klicka Spel

 • Love Balls
  Spela
  Love Balls
  Spelat 16798 gånger

  Du kommer definitivt att ha en boll medan du spelar detta fysikbaserade actionspel. Dessa två magiska bollar är kära i varandra. Använd din ritningsförmåga för att skapa linjer och ramper som hjälper dem att nå varandra.

 • Traffic Run!
  Spela
  Traffic Run!
  Spelat 5882 gånger

  Se upp! Det är tung trafik på alla de vägarna i detta spännande körspel. Klarar du av att få din bil över mållinjen på varje utmanande nivå? Du måste smälta in i trafiken, undvika bussar och ta dig över motorvägar med fyra körfält. Det blir inte lätt!

 • Pengaklickare
  Spela
  Pengaklickare
  Spelat 1179 gånger

  Berömdhet och lycka är bara några få klick bort i detta berömda onlinespel. Följ denna ambitiösa affärsman medan han försöker bli rik. Se till att spendera lite kontanter på hjälpsamma boosters längs med vägen.

 • Gun Dudes
  Spela
  Gun Dudes
  Spelat 670 gånger

  En armé med robotar vill förstöra staden i det här futuristiska actionspelet. Det enda som kan stoppa dem? Två snubbar och deras fantastiska vapen. Följ med när de slåss mot de onda robotarna och tjäna pengar som de behöver för att köpa ännu bättre vapen mellan striderna.

 • Streckgubbarnas kamp
  Spela
  Streckgubbarnas kamp
  Spelat 1738 gånger

  De här orädda streckgubbarna är klara för strid! Häng med när de slår och sparkar sig igenom massor av fantastiska nivåer i detta helgalna actionspel. Du kan följa med dessa modiga krigare i berättelseläget, eller bara strida tillsammans med dem i en ändlös kamp.

 • Piano online
  Spela
  Piano online
  Spelat 1532 gånger

  Spela allt från klassiska symfonier av Beethoven till barnlåtar i detta musikspel. Kan du hålla takten samtidigt som du försöker träffa alla tangenter i precis rätt ögonblick?

 • TenTrix
  Spela
  TenTrix
  Spelat 265501 gånger

  Hur långt kan du komma innan du får slut på utrymme i det här helt nya pusslet? Ta reda på det i TenTrix!

 • Puppet Killer
  Spela
  Puppet Killer
  Spelat 1928 gånger

  Kan den här tygdockan dödas? Det är dags att ta reda på det i det här helt galna actionspelet. Kasta knivar på honom medan du tjänar in de mynt du behöver för att köpa mer kraftfulla vapen. Kanske ett maskingevär klarar av jobbet? Eller måste du köpa en stridsvagn för att ta kål på honom?

 • Daily Jigsaw
  Spela
  Daily Jigsaw
  Spelat 58406 gånger

  Få din dagliga pusseldos med de här roliga utmaningarna.

 • Afterlife: The game
  Spela
  Afterlife: The game
  Spelat 3146 gånger

  Livet kan vara tufft. Efterlivet är inte mycket bättre. Fråga bara detta spöke! Han har massor av saker att göra ikväll i detta roliga onlinespel. Kan du hjälpa honom att lära sig att flyga, hemsöka sin gamla chef, skydda sin fru från igelkottar och ninjor i parken och ta sig igenom hans första stand-up gig?

 • Hack!
  Spela
  Hack!
  Spelat 4346 gånger

  Kan du bli en elithackare i det här retrosimuleringsspelet? Invadera andra personers datorer medan du dricker kaffe och får värdefull valuta som kallas bits. De kommer aldrig att förstå vad som hände!

 • Smash Hit
  Spela
  Smash Hit
  Spelat 1435 gånger

  Hur länge klarar du av att fortsätta framåt genom detta mystiska laboratorium? Använd dina kraftfulla sfärer för att krossa allt du kan i detta 3D-actionspel. Du måste hålla jämna steg med mätaren medan du förstör så många trianglar och lådor du kan.

 • Super Buddy Kick
  Spela
  Super Buddy Kick
  Spelat 5923 gånger

  Här är någon du verkligen kan puckla på! Den här dockan kommer att förbli din kompis trots att du slår honom gul och blå med allt från granater till dina egna nävar i detta märkliga och originella actionspel. Varje gång du slår honom tjänar du in pengar som du kan spendera på uppgraderingar och bättre vapen, t.ex. pistoler och maskingevär!

 • Perfekt piano
  Spela
  Perfekt piano
  Spelat 2915 gånger

  Kan du träffa alla tangenter i detta musikaliska pusselspel? Gör ditt bästa för att framföra en cool låt utan att missa en enda not.

 • Habbo klickare
  Spela
  Habbo klickare
  Spelat 541 gånger

  Kommer du att kunna designa det bästa hotellet någonsin i detta retro hanterings- och simuleringsspel? Du kommer att tjäna in pengar som du kan använda till bättre rum och coolare inredning som kommer att locka många gäster.

 • Elite Mahjong
  Spela
  Elite Mahjong
  Spelat 21502 gånger

  Få bort alla plattor från från brädan genom att klicka på 2 identiska.

 • Cookie Clicker
  Spela
  Cookie Clicker
  Spelat 323 gånger

  Lyckas du imponera med dina bakverk i detta helgalna klickspel? Tillverka mängder av läckra kakor så snabbt du kan. På nolltid kommer du att gå från att vara grannskapets superkock till en storslagen kulinarisk mästare!

 • Subway Surf
  Spela
  Subway Surf
  Spelat 4751 gånger

  En polis är i hälarna på denna tonårsskejtare! Lyckligtvis har han en futuristisk hoverboard med sig! Kan du hjälpa tonåringen att slippa fängelse i detta galna skridskoåkningsspel?

