kök

 • Hamburgerkockens framgångssaga
  Spela
  Hamburgerkockens framgångssaga
  Spelat 2360 gånger

  Den här hamburgerkocken är fast besluten att bli den bästa i hela stan! Kan du hjälpa honom att omvandla sitt kafé till en fullfjädrad restaurang i detta affärssimuleringsspel? Han måste kunna göra läckra hamburgare åt sina kunder när han inte letar efter bättre ingredienser och smaskigare menyalternativ, som milkshakes.

 • Baka pizza
  Spela
  Baka pizza
  Spelat 16308 gånger

  Baka en virtuell pizza i det här realistiska matlagningsspelet. Du hittar alla ingredienser i köket. Hacka upp pålägg som oliver, paprikor och tomater innan du lägger dem på pizzan och sätter in den i ugnen.

  Pizza Real Life Cooking finns också på Google Play.

 • Hippo Pizza Chef
  Spela
  Hippo Pizza Chef
  Spelat 1044 gånger

  Han är stor, högljudd och bra på att laga mat! Följ med den här knasiga kocken på jobbet i Hippo Pizza Chef

  Den glada flodhästen väntar i sitt kök där pizzan precis kommit ut ur ugnen. Han försöker sätta ihop bitarna för att bilda hela pizzor och tjäna massa pengar. Kan du hjälpa honom lista ut vilka tallrikar han ska lägga dem på i det här kluriga matlagningsspelet? Varje nivå har riktigt kluriga matpussel! 

  Gillar du pizza? Då kanske du gillar pizzaspel? I så fall borde du prova Pizza Real Life Cooking och Papa's Pizzeria

  Spelkontroller

  • ANVÄND MUSEN för att välja pizzabitar. 
  • VÄNSTERKLICKA för att lägga upp dem på tallrikar. 

  Om spelutvecklaren

  Hippo Pizza Chef skapades av Famobi, ett företag som gör grymma HTML5-spel.

 • Dags för hamburgare
  Spela
  Dags för hamburgare
  Spelat 11297 gånger

  Alla dessa personer älskar en god hamburgare och det är därför de vill äta på ditt kafé! Ta beställningar och fyll deras hamburgare med alla tillbehör de vill ha i det här strategispelet. Gör dina kunder glada och få dem att bli dina stamkunder.

 • Baka fruktkaka
  Spela
  Baka fruktkaka
  Spelat 1735 gånger

  Baka en utsökt fruktkaka i detta onlinebaserade matlagningsspel. Eller ja, en virtuell sådan förstås! Alla ingredienser och tillbehör du behöver väntar på dig i detta fullt utrustade kök.

 • Gör hemmagjord glass
  Spela
  Gör hemmagjord glass
  Spelat 826 gånger

  Det kan vara roligt att göra glass hemma men det är verkligen svårt om du aldrig gjort det förut. Det här matlagningsspelet online kommer att visa dig hur det går till. Det kommer till och med att visa hur man gör glasstrutar!

 • Papa's Scooperia
  Spela
  Papa's Scooperia
  Spelat 52106 gånger

  Carlo och Koilee kom precis till storstaden på semester. Tyvärr stal en skrupelfri hotellägare alla deras grejer! Ännu värre är att han sålde hotellet till Papa medan de fortfarande bodde där, som nu gör om det till en glassbar. Samarbeta med en av dem, eller skapa din egen avatar medan du försöker hjälpa dem att tjäna tillräckligt med pengar för att komma hem i det här simuleringsspelet.

  Papa's Scooperia finns också på Apple App Store och Google Play.

 • Delicious - Emily's New Beginning
  Spela
  Delicious - Emily's New Beginning
  Spelat 5402 gånger

  I Jätteläckert – Emilys nystart försöker Emily driva restaurangen och samtidigt vara en bra mamma.

 • Härlig chokladtårta
  Spela
  Härlig chokladtårta
  Spelat 586 gånger

  Chokladkakor är underbara! Du kan baka en virtuell kaka i det här onlinespelet. Ställ dig i köket och sätt igång. Alla ingredienser och tillbehör finns redan där. Spelet tar dig igenom varje steg i receptet.

 • Cindy lagar muffins
  Spela
  Cindy lagar muffins
  Spelat 2193 gånger

  Cindy och hennes dotter bakar muffins idag. Följ med in i köket och se hur de förbereder allting. De behöver din hjälp med att välja rätt papperskoppar och smarriga fyllningar i det här matlagningsspelet.

 • Sparkle Cooking Cupcakes
  Spela
  Sparkle Cooking Cupcakes
  Spelat 806 gånger

  Denna ponny älskar att baka sötsaker för hennes vänner. Hjälp Sparkle att baka muffins i det här roliga familjespelet för tjejer Sparkle bakar muffins!

