Ny

 • Lilla Abby: Hantverksdag
  Spela
  Lilla Abby: Hantverksdag
  Spelat 0 gånger

  Abby njuter av en rolig eftermiddag med sina senaste hantverksprojekt. Kan du hjälpa henne att utarbeta nya designer för några av hennes kläder, hennes ryggsäck och mycket mer?

 • Spa på stranden
  Spela
  Spa på stranden
  Spelat 0 gånger

  Detta modelejon anlände precis till en exklusiv badort. Kan du hjälpa henne att koppla av i sitt lyxiga spa i detta onlinebaserade simuleringsspel? Hon vill njuta av jacuzzin, få en pedikyr och mycket mer.

 • Målarbok med alligatorer
  Spela
  Målarbok med alligatorer
  Spelat 0 gånger

  Hur tänker du måla alla dessa supersöta alligatorer? Använd din fantasi medan du skapar nya och originella utseenden åt dem i detta onlinebaserade färgläggningsspel. Det finns fyra olika teckningar som du kan färglägga.

 • Titania: Älvornas drottning
  Spela
  Titania: Älvornas drottning
  Spelat 0 gånger

  Välkommen till Titanias rike, ett förtrollat land fyllt med alla sorters mystiska och magiska varelser. Även på ett ställe så ovanligt och spännande som detta, vill Titania se så bra ut som möjligt. Kan du hjälpa henne att skapa en ny magisk stil med fantastiskt smink och klänningar i detta makeover-spel?

 • Sommarfirande
  Spela
  Sommarfirande
  Spelat 64 gånger

  Sommaren har äntligen börjat och nu är det dags för fest! Allt dessa modemedvetna tjejer behöver göra är att bestämma vad de ska ha på sig. Hjälp dem att plocka ut några coola kläder inför denna strålande dag i detta kläd- och designspel.

 • KOGAMA: Sky Land
  Spela
  KOGAMA: Sky Land
  Spelat 199 gånger

  Utforska ett kungarike uppe i skyn i det här populära världsbyggande spelet. Hoppa över enorma hål och se vad som finns bortom alla hörn när du spelar med spelare från hela planeten.

 • Pussel med bondgårdsdjur
  Spela
  Pussel med bondgårdsdjur
  Spelat 0 gånger

  Hur snabbt kan du pussla ihop alla dessa fantastiska bilder av djur i detta onlinebaserade pusselspel? Prova att sätta samman kor, getter och andra kreatur.

 • Dumma sätt att dö på 3: Världsturné
  Spela
  Dumma sätt att dö på 3: Världsturné
  Spelat 0 gånger

  De här klumpiga varelserna är på väg att resa jorden runt. Tyvärr är risken stor att de dör under resans gång. Kan du hjälpa dem att undvika skador i detta härliga och helgalna actionspel? Du hjälper dem att flyga flygplan, ser till att de är säkra medan de surfar på sanddynerna runt de egyptiska pyramiderna och mycket mer!

 • Annies hembakta sötsaker
  Spela
  Annies hembakta sötsaker
  Spelat 35 gånger

  Det finns alltid några läckerheter på menyn i Annies butik, men vad ska hon göra idag? Blir det tårtor, pajer eller en massa smaskiga muffins? Hjälp henne att fatta rätt beslut i detta matlagnings- och affärssimuleringsspel innan hennes första kund anländer!

 • Skapa en rockstjärna
  Spela
  Skapa en rockstjärna
  Spelat 12 gånger

  Du kan skapa din egen rockstjärna med Loli och alla hennes vänner i detta kläd- och designspel. Välj hårfärg, deras outfit och mycket mer!

 • Rosies modevecka
  Spela
  Rosies modevecka
  Spelat 114 gånger

  Vad är hemligheten bakom Rosies fantastiska modekunskaper? Hon gillar att bära många olika typer av kläder. Du kan hjälpa henne att skapa en outfit för varje dag i veckan i detta onlinebaserade kläd- och designspel.

 • Indisk lastbilssimulator 3D
  Spela
  Indisk lastbilssimulator 3D
  Spelat 0 gånger

  Det finns massor av utmanande nivåer och uppdrag som väntar på dig i detta realistiska 3D-körsimuleringsspel. Kommer du att kunna transportera din frakt på ett säkert sätt medan du rör dig genom landsbygden i Indien? Sätt dig bakom ratten på var och en av dessa stora riggar medan du försöker att ta dig till varje avlastningsområde innan tiden går ut.

