Pixel-spel

 • Pixel Art: Color by Number
  Spela
  Pixel Art: Color by Number
  Spelat 29384 gånger

  Du kan ändra massor av retro pixelkonst i detta online målningsspel. Zooma in på varje design och välj dina färger. Du kan ge en astronaut en lila rymddräkt, färga en kos fläckar gröna, och så mycket mer!

 • Chrome Dino
  Spela
  Chrome Dino
  Spelat 22270 gånger

  Om denna t-rex ser bekant ut beror det på att han är en stor sak. Nu är den modiga dinosaurien redo att rusa över den här dödliga öknen! Kan du förhindra att han springer in i en kaktus i detta oändliga löparspel?

 • Pixel konst 3D
  Spela
  Pixel konst 3D
  Spelat 2343 gånger

  Du har nog aldrig spelat ett online färgläggningsspel som det här tidigare! Kan du dekorera alla dessa tredimensionella bilder? Du kan färglägga allt från hundar och katter, till cyklar och helikoptrar!

 • Thug Racer
  Spela
  Thug Racer
  Spelat 18156 gånger

  Hej! Är du redo för det här? Hoppa in i bilen och se om du kan undvika att fångas av polisen när du kör genom staden med stil. Kan du träffa alla sparpunkter innan tiden tar slut i det här klassiska racingspelet?

 • Grindcraft Remasterized
  Spela
  Grindcraft Remasterized
  Spelat 8587 gånger

  Du kan bygga alla sorters saker, soldater och mycket mer i detta fantastiska simuleringsspel. Hantera dina resurser noggrant medan du skapar helt nya världar.

 • Glasstuffing 2
  Spela
  Glasstuffing 2
  Spelat 14953 gånger

  Den här tuffa killen är stentuff när det gäller glasstrutar. Hjälp honom att sluka massor av godsaker.

 • Pixel Apocalypse
  Spela
  Pixel Apocalypse
  Spelat 437 gånger

  Det är apokalyptiskt i den här förstapersonsskjutaren för flera spelare! Dyk ner i vansinnet med en batong och få tag på ett bättre vapen så snabbt som möjligt. Det är det enda sättet du kan överleva utan att sprängas i bitar av spelare från hela världen.

 • Glasstuffing
  Spela
  Glasstuffing
  Spelat 23242 gånger

  Den här glassen är iskallt tuff! Hjälp den att äta upp och samla ihop goda frukter och godsaker, krossa isblock och mosa hungriga fiender samtidigt som den undviker att bli tillplattad!

 • Pixel Gun Apocalypse 3
  Spela
  Pixel Gun Apocalypse 3
  Spelat 32474 gånger

  Spänningen är intensiv i det här onlinespelet för flera spelare. Utmana motståndare från hela världen och kämpa för att hitta mäktiga vapen och döda dem en för en!

 • Vex 3
  Spela
  Vex 3
  Spelat 7452 gånger

  Hur ska Vex ta sig ur den här knipan? Häng med honom på ännu en plattformsfylld kamp.

 • Pixelhantverk
  Spela
  Pixelhantverk
  Spelat 1104 gånger

  I det här magiska byggsimuleringsspelet kan du skapa och modifiera ett helt kungarike. Utforska dess vidsträckta landskap och låt fantasin flöda fritt. Du kan också prova på massor av coola verktyg och föremål under din resa.

 • Block World
  Spela
  Block World
  Spelat 1348 gånger

  Dyk in i en hel 3D-värld i detta upptäcktsspel. Du kan till och med ändra den med alla möjliga sorters coola föremål och andra funktioner. Se hur länge du klarar dig i överlevnadsläget, eller prova fritt spel där du får ännu mer utrymme att utforska världen.

 • Strike Combat: Pixel Multiplayer
  Spela
  Strike Combat: Pixel Multiplayer
  Spelat 767 gånger

  Hur många av dessa pixelerade kommandosoldater kan du skjuta ner? Utmana andra spelare från hela världen i detta multiplayer-skjutspel.

