3D-spel

 • Djurjakt i 3D
  Spela
  Djurjakt i 3D
  Spelat 31 gånger

  Djurjägaren är här. Om du letar efter ett jägarspel där du jagar alla möjliga sorters djur.

 • Parkera skolbuss i 3D
  Spela
  Parkera skolbuss i 3D
  Spelat 61 gånger

  Öh… måste man inte ha ett särskilt körkort för att köra skolbuss?!

 • World Craft 2
  Spela
  World Craft 2
  Spelat 29679 gånger

  Hela världen väntar dig i det här actionfyllda designspelet. Du kan kämpa för livet i en episk strid på en slumpmässigt genererad karta eller skapa en egen. Hur länge kan du överleva? Du tävlar mot farliga monster och du måste skapa ett eget skydd för att överleva långa nätter. Du måste även jaga smarriga varelser för att tillfredsställa din hunger.

 • Bus Man Parking 3D
  Spela
  Bus Man Parking 3D
  Spelat 6556 gånger

  Är du en tillräckligt skicklig förare för att klara de här tuffa parkeringarna?

 • Madalin stuntbilar 2
  Spela
  Madalin stuntbilar 2
  Spelat 305191 gånger

  Välj en odödlig sportbil och gör dig redo för att utföra omöjliga stunts. Kan du klara av alla hopp och loopar som du stöter på i det här galna racingspelet?

 • Pixel konst 3D
  Spela
  Pixel konst 3D
  Spelat 747 gånger

  Du har nog aldrig spelat ett online färgläggningsspel som det här tidigare! Kan du dekorera alla dessa tredimensionella bilder? Du kan färglägga allt från hundar och katter, till cyklar och helikoptrar!

 • Army Force Strike
  Spela
  Army Force Strike
  Spelat 19610 gånger

  Gör dig redo för den bästa första-persons-upplevelsen för flera spelare som du kan tänka dig! Spela Army Force Strike och var redo för att skjuta, döda och sätta fiender av alla kalibrar ur spel i detta arenaspel med första-persons-skjutare för flera spelare. Spela liknande onlinespel gratis på www.Supergames.io

 • Champions 3D
  Spela
  Champions 3D
  Spelat 1954 gånger

  Led ditt lag till seger i fotbollsligan!

 • Tunnelbanefajt 3D
  Spela
  Tunnelbanefajt 3D
  Spelat 13639 gånger

  Kulorna flyger i alla riktningar i det här galna och roliga skjutspelet! Beväpna dig och slå ut fienden med ditt team!

 • Mine Clone 4
  Spela
  Mine Clone 4
  Spelat 620 gånger

  I detta världsbyggarspel kan du skapa och skräddarsy hela kungariken. Ge dig ut för att utforska lummiga ängar och pittoreska dammar när du har justerat dem genom att flytta de olika blocken.

 • My 3D Room
  Spela
  My 3D Room
  Spelat 3854 gånger

  Skapa ditt eget 3D-rum! Placera ut möbler, välj ett husdjur och måla allt i dina favoritfärger!

 • Extrem terrängracing
  Spela
  Extrem terrängracing
  Spelat 467 gånger

  Gör dig redo för terrängkörning i det här spännande racingspelet i 3D. Välj en lastbil eller husbil och börja köra. Du kan köpa uppgraderingar mellan nivåerna som hjälper dig under de tuffare tävlingarna.

 • 3D-stuntskateboard
  Spela
  3D-stuntskateboard
  Spelat 30831 gånger

  Hela stan är din skatepark ...

 • Kogama: Portal 2
  Spela
  Kogama: Portal 2
  Spelat 3246 gånger

  Samarbete och teamwork är två saker som kan hjälpa dig att vinna den här galna Kogama-utmaningen.

