Makeupspel

 • Isdrottningens makeover
  Spela
  Isdrottningens makeover
  Spelat 1201 gånger

  Isdrottningen funderar på att prova en ny stil. Kan du hjälpa henne att skapa en i detta onlinebaserade makeover-spel? Du kan välja ut några fenomenala nya kläder till henne, och dessutom en ny frisyr. Men först måste du se till att hon blir av med sin akne!

 • Blondies bröllopsförberedelser
  Spela
  Blondies bröllopsförberedelser
  Spelat 7893 gånger

  Den här unga bruden vill att allt ska vara perfekt på hennes bröllop. Hon skulle verkligen kunna behöva din hjälp. Kan du gå och shoppa med henne och välja en fantastisk klänning, snyggt smink och accessoarer i det här brudkläder-spelet? Du kan till och med ge henne en snabb manikyr.

 • Kändisarnas livsstil
  Spela
  Kändisarnas livsstil
  Spelat 5672 gånger

  Den här modemedvetna tjejen har alltid undrat hur det är att vara en kändis. Följ med henne när hon nu ska lära sig mer om deras livsstil i detta klädspel. Kan du hjälpa henne att efterlikna en världsberömd sångerska eller skådespelerska efter att hon har designat några riktigt coola kläder?

 • Tillbaka till skolan: Prinsess-stress
  Spela
  Tillbaka till skolan: Prinsess-stress
  Spelat 55908 gånger
 • Prickiga tjejen: Förstörde bröllopet
  Spela
  Prickiga tjejen: Förstörde bröllopet
  Spelat 1822 gånger

  Å nej! Någon bröt sig in i bankettsalen och förstörde den prickiga tjejens bröllopsmottagning! Kan du hjälpa den berömda franska superhjälten att snabbt fixa allt innan ceremonin börjar i detta simuleringsspel? Den otäcka skyldige krossade ett fönster, välte över borden, och förstörde till och med bröllopstårtan!

 • Prickiga tjejens Halloween-smink
  Spela
  Prickiga tjejens Halloween-smink
  Spelat 2112 gånger

  Halloween är här men den här tjejen är verkligen försenad! Kan du hjälpa henne med en snabb makeover när hon tar bort sina finnar i det här onlinespelet för tjejer? Det vore kanon om du även kunde bestämma vad hon ska ha på sig för spöklikt smink innan det är dags för bus eller godis.

 • Perfect Girl Creator
  Spela
  Perfect Girl Creator
  Spelat 2344 gånger

 • Prinsessorna: Shoppingrivaler
  Spela
  Prinsessorna: Shoppingrivaler
  Spelat 3923 gånger

  Detta drottninglika gäng är bästa väninnor, men tävlingsinstinkten sätter in så snart shopping kommer på tal. Kan du hjälpa dem att hålla sig lugna medan de letar efter de senaste och bästa stilarna i sina favoritbutiker? De deltar i en shoppingtävling, så stämningen kan definitivt bli lite spänd i detta onlinebaserade klädspel.

 • Prinsessan Flame Phoenix
  Spela
  Prinsessan Flame Phoenix
  Spelat 420 gånger

  Hon är både en prinsessa OCH en superhjälte! Den här orädda prinsessan jobbar också på att ta fram en ny stil som är lika modig, djärv och vacker som hon själv är. Kan du hjälpa henne när hon testar några nya superdräkter, smink och mycket mer i detta klädspel?

 • Kawaii-avatarer: Ängel eller demon
  Spela
  Kawaii-avatarer: Ängel eller demon
  Spelat 484 gånger

  Du kan skapa en fenomenal ängel eller en dristig demon i detta onlinebaserade designspel. Gör fler storslagna outfits åt dem som är både supergulliga och beständigt bedårande.

 • Prinsessor på röda mattan-gala
  Spela
  Prinsessor på röda mattan-gala
  Spelat 1075 gånger

  Det är röda mattan-gala ikväll och dessa tre prinsessor är försenade. Kan du hjälpa dem med en snabb makeover i det här onlinespelet för tjejer? De behöver även din hjälp med att välja vilka klänningar och skor de ska ha på sig.