 • Sports Hero
  Spela
  Sports Hero
  Spelat 319 gånger

  En eller två spelare kan njuta av detta retrodoftande sportspel. Här kan du anpassa din spelare innan du deltar i en mängd olika tävlingar som en del av en fantastisk global turnering. Anslut dig till ett av ett flertal internationella lag innan du visar upp dina färdigheter i tyngdlyftning, siktar på guldmedaljen i 100 meter sprint och mycket mer!

 • Idle Hacker
  Spela
  Idle Hacker
  Spelat 1321 gånger

  Vägen till att bli en av världens bästa hackare börjar här. Kan du styra internet i detta onlinesimuleringsspel? Du måste förbättra dina färdigheter och tjäna massor av virtuell valuta medan du hackar dig igenom säkerhetssystemen hos flera väldigt mäktiga företag.

 • Prins Edward
  Spela
  Prins Edward
  Spelat 85 gånger

  Den unge prinsen är en busig kille som gillar fräcka påhitt. Ditt jobb är att hjälpa honom hitta på rackartyg.

 • Poop It
  Spela
  Poop It
  Spelat 1868 gånger

  Det här galna onlinespelet är skitigt värre! Hur snabbt kan du klara av alla konstiga och vilda minispel? Ta dig genom skiten, matcha ihop dem efter färg och mycket mer. Försök att hinna med tiden så att du inte spolas ner!

 • Cosmos Quest
  Spela
  Cosmos Quest
  Spelat 589 gånger

  Den här planeten ser ut att ha fastnat i stenåldern. Är du redo att förvandla den till något större? Använd naturresurserna på ett smart sätt när du bygger en civilisation som kan överleva i tiden i det här unika simuleringsspelet.

 • Veratornen
  Spela
  Veratornen
  Spelat 194 gånger

  En eller två spelare kan kämpa sig igenom detta strategiska medeltidsbaserade action- och tornförsvarsspel. Anslut dig till en grupp orädda riddare medan de försöker försvara riket mot några riktigt retliga troll och andra monster. De kan använda pilar, svärd och verkligt coola magiska trollformler. Men de måste förlita sig på dig för att bygga torn och förse dem med fantastiska uppgraderingar.

 • Doge Miner 2
  Spela
  Doge Miner 2
  Spelat 580 gånger

 • Ong's Sisters Kitchen
  Spela
  Ong's Sisters Kitchen
  Spelat 8160 gånger

  Gör glassar, korvar och kakor genom att klicka på maskinerna i rätt ordning.

 • Myrornas konst
  Spela
  Myrornas konst
  Spelat 40 gånger

  Ta konstvärlden med storm i detta originella och helgalna simuleringsspel! Du har precis stött på en grupp mycket begåvade myror som är bra på att måla porträtt av allt från träd till spindlar. Men de är inte lika bra på att sälja dem. Kan du hjälpa dessa konstnärliga insekter att bli världsberömda och tjäna massor av pengar? De hoppas att du ska bli deras nya konsthandlare.

 • Spore Cubes
  Spela
  Spore Cubes
  Spelat 246 gånger

  Spräng kuberna genom att klicka på grupper av kuber med samma färg!

 • Maganic Wars 2
  Spela
  Maganic Wars 2
  Spelat 156 gånger

  Välj ett kort genom att klicka på det och tryck på mitten knappen för att spela.

 • Cursor Invisible
  Spela
  Cursor Invisible
  Spelat 1 gånger

  Klicka på tallrikarna som visar sig för att krossa dem och få poäng.

 • Musen och osten
  Spela
  Musen och osten
  Spelat 186 gånger

  När det gäller ost kan denna hungriga mus helt enkelt inte få nog! Kan du hjälpa honom att äta en massa ost i detta gulliga pusselspel? han behöver din hjälp att flytta alla de färgglada block som står mellan honom och stora bitar av hans favoritmat.

 • Fånga kryptovaluta
  Spela
  Fånga kryptovaluta
  Spelat 37 gånger

  Det kan vara svårt att tjäna pengar, men ännu svårare att fånga dem! Klicka på kryptovalutamynten så många gånger du kan medan de flyger omkring på skärmen. Det är en utmaning som definitivt kommer att hålla dig på helspänn i detta intensiva actionspel.

 • Ändlösa robotarméer
  Spela
  Ändlösa robotarméer
  Spelat 106 gånger

  Välkommen till den dödliga arenan. Hur länge kan du överleva i det här hämningslösa actionspelet? Det beror på hur skicklig du är på att eliminera robotarméer med ditt knivblad. Robotarmén är hur stor som helst!

 • Piano Tiles Reflex
  Spela
  Piano Tiles Reflex
  Spelat 207 gånger

  Kan du hålla jämna steg med alla svarta tangenter i detta snabba och helgalna onlinespel? Du måste undvika de vita tangenterna medan du kämpar mot klockan i tre olika och väldigt utmanande spellägen.

 • Isigt lila huvud 2
  Spela
  Isigt lila huvud 2
  Spelat 460 gånger

  Detta magiska lila huvud vill resa över hela världen! Samtidigt som han kanske inte har några armar eller ben har han förmågan att förvandlas till is! Kan du hjälpa honom att glida igenom varje nivå i detta fysikbaserade actionspel? Han kommer att resa via post i en kartong till några av världens coolaste destinationer!

 • Tryck för pengar: restaurangmogul
  Spela
  Tryck för pengar: restaurangmogul
  Spelat 245 gånger

  Har du vad som krävs för att skapa ett eget kulinariskt imperium? Den här staden skulle verkligen behöva några fantastiska kaféer i det här simuleringsspelet. Gör dig redo att imponera på dina kunder och tjäna storkovan. Du kan till och med anställa rådgivare som ger dig hjälpsamma tips på vägen.