Nagelstudiospel

 • Manikyr med blommor
  Spela
  Manikyr med blommor
  Spelat 5622 gånger

  Ännu en hektisk morgon på nagelsalongen. Dagens första kund har verkligen försummat sina händer. Kan du ge dem en snabb manikyr i detta onlinebaserade makeover-spel? Du måste återfukta deras hud innan du målar deras naglar och lägger till ett riktigt gulligt blommönster.

 • Handhudsdoktor
  Spela
  Handhudsdoktor
  Spelat 5978 gånger

  Var och en av patienterna i detta online medicinska simuleringsspel har allvarliga problem med sina händer. Kan du hjälpa dem? De behöver några salvor och kanske en manikyr!

 • Skodesigner
  Spela
  Skodesigner
  Spelat 554 gånger

  Den här upptagna designern har en massa olika projekt att jobba med. Hon behöver verkligen din hjälp i detta onlinebaserade designspel! Följ med henne in studion där hon skapar sin nya fantastiska skokollektion. Ge henne några goda råd medan hon designar allt från klassiskt högklackat till skor som är helt extrema!

 • Magisk nagelsalong
  Spela
  Magisk nagelsalong
  Spelat 298 gånger

  Ännu en hektisk efterdag på den här magiska nagelsalongen. Kan du hjälpa nästa kund i detta onlinebaserade makeover-spel? Hon vill ha en manikyr med riktigt gnistrande nagellack.

 • Blondies bröllopsförberedelser
  Spela
  Blondies bröllopsförberedelser
  Spelat 7861 gånger

  Den här unga bruden vill att allt ska vara perfekt på hennes bröllop. Hon skulle verkligen kunna behöva din hjälp. Kan du gå och shoppa med henne och välja en fantastisk klänning, snyggt smink och accessoarer i det här brudkläder-spelet? Du kan till och med ge henne en snabb manikyr.

 • Skönheten: Nya tjejen i skolan
  Spela
  Skönheten: Nya tjejen i skolan
  Spelat 1498 gånger

  Skönheten flyttade bara till en ny stad, och hennes första skoldag är snart här. Kan du hjälpa henne att klä upp sig för att imponera i detta onlinespel? Hon kommer att samarbeta med sin nya vän Aura för att skapa några fantastiska stilar.

 • Moderna nagellack
  Spela
  Moderna nagellack
  Spelat 803 gånger

  Du kan skapa en mängd fantastiska stilar i nagelsalongen i detta onlinebaserade makeover-spel. Låt fantasin flöda fritt när du experimenterar med en massa olika färger och typer av nagellack. Men först måste du ge dina kunder en snabb manikyr.

 • Nageldoktorn
  Spela
  Nageldoktorn
  Spelat 30784 gånger

  Alla fötter som förekommer i det här sjukhusspelet är i dåliga skick. Följ med till operationssalen och se vad du kan göra, doktorn! Med din hjälp bör patienterna snart vara på benen.

 • Make-Up Artist
  Spela
  Make-Up Artist
  Spelat 474 gånger

  Ha din rougeborste beredd och locka hår, måla läppar och naglar!

 • Be Fashionable Nail Designer
  Spela
  Be Fashionable Nail Designer
  Spelat 584 gånger

 • En ny början: ledsen till fantastisk
  Spela
  En ny början: ledsen till fantastisk
  Spelat 11875 gånger

  Den här stackars tjejen har precis dumpats av pojkvännen och hon mår riktigt dåligt. Kan du hjälpa henne att komma över honom i det här makeover-spelet online? Följ med när hon torkar sina ögon och kämpar för att känna sig självsäker och fantastisk igen.

 • Prinsessorna: Manikyrexperter
  Spela
  Prinsessorna: Manikyrexperter
  Spelat 1554 gånger

  De här prinsessorna är suveräna på manikyr. Kan du hjälpa dem att behärska sina färdigheter och bli manikyrmästare i detta onlinebaserade makeover-spel? De vill skapa massor av fantastiska stilar åt sina vänner.

