• Tillbaka till skolan: Prinsess-stress
  Spela
  Tillbaka till skolan: Prinsess-stress
  Spelat 46216 gånger
 • Prinsessan i framtiden
  Spela
  Prinsessan i framtiden
  Spelat 32380 gånger

  Framtiden är oerhört konstig när du är en prinsessa från det förflutna. Kan du hjälpa den här unga kungligheten att anpassa sig till livet 2017? Hon måste uppdatera sin stil innan hon börjar leta efter sitt kungarike i det här tidlösa kläder-spelet.

 • Prinsessornas kärleksrivalitet
  Spela
  Prinsessornas kärleksrivalitet
  Spelat 15802 gånger

  Två prinsessor är kära i samma kille. Vem av dem kommer att bli hans flickvän i det här vilda onlinespelet för tjejer? Ge båda prinsessorna modetips när de väljer utstyrslar, accessoarer och häftiga frisyrer som hjälper dem att vinna hans hjärta.

 • De moderna prinsessornas skoldag
  Spela
  De moderna prinsessornas skoldag
  Spelat 13009 gånger

  Dessa två prinsessor älskar modernt mode men de är sena till skolan denna morgon. Kan du hjälpa till att sätta ihop fantastiska utstyrslar innan de ger sig iväg till skolan i det här kläder-spelet?

 • Snow Queen 3
  Spela
  Snow Queen 3
  Spelat 11980 gånger

  Drottningen med det iskalla hjärtat är tillbaka. Du är den enda som kan rädda älvorna från hennes magi ...

 • Prinsessornas favoritmodemärken
  Spela
  Prinsessornas favoritmodemärken
  Spelat 11583 gånger

  Dessa tre prinsessor älskar ett särskilt modemärke. En gillar Prada. En annan kan inte få nog av Guccis alla fantastiska klänningar och utstyrslar. Den tredje prinsessan tycker Chanel är hur coolt som helst. Följ med när de shoppar sina favoritmärken i det här onlinespelet för tjejer.

 • Prinsessor på maskerad
  Spela
  Prinsessor på maskerad
  Spelat 11270 gånger

  Dessa fem prinsessor är värdar för en maskeradbal. Kan du hjälpa dem att förbereda allt för deras gäster? De behöver även hjälp med kostymerna i det här kläder-spelet.

 • Prinsessornas filmkväll
  Spela
  Prinsessornas filmkväll
  Spelat 10714 gånger

  Den här prinsessan ska ha filmkväll med alla hennes fantastiska vänner. Hjälp henne att förbereda snacks innan hon väljer en cool utstyrsel. Hon måste även bestämma vilken film de ska se på i det här simuleringsspelet.

 • Prinsessornas vinterresa
  Spela
  Prinsessornas vinterresa
  Spelat 10655 gånger

  Dessa tre prinsessor behöver en paus från det kalla vintervädret och de vill resa till en spännande plats i det här kläder- och resespelet. Hjälp dem att välja fantastiska kläder innan de reser till Paris, Tokyo eller Istanbul.

 • Muntra upp prinsessan
  Spela
  Muntra upp prinsessan
  Spelat 9840 gånger

  Aurora känner sig riktigt ledsen idag. Ett roligt konstprojekt eller andra häftiga aktiviteter kanske kan muntra upp henne. Kan du få prinsessan att må lite bättre i det här onlinespelet?

 • Prinsessorna på skönhetstävling
  Spela
  Prinsessorna på skönhetstävling
  Spelat 8123 gånger

  Alla de tre prinsessorna vill vinna skönhetstävlingen Miss College Pageant. Hjälp dem att välja rätt klänningar och accessoarer. Dina modekunskaper kommer att avgöra vem som vinner i det här makeover-spelet.

