klicka Spel

 • Love Balls
  Spela
  Love Balls
  Spelat 13612 gånger

  Du kommer definitivt att ha en boll medan du spelar detta fysikbaserade actionspel. Dessa två magiska bollar är kära i varandra. Använd din ritningsförmåga för att skapa linjer och ramper som hjälper dem att nå varandra.

 • Piano online
  Spela
  Piano online
  Spelat 1231 gånger

  Spela allt från klassiska symfonier av Beethoven till barnlåtar i detta musikspel. Kan du hålla takten samtidigt som du försöker träffa alla tangenter i precis rätt ögonblick?

 • Puppet Killer
  Spela
  Puppet Killer
  Spelat 1781 gånger

  Kan den här tygdockan dödas? Det är dags att ta reda på det i det här helt galna actionspelet. Kasta knivar på honom medan du tjänar in de mynt du behöver för att köpa mer kraftfulla vapen. Kanske ett maskingevär klarar av jobbet? Eller måste du köpa en stridsvagn för att ta kål på honom?

 • Traffic Run!
  Spela
  Traffic Run!
  Spelat 4735 gånger

  Se upp! Det är tung trafik på alla de vägarna i detta spännande körspel. Klarar du av att få din bil över mållinjen på varje utmanande nivå? Du måste smälta in i trafiken, undvika bussar och ta dig över motorvägar med fyra körfält. Det blir inte lätt!

 • Streckgubbarnas kamp
  Spela
  Streckgubbarnas kamp
  Spelat 1439 gånger

  De här orädda streckgubbarna är klara för strid! Häng med när de slår och sparkar sig igenom massor av fantastiska nivåer i detta helgalna actionspel. Du kan följa med dessa modiga krigare i berättelseläget, eller bara strida tillsammans med dem i en ändlös kamp.

 • TenTrix
  Spela
  TenTrix
  Spelat 260540 gånger

  Hur långt kan du komma innan du får slut på utrymme i det här helt nya pusslet? Ta reda på det i TenTrix!

 • Super Buddy Kick
  Spela
  Super Buddy Kick
  Spelat 4747 gånger

  Här är någon du verkligen kan puckla på! Den här dockan kommer att förbli din kompis trots att du slår honom gul och blå med allt från granater till dina egna nävar i detta märkliga och originella actionspel. Varje gång du slår honom tjänar du in pengar som du kan spendera på uppgraderingar och bättre vapen, t.ex. pistoler och maskingevär!

 • Smash Hit
  Spela
  Smash Hit
  Spelat 1368 gånger

  Hur länge klarar du av att fortsätta framåt genom detta mystiska laboratorium? Använd dina kraftfulla sfärer för att krossa allt du kan i detta 3D-actionspel. Du måste hålla jämna steg med mätaren medan du förstör så många trianglar och lådor du kan.

 • Afterlife: The game
  Spela
  Afterlife: The game
  Spelat 3059 gånger

  Livet kan vara tufft. Efterlivet är inte mycket bättre. Fråga bara detta spöke! Han har massor av saker att göra ikväll i detta roliga onlinespel. Kan du hjälpa honom att lära sig att flyga, hemsöka sin gamla chef, skydda sin fru från igelkottar och ninjor i parken och ta sig igenom hans första stand-up gig?

 • Poop It
  Spela
  Poop It
  Spelat 1821 gånger

  Det här galna onlinespelet är skitigt värre! Hur snabbt kan du klara av alla konstiga och vilda minispel? Ta dig genom skiten, matcha ihop dem efter färg och mycket mer. Försök att hinna med tiden så att du inte spolas ner!

 • Pengaklickare
  Spela
  Pengaklickare
  Spelat 1147 gånger

  Berömdhet och lycka är bara några få klick bort i detta berömda onlinespel. Följ denna ambitiösa affärsman medan han försöker bli rik. Se till att spendera lite kontanter på hjälpsamma boosters längs med vägen.

 • Cookie Clicker
  Spela
  Cookie Clicker
  Spelat 228 gånger

  Lyckas du imponera med dina bakverk i detta helgalna klickspel? Tillverka mängder av läckra kakor så snabbt du kan. På nolltid kommer du att gå från att vara grannskapets superkock till en storslagen kulinarisk mästare!

 • Hack!
  Spela
  Hack!
  Spelat 4213 gånger

  Kan du bli en elithackare i det här retrosimuleringsspelet? Invadera andra personers datorer medan du dricker kaffe och får värdefull valuta som kallas bits. De kommer aldrig att förstå vad som hände!

 • Idle Hacker
  Spela
  Idle Hacker
  Spelat 1163 gånger

  Vägen till att bli en av världens bästa hackare börjar här. Kan du styra internet i detta onlinesimuleringsspel? Du måste förbättra dina färdigheter och tjäna massor av virtuell valuta medan du hackar dig igenom säkerhetssystemen hos flera väldigt mäktiga företag.

 • Perfekt piano
  Spela
  Perfekt piano
  Spelat 2712 gånger

  Kan du träffa alla tangenter i detta musikaliska pusselspel? Gör ditt bästa för att framföra en cool låt utan att missa en enda not.

 • Habbo klickare
  Spela
  Habbo klickare
  Spelat 523 gånger

  Kommer du att kunna designa det bästa hotellet någonsin i detta retro hanterings- och simuleringsspel? Du kommer att tjäna in pengar som du kan använda till bättre rum och coolare inredning som kommer att locka många gäster.

 • Isigt lila huvud 2
  Spela
  Isigt lila huvud 2
  Spelat 460 gånger

  Detta magiska lila huvud vill resa över hela världen! Samtidigt som han kanske inte har några armar eller ben har han förmågan att förvandlas till is! Kan du hjälpa honom att glida igenom varje nivå i detta fysikbaserade actionspel? Han kommer att resa via post i en kartong till några av världens coolaste destinationer!

