Städa-spel

 • Dotted Girl: Back Treatment
  Spela
  Dotted Girl: Back Treatment
  Spelat 1914 gånger

  Läxor och brottsbekämpning gör att tonårshjältar sällan har tid för skönhetsbehandlingar. I Dotted Girl: Back Treatment har en av dem till sist fått några timmar över.

  Paris främsta brottsbekämpare behöver lite hjälp med ryggen. Kan du hjälpa Dotted Girl med att bli av med sina finnar och fula hårstrån? 

  Vill du spela liknande skönhetsspel? Prova Baby Hazel: Spa Treatment eller Vincy Lip Care.

  Spelkontroller 

  • FLYTTA PÅ MUSEN för att välja ett föremål.
  • VÄNSTERKLICKA för att använda det. 

   

 • Städning i tjejlyan
  Spela
  Städning i tjejlyan
  Spelat 646 gånger

  Hemmet som tillhör denna ständigt upptagna tjej har blivit väldigt rörigt! Kan du hjälpa henne att organisera och städa upp allt i detta onlinesimuleringsspel med dolda objekt? Hon kan verkligen behöva din hjälp!

 • Prickiga tjejen: Förstörde bröllopet
  Spela
  Prickiga tjejen: Förstörde bröllopet
  Spelat 1822 gånger

  Å nej! Någon bröt sig in i bankettsalen och förstörde den prickiga tjejens bröllopsmottagning! Kan du hjälpa den berömda franska superhjälten att snabbt fixa allt innan ceremonin börjar i detta simuleringsspel? Den otäcka skyldige krossade ett fönster, välte över borden, och förstörde till och med bröllopstårtan!

 • Baby Hazel och skolhygien
  Spela
  Baby Hazel och skolhygien
  Spelat 631 gånger

  Baby Hazel har kommit hem efter en kul dag i skolan, men hon måste lära sig en del om hygien innan hon äter sin favoritfrukt. Hjälp henne att lära sig grunderna tillsammans med hennes mamma!

 • Baby Hazel: Matlagningsdags
  Spela
  Baby Hazel: Matlagningsdags
  Spelat 580 gånger

  Hazel lär sig fortfarande hur man lagar mat och hennes senaste recept är godsaker till alla hennes söta husdjur. Men hon behöver fortfarande din hjälp med att följa receptet steg för steg. Hazel måste även gå till mataffären och handla alla ingredienser och saker hon behöver. Häng med henne i det här gratis matlagningsspelet online.

 • Biltvätt
  Spela
  Biltvätt
  Spelat 1823 gånger

  Du kan samla på dig fantastiska dagliga belöningar medan du spelar det här gulliga simuleringsspelet. Här ska du få ta hand om en fullbokad biltvätt. Kan du rengöra vart och ett av dina kunders fordon? Vissa av dem är ordentligt smutsiga!

 • Ice Queen: Home Recovery
  Spela
  Ice Queen: Home Recovery
  Spelat 946 gånger

  Åh nej! Den unga drottningen har varit med om en olycka. Kan du hjälpa henne komma på bättringsvägen i Ice Queen: Home Recovery

  Utöver en del blåmärken har hon dessutom brutit både benet och handleden. Hjälp henne återhämta sig hemifrån i det här drottningsspelet. Se till att hon har det bekvämt och har rena förband, och ge henne en snabb makeover när du ändå är i farten. 

  Letar du efter fler vårdspel? I så fall borde du prova Ice Princess: Real Dentist Experience och Ellie: Hospital Resurrection

  Spelkontroller 

  • ANVÄND MUSEN för att välja saker åt isdrottningen. 
  • VÄNSTERKLICKA för att använda dem.
 • Prickiga tjejen: Hudläkaren
  Spela
  Prickiga tjejen: Hudläkaren
  Spelat 1968 gånger

  Prickiga tjejen är mitt uppe i en allvarlig nödsituation! Hennes ansikte är täckt av massor av konstiga knölar och blåmärken. Kan du hjälpa henne att hantera denna märkliga situation i detta sjukvårdssimuleringsspel? Hon vill bli av med dem så fort hon bara kan!

 • Prickiga tjejen vilar hemma
  Spela
  Prickiga tjejen vilar hemma
  Spelat 781 gånger

  Prickiga tjejens senaste uppdrag var definitivt riktigt farligt. Hon besegrade ett gäng irriterande skurkar, men hon blev ganska tilltufsad. Kan du hjälpa henne att återhämta sig från sina skador i detta sjukvårdssimuleringsspel? Hon planerar att ta det lugnt och återhämta sig i hemmets lugna vrå.

