Ny

 • Trollerifabriken: Skolstart
  Spela
  Trollerifabriken: Skolstart
  Spelat 0 gånger

  Ett nytt skolår ska strax börja på denna förtrollade skola. Följ med den här studenten och hennes andevän medan de jobbar på att ta fram några helgrymma magiska trollformler. Var och en av dem hjälper henne att skapa en ny klasskamrat!

 • Kids Jigsaw Puzzles: Zoo Fun
  Spela
  Kids Jigsaw Puzzles: Zoo Fun
  Spelat 0 gånger

  En massa roligheter väntar dig i detta förtjusande och supergulliga pusselspel. Du kan sätta samman roliga bilder av en pingvin i en skidbacke, en sköldpadda som roar sig på en lekplats och till och med en krokodil som jobbar med sitt senaste sömnadsprojekt. Hur snabbt kan du få ihop varje pussel?

 • Blockpussel Zoo
  Spela
  Blockpussel Zoo
  Spelat 0 gånger

  Åh nej! De här bedårande djuren är fångade i burar! Kan du sätta dem på fri tass i detta gulliga och utmanande pusselspelet? Bilda en väg mellan nycklarna och burarna genom att placera formerna på rätt platser. Här finns också coola boosters du kan använda som hjälper djuren att fly.

 • Annie and Eliza's: Social Media Adventure
  Spela
  Annie and Eliza's: Social Media Adventure
  Spelat 0 gånger

  Annie och Eliza förbereder sig på att bli riktigt vassa på sina respektive appar på sociala medier! Hjälp dem att imponera på sina följare med en mängd helgrymma outfits och några riktigt coola frisyr i detta kläd- och designspel. Kommer du att kunna skapa de perfekta stilarna för var och en av deras dagliga utmaningar?

 • Alpha Guns
  Spela
  Alpha Guns
  Spelat 0 gånger

  Max, Sonya och deras vänner är medlemmar i en elitgrupp av kommandosoldater. Följ med dem på några spännande uppdrag i detta onlinebaserade actionspel. De kommer att använda fantastisk utrustning som studsvapen och det mystiska X-vapnet för att träffa sina mål. Du kan dessutom uppgradera deras förmågor mellan uppdragen.

 • Prinsessornas trädgård
  Spela
  Prinsessornas trädgård
  Spelat 0 gånger

  Den här trädgården är i rätt dåligt skick! Som tur är har de här två prinsessorna kommit till undsättning! Kan du hjälpa dem i detta onlinebaserade design- och trädgårdssimuleringsspel? De är på god väg att utföra en fullständig restaurering med mängder av fantastiska växter, blommor och mycket mer!

 • Ball Blast
  Spela
  Ball Blast
  Spelat 0 gånger

  Hur länge kan du hålla ut i detta superintensiva actionspel? Det finns massor av konstiga föremål som försöker förstöra din stridsvagn. Spräng dem i bitar så fort du kan. Några av dem är riktigt kraftfulla, så du måste skjuta dem flera gånger.

 • Prinsessorna på bal i Fairyland
  Spela
  Prinsessorna på bal i Fairyland
  Spelat 101 gånger

  De här tre prinsessorna fick just en inbjudan till en elegant bal som ska hållas i det magiska riket Fairyland. De behöver förstås skaffa lämpliga kläder! Kan du hjälpa dem att skapa de perfekta klänningarna innan de påbörjar sin magiska resa i detta onlinebaserade kläd- och designspel?

 • Tvättbjörnsäventyr: Stadssimulator 3D
  Spela
  Tvättbjörnsäventyr: Stadssimulator 3D
  Spelat 24 gånger

  Städer och skogar kan vara farliga platser när du är en tvättbjörn. Kan du hjälpa den här tvättbjörnen att leta upp all mat den behöver i detta 3D-baserade simuleringsspel? Den måste spåra upp smaskigt käk, samtidigt som den försöker undvika irriterande människor och andra obehagliga faror.

 • Cat Story 2048
  Spela
  Cat Story 2048
  Spelat 18 gånger

  Hur snabbt kan du slå samman alla söta kattungar? En unik utmaning väntar dig i denna katt-a-strofalt gulliga version av det populära pusselspelet 2048. Gör ditt allra bästa så att alla dessa katter får plats innan de fyller hela brädet.

 • Fallande block
  Spela
  Fallande block
  Spelat 48 gånger

  Du kanske blir alldeles galen när du spelar detta onlinebaserade pusselspel! Ta en snabb titt på siffrorna som sitter på alla de block som faller nedför skärmen. Du måste träffa dem exakt så många gånger för att de ska försvinna. Kan du hindra dem från att nå botten?

