Makeoverspel

 • My New Room
  Spela
  My New Room
  Spelat 9620 gånger

  Inred ditt rum med de föremål du gillar bäst. Välj färger och husdjur!

 • Dove Bal Dolly Klä Upp Sig
  Spela
  Dove Bal Dolly Klä Upp Sig
  Spelat 268 gånger

  Dove ska gå på balen men hon har ingen aning om vad hon ska ha på sig. Lyckligtvis har hon flertalet presentboxar fyllda med fantastiska kläder och assessorer. Hjälp henne leta igenom dem i detta makeover spel.

 • Manikyr med blommor
  Spela
  Manikyr med blommor
  Spelat 3655 gånger

  Ännu en hektisk morgon på nagelsalongen. Dagens första kund har verkligen försummat sina händer. Kan du ge dem en snabb manikyr i detta onlinebaserade makeover-spel? Du måste återfukta deras hud innan du målar deras naglar och lägger till ett riktigt gulligt blommönster.

 • Ellas höftoperation
  Spela
  Ellas höftoperation
  Spelat 5253 gånger

  Åh nej! Ella skadade sina höfter och nu behöver hon opereras! Kan du följa med henne till operationssalen i detta sjukvårdssimuleringsspel? Det kan hända att hon behöver operera båda höftlederna.

 • Skurkarnas modetrender
  Spela
  Skurkarnas modetrender
  Spelat 4977 gånger

  Även berömda skurkar vill hålla koll på de senaste stilarna och trenderna! Välj din favorit och hjälp henne att välja en ny utstyrsel och fantastiska accessoarer i det här härligt ondskefulla kläder-spelet för tjejer.

 • Gravida bästismammor
  Spela
  Gravida bästismammor
  Spelat 1750 gånger

  Den här mamman och hennes bästa väninna, som bara råkar vara en berömd superhjälte, ska båda ha barn! Kan du se till att de har allt de behöver i detta sjukvårdssimuleringsspel? De har just anlänt till läkarmottagningen för en snabb undersökning.

 • Året runt fashionista: Lockigt
  Spela
  Året runt fashionista: Lockigt
  Spelat 1466 gånger

  Denna lockiga fashionistan sätter ihop några stilar som gör hela hennes år mer spännande! Hon har skapat ett tema för varje månad i detta klä-upp och designspel för tjejer. Kan du hjälpa henne att lägga ihop några outfits som kommer att bli perfekta för en modern mars, en mystisk maj och mer? När du är klar vill hon ta några bilder och montera dem i en cool kalender.

 • Lily riktigt smink
  Spela
  Lily riktigt smink
  Spelat 2239 gånger

  Lily behöver din hjälp med att välja rätt smink. Kan du välja perfekt blush och rätt läppstift i det här gratisspelet online?

 • Moderna nagellack
  Spela
  Moderna nagellack
  Spelat 655 gånger

  Du kan skapa en mängd fantastiska stilar i nagelsalongen i detta onlinebaserade makeover-spel. Låt fantasin flöda fritt när du experimenterar med en massa olika färger och typer av nagellack. Men först måste du ge dina kunder en snabb manikyr.

 • Skönhetsinfluencer: sminktips
  Spela
  Skönhetsinfluencer: sminktips
  Spelat 1870 gånger

  Smink- och modetrender är två saker som Nicky har full koll på! Hon är en populär influencer, och hon är redo att dela med sig av några av sina favorittips i detta gulliga och coola makeover-spel.

 • Bad Teeth Makeover
  Spela
  Bad Teeth Makeover
  Spelat 29871 gånger

  Den här tjejens tänder är jätteäckliga. Du kan hjälpa henne att göra dem vita och fina.

 • Prinsessor åker skridskor
  Spela
  Prinsessor åker skridskor
  Spelat 11990 gånger

  Det är fredag kväll, det är kallt utomhus och dessa fyra prinsessor har inget planerat. Det är en perfekt kväll för att åka skridskor! Hjälp dem att välja fantastiska kläder som är superbekväma och varma så att de kan njuta av en helt underbar kväll!