 • Superdockan: Örondoktorn
  Spela
  Superdockan: Örondoktorn
  Spelat 1494 gånger

  Även superhjältar behöver ibland besöka doktorn. Den här hjälten har problem med ett av sina öron. Kan du följa med henne till hennes läkarmottagning medan hon får örat kontrollerat i detta medicinska simuleringsspel?

 • Rengöring av det smutsiga palatset
  Spela
  Rengöring av det smutsiga palatset
  Spelat 393 gånger

  Usch! Detta palats är verkligen smutsigt! Kan du hjälpa till att städa upp flera av dess rum i detta simuleringsspel? Du kan börja med att lägga undan saker i prinsessans sängkammare.

 • Baby Hazel: Kungligt bad
  Spela
  Baby Hazel: Kungligt bad
  Spelat 458 gånger

  Hazel har fått en lillebror. Hjälp henne att slappna av från stressen med ett skönt bad.

 • Funny Nose Surgery
  Spela
  Funny Nose Surgery
  Spelat 1747 gånger
  På den här läkarmottagningen gäller det att ha skinn på näsan när du behandlar en näsa. Kan du hjälpa nästa patient i Funny Nose Surgery

  Hon väntar på dig i undersökningsrummet i här roliga simuleringsspelet. Hon är oroad över sin näsa, så gör en snabb kontroll och ta reda på vad problemet är. 

  Sätt dina virtuella vårdkunskaper på prov i Ella: Hips Surgery och Extreme Dental Emergency, som är två andra fantastiska kirurgspel

  Spelkontroller

  • ANVÄND MUSEN för att välja ett medicinskt verktyg.
  • VÄNSTERKLICKA för att använda det under undersökningen.
 • Baby Hazel: Tvättdags
  Spela
  Baby Hazel: Tvättdags
  Spelat 891 gånger

  Hazel har varit ute i regnet och hennes kläder är alldeles leriga. Kan du tvätta bort fläckarna?

 • Städa strandhuset
  Spela
  Städa strandhuset
  Spelat 447 gånger

  Allt är i en enda röra i detta underbara strandhus! Kan du städa upp och organisera tre av husets rum i detta onlinebaserade simuleringsspel?

 • Baby Hazel: Sibling Surprise
  Spela
  Baby Hazel: Sibling Surprise
  Spelat 656 gånger

  Hazels senaste projekt – passa sin lillebror. Hon skulle behöva lite hjälp om du har tid.

 • Prickiga tjejen: Halsläkaren
  Spela
  Prickiga tjejen: Halsläkaren
  Spelat 847 gånger

  Den här superhjälten har superont i halsen! Hon väntar på att du ska ge henne en snabb undersökning på vårdcentralen i hennes hemstad Paris. Kan du ta reda på vad som orsakar problemet i det här sjukvårdssimuleringsspelet? Hon vill återgå till sitt jobb att slåss mot olika superskurkar i den franska huvudstaden och hon har verkligen inte tid att vara sjuk!

 • Isdrottningens badrum
  Spela
  Isdrottningens badrum
  Spelat 536 gånger

  Isdrottningen tycker att hennes badrum verkligen kan behöva en uppfräschning. Det är definitivt ganska smutsigt och stökigt. Kan du hjälpa henne medan hon ger det en välbehövlig städning i detta onlinebaserade städspel?

 • Baby Hazel: Tandvård
  Spela
  Baby Hazel: Tandvård
  Spelat 495 gånger

  Hazel lekte med sina leksaker i sitt rum när hon bestämde sig för att bita i en godis. Det hårda godiset skadade verkligen tänderna! Nu ser det ut som att hon måste gå till sin tandläkare i detta bedårande medicinska simuleringsspel. Kan du hjälpa henne och se till att allt är okej?

 • Biltvätt
  Spela
  Biltvätt
  Spelat 533 gånger

  Samla på dig dagliga belöningar medan du spelar detta simuleringsspel. Den här stan har massor av bilar som kan behöva en ordentlig tvätt. Några av dem är till och med helt täckta i färg! Kan du tvätta dem rena och se till att de blir skinande blanka?

 • Bebis Hazel: Simdags
  Spela
  Bebis Hazel: Simdags
  Spelat 0 gånger

  Det är snart dags för Hazel att gå till sin nästa simlektion i detta förtjusande simuleringsspel. Kan du hjälpa henne att packa baddräkten, hennes pool-leksaker, och mycket mer?

 • Babyhassel: Badrumshygien
  Spela
  Babyhassel: Badrumshygien
  Spelat 523 gånger

  Babyhassel vet att god hygien är ett av de bästa sätten att främja god hälsa. Kan du hjälpa henne att städa upp sitt badrum i detta simuleringsspel? Det är ganska smutsigt.

 • Trädgårdsdesign
  Spela
  Trädgårdsdesign
  Spelat 150 gånger

  Saker och ting har verkligen spårat ur i denna trädgård. Den brukade se helt fantastisk ut. Kan du få den att se lika storartad ut som förut i detta onlinebaserade simulerings- och designspel?

