Spel för en Spelare

 • Piano online
  Spela
  Piano online
  Spelat 1661 gånger

  Spela allt från klassiska symfonier av Beethoven till barnlåtar i detta musikspel. Kan du hålla takten samtidigt som du försöker träffa alla tangenter i precis rätt ögonblick?

 • Fireboy and Watergirl 5: Element
  Spela
  Fireboy and Watergirl 5: Element
  Spelat 36146 gånger

  Fireboy och Watergirl ska påbörja ännu ett spännande äventyr där de samlar in massor av dyrbara ädelstenar. Deras första anhalt är det mystiska skogstemplet. Följ med dem på deras fantastiska resa i detta plattformsspel.

  Fireboy and Watergirl 5: Elements finns också på Google Play.

 • Virtual Piano
  Spela
  Virtual Piano
  Spelat 16605 gånger

  På det här coola virtuella musikinstrumentet kan du förbättra ditt pianospelande. Byt oktav och andra nivåer innan du spelar dina favoritlåtar. Du kan till och med ändra pianotypen som du spelar med olika ljudeffekter.

 • Madalin Stunt Cars 2
  Spela
  Madalin Stunt Cars 2
  Spelat 333868 gånger

  Välj en odödlig sportbil och gör dig redo för att utföra omöjliga stunts. Kan du klara av alla hopp och loopar som du stöter på i det här galna racingspelet?

 • Kärlekstest 3
  Spela
  Kärlekstest 3
  Spelat 94673 gånger

  Är det sann kärlek eller kommer den att rinna ut i sanden? Ta reda på det med kärlekstestet som du hittar i det här onlinespelet. Ange ditt namn och namnet på din kärlek och se vad som händer!

 • Prickig tjej föder tvillingar
  Spela
  Prickig tjej föder tvillingar
  Spelat 8808 gånger

  Den här superhjälten ska precis föda barn! Ta henne snabbt till sjukhuset i det här spelet för tjejer. Kan du se till så att hon har allt hon behöver? Hon behöver sin telefon och alla bebissaker.

 • Den polynesiska prinsessans frisyr
  Spela
  Den polynesiska prinsessans frisyr
  Spelat 20323 gånger

  Den här polynesiska prinsessans hår är hur rufsigt som helst! Ge henne en snabb makeover i det här spelet för tjejer. Kamma hennes hår och skapa en helt ny stil åt henne. Du kan dessutom ge henne helcoola slingor!

 • Hästracing
  Spela
  Hästracing
  Spelat 3965 gånger

  Kan du välja en vinnare i alla dessa spännande race? Placera dina insatser och se om din häst tar sig först över mållinjen i det här spännande racingsimuleringsspelet.

 • Hundkapplöpning
  Spela
  Hundkapplöpning
  Spelat 514 gånger

  Vilken av dessa hundar kommer att vara först över mållinjen i ditt nästa lopp? Välj ut en vovve och förbered dig på att springa i detta 3D-racingspel. Du kan välja dalmatiner, rottweilers, golden retrievers och många fler medan de deltar i tre olika och väldigt spännande tävlingar.

 • Kärlekstest 2.0
  Spela
  Kärlekstest 2.0
  Spelat 221870 gånger

  Passar du och den du är kär i perfekt ihop? Få svaret av den här mystiska maskinen.

 • Table Tennis World Tour
  Spela
  Table Tennis World Tour
  Spelat 86314 gånger

 • Ellies kärleksproblem
  Spela
  Ellies kärleksproblem
  Spelat 11982 gånger

  Dessa två tonåringar är förälskade i varandra men deras kompis är superavundsjuk. Kan du hjälpa dem att bli kära utan att hon får reda på det i det här kysspelet?

