klicka Spel

 • Piano online
  Spela
  Piano online
  Spelat 3029 gånger

  Spela allt från klassiska symfonier av Beethoven till barnlåtar i detta musikspel. Kan du hålla takten samtidigt som du försöker träffa alla tangenter i precis rätt ögonblick?

 • TenTrix
  Spela
  TenTrix
  Spelat 275375 gånger

  Hur långt kan du komma innan du får slut på utrymme i det här helt nya pusslet? Ta reda på det i TenTrix!

 • Love Balls
  Spela
  Love Balls
  Spelat 28004 gånger

  Du kommer definitivt att ha en boll medan du spelar detta fysikbaserade actionspel. Dessa två magiska bollar är kära i varandra. Använd din ritningsförmåga för att skapa linjer och ramper som hjälper dem att nå varandra.

  Love Balls finns också på Apple App Store och Google Play.

 • Traffic Run!
  Spela
  Traffic Run!
  Spelat 9583 gånger

  Se upp! Det är tung trafik på alla de vägarna i detta spännande körspel. Klarar du av att få din bil över mållinjen på varje utmanande nivå? Du måste smälta in i trafiken, undvika bussar och ta dig över motorvägar med fyra körfält. Det blir inte lätt!

 • Subway Surf
  Spela
  Subway Surf
  Spelat 6672 gånger

  En polis är i hälarna på denna tonårsskejtare! Lyckligtvis har han en futuristisk hoverboard med sig! Kan du hjälpa tonåringen att slippa fängelse i detta galna skridskoåkningsspel?

 • Puppet Killer
  Spela
  Puppet Killer
  Spelat 2244 gånger

  Kan den här tygdockan dödas? Det är dags att ta reda på det i det här helt galna actionspelet. Kasta knivar på honom medan du tjänar in de mynt du behöver för att köpa mer kraftfulla vapen. Kanske ett maskingevär klarar av jobbet? Eller måste du köpa en stridsvagn för att ta kål på honom?

 • Super Buddy Kick
  Spela
  Super Buddy Kick
  Spelat 9442 gånger

  Här är någon du verkligen kan puckla på! Den här dockan kommer att förbli din kompis trots att du slår honom gul och blå med allt från granater till dina egna nävar i detta märkliga och originella actionspel. Varje gång du slår honom tjänar du in pengar som du kan spendera på uppgraderingar och bättre vapen, t.ex. pistoler och maskingevär!

 • Smash Hit
  Spela
  Smash Hit
  Spelat 2155 gånger

  Hur länge klarar du av att fortsätta framåt genom detta mystiska laboratorium? Använd dina kraftfulla sfärer för att krossa allt du kan i detta 3D-actionspel. Du måste hålla jämna steg med mätaren medan du förstör så många trianglar och lådor du kan.

 • Streckgubbarnas kamp
  Spela
  Streckgubbarnas kamp
  Spelat 3166 gånger

  De här orädda streckgubbarna är klara för strid! Häng med när de slår och sparkar sig igenom massor av fantastiska nivåer i detta helgalna actionspel. Du kan följa med dessa modiga krigare i berättelseläget, eller bara strida tillsammans med dem i en ändlös kamp.

 • Poop It
  Spela
  Poop It
  Spelat 1940 gånger

  Det här galna onlinespelet är skitigt värre! Hur snabbt kan du klara av alla konstiga och vilda minispel? Ta dig genom skiten, matcha ihop dem efter färg och mycket mer. Försök att hinna med tiden så att du inte spolas ner!

 • Pengaklickare
  Spela
  Pengaklickare
  Spelat 1304 gånger

  Berömdhet och lycka är bara några få klick bort i detta berömda onlinespel. Följ denna ambitiösa affärsman medan han försöker bli rik. Se till att spendera lite kontanter på hjälpsamma boosters längs med vägen.

 • Afterlife: The game
  Spela
  Afterlife: The game
  Spelat 3438 gånger

  Livet kan vara tufft. Efterlivet är inte mycket bättre. Fråga bara detta spöke! Han har massor av saker att göra ikväll i detta roliga onlinespel. Kan du hjälpa honom att lära sig att flyga, hemsöka sin gamla chef, skydda sin fru från igelkottar och ninjor i parken och ta sig igenom hans första stand-up gig?