 • Uppför äventyrsförare
  Spela
  Uppför äventyrsförare
  Spelat 14 gånger

  En episk serie av äventyr och tävlingar väntar på dig på de tropiska öarna i detta tävlingsspel. Hoppa in i en av de här galna bilarna och bege dig mot startlinjen. Ditt nästa race är på väg att börja!

 • Planetpussel
  Spela
  Planetpussel
  Spelat 0 gånger

  Du kan utforska ett helt pusseluniversum i detta onlinespel. Testa vart och ett av dessa pussel som har olika planeter. Du kan också ändra svårighetsgraden om du är sugen på en riktig utmaning.

 • Dinosauriepussel
  Spela
  Dinosauriepussel
  Spelat 19 gånger

  Nu kan du sätta ihop nio fantastiska teckningar av dinosaurier i detta onlinebaserade pusselspel. Klarar du av att pussla samman Tyrannosaurus rex och alla hans dinosaurievänner? Du kan ändra inställningarna och använda så få som 16 stycken pusselbitar, eller så många som 100!

 • Nova Defender
  Spela
  Nova Defender
  Spelat 0 gånger

  En armé av aliens är fast besluten att slå den här futuristiska metropolen till spillror. Kan du låta det hända? Självklart inte! Dyk in i detta realtids strategispelet och visa dem vem som bestämmer i var och en av dessa actionfyllda nivåer. Du kan uppgradera dina försvar och soldater mellan nivåerna med raketgevär, laserpistoler, och mycket mer!

 • Prickiga tjejen: Tungdoktorn
  Spela
  Prickiga tjejen: Tungdoktorn
  Spelat 24 gånger

  Något riktigt konstigt har nyss hänt med Prickiga tjejens tunga. Den berömda superhjälten kan ha fått någon form av infektion! Kan du ge henne en snabb undersökning på läkarmottagningen i detta sjukvårdssimuleringsspel?

 • Pixel konst 3D
  Spela
  Pixel konst 3D
  Spelat 0 gånger

  Du har nog aldrig spelat ett online färgläggningsspel som det här tidigare! Kan du dekorera alla dessa tredimensionella bilder? Du kan färglägga allt från hundar och katter, till cyklar och helikoptrar!

 • Djurtrender: Äventyr på sociala medier
  Spela
  Djurtrender: Äventyr på sociala medier
  Spelat 70 gånger

  Dessa två designers har utmanat varandra till att skapa de bästa kläderna som firar deras respektive favoritdjur. Kan du hjälpa dem att utforma några riktigt originella stilar i detta onlinebaserade kläd- och designspel? De vill verkligen imponera på sina följare i sociala medier!

 • Djurfotofrågesport
  Spela
  Djurfotofrågesport
  Spelat 19 gånger

  Klarar du av att identifiera alla djur korrekt på de här bilderna? Det är enkelt i början, men blir svårare med varje nivå i det här ordpussel- och frågesportsspelet.

 • Gatans frispark 3D
  Spela
  Gatans frispark 3D
  Spelat 76 gånger

  Hur många av dessa frisparkar kommer du att kunna göra i detta 3D-sportspel? Gå till svarta toppen där en folkmassa redan har samlats för att heja på dig. De är alla stora fotbollsfans, och de hoppas att du kan få bollen in i mål varje gång.

 • Color Circles
  Spela
  Color Circles
  Spelat 0 gånger

  Hur många av de här färgfulla prickarna kan du skicka in i den snurrande cirkeln? Du måste ha perfekt timing för att träffa rätt ställe och få dem att hamna i mittcirkeln. bevisa att du har fenomenala reflexer med detta intensiva actionspel.

 • Skjut spelkulor
  Spela
  Skjut spelkulor
  Spelat 0 gånger

  Du kommer att ha hur roligt som helst medan du kämpar dig igenom ett rike fyllt med nöjen och äventyr. Kan du förhindra att kulorna når portalen i var och en av de actionfyllda nivåerna som väntar på dig i detta tre-i-rad-pusselspel?

 • Clash of Tanks
  Spela
  Clash of Tanks
  Spelat 0 gånger

  Vilken sida kommer att dominera i detta realtidsstrategispel? Eller vad som kanske är viktigare, hur många pansarvagnar kommer att hamna i skroten? Använd försiktigt var och en av dina krigsmaskiner när du försöker att förstöra fiendens bas.

