • Moderna nagellack
  Spela
  Moderna nagellack
  Spelat 548 gånger

  Du kan skapa en mängd fantastiska stilar i nagelsalongen i detta onlinebaserade makeover-spel. Låt fantasin flöda fritt när du experimenterar med en massa olika färger och typer av nagellack. Men först måste du ge dina kunder en snabb manikyr.

 • Goldies läppinjektioner
  Spela
  Goldies läppinjektioner
  Spelat 3124 gånger

  Goldie funderar på att ändra sitt utseende i detta onlinebaserade sjukvårdssimuleringsspel. Kan du hjälpa henne att bestämma om hon ska få läppinjektioner eller inte?

 • Eliza's himmelska bröllopet
  Spela
  Eliza's himmelska bröllopet
  Spelat 1608 gånger

  Eliza hoppas att hennes bröllopsdag kommer att vara riktigt himmelsk. Samarbeta med medlemmarna i hennes brudgrupp medan de hjälper henne att skapa en riktigt underbar dag i detta klädspel online. De måste välja de perfekta kläderna, fantastiskt smink, och mycket mer!

 • Prickiga tjejens Halloween-smink
  Spela
  Prickiga tjejens Halloween-smink
  Spelat 1617 gånger

  Halloween är här men den här tjejen är verkligen försenad! Kan du hjälpa henne med en snabb makeover när hon tar bort sina finnar i det här onlinespelet för tjejer? Det vore kanon om du även kunde bestämma vad hon ska ha på sig för spöklikt smink innan det är dags för bus eller godis.

 • Skönhetsinfluencer: sminktips
  Spela
  Skönhetsinfluencer: sminktips
  Spelat 1706 gånger

  Smink- och modetrender är två saker som Nicky har full koll på! Hon är en populär influencer, och hon är redo att dela med sig av några av sina favorittips i detta gulliga och coola makeover-spel.

 • Kändisarnas livsstil
  Spela
  Kändisarnas livsstil
  Spelat 2227 gånger

  Den här modemedvetna tjejen har alltid undrat hur det är att vara en kändis. Följ med henne när hon nu ska lära sig mer om deras livsstil i detta klädspel. Kan du hjälpa henne att efterlikna en världsberömd sångerska eller skådespelerska efter att hon har designat några riktigt coola kläder?

 • Handhudsdoktor
  Spela
  Handhudsdoktor
  Spelat 3462 gånger

  Var och en av patienterna i detta online medicinska simuleringsspel har allvarliga problem med sina händer. Kan du hjälpa dem? De behöver några salvor och kanske en manikyr!

 • Prinsessorna på bal i Fairyland
  Spela
  Prinsessorna på bal i Fairyland
  Spelat 0 gånger

  De här tre prinsessorna fick just en inbjudan till en elegant bal som ska hållas i det magiska riket Fairyland. De behöver förstås skaffa lämpliga kläder! Kan du hjälpa dem att skapa de perfekta klänningarna innan de påbörjar sin magiska resa i detta onlinebaserade kläd- och designspel?

 • Bebisen Hanna: Hårvård
  Spela
  Bebisen Hanna: Hårvård
  Spelat 1401 gånger

  Den här tjejen behöver klippa håret, men hon är ganska vild! Kan du ge henne en ny frisyr?

 • Emma är otrogen mot Liam
  Spela
  Emma är otrogen mot Liam
  Spelat 822 gånger

  Emma upplever att det kan vara dags för henne att avsluta sin relation med Liam. Inte minst för att det går en annan snygg kille på samma mattelektioner! Kan du hjälpa Emma att flörta med honom utan att Liam märker det i detta helgalna och romantiska onlinespel? Kärlek kan ligga i luften!

 • Prinsessan: Dagen före mitt bröllop
  Spela
  Prinsessan: Dagen före mitt bröllop
  Spelat 0 gånger

  I morgon är det den här stressade prinsessans bröllopsdag, och hon är inte riktigt redo för den. Kan du hjälpa henne att se till att allt är helt perfekt i detta brudklädspel? Hon behöver fortfarande fixa naglarna, välja smink och lägga sista handen vid brudklänningen.

 • Extrem makeover
  Spela
  Extrem makeover
  Spelat 11543 gånger

  Ha det så kul i ditt livs makeover-upplevelse och experimentera med fantastiska förändringar. Ge bildbevis på din stylisttalang med före- och efter-bilder!

 • Mode för rockturné
  Spela
  Mode för rockturné
  Spelat 907 gånger

  Den här tjejen behöver en riktigt enastående outfit för att övertyga sina vänner om att de ska starta ett rockband ihop. Kan du hjälpa henne att sätta samman riktigt rockiga kläder i detta onlinebaserade klädspel? Om hon lyckas kommer hennes bandkompisar också att behöva några coola outfits!

 • Sagoprinsessans makeover
  Spela
  Sagoprinsessans makeover
  Spelat 267 gånger

  Den här häxa har alltid velat bli en vacker prinsessa. Nu är hon fast besluten att ta fram en magisk dryck som kan besanna hennes drömmar i detta magiska makeover-spel. Kan du hjälpa henne att hitta de ingredienser hon behöver, innan det är dags för hennes första dejt med prinsen?