 • Highway Rider Extreme
  Spela
  Highway Rider Extreme
  Spelat 44516 gånger

  Älskar du hastigheter? I så fall måste du sätta dig på motorcykeln och köra förbi alla vägspärrar på den här hektiska motorvägen. Den är fylld med trafik som du måste undvika medan du samlar på mynt och tar ut svängarna i det här episka racingspelet i 3D.

 • Riktig flygsimulator: Stridsflygplan
  Spela
  Riktig flygsimulator: Stridsflygplan
  Spelat 1334 gånger

  Du kan flyga fem olika stridsflygplan i detta realistiska flygsimulatorspel. Ta en tur med en F-35:a eller sätt dig i cockpiten på en M-262:a. Du kan till och med prova på de olika vapensystemen.

 • Tigersimulering i 3D
  Spela
  Tigersimulering i 3D
  Spelat 1321 gånger

  Har du någonsin undrat hur det är att vara en tiger? Det är inte lätt! Samarbeta med den här tigern och se om du har vad som krävs för att bli kung i djungeln i det här vilda simuleringsspelet. Du måste jaga mat för din kattfamilj, göra räder mot bondgårdar i närheten för att komma åt de smarriga kossorna och undvika irriterande människor som gör allt för att försvara sin boskap.

 • Drakvärlden
  Spela
  Drakvärlden
  Spelat 652 gånger

  En storslagen kamp mellan kungadömets starkaste drakar är redan på gång! Är du redo att ge dig in i stridens hetta? Följ med en drake och ta kål på dina motståndare i detta action- och äventyrsspel för flera spelare. Du kan träffa dem med ett välriktat eldklot eller bara steka dem med dess eldiga andedräkt!

 • Cykel-simulator
  Spela
  Cykel-simulator
  Spelat 1563 gånger

  Du kan utforska tre olika zoner i detta 3D-cykelspel. Prova ut ramparna eller göra några kaninhopp. Kommer du att kunna visa upp några smidiga rörelser medan du utför många fantastiska stunts?

 • Table Tennis World Tour
  Spela
  Table Tennis World Tour
  Spelat 76420 gånger

  Get ready for a trip around the world after you join this international tournament. See if you can bring a victory home while you play for your favorite national team in this 3D sports game.

 • Agame Stunt Cars
  Spela
  Agame Stunt Cars
  Spelat 8735 gånger

  Möjligheterna är oändliga i detta coola körspelet. Anpassa din bil innan du åker igenom loopar och flyger iväg igenom luften.

 • Fri som en varg: 3D-simulator
  Spela
  Fri som en varg: 3D-simulator
  Spelat 1924 gånger

  Livet är ganska hårt om du är en varg i den här farliga skogen. Som tur är finns det en bondgård eller två i närheten, som alla passar perfekt för en attack, och de har massor av läckra djur du kan jaga. Kan du samla in en massa kött och mynt till dina hungriga vargungar som gnyr i varghålan medan du kämpar för livet i detta 3D-simuleringsspel?

 • Farming Simulator
  Spela
  Farming Simulator
  Spelat 13286 gånger

  Tjena! Vill du veta vad som krävs för att odla vete och andra grödor? Hoppa in i traktorn och börja plöja ett fält i det här simuleringsspelet. Jordbruk är hårt arbete och du måste hantera din tid på ett smart sätt och hålla ögonen på bränslemätaren.

 • Boeing-flygsimulator
  Spela
  Boeing-flygsimulator
  Spelat 1281 gånger

  Stig in i cockpiten på ett Boeing-passagerarplan i detta 3D-flygsimulatorspel. Transportera tryggt dina resenärer till deras destinationer medan du flyger till och från olika internationella flygplatser. Du kan även prova på ett mindre privatplan.

 • Ball Surfer 3D
  Spela
  Ball Surfer 3D
  Spelat 14078 gånger

  Denna boll åker verkligen runt i detta 3D-actionspel. Hur länge kommer du att kunna hålla den i rörelse? Hjälp den att åka ned längs med plattformarna medan den samlar massor av diamanter. Noggrannhet är verkligen viktigt, så du måste vara försiktig!

