Makeupspel

 • Kändisfashionistas
  Spela
  Kändisfashionistas
  Spelat 663 gånger

  De här två kändisarna är bästa vänner och båda gillar verkligen mode. Kan du hjälpa de berömda modelejonen att välja ut deras kommande stilar i detta makeoverspel? Du kan dessutom hjälpa dem med fräscht och spännande smink, kläder och mycket mer!

 • Ellie hos tungläkaren
  Spela
  Ellie hos tungläkaren
  Spelat 3233 gånger

  Usch! Vad hände med Ellies tunga?! Vi måste se till att köra henne till vårdcentralen, och snabbt, i detta sjukvårdssimuleringsspel. Kan du följa med henne in i undersökningsrummet och försöka ta reda på hur man ska behandla hennes märkliga åkomma?

 • Extrem makeover
  Spela
  Extrem makeover
  Spelat 13733 gånger

  Ha det så kul i ditt livs makeover-upplevelse och experimentera med fantastiska förändringar. Ge bildbevis på din stylisttalang med före- och efter-bilder!

 • Gör dig redo med Ellie
  Spela
  Gör dig redo med Ellie
  Spelat 128091 gånger

  Ellie ser alltid helt fantastisk ut. Vad är hennes hemlighet? Ta reda på det i det här kläder-spelet för tjejer. Följ med när hon gör sig redo en ny rolig dag. Hon kommer att ge dig massvis med coola modetips medan hon sätter på sig sminket och väljer kläder.

 • Skönhetsinfluencer: sminktips
  Spela
  Skönhetsinfluencer: sminktips
  Spelat 2252 gånger

  Smink- och modetrender är två saker som Nicky har full koll på! Hon är en populär influencer, och hon är redo att dela med sig av några av sina favorittips i detta gulliga och coola makeover-spel.

 • Eliza's himmelska bröllopet
  Spela
  Eliza's himmelska bröllopet
  Spelat 2657 gånger

  Eliza hoppas att hennes bröllopsdag kommer att vara riktigt himmelsk. Samarbeta med medlemmarna i hennes brudgrupp medan de hjälper henne att skapa en riktigt underbar dag i detta klädspel online. De måste välja de perfekta kläderna, fantastiskt smink, och mycket mer!

 • Isdrottningens makeover
  Spela
  Isdrottningens makeover
  Spelat 941 gånger

  Isdrottningen funderar på att prova en ny stil. Kan du hjälpa henne att skapa en i detta onlinebaserade makeover-spel? Du kan välja ut några fenomenala nya kläder till henne, och dessutom en ny frisyr. Men först måste du se till att hon blir av med sin akne!

 • Ö prinsessan: Den nya tjejen i skolan
  Spela
  Ö prinsessan: Den nya tjejen i skolan
  Spelat 1741 gånger

  Denna prinsessa är nu en utbytesstudent på gymnasiet i ett annat kungarike. Kan du hjälpa henne att passa in när hon träffar nya vänner och kollar ut några coola stilar i detta utstyrsel och design spel för tjejer?

 • Prinsessornas skolförälskelser
  Spela
  Prinsessornas skolförälskelser
  Spelat 2795 gånger

  Dessa tre prinsessor har äntligen bestämt sig för att jaga deras förälskelser. Välj charmiga utstyrslar som hjälper dem att vinna de hetaste killarna i skolans hjärtan. Följ med dem när de skriver perfekta kärleksbrev i det här romantiska makeover-spelet.

 • Prickiga tjejens Halloween-smink
  Spela
  Prickiga tjejens Halloween-smink
  Spelat 1891 gånger

  Halloween är här men den här tjejen är verkligen försenad! Kan du hjälpa henne med en snabb makeover när hon tar bort sina finnar i det här onlinespelet för tjejer? Det vore kanon om du även kunde bestämma vad hon ska ha på sig för spöklikt smink innan det är dags för bus eller godis.

 • Kändisarna: Systrarna gör slut
  Spela
  Kändisarna: Systrarna gör slut
  Spelat 2096 gånger

  Dessa två kända systrar har verkligen inte kommit bra överens på senaste tiden. De har bestämt sig för att reda ut sina problem genom en serie av mycket fashionabel utmaningar. Kan du hjälpa dem att bestämma vem som är mest ambitiös, och som har bäst stil, i detta vilda klädspel?

 • Princesses: Prom Night Celebration
  Spela
  Princesses: Prom Night Celebration
  Spelat 65 gånger

  Skolårets största kväll ska precis börja! Hjälp de här fyra kungligheterna att välja kläder i Princesses: Prom Night Celebration

  De ska snart skynda iväg till studentbalen, men innan dess behöver de lite modetips. Välj snabbt ut vackra klänningar, snyggt smink och mycket mer i det här välja kläder-spelet.

  Back to School: Princesses Rush och Princesses at a Masquerade är ett par andra suveräna prinsesspel du bör prova på.

