• Papa's Sushiria
  Spela
  Papa's Sushiria
  Spelat 85307 gånger

  Under ett besök på Papas nya restaurang hade du sönder hans dyra lyckokatt av misstag. Du måste arbeta några pass för att betala för skadan i det här tidsstrategispelet. Ställ dig bakom kassan, sätt på dig ett förkläde och hjälp Papas kunder så snabbt som möjligt. Du måste laga sushi, bubbelte och mycket mer!

 • Papas cupcakeria
  Spela
  Papas cupcakeria
  Spelat 64547 gånger

  Du har precis fått en nytt skönt jobb i shoppinggallerian. Papa Loue har gett dig förtroendet att driva hans nya cupcakeria. Baka, gör kunderna nöjda och tjäna massor av pengar i det här söta tidsstrategispelet.

 • Papa's Scooperia
  Spela
  Papa's Scooperia
  Spelat 40682 gånger

  Carlo och Koilee kom precis till storstaden på semester. Tyvärr stal en skrupelfri hotellägare alla deras grejer! Ännu värre är att han sålde hotellet till Papa medan de fortfarande bodde där, som nu gör om det till en glassbar. Samarbeta med en av dem, eller skapa din egen avatar medan du försöker hjälpa dem att tjäna tillräckligt med pengar för att komma hem i det här simuleringsspelet.

 • Papa’s Cheeseria
  Spela
  Papa’s Cheeseria
  Spelat 34776 gånger

  This rocker’s band just had their gear stolen. Now he’ll have to make some quick dough to buy replacements.

 • Baka pizza
  Spela
  Baka pizza
  Spelat 9899 gånger

  Baka en virtuell pizza i det här realistiska matlagningsspelet. Du hittar alla ingredienser i köket. Hacka upp pålägg som oliver, paprikor och tomater innan du lägger dem på pizzan och sätter in den i ugnen.

 • Dags för hamburgare
  Spela
  Dags för hamburgare
  Spelat 8285 gånger

  Alla dessa personer älskar en god hamburgare och det är därför de vill äta på ditt kafé! Ta beställningar och fyll deras hamburgare med alla tillbehör de vill ha i det här strategispelet. Gör dina kunder glada och få dem att bli dina stamkunder.

 • Delicious - Emily's New Beginning
  Spela
  Delicious - Emily's New Beginning
  Spelat 5124 gånger

  I Jätteläckert – Emilys nystart försöker Emily driva restaurangen och samtidigt vara en bra mamma.

 • Baka chokladkaka
  Spela
  Baka chokladkaka
  Spelat 4494 gånger

  Den här coola kocken bakar en helt fantastisk och smarrig chokladkaka. Men hon behöver din hjälp i köket i det här gulliga matlagningsspelet online. Kan du hitta alla ingredienser och allt annat hon behöver för att skapa en fantastisk kaka?

 • Delicious: Emily's Miracle Of Life
  Spela
  Delicious: Emily's Miracle Of Life
  Spelat 3396 gånger

  Emily är en berömd kock som precis ska börja livestreama sitt nästa utsökta projekt. Följ med Emily och hennes dotter Paige in i deras kök när de delar med sig några familjerecept med resten av världen. De behöver din hjälp med att förbereda allt i det här matlagningsspelet online.

 • Burger Shop
  Spela
  Burger Shop
  Spelat 2720 gånger

  Det är hektiskt på den här restaurangen och lunchruschen ska precis börja! Kan du ta dig igenom tio utmanande pass i det här tidsstrategi- och simuleringsspelet? Försök att laga smarriga hamburgare till alla dina kunder så snabbt som möjligt.

 • Matlagningsutmaning
  Spela
  Matlagningsutmaning
  Spelat 2558 gånger

  Klarar du av att driva en fiskdjursrestaurang? Eller kanske en pizzeria eller ett kafé? Prova på alla tre och mycket mer i det här simuleringsspelet online. Försök att hinna med de hungriga matgästerna när de beställer sina hamburgare, räkrätter och andra läckra maträtter.

 • Cindy lagar muffins
  Spela
  Cindy lagar muffins
  Spelat 2062 gånger

  Cindy och hennes dotter bakar muffins idag. Följ med in i köket och se hur de förbereder allting. De behöver din hjälp med att välja rätt papperskoppar och smarriga fyllningar i det här matlagningsspelet.