 • Papas cupcakeria
  Spela
  Papas cupcakeria
  Spelat 70620 gånger

  Du har precis fått en nytt skönt jobb i shoppinggallerian. Papa Loue har gett dig förtroendet att driva hans nya cupcakeria. Baka, gör kunderna nöjda och tjäna massor av pengar i det här söta tidsstrategispelet.

 • Söt sockerbagare
  Spela
  Söt sockerbagare
  Spelat 2077 gånger

  Kliv in i det här virtuella köket för att baka några otroligt gulliga tårtor. Alla tillbehör du behöver väntar på dig i detta bakspel. Följ bara vart och ett av stegen så kommer du att baka en tårta som dessutom är söt och smaskig!

 • Baka chokladkaka
  Spela
  Baka chokladkaka
  Spelat 4953 gånger

  Den här coola kocken bakar en helt fantastisk och smarrig chokladkaka. Men hon behöver din hjälp i köket i det här gulliga matlagningsspelet online. Kan du hitta alla ingredienser och allt annat hon behöver för att skapa en fantastisk kaka?

 • Matlagningsutmaning
  Spela
  Matlagningsutmaning
  Spelat 2854 gånger

  Klarar du av att driva en fiskdjursrestaurang? Eller kanske en pizzeria eller ett kafé? Prova på alla tre och mycket mer i det här simuleringsspelet online. Försök att hinna med de hungriga matgästerna när de beställer sina hamburgare, räkrätter och andra läckra maträtter.

 • Laga kalkon-simulering
  Spela
  Laga kalkon-simulering
  Spelat 5014 gånger

  Det kräver mycket jobb att laga en kalkon! Kan du hjälpa den här killen att göra sin första Thanksgiving-middag i det här roliga simuleringsspelet? Han måste gå till mataffären och köpa mat och en massa annat. Han måste dessutom undvika att bli distraherad av de jobbiga släktingarna när han börjar laga mat i köket.

 • Gatumat: Mästerkocken
  Spela
  Gatumat: Mästerkocken
  Spelat 359 gånger

  Denna mästerkock har bestämt sig för att anta en ny utmaning. Han vill ta reda på om han kan driva en matvagn. Kan du hjälpa honom att uppnå sitt dagliga mål och tjäna in tillräckligt med pengar i detta tidshanterings- och affärssimuleringsspel? Han måste laga måltider åt alla hungriga kunder så fort han kan!

 • Papa's Sushiria
  Spela
  Papa's Sushiria
  Spelat 92623 gånger

  Under ett besök på Papas nya restaurang hade du sönder hans dyra lyckokatt av misstag. Du måste arbeta några pass för att betala för skadan i det här tidsstrategispelet. Ställ dig bakom kassan, sätt på dig ett förkläde och hjälp Papas kunder så snabbt som möjligt. Du måste laga sushi, bubbelte och mycket mer!

 • Mobilt konditori
  Spela
  Mobilt konditori
  Spelat 197 gånger

  Den här matbilen är på väg till ett förtrollat kungarike fyllt med godis och bakverk! Följ med den fryntliga konditorföraren i detta magiska onlinebaserade matlagningsspel. Kan du hjälpa honom att baka några fantastiska tårtor och mycket mer för alla hans kunder under färdens gång? Du kan också samla på dig dagliga bonusar längs med vägen.

 • Burger Shop
  Spela
  Burger Shop
  Spelat 2812 gånger

  Det är hektiskt på den här restaurangen och lunchruschen ska precis börja! Kan du ta dig igenom tio utmanande pass i det här tidsstrategi- och simuleringsspelet? Försök att laga smarriga hamburgare till alla dina kunder så snabbt som möjligt.

 • Delicious: Emily's Miracle Of Life
  Spela
  Delicious: Emily's Miracle Of Life
  Spelat 3646 gånger

  Emily är en berömd kock som precis ska börja livestreama sitt nästa utsökta projekt. Följ med Emily och hennes dotter Paige in i deras kök när de delar med sig några familjerecept med resten av världen. De behöver din hjälp med att förbereda allt i det här matlagningsspelet online.

 • Prinsessorna bakar: Tårttävling
  Spela
  Prinsessorna bakar: Tårttävling
  Spelat 1212 gånger

  De här två prinsessorna deltar i en fantastisk bakningstävling. De ska båda göra en tårta, men de måste välja den perfekta outfiten först. Kan du hjälpa dem att bestämma vad de ska ha på sig innan de går till köket i detta kläd- och matlagningsspel?

 • Delicious - Emily's Home Sweet Home
  Spela
  Delicious - Emily's Home Sweet Home
  Spelat 1684 gånger

  Upptäck Delicious - Emily's Home Sweet Home och hjälp familjen O'Malley att renovera sitt drömhus! Efter ett varmt välkomnande visar några av grannarna upp en fulare sida. En turbulent tid följer där Emily och Patrick måste göra allt de kan för att hindra att deras hus säljs på auktion. Ett hus är ett hus, men kan du göra det till ett hem? Ha kul med Delicious - Emily's Home Sweet Home nu!

