Städa-spel

 • Isprinsessan: Riktig erfarenhet hos tandläkare
  Spela
  Isprinsessan: Riktig erfarenhet hos tandläkare
  Spelat 6094 gånger

  Isprinsessan fortsätter att glömma att borsta och flossa tänderna. Tyvärr betyder det att hon har några håligheter som hon behöver ta itu med i detta medicinska simuleringsspel. Hon väntar på dig vid sin tandläkares kontor och hoppas att du kan fylla var och en av dem.

 • High School Breakup Drama
  Spela
  High School Breakup Drama
  Spelat 1127 gånger

  Cindy såg just sin pojkvän kyssa en hejaklacksledare! Hjälp henne läka sitt brustna hjärta i High School Breakup Drama!

  Nu vill kompisarna hjälpa till med en snabb makeover av både henne och hennes skåp i det här kärleksspelet. Torka Cindys tårar, välj ut rätt smink och snygga kläder och hjälp till med allt möjligt som en sann vän i nöden!

  Ellie: Love Trouble och Princesses: Breakup Drama är två andra fantastiska makeoverspel du borde prova på. 

  Spelkontroller 

  • ANVÄND MUSEN för att välja saker åt Cindy. 
  • VÄNSTERKLICKA för att använda dem.

   

 • Prickiga tjejen: Hudläkaren
  Spela
  Prickiga tjejen: Hudläkaren
  Spelat 1792 gånger

  Prickiga tjejen är mitt uppe i en allvarlig nödsituation! Hennes ansikte är täckt av massor av konstiga knölar och blåmärken. Kan du hjälpa henne att hantera denna märkliga situation i detta sjukvårdssimuleringsspel? Hon vill bli av med dem så fort hon bara kan!

 • Mirakulösa hjälten: Bebisbad
  Spela
  Mirakulösa hjälten: Bebisbad
  Spelat 563 gånger

  Hon kanske är en superhjälte, men hon är samtidigt också en bebis! Kan du ge denna modiga rackarunge ett snabbt bad i detta online simuleringsspel? Hon vill vara fin och ren innan det är dags att börja ett nytt äventyr.

 • Min sagolika enhörning
  Spela
  Min sagolika enhörning
  Spelat 1250 gånger

  Kära nån! Stallet har verkligen blivit ett vrak. Det här är ingen plats där en magisk enhörning ska leva! Kan du städa upp det och svepa bort spindelväven? När du är klar kan enhörningen också behöva en makeover. Ge henne ett bad, kamma hennes man och mer i detta förtrollande onlinespel.

 • Prickiga tjejen: Förstörde bröllopet
  Spela
  Prickiga tjejen: Förstörde bröllopet
  Spelat 1393 gånger

  Å nej! Någon bröt sig in i bankettsalen och förstörde den prickiga tjejens bröllopsmottagning! Kan du hjälpa den berömda franska superhjälten att snabbt fixa allt innan ceremonin börjar i detta simuleringsspel? Den otäcka skyldige krossade ett fönster, välte över borden, och förstörde till och med bröllopstårtan!

 • Baby Hazel: Tvättdags
  Spela
  Baby Hazel: Tvättdags
  Spelat 703 gånger

  Hazel har varit ute i regnet och hennes kläder är alldeles leriga. Kan du tvätta bort fläckarna?

 • Biltvätt
  Spela
  Biltvätt
  Spelat 1088 gånger

  Du kan samla på dig fantastiska dagliga belöningar medan du spelar det här gulliga simuleringsspelet. Här ska du få ta hand om en fullbokad biltvätt. Kan du rengöra vart och ett av dina kunders fordon? Vissa av dem är ordentligt smutsiga!

 • Prickiga tjejen vilar hemma
  Spela
  Prickiga tjejen vilar hemma
  Spelat 610 gånger

  Prickiga tjejens senaste uppdrag var definitivt riktigt farligt. Hon besegrade ett gäng irriterande skurkar, men hon blev ganska tilltufsad. Kan du hjälpa henne att återhämta sig från sina skador i detta sjukvårdssimuleringsspel? Hon planerar att ta det lugnt och återhämta sig i hemmets lugna vrå.

 • Lekdags för bebisen
  Spela
  Lekdags för bebisen
  Spelat 579 gånger

  Att passa barn är hårt arbete. Sätt din barnpassningsförmåga på prov med bebisen Hazel.

 • Isdrottningens badrum
  Spela
  Isdrottningens badrum
  Spelat 503 gånger

  Isdrottningen tycker att hennes badrum verkligen kan behöva en uppfräschning. Det är definitivt ganska smutsigt och stökigt. Kan du hjälpa henne medan hon ger det en välbehövlig städning i detta onlinebaserade städspel?

 • Tandläkarparty
  Spela
  Tandläkarparty
  Spelat 1470 gånger

  Ännu en hektisk morgon på tandläkarens mottagning. Kan du ge var och en av patienterna en snabb undersökning i detta sjukvårdssimuleringsspel?

