Ny

 
 • Agame Tank Driver
  Spela
  Agame Tank Driver
  Spelat 0 gånger

  Denna orädda mannen har aldrig kört en stridsvagn tidigare. Nu är det dags för honom att ta en tur i en stridsvagn detta 3D-körspel. Följ med honom när han utforskar staden under det som garanterat kommer att bli ett episkt äventyr. När han blir uttråkad kan han alltid ta sin favorit muskelbil för en snabb tur runt om i kvarteret också.

 • Prinsessornas galna helg
  Spela
  Prinsessornas galna helg
  Spelat 21 gånger

  Ännu en helgalen helg för de här fyra väldigt upptagna prinsessorna. Det är just därför de behöver din hjälp medan de designar några fantastiska stilar. Kan du hjälpa dem att snabbt kombinera några fenomenala outfits som passar perfekt till en aktivitetsspäckad helg?

 • Prinsessornas hemmakväll med brädspel
  Spela
  Prinsessornas hemmakväll med brädspel
  Spelat 0 gånger

  Det regnar ikväll, så de här tre prinsessorna har ställt in sina planer på att gå till stranden. Kan du få dem att njuta av en lugn hemmakväll med några brädspel i stället? De måste dessutom välja ut några bekväma kläder innan de kör igång i detta klädspel.

 • Bryt ut nyckeln
  Spela
  Bryt ut nyckeln
  Spelat 0 gånger

  I detta rumsliga pusselspel, och i var och en av dessa utmanande nivåer, finns det en nyckel som är fångad i en låda. Kommer du kunna bryta ut alla nycklarna?

 • 10 x 10: Shades of Grey
  Spela
  10 x 10: Shades of Grey
  Spelat 0 gånger

  Hur länge klarar du av att hitta utrymmen för formerna i detta eleganta pusselspel? Var och en är en unik grå nyans. Du måste vara fokuserad och hålla ögonen på helspänn om du ska hamna på topplistan.

 • Prinsessor med tandställning
  Spela
  Prinsessor med tandställning
  Spelat 0 gånger

  Det verkar som om båda dessa prinsessor behöver tandställning. Kan du först se till att laga deras hål i detta sjukvårdssimuleringsspel?

 • Prinsessorna blir magiska varelser
  Spela
  Prinsessorna blir magiska varelser
  Spelat 11 gånger

  De här prinsessorna har alltid undrat hur det skulle kännas att vara en magisk varelse. Nu tänker de ta reda på det i detta förtrollande och helt galna makeover-spelet! Hjälp dem att upptäcka hur de skulle se ut som kentaurer, sjöjungfrur och mycket mer!

 • Sniper Strike
  Spela
  Sniper Strike
  Spelat 24 gånger

  Kommer du att kunna eliminera alla dina mål i detta intensiva 3D-skjutspel? Ta ditt prickskyttegevär och förbered dig på att skjuta dig fram över tre olika kartor. Kan du ta kål på dem innan de tar kål på dig?

 • Prinsessans blomsterkrona
  Spela
  Prinsessans blomsterkrona
  Spelat 50 gånger

  Den här prinsessan är på jakt efter en krona som är allt annat än konventionell i detta makeover- och designspel. Kan du hjälpa henne att skapa en som är gjord av blommor istället för guld? Hon jobbar på en helt ny look och vill att kronan ska matcha stilen på hennes makeover.

 • Isigt lila huvud 2
  Spela
  Isigt lila huvud 2
  Spelat 318 gånger

  Detta magiska lila huvud vill resa över hela världen! Samtidigt som han kanske inte har några armar eller ben har han förmågan att förvandlas till is! Kan du hjälpa honom att glida igenom varje nivå i detta fysikbaserade actionspel? Han kommer att resa via post i en kartong till några av världens coolaste destinationer!

 • Biltvätt
  Spela
  Biltvätt
  Spelat 0 gånger

  Du kan samla på dig fantastiska dagliga belöningar medan du spelar det här gulliga simuleringsspelet. Här ska du få ta hand om en fullbokad biltvätt. Kan du rengöra vart och ett av dina kunders fordon? Vissa av dem är ordentligt smutsiga!

 • Helix Jump Advanced
  Spela
  Helix Jump Advanced
  Spelat 332 gånger

  Hur länge klarar du av att skydda var och en av dessa färgklumpar från att bli förstörda? Du måste noggrant manövrera dem genom vart och ett av tornen i detta intensiva actionspel. Du kan samla in kraftföremål längs vägen som hjälper dig att demolera allt som står mellan dem och en säker plats.

