Please enter your year of birth

Before you can continue you must enter your year of birth

Kategorier

spel

Inga spel hittades.

Om Våra Överlevnadsspel

Faran lurar runt nästan varje hörn i våra överlevnadsspel. De kan bli ganska intensiva! Klarar du av att överlista och överleva dina fiender? Du kommer möta skoningslösa psykopater och några riktigt obehagliga monster som helt klart har alldeles för mycket fritid. Det finns också fler fällor du måste hantera i äventyrsspelen. Se upp för giftiga pilar när du springer över kollapsande plattformar och ge dig ut på jakt efter uråldriga artefakter.

Alla zombier i vår spännande samling rysarspel håller dig på helspänn. Men du vet väl hur man hanterar dem? Använd massor av häftiga vapen för att skicka tillbaka dem till graven! Det finns också några rollspel i den här kategorin. Hantera dina resurser och allierade på bästa sätt för att överleva i kungariken fulla av faror. Kan du överleva en dag till i de här spännande onlinespelen?

Bästa tips och trick för överlevnadsspel?

Det beror helt på vilken typ av överlevnadsspel du spelar, men här är några grundläggande tips. Målet med de här spelen, om du inte redan kommit på det, är att överleva så länge som möjligt. Det kan innebära att samla på sig livsviktiga resurser och bara använda dem när det är absolut nödvändigt. I till exempel ett zombiespel kan det vara bra att undvika en grupp odöda och smyga förbi dem istället för att attackera, särskilt om du redan har ont om kulor.

Det kan också hjälpa att inse att det är en del av spelet att dö om och om igen. Använd varje förlust som ett tillfälle att lära dig mer om dina fiender eller upplägget på ett område som du behöver ta dig igenom. Och framför allt: Slåss smartare, inte hårdare. Lista ut vilka vapen som fungerar bäst, hur mycket stryk dina karaktärer tål innan de kastar in handduken och de bästa sätten att slåss med dina fiender... eller att undvika dem helt. Det här är bara några av taktikerna som kan hjälpa dig att lyckas när du spelar de här grymma onlinespelen.

Vilka är de bästa Överlevnads Spelen?

Vilka är de bästa Överlevnads Spelen till mobil?