Please enter your year of birth

Before you can continue you must enter your year of birth

Kategorier

spel

Inga spel hittades.

Stadsbyggar Spel

Om Våra Stadsbyggar Spel

Har du vad som krävs för att sköta om en sprudlande metropol? Du kan ta reda på det i våra kluriga och utbildande stadsbyggarspel! I rollen som borgmästare är det upp till dig att förvandla småstäder till världskända ekonomier och kulturcentrum. Stoltsera med din smarta planering och bygg och utveckla hela städer från grunden. Se bara till att hålla dig inom budgeten. Om pengarna börjar ta slut kan du bli tvungen att höja skatten i samhället!

Många av de här spelen utspelar sig under 2000-talet, och andra tar dig tillbaka till medeltiden. I några av dem är ditt uppdrag att utveckla små byar till enorma imperier. Kan du bli en inflytelserik och inspirerande ledare i de här simulatorspelen?

Vad är stadsbyggarspel?

Stadsbyggarspel låter dig styra utvecklingen av geografiska områden. Om du verkligen gillar spel med öppna världar kanske du drömmer om att få chansen att skapa ett helt eget samhälle som du kan styra och utforska. Du får utveckla diverse bostads-, handels- och industriområden och samtidigt besluta var du ska bygga sjukhus, skolor och idrottsarenor. Många av de här spelen utspelar sig i modern tid, men andra låter dig styra över byar eller hela imperier som fanns för många hundra år sedan, eller som bara finns i framtiden.

Några av de här strategispelen är enkla och fokuserar bara på att bygga skyskrapor, medan andra är mer avancerade och kräver att du bygger hela vatten- och elnät! Det ännu populära SimCity gav genren fart 1989, men det finns ännu tidigare spel som Utopia. Många av de äldre spelen fick tampas med simpel grafik och andra tekniska begränsningar på 80-talet. Prova ett av de här uppslukande spelen och se om du har vad som krävs för att bygga en stad som håller genom tiden!

Vilka är de bästa Stadsbyggar Spelen till mobil?