 • Min sagolika enhörning
  Spela
  Min sagolika enhörning
  Spelat 1645 gånger

  Kära nån! Stallet har verkligen blivit ett vrak. Det här är ingen plats där en magisk enhörning ska leva! Kan du städa upp det och svepa bort spindelväven? När du är klar kan enhörningen också behöva en makeover. Ge henne ett bad, kamma hennes man och mer i detta förtrollande onlinespel.

 • Husdjurssalongen: Kattvård
  Spela
  Husdjurssalongen: Kattvård
  Spelat 462 gånger

  Det är en mycket upptagen dag på denna husdjurssalong, och väntrummet är fullt av katter! Kan du ge var och en ett bad medan du tvättar dem i detta bedårande simuleringsspel?

 • Baby Hazels middagsbord
  Spela
  Baby Hazels middagsbord
  Spelat 690 gånger

  Det är snart dags för middag! Kan du hjälpa Baby Hazel att plocka undan sakerna från bordet?

 • Super dockan: Huddoktorn
  Spela
  Super dockan: Huddoktorn
  Spelat 904 gånger

  Åh nej! Denna superhjälte måste ta itu med ett stort hudutslag på sitt ansikte! Kan du ta en titt på utslaget i detta medicinska simuleringsspel? Hon kan verkligen behöva din hjälp!

 • Princess Pool Party Cleaning
  Spela
  Princess Pool Party Cleaning
  Spelat 392 gånger

 • Skönhetsmamman på akuten
  Spela
  Skönhetsmamman på akuten
  Spelat 985 gånger

  Åh nej! Den här stackars mamman har råkat ut för en olycka och hon anlände precis till akuten! Kan du hjälpa henne att få sina skador behandlade i detta onlinebaserade sjukvårdssimuleringsspel? Du måste kontrollera hennes hjärtrytm, lägga om hennes sår och mycket mer. Med din hjälp borde både hon och hennes bebis vara utom fara.

 • Baby Hazel dansar balett
  Spela
  Baby Hazel dansar balett
  Spelat 540 gånger

  Det är dags för balettlektion. Kan du hjälpa Hazel att göra succé?

 • Baby Hazel: Spa Treatment
  Spela
  Baby Hazel: Spa Treatment
  Spelat 4309 gånger

  Hazel vill ha en makeover inför sin väns födelsedagskalas. Dags för en spabehandling!

 • Lekdags för bebisen
  Spela
  Lekdags för bebisen
  Spelat 730 gånger

  Att passa barn är hårt arbete. Sätt din barnpassningsförmåga på prov med bebisen Hazel.

 • Isslottet ska städas
  Spela
  Isslottet ska städas
  Spelat 285 gånger

  Visst är det magiskt, men det här slottet kan ändå bli riktigt smutsigt. Kan du städa tre av slottets rum i detta förtrollande simuleringsspel? Vardagsrummet är nog den bästa platsen att börja på.

 • Baby Hazel: Eye Care
  Spela
  Baby Hazel: Eye Care
  Spelat 684 gånger

  En vindpust blåste lite damm i Hazels ögon när hon flög med sin drake. Hjälp henne att tvätta ögonen.

 • Funny Dentist Surgery
  Spela
  Funny Dentist Surgery
  Spelat 744 gånger

  Den här tjejen har allvarlig tandvärk! Kan du ta reda på varför i Funny Dentist Surgery

  Man vet aldrig vad som dyker upp under undersökningen i det här roliga simulatorspelet. Hon kan behöva opereras! Kliv in på tandläkarmottagningen och se om hon har några hål eller om det bara är godis som fastnat i tänderna. 

  Du kan även sätta dina virtuella medicinförmågor på prov i Ella: Hips Surgery och Extreme Dental Emergency. De är två av våra populäraste kirurgspel.

  Spelkontroller

  • ANVÄND MUSEN för att välja saker.
  • VÄNSTERKLICKA för att använda dem under undersökningen.

   

 • Princess: Dentist Adventure
  Spela
  Princess: Dentist Adventure
  Spelat 248 gånger

  Vem säger att det inte kan vara kul att gå till tandläkaren? Undersök en ung prinsessas tänder i Princess: Dental Adventure

  Prinsessan har drabbats av en hemsk tandvärk och väntar på dig i undersökningsrummet. Ta dig en titt och försök lista ut vad som är problemet i det här tandläkarspelet

  Ice Princess: Real Dentist Experience och Dentist Salon Party är två andra onlinespel du säkert kommer gilla.

  Spelkontroller 

  • ANVÄND MUSEN för att välja olika föremål. 
  • VÄNSTERKLICKA för att använda dem under tandläkarundersökningen.