 • Baby Hazel och skolhygien
  Spela
  Baby Hazel och skolhygien
  Spelat 431 gånger

  Baby Hazel har kommit hem efter en kul dag i skolan, men hon måste lära sig en del om hygien innan hon äter sin favoritfrukt. Hjälp henne att lära sig grunderna tillsammans med hennes mamma!

 • Superdockan: Örondoktorn
  Spela
  Superdockan: Örondoktorn
  Spelat 1025 gånger

  Även superhjältar behöver ibland besöka doktorn. Den här hjälten har problem med ett av sina öron. Kan du följa med henne till hennes läkarmottagning medan hon får örat kontrollerat i detta medicinska simuleringsspel?

 • Princess Pool Party Cleaning
  Spela
  Princess Pool Party Cleaning
  Spelat 372 gånger

 • Sisters: Break-Up Plan
  Spela
  Sisters: Break-Up Plan
  Spelat 1462 gånger

  Den här tjejen fick nyss sitt hjärta krossat av sin pojkvän. Kan du hjälpa henne att komma över att de gjort slut i detta onlinebaserade makeover- och designspel? Hon kommer att fokusera på en makeover som ger henne en helt ny stil. Här kan du välja nytt smink åt henne, samt massor av fantastiska kläder och accessoarer.

 • Babyhassel: Badrumshygien
  Spela
  Babyhassel: Badrumshygien
  Spelat 410 gånger

  Babyhassel vet att god hygien är ett av de bästa sätten att främja god hälsa. Kan du hjälpa henne att städa upp sitt badrum i detta simuleringsspel? Det är ganska smutsigt.

 • Prinsessor med tandställning
  Spela
  Prinsessor med tandställning
  Spelat 814 gånger

  Det verkar som om båda dessa prinsessor behöver tandställning. Kan du först se till att laga deras hål i detta sjukvårdssimuleringsspel?

 • Öprinsessan: Nagelakuten
  Spela
  Öprinsessan: Nagelakuten
  Spelat 4225 gånger

  I detta sjukvårdssimuleringsspel måste isprinsessan tampas med hemsk fotsvamp! Kan du se till att hon får den hjälp hon behöver innan hon får njuta av en avslappnande pedikyr?

 • Rengöring av det smutsiga palatset
  Spela
  Rengöring av det smutsiga palatset
  Spelat 332 gånger

  Usch! Detta palats är verkligen smutsigt! Kan du hjälpa till att städa upp flera av dess rum i detta simuleringsspel? Du kan börja med att lägga undan saker i prinsessans sängkammare.

 • Husdjurssalongen: Kattvård
  Spela
  Husdjurssalongen: Kattvård
  Spelat 338 gånger

  Det är en mycket upptagen dag på denna husdjurssalong, och väntrummet är fullt av katter! Kan du ge var och en ett bad medan du tvättar dem i detta bedårande simuleringsspel?

 • Evil Queen: Glass Skin Routine
  Spela
  Evil Queen: Glass Skin Routine
  Spelat 373 gånger

  Även onda diktatorer måste se bra ut! Kan du hjälpa den här att piffa upp hyn i Evil Queen: Glass Skin Routine #influencer?

  Hon är influencer på hennes favoritapp för sociala medier. Hennes bästis har precis skickat några skönhetstips som hon gärna vill prova och dela med sina följare i det här makeupspelet. Se vad som händer när hon använder nya sorters hudkräm och smink, med mera. Den onda drottningen vill vara så ståtlig och skräckinjagande som möjligt!

  Älskar du makeoverspel? I så fall borde du hjälpa tjejerna i de här spelen: Perfect Girl Creator och Ellie: Get Ready With Me.

  Kontroller

  • FLYTTA PÅ MUSEN för att välja olika skönhetsprodukter.
  • VÄNSTERKLICKA för att använda dem.
 • Städa strandhuset
  Spela
  Städa strandhuset
  Spelat 390 gånger

  Allt är i en enda röra i detta underbara strandhus! Kan du städa upp och organisera tre av husets rum i detta onlinebaserade simuleringsspel?

 • Goldie: Dejt med förälskelsen
  Spela
  Goldie: Dejt med förälskelsen
  Spelat 877 gånger

  Goldie har en dejt med sin förälskelse ikväll, men hon behandlar även sitt ansikte som är fullt av akne! Kan du hjälpa henne att klämma finnarna, för att sedan välja några fantastiska kläder för både henne och för hennes dejt? Hon skulle verkligen uppskatta om du kunde ge henne en hjälpande hand i detta online kläd- och sminkspel.

 • Städning i tjejlyan
  Spela
  Städning i tjejlyan
  Spelat 578 gånger

  Hemmet som tillhör denna ständigt upptagna tjej har blivit väldigt rörigt! Kan du hjälpa henne att organisera och städa upp allt i detta onlinesimuleringsspel med dolda objekt? Hon kan verkligen behöva din hjälp!