 • Prinsessorna har roligt på Black Friday
  Spela
  Prinsessorna har roligt på Black Friday
  Spelat 8087 gånger

  De tre prinsessorna är på väg till köpcentret på Black Friday. Hjälp dem att hitta fantastiska priser och otroliga utstyrslar i det här shoppingspelet.

 • Prinsessor med puffjackor
  Spela
  Prinsessor med puffjackor
  Spelat 7830 gånger

  Alla dessa sex prinsessor letar efter puffjackor för säsongen. Deras favoritklädbutik har äntligen nya på lagret. Hjälp dem att välja en stil och en ny fantastisk vinterutstyrsel också i det här onlinespelet för tjejer.

 • Prinsessornas shoppingresa med mammorna
  Spela
  Prinsessornas shoppingresa med mammorna
  Spelat 7764 gånger

  Dessa prinsessor ska på en shoppingresa med sina mammor. Välj utstyrslar åt dem och njut av en rolig eftermiddag tillsammans i det här kläder-spelet för tjejer.

 • Prinsessbröllop Modevecka
  Spela
  Prinsessbröllop Modevecka
  Spelat 7447 gånger

  Ariel, Belle och Pocahontas deltar i modeveckan. Hjälp dem att välja snygga kläder i det här kläder-spelet innan de gör sig redo för nästa fotografering.

 • Princess Super Team
  Spela
  Princess Super Team
  Spelat 7410 gånger
 • Princess Maker
  Spela
  Princess Maker
  Spelat 7214 gånger

  En hel del ingår i rollen som prinsessa: Kläder, frisyr, regler och alla de mycket viktiga saker en prinsessa måste göra varje dag. Kan du hjälpa den här tjejen att se snygg ut inför sin första dag i prinsesskolan? Hon behöver din hjälp med att välja en klänning och alla tillbehör som hon behöver. Med din hjälp kommer hon att bli redo för skolstarten i det här makeover-spelet.

 • Hur en prinsessa blir populär i skolan
  Spela
  Hur en prinsessa blir populär i skolan
  Spelat 6884 gånger

  Den här prinsessan vill bli populärast i skolan och hon behöver din hjälp. Följ med när hon väljer coola kläder och uppdaterar sina sociala medier-konton i det här spelet för tjejer.

 • Prinsessorna Sanning eller konsekvens
  Spela
  Prinsessorna Sanning eller konsekvens
  Spelat 6830 gånger

  Dessa flickor älskar att ha roligt tillsammans i det helcoola onlinespelet för tjejer Prinsessorna Sanning eller konsekvens. Ha en underbar tid med Disney-prinsessorna och spela flera olika minispel.

 • Prinsessans modeupplevelse
  Spela
  Prinsessans modeupplevelse
  Spelat 6692 gånger

  Den här prinsessan vill bli en av världens mest berömda modeller. Det är inte lätt att ta sig dit så hon behöver din hjälp! Följ med när hon provar på olika klädtyper, sätt ihop hennes portfolio och mycket mer i det här kläder-spelet för tjejer.

 • Prinsessor på modetävling
  Spela
  Prinsessor på modetävling
  Spelat 6457 gånger

  Tre prinsessor på en modevisning. Vem kommer att vinna den här spännande modetävlingen? Det är upp till dig! Designa dessa kungliga tävlandens kläder och välj deras frisyrer innan de visar upp sig i det här kläder-spelet för tjejer.

 • Prinsessor på campingutflykt
  Spela
  Prinsessor på campingutflykt
  Spelat 6408 gånger

  Vädret är perfekt för dessa prinsessor att campa i en vacker skog. Kan du hjälpa till att förbereda dem med gulliga kläder och en snabb makeover innan de bestämmer vad de ska ta med sig i det här onlinespelet för tjejer?

 • Festvärd för första gången
  Spela
  Festvärd för första gången
  Spelat 6301 gånger

  Den här prinsessan är värd för sin första fest. Vilket tema ska hon välja? Hon kan inte bestämma sig så hon behöver din hjälp i det här onlinespelet för tjejer. Följ med när hon väljer tema, inreder hemmet och välkomnar sina gäster.

