3D-spel

 • KOGAMA: Adopt a Son or Daughter and Form Your Family
  Spela
  KOGAMA: Adopt a Son or Daughter and Form Your Family
  Spelat 268 gånger

  Du kan skapa en familj i denna unika utgåva av Kogama, det populära världsbyggar- och utforskarspelet. Prova på coola fordon som sportbilar och futuristiska jetflyg medan du kollar in en bedårande stad och anpassar dig till föräldraskapet.

 • My 3D Room
  Spela
  My 3D Room
  Spelat 4314 gånger

  Skapa ditt eget 3D-rum! Placera ut möbler, välj ett husdjur och måla allt i dina favoritfärger!

 • Madalin Stunt Cars 2
  Spela
  Madalin Stunt Cars 2
  Spelat 333565 gånger

  Välj en odödlig sportbil och gör dig redo för att utföra omöjliga stunts. Kan du klara av alla hopp och loopar som du stöter på i det här galna racingspelet?

 • World Craft 2
  Spela
  World Craft 2
  Spelat 34280 gånger

  Hela världen väntar dig i det här actionfyllda designspelet. Du kan kämpa för livet i en episk strid på en slumpmässigt genererad karta eller skapa en egen. Hur länge kan du överleva? Du tävlar mot farliga monster och du måste skapa ett eget skydd för att överleva långa nätter. Du måste även jaga smarriga varelser för att tillfredsställa din hunger.

 • Parkera skolbuss i 3D
  Spela
  Parkera skolbuss i 3D
  Spelat 211 gånger

  Öh… måste man inte ha ett särskilt körkort för att köra skolbuss?!

 • Hundkapplöpning
  Spela
  Hundkapplöpning
  Spelat 436 gånger

  Vilken av dessa hundar kommer att vara först över mållinjen i ditt nästa lopp? Välj ut en vovve och förbered dig på att springa i detta 3D-racingspel. Du kan välja dalmatiner, rottweilers, golden retrievers och många fler medan de deltar i tre olika och väldigt spännande tävlingar.

 • Tunnelbanefajt 3D
  Spela
  Tunnelbanefajt 3D
  Spelat 15384 gånger

  Kulorna flyger i alla riktningar i det här galna och roliga skjutspelet! Beväpna dig och slå ut fienden med ditt team!

 • Bordtennisproffs
  Spela
  Bordtennisproffs
  Spelat 2486 gånger

  Du kan verkligen visa upp dina virtuella bordtennisfärdigheter i detta 3D-sportspel. Börja din resa uppåt i världsrankingen i en spännande turnering, eller spela en vänskaplig match med en kompis.

 • Boeing-flygsimulator
  Spela
  Boeing-flygsimulator
  Spelat 11266 gånger

  Stig in i cockpiten på ett Boeing-passagerarplan i detta 3D-flygsimulatorspel. Transportera tryggt dina resenärer till deras destinationer medan du flyger till och från olika internationella flygplatser. Du kan även prova på ett mindre privatplan.

 • Table Tennis World Tour
  Spela
  Table Tennis World Tour
  Spelat 86260 gånger

 • 3D-jägare
  Spela
  3D-jägare
  Spelat 1560 gånger

  Sätt dina virtuella jaktfärdigheter på prov med detta skjutspel för flera spelare. Kan du träffa alla dessa flyttbara mål med ditt gevär? Sikta och skjut medan du tävlar mot andra spelare från hela världen.

 • Jeff the Killer
  Spela
  Jeff the Killer
  Spelat 3135 gånger

  Du har precis vaknat upp mitt i natten efter att ha hört ett märkligt ljud från nedervåningen. Kan det vara ren inbillning, eller är en galen mördare på väg att attackera dig? Ta ett vapen och förbered dig på ditt livs värsta strid i detta skrämmande actionspel i första person.

