3D-spel

 • World Craft 2
  Spela
  World Craft 2
  Spelat 32543 gånger

  Hela världen väntar dig i det här actionfyllda designspelet. Du kan kämpa för livet i en episk strid på en slumpmässigt genererad karta eller skapa en egen. Hur länge kan du överleva? Du tävlar mot farliga monster och du måste skapa ett eget skydd för att överleva långa nätter. Du måste även jaga smarriga varelser för att tillfredsställa din hunger.

 • Hundkapplöpning
  Spela
  Hundkapplöpning
  Spelat 18 gånger

  Vilken av dessa hundar kommer att vara först över mållinjen i ditt nästa lopp? Välj ut en vovve och förbered dig på att springa i detta 3D-racingspel. Du kan välja dalmatiner, rottweilers, golden retrievers och många fler medan de deltar i tre olika och väldigt spännande tävlingar.

 • Pixel konst 3D
  Spela
  Pixel konst 3D
  Spelat 1428 gånger

  Du har nog aldrig spelat ett online färgläggningsspel som det här tidigare! Kan du dekorera alla dessa tredimensionella bilder? Du kan färglägga allt från hundar och katter, till cyklar och helikoptrar!

 • Parkera skolbuss i 3D
  Spela
  Parkera skolbuss i 3D
  Spelat 105 gånger

  Öh… måste man inte ha ett särskilt körkort för att köra skolbuss?!

 • Madalin stuntbilar 2
  Spela
  Madalin stuntbilar 2
  Spelat 323589 gånger

  Välj en odödlig sportbil och gör dig redo för att utföra omöjliga stunts. Kan du klara av alla hopp och loopar som du stöter på i det här galna racingspelet?

 • Bus Man Parking 3D
  Spela
  Bus Man Parking 3D
  Spelat 6620 gånger

  Är du en tillräckligt skicklig förare för att klara de här tuffa parkeringarna?

 • KOGAMA: Adopt a Son or Daughter and Form Your Family
  Spela
  KOGAMA: Adopt a Son or Daughter and Form Your Family
  Spelat 19 gånger

  Du kan skapa en familj i denna unika utgåva av Kogama, det populära världsbyggar- och utforskarspelet. Prova på coola fordon som sportbilar och futuristiska jetflyg medan du kollar in en bedårande stad och anpassar dig till föräldraskapet.

 • Champions 3D
  Spela
  Champions 3D
  Spelat 2029 gånger

  Led ditt lag till seger i fotbollsligan!

 • Line Color 3D
  Spela
  Line Color 3D
  Spelat 55 gånger

  Du behöver exakt timing för att ta dig igenom alla nivåer i detta utmanande actionspel. Kommer du att kunna leda pricken förbi alla mållinjer? Du måste undvika snurrande blad, virvlande föremål och andra galna faror.

 • Drakvärlden
  Spela
  Drakvärlden
  Spelat 776 gånger

  En storslagen kamp mellan kungadömets starkaste drakar är redan på gång! Är du redo att ge dig in i stridens hetta? Följ med en drake och ta kål på dina motståndare i detta action- och äventyrsspel för flera spelare. Du kan träffa dem med ett välriktat eldklot eller bara steka dem med dess eldiga andedräkt!

 • Tigersimulering i 3D
  Spela
  Tigersimulering i 3D
  Spelat 1590 gånger

  Har du någonsin undrat hur det är att vara en tiger? Det är inte lätt! Samarbeta med den här tigern och se om du har vad som krävs för att bli kung i djungeln i det här vilda simuleringsspelet. Du måste jaga mat för din kattfamilj, göra räder mot bondgårdar i närheten för att komma åt de smarriga kossorna och undvika irriterande människor som gör allt för att försvara sin boskap.

 • Slope
  Spela
  Slope
  Spelat 412123 gånger

  Utforska en neonvärld och kämpa för att hålla den lysande bollen på banan. Undvik kanterna och se hur långt du kan ta bollen i det spännande 3D-spelet.

