Prinsesspel för tjejer

 • Goldies läppinjektioner
  Spela
  Goldies läppinjektioner
  Spelat 13367 gånger

  Goldie funderar på att ändra sitt utseende i detta onlinebaserade sjukvårdssimuleringsspel. Kan du hjälpa henne att bestämma om hon ska få läppinjektioner eller inte?

 • Prinsessornas examensfest
  Spela
  Prinsessornas examensfest
  Spelat 2283 gånger

  Det är dags för de här fyra prinsessorna att ta examen och, efter en riktigt tuff termin är de redo för en brakfest på sin favoritklubb! Men vad ska de ha på sig innan de beger sig ut i denna oförglömliga natt? Hjälp dem att välja ut riktigt fantastiska outfits i detta klädspel.

 • Isdrottningens modedag
  Spela
  Isdrottningens modedag
  Spelat 720 gånger

  Den här drottningen är helt klart en fashionista men hon har ingen aning om vad hon ska ha på sig idag. Ta en titt i hennes garderob och välj en fantastisk utstyrsel i det här mode- och kläder-spelet.

 • Prinsessor på maskerad
  Spela
  Prinsessor på maskerad
  Spelat 13048 gånger

  Dessa fem prinsessor är värdar för en maskeradbal. Kan du hjälpa dem att förbereda allt för deras gäster? De behöver även hjälp med kostymerna i det här kläder-spelet.

 • Skurkar vs prinsessor: skolmode
  Spela
  Skurkar vs prinsessor: skolmode
  Spelat 932 gånger

  Fyra skurkar. Fyra prinsessor. Vilken grupp kommer att gå segrande ur striden i detta onlinebaserade klädspel? Samarbeta med båda sidorna medan de tävlar om att få styra skolan med några helt fantastiska frisyrer, kläder och mycket mer!

 • Sjöjungfrun flirtar i bastun
  Spela
  Sjöjungfrun flirtar i bastun
  Spelat 5199 gånger

  Tro det eller ej, men den här sjöjungfrun älskar att bada bastu. Kan du hjälpa henne att göra sig redo för en avkopplande dag som dessutom kan bjuda på lite romantik i detta onlinespel? Det finns goda chanser att hon träffar en kille som är pojkvänsmaterial.

 • Prinsessornas shoppingresa med mammorna
  Spela
  Prinsessornas shoppingresa med mammorna
  Spelat 8116 gånger

  Dessa prinsessor ska på en shoppingresa med sina mammor. Välj utstyrslar åt dem och njut av en rolig eftermiddag tillsammans i det här kläder-spelet för tjejer.

 • Isdrottningens makeover
  Spela
  Isdrottningens makeover
  Spelat 1183 gånger

  Isdrottningen funderar på att prova en ny stil. Kan du hjälpa henne att skapa en i detta onlinebaserade makeover-spel? Du kan välja ut några fenomenala nya kläder till henne, och dessutom en ny frisyr. Men först måste du se till att hon blir av med sin akne!

 • Prinsessans vinterbröllop
  Spela
  Prinsessans vinterbröllop
  Spelat 3314 gånger

  Den här prinsessan planerar sitt bröllop i vinter och vill att allt ska vara perfekt. Hon har mängder med idéer och kan inte bestämma sig för vilka inredningar hon ska välja för ceremonin, vilken klänning hon ska ha på sig och mycket mer. Kan du hjälpa henne att skapa ett fantastiskt vinterbröllop i det här design- och kläder-spelet online?

 • Gravida bästismammor
  Spela
  Gravida bästismammor
  Spelat 5480 gånger

  Den här mamman och hennes bästa väninna, som bara råkar vara en berömd superhjälte, ska båda ha barn! Kan du se till att de har allt de behöver i detta sjukvårdssimuleringsspel? De har just anlänt till läkarmottagningen för en snabb undersökning.

 • Sömniga prinsessan vaknar
  Spela
  Sömniga prinsessan vaknar
  Spelat 974 gånger

  Åh nej! Denna väldigt sömniga prinsessa har råkat ut för ett akut olycksfall! Kan du hjälpa denna sjukvårdare att snabbt behandla henne innan det är för sent i detta sjukvårdssimuleringsspel?

 • Kändisarnas livsstil
  Spela
  Kändisarnas livsstil
  Spelat 5641 gånger

  Den här modemedvetna tjejen har alltid undrat hur det är att vara en kändis. Följ med henne när hon nu ska lära sig mer om deras livsstil i detta klädspel. Kan du hjälpa henne att efterlikna en världsberömd sångerska eller skådespelerska efter att hon har designat några riktigt coola kläder?

 • Tillbaka till skolan: Prinsess-stress
  Spela
  Tillbaka till skolan: Prinsess-stress
  Spelat 55806 gånger
 • Sagoprinsessans makeover
  Spela
  Sagoprinsessans makeover
  Spelat 682 gånger

  Den här häxa har alltid velat bli en vacker prinsessa. Nu är hon fast besluten att ta fram en magisk dryck som kan besanna hennes drömmar i detta magiska makeover-spel. Kan du hjälpa henne att hitta de ingredienser hon behöver, innan det är dags för hennes första dejt med prinsen?

