Trollface Quest Spel

 • Troll Face Quest: Horror 2
  Spela
  Troll Face Quest: Horror 2
  Spelat 1804 gånger

  Den världskända rackaren och hans vänner är tillbaka i Troll Face Horror 2. Gör Troll Face sällskap när han gör parodi på några av världens läskigaste filmer och TV-program. 

  Roligheterna tar aldrig slut i det här skojiga skräckspelet. Kommer du kunna lösa pussel med Lovecraft-inspirerade monster, skrämmande tvillingar och en jätteläskig dusch? Precis som i de andra Troll Face Quest-spel finns det bara ett sätt att klara av varje nivå och det är aldrig enkelt! 

  Troll Face Quest: Horror och Five Nights at Freddy's är två liknande onlinespel som du kanske gillar. Om du inte gillar skräck kanske du tycker bättre om Troll Face Quest: TV Shows istället. 

  Spelkontroller

  • FÖRFLYTTA MUSEN för att leta efter lösningar på pusslen.
  • VÄNSTERKLICKA för att välja en möjlig lösning. 

  Om spelutvecklaren

  Troll Face Horror 2 utvecklades av Azerion, ett spelföretag baserat i Nederländerna.

  Spela på mobil 

  Apple App Store och Google Play.

 • Trollface Quest 1
  Spela
  Trollface Quest 1
  Spelat 12346 gånger

  Om du går i skrattskuggans dal, räds inte trollen.

 • Troll Face Quest: Horror
  Spela
  Troll Face Quest: Horror
  Spelat 3097 gånger

 • Trollface Quest: USA Adventure
  Spela
  Trollface Quest: USA Adventure
  Spelat 459 gånger

  Det är dags för Trollface att ge sig ut på vägarna! Du kan följa med honom och hans påhittiga vänner på en resa genom Nordamerika i Trollface Quest: USA Adventure.

  Deras roliga resa tar dem till ikoniska platser över hela landet i detta peka och klicka-spel. Man vet aldrig vilka de kommer möta och spela spratt mot där de drar fram. Troligen stöter de på allt från kändisar till modiga superhjältar. De kanske till och med träffar en viss president som just lagt beslag på topphemlig utrustning! Kan du lösa pusslen på varje knepig nivå? 

  Vill du vara med om fler roliga upptåg i Trollface Quest games? I så fall kan du göra dig redo för massor av skratt i Trollface Quest: Horror och Trollface Quest 1.

  Spelkontroller 

  • ANVÄND MUSEN för att leta efter ledtrådar. 
  • VÄNSTERKLICKA för att välja ett föremål som kan lösa pusslet. 

  Om spelutvecklaren 

  Trollface Quest: USA Adventure är utvecklat av Azerion, ett spelföretag baserat i Nederländerna.

  Spela på mobil 

  Apple App Store och Google Play.

 • Troll face Quest: TV Shows
  Spela
  Troll face Quest: TV Shows
  Spelat 22140 gånger

  Trolla med populära TV-program i det nya och knäppa Troll Face Quest! Det ultimata busstrecksspelet har redan gett sig på memes och professionell idrott. Nu är de tillbaka med ett helt nytt mål: tv-serier! Med över 50 miljoner installationer över hela världen är Troll Face-franchisen idag världens mest framgångsrika busstrecksspel. I Troll Face Quest TV Shows försöker du dominera fullständigt i trollvärlden! Klara av komplicerade pussel och spela spratt med dina favorit tv-serier! När du tar dig fram genom de knivskarpa nivåerna på Troll Face Quest TV Shows stöter du på mängder av scener och karaktärer från olika populära tv-draman, komedier och mycket mer! Netflix & chill? Inte idag! Vem får det sista skrattet! När vintern kommer är zombier redo att trolla istället för att smaska på mänskliga hjärnor! Så du måste förbereda dig på de ultimata trollstriderna med några gula anti-troll-overaller. Och du kanske vill anlita en oärlig advokat eller två, utifall du skulle behöva ett "slipp ut ur trollfängelse"-kort. Det är bara en tidsfråga innan du trollar dig genom portarna till Vita Huset. Du får hoppas att presidenten har ett sinne för humor! Den konstiga och galna världen med lömska pussel och förvirrande dolda objekt på varje nivå i Troll Face Quest TV Shows får dig att vilja slå huvudet i väggen. Se bara till att leta efter en genomgång innan du får en jobbig huvudvärk. Om du låter dig själv bli påverkad kommer dessa galna nivåer av oavbrutet trollande att föra dig hela vägen till psyket! Men om du håller dig lugn och fokuserad så kan du besegra de hämningslösa trollen i deras eget spel! Så gör dig redo för din nästa troll-sändning. Den ska precis börja!