 • Alu's Revenge 2
  Spela
  Alu's Revenge 2
  Spelat 394 gånger

  Alu, väktaren av detta forntida tempel är rasande! Någon har stulit hans strumpor, och nu skyller han på dig! Kommer du att kunna lugna honom genom att förstöra alla stensoldaterna i detta märkliga och originella tre-i-rad-pusselspel? Det kommer kanske att lugna honom.

 • Gun Dudes
  Spela
  Gun Dudes
  Spelat 586 gånger

  En armé med robotar vill förstöra staden i det här futuristiska actionspelet. Det enda som kan stoppa dem? Två snubbar och deras fantastiska vapen. Följ med när de slåss mot de onda robotarna och tjäna pengar som de behöver för att köpa ännu bättre vapen mellan striderna.

 • Subway Surf
  Spela
  Subway Surf
  Spelat 4442 gånger

  En polis är i hälarna på denna tonårsskejtare! Lyckligtvis har han en futuristisk hoverboard med sig! Kan du hjälpa tonåringen att slippa fängelse i detta galna skridskoåkningsspel?

 • YouTubers: Psycho Fan
  Spela
  YouTubers: Psycho Fan
  Spelat 1197 gånger

  This mentally ill fan really loves YouTube celebrities. She’s so unstable that she’s become convinced that their heads are stuffed full of candy, just like pinatas. Join her while she whacks them over and over again in this weird and wild online game.

 • Ong's Sisters Kitchen
  Spela
  Ong's Sisters Kitchen
  Spelat 8140 gånger

  Gör glassar, korvar och kakor genom att klicka på maskinerna i rätt ordning.

 • Elite Mahjong
  Spela
  Elite Mahjong
  Spelat 21172 gånger

  Få bort alla plattor från från brädan genom att klicka på 2 identiska.

 • Agent of Descent
  Spela
  Agent of Descent
  Spelat 1301 gånger

  Ett hänsynslöst gäng är fast beslutet att ta över denna byggnad. Nu är det upp till dig och den här modiga agenten att försvara det till varje pris i detta turbaserade actionspel. Tjäna pengar för att köpa extra ammunition och andra saker på vägen. Ta så många vapen som möjligt, för här kommer de!

 • Doge Miner 2
  Spela
  Doge Miner 2
  Spelat 551 gånger

 • Pinata Master Online
  Spela
  Pinata Master Online
  Spelat 334 gånger

  Dessa plågsamma pinatas hinner knappt reagera innan de knockas i detta helt vansinniga och otroligt beroendeframkallande actionspel! Du kan puckla på dem med allt från motorsågar till Molotov-cocktails. Mörbulta dem sanslösa medan du samlar på dig mynt för att köpa ännu coolare vapen – men se upp! Om du får slut på ammunition eller bränsle kommer de att springa iväg skrattandes!

 • Sports Hero
  Spela
  Sports Hero
  Spelat 304 gånger

  En eller två spelare kan njuta av detta retrodoftande sportspel. Här kan du anpassa din spelare innan du deltar i en mängd olika tävlingar som en del av en fantastisk global turnering. Anslut dig till ett av ett flertal internationella lag innan du visar upp dina färdigheter i tyngdlyftning, siktar på guldmedaljen i 100 meter sprint och mycket mer!

 • Cosmos Quest
  Spela
  Cosmos Quest
  Spelat 559 gånger

  Den här planeten ser ut att ha fastnat i stenåldern. Är du redo att förvandla den till något större? Använd naturresurserna på ett smart sätt när du bygger en civilisation som kan överleva i tiden i det här unika simuleringsspelet.

 • Prins Edward
  Spela
  Prins Edward
  Spelat 85 gånger

  Den unge prinsen är en busig kille som gillar fräcka påhitt. Ditt jobb är att hjälpa honom hitta på rackartyg.

 • Veratornen
  Spela
  Veratornen
  Spelat 177 gånger

  En eller två spelare kan kämpa sig igenom detta strategiska medeltidsbaserade action- och tornförsvarsspel. Anslut dig till en grupp orädda riddare medan de försöker försvara riket mot några riktigt retliga troll och andra monster. De kan använda pilar, svärd och verkligt coola magiska trollformler. Men de måste förlita sig på dig för att bygga torn och förse dem med fantastiska uppgraderingar.

 • Spore Cubes
  Spela
  Spore Cubes
  Spelat 246 gånger

  Spräng kuberna genom att klicka på grupper av kuber med samma färg!

 • Maganic Wars 2
  Spela
  Maganic Wars 2
  Spelat 156 gånger

  Välj ett kort genom att klicka på det och tryck på mitten knappen för att spela.

 • Chat Noir
  Spela
  Chat Noir
  Spelat 69 gånger

  Låt inte katten ta sig ut från skärmen, klicka på de klargröna cirklarna.

 • Piano Tiles Reflex
  Spela
  Piano Tiles Reflex
  Spelat 207 gånger

  Kan du hålla jämna steg med alla svarta tangenter i detta snabba och helgalna onlinespel? Du måste undvika de vita tangenterna medan du kämpar mot klockan i tre olika och väldigt utmanande spellägen.

 • Cursor Invisible
  Spela
  Cursor Invisible
  Spelat 1 gånger

  Klicka på tallrikarna som visar sig för att krossa dem och få poäng.

 • Ett hälsosamt liv
  Spela
  Ett hälsosamt liv
  Spelat 27 gånger

  Kan du leva ett mer hälsosamt liv i det här unika onlinespelet? Se om du kan förbättra ditt virtuella humör, karriär och till och med sömnschema.