 • Cute Salon
  Spela
  Cute Salon
  Spelat 1374 gånger

 • Gör dig redo med Ellie
  Spela
  Gör dig redo med Ellie
  Spelat 124215 gånger

  Ellie ser alltid helt fantastisk ut. Vad är hennes hemlighet? Ta reda på det i det här kläder-spelet för tjejer. Följ med när hon gör sig redo en ny rolig dag. Hon kommer att ge dig massvis med coola modetips medan hon sätter på sig sminket och väljer kläder.

 • Prinsessornas makeover
  Spela
  Prinsessornas makeover
  Spelat 778 gånger

  Även prinsessor får finnar! Kan du hjälpa dessa två kungliga systrar att klämma sina finnar i detta onlinebaserade makeoverspel? Lite magisk tvål och andra helgrymma skönhetsprodukter borde hjälpa dem att få en fin hudnyans på nolltid!

 • Ellie hos tungläkaren
  Spela
  Ellie hos tungläkaren
  Spelat 2540 gånger

  Usch! Vad hände med Ellies tunga?! Vi måste se till att köra henne till vårdcentralen, och snabbt, i detta sjukvårdssimuleringsspel. Kan du följa med henne in i undersökningsrummet och försöka ta reda på hur man ska behandla hennes märkliga åkomma?

 • Handhudsdoktor
  Spela
  Handhudsdoktor
  Spelat 4013 gånger

  Var och en av patienterna i detta online medicinska simuleringsspel har allvarliga problem med sina händer. Kan du hjälpa dem? De behöver några salvor och kanske en manikyr!

 • Prinsessor på maskerad
  Spela
  Prinsessor på maskerad
  Spelat 11826 gånger

  Dessa fem prinsessor är värdar för en maskeradbal. Kan du hjälpa dem att förbereda allt för deras gäster? De behöver även hjälp med kostymerna i det här kläder-spelet.

 • My 3D Room
  Spela
  My 3D Room
  Spelat 3999 gånger

  Skapa ditt eget 3D-rum! Placera ut möbler, välj ett husdjur och måla allt i dina favoritfärger!

 • My New Room 2
  Spela
  My New Room 2
  Spelat 11915 gånger

  I My New Room 2 kan du skapa ditt drömrum. Glöm inte att välja musikstil, husdjur och bakgrund!

 • Jultomten klipper håret
  Spela
  Jultomten klipper håret
  Spelat 146 gånger

  Julafton är snart här, och jultomtens skägg kan verkligen behöva trimmas. Hans hår kan även behöva lite ömtålig vård. Kan du ge honom en helt ny stil innan det är dags för honom att leverera presenter i det här festliga makeover-spelet?

 • Bebisen Hanna: Hårvård
  Spela
  Bebisen Hanna: Hårvård
  Spelat 1636 gånger

  Den här tjejen behöver klippa håret, men hon är ganska vild! Kan du ge henne en ny frisyr?

 • My New Room 3
  Spela
  My New Room 3
  Spelat 7198 gånger

  Du får inreda det här rummet precis som du vill. Kör hårt, tjejen!

 • Eliza's himmelska bröllopet
  Spela
  Eliza's himmelska bröllopet
  Spelat 1934 gånger

  Eliza hoppas att hennes bröllopsdag kommer att vara riktigt himmelsk. Samarbeta med medlemmarna i hennes brudgrupp medan de hjälper henne att skapa en riktigt underbar dag i detta klädspel online. De måste välja de perfekta kläderna, fantastiskt smink, och mycket mer!

