Please enter your year of birth

Before you can continue you must enter your year of birth

Kategorier

spel

Inga spel hittades.

Om Våra Stickmanspel

De här streckgubbarna (och -gummorna) kanske ser ofarliga ut, men de är så modiga man kan bli! Samarbeta med dem i våra grymma streckgubbsspel.Kan du ta dig till slutet av varje imponerande hinderbana som väntar dig i Vex? Vartenda ett av de här actionspelen innehåller farliga fall, läskiga snurrande sågklingor och andra dödliga faror.

Vad är stickmanspel?

Stickmanspel är en samling olika tv-spel som har en sak gemensamt: streckgubbar! De här enkla avbilderna av människor är nästan enbart streck. Se dem som klotter som fått liv.

De modiga streckgubbarna drar ut på några riktigt episka äventyr i de här onlinespelen. Häng med dem när de ger sig ut på nervkittlande uppdrag, jagar ner fiender och svingar sig högt ovanför hela städer precis som Spider-Man!

Letar du efter en utmaning som är mindre komplex men som har höga insatser? Testa något av Stickman Archer-spelen. Kan du träffa föremålen på streckgubbarnas huvuden utan att skada dem – eller något ännu värre? De här spännande pilbågsspelen och våra stridsspel blir lätt intensiva!