klicka Spel

 • TenTrix
  Spela
  TenTrix
  Spelat 244483 gånger

  Hur långt kan du komma innan du får slut på utrymme i det här helt nya pusslet? Ta reda på det i TenTrix!

 • Elite Mahjong
  Spela
  Elite Mahjong
  Spelat 20524 gånger

  Få bort alla plattor från från brädan genom att klicka på 2 identiska.

 • Ong's Sisters Kitchen
  Spela
  Ong's Sisters Kitchen
  Spelat 8019 gånger

  Gör glassar, korvar och kakor genom att klicka på maskinerna i rätt ordning.

 • Love Balls
  Spela
  Love Balls
  Spelat 5894 gånger

  Du kommer definitivt att ha en boll medan du spelar detta fysikbaserade actionspel. Dessa två magiska bollar är kära i varandra. Använd din ritningsförmåga för att skapa linjer och ramper som hjälper dem att nå varandra.

 • Subway Surf
  Spela
  Subway Surf
  Spelat 3801 gånger

  En polis är i hälarna på denna tonårsskejtare! Lyckligtvis har han en futuristisk hoverboard med sig! Kan du hjälpa tonåringen att slippa fängelse i detta galna skridskoåkningsspel?

 • Hack!
  Spela
  Hack!
  Spelat 3575 gånger

  Kan du bli en elithackare i det här retrosimuleringsspelet? Invadera andra personers datorer medan du dricker kaffe och får värdefull valuta som kallas bits. De kommer aldrig att förstå vad som hände!

 • Afterlife: The game
  Spela
  Afterlife: The game
  Spelat 2900 gånger

  Livet kan vara tufft. Efterlivet är inte mycket bättre. Fråga bara detta spöke! Han har massor av saker att göra ikväll i detta roliga onlinespel. Kan du hjälpa honom att lära sig att flyga, hemsöka sin gamla chef, skydda sin fru från igelkottar och ninjor i parken och ta sig igenom hans första stand-up gig?

 • Perfekt piano
  Spela
  Perfekt piano
  Spelat 1957 gånger

  Kan du träffa alla tangenter i detta musikaliska pusselspel? Gör ditt bästa för att framföra en cool låt utan att missa en enda not.

 • Puppet Killer
  Spela
  Puppet Killer
  Spelat 1502 gånger

  Kan den här tygdockan dödas? Det är dags att ta reda på det i det här helt galna actionspelet. Kasta knivar på honom medan du tjänar in de mynt du behöver för att köpa mer kraftfulla vapen. Kanske ett maskingevär klarar av jobbet? Eller måste du köpa en stridsvagn för att ta kål på honom?

 • Poop It
  Spela
  Poop It
  Spelat 1495 gånger

  Det här galna onlinespelet är skitigt värre! Hur snabbt kan du klara av alla konstiga och vilda minispel? Ta dig genom skiten, matcha ihop dem efter färg och mycket mer. Försök att hinna med tiden så att du inte spolas ner!

 • Agent of Descent
  Spela
  Agent of Descent
  Spelat 1261 gånger

  Ett hänsynslöst gäng är fast beslutet att ta över denna byggnad. Nu är det upp till dig och den här modiga agenten att försvara det till varje pris i detta turbaserade actionspel. Tjäna pengar för att köpa extra ammunition och andra saker på vägen. Ta så många vapen som möjligt, för här kommer de!

 • YouTubers: Psycho Fan
  Spela
  YouTubers: Psycho Fan
  Spelat 1134 gånger

  This mentally ill fan really loves YouTube celebrities. She’s so unstable that she’s become convinced that their heads are stuffed full of candy, just like pinatas. Join her while she whacks them over and over again in this weird and wild online game.

 • Streckgubbarnas kamp
  Spela
  Streckgubbarnas kamp
  Spelat 1049 gånger

  De här orädda streckgubbarna är klara för strid! Häng med när de slår och sparkar sig igenom massor av fantastiska nivåer i detta helgalna actionspel. Du kan följa med dessa modiga krigare i berättelseläget, eller bara strida tillsammans med dem i en ändlös kamp.

