• Skurkprinsessa
  Spela
  Skurkprinsessa
  Spelat 1201 gånger

  Den här tjejen föddes ond men hennes superskurk till pojkvän har ändå gjort slut med henne! Hon vill göra allt för att väcka liv i deras förhållande igen och sätta igång en ny brottsvåg med honom i det här vilda kläder-spelet för tjejer. Hjälp henne att färga håret, välja galet smink och rätt kläder som en del av hennes underbart onda plan för att återvinna honom.

 • Prinsessan tar hand om bebisprinsessan 2
  Spela
  Prinsessan tar hand om bebisprinsessan 2
  Spelat 263 gånger

  Ännu en hektisk dag på slottet, där denna bebisprinsessa kräver mängder av omsorg och uppmärksamhet! Kan du ge henne ett bad, mata henne och mycket mer i detta onlinebaserade simuleringsspel? Hennes mamma kan verkligen behöva din hjälp.

 • Princess Pool Party Cleaning
  Spela
  Princess Pool Party Cleaning
  Spelat 303 gånger
 • Prinsessornas examensfest
  Spela
  Prinsessornas examensfest
  Spelat 629 gånger

  Det är dags för de här fyra prinsessorna att ta examen och, efter en riktigt tuff termin är de redo för en brakfest på sin favoritklubb! Men vad ska de ha på sig innan de beger sig ut i denna oförglömliga natt? Hjälp dem att välja ut riktigt fantastiska outfits i detta klädspel.

 • Gravida bästismammor
  Spela
  Gravida bästismammor
  Spelat 1219 gånger

  Den här mamman och hennes bästa väninna, som bara råkar vara en berömd superhjälte, ska båda ha barn! Kan du se till att de har allt de behöver i detta sjukvårdssimuleringsspel? De har just anlänt till läkarmottagningen för en snabb undersökning.

 • Sjöjungfrun flirtar i bastun
  Spela
  Sjöjungfrun flirtar i bastun
  Spelat 2467 gånger

  Tro det eller ej, men den här sjöjungfrun älskar att bada bastu. Kan du hjälpa henne att göra sig redo för en avkopplande dag som dessutom kan bjuda på lite romantik i detta onlinespel? Det finns goda chanser att hon träffar en kille som är pojkvänsmaterial.

 • Isdrottningens garderob
  Spela
  Isdrottningens garderob
  Spelat 6034 gånger
 • Isdrottningens modedag
  Spela
  Isdrottningens modedag
  Spelat 61 gånger

  Den här drottningen är helt klart en fashionista men hon har ingen aning om vad hon ska ha på sig idag. Ta en titt i hennes garderob och välj en fantastisk utstyrsel i det här mode- och kläder-spelet.

 • Prinsessan Juliet: Flykten från slottet
  Spela
  Prinsessan Juliet: Flykten från slottet
  Spelat 372 gånger

  Kan du hjälpa prinsessan Juliet att fly från slottet? Det finns massor av ledtrådar och pussel du måste lösa.

 • Prinsessorna: Minnen från Hawaii
  Spela
  Prinsessorna: Minnen från Hawaii
  Spelat 15 gånger

  De här prinsessorna hoppas kunna njuta av några minnesvärda stunder under sin semester på Hawaii. Kan du hjälpa dem att förbereda sig i det här kläd- och designspelet? Du kan skapa några fenomenala outfits som de kan ta med sig. De skulle vilja bära några färgglada baddräkter och fantastiska sommarklänningar medan de utforskar öarna.

 • Prinsessorna återvänder till skolan
  Spela
  Prinsessorna återvänder till skolan
  Spelat 5362 gånger

  Det är måndag morgon och dessa prinsessor är försenade till skolan! Kan du hjälpa dem att snabbt sätta ihop sina kläder innan de sticker iväg i det här onlinespelet för tjejer?

 • Sagoprinsessans makeover
  Spela
  Sagoprinsessans makeover
  Spelat 232 gånger

  Den här häxa har alltid velat bli en vacker prinsessa. Nu är hon fast besluten att ta fram en magisk dryck som kan besanna hennes drömmar i detta magiska makeover-spel. Kan du hjälpa henne att hitta de ingredienser hon behöver, innan det är dags för hennes första dejt med prinsen?

 • Prinsessans semester
  Spela
  Prinsessans semester
  Spelat 5883 gånger

  Den här prinsessan ska på en episk semester som tar henne över hela världen. Hon är försenad och har inte packat än. Kan du hjälpa henne att välja vilka utstyrslar hon ska stoppa ner i resväskan innan hon rusar iväg till flygplatsen i det här onlinespelet för tjejer?

