Pixel-spel

 • Bad Ice Cream 3
  Spela
  Bad Ice Cream 3
  Spelat 31852 gånger

  Break blocks of ice, and eat the fruit to win! Bad Ice-Cream 3 lets you play as vanilla, chocolate, and strawberry frozen treats. You will face hungry animals and monsters in 40 icy levels. Create your own icy barriers for protection!

 • Pixel Gun Apocalypse 3
  Spela
  Pixel Gun Apocalypse 3
  Spelat 28176 gånger

  Spänningen är intensiv i det här onlinespelet för flera spelare. Utmana motståndare från hela världen och kämpa för att hitta mäktiga vapen och döda dem en för en!

 • Pixel Art: Color by Number
  Spela
  Pixel Art: Color by Number
  Spelat 26178 gånger

  Du kan ändra massor av retro pixelkonst i detta online målningsspel. Zooma in på varje design och välj dina färger. Du kan ge en astronaut en lila rymddräkt, färga en kos fläckar gröna, och så mycket mer!

 • Glasstuffing
  Spela
  Glasstuffing
  Spelat 21676 gånger

  Den här glassen är iskallt tuff! Hjälp den att äta upp och samla ihop goda frukter och godsaker, krossa isblock och mosa hungriga fiender samtidigt som den undviker att bli tillplattad!

 • Chrome Dino
  Spela
  Chrome Dino
  Spelat 17179 gånger

  Om denna t-rex ser bekant ut beror det på att han är en stor sak. Nu är den modiga dinosaurien redo att rusa över den här dödliga öknen! Kan du förhindra att han springer in i en kaktus i detta oändliga löparspel?

 • Thug Racer
  Spela
  Thug Racer
  Spelat 14347 gånger

  Hej! Är du redo för det här? Hoppa in i bilen och se om du kan undvika att fångas av polisen när du kör genom staden med stil. Kan du träffa alla sparpunkter innan tiden tar slut i det här klassiska racingspelet?

 • Glasstuffing 2
  Spela
  Glasstuffing 2
  Spelat 13655 gånger

  Den här tuffa killen är stentuff när det gäller glasstrutar. Hjälp honom att sluka massor av godsaker.

 • Grindcraft Remasterized
  Spela
  Grindcraft Remasterized
  Spelat 6849 gånger

  Du kan bygga alla sorters saker, soldater och mycket mer i detta fantastiska simuleringsspel. Hantera dina resurser noggrant medan du skapar helt nya världar.

 • Vex 3
  Spela
  Vex 3
  Spelat 6572 gånger

  Hur ska Vex ta sig ur den här knipan? Häng med honom på ännu en plattformsfylld kamp.

 • Rivningstrubbel i Tokyo
  Spela
  Rivningstrubbel i Tokyo
  Spelat 4652 gånger

  Det är dags att riva Tokyo ...

 • Krossa pixlar
  Spela
  Krossa pixlar
  Spelat 3873 gånger

  Para ihop alla föremålen innan tiden är ute i det här pusselspelet i gammal pixelstil.

 • Combat Pixel Arena 3D: Fury Man
  Spela
  Combat Pixel Arena 3D: Fury Man
  Spelat 3053 gånger

  Hur länge kan du överleva i dessa spännande strider? Kämpa dig fram i arenan när du tävlar mot spelare från hela världen. Kommer du att dominera eller kommer du att förlora i det här actionspelet för flera spelare?

 • Impossible Game 2
  Spela
  Impossible Game 2
  Spelat 2260 gånger

  Denna lilla prick försöker att hitta hem, men det verkar vara direkt omöjligt. Kan du hjälpa honom att försöka i detta retro actionspel? Han måste nå kontrollpunkter medan han undviker spikar och andra faror.

 • Pixel Gun Apocalypse 5
  Spela
  Pixel Gun Apocalypse 5
  Spelat 2211 gånger

  Hoppa in i nya strider i det här actionspelet i 3D. Kämpa mot spelare från hela världen medan du letar efter vapen och undviker deras attacker. Och det finns mängder av coola stridsarenor att välja mellan.

 • Trap Adventure 2
  Spela
  Trap Adventure 2
  Spelat 2130 gånger

  Du behöver nerver av stål och snabba reflexer för att ens ta dig förbi de första skärmarna i det här supertuffa retroactionspelet. Följ med den modiga äventyraren när han går in i en grotta. Kan du hjälpa honom att hitta alla onda och smarta fällor som försöker slita honom i stycken?

 • Battle Royale: Battlepoint.io
  Spela
  Battle Royale: Battlepoint.io
  Spelat 1910 gånger

  Det pågår en strid på gatorna i den här lilla staden. Om du inte vill fyllas med bly eller grillas som en bit fnöske, måste du hitta ett vapen och det snabbt! Eliminera dina fiender med allt från hagelbössor till lasergevär i detta intensiva io-spel. Klockan tickar!

 • Pixel Gun Apocalypse 4
  Spela
  Pixel Gun Apocalypse 4
  Spelat 1489 gånger

  Saker och ting börjar bli apokalyptiska i det här förstapersonsskjutspelet. Utmana spelare från hela världen och ge dig på soldater och hungriga monster. Se till att välja vapen på ett smart sätt innan du sätter igång!

 • Block World
  Spela
  Block World
  Spelat 1030 gånger

  Dyk in i en hel 3D-värld i detta upptäcktsspel. Du kan till och med ändra den med alla möjliga sorters coola föremål och andra funktioner. Se hur länge du klarar dig i överlevnadsläget, eller prova fritt spel där du får ännu mer utrymme att utforska världen.

