Makeoverspel

 • Prinsessornas makeover
  Spela
  Prinsessornas makeover
  Spelat 1187 gånger

  Även prinsessor får finnar! Kan du hjälpa dessa två kungliga systrar att klämma sina finnar i detta onlinebaserade makeoverspel? Lite magisk tvål och andra helgrymma skönhetsprodukter borde hjälpa dem att få en fin hudnyans på nolltid!

 • My 3D Room
  Spela
  My 3D Room
  Spelat 4350 gånger

  Skapa ditt eget 3D-rum! Placera ut möbler, välj ett husdjur och måla allt i dina favoritfärger!

 • Ellas höftoperation
  Spela
  Ellas höftoperation
  Spelat 6116 gånger

  Åh nej! Ella skadade sina höfter och nu behöver hon opereras! Kan du följa med henne till operationssalen i detta sjukvårdssimuleringsspel? Det kan hända att hon behöver operera båda höftlederna.

 • Dove Bal Dolly Klä Upp Sig
  Spela
  Dove Bal Dolly Klä Upp Sig
  Spelat 432 gånger

  Dove ska gå på balen men hon har ingen aning om vad hon ska ha på sig. Lyckligtvis har hon flertalet presentboxar fyllda med fantastiska kläder och assessorer. Hjälp henne leta igenom dem i detta makeover spel.

 • My New Room
  Spela
  My New Room
  Spelat 10193 gånger

  Inred ditt rum med de föremål du gillar bäst. Välj färger och husdjur!

 • Manikyr med blommor
  Spela
  Manikyr med blommor
  Spelat 4433 gånger

  Ännu en hektisk morgon på nagelsalongen. Dagens första kund har verkligen försummat sina händer. Kan du ge dem en snabb manikyr i detta onlinebaserade makeover-spel? Du måste återfukta deras hud innan du målar deras naglar och lägger till ett riktigt gulligt blommönster.

 • Goldies läppinjektioner
  Spela
  Goldies läppinjektioner
  Spelat 7783 gånger

  Goldie funderar på att ändra sitt utseende i detta onlinebaserade sjukvårdssimuleringsspel. Kan du hjälpa henne att bestämma om hon ska få läppinjektioner eller inte?

 • Gravida bästismammor
  Spela
  Gravida bästismammor
  Spelat 3219 gånger

  Den här mamman och hennes bästa väninna, som bara råkar vara en berömd superhjälte, ska båda ha barn! Kan du se till att de har allt de behöver i detta sjukvårdssimuleringsspel? De har just anlänt till läkarmottagningen för en snabb undersökning.

 • Ellie hos tungläkaren
  Spela
  Ellie hos tungläkaren
  Spelat 3215 gånger

  Usch! Vad hände med Ellies tunga?! Vi måste se till att köra henne till vårdcentralen, och snabbt, i detta sjukvårdssimuleringsspel. Kan du följa med henne in i undersökningsrummet och försöka ta reda på hur man ska behandla hennes märkliga åkomma?

 • Extrem makeover
  Spela
  Extrem makeover
  Spelat 13711 gånger

  Ha det så kul i ditt livs makeover-upplevelse och experimentera med fantastiska förändringar. Ge bildbevis på din stylisttalang med före- och efter-bilder!

 • Gör dig redo med Ellie
  Spela
  Gör dig redo med Ellie
  Spelat 128055 gånger

  Ellie ser alltid helt fantastisk ut. Vad är hennes hemlighet? Ta reda på det i det här kläder-spelet för tjejer. Följ med när hon gör sig redo en ny rolig dag. Hon kommer att ge dig massvis med coola modetips medan hon sätter på sig sminket och väljer kläder.

 • Systrarnas klädloge
  Spela
  Systrarnas klädloge
  Spelat 536 gånger

  Dessa två systrar saknar inspiration när det handlar om mode. Kan du hjälpa dem att designa lite utstyrslar och skapa några nya snygga stilar? Gå igenom deras garderober och se hur du kan hjälpa dem i det här makeover-spelet för tjejer.

 • Kändisfashionistas
  Spela
  Kändisfashionistas
  Spelat 653 gånger

  De här två kändisarna är bästa vänner och båda gillar verkligen mode. Kan du hjälpa de berömda modelejonen att välja ut deras kommande stilar i detta makeoverspel? Du kan dessutom hjälpa dem med fräscht och spännande smink, kläder och mycket mer!

