Pixel-spel

 • Thug Racer
  Spela
  Thug Racer
  Spelat 19414 gånger

  Hej! Är du redo för det här? Hoppa in i bilen och se om du kan undvika att fångas av polisen när du kör genom staden med stil. Kan du träffa alla sparpunkter innan tiden tar slut i det här klassiska racingspelet?

 • Pixel Art: Color by Number
  Spela
  Pixel Art: Color by Number
  Spelat 30445 gånger

  Du kan ändra massor av retro pixelkonst i detta online målningsspel. Zooma in på varje design och välj dina färger. Du kan ge en astronaut en lila rymddräkt, färga en kos fläckar gröna, och så mycket mer!

 • Chrome Dino
  Spela
  Chrome Dino
  Spelat 25910 gånger

  Om denna t-rex ser bekant ut beror det på att han är en stor sak. Nu är den modiga dinosaurien redo att rusa över den här dödliga öknen! Kan du förhindra att han springer in i en kaktus i detta oändliga löparspel?

  Chrome Dino finns också på Apple App Store och Google Play.

 • Pixel konst 3D
  Spela
  Pixel konst 3D
  Spelat 3571 gånger

  Du har nog aldrig spelat ett online färgläggningsspel som det här tidigare! Kan du dekorera alla dessa tredimensionella bilder? Du kan färglägga allt från hundar och katter, till cyklar och helikoptrar!

 • Grindcraft Remasterized
  Spela
  Grindcraft Remasterized
  Spelat 9625 gånger

  Du kan bygga alla sorters saker, soldater och mycket mer i detta fantastiska simuleringsspel. Hantera dina resurser noggrant medan du skapar helt nya världar.

 • Pixelhantverk
  Spela
  Pixelhantverk
  Spelat 1315 gånger

  I det här magiska byggsimuleringsspelet kan du skapa och modifiera ett helt kungarike. Utforska dess vidsträckta landskap och låt fantasin flöda fritt. Du kan också prova på massor av coola verktyg och föremål under din resa.

 • Pixel Gun Apocalypse 3
  Spela
  Pixel Gun Apocalypse 3
  Spelat 35107 gånger

  Spänningen är intensiv i det här onlinespelet för flera spelare. Utmana motståndare från hela världen och kämpa för att hitta mäktiga vapen och döda dem en för en!

 • Glasstuffing 2
  Spela
  Glasstuffing 2
  Spelat 16425 gånger

  Den här tuffa killen är stentuff när det gäller glasstrutar. Hjälp honom att sluka massor av godsaker.

 • Vex 3
  Spela
  Vex 3
  Spelat 7733 gånger

  Hur ska Vex ta sig ur den här knipan? Häng med honom på ännu en plattformsfylld kamp.

 • Block World
  Spela
  Block World
  Spelat 1505 gånger

  Dyk in i en hel 3D-värld i detta upptäcktsspel. Du kan till och med ändra den med alla möjliga sorters coola föremål och andra funktioner. Se hur länge du klarar dig i överlevnadsläget, eller prova fritt spel där du får ännu mer utrymme att utforska världen.

 • Bad Ice Cream 3
  Spela
  Bad Ice Cream 3
  Spelat 38713 gånger
  Break blocks of ice, and eat the fruit to win! Bad Ice-Cream 3 lets you play as vanilla, chocolate, and strawberry frozen treats. You will face hungry animals and monsters in 40 icy levels. Create your own icy barriers for protection!
 • Glasstuffing
  Spela
  Glasstuffing
  Spelat 24468 gånger

  Den här glassen är iskallt tuff! Hjälp den att äta upp och samla ihop goda frukter och godsaker, krossa isblock och mosa hungriga fiender samtidigt som den undviker att bli tillplattad!

 • 10x10 Pixel
  Spela
  10x10 Pixel
  Spelat 606 gånger

  Så många former, så lite tid! Kan du göra plats för alla i 10x10 Pixel

  Se om du kan få plats med alla former på spelbrädet. Vissa är fyrkantiga medan andra är lite skumma eller bara består av någon enstaka pixel. Bilda en hel rad så försvinner den. Det här retroosande 10x10-spelet är något att bita i även för de bästa spelarna. Se om du kan slå dig in på topplistan! 

