Please enter your year of birth

Before you can continue you must enter your year of birth

Kategorier

spel

Inga spel hittades.

Om Våra Stickmanspel

De här streckgubbarna (och -gummorna) kanske ser ofarliga ut, men de är så modiga man kan bli! Samarbeta med dem i våra grymma streckgubbsspel.Kan du ta dig till slutet av varje imponerande hinderbana som väntar dig i Vex? Vartenda ett av de här actionspelen innehåller farliga fall, läskiga snurrande sågklingor och andra dödliga faror.

Vad är stickmanspel?

Stickmanspel är en samling olika tv-spel som har en sak gemensamt: streckgubbar! De här enkla avbilderna av människor är nästan enbart streck. Se dem som klotter som fått liv.

De modiga streckgubbarna drar ut på några riktigt episka äventyr i de här onlinespelen. Häng med dem när de ger sig ut på nervkittlande uppdrag, jagar ner fiender och svingar sig högt ovanför hela städer precis som Spider-Man!

Vilka är de bästa Stickman Spelen till mobil?

Vilka är de senaste Stickman Spelen?

Letar du efter en utmaning som är mindre komplex men som har höga insatser? Testa något av Stickman Archer-spelen. Kan du träffa föremålen på streckgubbarnas huvuden utan att skada dem – eller något ännu värre? De här spännande pilbågsspelen och våra stridsspel blir lätt intensiva!