 • Khan Wars
  Spela
  Khan Wars
  Spelat 14 gånger

  Det krävs en mäktig ledare för att bygga ett kraftfullt imperium i detta massiva medeltida onlinebaserade strategispel för flera spelare. Samla på dig de råvaror du behöver genom att plocka värdefulla mineraler och timmer så att dina små byar blir till blomstrande städer. Självklart måste du också skapa arméer med en massa riddare och andra krigare innan du och dina vänner eliminerar era fiender.

 • EG Blockpussel
  Spela
  EG Blockpussel
  Spelat 12 gånger

  Var och en av dessa former passar in i brädet i detta utmanande pusselspel. Kommer du att kunna klämma in dem allihop? Det finns flera olika svårighetslägen som passar både nya och erfarna spelare.

 • Prinsessornas upptåg och makeover
  Spela
  Prinsessornas upptåg och makeover
  Spelat 54 gånger

  En av prinsessans bästa vänner spelade henne just ett spratt! Hon målade morrhår och öron i ansiktet med en markeringspenna. Kan du hjälpa den stackars prinsessan att ta bort allt bläck innan hon påbörjar en makeover? Hon kanske till och med vill hämnas en smula i detta galna onlinespel!

 • Svansskurkar
  Spela
  Svansskurkar
  Spelat 45 gånger

  De kanske ser söta ut, men de här gulliga varelserna är orädda skurkar! Följ med dem när de ger sig iväg på en dödsföraktande resa i detta action- och äventyrsspel i retrostil. De tvingas möta riktigt groteska grisar och andra farliga kreatur medan de letar efter flera olika mystiska underjordiska kammare på jakt efter en massa kraftfulla brygder och värdefulla skatter.

 • Lilla flygande hjärtat
  Spela
  Lilla flygande hjärtat
  Spelat 12 gånger

  Det är snart dags för det här magiska hjärtat att ge sig ut på ett spännande äventyr i detta majestätiska actionspel. Det försöker samla på sig så många stjärnor som möjligt som pryder himlen över detta förtrollade kungarike. Tyvärr finns det även många varmluftsballonger, flygande pilar och andra konstiga och helgalna föremål som det måste försöka undvika längs vägen.

 • Målarbok med gulliga djur
  Spela
  Målarbok med gulliga djur
  Spelat 78 gånger

  Måla alla möjliga sorters gulliga djur i detta onlinebaserade färgläggningsspel. Låt fantasin flöda fritt medan du bestämmer färger för kaniner, katter och mycket mer!

 • Hexagonpusslet
  Spela
  Hexagonpusslet
  Spelat 32 gånger

  Hur länge kommer du att kunna passa in alla dessa udda formade objekt i det här nätet? Se om du kan få dem att explodera medan du fortsätter att spela så länge som möjligt i det här utmanande pusselspelet.

 • Modedesignerparty
  Spela
  Modedesignerparty
  Spelat 144 gånger

  De är snart dags för dessa modedesigners att ha en fest. Självklart vill de imponera på varandra med sina allra senaste stilar. Kan du hjälpa dem att sätta samman de perfekta kombinationerna av smink, kläder och accessoarer i detta onlinebaserade kläd- och designspel?

 • Drag 'n Boom Online
  Spela
  Drag 'n Boom Online
  Spelat 32 gånger

  Den här lilla draken har ett helt rike att plundra i detta fantastiska äventyrsspel. Men tyvärr har han svårt att flyga. Kan du se till att han stannar i luften medan han samlar på sig en massa skatter och förgör sina fiender med eldklot?

 • Brevet från fantasiskogen
  Spela
  Brevet från fantasiskogen
  Spelat 112 gånger

  Du har just fått en brådskande begäran från en magisk fe! Hon är fast besluten att hitta andra förtrollade varelser precis som sig själv i detta spel med dolda föremål. Följ med henne på ett episkt äventyr medan hon söker efter dem i ett mystiskt område som ligger strax bortom den här förödande skogen.

 • Systerkärlek
  Spela
  Systerkärlek
  Spelat 220 gånger

  De här två systrarna gör praktiskt taget allting tillsammans, och nu har de bestämt sig för att fira sitt systerskap i detta onlinebaserade klädspel. Kan du hjälpa dem att välja ut de perfekta kläderna för en dag på stranden innan de arrangerar en hejdundrande fest för alla sina vänner?

 • Snakeblock.io
  Spela
  Snakeblock.io
  Spelat 42 gånger

  Hur länge kommer du att överleva och hur stor kan du få din orm att bli i detta actionspel för flera spelare? Glufsa i dig kraftkulor så fort du kan, samtidigt som du undviker de andra ormarna och de farliga kuberna.