  Om du är sugen på fler beroendeframkallande pusselspel borde du prova TenTrix och 2020 Blocks

  Spelkontroller 

  • ANVÄND MUSEN för att välja en plats på spelbrädet. 
  • VÄNSTERKLICKA för att placera en form där. 

  Om spelutvecklaren 

  10x10 Pixels släpptes av CoolGames, ett företag som gör fantastiska HTML5-spel.

 • Pixelkrigare
  Spela
  Pixelkrigare
  Spelat 865 gånger

  Zombier och andra onda väsen har infiltrerat denna topphemliga militärbas! Kan du ta kål på dem, en efter en, i detta helgalna actionspel? Ta en slägga och skrid till verket! Du kan också peppra fullt med hål i dem med hjälp av ditt vapen.

 • Strike Combat: Pixel Multiplayer
  Spela
  Strike Combat: Pixel Multiplayer
  Spelat 908 gånger

  Hur många av dessa pixelerade kommandosoldater kan du skjuta ner? Utmana andra spelare från hela världen i detta multiplayer-skjutspel.

 • Habbo klickare
  Spela
  Habbo klickare
  Spelat 622 gånger

  Kommer du att kunna designa det bästa hotellet någonsin i detta retro hanterings- och simuleringsspel? Du kommer att tjäna in pengar som du kan använda till bättre rum och coolare inredning som kommer att locka många gäster.

 • Rädda pixlar
  Spela
  Rädda pixlar
  Spelat 715 gånger

  Hur länge kan din karaktär överleva i detta 3D-skjutspel? Samarbeta med en polis, en bonde, en affärsman eller en sporttjej för en kamp mot mål! Du måste samla på dig vapen och ammunition samt användbara power-ups som pommes frites medan du slåss mot dina fiender.

 • Gruvgrävaren
  Spela
  Gruvgrävaren
  Spelat 511 gånger

  Ännu en hektisk dag i denna hårt arbetande gruvarbetares liv. Han har träd att hugga ner, gruvor att gräva och värdefulla mineraler att samla på sig. Han kommer till och med att behöva laga sina verktyg då och då. Kan du hjälpa honom att uppnå alla dagliga mål i detta retrodoftande onlinespel?

 • Rivningstrubbel i Tokyo
  Spela
  Rivningstrubbel i Tokyo
  Spelat 4788 gånger

  Det är dags att riva Tokyo ...

 • Pixel Apocalypse: Infection Begins
  Spela
  Pixel Apocalypse: Infection Begins
  Spelat 479 gånger

  En mystisk infektion sprider sig snabbt i detta första persons skjutspel. Det verkar göra människor till blodtörstiga zombies! Kan du ta ut dem, och snabbt, med allt från hagelgevär till raketgevär?

 • Kung Fu Fight: Beat 'Em Up
  Spela
  Kung Fu Fight: Beat 'Em Up
  Spelat 1293 gånger

  Denna stackars killens flickvän blev precis kidnappad av en ond ninja. Lyckligtvis är han en kung fu mästare! Följ med honom medan han påbörjar en episk resa för att rädda henne i detta retro-actionspel. Kan du hjälpa honom att slå och sparka sig igenom en armé av obevekliga motståndare? Han kan också tjäna fantastiska uppgraderingar som kommer att förbättra hans kampfärdigheter under vägen.

 • Pixel Apocalypse
  Spela
  Pixel Apocalypse
  Spelat 657 gånger

  Det är apokalyptiskt i den här förstapersonsskjutaren för flera spelare! Dyk ner i vansinnet med en batong och få tag på ett bättre vapen så snabbt som möjligt. Det är det enda sättet du kan överleva utan att sprängas i bitar av spelare från hela världen.