  Troll Face Quest: TV Shows finns också på Apple App Store och Google Play.

 • Trollfejs: memes och tv-program: del 2
  Spela
  Trollfejs: memes och tv-program: del 2
  Spelat 2570 gånger

  Trollfejs och hans gäng med ökända skojare är tillbaka! De har bestämt sig för att reta, skoja med och förlöjliga världens mest kända tv-program och videomemes. Kan du slutföra var och en av de konstiga och helgalna nivåer som de har skapat i det här pusselspelet? Du får umgås med en modig FBI-agent, besättningen på ett rymdskepp och en magisk ponny!

 • Trollface Quest: USA 2
  Spela
  Trollface Quest: USA 2
  Spelat 552 gånger

  Det är dags för ännu en livad bilresa genom USA! Följ med världens mest kända skojare och hans vänner i Trollface Quest: USA 2.

  Vem kommer Trollface ge sig på när han återvänder till härliga USA? Alla möjliga spratt och upptåg kan dyka upp i det här peka och klicka-spelet. Han kan trolla presidenter, kändisar och till och med frihetsgudinnan! 

  Gillar du hyssen och buset i det vanliga Trollface Quest? I så fall borde du även kolla in Trollface Quest: USA Adventure och Trollface Quest: Horror 2

  Spelkontroller 

  • ANVÄND MUSEN för att leta efter ledtrådar och lösningar på varje scenario. 
  • VÄNSTERKLICKA för att välja dem.

   

 • Trollface Quest 2
  Spela
  Trollface Quest 2
  Spelat 3193 gånger

  Locka fram ditt inre troll ... allt handlar om att ha kul.

 • Troll Face Quest: Video Memes and TV Shows:Part 1
  Spela
  Troll Face Quest: Video Memes and TV Shows:Part 1
  Spelat 4612 gånger

  Alla dessa kända videomemes och tv-serier vet inte vad som slog dem när Troll Face dyker upp! Följ med den beryktade prankstern medan han och hans vänner plågar några av dina favoritkaraktärer i detta helt galna onlinespel. Kommer du att kunna lösa alla pussel och komma förbi alla de konstiga och vilda utmaningarna som väntar på dig?

 • Trollsaga
  Spela
  Trollsaga
  Spelat 191 gånger

  Det här trollet ska ut på äventyr. Kanske kommer han att möta några riktiga troll längs vägen?

 • Trollface Quest 5: World Cup 2014
  Spela
  Trollface Quest 5: World Cup 2014
  Spelat 344 gånger

  Fotbolls-VM är spännande, men Trollcupen är ännu bättre. Är du tillräckligt mycket troll för att vinna den?

 • Trollface Quest TrollTube
  Spela
  Trollface Quest TrollTube
  Spelat 8601 gånger

  Trolololo! Trollface trollar TrollTube! Hjälp honom att leta efter några oturliga äventyrare och lösa skojiga, småknäppa pussel i ett peka och klicka-spel som kommer få dig att skrika efter mer. Rulla runt på golvet och skratta!

 • Trollface Quest 3
  Spela
  Trollface Quest 3
  Spelat 601 gånger

  Trollansiktet är tillbaka: du behöver de klurigaste lösningarna för att klara de här pusslen.