 • Året runt fashionista: Lockigt
  Spela
  Året runt fashionista: Lockigt
  Spelat 1691 gånger

  Denna lockiga fashionistan sätter ihop några stilar som gör hela hennes år mer spännande! Hon har skapat ett tema för varje månad i detta klä-upp och designspel för tjejer. Kan du hjälpa henne att lägga ihop några outfits som kommer att bli perfekta för en modern mars, en mystisk maj och mer? När du är klar vill hon ta några bilder och montera dem i en cool kalender.

 • Den polynesiska prinsessans frisyr
  Spela
  Den polynesiska prinsessans frisyr
  Spelat 20323 gånger

  Den här polynesiska prinsessans hår är hur rufsigt som helst! Ge henne en snabb makeover i det här spelet för tjejer. Kamma hennes hår och skapa en helt ny stil åt henne. Du kan dessutom ge henne helcoola slingor!

 • Isdrottningens makeover
  Spela
  Isdrottningens makeover
  Spelat 931 gånger

  Isdrottningen funderar på att prova en ny stil. Kan du hjälpa henne att skapa en i detta onlinebaserade makeover-spel? Du kan välja ut några fenomenala nya kläder till henne, och dessutom en ny frisyr. Men först måste du se till att hon blir av med sin akne!

 • Isprinsessan: Riktig erfarenhet hos tandläkare
  Spela
  Isprinsessan: Riktig erfarenhet hos tandläkare
  Spelat 6063 gånger

  Isprinsessan fortsätter att glömma att borsta och flossa tänderna. Tyvärr betyder det att hon har några håligheter som hon behöver ta itu med i detta medicinska simuleringsspel. Hon väntar på dig vid sin tandläkares kontor och hoppas att du kan fylla var och en av dem.

 • Skönhetsinfluencer: sminktips
  Spela
  Skönhetsinfluencer: sminktips
  Spelat 2244 gånger

  Smink- och modetrender är två saker som Nicky har full koll på! Hon är en populär influencer, och hon är redo att dela med sig av några av sina favorittips i detta gulliga och coola makeover-spel.

 • Sjöjungfrun flirtar i bastun
  Spela
  Sjöjungfrun flirtar i bastun
  Spelat 4023 gånger

  Tro det eller ej, men den här sjöjungfrun älskar att bada bastu. Kan du hjälpa henne att göra sig redo för en avkopplande dag som dessutom kan bjuda på lite romantik i detta onlinespel? Det finns goda chanser att hon träffar en kille som är pojkvänsmaterial.

 • Goldie-prinsessan hos hudläkaren
  Spela
  Goldie-prinsessan hos hudläkaren
  Spelat 17763 gånger

  Åh nej! Den stackars prinsessan har fått en massa finnar. Ta henne till hudläkaren snabbt! Kan du hjälpa henne att ta bort finnarna och andra fläckar i det här spelet för tjejer?

 • Ellen på akuten
  Spela
  Ellen på akuten
  Spelat 2668 gånger

  Ellen har drabbats av ett mycket allvarlig medicinskt tillstånd som måste behandlas omedelbart! Just nu är hon på akutmottagningen. Kan du hjälpa läkaren att snabbt återuppliva henne i detta sjukvårdssimuleringsspel?

 • Handhudsdoktor
  Spela
  Handhudsdoktor
  Spelat 4934 gånger

  Var och en av patienterna i detta online medicinska simuleringsspel har allvarliga problem med sina händer. Kan du hjälpa dem? De behöver några salvor och kanske en manikyr!

 • Mammas heminredning
  Spela
  Mammas heminredning
  Spelat 930 gånger

  Den här mamman gör om sovrummet för hennes yngsta dotter. Hjälp henne att välja gulliga gardiner, en bekväm säng och mycket mer i det här inredningsspelet.

 • Popularitetstävling på skolan
  Spela
  Popularitetstävling på skolan
  Spelat 1738 gånger

  Dessa två snygga studenter är finalister i en popularitetsstävling. Vem kommer att regera på skolan? Följ med när de förbereder sig inför finalen med fantastiska makeovers i det här onlinespelet för tjejer.

 • Latinoprinsessans frisyr
  Spela
  Latinoprinsessans frisyr
  Spelat 3287 gånger

  Den här prinsessans frisyr har blivit lite stökig. Kan du hjälpa henne att göra sig av med sina tovor och skapa en fantastisk frisyr åt henne i det här makeover-spelet för tjejer?