 • Sports Hero
  Spela
  Sports Hero
  Spelat 403 gånger

  En eller två spelare kan njuta av detta retrodoftande sportspel. Här kan du anpassa din spelare innan du deltar i en mängd olika tävlingar som en del av en fantastisk global turnering. Anslut dig till ett av ett flertal internationella lag innan du visar upp dina färdigheter i tyngdlyftning, siktar på guldmedaljen i 100 meter sprint och mycket mer!

 • Battle Royale: Battlepoint.io
  Spela
  Battle Royale: Battlepoint.io
  Spelat 2283 gånger

  Det pågår en strid på gatorna i den här lilla staden. Om du inte vill fyllas med bly eller grillas som en bit fnöske, måste du hitta ett vapen och det snabbt! Eliminera dina fiender med allt från hagelbössor till lasergevär i detta intensiva io-spel. Klockan tickar!

 • Scratch Wars
  Spela
  Scratch Wars
  Spelat 272 gånger

  Get ready for one of the best adventure games out there on the browser, Scratch Wars! Fight against Darth Vader and his minions as you journey through the Death Star.

 • Twin Shot 2
  Spela
  Twin Shot 2
  Spelat 782 gånger

  Fler storslagna strider väntar de här himmelska hjältarna!

 • Gun Dudes
  Spela
  Gun Dudes
  Spelat 975 gånger

  En armé med robotar vill förstöra staden i det här futuristiska actionspelet. Det enda som kan stoppa dem? Två snubbar och deras fantastiska vapen. Följ med när de slåss mot de onda robotarna och tjäna pengar som de behöver för att köpa ännu bättre vapen mellan striderna.

 • Extrem strid: Pixel royal
  Spela
  Extrem strid: Pixel royal
  Spelat 978 gånger

  Gör dig redo för en episk strid i detta multiplayer skjutspel. Du kan utmana andra spelare från hela världen. Anpassa din karaktär och dina vapen innan du tar dig an handgemäng.

 • Pixel Patch
  Spela
  Pixel Patch
  Spelat 852 gånger

  Kan du få fram bilden i den här pixelröran?

 • Pixel Gun Apocalypse 4
  Spela
  Pixel Gun Apocalypse 4
  Spelat 1610 gånger

  Saker och ting börjar bli apokalyptiska i det här förstapersonsskjutspelet. Utmana spelare från hela världen och ge dig på soldater och hungriga monster. Se till att välja vapen på ett smart sätt innan du sätter igång!

 • Pixel Gun Apocalypse 7
  Spela
  Pixel Gun Apocalypse 7
  Spelat 1265 gånger

  Det är ingen bra tid att vara en kommandosoldat som består av pixlar i detta skjutspel för flera spelare! Hur länge kan du hålla dig vid liv medan du försöker besegra dina motståndare? Ta ett vapen och sätt igång!

 • Pixel Wars of Heroes
  Spela
  Pixel Wars of Heroes
  Spelat 979 gånger

  Kommer du att tävla med den goda eller onda sidan i det här underbara förstapersonsactionspelet för flera spelare? Utmana spelare från hela världen med allt från machetes till maskingevär.

 • I Wanna Be The Guy
  Spela
  I Wanna Be The Guy
  Spelat 310 gånger

  I wanna be that guy... No you don't!! find the way out on this funny crazy game inspired by popular games like Mario Cat and Give up!

 • Scratch Wars
  Spela
  Scratch Wars
  Spelat 434 gånger

  Gör dig redo för ett av de bästa äventyrsspelen i webbläsare som finns Scratch Wars! Slåss mot Darth Vader och hans medhjälpare när du reser genom Dödsstjärnan.

 • Trap Adventure 2
  Spela
  Trap Adventure 2
  Spelat 4167 gånger

  Du behöver nerver av stål och snabba reflexer för att ens ta dig förbi de första skärmarna i det här supertuffa retroactionspelet. Följ med den modiga äventyraren när han går in i en grotta. Kan du hjälpa honom att hitta alla onda och smarta fällor som försöker slita honom i stycken?

 • Final Ninja
  Spela
  Final Ninja
  Spelat 120 gånger

  Världens bästa ninja har gått i pension men tänker utföra ett sista uppdrag ...