 • Troll Face Quest: Video Games 2
  Spela
  Troll Face Quest: Video Games 2
  Spelat 9103 gånger

  De trodde de var säkra. De hade fel! En ny grupp med berömda tv-spelskaraktärer kommer att trollas i det här hysteriska pusselspelet. Kan du störa gravplundrarens äventyr med usla upptåg? Eller förstöra en SIM-ulerad familjs hela dag? Mängder av listiga, utmanande och galna nivåer väntar dig.

 • Trolljakten 2: Pottdrift
  Spela
  Trolljakten 2: Pottdrift
  Spelat 724 gånger

  Allas favorittroll har lagt vantarna på en mycket mäktig potta. Hur långt han kan ta sig? Det är upp till dig.

 • Trollface Quest: Sports
  Spela
  Trollface Quest: Sports
  Spelat 3950 gånger

  Det här trollet tar träning på allvar. Hjälp honom förvandla sin kompis till en riktig biff.

 • Troll Face Quest Internet Memes
  Spela
  Troll Face Quest Internet Memes
  Spelat 13581 gånger

  Troll Face Quest: Internet Memes finns också på Apple App Store och Google Play.

 • Trollface Quest 4: Winter Olympics
  Spela
  Trollface Quest 4: Winter Olympics
  Spelat 2561 gånger

  Everybody’s fav internet troll is heading to the biggest sporting event in the world. Wanna tag along?

 • Troll Face Quest Video Games Halloween
  Spela
  Troll Face Quest Video Games Halloween
  Spelat 1541 gånger

  Det senaste galna äventyret av Troll Face Quest är äntligen här! Ge dig ut på en hysterisk resa med kluriga pussel och försök att reda ut omöjliga situationer när du spelar de mest berömda videospelskaraktärerna i världshistorien. Vi vill inte skämma ut dem, så vi nämner inga namn här, men hjältar från förstapersonsskjutare, italienska rörmokarna, fruktälskande ninjorna, skrämmande orcher, godisfyllda pussel och oskyldiga testobjekt som fastnat i labb med portaler kommer alla att utsättas för Troll Faces galna upptåg. Hur förstår man sig på en obegriplig värld? Är det du eller världen som är galen? Försök att hålla koll på allt när du tar dig igenom 30 galna nivåer, eller tappa kontrollen när du trollas för femtielfte gången.

 • Trollface Quest 13
  Spela
  Trollface Quest 13
  Spelat 1381 gånger

 • Troll Face Quest Video Games
  Spela
  Troll Face Quest Video Games
  Spelat 7721 gånger

  Det senaste galna äventyret med Troll Face Quest är äntligen här! Ge dig ut på en hysterisk resa med kluriga pussel och försök att lösa omöjliga situationer när du spelar de mest berömda videospelskaraktärerna i världshistorien. Vi vill inte skämma ut dem, så vi nämner inga namn, men hjältar från förstapersonsskjutare, italienska rörmokare, fruktälskande ninjor, skrämmande orcher, godisfyllda pussel och oskyldiga testobjekt som fastnat i labb med portaler kommer alla att utsättas för Troll Faces galna upptåg. Hur förstår man sig på en obegriplig värld? Är det du eller världen som är galen? Försök att hålla koll på allt när du tar dig igenom 30 galna nivåer, eller tappa kontrollen när du trollas för femtielfte gången.

 • Trolljakten: Försvar
  Spela
  Trolljakten: Försvar
  Spelat 37 gånger

  Den "evigt ensamme snubben" kommer att få sin natt förstörd av Trollansiktet. Du är den ende som kan stoppa honom!

 • Trollface Clicker
  Spela
  Trollface Clicker
  Spelat 134 gånger

  Gillar du Trolljakten-spel? Gillar du troll? Då är det här spelet helt rätt för dig! Klicka på de fula trollansiktena så mycket du kan och uppgradera din trollarmé till den högsta nivån! Alla troll står redo att följa med dig på ett klick- och trolläventyr!