Nagelstudiospel

 • Manikyr med blommor
  Spela
  Manikyr med blommor
  Spelat 3646 gånger

  Ännu en hektisk morgon på nagelsalongen. Dagens första kund har verkligen försummat sina händer. Kan du ge dem en snabb manikyr i detta onlinebaserade makeover-spel? Du måste återfukta deras hud innan du målar deras naglar och lägger till ett riktigt gulligt blommönster.

 • Moderna nagellack
  Spela
  Moderna nagellack
  Spelat 651 gånger

  Du kan skapa en mängd fantastiska stilar i nagelsalongen i detta onlinebaserade makeover-spel. Låt fantasin flöda fritt när du experimenterar med en massa olika färger och typer av nagellack. Men först måste du ge dina kunder en snabb manikyr.

 • Handhudsdoktor
  Spela
  Handhudsdoktor
  Spelat 3993 gånger

  Var och en av patienterna i detta online medicinska simuleringsspel har allvarliga problem med sina händer. Kan du hjälpa dem? De behöver några salvor och kanske en manikyr!

 • Nageldoktorn
  Spela
  Nageldoktorn
  Spelat 30090 gånger

  Alla fötter som förekommer i det här sjukhusspelet är i dåliga skick. Följ med till operationssalen och se vad du kan göra, doktorn! Med din hjälp bör patienterna snart vara på benen.

 • Skodesigner
  Spela
  Skodesigner
  Spelat 433 gånger

  Den här upptagna designern har en massa olika projekt att jobba med. Hon behöver verkligen din hjälp i detta onlinebaserade designspel! Följ med henne in studion där hon skapar sin nya fantastiska skokollektion. Ge henne några goda råd medan hon designar allt från klassiskt högklackat till skor som är helt extrema!

 • Magisk nagelsalong
  Spela
  Magisk nagelsalong
  Spelat 177 gånger

  Ännu en hektisk efterdag på den här magiska nagelsalongen. Kan du hjälpa nästa kund i detta onlinebaserade makeover-spel? Hon vill ha en manikyr med riktigt gnistrande nagellack.

 • Make-Up Artist
  Spela
  Make-Up Artist
  Spelat 440 gånger

  Ha din rougeborste beredd och locka hår, måla läppar och naglar!

 • Manicure Salon
  Spela
  Manicure Salon
  Spelat 130 gånger

 • Prinsessorna: Manikyrexperter
  Spela
  Prinsessorna: Manikyrexperter
  Spelat 1194 gånger

  De här prinsessorna är suveräna på manikyr. Kan du hjälpa dem att behärska sina färdigheter och bli manikyrmästare i detta onlinebaserade makeover-spel? De vill skapa massor av fantastiska stilar åt sina vänner.

 • Blondies bröllopsförberedelser
  Spela
  Blondies bröllopsförberedelser
  Spelat 7496 gånger

  Den här unga bruden vill att allt ska vara perfekt på hennes bröllop. Hon skulle verkligen kunna behöva din hjälp. Kan du gå och shoppa med henne och välja en fantastisk klänning, snyggt smink och accessoarer i det här brudkläder-spelet? Du kan till och med ge henne en snabb manikyr.

 • Be Fashionable Nail Designer
  Spela
  Be Fashionable Nail Designer
  Spelat 550 gånger

 • Stajla dina fötter
  Spela
  Stajla dina fötter
  Spelat 225 gånger

  Pimpa dina fossingar och ge dem en ny cool stil!

 • Naglar
  Spela
  Naglar
  Spelat 554 gånger

  Behöver du en skönhetsexpert? Dina naglar är värda det bästa! Prova de snyggaste mönstren, stilarna, dekorationerna och färgerna på dina vackra händer. Tio av tio – alla naglar blir perfekta!

 • Isdrottningens spa för naglar
  Spela
  Isdrottningens spa för naglar
  Spelat 30 gånger

  Isdrottningens naglar ser fula ut. Hon är i desperat behov av din hjälp med en 10-siffrig makeover i det här nagelsalongspelet! Avsluta med att lägga till lite kungligt lyx.

 • En ny början: ledsen till fantastisk
  Spela
  En ny början: ledsen till fantastisk
  Spelat 11785 gånger

  Den här stackars tjejen har precis dumpats av pojkvännen och hon mår riktigt dåligt. Kan du hjälpa henne att komma över honom i det här makeover-spelet online? Följ med när hon torkar sina ögon och kämpar för att känna sig självsäker och fantastisk igen.

 • Designa drömnaglar
  Spela
  Designa drömnaglar
  Spelat 44 gånger

  Vill du ha drömnaglar? Prova intensiva färger och mönster. Du kan till och med lägga till en tatuering på din hand. Skaffa dina drömnaglar, det är du värd!

 • Miranda Manicure
  Spela
  Miranda Manicure
  Spelat 82 gånger

  Ändra formen och längden på naglarna, välj ett lack och se resultatet.

 • Skönheten: Nya tjejen i skolan
  Spela
  Skönheten: Nya tjejen i skolan
  Spelat 1256 gånger

  Skönheten flyttade bara till en ny stad, och hennes första skoldag är snart här. Kan du hjälpa henne att klä upp sig för att imponera i detta onlinespel? Hon kommer att samarbeta med sin nya vän Aura för att skapa några fantastiska stilar.

 • Prinsessorna som vackra brudtärnor
  Spela
  Prinsessorna som vackra brudtärnor
  Spelat 1022 gånger

  En av de här snygga prinsessornas bästa vän ska gifta sig. Hon har bett dem att välja ut egna brudtärnekläder inför den stora dagen. Kan du hjälpa dem att plocka ut några eleganta kjolar, smink och mycket mer i detta klädspel?

