Streckgubbar-spel

 • Streckgubbarnas kamp
  Spela
  Streckgubbarnas kamp
  Spelat 1932 gånger

  De här orädda streckgubbarna är klara för strid! Häng med när de slår och sparkar sig igenom massor av fantastiska nivåer i detta helgalna actionspel. Du kan följa med dessa modiga krigare i berättelseläget, eller bara strida tillsammans med dem i en ändlös kamp.

 • Stickman Fighter: Epic Battle
  Spela
  Stickman Fighter: Epic Battle
  Spelat 8508 gånger

  Det finns ingen strid som denna på hela internet! I Streckgubbe-fight: Episk strid möter du hotfulla fiender med otrolig kampsports- och slagsmålsteknik men du måste bevisa att du är starkare!

 • Vex 4
  Spela
  Vex 4
  Spelat 12549 gånger

  Välkommen tillbaka till en av världens mest intensiva labyrinter. Kommer du att nå alla kontrollpunkter i detta storslagna actionspel? Du måste hålla utkik efter allt från rörliga plattformar till bottenlösa avgrunder!

 • Infiltrating the Airship
  Spela
  Infiltrating the Airship
  Spelat 309 gånger

  Ditt uppdrag? Ta dig ombord på den här enorma luftfarkosten och hämta det hänsynslösa gänget där inne till rättvisan. Men oroa dig inte, den här väskan innehåller galna verktyg och manicker som hjälper dig att klara jobbet i det här roliga actionspelet.

 • Vex 3
  Spela
  Vex 3
  Spelat 7457 gånger

  Hur ska Vex ta sig ur den här knipan? Häng med honom på ännu en plattformsfylld kamp.

 • Stickman Army: The Defenders
  Spela
  Stickman Army: The Defenders
  Spelat 7964 gånger

  Den gröna armén möter den röda armén i en storslagen strid. Försvara Vita huset till varje pris och använd dina resurser och soldater på ett smart sätt i det här strategiska actionspelet.

 • Stickman Archer 2
  Spela
  Stickman Archer 2
  Spelat 58604 gånger

  It’s time for another duel to the death. Several, in fact! How long can you prevent your stickman from meeting his maker in this intense action game?

 • Fleeing the Complex
  Spela
  Fleeing the Complex
  Spelat 11876 gånger

  Fleeing the Complex är ett av de senaste, coolaste och bästa peka och klicka-spelen någonsin för alla som gillar streckgubbar och äventyr. Du är en streckgubbe som är fängslad i ett fängelse med högsta säkerhet. Försök att fly till varje pris!

 • Stickman Archer Online
  Spela
  Stickman Archer Online
  Spelat 2940 gånger

  Will your stickman survive this epic duel? Grab a bow and find out! It’s a fight to the death in this intense action game!

 • Hangman
  Spela
  Hangman
  Spelat 1468 gånger

  Det klassiska spelet kommer till liv i denna onlineversion. Kan du gissa varje ord innan teckningen av den hängande gubben är klar?

 • Hänga gubbe
  Spela
  Hänga gubbe
  Spelat 2597 gånger

  Kan du snabbt komma på vart och ett av dessa dolda ord? Sätt ditt ordförråd på prov i detta intensiva onlinespel. Det är bara du som kan rädda den hängande gubben från galgen!

 • Streckgubbe skjuter pilar: Herr Pilman
  Spela
  Streckgubbe skjuter pilar: Herr Pilman
  Spelat 2754 gånger

  Kommer du att överleva alla dessa intensiva dueller på liv och död? Ta kontroll över din bågskytt i detta spännande actionspel. Du måste träffa alla dina motståndare med dina pilar innan de tar kål på dig med sina egna vapen!

 • Streckgubbe skjuter pilar
  Spela
  Streckgubbe skjuter pilar
  Spelat 2256 gånger

  Hur många måltavlor kan du träffa i det här utmanande precisionsspelet? En enda miss innebär att spelet är över för den modiga och vågade skytten.

 • Cyklande streckgubbe
  Spela
  Cyklande streckgubbe
  Spelat 14692 gånger

  Streckgubben älskar att cykla i tuff terräng.

 • Krypskytten
  Spela
  Krypskytten
  Spelat 1099 gånger

  Så många måltavlor och så lite tid! Samarbeta med den här krypskytten när han dödar sina fiender i det här skjutspelet. Du kan börja med att skjuta hål i läskburkarna.

 • Sift Heads World: The Ultimatum
  Spela
  Sift Heads World: The Ultimatum
  Spelat 19 gånger

  Maffian försöker gå ihop med yakuzan men Vinnie och hans gäng kommer inte att låta det hända. Samla dina vapen och hjälp dem att sätta stopp för deras ondskefulla plan i det här actionspelet.

 • Sift Heads: World 5
  Spela
  Sift Heads: World 5
  Spelat 263 gånger

  De trodde att det här skulle bli det lättaste jobbet i deras karriär. De hade fel. Häng med Sift Heads när de slår sig fram genom en djungel full av legosoldater i detta actionspel.

 • Stickman Sniper TTK
  Spela
  Stickman Sniper TTK
  Spelat 998 gånger

  Här är en lista över mål som måste skjutas ner snabbt. Ännu en dag på jobbet, eller hur? Ta ett vapen och sätt igång i det här spännande skjutspelet. Du kan uppgradera till coolare och mäktigare vapen mellan jobben.