 • Baby Hazel: Sibling Surprise
  Spela
  Baby Hazel: Sibling Surprise
  Spelat 493 gånger

  Hazels senaste projekt – passa sin lillebror. Hon skulle behöva lite hjälp om du har tid.

 • Baby Hazel: Tandvård
  Spela
  Baby Hazel: Tandvård
  Spelat 190 gånger

  Hazel lekte med sina leksaker i sitt rum när hon bestämde sig för att bita i en godis. Det hårda godiset skadade verkligen tänderna! Nu ser det ut som att hon måste gå till sin tandläkare i detta bedårande medicinska simuleringsspel. Kan du hjälpa henne och se till att allt är okej?

 • Spa på stranden
  Spela
  Spa på stranden
  Spelat 2172 gånger

  Detta modelejon anlände precis till en exklusiv badort. Kan du hjälpa henne att koppla av i sitt lyxiga spa i detta onlinebaserade simuleringsspel? Hon vill njuta av jacuzzin, få en pedikyr och mycket mer.

 • Skönhetsmamman på akuten
  Spela
  Skönhetsmamman på akuten
  Spelat 877 gånger

  Åh nej! Den här stackars mamman har råkat ut för en olycka och hon anlände precis till akuten! Kan du hjälpa henne att få sina skador behandlade i detta onlinebaserade sjukvårdssimuleringsspel? Du måste kontrollera hennes hjärtrytm, lägga om hennes sår och mycket mer. Med din hjälp borde både hon och hennes bebis vara utom fara.

 • Miruna's Adventure: Vet
  Spela
  Miruna's Adventure: Vet
  Spelat 189 gånger

  Miruna vill bli veterinär. Hon kommer att få chansen tidigare än hon anat i Miruna’s Adventure: Vet

  Hennes katt gjorde sig illa när han jagade möss i trädgården. Hjälp Miruna ta hand om sin fyrbenta väns skador. Hon måste ta bort stickorna, plåstra om såren och mer därtill i det här ursöta kattspelet.

  Spelkontroller

  • ANVÄND MUSEN för att välja ett medicinskt verktyg eller ett annat föremål. 
  • VÄNSTERKLICKA för att använda det. 

  Du borde även prova Nurse Kitten Chan Dress-Up och Tom and Jerry: Mouse Maze

  Om spelutvecklaren

  Spelet skapades av IDEA Studios.

 • Dotted Girl: Back Treatment
  Spela
  Dotted Girl: Back Treatment
  Spelat 1166 gånger

  Läxor och brottsbekämpning gör att tonårshjältar sällan har tid för skönhetsbehandlingar. I Dotted Girl: Back Treatment har en av dem till sist fått några timmar över.

  Paris främsta brottsbekämpare behöver lite hjälp med ryggen. Kan du hjälpa Dotted Girl med att bli av med sina finnar och fula hårstrån? 

  Vill du spela liknande skönhetsspel? Prova Baby Hazel: Spa Treatment eller Vincy Lip Care.

  Spelkontroller 

  • FLYTTA PÅ MUSEN för att välja ett föremål.
  • VÄNSTERKLICKA för att använda det. 

   

 • Min förtrollade sjöhäst
  Spela
  Min förtrollade sjöhäst
  Spelat 646 gånger

  Den här magiska prinsessan har varit ute på äventyr så att hennes sjöhästs krypin vid stranden har blivit lite nedgånget på sistone. Kan du hjälpa henne att fräscha upp det innan hon ger sitt förtrollade husdjur ett bad i detta onlinespel?

 • Ellie: Pojkvänsproblem
  Spela
  Ellie: Pojkvänsproblem
  Spelat 1063 gånger

  Ellie gör sig redo för att pranka sina vänner. Kommer hon att kunna stjäla sina vänners pojkvänner i detta vilda klädspel? Hjälp henne att välja de perfekta kläderna som hjälper henne att vinna killarnas hjärtan.

 • Baby Hazel dansar balett
  Spela
  Baby Hazel dansar balett
  Spelat 399 gånger

  Det är dags för balettlektion. Kan du hjälpa Hazel att göra succé?

 • Baby Hazel: Eye Care
  Spela
  Baby Hazel: Eye Care
  Spelat 564 gånger

  En vindpust blåste lite damm i Hazels ögon när hon flög med sin drake. Hjälp henne att tvätta ögonen.

 • Baby Hazel: Matlagningsdags
  Spela
  Baby Hazel: Matlagningsdags
  Spelat 432 gånger

  Hazel lär sig fortfarande hur man lagar mat och hennes senaste recept är godsaker till alla hennes söta husdjur. Men hon behöver fortfarande din hjälp med att följa receptet steg för steg. Hazel måste även gå till mataffären och handla alla ingredienser och saker hon behöver. Häng med henne i det här gratis matlagningsspelet online.