 • Ultimate Boxing
  Spela
  Ultimate Boxing
  Spelat 13524 gånger

 • Kogama: Festivalpark
  Spela
  Kogama: Festivalpark
  Spelat 1479 gånger

  Formge en fantastisk och superkul park med den senaste och häftigaste Kogama-kartan.

 • Rävsimulator
  Spela
  Rävsimulator
  Spelat 3921 gånger

  Hur känns det att vara en räv? Det är en ganska knepig fråga, men du kan ta reda på svaret i detta helgalna simuleringsspel! Följ med denna virtuella räv medan den letar efter mat, undviker irriterande bönder och försöker leda sin förtjusande familj tillbaka till lyan.

 • Wolf Simulator: Wild Animals 3D
  Spela
  Wolf Simulator: Wild Animals 3D
  Spelat 2525 gånger

  Livet är ganska hårt om du är en varg i den här farliga skogen. Som tur är finns det en bondgård eller två i närheten, som alla passar perfekt för en attack, och de har massor av läckra djur du kan jaga. Kan du samla in en massa kött och mynt till dina hungriga vargungar som gnyr i varghålan medan du kämpar för livet i detta 3D-simuleringsspel?

 • Madalin Cars Multiplayer
  Spela
  Madalin Cars Multiplayer
  Spelat 43125 gånger

  En samling med fantastiska sportbilar står till ditt förfogande i det här intensiva bilspelet i 3D. Men är du tillräckligt modig för att köra dem på världens galnaste rampar? Några av dem är lika höga som skyskrapor! Prova på dem i enspelarläget eller tävla mot spelare från hela världen i flerspelarläget.

 • Pixel konst 3D
  Spela
  Pixel konst 3D
  Spelat 2314 gånger

  Du har nog aldrig spelat ett online färgläggningsspel som det här tidigare! Kan du dekorera alla dessa tredimensionella bilder? Du kan färglägga allt från hundar och katter, till cyklar och helikoptrar!

 • Tigersimulering i 3D
  Spela
  Tigersimulering i 3D
  Spelat 1790 gånger

  Har du någonsin undrat hur det är att vara en tiger? Det är inte lätt! Samarbeta med den här tigern och se om du har vad som krävs för att bli kung i djungeln i det här vilda simuleringsspelet. Du måste jaga mat för din kattfamilj, göra räder mot bondgårdar i närheten för att komma åt de smarriga kossorna och undvika irriterande människor som gör allt för att försvara sin boskap.

 • Kogama: 4 Players Parkour
  Spela
  Kogama: 4 Players Parkour
  Spelat 402 gånger

  Följ med ett team och kasta dig in i en rafflande tävling i denna utgåva av Kogama, det populära simuleringsspelet för världsbyggande. Ditt mål är att fånga din motståndares flagga medan du använder några coola parkourmanövrar för att undvika en rad dödliga fällor. Klarar du av att ta deras flagga innan de tar din?

 • Farming Simulator
  Spela
  Farming Simulator
  Spelat 14467 gånger

  Tjena! Vill du veta vad som krävs för att odla vete och andra grödor? Hoppa in i traktorn och börja plöja ett fält i det här simuleringsspelet. Jordbruk är hårt arbete och du måste hantera din tid på ett smart sätt och hålla ögonen på bränslemätaren.

 • Crowd City
  Spela
  Crowd City
  Spelat 2078 gånger

  Det kommer definitivt att bli trängsel i detta 3D-onlinespel för flera spelare! Hur många följare kan du få medan du försöker samla ihop en skoningslös folkmassa? Du kan till och med stjäla från de andra spelarna i din kamp för världsherravälde. Lyckas du dra till dig den största folkhopen innan tiden är ute?

 • KOGAMA: War 4
  Spela
  KOGAMA: War 4
  Spelat 1347 gånger

  Är du redo för strid? Återvänd till Kogama-världen i det här onlinespelet och kämpa mot motståndare med alla vapen som du kan hitta.