 • Memory för barn
  Spela
  Memory för barn
  Spelat 126 gånger

  Detta bedårande minnesspel passar perfekt för både unga och äldre spelare. Hur snabbt kan du matcha alla de dolda föremålen på varje kort? Prova de olika lägena. Du kan dessutom utmana en vän i läget för två spelare!

 • Skolstart med målarbok
  Spela
  Skolstart med målarbok
  Spelat 59 gånger

  Här kan du verkligen visa upp din skolanda med detta fantastiska onlinebaserade färgläggningsspel. Förbered dig på skolstarten och ett nytt lärorikt och roligt år genom att måla alla snygga bilder.

 • Drakdrottningens bröllopsklänning
  Spela
  Drakdrottningens bröllopsklänning
  Spelat 62 gånger

  Drakdrottningens bröllop ska strax börja. Hon har varit så upptagen med sina äventyr att hon inte har haft tid över att skaffa en klänning. Kan du hjälpa henne att snabbt skapa en i detta brudbaserade kläd- och designspel? Hon kan dessutom behöva några goda råd om vilken sorts smink hon ska ha på sig!

 • Rogue Fable III
  Spela
  Rogue Fable III
  Spelat 88 gånger

  Kommer du att ta dig hela vägen till slutet av din resa i detta retro-fantasyspel? Tävla tillsammans med spelare från hela världen medan du kämpar som en muskelbunden krigare, en kraftfull trollkarl, eller en av de andra orubbliga äventyrarna.

 • 10 x 10 Disco
  Spela
  10 x 10 Disco
  Spelat 146 gånger

  Du kan inte dansa natten lång på det diskotek som finns i detta utmanande pusselspel, men du kan enkelt skaka bort en timme eller mer! Hur länge klarar du av att passa in formerna i rutnätet strax under diskokulan?

 • Prinsessorna på Color Splash Festival
  Spela
  Prinsessorna på Color Splash Festival
  Spelat 125 gånger

  Festivalen Color Splash ska precis börja, men de här prinsessorna har ingen aning om vad de ska ha på sig! Kan du hjälpa dem att välja ut några coola kläder som gärna får bli helt dränkta i färg i detta festliga klädspel?

 • Bebis Hazel: Klä upp dig journalist
  Spela
  Bebis Hazel: Klä upp dig journalist
  Spelat 47 gånger

  Hazel tar reda på hur det är att jobba som journalist i detta kläd- och designspel. Hon håller på att intervjua alla sina vänner på denna fotbollsplan, men hon måste välja den perfekta klädseln att bära först. Kan du hjälpa henne att snabbt välja ut en utstyrsel?

 • 2048 Solitaire
  Spela
  2048 Solitaire
  Spelat 114 gånger

  Kan du få dessa kort att tillsammans bli 2048? Vart och ett har ett nummer på sig. Kombinera det med andra kort som har samma siffra, så börjar du långsamt röra dig mot mål i detta unika och utmanande onlinebaserade kortspel.

 • 8 Bollhav med vänner
  Spela
  8 Bollhav med vänner
  Spelat 39 gånger

  Noggrannhet kommer definitivt att räknas när du utmanar dina vänner eller andra spelare i detta online sportspel. Gå upp till biljardbordet och gör dig redo för att visa upp dina färdigheter.

 • Prinsessorna tittar på gatukonst
  Spela
  Prinsessorna tittar på gatukonst
  Spelat 200 gånger

  I kväll tänker dessa snygga prinsessor kolla in den allra senaste gatukonsten i det här trendiga grannskapet. Naturligtvis behöver de skaffa helt fantastiska kläder. Kan du hjälpa dem att skapa två coola pojkflicke-outfits i detta klädspel?

 • Bubblor 2
  Spela
  Bubblor 2
  Spelat 306 gånger

  Kan du få högsta poäng medan du spelar detta onlinebaserade bubbelskjutarspel? Ta kontroll över kanonen och förstör de färgglada bubblorna så snabbt du kan.

 • Mode för rockturné
  Spela
  Mode för rockturné
  Spelat 340 gånger

  Den här tjejen behöver en riktigt enastående outfit för att övertyga sina vänner om att de ska starta ett rockband ihop. Kan du hjälpa henne att sätta samman riktigt rockiga kläder i detta onlinebaserade klädspel? Om hon lyckas kommer hennes bandkompisar också att behöva några coola outfits!