 • Lazer Grrl
  Spela
  Lazer Grrl
  Spelat 0 gånger

  Denna modiga krigare är verkligen en brutal brutta! Hon är fast besluten att besegra roboten i var och en av dessa spännande tävlingar. Hjälp henne att använda väggar, reaktorer och laserstrålar för att spränga robotens utrustning i bitar! Kan ni tillsammans besegra hennes futuristiska fiende i detta utmanande pusselspel?

 • Back to School: Locker Essentials
  Spela
  Back to School: Locker Essentials
  Spelat 48 gånger

  Ett nytt skolår har precis börjat! Fyll detta skåp med alla möjliga sorters användbara grejer såsom linjaler och anteckningsböcker. Du kan även dekorera coola grejer som pennhållare och ryggsäckar i detta onlinebaserade designspel.

 • Warframe
  Spela
  Warframe
  Spelat 0 gånger
 • Prinsessan: Dagen före mitt bröllop
  Spela
  Prinsessan: Dagen före mitt bröllop
  Spelat 214 gånger

  I morgon är det den här stressade prinsessans bröllopsdag, och hon är inte riktigt redo för den. Kan du hjälpa henne att se till att allt är helt perfekt i detta brudklädspel? Hon behöver fortfarande fixa naglarna, välja smink och lägga sista handen vid brudklänningen.

 • Mad Day: Special
  Spela
  Mad Day: Special
  Spelat 29 gånger

  De här rymdvarelserna valde att bråka med fel soldat! De kidnappade Fluffy, hans tama bläckfisk, och nu tänker han rädda honom. Följ med soldaten när han ger sig ut i strid i detta intergalaktiska actionspel. Med din hjälp och mängder av fantastiska vapen och uppgraderingar borde han kunna hitta Fluffy på nolltid.

 • Basketstraffar
  Spela
  Basketstraffar
  Spelat 430 gånger

  Hur länge klarar du av att fortsätta spela detta rafflande basketspel? Försök att sätta bollen i korgen på varje pulshöjande nivå. Du har inte så mycket tid på dig, så se till att agera snabbt!

 • Prinsessa som påverkar: Sommarsagor
  Spela
  Prinsessa som påverkar: Sommarsagor
  Spelat 200 gånger

  De här två prinsessorna vill bli populära influerare. Du kan hjälpa dem att komma igång med några snabba makeovers i detta onlinebaserade kläd- och designspel. Vilken sorts smink ska de testa? Vilka fantastiska kläder ska de dela med alla sina nya följare? De måste snart bestämma sig!

 • Blockträpussel
  Spela
  Blockträpussel
  Spelat 1008 gånger

  Kan du pressa in alla dessa träpusselbitar i skårorna på brädet? Försök att göra plats för dem i detta utmanande pusselspel. Lyckas du hamna på topplistan?

 • Traktor bogserar tåg
  Spela
  Traktor bogserar tåg
  Spelat 269 gånger

  I väldigt avlägsna regioner kan det vara tufft att transportera tågvagnar. Därför kommer du att använda en mängd traktorer i detta onlinebaserade simuleringsspel. Se om du kan flytta vagnarna och andra delar av tåget längsmed järnvägar som ligger utmed robusta bergssluttningar. Kan du köra dem alla till rätt stationer?

 • Tandfens tokiga liv
  Spela
  Tandfens tokiga liv
  Spelat 93 gånger

  Ibland är det svårt att vara en tandfe. Tiden går långsamt, du måste jobba på natten och det finns heller ingen tid för mode! Kan du hjälpa den här fen att välja en outfit och lite snyggt smink för denna kväll i det här magiska klädspelet? Hon försov sig, är sent ute, och hon har ingen aning om vad hon ska ha på sig!

 • Kändisvalpar
  Spela
  Kändisvalpar
  Spelat 308 gånger

  Även kända valpar älskar mode! Kan du hjälpa deras mattar och hussar att skapa några storslagna outfits för dessa bedårande vovvar? Du måste se till att bada och borsta dem först i detta coola och underbart gulliga simulerings-, kläd- och designspel.

 • Godisskytte
  Spela
  Godisskytte
  Spelat 158 gånger

  Hur snabbt kan du para ihop alla dessa läckra sötsaker? Det kan du ta reda på när du har tagit kontrollen över den fantastiska maskinen som finns i detta bubbelskjutarspel. Skjut varsamt varje godisbit mot minst två andra av samma sort. Då kommer de att försvinna. Du kan till och med växla mellan två olika typer av godis medan du planerar ditt nästa skott.