 • Pappa på spa
  Spela
  Pappa på spa
  Spelat 728 gånger

  Även pappor kan njuta av en dag på spa. Dottern till denna pappa bjuder honom på en lyxig eftermiddag på hennes favoritspa. Kan du hjälpa honom att slappna av och föryngra sig med en ansiktsspa och mycket mer i det här onlinespelet?

 • Fröken Diamants nagelmanikyr
  Spela
  Fröken Diamants nagelmanikyr
  Spelat 3513 gånger

  Den här skönhetsmissen vill att hennes naglar ska glittra som diamanter.

 • Audrey: Skönhetssalong
  Spela
  Audrey: Skönhetssalong
  Spelat 351 gånger

  Audrey är på jakt efter en helt ny stil. Kan du följa med henne till skönhetssalongen där hon ska få en komplett makeover i detta onlinespel? Du kan hjälpa henne att välja en ny frisyr, experimentera med olika sorters smink och självklart också fixa hennes naglar!

 • Isdrottningens nagelspa
  Spela
  Isdrottningens nagelspa
  Spelat 75 gånger

  Har du tid över för att skapa perfekta naglar åt isdrottningen? Välj fantastiska färger, mönster och klistermärken för hennes fingernaglar innan du ger henne en snabb manikyr.

 • Maries nagelsalong
  Spela
  Maries nagelsalong
  Spelat 285 gånger

  Visa upp ditt modesinne på Maries virtuella nagelsalong. Ge hennes kunder avslappnande och uppfriskande manikyrer och bestäm vilken färg du vill måla på deras naglar. Du kan även välja speciella designer i det här makeoverspelet för tjejer.

 • Nageldoktor för monster
  Spela
  Nageldoktor för monster
  Spelat 1204 gånger

  Dessa fyra läskiga monster har knappast tagit hand om sig själva den senaste tiden. De skulle verkligen kunna behöva lite monstermanikyr. Kan du fixa deras fötter i det här spelet för tjejer? Förvandla dem från monster till skönheter.

 • Manikyr för monster
  Spela
  Manikyr för monster
  Spelat 51 gånger

 • Den lyxiga skönhetssalongen
  Spela
  Den lyxiga skönhetssalongen
  Spelat 312 gånger

  Det börjar bli hektiskt på den här lyxsalongen i eftermiddag. Du kanske vill hjälpa till? Börja med att hjälpa din första kund med en avslappnande skönhetsbehandling i det här simuleringsspelet online.

 • Natalies nagelspa
  Spela
  Natalies nagelspa
  Spelat 453 gånger

  Det finns många olika stilar att välja mellan i denna förtrollande nagelsalong och spainrättning. Kan du hjälpa Natalie att välja vilken typ av nagellack hon ska prova i detta makeover-spel? Hon behöver verkligen en manikyr!

 • Jessies nagelspa
  Spela
  Jessies nagelspa
  Spelat 471 gånger

  Jessies händer och naglar skulle verkligen kunna behöva lite kärleksfull uppmärksamhet. Kan du hjälpa henne med en avslappnande manikyr på hennes exklusiva nagelsalong i det här makeover-spelet online? Du måste fukta hennes hud, trimma naglarna och välja fantastiska färger för hennes nagellack också.

 • Fashion Girl Outdoor Activities
  Spela
  Fashion Girl Outdoor Activities
  Spelat 37 gånger

  This stylish teen wants to enjoy a relaxing afternoon in the park. Can you make sure that she has everything she’ll need? Join her while she chooses an outfit and plenty of yummy foods to take with her in this online game for girls.

 • Annelis nagelsalong
  Spela
  Annelis nagelsalong
  Spelat 517 gånger

  Anneli behöver verkligen lite hjälp i sin nagelsalong i eftermiddag. Har du tid? Hon har en kund som vill prova en ny manikyr som innehåller en organisk fuktighetskräm. Kan du ge hennes händer en snabb skönhetsbehandling, innan du bestämmer dig för hur hennes naglar ska målas i detta onlinespel för tjejer?

 • Glamprinsessans salong
  Spela
  Glamprinsessans salong
  Spelat 93 gånger

  Prinsessan älskar att fixa hennes naglar och hår men hon har haft en jobbig vecka och glömt bort sig själv. Hjälp henne med en snabb manikyr och fixa hennes hår i det här skönhetsspelet.

 • Redo för biokväll
  Spela
  Redo för biokväll
  Spelat 143 gånger

  Det här gulliga paret ska ha filmkväll. Kan du hjälpa dem att göra sig redo för en kväll på deras favoritbio? De vill ha på sig häftiga kläder innan de lämnar sitt hem i det här kläder-spelet för tjejer.

 • Katies söta stil
  Spela
  Katies söta stil
  Spelat 23 gånger

  Den här trendiga tonåringen letar efter en ny supercool stil. Kan du hjälpa henne att skapa en stil som är spännande och söt som socker i det här makeover-spelet för tjejer?

 • Is prinsessan: Nagel Design
  Spela
  Is prinsessan: Nagel Design
  Spelat 31 gånger

  Prinsessan söker igenom hela kungariket efter den perfekta manikyren. Kan du vara den hon söker? Hjälp henne att skapa ett fantastiskt utseende för sina naglar i detta makeover spel

 • Pedikyr för stranden
  Spela
  Pedikyr för stranden
  Spelat 17 gånger

  Välj en prinsessa och hjälp henne att förbereda sig för en rolig och avslappnande tripp till stranden. Prinsessorna behöver en pedikyr. Använd din skönhetsskicklighet för att hjälpa din favoritprinsessa, eller allihop, att se perfekta ut i det här makeover-spelet för tjejer.