 • Princess Maker
  Spela
  Princess Maker
  Spelat 7285 gånger

  En hel del ingår i rollen som prinsessa: Kläder, frisyr, regler och alla de mycket viktiga saker en prinsessa måste göra varje dag. Kan du hjälpa den här tjejen att se snygg ut inför sin första dag i prinsesskolan? Hon behöver din hjälp med att välja en klänning och alla tillbehör som hon behöver. Med din hjälp kommer hon att bli redo för skolstarten i det här makeover-spelet.

 • Prinsessornas övernattning under havet
  Spela
  Prinsessornas övernattning under havet
  Spelat 3122 gånger

  Den här sjöjungfruprinsessan lever i ett kungarike under havet och vill ha en övernattningsfest för alla hennes vänner på land. Är det ens möjligt? Självklart! Hon har en magisk dryck som hon kan dela med sina vänner. Följ med dessa coola kungligheter på en rolig kväll under havet i det här spelet för tjejer.

 • Goldies läppinjektioner
  Spela
  Goldies läppinjektioner
  Spelat 2299 gånger

  Goldie funderar på att ändra sitt utseende i detta onlinebaserade sjukvårdssimuleringsspel. Kan du hjälpa henne att bestämma om hon ska få läppinjektioner eller inte?

 • Prinsessans änglakläder
  Spela
  Prinsessans änglakläder
  Spelat 1029 gånger

  En förtrollad duva har bestämt sig för att bjuda in dessa snygga prinsessor för att besöka Änglarnas Rike. Kan du hjälpa dem att bestämma vilka kläder de ska bära under sin himmelska resa i detta klädspel? De kan välja att klä sig som ljusets eller mörkrets ängel.

 • Prinsessornas makeover
  Spela
  Prinsessornas makeover
  Spelat 581 gånger

  Även prinsessor får finnar! Kan du hjälpa dessa två kungliga systrar att klämma sina finnar i detta onlinebaserade makeoverspel? Lite magisk tvål och andra helgrymma skönhetsprodukter borde hjälpa dem att få en fin hudnyans på nolltid!

 • Isprinsessans tvillingar
  Spela
  Isprinsessans tvillingar
  Spelat 382 gånger

  Den här prinsessan väntar inte bara ett, utan två barn! Kan du se till att allt är perfekt inför hennes stora dag i detta sjukvårdssimuleringsspel? Hon måste hålla sig lugn medan hon väntar på ambulansen som ska ta henne till sjukhuset.

 • Isprinsessans dockhus
  Spela
  Isprinsessans dockhus
  Spelat 872 gånger

  Utforska och dekorera ett helt dockhus i det här förtrollande designspelet för tjejer. Var ska möblerna placeras? Ska kungens sovrum har rosa tapeter? Vilken typ av snögubbe ska stå på utsidan? Det är du som bestämmer allt det här och mycket mer.

 • Selfies med gravida prinsessor
  Spela
  Selfies med gravida prinsessor
  Spelat 1430 gånger

  Dessa tre prinsessor ska föda barn. Följ med när de unnar sig en makeover i det här spelet för tjejer. Kan du hjälpa prinsessorna att välja fantastiska utstyrslar och fixa deras hår innan de tar selfies som de delar med sina vänner?

 • Princess Claw Machine
  Spela
  Princess Claw Machine
  Spelat 84 gånger

  Det finns massor av söta prinsessdockor i denna klomaskin. Kan du samla in dem alla i detta gulliga och utmanande onlinespel? Sikta din klo med stadig hand och ta reda på vilken docka som väntar på dig i vart och ett av plastäggen.

 • Blond prinsessas makeover
  Spela
  Blond prinsessas makeover
  Spelat 1970 gånger

  Den här söta blonda prinsessan kämpar mot dålig hud och akne. Ge henne en fantastisk makeover och ta fram hennes skönhet!

 • De moderna prinsessornas skoldag
  Spela
  De moderna prinsessornas skoldag
  Spelat 13186 gånger

  Dessa två prinsessor älskar modernt mode men de är sena till skolan denna morgon. Kan du hjälpa till att sätta ihop fantastiska utstyrslar innan de ger sig iväg till skolan i det här kläder-spelet?