 • Laga kalkon-simulering
  Spela
  Laga kalkon-simulering
  Spelat 1777 gånger

  Det kräver mycket jobb att laga en kalkon! Kan du hjälpa den här killen att göra sin första Thanksgiving-middag i det här roliga simuleringsspelet? Han måste gå till mataffären och köpa mat och en massa annat. Han måste dessutom undvika att bli distraherad av de jobbiga släktingarna när han börjar laga mat i köket.

 • Söt sockerbagare
  Spela
  Söt sockerbagare
  Spelat 1690 gånger

  Kliv in i det här virtuella köket för att baka några otroligt gulliga tårtor. Alla tillbehör du behöver väntar på dig i detta bakspel. Följ bara vart och ett av stegen så kommer du att baka en tårta som dessutom är söt och smaskig!

 • Delicious - Emily's Home Sweet Home
  Spela
  Delicious - Emily's Home Sweet Home
  Spelat 1544 gånger

  Upptäck Delicious - Emily's Home Sweet Home och hjälp familjen O'Malley att renovera sitt drömhus! Efter ett varmt välkomnande visar några av grannarna upp en fulare sida. En turbulent tid följer där Emily och Patrick måste göra allt de kan för att hindra att deras hus säljs på auktion. Ett hus är ett hus, men kan du göra det till ett hem? Ha kul med Delicious - Emily's Home Sweet Home nu!

 • Baka bröd
  Spela
  Baka bröd
  Spelat 1158 gånger

  Den här upptagna bagaren försöker samla ihop alla ingredienser för att skapa det perfekta brödet. Kan du hjälpa henne att hitta allt hon behöver för receptet i det här utsökta match 3-pusselspelet?

 • Baka fruktkaka
  Spela
  Baka fruktkaka
  Spelat 1011 gånger

  Baka en utsökt fruktkaka i detta onlinebaserade matlagningsspel. Eller ja, en virtuell sådan förstås! Alla ingredienser och tillbehör du behöver väntar på dig i detta fullt utrustade kök.

 • Glasspannkaka
  Spela
  Glasspannkaka
  Spelat 1010 gånger

  Det kanske låter lite märkligt men glass och pannkakor passar verkligen bra ihop. Du kan lära dig hur du bakar denna fantastiska och supersmaskiga efterrätt i detta onlinebaserade bakspel. Du kommer att få anvisningar steg för steg i receptet.

 • Delicious Emily's Cook and Go
  Spela
  Delicious Emily's Cook and Go
  Spelat 1009 gånger

  Följ med Emily på hennes kulinariska äventyr. Kan ni hålla jämn takt med alla kunder som kommer till hennes matvagn? Det är stressigt i det här simuleringsspelet.

 • Prinsessorna bakar: Tårttävling
  Spela
  Prinsessorna bakar: Tårttävling
  Spelat 950 gånger

  De här två prinsessorna deltar i en fantastisk bakningstävling. De ska båda göra en tårta, men de måste välja den perfekta outfiten först. Kan du hjälpa dem att bestämma vad de ska ha på sig innan de går till köket i detta kläd- och matlagningsspel?

 • Bästa burgaren
  Spela
  Bästa burgaren
  Spelat 919 gånger

  Kan du ta dig an alla dessa kulinariska utmaningar? Stig in i köket och tillaga några hamburgare som smakar vidunderligt, eller bara är helt nyskapande i detta onlinebaserade matlagningsspel. Mellan de olika nivåerna kan du köpa nya och mer spännande ingredienser.

 • Jordgubbs-Lisas delikata efterrätter
  Spela
  Jordgubbs-Lisas delikata efterrätter
  Spelat 886 gånger

  Jordgubbs-Lisa och hennes vänner öppnar ett nytt kafé med alla möjliga sorters efterrätter. Kan du hjälpa dem att göra sig redo för öppningsdagen? De vill baka mängder av kakor och andra läckra sötsaker men de vet inte var de ska börja!

 • Hamburgertrucken
  Spela
  Hamburgertrucken
  Spelat 660 gånger

  Den här kocken ska åka över hela USA i sin matbil. Hon vill ta sig från kust till kust och grilla smarriga hamburgare i det här simuleringsspelet online. Kan du hjälpa henne att uppfylla sina dagliga målsättningar och tjäna massvis med pengar på vägen?