 • Stickman bacillbärare
  Spela
  Stickman bacillbärare
  Spelat 794 gånger

  Det är dags för denna orubbliga stickman att ta sig fram genom det här futuristiska och dödliga gatloppet. Kan du hjälpa honom att glida, hoppa och springa över alla de farliga fällorna som står mellan honom och friheten? Han kommer att gå upp mot allt från super skarpa spikar till gigantiska snurrande sågblad.

 • Straffa streckgubben
  Spela
  Straffa streckgubben
  Spelat 8217 gånger

  De här ondskefulla brottslingarna förtjänar hårda straff. Men vilka straff är upp till dig att bestämma i det här roliga webbspelet!

 • Sierra 7
  Spela
  Sierra 7
  Spelat 347 gånger

  Vapnen är laddade och ordern har kommit. Det är dags för ett nytt uppdrag och att krossa fienden. Vi är de enda som kan ge stabilitet åt landet och vi kommer att använda våld om det behövs! Sierra 7 är den ultimata förstapersonsskjutaren i din webbläsare.

 • Stickman Hook
  Spela
  Stickman Hook
  Spelat 4636 gånger

  Följ med den här pinngubben på ett högflygande äventyr! Kan du se till att han är säker medan han svingar omkring med hjälp av sin superhäftiga krok?

 • Stickman Swing
  Spela
  Stickman Swing
  Spelat 1418 gånger

  Den här streckgubben kan svinga sig fram med hjälp av dessa användbara nätskjutarna. Men han behöver dig för att han inte ska krascha i detta spännande actionspel. Hjälp honom att svinga mellan de olika pelarna medan han försöker nå mållinjen på varje utmanande nivå.

 • Stick War 2: Striden om riket
  Spela
  Stick War 2: Striden om riket
  Spelat 673 gånger

  De våldsamma striderna fortsätter och du måste använda all din strategiska förmåga för att segra!

 • Stick Figure Badminton 2
  Spela
  Stick Figure Badminton 2
  Spelat 8603 gånger

  Det här sportspelet är helgalet! Välj karaktär, som t.ex. en experimentell robot, innan du sticker ut på badmintonbanan och utmanar dina motståndare.

 • Linjeförare
  Spela
  Linjeförare
  Spelat 1365 gånger

  Det står dig fritt att dra dina egna slutsatser, men en gigantisk utmaning väntar dig i detta onlinebaserade racingspel. Ta kontroll över denna racerförare i miniatyrformat medan han försöker navigera mellan hinderbanor som har konstruerats åt honom på sidorna i detta anteckningsblock. Kan du nå mållinjen på varje bana?

 • Streckgubbe skjuter pilar 4
  Spela
  Streckgubbe skjuter pilar 4
  Spelat 452 gånger

  Den galna bågskytten är igång igen! Följ med honom medan han tar sikte och skjuter mot sina nästa mål i detta intensiva actionspel. Du kan följa med honom i skjutläget, arkadläget och mycket mer!

 • Combat Tournament Legends
  Spela
  Combat Tournament Legends
  Spelat 73 gånger

  Your a true legend in combat! Show your skills in the arena! Oh it includes stick figures :)

 • Hanger
  Spela
  Hanger
  Spelat 3551 gånger

  Den här killen provar sina nya superkrafter. Tyvärr finns det en massa snurrande vassa knivblad som kan förvandla honom till slarvsylta! Kan du hjälpa honom att kasta sig fram genom luften i detta onlinespel? Det finns mynt han kan samla på sig under sin resa att handla coola kostymer för.

 • Sift Heads World 4
  Spela
  Sift Heads World 4
  Spelat 67 gånger

  Följ med ett gäng yrkesmördare på ett nytt livsfarligt uppdrag …

 • Stick War
  Spela
  Stick War
  Spelat 5921 gånger

  För att besegra dina fiender måste du lära dig deras styrkor och använda dem själv!

 • Stickman dockans fysik
  Spela
  Stickman dockans fysik
  Spelat 302 gånger

  Kan du få denna vingliga stickman genom alla utmanande nivåer i detta äventyrsspel? Han är svår att kontrollera, men du kan köpa coola fordon längs med vägen som kommer att hålla honom i rörelse.

 • Stick Badminton
  Spela
  Stick Badminton
  Spelat 2040 gånger

  Spela badminton med högteknologi? Inga problem. Eller vill du hellre spela old school?

 • Nivå-editor 2
  Spela
  Nivå-editor 2
  Spelat 1841 gånger

  Den här lilla streckgubben är tuffare än han ser ut.

 • Stridsvagnsduell
  Spela
  Stridsvagnsduell
  Spelat 288 gånger

  Stridsvagnarna i det här fysikbaserade actionspelet är riktigt explosiva! Sätt dig bakom spakarna och se hur många av dessa storslagna dueller du kan vinna. Kommer du att spränga alla dina motståndare i bitar, eller i stället se på när din stridsvagn sprängs till smulor?

 • Streckgubbe mot bågskyttar
  Spela
  Streckgubbe mot bågskyttar
  Spelat 3829 gånger

  Den här streckgubben kämpar för livet! En ändlös armé med bågskyttar är fast beslutna att peppra honom med pilar. Hur länge kan han överleva? Hur många hinner han eliminera innan han dör? Allt är upp till dig i det här hänsynslösa actionspelet.