 • Goldie-prinsessan hos hudläkaren
  Spela
  Goldie-prinsessan hos hudläkaren
  Spelat 17763 gånger

  Åh nej! Den stackars prinsessan har fått en massa finnar. Ta henne till hudläkaren snabbt! Kan du hjälpa henne att ta bort finnarna och andra fläckar i det här spelet för tjejer?

 • Basketstjärnor 2019
  Spela
  Basketstjärnor 2019
  Spelat 2373 gånger

  Gör gemensam sak med några av världens största basketstjärnor i detta onlinebaserade sportspel. Spela tillsammans med dem i en snabbduell mellan två personer, eller i en hel turnering. Klarar du dig till slutspelet?

 • Love Balls
  Spela
  Love Balls
  Spelat 17285 gånger

  Du kommer definitivt att ha en boll medan du spelar detta fysikbaserade actionspel. Dessa två magiska bollar är kära i varandra. Använd din ritningsförmåga för att skapa linjer och ramper som hjälper dem att nå varandra.

 • My Dolphin Show 7
  Spela
  My Dolphin Show 7
  Spelat 57439 gånger

  Gör dig redo att visa dina senaste delfintrick. Din nästa stora show i poolen ska snart börja!

  IOS link
  Google Play link

 • Roll The Ball
  Spela
  Roll The Ball
  Spelat 441 gånger

  Kan du få bollarna att rulla in i hålen på alla de utmanande nivåerna? Ordna rännorna så att de hamnar på rätt platser i det här knepiga pusselspelet.

 • Xcross Madness
  Spela
  Xcross Madness
  Spelat 16689 gånger

  Gör dig redo för en karriär eller en snabb tur på banan i det här motorcykelspelet i 3D. Välj ett lag och gör dig redo att tävla mot datorer eller spelare från hela världen i läget för flera spelare.

 • Backracing
  Spela
  Backracing
  Spelat 50803 gånger

  Spela ett ruskigt roligt fysikbaserat bil- och mc-racingspel.

  Hill Racing Challenge finns också på Apple App Store och Google Play.

 • Parets nyårsfest
  Spela
  Parets nyårsfest
  Spelat 1349 gånger

  Dessa två söta par är redo för det nya året! Kan du hjälpa dem att sätta ihop coola utstyrslar innan de går till en fantastisk fest i det här partyspelet?

 • Prinsessornas skolförälskelser
  Spela
  Prinsessornas skolförälskelser
  Spelat 2794 gånger

  Dessa tre prinsessor har äntligen bestämt sig för att jaga deras förälskelser. Välj charmiga utstyrslar som hjälper dem att vinna de hetaste killarna i skolans hjärtan. Följ med dem när de skriver perfekta kärleksbrev i det här romantiska makeover-spelet.

 • Subway Surf
  Spela
  Subway Surf
  Spelat 4921 gånger

  En polis är i hälarna på denna tonårsskejtare! Lyckligtvis har han en futuristisk hoverboard med sig! Kan du hjälpa tonåringen att slippa fängelse i detta galna skridskoåkningsspel?

 • Bågskytte världsturné
  Spela
  Bågskytte världsturné
  Spelat 18544 gånger

  Res runt om i världen medan du ger dina virtuella bågskytte färdigheter en rejäl träning. Kan du träffa alla mål i detta realistiska sportspel medan du tävlar på kanterna av snötäckta berg eller på pittoreska fält? Några av målen flyttar på sig eller kräver att du skjuter ballonger, så du får verkligen jobba hårt!

 • Helix Jump Advanced
  Spela
  Helix Jump Advanced
  Spelat 3136 gånger

  Hur länge klarar du av att skydda var och en av dessa färgklumpar från att bli förstörda? Du måste noggrant manövrera dem genom vart och ett av tornen i detta intensiva actionspel. Du kan samla in kraftföremål längs vägen som hjälper dig att demolera allt som står mellan dem och en säker plats.