 • Pengaklickare
  Spela
  Pengaklickare
  Spelat 1010 gånger

  Berömdhet och lycka är bara några få klick bort i detta berömda onlinespel. Följ denna ambitiösa affärsman medan han försöker bli rik. Se till att spendera lite kontanter på hjälpsamma boosters längs med vägen.

 • Idle Hacker
  Spela
  Idle Hacker
  Spelat 821 gånger

  Vägen till att bli en av världens bästa hackare börjar här. Kan du styra internet i detta onlinesimuleringsspel? Du måste förbättra dina färdigheter och tjäna massor av virtuell valuta medan du hackar dig igenom säkerhetssystemen hos flera väldigt mäktiga företag.

 • Super Buddy Kick
  Spela
  Super Buddy Kick
  Spelat 816 gånger

  Här är någon du verkligen kan puckla på! Den här dockan kommer att förbli din kompis trots att du slår honom gul och blå med allt från granater till dina egna nävar i detta märkliga och originella actionspel. Varje gång du slår honom tjänar du in pengar som du kan spendera på uppgraderingar och bättre vapen, t.ex. pistoler och maskingevär!

 • Poop Clicker 3
  Spela
  Poop Clicker 3
  Spelat 715 gånger

  Dr Hellberg har uppfunnit en väldigt illaluktande lösning som skulle kunna lösa alla världens energiproblem. Han är övertygad om att bajs kan driva hela världen! Kan du hjälpa honom att bevisa sin galna teori i detta skithärliga onlinespel? Du måste hitta frivilliga, köpa uppgraderingar till hans labb, och mycket mer!

 • Piano online
  Spela
  Piano online
  Spelat 490 gånger

  Spela allt från klassiska symfonier av Beethoven till barnlåtar i detta musikspel. Kan du hålla takten samtidigt som du försöker träffa alla tangenter i precis rätt ögonblick?

 • Twitchie Clicker
  Spela
  Twitchie Clicker
  Spelat 475 gånger

  Denna DJ är redo att göra en förmögenhet medan han visar upp sina färdigheter online. Följ med honom medan han producerar videor, lockar anhängare och tjänar mycket pengar i processen. Kan du hjälpa honom att bli världsberömd i detta coola och utmanande online-simuleringsspel?

 • Gun Dudes
  Spela
  Gun Dudes
  Spelat 461 gånger

  En armé med robotar vill förstöra staden i det här futuristiska actionspelet. Det enda som kan stoppa dem? Två snubbar och deras fantastiska vapen. Följ med när de slåss mot de onda robotarna och tjäna pengar som de behöver för att köpa ännu bättre vapen mellan striderna.

 • Buss med väskor: rensa gången
  Spela
  Buss med väskor: rensa gången
  Spelat 441 gånger

  Väskorna i den här bussen börjar att bli lite väl många. Kan du organisera dem snabbt i det här pusselspelet? Om de når taket kommer busschauffören att få stora problem!

 • Isigt lila huvud 2
  Spela
  Isigt lila huvud 2
  Spelat 409 gånger

  Detta magiska lila huvud vill resa över hela världen! Samtidigt som han kanske inte har några armar eller ben har han förmågan att förvandlas till is! Kan du hjälpa honom att glida igenom varje nivå i detta fysikbaserade actionspel? Han kommer att resa via post i en kartong till några av världens coolaste destinationer!

 • Tuppkrigaren
  Spela
  Tuppkrigaren
  Spelat 392 gånger

  Den här mystiska krigaren är son till en mäktig gud. Kan han leva upp till sin fars arv i det här konstiga och vilda rollspel? Följ med när han visar vad han går för och inleder ett episkt äventyr i det magiska kungariket som är fullt av enorma fiender och dödliga monster.