 • Isprinsessan: Modedag
  Spela
  Isprinsessan: Modedag
  Spelat 24 gånger

  Så mycket kläder men så lite tid! Vad ska den coola prinsessan ha på sig idag? Ta en titt in i hennes garderob och välj en supergullig utstyrsel i det här kläder-spelet.

 • Eliza's himmelska bröllopet
  Spela
  Eliza's himmelska bröllopet
  Spelat 1482 gånger

  Eliza hoppas att hennes bröllopsdag kommer att vara riktigt himmelsk. Samarbeta med medlemmarna i hennes brudgrupp medan de hjälper henne att skapa en riktigt underbar dag i detta klädspel online. De måste välja de perfekta kläderna, fantastiskt smink, och mycket mer!

 • Prinsessans stil: Boho mot grunge
  Spela
  Prinsessans stil: Boho mot grunge
  Spelat 5838 gånger

  Den här prinsessan kan inte bestämma sig för vilka kläder hon ska ha på sig i det här kläder-spelet för tjejer. Följ med när hon kollar in häftiga boho- och grunge-stilar.

 • Paparazzidiva: Sjöjungfruprinsessa
  Spela
  Paparazzidiva: Sjöjungfruprinsessa
  Spelat 1240 gånger

  Sjöjungfruprinsessan har en otroligt fullspäckad eftermiddag framför sig! Hon ska figurera på inte bara ett, utan flera olika tidningsomslag! Kan du hjälpa henne att hitta den perfekta outfiten för vart och ett i detta kläd- och designspel?

 • Elizas neonfrisyr
  Spela
  Elizas neonfrisyr
  Spelat 2441 gånger

  Eliza nästa frisyr ska få henna att glimra! Följ med det moderna modelejonet när hon skapar ett ny look som är både livlig och spännande i detta makeover-spel. Hon vill färga håret i massor av fantastiska färger.

 • Sagolika prinsessor
  Spela
  Sagolika prinsessor
  Spelat 745 gånger

  Dessa sagolika prinsessor letar efter en ny stil i sitt kungarike. Men det är inte allt. De måste även bestämma sig om de vill ha en utstyrsel som är ljus och färgglad, eller lite mörkare och mer mystisk. Du kan även hjälpa dem att välja en magisk hjälpreda i det här förtrollande kläder-spelet.

 • Törnrosa i skurkkläder
  Spela
  Törnrosa i skurkkläder
  Spelat 1513 gånger

  Den här prinsessan är vanligtvis trevlig men idag känner hon sig lite stygg. Hon vill klä ut sig till en berömd sagoskurk i det här onlinespelet. Kan du hjälpa henne att skapa en heltokig klänning?

 • Sjöjungfruprinsessans garderob
  Spela
  Sjöjungfruprinsessans garderob
  Spelat 135 gånger

  Det råder ingen brist på stilar i havet! Gräv ut de rika juvelerna i den här sjöjungfruprinsessans garderob och gör henne till en kunglighet i havet. (Om du kan hitta dem i den stora röran...)

 • Prinsessan inreder dockhus
  Spela
  Prinsessan inreder dockhus
  Spelat 59 gånger

  Den här unga prinsessan inreder sitt dockhus denna eftermiddag men hon vill välja en cool utstyrsel innan hon sätter igång. Kan du hjälpa henne att välja en i det här inredningsspelet?

 • Prinsessornas pyjamasparty
  Spela
  Prinsessornas pyjamasparty
  Spelat 424 gånger

  Dessa tre unga prinsessor ska ha sitt första pyjamasparty och de vill njuta av det med stil. Hjälp dem att välja fantastiska kläder innan de bestämmer sig för vad de ska göra. Ska de ha ett teparty? Ta en selfie? Kanske karaoke? Du bestämmer i det här onlinespelet för tjejer.

 • Den mörka drottningens frisyrer
  Spela
  Den mörka drottningens frisyrer
  Spelat 873 gånger

  Det är ditt ansvar att klippa, stajla och färga den här onda härskarinnans hår, så se till att du är försiktig med saxen! De goda nyheterna är att hennes hår magiskt kommer att växa tillbaka om du råkar göra ett misstag.

 • Glitterdrottningen: Balkväll
  Spela
  Glitterdrottningen: Balkväll
  Spelat 750 gånger

  Dessa moderiktiga prinsessor ska gå på en bal med studentbalstema. Men vem av dem kommer att bli glitterdrottningen? Hjälp dem att skapa en fantastisk klänning som verkligen glittrar i detta kläd- och designspel innan de tävlar om kronan.