 • Sparkle Cooking Cupcakes
  Spela
  Sparkle Cooking Cupcakes
  Spelat 657 gånger

  Denna ponny älskar att baka sötsaker för hennes vänner. Hjälp Sparkle att baka muffins i det här roliga familjespelet för tjejer Sparkle bakar muffins!

 • Hamburgerkockens framgångssaga
  Spela
  Hamburgerkockens framgångssaga
  Spelat 583 gånger

  Den här hamburgerkocken är fast besluten att bli den bästa i hela stan! Kan du hjälpa honom att omvandla sitt kafé till en fullfjädrad restaurang i detta affärssimuleringsspel? Han måste kunna göra läckra hamburgare åt sina kunder när han inte letar efter bättre ingredienser och smaskigare menyalternativ, som milkshakes.

 • Gör hemmagjord glass
  Spela
  Gör hemmagjord glass
  Spelat 575 gånger

  Det kan vara roligt att göra glass hemma men det är verkligen svårt om du aldrig gjort det förut. Det här matlagningsspelet online kommer att visa dig hur det går till. Det kommer till och med att visa hur man gör glasstrutar!

 • Delicious: Emily's Message in a Bottle
  Spela
  Delicious: Emily's Message in a Bottle
  Spelat 511 gånger

  Stora saker håller på att hända på den här familjens kafé. Unga Emily fyller år och farfar har något viktigt att säga. Kan du hjälpa dem att hålla kunderna glada under den här viktiga tidpunkten i det här simuleringsspelet?

 • Härlig chokladtårta
  Spela
  Härlig chokladtårta
  Spelat 423 gånger

  Chokladkakor är underbara! Du kan baka en virtuell kaka i det här onlinespelet. Ställ dig i köket och sätt igång. Alla ingredienser och tillbehör finns redan där. Spelet tar dig igenom varje steg i receptet.

 • Dede gör hamburgare
  Spela
  Dede gör hamburgare
  Spelat 319 gånger

  Även prinsessor älskar en smarrig cheeseburgare. Följ med Dede till köket och laga en verkligt kunglig cheeseburgare i det här härliga matlagningsspelet.

 • Cooking Academy
  Spela
  Cooking Academy
  Spelat 283 gånger

  Lär dig att laga din favoritmat!

 • Mobilt konditori
  Spela
  Mobilt konditori
  Spelat 197 gånger

  Den här matbilen är på väg till ett förtrollat kungarike fyllt med godis och bakverk! Följ med den fryntliga konditorföraren i detta magiska onlinebaserade matlagningsspel. Kan du hjälpa honom att baka några fantastiska tårtor och mycket mer för alla hans kunder under färdens gång? Du kan också samla på dig dagliga bonusar längs med vägen.

 • Gatumat: Mästerkocken
  Spela
  Gatumat: Mästerkocken
  Spelat 184 gånger

  Denna mästerkock har bestämt sig för att anta en ny utmaning. Han vill ta reda på om han kan driva en matvagn. Kan du hjälpa honom att uppnå sitt dagliga mål och tjäna in tillräckligt med pengar i detta tidshanterings- och affärssimuleringsspel? Han måste laga måltider åt alla hungriga kunder så fort han kan!

 • Baka pizza med farmor
  Spela
  Baka pizza med farmor
  Spelat 115 gånger

  Spendera tid med dina mor- och farföräldrar i det här familjeroliga matlagningsspelet för barn i alla åldrar Baka pizza med farmor. Välj vilka ingredienser du vill ha på pizzan och baka den godaste pizzan någonsin!

 • Burger Story
  Spela
  Burger Story
  Spelat 106 gånger

  Klicka på rätt ingrediens för att tillaga den perfekta hamburgaren samtidigt som du kämpar mot klockan för att hinna klart i tid!

 • Delicious Crown Cake Decor
  Spela
  Delicious Crown Cake Decor
  Spelat 53 gånger
 • Kitty Bake Cake
  Spela
  Kitty Bake Cake
  Spelat 14 gånger

  Denna stressade kattunge är en kock och han har massor av tårtor att baka. Kan du hjälpa honom i hans kök i detta bedårande onlinebaserade matlagningsspel? Alla ingredienser finns att tillgå, och han har tagit fram alla andra köksredskap du behöver. Följ med honom medan han gör en mängd förtjusande tårtor i form av fantastiska djur som rävar och kaniner.