 • Tornboll 3D
  Spela
  Tornboll 3D
  Spelat 262 gånger

  Denna boll är fast besluten att ta sig till botten av vart och ett av dessa torn. Hjälp den att spränga sig genom alla golv på dess väg mot marknivå i detta intensiva actionspel. Men bollen måste undvika områden som har en viss färg! Vid en felträff exploderar den!

 • Pinata Master Online
  Spela
  Pinata Master Online
  Spelat 169 gånger

  Dessa plågsamma pinatas hinner knappt reagera innan de knockas i detta helt vansinniga och otroligt beroendeframkallande actionspel! Du kan puckla på dem med allt från motorsågar till Molotov-cocktails. Mörbulta dem sanslösa medan du samlar på dig mynt för att köpa ännu coolare vapen – men se upp! Om du får slut på ammunition eller bränsle kommer de att springa iväg skrattandes!

 • Sisters: Break-Up Plan
  Spela
  Sisters: Break-Up Plan
  Spelat 409 gånger

  Den här tjejen fick nyss sitt hjärta krossat av sin pojkvän. Kan du hjälpa henne att komma över att de gjort slut i detta onlinebaserade makeover- och designspel? Hon kommer att fokusera på en makeover som ger henne en helt ny stil. Här kan du välja nytt smink åt henne, samt massor av fantastiska kläder och accessoarer.

 • Punkthopp
  Spela
  Punkthopp
  Spelat 399 gånger

  Klarar du att hålla den svarta punkten i rörelse i detta intensiva actionspel? Ta reda på om du kan leda den till alla mål på varje spännande nivå. En stigande sörja har bestämt sig för att förgöra den!

 • Pussel med tecknade katter
  Spela
  Pussel med tecknade katter
  Spelat 163 gånger

  Kan du sätta ihop alla dessa bedårande bilder av en massa katter? Det finns ett dussin av dem som du kan jobba med i detta onlinebaserade pusselspel.

 • Mine Clone 4
  Spela
  Mine Clone 4
  Spelat 871 gånger

  I detta världsbyggarspel kan du skapa och skräddarsy hela kungariken. Ge dig ut för att utforska lummiga ängar och pittoreska dammar när du har justerat dem genom att flytta de olika blocken.

 • Prinsessorna: Dolda rivaler
  Spela
  Prinsessorna: Dolda rivaler
  Spelat 349 gånger

  De här prinsessorna ska föreställa vänner, men de verkar aldrig komma överens. Nu försöker båda träffa samma kille i skolan! Vem av dessa två rivaler vinner hans hjärta i detta galna och romantiska klädspel? Välj den perfekta musikmixen medan de båda försöker skapa outfits som ska väcka hans uppmärksamhet.

 • Prinsessornas färgroulette
  Spela
  Prinsessornas färgroulette
  Spelat 429 gånger

  Vilka färger dyker upp när de här prinsessorna snurrar på modehjulet? Ta reda på det i det här coola kläd- och designspelet. De måste skapa outfits med just de färgerna. Kan du hjälpa dem att fixa till några flärdfulla stilar?

 • Smash Hit
  Spela
  Smash Hit
  Spelat 963 gånger

  Hur länge klarar du av att fortsätta framåt genom detta mystiska laboratorium? Använd dina kraftfulla sfärer för att krossa allt du kan i detta 3D-actionspel. Du måste hålla jämna steg med mätaren medan du förstör så många trianglar och lådor du kan.

 • 4 in a Row Mania
  Spela
  4 in a Row Mania
  Spelat 853 gånger

  Spela mot en vän eller utmana datorn i den här versionen av det klassiska bordsspelet. Kan du få fyra av dina markers att bilda en rad innan deras gör det?

 • Måla efter siffror: Djur
  Spela
  Måla efter siffror: Djur
  Spelat 691 gånger

  Du kan skapa många olika konstverk med supersöta djur i detta onlinebaserade designspel. Här kan du göra enastående elefanter, pingviner, katter och mycket mer! Allt du behöver göra är att placera rätt färg i var och en av de numrerade rutorna.

 • Star Conflict
  Spela
  Star Conflict
  Spelat 0 gånger
 • Min bästa väns bröllop
  Spela
  Min bästa väns bröllop
  Spelat 843 gånger

  Den här tjejens bästis ska strax gifta sig, och de förbereder saker inför hennes stora dag. Kan du hjälpa dem att se till att allt blir helt perfekt i det här kläd- och designspelet? De måste fortfarande välja ut sina klänningar, få manikyr och sätta upp en mängd vackra dekorationer.