Nagelstudiospel

 • Manikyr med blommor
  Spela
  Manikyr med blommor
  Spelat 4433 gånger

  Ännu en hektisk morgon på nagelsalongen. Dagens första kund har verkligen försummat sina händer. Kan du ge dem en snabb manikyr i detta onlinebaserade makeover-spel? Du måste återfukta deras hud innan du målar deras naglar och lägger till ett riktigt gulligt blommönster.

 • Handhudsdoktor
  Spela
  Handhudsdoktor
  Spelat 4934 gånger

  Var och en av patienterna i detta online medicinska simuleringsspel har allvarliga problem med sina händer. Kan du hjälpa dem? De behöver några salvor och kanske en manikyr!

 • Skodesigner
  Spela
  Skodesigner
  Spelat 453 gånger

  Den här upptagna designern har en massa olika projekt att jobba med. Hon behöver verkligen din hjälp i detta onlinebaserade designspel! Följ med henne in studion där hon skapar sin nya fantastiska skokollektion. Ge henne några goda råd medan hon designar allt från klassiskt högklackat till skor som är helt extrema!

 • Moderna nagellack
  Spela
  Moderna nagellack
  Spelat 737 gånger

  Du kan skapa en mängd fantastiska stilar i nagelsalongen i detta onlinebaserade makeover-spel. Låt fantasin flöda fritt när du experimenterar med en massa olika färger och typer av nagellack. Men först måste du ge dina kunder en snabb manikyr.

 • Magisk nagelsalong
  Spela
  Magisk nagelsalong
  Spelat 205 gånger

  Ännu en hektisk efterdag på den här magiska nagelsalongen. Kan du hjälpa nästa kund i detta onlinebaserade makeover-spel? Hon vill ha en manikyr med riktigt gnistrande nagellack.

 • Nageldoktorn
  Spela
  Nageldoktorn
  Spelat 30277 gånger

  Alla fötter som förekommer i det här sjukhusspelet är i dåliga skick. Följ med till operationssalen och se vad du kan göra, doktorn! Med din hjälp bör patienterna snart vara på benen.

 • Blondies bröllopsförberedelser
  Spela
  Blondies bröllopsförberedelser
  Spelat 7665 gånger

  Den här unga bruden vill att allt ska vara perfekt på hennes bröllop. Hon skulle verkligen kunna behöva din hjälp. Kan du gå och shoppa med henne och välja en fantastisk klänning, snyggt smink och accessoarer i det här brudkläder-spelet? Du kan till och med ge henne en snabb manikyr.

 • Prinsessorna: Manikyrexperter
  Spela
  Prinsessorna: Manikyrexperter
  Spelat 1417 gånger

  De här prinsessorna är suveräna på manikyr. Kan du hjälpa dem att behärska sina färdigheter och bli manikyrmästare i detta onlinebaserade makeover-spel? De vill skapa massor av fantastiska stilar åt sina vänner.

 • Be Fashionable Nail Designer
  Spela
  Be Fashionable Nail Designer
  Spelat 553 gånger

 • Manicure Salon
  Spela
  Manicure Salon
  Spelat 169 gånger

 • Stajla dina fötter
  Spela
  Stajla dina fötter
  Spelat 228 gånger

  Pimpa dina fossingar och ge dem en ny cool stil!

 • Naglar
  Spela
  Naglar
  Spelat 560 gånger

  Behöver du en skönhetsexpert? Dina naglar är värda det bästa! Prova de snyggaste mönstren, stilarna, dekorationerna och färgerna på dina vackra händer. Tio av tio – alla naglar blir perfekta!

 • Make-Up Artist
  Spela
  Make-Up Artist
  Spelat 442 gånger

  Ha din rougeborste beredd och locka hår, måla läppar och naglar!