 • Mitt Halloween-smink
  Spela
  Mitt Halloween-smink
  Spelat 950 gånger

  Den här snygga tjejen har helt glömt bort Halloween i år. Hon måste göra sig redo snabbt! Kan du hjälpa henne att välja den perfekta klänningen och lite smink som gör att hon ser både demonisk och vacker ut i det här helgkläder-spelet för tjejer

 • Hur en prinsessa blir populär i skolan
  Spela
  Hur en prinsessa blir populär i skolan
  Spelat 7059 gånger

  Den här prinsessan vill bli populärast i skolan och hon behöver din hjälp. Följ med när hon väljer coola kläder och uppdaterar sina sociala medier-konton i det här spelet för tjejer.

 • Prinsessorna återvänder till skolan
  Spela
  Prinsessorna återvänder till skolan
  Spelat 5543 gånger

  Det är måndag morgon och dessa prinsessor är försenade till skolan! Kan du hjälpa dem att snabbt sätta ihop sina kläder innan de sticker iväg i det här onlinespelet för tjejer?

 • Serys bröllopskläder
  Spela
  Serys bröllopskläder
  Spelat 274 gånger

  Sery gör sig redo bröllopsdagen. Kan du hjälpa till att sätta ihop hennes klänning i det här kläder-spelet? Hon måste gå igenom alla presentlådor för att hitta allt hon behöver.

 • Kläder till bruden och tärnorna
  Spela
  Kläder till bruden och tärnorna
  Spelat 10489 gånger

  Den unga kvinnan är redo för sitt drömbröllop. Kan du hjälpa henne och hennes tärnor att göra sig redo för den viktiga dagen i det här kläder-spelet? De behöver hjälp med klänningar, hår och smink.

 • Min mangakaraktär
  Spela
  Min mangakaraktär
  Spelat 939 gånger

  Du kan skapa ditt eget mangakaraktär i detta online designspel. Vilken typ av näsa borde de ha? Borde de vara glada eller lite mer mystiska? Viktigast av allt, vilken typ av outfit kommer de att ha på sig? Du får bestämma allt detta och mer.

 • Internationell kunglig skönhetstävling
  Spela
  Internationell kunglig skönhetstävling
  Spelat 4827 gånger

  Alla dessa kungliga fashionistas representerar sina länder i det här spännande onlinespelet. Vem kommer vinna? Hjälp dem att välja utstyrslar och stilar som hjälper någon av dem att vinna förstapriset!

 • Min sagolika enhörning
  Spela
  Min sagolika enhörning
  Spelat 1073 gånger

  Kära nån! Stallet har verkligen blivit ett vrak. Det här är ingen plats där en magisk enhörning ska leva! Kan du städa upp det och svepa bort spindelväven? När du är klar kan enhörningen också behöva en makeover. Ge henne ett bad, kamma hennes man och mer i detta förtrollande onlinespel.

 • Sidenlena ben
  Spela
  Sidenlena ben
  Spelat 394 gånger

  Behandla och skäm bort de här två kvinnorna med en avslappnande benbehandling som ger perfekta sidenlena ben som får alla att bli imponerade!

 • Designa min myströja
  Spela
  Designa min myströja
  Spelat 1880 gånger

  De här tre tjejerna är på jakt efter några nya tröjor som både är bekväma och supersnygga! Kan du skapa några i den virtuella studion som finns i detta kläd- och designspel? Här väljer du också ut några coola kjolar och accessoarer åt tjejerna, vilket verkligen ger dem en enhetlig look.

 • Prinsessornas favoritmodemärken
  Spela
  Prinsessornas favoritmodemärken
  Spelat 11814 gånger

  Dessa tre prinsessor älskar ett särskilt modemärke. En gillar Prada. En annan kan inte få nog av Guccis alla fantastiska klänningar och utstyrslar. Den tredje prinsessan tycker Chanel är hur coolt som helst. Följ med när de shoppar sina favoritmärken i det här onlinespelet för tjejer.

 • Mammas heminredning
  Spela
  Mammas heminredning
  Spelat 749 gånger

  Den här mamman gör om sovrummet för hennes yngsta dotter. Hjälp henne att välja gulliga gardiner, en bekväm säng och mycket mer i det här inredningsspelet.