  Spelkontroller

  • ANVÄND MUSEN för att välja saker åt prinsessorna. 
  • VÄNSTERKLICKA för att använda dem.

   

 • Mode för rockturné
  Spela
  Mode för rockturné
  Spelat 1285 gånger

  Den här tjejen behöver en riktigt enastående outfit för att övertyga sina vänner om att de ska starta ett rockband ihop. Kan du hjälpa henne att sätta samman riktigt rockiga kläder i detta onlinebaserade klädspel? Om hon lyckas kommer hennes bandkompisar också att behöva några coola outfits!

 • Skurkprinsessa
  Spela
  Skurkprinsessa
  Spelat 1743 gånger

  Den här tjejen föddes ond men hennes superskurk till pojkvän har ändå gjort slut med henne! Hon vill göra allt för att väcka liv i deras förhållande igen och sätta igång en ny brottsvåg med honom i det här vilda kläder-spelet för tjejer. Hjälp henne att färga håret, välja galet smink och rätt kläder som en del av hennes underbart onda plan för att återvinna honom.

 • Prinsessans resehistorier: Stadssemester
  Spela
  Prinsessans resehistorier: Stadssemester
  Spelat 828 gånger

  Denna prinsessa saknar alla sina kungliga vänner som nyligen flyttade till New York City. Därför bestämde hon sig för att besöka dem i detta kläd- och rese-simuleringsspel. Kan du hjälpa henne och hennes prinsessor att bestämma sig vad de ska ha på sig innan de kollar in några av de coolaste platserna på Manhattan?

 • High School Breakup Drama
  Spela
  High School Breakup Drama
  Spelat 1127 gånger

  Cindy såg just sin pojkvän kyssa en hejaklacksledare! Hjälp henne läka sitt brustna hjärta i High School Breakup Drama!

  Nu vill kompisarna hjälpa till med en snabb makeover av både henne och hennes skåp i det här kärleksspelet. Torka Cindys tårar, välj ut rätt smink och snygga kläder och hjälp till med allt möjligt som en sann vän i nöden!

  Ellie: Love Trouble och Princesses: Breakup Drama är två andra fantastiska makeoverspel du borde prova på. 

  Spelkontroller 

  • ANVÄND MUSEN för att välja saker åt Cindy. 
  • VÄNSTERKLICKA för att använda dem.

   

 • Bästisarnas glansiga smink
  Spela
  Bästisarnas glansiga smink
  Spelat 10669 gånger

  Två vänner. Massvis med smink. Följ med dessa två bästisar när provar på nytt läppstift, rogue och mycket mer i det här makeover-spelet för tjejer.

 • Prinsessorna på bebispromenad
  Spela
  Prinsessorna på bebispromenad
  Spelat 1554 gånger

  Dessa fyra modemedvetna prinsessor väntar ivrigt på att gå ut med sina barn. Kan du hjälpa dem att välja ut några härliga kläder innan de ger sig iväg? De tänker använda några bärstolar i stället för barnvagnar.

 • Bad Teeth Makeover
  Spela
  Bad Teeth Makeover
  Spelat 30104 gånger

  Den här tjejens tänder är jätteäckliga. Du kan hjälpa henne att göra dem vita och fina.

 • Sjöjungfrun & Eliza: Onlinestjärna
  Spela
  Sjöjungfrun & Eliza: Onlinestjärna
  Spelat 457 gånger

  Sjöjungfru-prinsessan och Eliza jobbar med sina nästkommande uppdateringar för sin favorit app för sociala medier. Kan du hjälpa dem att välja ut några coola kläder, lite smink, och mer, i detta kläd- och designspel? Du kan även dekorera deras bilder med fantastiska virtuella klistermärken innan de postar dem online.

 • Fashionista: Rejäl Makeover
  Spela
  Fashionista: Rejäl Makeover
  Spelat 1564 gånger

  Den här fashionistan behandlar en större utbrytning. Hon har massor av finnar över hela ansiktet! Kan du hjälpa henne ta itu med dem i det här makeover spelet? Hon är även i behov av några råd om vilken typ av makeup hon behöver, och mer.

 • Parets kärleksalbum
  Spela
  Parets kärleksalbum
  Spelat 307 gånger

  Det här paret är störtkära i varandra! De har bestämt sig för att fira sin relation genom att skapa ett fenomenalt fotoalbum. Kan du följa med dem in i fotostudion där de ska få sina första bilder för albumet tagna? Du kan välja deras outfits, deras frisyrer och mycket mer i detta onlinebaserade kläd- och designspel!

 • Makeover för isdrottningsmamman
  Spela
  Makeover för isdrottningsmamman
  Spelat 3221 gånger

  Alla mammor behöver ibland en makeover för att känna sig som själv igen. Till och med isdrottningar. Från hudvård till val av kostymer litar den här magiska mamman på att du ska återskapa den unika frusna glansen åt henne.