 • Perfekt piano
  Spela
  Perfekt piano
  Spelat 3890 gånger

  Kan du träffa alla tangenter i detta musikaliska pusselspel? Gör ditt bästa för att framföra en cool låt utan att missa en enda not.

 • Hack!
  Spela
  Hack!
  Spelat 4863 gånger

  Kan du bli en elithackare i det här retrosimuleringsspelet? Invadera andra personers datorer medan du dricker kaffe och får värdefull valuta som kallas bits. De kommer aldrig att förstå vad som hände!

 • Idle Hacker
  Spela
  Idle Hacker
  Spelat 1642 gånger

  Vägen till att bli en av världens bästa hackare börjar här. Kan du styra internet i detta onlinesimuleringsspel? Du måste förbättra dina färdigheter och tjäna massor av virtuell valuta medan du hackar dig igenom säkerhetssystemen hos flera väldigt mäktiga företag.

 • Rope Unroll
  Spela
  Rope Unroll
  Spelat 860 gånger

  Vilken röra vi har hamnat i! Se om du kan lösa den i Rope Unroll.

  De här objekten har trasslat in sig i rep. Du måste nysta upp dem i det här mobilspelet som du kan spela på din PC eller mobila enhet. Klarar du av att få loss bananer, gitarrer och även varmkorvar på de roliga banorna?  

  Happy Glass 2 och Super Stacker 2 är några andra fantastiska fysikspel du borde prova. 

  Spelkontroller 

  • ANVÄND MUSEN för att snurra objekt.
  • VÄNSTERKLICKA för att nysta upp repet. 

  Om spelutvecklaren 

  Rope Unroll publicerades av GameDistribution.

 • Habbo klickare
  Spela
  Habbo klickare
  Spelat 622 gånger

  Kommer du att kunna designa det bästa hotellet någonsin i detta retro hanterings- och simuleringsspel? Du kommer att tjäna in pengar som du kan använda till bättre rum och coolare inredning som kommer att locka många gäster.

 • Ong's Sisters Kitchen
  Spela
  Ong's Sisters Kitchen
  Spelat 8196 gånger

  Gör glassar, korvar och kakor genom att klicka på maskinerna i rätt ordning.

 • Sports Hero
  Spela
  Sports Hero
  Spelat 402 gånger

  En eller två spelare kan njuta av detta retrodoftande sportspel. Här kan du anpassa din spelare innan du deltar i en mängd olika tävlingar som en del av en fantastisk global turnering. Anslut dig till ett av ett flertal internationella lag innan du visar upp dina färdigheter i tyngdlyftning, siktar på guldmedaljen i 100 meter sprint och mycket mer!

 • Veratornen
  Spela
  Veratornen
  Spelat 283 gånger

  En eller två spelare kan kämpa sig igenom detta strategiska medeltidsbaserade action- och tornförsvarsspel. Anslut dig till en grupp orädda riddare medan de försöker försvara riket mot några riktigt retliga troll och andra monster. De kan använda pilar, svärd och verkligt coola magiska trollformler. Men de måste förlita sig på dig för att bygga torn och förse dem med fantastiska uppgraderingar.

 • Elite Mahjong
  Spela
  Elite Mahjong
  Spelat 22114 gånger

  Få bort alla plattor från från brädan genom att klicka på 2 identiska.

 • Doge Miner 2
  Spela
  Doge Miner 2
  Spelat 640 gånger

 • Cosmos Quest
  Spela
  Cosmos Quest
  Spelat 728 gånger

  Den här planeten ser ut att ha fastnat i stenåldern. Är du redo att förvandla den till något större? Använd naturresurserna på ett smart sätt när du bygger en civilisation som kan överleva i tiden i det här unika simuleringsspelet.

 • Gun Dudes
  Spela
  Gun Dudes
  Spelat 973 gånger

  En armé med robotar vill förstöra staden i det här futuristiska actionspelet. Det enda som kan stoppa dem? Två snubbar och deras fantastiska vapen. Följ med när de slåss mot de onda robotarna och tjäna pengar som de behöver för att köpa ännu bättre vapen mellan striderna.