 • Army Force Strike
  Spela
  Army Force Strike
  Spelat 19949 gånger

  Gör dig redo för den bästa första-persons-upplevelsen för flera spelare som du kan tänka dig! Spela Army Force Strike och var redo för att skjuta, döda och sätta fiender av alla kalibrar ur spel i detta arenaspel med första-persons-skjutare för flera spelare. Spela liknande onlinespel gratis på www.Supergames.io

 • My 3D Room
  Spela
  My 3D Room
  Spelat 3999 gånger

  Skapa ditt eget 3D-rum! Placera ut möbler, välj ett husdjur och måla allt i dina favoritfärger!

 • Fri som en varg: 3D-simulator
  Spela
  Fri som en varg: 3D-simulator
  Spelat 2245 gånger

  Livet är ganska hårt om du är en varg i den här farliga skogen. Som tur är finns det en bondgård eller två i närheten, som alla passar perfekt för en attack, och de har massor av läckra djur du kan jaga. Kan du samla in en massa kött och mynt till dina hungriga vargungar som gnyr i varghålan medan du kämpar för livet i detta 3D-simuleringsspel?

 • Agame Stunt Cars
  Spela
  Agame Stunt Cars
  Spelat 15438 gånger

  Möjligheterna är oändliga i detta coola körspelet. Anpassa din bil innan du åker igenom loopar och flyger iväg igenom luften.

 • Extrem terrängracing
  Spela
  Extrem terrängracing
  Spelat 714 gånger

  Gör dig redo för terrängkörning i det här spännande racingspelet i 3D. Välj en lastbil eller husbil och börja köra. Du kan köpa uppgraderingar mellan nivåerna som hjälper dig under de tuffare tävlingarna.

 • Table Tennis World Tour
  Spela
  Table Tennis World Tour
  Spelat 83269 gånger

 • Cykel-simulator
  Spela
  Cykel-simulator
  Spelat 1812 gånger

  Du kan utforska tre olika zoner i detta 3D-cykelspel. Prova ut ramparna eller göra några kaninhopp. Kommer du att kunna visa upp några smidiga rörelser medan du utför många fantastiska stunts?

 • Survived.io
  Spela
  Survived.io
  Spelat 1085 gånger

  Hur länge kan överleva i striderna som väntar dig i det här dödliga io-spelet? Du måste slåss för din överlevnad när du utmanar spelare från hela värkden och tävlar om ammunition och andra värdefulla resurser.

 • ATV Quad Racing
  Spela
  ATV Quad Racing
  Spelat 3958 gånger

  Off-road-racing är otroligt häftigt, speciellt när du kör en fyrhjuling. Så förbered dig på att få lite skit under naglarna när det nu är dags att utmana tuffa konkurrenter i detta onlinespel. Passa på att samla in mynt längs vägen som du sedan kan använda för att köpa bättre cyklar mellan loppen.

 • City Bus Simulator
  Spela
  City Bus Simulator
  Spelat 5708 gånger

  Att köra en buss är mycket tuffare än det ser ut! Men du kan hantera det, eller hur? Ge det ett försök i detta körsimuleringsspel. Kan du manövrera den här bussen genom alla dessa kurviga vägar utan att köra på någonting?

 • Boeing-flygsimulator
  Spela
  Boeing-flygsimulator
  Spelat 8655 gånger

  Stig in i cockpiten på ett Boeing-passagerarplan i detta 3D-flygsimulatorspel. Transportera tryggt dina resenärer till deras destinationer medan du flyger till och från olika internationella flygplatser. Du kan även prova på ett mindre privatplan.

 • Agame Moto Rider Legends
  Spela
  Agame Moto Rider Legends
  Spelat 1067 gånger

  Kommer du att bli en legend i detta fantastiska körspel? Prova på tre olika kartor medan du testar en polismotorcykel, en racing motorcykel, och mycket mer!