 • Skönheten: Nya tjejen i skolan
  Spela
  Skönheten: Nya tjejen i skolan
  Spelat 1282 gånger

  Skönheten flyttade bara till en ny stad, och hennes första skoldag är snart här. Kan du hjälpa henne att klä upp sig för att imponera i detta onlinespel? Hon kommer att samarbeta med sin nya vän Aura för att skapa några fantastiska stilar.

 • Designa drömnaglar
  Spela
  Designa drömnaglar
  Spelat 44 gånger

  Vill du ha drömnaglar? Prova intensiva färger och mönster. Du kan till och med lägga till en tatuering på din hand. Skaffa dina drömnaglar, det är du värd!

 • En ny början: ledsen till fantastisk
  Spela
  En ny början: ledsen till fantastisk
  Spelat 11814 gånger

  Den här stackars tjejen har precis dumpats av pojkvännen och hon mår riktigt dåligt. Kan du hjälpa henne att komma över honom i det här makeover-spelet online? Följ med när hon torkar sina ögon och kämpar för att känna sig självsäker och fantastisk igen.

 • Prinsessornas färgfulla flätor
  Spela
  Prinsessornas färgfulla flätor
  Spelat 638 gånger

  Det är dags för var och en av dessa moderiktiga tjejer att få en makeover! Den här eftermiddagen kommer de att fokusera på några nya frisyrer och kläder innan de får varsin pedikyr. Kan du hjälpa dem att se fräscha och fantastiska ut i detta onlinespel?

 • Maries nagelsalong
  Spela
  Maries nagelsalong
  Spelat 285 gånger

  Visa upp ditt modesinne på Maries virtuella nagelsalong. Ge hennes kunder avslappnande och uppfriskande manikyrer och bestäm vilken färg du vill måla på deras naglar. Du kan även välja speciella designer i det här makeoverspelet för tjejer.

 • Jessies nagelspa
  Spela
  Jessies nagelspa
  Spelat 471 gånger

  Jessies händer och naglar skulle verkligen kunna behöva lite kärleksfull uppmärksamhet. Kan du hjälpa henne med en avslappnande manikyr på hennes exklusiva nagelsalong i det här makeover-spelet online? Du måste fukta hennes hud, trimma naglarna och välja fantastiska färger för hennes nagellack också.

 • Natalies nagelspa
  Spela
  Natalies nagelspa
  Spelat 453 gånger

  Det finns många olika stilar att välja mellan i denna förtrollande nagelsalong och spainrättning. Kan du hjälpa Natalie att välja vilken typ av nagellack hon ska prova i detta makeover-spel? Hon behöver verkligen en manikyr!

 • Ellie reser till Hawaii
  Spela
  Ellie reser till Hawaii
  Spelat 330 gånger

  Ellie åker på en drömresa till Hawaii. Kan du hjälpa henne att göra sig redo för en oförglömlig semester i detta makeover spel för tjejer? Hon behöver dina bästa tips medan hon väljer en fantastisk outfit, och några riktigt söta sminkuppsättningar, samt även får en snabb manikyr.

 • Fashion Girl Outdoor Activities
  Spela
  Fashion Girl Outdoor Activities
  Spelat 37 gånger

  This stylish teen wants to enjoy a relaxing afternoon in the park. Can you make sure that she has everything she’ll need? Join her while she chooses an outfit and plenty of yummy foods to take with her in this online game for girls.

 • Prinsessans havstrender
  Spela
  Prinsessans havstrender
  Spelat 39 gånger

  Den här prinsessan lever under havet men det betyder inte att hon inte har koll på de senaste modetrenderna. Hjälp henne att välja häftigt smink och mycket mer i det här onlinespelet för tjejer.

 • Galen nagelvård på Halloween
  Spela
  Galen nagelvård på Halloween
  Spelat 461 gånger

  Även monster älskar vackra naglar! Hjälp de trendiga och helläskiga monstren med att få en fantastisk pedikyr i det här makeover-spelet med Halloween-tema.

 • Katies söta stil
  Spela
  Katies söta stil
  Spelat 23 gånger

  Den här trendiga tonåringen letar efter en ny supercool stil. Kan du hjälpa henne att skapa en stil som är spännande och söt som socker i det här makeover-spelet för tjejer?