 • Papa’s Cheeseria
  Spela
  Papa’s Cheeseria
  Spelat 38244 gånger

 • Papa's Pastaria
  Spela
  Papa's Pastaria
  Spelat 24809 gånger

  De goda nyheterna: Du ska gå på ett tjusigt bröllop. De dåliga nyheterna: Du måste jobba hela kvällen.

 • Burger Truck: Frenzy USA
  Spela
  Burger Truck: Frenzy USA
  Spelat 220 gånger

  Den här unga kocken tänker ta sin verksamhet på en USA-resa! I Burger Truck: Frenzy USA ger hon sig ut på en resa runtom i Nordamerika. Följ med henne i det här onlinebaserade matlagningsspelet.

  Hon serverar sina första kunder i Kalifornien. Hjälp henne att grilla riktigt goda hamburgare snabbt och effektivt. Hon måste se till att använda rätt ingredienser för att hålla kunderna nöjda och göra sitt bästa för att klara sina dagliga mål. 

  Om du gillar affärsspel i genren simulation games som det här, prova Burger Restaurant Express, Burger Time: Cooking Game, Sara's Cooking Class och Papa’s Bakeria.

  Spelkontroller

  • VÄNSTERKLICKA för att hjälpa kocken tillaga hamburgare till sina kunder. 

  Om spelutvecklaren 

  Burger Truck: Frenzy USA är skapat av Witchhut S.R.L., en oberoende spelutvecklarstudio som bildades år 2004.

 • Bästa burgaren
  Spela
  Bästa burgaren
  Spelat 955 gånger

  Kan du ta dig an alla dessa kulinariska utmaningar? Stig in i köket och tillaga några hamburgare som smakar vidunderligt, eller bara är helt nyskapande i detta onlinebaserade matlagningsspel. Mellan de olika nivåerna kan du köpa nya och mer spännande ingredienser.

 • Delicious Emily's Cook and Go
  Spela
  Delicious Emily's Cook and Go
  Spelat 1195 gånger

  Följ med Emily på hennes kulinariska äventyr. Kan ni hålla jämn takt med alla kunder som kommer till hennes matvagn? Det är stressigt i det här simuleringsspelet.

 • Kitty Bake Cake
  Spela
  Kitty Bake Cake
  Spelat 299 gånger

  Denna stressade kattunge är en kock och han har massor av tårtor att baka. Kan du hjälpa honom i hans kök i detta bedårande onlinebaserade matlagningsspel? Alla ingredienser finns att tillgå, och han har tagit fram alla andra köksredskap du behöver. Följ med honom medan han gör en mängd förtjusande tårtor i form av fantastiska djur som rävar och kaniner.

 • Delicious: Emily's Message in a Bottle
  Spela
  Delicious: Emily's Message in a Bottle
  Spelat 593 gånger

  Stora saker håller på att hända på den här familjens kafé. Unga Emily fyller år och farfar har något viktigt att säga. Kan du hjälpa dem att hålla kunderna glada under den här viktiga tidpunkten i det här simuleringsspelet?

 • Cooking Academy
  Spela
  Cooking Academy
  Spelat 283 gånger

  Lär dig att laga din favoritmat!

 • Dede gör hamburgare
  Spela
  Dede gör hamburgare
  Spelat 319 gånger

  Även prinsessor älskar en smarrig cheeseburgare. Följ med Dede till köket och laga en verkligt kunglig cheeseburgare i det här härliga matlagningsspelet.

 • Snabbservering
  Spela
  Snabbservering
  Spelat 0 gånger

  Du måste jobba snabbt för att hålla jämna steg med alla kunder som köar vid denna hårt ansatta matvagn intill stranden. Om du missar ett enda menyalternativ får du sparken! Gör ditt bästa för att tjäna massor av pengar medan du förbereder stora mängder mat i detta intensiva affärssimuleringsspel.

 • Mia's Burger Fest
  Spela
  Mia's Burger Fest
  Spelat 0 gånger

 • Hamburgertrucken
  Spela
  Hamburgertrucken
  Spelat 677 gånger

  Den här kocken ska åka över hela USA i sin matbil. Hon vill ta sig från kust till kust och grilla smarriga hamburgare i det här simuleringsspelet online. Kan du hjälpa henne att uppfylla sina dagliga målsättningar och tjäna massvis med pengar på vägen?

 • Glasspannkaka
  Spela
  Glasspannkaka
  Spelat 1125 gånger

  Det kanske låter lite märkligt men glass och pannkakor passar verkligen bra ihop. Du kan lära dig hur du bakar denna fantastiska och supersmaskiga efterrätt i detta onlinebaserade bakspel. Du kommer att få anvisningar steg för steg i receptet.