 • Prinsessorna tittar på gatukonst
  Spela
  Prinsessorna tittar på gatukonst
  Spelat 446 gånger

  I kväll tänker dessa snygga prinsessor kolla in den allra senaste gatukonsten i det här trendiga grannskapet. Naturligtvis behöver de skaffa helt fantastiska kläder. Kan du hjälpa dem att skapa två coola pojkflicke-outfits i detta klädspel?

 • Modedesigngala
  Spela
  Modedesigngala
  Spelat 903 gånger

  En av årets viktigaste modehändelser är snart här i detta onlinebaserade klädspel! Kan du hjälpa de här fyra modellerna att förbereda sig? De behöver snabbt fixa till håret, bestämma sig för några eleganta accessoarer och välja de perfekta kläderna.

 • Prickiga tjejen: Förstörde bröllopet
  Spela
  Prickiga tjejen: Förstörde bröllopet
  Spelat 1393 gånger

  Å nej! Någon bröt sig in i bankettsalen och förstörde den prickiga tjejens bröllopsmottagning! Kan du hjälpa den berömda franska superhjälten att snabbt fixa allt innan ceremonin börjar i detta simuleringsspel? Den otäcka skyldige krossade ett fönster, välte över borden, och förstörde till och med bröllopstårtan!

 • Prinsessan Flame Phoenix
  Spela
  Prinsessan Flame Phoenix
  Spelat 294 gånger

  Hon är både en prinsessa OCH en superhjälte! Den här orädda prinsessan jobbar också på att ta fram en ny stil som är lika modig, djärv och vacker som hon själv är. Kan du hjälpa henne när hon testar några nya superdräkter, smink och mycket mer i detta klädspel?

 • Elizas neonfrisyr
  Spela
  Elizas neonfrisyr
  Spelat 5685 gånger

  Eliza nästa frisyr ska få henna att glimra! Följ med det moderna modelejonet när hon skapar ett ny look som är både livlig och spännande i detta makeover-spel. Hon vill färga håret i massor av fantastiska färger.

 • My Fresh Start Makeover
  Spela
  My Fresh Start Makeover
  Spelat 14287 gånger

  Den här stackars flickan har precis dumpats av pojkvännen men hon vill inte sitta hemma och tycka synd om sig själv. Hjälp henne att få en nystart med en fantastisk makeover i det här onlinespelet.

 • Vägen till slottet: Dockornas kamp
  Spela
  Vägen till slottet: Dockornas kamp
  Spelat 1711 gånger

  Vem kommer att bli drottning i det förtrollade riket i detta onlinebaserade pussel- och klädspel? Följ med en grupp magiska dockor medan de försöker återerövra sitt rike från sina onda rivaler. Under detta uppdrag behöver de din hjälp för att slutföra pussel och skapa några helt fantastiska outfits längs vägen!

 • Isdrottningens bröllopskyss
  Spela
  Isdrottningens bröllopskyss
  Spelat 644 gånger

  Det är isdrottningens bröllopsdag, och hon vill ha en snabb kyss innan ceremonin börjar! Kan du hjälpa henne att kyssa sin snygga brudgum utan att någon annan märker det i det här romantiska onlinespelet?

 • Tillbaka till skolan: Prinsess-stress
  Spela
  Tillbaka till skolan: Prinsess-stress
  Spelat 53781 gånger
 • Prinsessans gotiska makeover
  Spela
  Prinsessans gotiska makeover
  Spelat 1019 gånger

  Det är makeover-dags för den här snygga prinsessan. Men först måste hon göra sig av med sina finnar innan hon väljer en helt ny stil i det här onlinespelet för tjejer. Hon gillar rosa och snygga saker men nu vill hon se gotisk ut! Kan du hjälpa henne med en snabb makeover innan hon väljer några utstyrslar som är både läskiga och helcoola!

 • Skönhetsförvandlingen
  Spela
  Skönhetsförvandlingen
  Spelat 9495 gånger

  Den här tonåringen har spenderat mycket tid på skolbiblioteket den senaste tiden. Hon har varit så upptagen med att plugga att hon inte haft tid att ta hand om sitt utseende. Nu vill hon vinna hjärtat till sin kärlek. Följ med hennes bästisar när de hjälper henne med en snabb makeover i det här onlinespelet för tjejer.

 • Skönhetsguruns sminktips
  Spela
  Skönhetsguruns sminktips
  Spelat 869 gånger

  Den här skönhetsgurun vet ganska mycket allt som är värt att veta om smink. Det är bra eftersom han måste ta itu med några ordentliga skönhetsfläckar. Kan du hjälpa honom att sminka över dem i detta onlinebaserade makeover-spel?

 • Superskurkens flickvän
  Spela
  Superskurkens flickvän
  Spelat 789 gånger

  Åh nej! Den här flickan har blivit kär i en av världens största superskurkar! Kan hennes vänner stoppa henne från att bli en del av hans ondskefulla planer att ta över världen i det här galna onlinespelet? En makeover och en snabb ominredning av hennes hem kanske kan övertyga henne att göra slut med honom innan hon hamnar i fängelset!