 • Doge Miner 2
  Spela
  Doge Miner 2
  Spelat 375 gånger
 • Habbo klickare
  Spela
  Habbo klickare
  Spelat 347 gånger

  Kommer du att kunna designa det bästa hotellet någonsin i detta retro hanterings- och simuleringsspel? Du kommer att tjäna in pengar som du kan använda till bättre rum och coolare inredning som kommer att locka många gäster.

 • Master of Runes
  Spela
  Master of Runes
  Spelat 340 gånger

  En mystisk samling flygande runor hotar kungariket i detta onlinebaserade pusselspel. Följ med denna modiga krigare upp i tornet medan han kämpar för att förgöra dem innan det är för sent.

 • Spore Cubes
  Spela
  Spore Cubes
  Spelat 246 gånger

  Spräng kuberna genom att klicka på grupper av kuber med samma färg!

 • Tryck för pengar: restaurangmogul
  Spela
  Tryck för pengar: restaurangmogul
  Spelat 245 gånger

  Har du vad som krävs för att skapa ett eget kulinariskt imperium? Den här staden skulle verkligen behöva några fantastiska kaféer i det här simuleringsspelet. Gör dig redo att imponera på dina kunder och tjäna storkovan. Du kan till och med anställa rådgivare som ger dig hjälpsamma tips på vägen.

 • Piano Tiles Reflex
  Spela
  Piano Tiles Reflex
  Spelat 207 gånger

  Kan du hålla jämna steg med alla svarta tangenter i detta snabba och helgalna onlinespel? Du måste undvika de vita tangenterna medan du kämpar mot klockan i tre olika och väldigt utmanande spellägen.

 • Musen och osten
  Spela
  Musen och osten
  Spelat 186 gånger

  När det gäller ost kan denna hungriga mus helt enkelt inte få nog! Kan du hjälpa honom att äta en massa ost i detta gulliga pusselspel? han behöver din hjälp att flytta alla de färgglada block som står mellan honom och stora bitar av hans favoritmat.

 • Sports Hero
  Spela
  Sports Hero
  Spelat 183 gånger

  En eller två spelare kan njuta av detta retrodoftande sportspel. Här kan du anpassa din spelare innan du deltar i en mängd olika tävlingar som en del av en fantastisk global turnering. Anslut dig till ett av ett flertal internationella lag innan du visar upp dina färdigheter i tyngdlyftning, siktar på guldmedaljen i 100 meter sprint och mycket mer!

 • Maganic Wars 2
  Spela
  Maganic Wars 2
  Spelat 156 gånger

  Välj ett kort genom att klicka på det och tryck på mitten knappen för att spela.

 • Trollkarlen Orkio
  Spela
  Trollkarlen Orkio
  Spelat 137 gånger

  Den här lilla trollkarlen är ute på äventyr i ett farligt land. Kan du hjälpa honom att slåss mot monster och ondskefulla riddare? Han behöver all hjälp han kan få i det här legendariska actionspelet.

 • Musikgata 3
  Spela
  Musikgata 3
  Spelat 135 gånger

  Förbered dig på fler spännande banor i tredje spelet av den här spännande onlineserien. Kan du flytta din prick medan den susar nerför en rad olika utmanande spår? Var noga med att hålla koll på de värdefulla ädelstenarna som du kan samla på vägen.

 • The Ways
  Spela
  The Ways
  Spelat 125 gånger

  Det är inte lätt att bygga broar mellan dessa hål. Koppla försiktigt ihop varje sektion medan du samlar på stjärnor och undviker alla faror. Kan du hitta vägen över alla hål utan att din bro krossas i det här intensiva och utmanande simuleringsspelet online?

 • Snåljåparnas stad
  Spela
  Snåljåparnas stad
  Spelat 120 gånger

  De här snåla grabbarna älskar verkligen pengar. Faktum är att de anstränger sig till det yttersta för att samla på sig något värdefullt eller spara en slant. Kan du hjälpa dem att samla in alla dessa säckar med kontanter, dyrbara juveler och mycket mer i detta galna onlinespel?