 • Isprinsessans tvillingar
  Spela
  Isprinsessans tvillingar
  Spelat 1139 gånger

  Den här prinsessan väntar inte bara ett, utan två barn! Kan du se till att allt är perfekt inför hennes stora dag i detta sjukvårdssimuleringsspel? Hon måste hålla sig lugn medan hon väntar på ambulansen som ska ta henne till sjukhuset.

 • Prinsessornas vinterresa
  Spela
  Prinsessornas vinterresa
  Spelat 10919 gånger

  Dessa tre prinsessor behöver en paus från det kalla vintervädret och de vill resa till en spännande plats i det här kläder- och resespelet. Hjälp dem att välja fantastiska kläder innan de reser till Paris, Tokyo eller Istanbul.

 • Muntra upp prinsessan
  Spela
  Muntra upp prinsessan
  Spelat 11403 gånger

  Aurora känner sig riktigt ledsen idag. Ett roligt konstprojekt eller andra häftiga aktiviteter kanske kan muntra upp henne. Kan du få prinsessan att må lite bättre i det här onlinespelet?

 • Prinsessornas favoritmodemärken
  Spela
  Prinsessornas favoritmodemärken
  Spelat 12194 gånger

  Dessa tre prinsessor älskar ett särskilt modemärke. En gillar Prada. En annan kan inte få nog av Guccis alla fantastiska klänningar och utstyrslar. Den tredje prinsessan tycker Chanel är hur coolt som helst. Följ med när de shoppar sina favoritmärken i det här onlinespelet för tjejer.

 • Prinsessan Flame Phoenix
  Spela
  Prinsessan Flame Phoenix
  Spelat 418 gånger

  Hon är både en prinsessa OCH en superhjälte! Den här orädda prinsessan jobbar också på att ta fram en ny stil som är lika modig, djärv och vacker som hon själv är. Kan du hjälpa henne när hon testar några nya superdräkter, smink och mycket mer i detta klädspel?

 • Prinsessorna: Shoppingrivaler
  Spela
  Prinsessorna: Shoppingrivaler
  Spelat 3898 gånger

  Detta drottninglika gäng är bästa väninnor, men tävlingsinstinkten sätter in så snart shopping kommer på tal. Kan du hjälpa dem att hålla sig lugna medan de letar efter de senaste och bästa stilarna i sina favoritbutiker? De deltar i en shoppingtävling, så stämningen kan definitivt bli lite spänd i detta onlinebaserade klädspel.

 • Ice Queen: Home Recovery
  Spela
  Ice Queen: Home Recovery
  Spelat 943 gånger

  Åh nej! Den unga drottningen har varit med om en olycka. Kan du hjälpa henne komma på bättringsvägen i Ice Queen: Home Recovery

  Utöver en del blåmärken har hon dessutom brutit både benet och handleden. Hjälp henne återhämta sig hemifrån i det här drottningsspelet. Se till att hon har det bekvämt och har rena förband, och ge henne en snabb makeover när du ändå är i farten. 

  Letar du efter fler vårdspel? I så fall borde du prova Ice Princess: Real Dentist Experience och Ellie: Hospital Resurrection

  Spelkontroller 

  • ANVÄND MUSEN för att välja saker åt isdrottningen. 
  • VÄNSTERKLICKA för att använda dem.
 • Hur en prinsessa blir populär i skolan
  Spela
  Hur en prinsessa blir populär i skolan
  Spelat 7872 gånger

  Den här prinsessan vill bli populärast i skolan och hon behöver din hjälp. Följ med när hon väljer coola kläder och uppdaterar sina sociala medier-konton i det här spelet för tjejer.

 • Prinsessornas makeover
  Spela
  Prinsessornas makeover
  Spelat 3753 gånger

  Även prinsessor får finnar! Kan du hjälpa dessa två kungliga systrar att klämma sina finnar i detta onlinebaserade makeoverspel? Lite magisk tvål och andra helgrymma skönhetsprodukter borde hjälpa dem att få en fin hudnyans på nolltid!

 • Prinsessor på röda mattan-gala
  Spela
  Prinsessor på röda mattan-gala
  Spelat 1068 gånger

  Det är röda mattan-gala ikväll och dessa tre prinsessor är försenade. Kan du hjälpa dem med en snabb makeover i det här onlinespelet för tjejer? De behöver även din hjälp med att välja vilka klänningar och skor de ska ha på sig.

 • Eliza's himmelska bröllopet
  Spela
  Eliza's himmelska bröllopet
  Spelat 3654 gånger

  Eliza hoppas att hennes bröllopsdag kommer att vara riktigt himmelsk. Samarbeta med medlemmarna i hennes brudgrupp medan de hjälper henne att skapa en riktigt underbar dag i detta klädspel online. De måste välja de perfekta kläderna, fantastiskt smink, och mycket mer!