 • Redo för biokväll
  Spela
  Redo för biokväll
  Spelat 143 gånger

  Det här gulliga paret ska ha filmkväll. Kan du hjälpa dem att göra sig redo för en kväll på deras favoritbio? De vill ha på sig häftiga kläder innan de lämnar sitt hem i det här kläder-spelet för tjejer.

 • Ellies retromakeover
  Spela
  Ellies retromakeover
  Spelat 677 gånger

  Ellie ska på ett röda mattan-evenemang ikväll och hon vill ha på sig en utstyrsel som är helt retro. Kan du hjälpa henne att hitta en retrostil i det här makeover-spelet för tjejer? Hon behöver coola kläder och perfekt smink och nagellack!

 • Prinsessorna älskar vattenmelonmanikyr
  Spela
  Prinsessorna älskar vattenmelonmanikyr
  Spelat 515 gånger

  Var och en av de här snygga prinsessorna älskar vattenmeloner. De gillar till och med outfits och nagelmönster med sin favoritfrukt. Kan du hjälpa dem med en snabb manikyr som har massor av underbara vattenmelonfärger i detta onlinebaserade makeover-spel?

 • Pedikyr för stranden
  Spela
  Pedikyr för stranden
  Spelat 17 gånger

  Välj en prinsessa och hjälp henne att förbereda sig för en rolig och avslappnande tripp till stranden. Prinsessorna behöver en pedikyr. Använd din skönhetsskicklighet för att hjälpa din favoritprinsessa, eller allihop, att se perfekta ut i det här makeover-spelet för tjejer.

 • Is prinsessan: Nagel Design
  Spela
  Is prinsessan: Nagel Design
  Spelat 31 gånger

  Prinsessan söker igenom hela kungariket efter den perfekta manikyren. Kan du vara den hon söker? Hjälp henne att skapa ett fantastiskt utseende för sina naglar i detta makeover spel

 • Super-Ellies manikyr
  Spela
  Super-Ellies manikyr
  Spelat 216 gånger

  Super-Ellie är upplagd för en supermanikyr! Välj bland fantastiska nagellack som verkligen glänser i detta makeover-spel. Du kan också hjälpa henne att välja ut några riktigt coola smycken.

 • Glamprinsessans salong
  Spela
  Glamprinsessans salong
  Spelat 93 gånger

  Prinsessan älskar att fixa hennes naglar och hår men hon har haft en jobbig vecka och glömt bort sig själv. Hjälp henne med en snabb manikyr och fixa hennes hår i det här skönhetsspelet.

 • Ice Princess: Nails Spa
  Spela
  Ice Princess: Nails Spa
  Spelat 76 gånger

 • Prinsessorna: Möter nya vänner
  Spela
  Prinsessorna: Möter nya vänner
  Spelat 311 gånger

  Det är snart dags för dessa prinsessor att träffa sina nya vänner och umgås. Kan du hjälpa dem att måla sina naglar och ta fram några coola kläder i detta online kläd- och sminkspel? De behöver dina modétips och din hjälp.

 • Prinsessornas tropiska semester
  Spela
  Prinsessornas tropiska semester
  Spelat 114 gånger

  Prinsessorna är trötta på vintern! De vill verkligen fly det kalla vädret och roa sig på varmare breddgrader. Därför är de nu på väg till en flådig tropisk paradisö! Kan du hjälpa dem att packa resväskorna och välja ut en massa outfits och smink innan det är dags att bege sig till flygplatsen?

 • Prinsessorna: Glöm inte julen
  Spela
  Prinsessorna: Glöm inte julen
  Spelat 175 gånger

  Under denna ledighet ser de tre fashionabla prinsessorna tillbaka på några av sina favoritstilar. Du kan följa med dem medan de tar sina gamla vinterkläder från sina garderober, och tar på sig lite klassiskt smink i detta online klädspel