 • Stajla dina fötter
  Spela
  Stajla dina fötter
  Spelat 243 gånger

  Pimpa dina fossingar och ge dem en ny cool stil!

 • Naglar
  Spela
  Naglar
  Spelat 596 gånger

  Behöver du en skönhetsexpert? Dina naglar är värda det bästa! Prova de snyggaste mönstren, stilarna, dekorationerna och färgerna på dina vackra händer. Tio av tio – alla naglar blir perfekta!

 • Manicure Salon
  Spela
  Manicure Salon
  Spelat 207 gånger

 • Designa drömnaglar
  Spela
  Designa drömnaglar
  Spelat 122 gånger

  Vill du ha drömnaglar? Prova intensiva färger och mönster. Du kan till och med lägga till en tatuering på din hand. Skaffa dina drömnaglar, det är du värd!

 • Prinsessornas färgfulla flätor
  Spela
  Prinsessornas färgfulla flätor
  Spelat 691 gånger

  Det är dags för var och en av dessa moderiktiga tjejer att få en makeover! Den här eftermiddagen kommer de att fokusera på några nya frisyrer och kläder innan de får varsin pedikyr. Kan du hjälpa dem att se fräscha och fantastiska ut i detta onlinespel?

 • Maries nagelsalong
  Spela
  Maries nagelsalong
  Spelat 285 gånger

  Visa upp ditt modesinne på Maries virtuella nagelsalong. Ge hennes kunder avslappnande och uppfriskande manikyrer och bestäm vilken färg du vill måla på deras naglar. Du kan även välja speciella designer i det här makeoverspelet för tjejer.

 • Isdrottningens nagelspa
  Spela
  Isdrottningens nagelspa
  Spelat 75 gånger

  Har du tid över för att skapa perfekta naglar åt isdrottningen? Välj fantastiska färger, mönster och klistermärken för hennes fingernaglar innan du ger henne en snabb manikyr.

 • Den lyxiga skönhetssalongen
  Spela
  Den lyxiga skönhetssalongen
  Spelat 312 gånger

  Det börjar bli hektiskt på den här lyxsalongen i eftermiddag. Du kanske vill hjälpa till? Börja med att hjälpa din första kund med en avslappnande skönhetsbehandling i det här simuleringsspelet online.

 • Vackra naglar
  Spela
  Vackra naglar
  Spelat 11270 gånger

  Dekorera händerna hur du vill. Det finns många färger och mönster att välja bland.

 • Glamprinsessans salong
  Spela
  Glamprinsessans salong
  Spelat 93 gånger

  Prinsessan älskar att fixa hennes naglar och hår men hon har haft en jobbig vecka och glömt bort sig själv. Hjälp henne med en snabb manikyr och fixa hennes hår i det här skönhetsspelet.

 • Prinsessans havstrender
  Spela
  Prinsessans havstrender
  Spelat 39 gånger

  Den här prinsessan lever under havet men det betyder inte att hon inte har koll på de senaste modetrenderna. Hjälp henne att välja häftigt smink och mycket mer i det här onlinespelet för tjejer.

 • Ellie reser till Hawaii
  Spela
  Ellie reser till Hawaii
  Spelat 330 gånger

  Ellie åker på en drömresa till Hawaii. Kan du hjälpa henne att göra sig redo för en oförglömlig semester i detta makeover spel för tjejer? Hon behöver dina bästa tips medan hon väljer en fantastisk outfit, och några riktigt söta sminkuppsättningar, samt även får en snabb manikyr.

 • Redo för biokväll
  Spela
  Redo för biokväll
  Spelat 143 gånger

  Det här gulliga paret ska ha filmkväll. Kan du hjälpa dem att göra sig redo för en kväll på deras favoritbio? De vill ha på sig häftiga kläder innan de lämnar sitt hem i det här kläder-spelet för tjejer.