 • Cookie Clicker
  Spela
  Cookie Clicker
  Spelat 635 gånger

  Lyckas du imponera med dina bakverk i detta helgalna klickspel? Tillverka mängder av läckra kakor så snabbt du kan. På nolltid kommer du att gå från att vara grannskapets superkock till en storslagen kulinarisk mästare!

 • Myrornas konst
  Spela
  Myrornas konst
  Spelat 167 gånger

  Ta konstvärlden med storm i detta originella och helgalna simuleringsspel! Du har precis stött på en grupp mycket begåvade myror som är bra på att måla porträtt av allt från träd till spindlar. Men de är inte lika bra på att sälja dem. Kan du hjälpa dessa konstnärliga insekter att bli världsberömda och tjäna massor av pengar? De hoppas att du ska bli deras nya konsthandlare.

 • Prins Edward
  Spela
  Prins Edward
  Spelat 85 gånger

  Den unge prinsen är en busig kille som gillar fräcka påhitt. Ditt jobb är att hjälpa honom hitta på rackartyg.

 • Flappy Footchinko
  Spela
  Flappy Footchinko
  Spelat 247 gånger

  Det positiva är att du precis har blivit fotbollsspelare i en av världens viktigaste ligor. Det negativa är att din tränare vill se resultat! Lyckas du imponera på honom i Flappy Footchinko

  Gör mål efter mål i det här knasiga sportspelet. Det kombinerar nervkittlande fotboll med spänningen i pachinko: det klassiska japanska arkadspelet. Det gäller att studsa bollen längs väggarna och på bumpers i varje arena, medan du försöker undvika elektriska fällor. Dina lagkamrater hjälper dig i matcherna, och vissa av dem har kraftfulla förmågor! 

  Gillar du roliga fotbollsspel borde du också prova Penalty Shooters och Toon Cup 2016

  Spelkontroller

  • ANVÄND MUSEN för att sikta med bollen. 
  • VÄNSTERKLICKA för att sparka iväg den. 

  Om spelutvecklaren

  Flappy Footchinko är utvecklat av Ravalmatic, en spelstudio baserad i Barcelona.

 • Spore Cubes
  Spela
  Spore Cubes
  Spelat 246 gånger

  Spräng kuberna genom att klicka på grupper av kuber med samma färg!

 • Chat Noir
  Spela
  Chat Noir
  Spelat 69 gånger

  Låt inte katten ta sig ut från skärmen, klicka på de klargröna cirklarna.

 • Piano Tiles Reflex
  Spela
  Piano Tiles Reflex
  Spelat 275 gånger

  Kan du hålla jämna steg med alla svarta tangenter i detta snabba och helgalna onlinespel? Du måste undvika de vita tangenterna medan du kämpar mot klockan i tre olika och väldigt utmanande spellägen.

 • Maganic Wars 2
  Spela
  Maganic Wars 2
  Spelat 156 gånger

  Välj ett kort genom att klicka på det och tryck på mitten knappen för att spela.

 • Cursor Invisible
  Spela
  Cursor Invisible
  Spelat 1 gånger

  Klicka på tallrikarna som visar sig för att krossa dem och få poäng.

 • Smiley
  Spela
  Smiley
  Spelat 0 gånger

  Klarar du av att omvandla alla dessa buttra nunor till leenden i detta tempofyllda pusselspel? Klicka på de sura smileysarna för att ändra deras uttryck. Om du kan få dem alla att le går du vidare till nästa nivå. Men var försiktig! Om du klickar på en smiley som redan är glad är spelet slut!

 • Duel Hit
  Spela
  Duel Hit
  Spelat 25 gånger

  Det finns massvis med utrymme för alla dessa subatomära atomer. Eller? Ta reda på det i det här utmanande onlinespelet. Skjut dem mot kärnan och se till så att de inte krockar med varandra. Om du jobbar snabbt kan du vinna bonusar.

 • Fånga kryptovaluta
  Spela
  Fånga kryptovaluta
  Spelat 37 gånger

  Det kan vara svårt att tjäna pengar, men ännu svårare att fånga dem! Klicka på kryptovalutamynten så många gånger du kan medan de flyger omkring på skärmen. Det är en utmaning som definitivt kommer att hålla dig på helspänn i detta intensiva actionspel.