 • ATV Quad Racing
  Spela
  ATV Quad Racing
  Spelat 3275 gånger

  Off-road-racing är otroligt häftigt, speciellt när du kör en fyrhjuling. Så förbered dig på att få lite skit under naglarna när det nu är dags att utmana tuffa konkurrenter i detta onlinespel. Passa på att samla in mynt längs vägen som du sedan kan använda för att köpa bättre cyklar mellan loppen.

 • Kogama: Flykten från fängelset
  Spela
  Kogama: Flykten från fängelset
  Spelat 5201 gånger

  Rym från fängelset i den här utmanande Kogama-nivån.

 • Survived.io
  Spela
  Survived.io
  Spelat 1016 gånger

  Hur länge kan överleva i striderna som väntar dig i det här dödliga io-spelet? Du måste slåss för din överlevnad när du utmanar spelare från hela värkden och tävlar om ammunition och andra värdefulla resurser.

 • City Bus Simulator
  Spela
  City Bus Simulator
  Spelat 4553 gånger

  Att köra en buss är mycket tuffare än det ser ut! Men du kan hantera det, eller hur? Ge det ett försök i detta körsimuleringsspel. Kan du manövrera den här bussen genom alla dessa kurviga vägar utan att köra på någonting?

 • Färgstöt 3D
  Spela
  Färgstöt 3D
  Spelat 2348 gånger

  Denna boll är inte bara på en, utan på flera kollisionskurser i detta actionspel. Kan du hjälpa till att ploga igenom allt som står mellan den och målstrecket på varje nivå? Den måste slå in i gigantiska koner, långa rader av block, och mycket mer.

 • Hot Wheels: Track Builder
  Spela
  Hot Wheels: Track Builder
  Spelat 4274 gånger

  Designa, bygg och kör på dina egna racerbanor i det här spännande racingspelet i 3D. Kör förbi dina motståndare, vinn fantastiska märken och blås genom loopar som till och med finns på vulkaner! Kan du ta dig till mållinjen före alla andra?

 • Dog Simulator 3D
  Spela
  Dog Simulator 3D
  Spelat 1899 gånger

  Ingen sa att det skulle vara lätt att ha hund! Du kan ta reda på hur det är i det här helgalna 3D-simuleringsspelet. Följ med den här dalmatinen och hans vänner när de letar efter mynt, god mat och mycket mer.

 • Madalin Cars Multiplayer
  Spela
  Madalin Cars Multiplayer
  Spelat 40067 gånger

  En samling med fantastiska sportbilar står till ditt förfogande i det här intensiva bilspelet i 3D. Men är du tillräckligt modig för att köra dem på världens galnaste rampar? Några av dem är lika höga som skyskrapor! Prova på dem i enspelarläget eller tävla mot spelare från hela världen i flerspelarläget.

 • Bordtennisproffs
  Spela
  Bordtennisproffs
  Spelat 841 gånger

  Du kan verkligen visa upp dina virtuella bordtennisfärdigheter i detta 3D-sportspel. Börja din resa uppåt i världsrankingen i en spännande turnering, eller spela en vänskaplig match med en kompis.

 • 3D-jägare
  Spela
  3D-jägare
  Spelat 1107 gånger

  Sätt dina virtuella jaktfärdigheter på prov med detta skjutspel för flera spelare. Kan du träffa alla dessa flyttbara mål med ditt gevär? Sikta och skjut medan du tävlar mot andra spelare från hela världen.

 • Tunnel Rush
  Spela
  Tunnel Rush
  Spelat 7566 gånger

  Denna tunnel är fylld av hinder som är otroligt farliga. Kan ta dig förbi dem utan att slå i en enda av dem, i detta spännande 3D-racerspel? Gör allt du kan för att undvika dem!