 • Nördig tjej makeover
  Spela
  Nördig tjej makeover
  Spelat 32214 gånger

  Skolan och pluggandet är över, tjejen behöver en ny snygg look!

 • Trädgårdsdesign
  Spela
  Trädgårdsdesign
  Spelat 79 gånger

  Saker och ting har verkligen spårat ur i denna trädgård. Den brukade se helt fantastisk ut. Kan du få den att se lika storartad ut som förut i detta onlinebaserade simulerings- och designspel?

 • Systerkärlek
  Spela
  Systerkärlek
  Spelat 886 gånger

  De här två systrarna gör praktiskt taget allting tillsammans, och nu har de bestämt sig för att fira sitt systerskap i detta onlinebaserade klädspel. Kan du hjälpa dem att välja ut de perfekta kläderna för en dag på stranden innan de arrangerar en hejdundrande fest för alla sina vänner?

 • Galaxtjejen: Simbassäng
  Spela
  Galaxtjejen: Simbassäng
  Spelat 446 gånger

  Den här intergalaktiska tjejen förbereder sig för en avkopplande dag vid sin favoritpool. Kan du hjälpa henne att göra sig redo och välja ut en söt baddräkt till henne, i detta online-spel för tjejer?

 • Elizas neonfrisyr
  Spela
  Elizas neonfrisyr
  Spelat 2932 gånger

  Eliza nästa frisyr ska få henna att glimra! Följ med det moderna modelejonet när hon skapar ett ny look som är både livlig och spännande i detta makeover-spel. Hon vill färga håret i massor av fantastiska färger.

 • Prinsessan tar hand om bebisprinsessan 2
  Spela
  Prinsessan tar hand om bebisprinsessan 2
  Spelat 323 gånger

  Ännu en hektisk dag på slottet, där denna bebisprinsessa kräver mängder av omsorg och uppmärksamhet! Kan du ge henne ett bad, mata henne och mycket mer i detta onlinebaserade simuleringsspel? Hennes mamma kan verkligen behöva din hjälp.

 • Barnens sovrumsinredning
  Spela
  Barnens sovrumsinredning
  Spelat 324 gånger

  Det här sovrummet är ganska tråkigt. Men tapeten är verkligen färgstark! Kan du fylla den med en massa coola möbler och andra saker som passar helt perfekt för barn i detta onlinebaserade designspel? Låt fantasin flöda fritt!

 • Ellie hos hudläkaren
  Spela
  Ellie hos hudläkaren
  Spelat 23719 gånger

  Att påstå att Ellie haft en jobbig dag vore en underbedrift! Hon mår inte bra alls! Kan du hjälpa henne med ansiktsskadorna i det här sjukvårdsspelet online?

 • Modellmakeover
  Spela
  Modellmakeover
  Spelat 16773 gånger

  Glitter, glamour och massvis med ansiktsbehandlingar. Vem har sagt att mode är enkelt?

 • Villains nya år, nya mig!
  Spela
  Villains nya år, nya mig!
  Spelat 1711 gånger

  Ett nytt år har börjat, och den här ökända skurken letar efter en ny start. Kan du hjälpa henne att starta i stil med en fantastisk makeover? Hjälp henne att skapa en ny stil med lite färskt smink, coola kläder, och mycket mer! Hon behöver bara bli av med hennes finnar först!

 • Prinsessans änglakläder
  Spela
  Prinsessans änglakläder
  Spelat 1071 gånger

  En förtrollad duva har bestämt sig för att bjuda in dessa snygga prinsessor för att besöka Änglarnas Rike. Kan du hjälpa dem att bestämma vilka kläder de ska bära under sin himmelska resa i detta klädspel? De kan välja att klä sig som ljusets eller mörkrets ängel.

 • Bästa vänner i Paris
  Spela
  Bästa vänner i Paris
  Spelat 782 gånger

  Dessa tre bästa vänner har verkligen njutit av sin resa till Paris. De har kollat in alla senaste modetrenderna. Kan du hjälpa dem att välja några coola kläder innan de tar ett foto och använder det för att göra ett vykort i detta kläd- och designspel?

 • Prinsessornas skolstartsfest
  Spela
  Prinsessornas skolstartsfest
  Spelat 26 gånger

  Nu är det dags för de här modemedvetna prinsessorna att börja skolan igen! Kan du hjälpa dem att starta det nya året med stil? De ska ha en fantastisk fest, och de vill skapa några riktigt coola outfits inför den i detta kläd- och designspel. Du kan till och med hjälpa dem att välja smink!

 • Prinsessorna tittar på gatukonst
  Spela
  Prinsessorna tittar på gatukonst
  Spelat 323 gånger

  I kväll tänker dessa snygga prinsessor kolla in den allra senaste gatukonsten i det här trendiga grannskapet. Naturligtvis behöver de skaffa helt fantastiska kläder. Kan du hjälpa dem att skapa två coola pojkflicke-outfits i detta klädspel?

 • Super dockan: Huddoktorn
  Spela
  Super dockan: Huddoktorn
  Spelat 705 gånger

  Åh nej! Denna superhjälte måste ta itu med ett stort hudutslag på sitt ansikte! Kan du ta en titt på utslaget i detta medicinska simuleringsspel? Hon kan verkligen behöva din hjälp!