 • Cricket hjälten
  Spela
  Cricket hjälten
  Spelat 0 gånger

  Har du vad som krävs för att bli en hjälte för både ditt lag och dina fans i detta sportspel? Greppa en fladdermus och ta reda på om du verkligen kan få publiken att häpna på dessa cricket planer.

 • Ellies lyxliv
  Spela
  Ellies lyxliv
  Spelat 183 gånger

  Ellie lever ett liv i sus och dus, kantat av lyx och mode i detta kläd- och designspel. Du kan följa med henne medan hon skapar många coola outfits och jobbar på att förbättra sin dagliga rutin.

 • Prinsessornas strösselmunkar
  Spela
  Prinsessornas strösselmunkar
  Spelat 0 gånger

  Munkar täckta i färgglatt strössel är ett av den här prinsessans favoritkakor! Det är därför de designar några helgulliga stilar som har inspirerats av dessa. Kan du hjälpa de här moderna kungligheterna att skapa några outfits som är riktigt nätta och stilrena?

 • Ball Surfer 3D
  Spela
  Ball Surfer 3D
  Spelat 860 gånger

  Denna boll åker verkligen runt i detta 3D-actionspel. Hur länge kommer du att kunna hålla den i rörelse? Hjälp den att åka ned längs med plattformarna medan den samlar massor av diamanter. Noggrannhet är verkligen viktigt, så du måste vara försiktig!

 • Hitta olikheterna: Söta bebisar
  Spela
  Hitta olikheterna: Söta bebisar
  Spelat 92 gånger

  De här bedårande bebisarna ser likadana ut ... eller gör de det? Se om du kan hitta alla olikheter i detta gulliga och utmanande pusselspel.

 • Totem förgöraren Redux
  Spela
  Totem förgöraren Redux
  Spelat 0 gånger

  Kan du hålla var och en av dessa förtrollade totems säkra i detta fysikbaserade actionspel? De står alla på en stenplattform. Ta försiktigt bort träblocken under totempålarna samtidigt som du försöker att förhindra att de ramlar ned till marken.

 • Love Balls
  Spela
  Love Balls
  Spelat 512 gånger

  Du kommer definitivt att ha en boll medan du spelar detta fysikbaserade actionspel. Dessa två magiska bollar är kära i varandra. Använd din ritningsförmåga för att skapa linjer och ramper som hjälper dem att nå varandra.

 • Pastelltjejerna
  Spela
  Pastelltjejerna
  Spelat 58 gånger

  Pastellfärger är riktigt populära just nu! Följ med de här tre tjejerna medan de skapar några helt fantastiska stilar i detta onlinebaserade klädspel. De tänker experimentera med coolt smink, fräcka outfits och mycket mer!

 • Spräng hexagonerna
  Spela
  Spräng hexagonerna
  Spelat 69 gånger

  Dessa numrerade hexagoner rör sig långsamt mot din kanon. Om de kommer fram till den kommer den att förstöras! Hur snabbt kommer du att kunna avvärja dem i detta fysikbaserade actionspel? Du måste noggrant välja när du ska använda kanonen för att förstöra så många av dem som möjligt

 • Jaclyns modemånad
  Spela
  Jaclyns modemånad
  Spelat 203 gånger

  Jaclyn vet i stort sett allt som är värt att veta om mode. Följ med henne när hon ska designa en uppsättning imponerande stilar för en hel månad i detta klädspel. Hjälp henne att skapa många coola outfits och mycket mer!

 • Medeltidskamp
  Spela
  Medeltidskamp
  Spelat 97 gånger

  Det är dags att du förbereder dig på en kunglig kraftmätning! Ditt rike invaderades medan du var iväg på ett farligt uppdrag. Kan du ta tillbaka det, en byggnad i taget, i det här storslagna pusselspelet? Matcha brickorna medan du återerövrar allt, från dina medborgares enkla stugor till ditt eget gamla slott!

 • Prinsessorna på vandringsresa
  Spela
  Prinsessorna på vandringsresa
  Spelat 111 gånger

  De här kungligheterna förbereder sig på sin livs resa. De ska ge sig ut på en storslagen vandringsresa i detta klädspel. Kan du hjälpa dem välja ut några magnifika outfits som är både moderna och slitstarka nog att klara av de vandringsleder de ska promenera på?