 • Chrome Dino
  Spela
  Chrome Dino
  Spelat 22270 gånger

  Om denna t-rex ser bekant ut beror det på att han är en stor sak. Nu är den modiga dinosaurien redo att rusa över den här dödliga öknen! Kan du förhindra att han springer in i en kaktus i detta oändliga löparspel?

 • Train Driver Simulator
  Spela
  Train Driver Simulator
  Spelat 2337 gånger

  Har du någonsin velat vara lokförare? Nu kan detta bli verklighet i detta 3D-baserade körsimuleringsspel. Ta plats i loket och se om du pallar trycket att rusa nerför spåret. Du måste ha full koll på hastigheten medan du växlar spår, undviker att kollidera med andra tåg och mycket mer. Kan du få ditt tåg att tuffa in på nästa station i oskadat skick?

 • Adam and Eve 2
  Spela
  Adam and Eve 2
  Spelat 10778 gånger

  Är den här grottmannen fortfarande på jakt efter kärlek? Det verkar så. Kan du hjälpa honom?

 • Speed Racing Pro 2
  Spela
  Speed Racing Pro 2
  Spelat 9274 gånger

  Du väljer hur du vill utmana dina motståndare i det här coola racingspelet. Tävla mot dina motståndare i tidsattack-läge, elimineringslopp och mycket mer.

 • Monster truckar off road
  Spela
  Monster truckar off road
  Spelat 610 gånger

  Gör dig redo att åka off road i en av dessa fantastiska riggar! Hoppa bakom ratten på en monstertruck innan du utforskar en, eller alla tre, kartor i detta online körspel.

 • Serys bröllopskläder
  Spela
  Serys bröllopskläder
  Spelat 459 gånger

  Sery gör sig redo bröllopsdagen. Kan du hjälpa till att sätta ihop hennes klänning i det här kläder-spelet? Hon måste gå igenom alla presentlådor för att hitta allt hon behöver.

 • Ludo Classic
  Spela
  Ludo Classic
  Spelat 2893 gånger

  Du kan spela mot en, två eller till och med tre andra spelare i den här versionen av det klassiska brädspelet. Kan du få alla dina pjäser över brädet före dina motspelare? Kasta tärningarna för att ta reda på det!

 • FRVR-patiens
  Spela
  FRVR-patiens
  Spelat 383591 gånger

  Det finns goda skäl till varför patiens är ett av världens mest populära kortspel. Är du redo för några partier?

  Solitaire FRVR finns också på Apple App Store och Google Play.

 • Wolf Simulator: Wild Animals 3D
  Spela
  Wolf Simulator: Wild Animals 3D
  Spelat 2534 gånger

  Livet är ganska hårt om du är en varg i den här farliga skogen. Som tur är finns det en bondgård eller två i närheten, som alla passar perfekt för en attack, och de har massor av läckra djur du kan jaga. Kan du samla in en massa kött och mynt till dina hungriga vargungar som gnyr i varghålan medan du kämpar för livet i detta 3D-simuleringsspel?

 • Magic Piano Tiles
  Spela
  Magic Piano Tiles
  Spelat 28053 gånger

  Kan du hålla koll på alla tangenter? Du behöver garanterat vara fingerfärdig i detta fartfyllda musikaliska spel. Bara att missa en enda kan visa sig vara katastrofalt!

 • Pixel konst 3D
  Spela
  Pixel konst 3D
  Spelat 2343 gånger

  Du har nog aldrig spelat ett online färgläggningsspel som det här tidigare! Kan du dekorera alla dessa tredimensionella bilder? Du kan färglägga allt från hundar och katter, till cyklar och helikoptrar!

 • Rävsimulator
  Spela
  Rävsimulator
  Spelat 3931 gånger

  Hur känns det att vara en räv? Det är en ganska knepig fråga, men du kan ta reda på svaret i detta helgalna simuleringsspel! Följ med denna virtuella räv medan den letar efter mat, undviker irriterande bönder och försöker leda sin förtjusande familj tillbaka till lyan.