 • Prinsessans röda mattan-kollektion
  Spela
  Prinsessans röda mattan-kollektion
  Spelat 3403 gånger

  Den här prinsessan jobbar också som modedesigner och hon har precis gjort klart sin kollektion för röda mattan. Hon vill själv ha på sig så många klänningar och andra kläder som möjligt under den kommande modeshowen, och hon kommer även att samarbeta med två modeller. Kan du hjälpa dem att göra sig redo för den fantastiska kvällen i det här onlinespelet för tjejer?

 • Eliza's himmelska bröllopet
  Spela
  Eliza's himmelska bröllopet
  Spelat 3674 gånger

  Eliza hoppas att hennes bröllopsdag kommer att vara riktigt himmelsk. Samarbeta med medlemmarna i hennes brudgrupp medan de hjälper henne att skapa en riktigt underbar dag i detta klädspel online. De måste välja de perfekta kläderna, fantastiskt smink, och mycket mer!

 • Bästisarnas glansiga smink
  Spela
  Bästisarnas glansiga smink
  Spelat 10801 gånger

  Två vänner. Massvis med smink. Följ med dessa två bästisar när provar på nytt läppstift, rogue och mycket mer i det här makeover-spelet för tjejer.

 • Gör dig redo med Ellie
  Spela
  Gör dig redo med Ellie
  Spelat 132976 gånger

  Ellie ser alltid helt fantastisk ut. Vad är hennes hemlighet? Ta reda på det i det här kläder-spelet för tjejer. Följ med när hon gör sig redo en ny rolig dag. Hon kommer att ge dig massvis med coola modetips medan hon sätter på sig sminket och väljer kläder.

 • Enhörningsfrisyrer
  Spela
  Enhörningsfrisyrer
  Spelat 347 gånger

  Den här tjejen älskar verkligen enhörningar och har funderat på att fixa en helt ny frisyr. Hon är på jakt efter något som är allt annat än konventionellt! Kan du hjälpa henne att skapa en look som är helt magisk i detta makeover-spel?

 • Isdrottningens förstörda bröllop
  Spela
  Isdrottningens förstörda bröllop
  Spelat 1471 gånger

  Isdrottningen bryter ihop i tårar för att någon nyss vandaliserade hennes bröllop! De rev ner entréhallen, förstörde hennes tårta och sabbade till och med hennes klänning! Kan du hjälpa henne att fixa allt innan gästerna anländer i detta simuleringsspel? Det finns fortfarande tid till att få hennes livs största dag på rätt spår igen!

 • Lily riktigt smink
  Spela
  Lily riktigt smink
  Spelat 2460 gånger

  Lily behöver din hjälp med att välja rätt smink. Kan du välja perfekt blush och rätt läppstift i det här gratisspelet online?

 • Parets kärleksalbum
  Spela
  Parets kärleksalbum
  Spelat 475 gånger

  Det här paret är störtkära i varandra! De har bestämt sig för att fira sin relation genom att skapa ett fenomenalt fotoalbum. Kan du följa med dem in i fotostudion där de ska få sina första bilder för albumet tagna? Du kan välja deras outfits, deras frisyrer och mycket mer i detta onlinebaserade kläd- och designspel!

 • Dockans makeup
  Spela
  Dockans makeup
  Spelat 1182 gånger

  Vill du klä upp den här bedårande dockan? Ta en titt i alla dessa presentlådor. Det finns mängder av häftiga utstyrslar och accessoarer i var och en av dem. Kan du ge dockan en supercool stil i det här modespelet online för tjejer?

 • Blondiner gör det bättre
  Spela
  Blondiner gör det bättre
  Spelat 672 gånger

  Är blondiner verkligen bättre när det gäller mode och fester? Nu är det dags att ta reda på det i detta helgalna onlinebaserade klädspel. Hjälp de här tre blondinerna att ta fram några riktigt coola outfits för kvällen på deras favoritklubb.

 • Prinsessornas skolförälskelser
  Spela
  Prinsessornas skolförälskelser
  Spelat 3060 gånger

  Dessa tre prinsessor har äntligen bestämt sig för att jaga deras förälskelser. Välj charmiga utstyrslar som hjälper dem att vinna de hetaste killarna i skolans hjärtan. Följ med dem när de skriver perfekta kärleksbrev i det här romantiska makeover-spelet.