 • Twin Shot 2
  Spela
  Twin Shot 2
  Spelat 551 gånger

  Fler storslagna strider väntar de här himmelska hjältarna!

 • Gun Dudes
  Spela
  Gun Dudes
  Spelat 708 gånger

  En armé med robotar vill förstöra staden i det här futuristiska actionspelet. Det enda som kan stoppa dem? Två snubbar och deras fantastiska vapen. Följ med när de slåss mot de onda robotarna och tjäna pengar som de behöver för att köpa ännu bättre vapen mellan striderna.

 • Paintball Fun: 3D Pixel
  Spela
  Paintball Fun: 3D Pixel
  Spelat 296 gånger

  Slå dig fram genom ett slott eller utmana dina konkurrenter mitt i en snöstorm i detta skjutspel för flera spelare. Kan du peppra dem med en massa paintballs innan de ens riktar sina vapen mot dig?

 • Scratch Wars
  Spela
  Scratch Wars
  Spelat 270 gånger

  Get ready for one of the best adventure games out there on the browser, Scratch Wars! Fight against Darth Vader and his minions as you journey through the Death Star.

 • Pixelkrigare
  Spela
  Pixelkrigare
  Spelat 754 gånger

  Zombier och andra onda väsen har infiltrerat denna topphemliga militärbas! Kan du ta kål på dem, en efter en, i detta helgalna actionspel? Ta en slägga och skrid till verket! Du kan också peppra fullt med hål i dem med hjälp av ditt vapen.

 • Rädda pixlar
  Spela
  Rädda pixlar
  Spelat 653 gånger

  Hur länge kan din karaktär överleva i detta 3D-skjutspel? Samarbeta med en polis, en bonde, en affärsman eller en sporttjej för en kamp mot mål! Du måste samla på dig vapen och ammunition samt användbara power-ups som pommes frites medan du slåss mot dina fiender.

 • Pixel Apocalypse: Infection Begins
  Spela
  Pixel Apocalypse: Infection Begins
  Spelat 385 gånger

  En mystisk infektion sprider sig snabbt i detta första persons skjutspel. Det verkar göra människor till blodtörstiga zombies! Kan du ta ut dem, och snabbt, med allt från hagelgevär till raketgevär?

 • Pixel Wars of Heroes
  Spela
  Pixel Wars of Heroes
  Spelat 865 gånger

  Kommer du att tävla med den goda eller onda sidan i det här underbara förstapersonsactionspelet för flera spelare? Utmana spelare från hela världen med allt från machetes till maskingevär.

 • Bad Ice Cream 3
  Spela
  Bad Ice Cream 3
  Spelat 34843 gånger

  Break blocks of ice, and eat the fruit to win! Bad Ice-Cream 3 lets you play as vanilla, chocolate, and strawberry frozen treats. You will face hungry animals and monsters in 40 icy levels. Create your own icy barriers for protection!

 • Battle Royale: Battlepoint.io
  Spela
  Battle Royale: Battlepoint.io
  Spelat 2038 gånger

  Det pågår en strid på gatorna i den här lilla staden. Om du inte vill fyllas med bly eller grillas som en bit fnöske, måste du hitta ett vapen och det snabbt! Eliminera dina fiender med allt från hagelbössor till lasergevär i detta intensiva io-spel. Klockan tickar!

 • Kung Fu Fight: Beat 'Em Up
  Spela
  Kung Fu Fight: Beat 'Em Up
  Spelat 1237 gånger

  Denna stackars killens flickvän blev precis kidnappad av en ond ninja. Lyckligtvis är han en kung fu mästare! Följ med honom medan han påbörjar en episk resa för att rädda henne i detta retro-actionspel. Kan du hjälpa honom att slå och sparka sig igenom en armé av obevekliga motståndare? Han kan också tjäna fantastiska uppgraderingar som kommer att förbättra hans kampfärdigheter under vägen.