 • Gravida divan på magasinomslaget
  Spela
  Gravida divan på magasinomslaget
  Spelat 106 gånger

  Den här trendiga mamman ska föda barn och hon har blivit tillfrågad att vara med i ett reportage i ett populärt magasin. Kan du hjälpa henne med en snabb manikyr innan hon väljer vad hon ska ha på sig och hur omslaget ska designas i det här onlinespelet för tjejer?

 • Prinsessorna älskar vattenmelonmanikyr
  Spela
  Prinsessorna älskar vattenmelonmanikyr
  Spelat 515 gånger

  Var och en av de här snygga prinsessorna älskar vattenmeloner. De gillar till och med outfits och nagelmönster med sin favoritfrukt. Kan du hjälpa dem med en snabb manikyr som har massor av underbara vattenmelonfärger i detta onlinebaserade makeover-spel?

 • Ellies retromakeover
  Spela
  Ellies retromakeover
  Spelat 677 gånger

  Ellie ska på ett röda mattan-evenemang ikväll och hon vill ha på sig en utstyrsel som är helt retro. Kan du hjälpa henne att hitta en retrostil i det här makeover-spelet för tjejer? Hon behöver coola kläder och perfekt smink och nagellack!

 • Super-Ellies manikyr
  Spela
  Super-Ellies manikyr
  Spelat 216 gånger

  Super-Ellie är upplagd för en supermanikyr! Välj bland fantastiska nagellack som verkligen glänser i detta makeover-spel. Du kan också hjälpa henne att välja ut några riktigt coola smycken.

 • Prinsessornas galna mönster
  Spela
  Prinsessornas galna mönster
  Spelat 357 gånger

  Alla fem av de här moderiktiga prinsessorna har bestämt sig för att piffa upp sina garderober med några klänningar och andra saker som har helt galna mönster. Men vilka ska de ha på sig i kväll? Hjälp dem att bestämma sig i detta klädspel.

 • Prinsessan Annies Nagelsalong
  Spela
  Prinsessan Annies Nagelsalong
  Spelat 23 gånger

  Prinsessan Annie har letat högt och lågt i hela hennes kungarike efter den perfekta nagelsalongen. Hittar hon vad hon söker efter på din? och får sina naglar att se helt fantastiska ut i detta online makeover spel för flickor.

 • Jessicas skönhetssalong
  Spela
  Jessicas skönhetssalong
  Spelat 198 gånger

  Stig in i Jessicas skönhetssalong där hennes nästa kund väntar på dig. Kan du hjälpa henne att skapa en helt ny stil i detta onlinebaserade makeover-spel? Hon vill gärna ha lite snyggt smink och några helt fantastiska accessoarer.

 • Mina deisgner för vår-naglar
  Spela
  Mina deisgner för vår-naglar
  Spelat 270 gånger

  Var och en av dessa tre tonåringar vill göra något spännande med sina naglar. Kan du ge dem perfekt manikyr i detta online-makeover-spel? Du kan välja några väldigt fantastiska och okonventionella färger för naglarna, eller några riktigt coola designer också.

 • Prinsessorna: blommig nagelkonst
  Spela
  Prinsessorna: blommig nagelkonst
  Spelat 261 gånger

  Dessa snygga prinsessorna är uttråkade med allt sitt nagellack. De söker genom riket för ett nytt och fräscht utseende! Kan du hjälpa dem med en snabb manikyr innan de väljer lite nytt nagellack, kläder och mer?

 • Beauty Nail Design
  Spela
  Beauty Nail Design
  Spelat 19 gånger

  En inspirerande inblick i hur du fixar dina naglar och ditt hår.

 • Nageldoktor för monster
  Spela
  Nageldoktor för monster
  Spelat 1210 gånger

  Dessa fyra läskiga monster har knappast tagit hand om sig själva den senaste tiden. De skulle verkligen kunna behöva lite monstermanikyr. Kan du fixa deras fötter i det här spelet för tjejer? Förvandla dem från monster till skönheter.