 • Blond prinsessa på sjukhuset
  Spela
  Blond prinsessa på sjukhuset
  Spelat 6149 gånger

  Åh nej! Rapunzel har fallit av hästen och behöver föras till sjukhus för vård! Kan du plåstra om henne och få henne att bli frisk igen?

 • Princess Best & Worst: Red Carpet Gowns
  Spela
  Princess Best & Worst: Red Carpet Gowns
  Spelat 6099 gånger

  Folk kan vara väldigt kritiska när det gäller mode. Kan du hjälpa de här prinsessorna att undvika en stilkatastrof när de går på röda mattan i det här klädspelet?

 • Bästisprinsessor på shoppingrunda
  Spela
  Bästisprinsessor på shoppingrunda
  Spelat 6088 gånger

  Det är dags för en shoppingrunda men dessa trendiga prinsessor måste hålla sig inom en budget. Kan du hjälpa dem att köpa så många gulliga utstyrslar och fantastiska accessoarer som möjligt i det här kläder- och shoppingspelet online?

 • Isdrottningens garderob
  Spela
  Isdrottningens garderob
  Spelat 5962 gånger
 • Prinsessornas perfekta selfies
  Spela
  Prinsessornas perfekta selfies
  Spelat 5909 gånger

  Alla dessa fyra prinsessor letar efter utstyrslar för den perfekta selfien. Följ med när de fixar frisyren och väljer fantastiska kläder innan de tar bilder i det här kläder-spelet för tjejer.

 • Prinsessans semester
  Spela
  Prinsessans semester
  Spelat 5800 gånger

  Den här prinsessan ska på en episk semester som tar henne över hela världen. Hon är försenad och har inte packat än. Kan du hjälpa henne att välja vilka utstyrslar hon ska stoppa ner i resväskan innan hon rusar iväg till flygplatsen i det här onlinespelet för tjejer?

 • Prinsessans stil: Boho mot grunge
  Spela
  Prinsessans stil: Boho mot grunge
  Spelat 5783 gånger

  Den här prinsessan kan inte bestämma sig för vilka kläder hon ska ha på sig i det här kläder-spelet för tjejer. Följ med när hon kollar in häftiga boho- och grunge-stilar.

 • Prinsessor i overaller
  Spela
  Prinsessor i overaller
  Spelat 5770 gånger

  Dessa prinsessor vill prova på en helt ny stil. Kan du välja eleganta och superfantastiska overaller åt dem i det här kläder-spelet för tjejer?

 • Sleeping Princess Real Haircuts
  Spela
  Sleeping Princess Real Haircuts
  Spelat 5714 gånger

  Den vackra prinsessan behöver en ny frisyr men inte vilken frisyr som helst! Hon vill att du ska skapa en frisyr som gör den andra prinsessan avundsjuk och som gör att prinsen blir kär i henne.

 • Prinsessorna återvänder till skolan
  Spela
  Prinsessorna återvänder till skolan
  Spelat 5316 gånger

  Det är måndag morgon och dessa prinsessor är försenade till skolan! Kan du hjälpa dem att snabbt sätta ihop sina kläder innan de sticker iväg i det här onlinespelet för tjejer?

 • Princesses Bike Trip
  Spela
  Princesses Bike Trip
  Spelat 5250 gånger

  Belle och Rapunzel håller på att göra sig i ordning för en cykeltur men har ingen aning om vad de ska ha på sig. Kan du hjälpa de båda prinsessorna att hitta kläder och dekorera cyklarna i det här klädspelet?

 • Makeup-dags med blonda prinsessan
  Spela
  Makeup-dags med blonda prinsessan
  Spelat 5152 gånger
 • Isdrottningen bröllopskyss
  Spela
  Isdrottningen bröllopskyss
  Spelat 4875 gånger