 • Habbo klickare
  Spela
  Habbo klickare
  Spelat 545 gånger

  Kommer du att kunna designa det bästa hotellet någonsin i detta retro hanterings- och simuleringsspel? Du kommer att tjäna in pengar som du kan använda till bättre rum och coolare inredning som kommer att locka många gäster.

 • Gruvgrävaren
  Spela
  Gruvgrävaren
  Spelat 484 gånger

  Ännu en hektisk dag i denna hårt arbetande gruvarbetares liv. Han har träd att hugga ner, gruvor att gräva och värdefulla mineraler att samla på sig. Han kommer till och med att behöva laga sina verktyg då och då. Kan du hjälpa honom att uppnå alla dagliga mål i detta retrodoftande onlinespel?

 • Pixel Gun Apocalypse 4
  Spela
  Pixel Gun Apocalypse 4
  Spelat 1539 gånger

  Saker och ting börjar bli apokalyptiska i det här förstapersonsskjutspelet. Utmana spelare från hela världen och ge dig på soldater och hungriga monster. Se till att välja vapen på ett smart sätt innan du sätter igång!

 • Pixel Gun Apocalypse 7
  Spela
  Pixel Gun Apocalypse 7
  Spelat 1184 gånger

  Det är ingen bra tid att vara en kommandosoldat som består av pixlar i detta skjutspel för flera spelare! Hur länge kan du hålla dig vid liv medan du försöker besegra dina motståndare? Ta ett vapen och sätt igång!

 • Scratch Wars
  Spela
  Scratch Wars
  Spelat 430 gånger

  Gör dig redo för ett av de bästa äventyrsspelen i webbläsare som finns Scratch Wars! Slåss mot Darth Vader och hans medhjälpare när du reser genom Dödsstjärnan.

 • Pixel Gun Apocalypse 5
  Spela
  Pixel Gun Apocalypse 5
  Spelat 2289 gånger

  Hoppa in i nya strider i det här actionspelet i 3D. Kämpa mot spelare från hela världen medan du letar efter vapen och undviker deras attacker. Och det finns mängder av coola stridsarenor att välja mellan.

 • Extrem strid: Pixel royal
  Spela
  Extrem strid: Pixel royal
  Spelat 978 gånger

  Gör dig redo för en episk strid i detta multiplayer skjutspel. Du kan utmana andra spelare från hela världen. Anpassa din karaktär och dina vapen innan du tar dig an handgemäng.

 • Pixel Patch
  Spela
  Pixel Patch
  Spelat 812 gånger

  Kan du få fram bilden i den här pixelröran?

 • I Wanna Be The Guy
  Spela
  I Wanna Be The Guy
  Spelat 224 gånger

  I wanna be that guy... No you don't!! find the way out on this funny crazy game inspired by popular games like Mario Cat and Give up!

 • Trap Adventure 2
  Spela
  Trap Adventure 2
  Spelat 2952 gånger

  Du behöver nerver av stål och snabba reflexer för att ens ta dig förbi de första skärmarna i det här supertuffa retroactionspelet. Följ med den modiga äventyraren när han går in i en grotta. Kan du hjälpa honom att hitta alla onda och smarta fällor som försöker slita honom i stycken?

 • Sports Hero
  Spela
  Sports Hero
  Spelat 319 gånger

  En eller två spelare kan njuta av detta retrodoftande sportspel. Här kan du anpassa din spelare innan du deltar i en mängd olika tävlingar som en del av en fantastisk global turnering. Anslut dig till ett av ett flertal internationella lag innan du visar upp dina färdigheter i tyngdlyftning, siktar på guldmedaljen i 100 meter sprint och mycket mer!

 • Superfighters
  Spela
  Superfighters
  Spelat 452 gånger

  Punch your way to fame and fortune in this old school brawler. Lots of bad guys are waiting for you.