 • Söta tjejers salong
  Spela
  Söta tjejers salong
  Spelat 801 gånger

  Den här tjejen vill testa nya heltokiga frisyrer. Stig in i salongen och se vad du kan göra i det här makeover-spelet. Trimma hennes hår, färga det lite och få det att se helt fantastiskt ut.

 • Makeover på skönhetssalong
  Spela
  Makeover på skönhetssalong
  Spelat 1534 gånger

  En makeover är som att måla en tavla: man börjar med en tom duk.

 • My Fresh Start Makeover
  Spela
  My Fresh Start Makeover
  Spelat 14772 gånger

  Den här stackars flickan har precis dumpats av pojkvännen men hon vill inte sitta hemma och tycka synd om sig själv. Hjälp henne att få en nystart med en fantastisk makeover i det här onlinespelet.

 • Extrem makeover
  Spela
  Extrem makeover
  Spelat 16926 gånger

  Ha det så kul i ditt livs makeover-upplevelse och experimentera med fantastiska förändringar. Ge bildbevis på din stylisttalang med före- och efter-bilder!

 • Prinsessans kärlekstips
  Spela
  Prinsessans kärlekstips
  Spelat 370 gånger

  Den här unga prinsessan gör sig redo för en dejt med sin pojkvän, men hon är ny inom dejtingvärlden. Följ med hennes vänner när de skapar en fantastisk stil åt henne i det här onlinespelet för tjejer.

 • Superskurkens flickvän
  Spela
  Superskurkens flickvän
  Spelat 919 gånger

  Åh nej! Den här flickan har blivit kär i en av världens största superskurkar! Kan hennes vänner stoppa henne från att bli en del av hans ondskefulla planer att ta över världen i det här galna onlinespelet? En makeover och en snabb ominredning av hennes hem kanske kan övertyga henne att göra slut med honom innan hon hamnar i fängelset!

 • Mitt Halloween-smink
  Spela
  Mitt Halloween-smink
  Spelat 1118 gånger

  Den här snygga tjejen har helt glömt bort Halloween i år. Hon måste göra sig redo snabbt! Kan du hjälpa henne att välja den perfekta klänningen och lite smink som gör att hon ser både demonisk och vacker ut i det här helgkläder-spelet för tjejer

 • Stildesigner: Boho vs Grunge
  Spela
  Stildesigner: Boho vs Grunge
  Spelat 4863 gånger

  Dessa två snygga tjejer gillar två helt olika scener. En gillar verkligen boho saker medan den andra verkligen gillar grunge musik. Följ med dem medan de provar lite coolt smink och coola kläder som representerar deras fantastiska personligheter och hobbyer i detta onlinespel för tjejer.

 • Nörd-makeover
  Spela
  Nörd-makeover
  Spelat 11093 gånger

  Du är bara ett litet steg från att gå från nörd till cool emo!

 • Modellmakeover
  Spela
  Modellmakeover
  Spelat 16949 gånger

  Glitter, glamour och massvis med ansiktsbehandlingar. Vem har sagt att mode är enkelt?

 • Ellie: Föda tvillingar
  Spela
  Ellie: Föda tvillingar
  Spelat 802 gånger

  Ellie håller på att föda tvillingar i detta realistiska medicinska simuleringsspel! Kan du hjälpa till att se till att allt går bra? Hon måste förbli lugn medan hon väntar på att ambulansen ska ta henne till sjukhuset.

 • Nördig tjej makeover
  Spela
  Nördig tjej makeover
  Spelat 32781 gånger

  Skolan och pluggandet är över, tjejen behöver en ny snygg look!

 • Fruktig makeover
  Spela
  Fruktig makeover
  Spelat 674 gånger

  Befria fruktens inneboende kraft!

 • Prinsessans änglakläder
  Spela
  Prinsessans änglakläder
  Spelat 1481 gånger

  En förtrollad duva har bestämt sig för att bjuda in dessa snygga prinsessor för att besöka Änglarnas Rike. Kan du hjälpa dem att bestämma vilka kläder de ska bära under sin himmelska resa i detta klädspel? De kan välja att klä sig som ljusets eller mörkrets ängel.