 • Eliza's himmelska bröllopet
  Spela
  Eliza's himmelska bröllopet
  Spelat 2646 gånger

  Eliza hoppas att hennes bröllopsdag kommer att vara riktigt himmelsk. Samarbeta med medlemmarna i hennes brudgrupp medan de hjälper henne att skapa en riktigt underbar dag i detta klädspel online. De måste välja de perfekta kläderna, fantastiskt smink, och mycket mer!

 • Prinsessornas favoritmodemärken
  Spela
  Prinsessornas favoritmodemärken
  Spelat 11954 gånger

  Dessa tre prinsessor älskar ett särskilt modemärke. En gillar Prada. En annan kan inte få nog av Guccis alla fantastiska klänningar och utstyrslar. Den tredje prinsessan tycker Chanel är hur coolt som helst. Följ med när de shoppar sina favoritmärken i det här onlinespelet för tjejer.

 • Internationell kunglig skönhetstävling
  Spela
  Internationell kunglig skönhetstävling
  Spelat 4962 gånger

  Alla dessa kungliga fashionistas representerar sina länder i det här spännande onlinespelet. Vem kommer vinna? Hjälp dem att välja utstyrslar och stilar som hjälper någon av dem att vinna förstapriset!

 • Prickiga tjejens Halloween-smink
  Spela
  Prickiga tjejens Halloween-smink
  Spelat 1890 gånger

  Halloween är här men den här tjejen är verkligen försenad! Kan du hjälpa henne med en snabb makeover när hon tar bort sina finnar i det här onlinespelet för tjejer? Det vore kanon om du även kunde bestämma vad hon ska ha på sig för spöklikt smink innan det är dags för bus eller godis.

 • Kunglig skönhetstävling
  Spela
  Kunglig skönhetstävling
  Spelat 2123 gånger

  Den här prinsessan ska delta i en skönhetstävling. Tyvärr så kommer några onda drottningar också att ställa upp. Kan du hjälpa henne att välja en utstyrsel som leder henne till seger i det här spelet för tjejer? Hon måste även ta sig igenom talangtävlingen utan att misslyckas med sin coola pilbågsuppvisning!

 • Prinsessornas helg i Las Vegas
  Spela
  Prinsessornas helg i Las Vegas
  Spelat 4477 gånger

  Dessa två prinsessor har alltid velat spendera en helg i Las Vegas. Men vilka kläder ska de sätta på sig innan de kollar in allt spännande som händer i en av USA:s mest berömda städer? Hjälp dem att bestämma sig i det här kläder-spelet för tjejer.

 • Prinsessornas bikerstövlar
  Spela
  Prinsessornas bikerstövlar
  Spelat 1624 gånger

  Dessa två prinsessor letar efter utstyrslar som ser fantastiska ut med bikerstövlar. Kan du hjälpa till att designa dem i det här kläder-spelet för tjejer?

 • My New Room 2
  Spela
  My New Room 2
  Spelat 12099 gånger

  I My New Room 2 kan du skapa ditt drömrum. Glöm inte att välja musikstil, husdjur och bakgrund!

 • Hundvalps-vakt
  Spela
  Hundvalps-vakt
  Spelat 1701 gånger

  Dessa tre valpar har inte haft speciellt trevlig dag. Var och en blev ganska tilltuffsade. Lyckligtvis har de just anlänt till veterinärkontoret. Kan du behandla deras skador, ta hand om dem och ge dem ett bad i detta omhändertagande spel? När du är klar, kan du välja några söta outfits för dem att bära också!

 • Dove Runway Dolly Dress Up
  Spela
  Dove Runway Dolly Dress Up
  Spelat 621 gånger

  Den unga modellen vill se fantastisk ut för den kommande modeshowen. Hjälp henne att se igenom presenterna och skapa en grymt bra ensemble i detta utklädningsspel.

 • Prinsessornas skolförälskelser
  Spela
  Prinsessornas skolförälskelser
  Spelat 2794 gånger

  Dessa tre prinsessor har äntligen bestämt sig för att jaga deras förälskelser. Välj charmiga utstyrslar som hjälper dem att vinna de hetaste killarna i skolans hjärtan. Följ med dem när de skriver perfekta kärleksbrev i det här romantiska makeover-spelet.