 • Kogama: Hello Neighbour!
  Spela
  Kogama: Hello Neighbour!
  Spelat 1264 gånger

  Massvis med spänning väntar dig i den här Kogama-världen som baseras på ramgångsrika skräckspelet Hello Neighbor. Kan du undvika att dödas? Tävla mot spelare från hela världen och kämpa för att överleva i det här dödligt gulliga onlinespelet.

 • Mine Clone 4
  Spela
  Mine Clone 4
  Spelat 2596 gånger

  I detta världsbyggarspel kan du skapa och skräddarsy hela kungariken. Ge dig ut för att utforska lummiga ängar och pittoreska dammar när du har justerat dem genom att flytta de olika blocken.

 • 3D-stuntskateboard
  Spela
  3D-stuntskateboard
  Spelat 33046 gånger

  Hela stan är din skatepark ...

 • Brottssimulator Miami 3D
  Spela
  Brottssimulator Miami 3D
  Spelat 5562 gånger

  En armé av hänsynslösa banditer har beslutat sig för att ta över Miami! Nu hänger allt på en modig polis för att stoppa deras djävulska plan i detta actionfyllda 3D-skjutspel. Eliminera dessa gangstrar, en efter en, med allt från pistoler till helgrymma stridsvagnar!

 • Cykel-simulator
  Spela
  Cykel-simulator
  Spelat 2013 gånger

  Du kan utforska tre olika zoner i detta 3D-cykelspel. Prova ut ramparna eller göra några kaninhopp. Kommer du att kunna visa upp några smidiga rörelser medan du utför många fantastiska stunts?

 • Rysk tågsimulator
  Spela
  Rysk tågsimulator
  Spelat 619 gånger

  Du kan utforska Rysslands stora vidder i detta storslagna simuleringsspel. Ta kontroll över gammaldags och moderna lokomotiv medan du transporterar både passagerare och gods. Kommer du att kunna nå alla kontrollstationer innan tiden går ut?

 • Formula Racer
  Spela
  Formula Racer
  Spelat 558 gånger

  Upplev hettan - men inte från dina motståndares avgasrör!

 • Skapa din värld
  Spela
  Skapa din värld
  Spelat 3591 gånger

  I det här onlinespelet kan du bygga, skapa och anpassa en hel värld. Låt fantasin flöda fritt medan du provar på alla olika verktyg, landskap och andra funktioner.

 • Kogama: Flykten från fängelset
  Spela
  Kogama: Flykten från fängelset
  Spelat 6314 gånger

  Rym från fängelset i den här utmanande Kogama-nivån.

 • Ball Surfer 3D
  Spela
  Ball Surfer 3D
  Spelat 36321 gånger

  Denna boll åker verkligen runt i detta 3D-actionspel. Hur länge kommer du att kunna hålla den i rörelse? Hjälp den att åka ned längs med plattformarna medan den samlar massor av diamanter. Noggrannhet är verkligen viktigt, så du måste vara försiktig!

 • 3D Bowling
  Spela
  3D Bowling
  Spelat 11239 gånger

  Hur många strikes kan du göra i detta 3D-bowlingspel? Kliv ut på denna virtuella bowlingbana där du kan utmana en vän eller spela mot datorn.

 • Djurjakt i 3D
  Spela
  Djurjakt i 3D
  Spelat 180 gånger

  Djurjägaren är här. Om du letar efter ett jägarspel där du jagar alla möjliga sorters djur.

 • Drakvärlden
  Spela
  Drakvärlden
  Spelat 924 gånger

  En storslagen kamp mellan kungadömets starkaste drakar är redan på gång! Är du redo att ge dig in i stridens hetta? Följ med en drake och ta kål på dina motståndare i detta action- och äventyrsspel för flera spelare. Du kan träffa dem med ett välriktat eldklot eller bara steka dem med dess eldiga andedräkt!