 • Mine Clone 4
  Spela
  Mine Clone 4
  Spelat 1802 gånger

  I detta världsbyggarspel kan du skapa och skräddarsy hela kungariken. Ge dig ut för att utforska lummiga ängar och pittoreska dammar när du har justerat dem genom att flytta de olika blocken.

 • Farming Simulator
  Spela
  Farming Simulator
  Spelat 14111 gånger

  Tjena! Vill du veta vad som krävs för att odla vete och andra grödor? Hoppa in i traktorn och börja plöja ett fält i det här simuleringsspelet. Jordbruk är hårt arbete och du måste hantera din tid på ett smart sätt och hålla ögonen på bränslemätaren.

 • 3D-jägare
  Spela
  3D-jägare
  Spelat 1277 gånger

  Sätt dina virtuella jaktfärdigheter på prov med detta skjutspel för flera spelare. Kan du träffa alla dessa flyttbara mål med ditt gevär? Sikta och skjut medan du tävlar mot andra spelare från hela världen.

 • Dog Simulator 3D
  Spela
  Dog Simulator 3D
  Spelat 2164 gånger

  Ingen sa att det skulle vara lätt att ha hund! Du kan ta reda på hur det är i det här helgalna 3D-simuleringsspelet. Följ med den här dalmatinen och hans vänner när de letar efter mynt, god mat och mycket mer.

 • Bordtennisproffs
  Spela
  Bordtennisproffs
  Spelat 1541 gånger

  Du kan verkligen visa upp dina virtuella bordtennisfärdigheter i detta 3D-sportspel. Börja din resa uppåt i världsrankingen i en spännande turnering, eller spela en vänskaplig match med en kompis.

 • Tvättbjörnsäventyr: Stadssimulator 3D
  Spela
  Tvättbjörnsäventyr: Stadssimulator 3D
  Spelat 292 gånger

  Städer och skogar kan vara farliga platser när du är en tvättbjörn. Kan du hjälpa den här tvättbjörnen att leta upp all mat den behöver i detta 3D-baserade simuleringsspel? Den måste spåra upp smaskigt käk, samtidigt som den försöker undvika irriterande människor och andra obehagliga faror.

 • Frisparkar i 3D
  Spela
  Frisparkar i 3D
  Spelat 2561 gånger

  Kampen för att vinna mästerskapet börjar nu. Ditt lags frisparkar kan avgöra om ni tar er till final eller inte.

 • Kogama: Festivalpark
  Spela
  Kogama: Festivalpark
  Spelat 0 gånger

  Formge en fantastisk och superkul park med den senaste och häftigaste Kogama-kartan.

 • Riktig flygsimulator: Stridsflygplan
  Spela
  Riktig flygsimulator: Stridsflygplan
  Spelat 1734 gånger

  Du kan flyga fem olika stridsflygplan i detta realistiska flygsimulatorspel. Ta en tur med en F-35:a eller sätt dig i cockpiten på en M-262:a. Du kan till och med prova på de olika vapensystemen.

 • Färgstöt 3D
  Spela
  Färgstöt 3D
  Spelat 3169 gånger

  Denna boll är inte bara på en, utan på flera kollisionskurser i detta actionspel. Kan du hjälpa till att ploga igenom allt som står mellan den och målstrecket på varje nivå? Den måste slå in i gigantiska koner, långa rader av block, och mycket mer.

 • Pandasimulator 3D
  Spela
  Pandasimulator 3D
  Spelat 621 gånger

  Det är svårt att vara en panda. Så mycket bambu som ska ätas och skogen kan ibland vara en mycket farlig plats. Kan du hjälpa den här pandan att hålla sig borta från trubbel och ta hand om dess förtjusande familj i detta 3D-simuleringsspel?

 • Skapa din värld
  Spela
  Skapa din värld
  Spelat 3385 gånger

  I det här onlinespelet kan du bygga, skapa och anpassa en hel värld. Låt fantasin flöda fritt medan du provar på alla olika verktyg, landskap och andra funktioner.