 • Dinosaurier på flykt
  Spela
  Dinosaurier på flykt
  Spelat 999 gånger

  Fly från domedagsmuren och hitta fram till dinosauriernas fristad!

 • Let's Worm
  Spela
  Let's Worm
  Spelat 949 gånger

  Maskar lever ett tråkigt liv men den här masken är ute på ett spännande äventyr. Kan du se till så att han inte skivas, tärnas eller slits i bitar i det här retroactionspelet? Han måste ducka från de snurrande klingorna och slåss mot arga mullvader som dyker upp då och då, när han utforskar bilskrotar och flera andra konstiga och vilda platser.

 • Kung Fu Fight: Beat 'Em Up
  Spela
  Kung Fu Fight: Beat 'Em Up
  Spelat 948 gånger

  Denna stackars killens flickvän blev precis kidnappad av en ond ninja. Lyckligtvis är han en kung fu mästare! Följ med honom medan han påbörjar en episk resa för att rädda henne i detta retro-actionspel. Kan du hjälpa honom att slå och sparka sig igenom en armé av obevekliga motståndare? Han kan också tjäna fantastiska uppgraderingar som kommer att förbättra hans kampfärdigheter under vägen.

 • Extrem strid: Pixel royal
  Spela
  Extrem strid: Pixel royal
  Spelat 935 gånger

  Gör dig redo för en episk strid i detta multiplayer skjutspel. Du kan utmana andra spelare från hela världen. Anpassa din karaktär och dina vapen innan du tar dig an handgemäng.

 • Advanced Pixel Apocalypse 3
  Spela
  Advanced Pixel Apocalypse 3
  Spelat 916 gånger

  Hur många kan du döda i det här förstapersonsactionspelet i 3D? Hoppa bakom väggarna och döda dina motståndare när du spränger dig fram genom en pixelvärld

 • Pixel Patch
  Spela
  Pixel Patch
  Spelat 807 gånger

  Kan du få fram bilden i den här pixelröran?

 • Pixwars
  Spela
  Pixwars
  Spelat 786 gånger

  Testa på två olika episka strider i det här förstapersonsactionspelet för flera spelare. Utmana en soldatgrupp eller slåss mot en tuff zombiehord. Du kommer hur som helst att tävla tillsammans med spelare från hela världen.

 • Pixel Wars of Heroes
  Spela
  Pixel Wars of Heroes
  Spelat 759 gånger

  Kommer du att tävla med den goda eller onda sidan i det här underbara förstapersonsactionspelet för flera spelare? Utmana spelare från hela världen med allt från machetes till maskingevär.

 • Pixelhantverk
  Spela
  Pixelhantverk
  Spelat 758 gånger

  I det här magiska byggsimuleringsspelet kan du skapa och modifiera ett helt kungarike. Utforska dess vidsträckta landskap och låt fantasin flöda fritt. Du kan också prova på massor av coola verktyg och föremål under din resa.

 • Pixel Warfare 3: Youtubers
  Spela
  Pixel Warfare 3: Youtubers
  Spelat 642 gånger

  Några berömda YouTube-stjärnor ska tävla mot sina likar på den här dödliga arenan. Delta i kampen och se om du kan krossa de galna kändisarna i det här roliga skjutspelet i 3D för flera spelare.

 • Pixelkrigare
  Spela
  Pixelkrigare
  Spelat 638 gånger

  Zombier och andra onda väsen har infiltrerat denna topphemliga militärbas! Kan du ta kål på dem, en efter en, i detta helgalna actionspel? Ta en slägga och skrid till verket! Du kan också peppra fullt med hål i dem med hjälp av ditt vapen.

 • Rivningstrubbel i New York
  Spela
  Rivningstrubbel i New York
  Spelat 579 gånger

  Så mycket att riva, så ont om tid.

 • Strike Combat: Pixel Multiplayer
  Spela
  Strike Combat: Pixel Multiplayer
  Spelat 566 gånger

  Hur många av dessa pixelerade kommandosoldater kan du skjuta ner? Utmana andra spelare från hela världen i detta multiplayer-skjutspel.

 • Tiny Alien
  Spela
  Tiny Alien
  Spelat 537 gånger

  Det onda imperiet har stulit en samling ädelstenar! Nu hänger det på denna lilla utomjording att ta tillbaka dem i detta retrodoftande actionspel. Följ med honom och hans vän på deras storslagna uppdrag medan de duckar för laserattacker och infiltrerar det onda imperiets rymdskepp.

 • Rädda pixlar
  Spela
  Rädda pixlar
  Spelat 521 gånger

  Hur länge kan din karaktär överleva i detta 3D-skjutspel? Samarbeta med en polis, en bonde, en affärsman eller en sporttjej för en kamp mot mål! Du måste samla på dig vapen och ammunition samt användbara power-ups som pommes frites medan du slåss mot dina fiender.

 • Pixel konst 3D
  Spela
  Pixel konst 3D
  Spelat 518 gånger

  Du har nog aldrig spelat ett online färgläggningsspel som det här tidigare! Kan du dekorera alla dessa tredimensionella bilder? Du kan färglägga allt från hundar och katter, till cyklar och helikoptrar!

 • Rotera
  Spela
  Rotera
  Spelat 507 gånger

  Den här stackars killen är instängd i ett labb fyllt med superskarpa spikar och andra faror. Lyckligtvis kan han få hela stället att rotera med en enkel knapptryckning. Kan du hjälpa honom att nå utgångarna och så småningom sätta sig i säkerhet i detta spännande actionspel?

 • Pixel Quest
  Spela
  Pixel Quest
  Spelat 488 gånger