• Kärlekstest 3
  Spela
  Kärlekstest 3
  Spelat 86725 gånger

  Är det sann kärlek eller kommer den att rinna ut i sanden? Ta reda på det med kärlekstestet som du hittar i det här onlinespelet. Ange ditt namn och namnet på din kärlek och se vad som händer!

 • Tigersimulering i 3D
  Spela
  Tigersimulering i 3D
  Spelat 1328 gånger

  Har du någonsin undrat hur det är att vara en tiger? Det är inte lätt! Samarbeta med den här tigern och se om du har vad som krävs för att bli kung i djungeln i det här vilda simuleringsspelet. Du måste jaga mat för din kattfamilj, göra räder mot bondgårdar i närheten för att komma åt de smarriga kossorna och undvika irriterande människor som gör allt för att försvara sin boskap.

 • Dog Simulator 3D
  Spela
  Dog Simulator 3D
  Spelat 1915 gånger

  Ingen sa att det skulle vara lätt att ha hund! Du kan ta reda på hur det är i det här helgalna 3D-simuleringsspelet. Följ med den här dalmatinen och hans vänner när de letar efter mynt, god mat och mycket mer.

 • Hot Wheels: Track Builder
  Spela
  Hot Wheels: Track Builder
  Spelat 4287 gånger

  Designa, bygg och kör på dina egna racerbanor i det här spännande racingspelet i 3D. Kör förbi dina motståndare, vinn fantastiska märken och blås genom loopar som till och med finns på vulkaner! Kan du ta dig till mållinjen före alla andra?

 • Fly ur tornet
  Spela
  Fly ur tornet
  Spelat 6882 gånger

  De levande döda kaninerna Jinx och Minx är inlåsta i ett läskigt torn. Hjälp dem att fly från sitt fängelse!

 • Operate Now: Hjärtkirurg
  Spela
  Operate Now: Hjärtkirurg
  Spelat 18753 gånger

  En hjärtkirurg behöver mod och stadiga händer — tror du att du fixar det?

 • Spider Simulator: Amazing City
  Spela
  Spider Simulator: Amazing City
  Spelat 1131 gånger

  Om du nånsin undrat hur det känns att vara en gigantisk spindel som attackerar en hel stad behöver du inte fundera längre! Samarbeta med enorma fågelspindlar, änkespindlar och robot-spindeldjur när de tar sig fram i det här vilda actionspelet i 3D. Hur mycket förstörelse och skada kan du orsaka innan tiden tar slut?

 • Pandasimulator 3D
  Spela
  Pandasimulator 3D
  Spelat 511 gånger

  Det är svårt att vara en panda. Så mycket bambu som ska ätas och skogen kan ibland vara en mycket farlig plats. Kan du hjälpa den här pandan att hålla sig borta från trubbel och ta hand om dess förtjusande familj i detta 3D-simuleringsspel?

 • Kattsimulator i 3D
  Spela
  Kattsimulator i 3D
  Spelat 14086 gånger

  Hur känns det att vara katt? Ta reda på det i det här hårresande och hysteriska simuleringsspelet. Samarbeta med en av de fantastiska katterna när de fångar möss, välter soptunnor och letar efter god mat. Du kan även tjäna virtuella pengar för att köpa gulliga utstyrslar till din katt.

 • Pixelhantverk
  Spela
  Pixelhantverk
  Spelat 814 gånger

  I det här magiska byggsimuleringsspelet kan du skapa och modifiera ett helt kungarike. Utforska dess vidsträckta landskap och låt fantasin flöda fritt. Du kan också prova på massor av coola verktyg och föremål under din resa.

 • Minx påskäventyr
  Spela
  Minx påskäventyr
  Spelat 3764 gånger

  Jakten på påskägg kan börja!

 • Crossy Road
  Spela
  Crossy Road
  Spelat 11904 gånger

  Varför gick kycklingen över vägen? För att komma till andra sidan, förstås! Men hur är det med alla hennes vänner? Följ med den här orädda fågeln och hennes galna kamrat i detta retro actionspel. Kan du hålla dem rörliga medan de samlar in massor av guldmynt och undviker trafik?

 • Puppet Killer
  Spela
  Puppet Killer
  Spelat 1603 gånger

  Kan den här tygdockan dödas? Det är dags att ta reda på det i det här helt galna actionspelet. Kasta knivar på honom medan du tjänar in de mynt du behöver för att köpa mer kraftfulla vapen. Kanske ett maskingevär klarar av jobbet? Eller måste du köpa en stridsvagn för att ta kål på honom?

 • Car Eats Car 6
  Spela
  Car Eats Car 6
  Spelat 548 gånger

  I den här farliga staden är det varje man och varje bil för sig själv! Kan du hjälpa detta modiga fordon att ta sig hem i ett stycke i detta galna actionspel? Han kommer att ställas mot kannibaliska bilar och köra nedför gator med tunnor fyllda med giftigt avfall! Lyckligtvis kan han samla massor av fantastiska uppgraderingar och vapen under sin resa.

 • Surviv.io: Battle Royale
  Spela
  Surviv.io: Battle Royale
  Spelat 1129 gånger

  Kommer du vara den sista spelaren som står upp i denna episka kamp för överlevnad? Människor från hela världen går i spetsen i det här 2D-webbläsarbaserade io-spelet som liknar PlayerUnknown's Battlegrounds. Samla föremål, vapen och ammunition medan du kämpar för att hålla dig levande och undvika den dödliga röda zonen till varje pris!

 • Episk robotturnering
  Spela
  Episk robotturnering
  Spelat 717 gånger

  Den här enorma robotturneringen intar hela staden! Men oroa dig inte för alla människor och bilar som kör förbi din robots gigantiska fötter i det här fantastiska fajtingspelet. Fokusera istället på att sätta ihop den och se till att inga delar saknas före din nästa kamp.

 • Hundkörning
  Spela
  Hundkörning
  Spelat 1087 gånger

  Den här heroiska hunden ska på en åktur i riktigt farligt kungarike och du måste hålla koll på honom. Kan du hjälpa honom att köra säkert när han undviker fiender och hoppar över klyftor? Du kan uppgradera hans galna bil mellan nivåerna så att den håller sig i gott skick.

 • Cute Jungle Hospital
  Spela
  Cute Jungle Hospital
  Spelat 4411 gånger

  Patienterna på det här sjukhuset är mjuka och kramgoa och de behöver din vård.

 • Hästsimulator 3D
  Spela
  Hästsimulator 3D
  Spelat 2944 gånger

  Hur känns det att vara en vild häst? Det är en svår fråga att besvara, men detta simuleringsspel ger dig möjligheten att uppleva livet som en virtuell häst! Följ med denna majestätiska häst när han galopperar runt på landet och letar efter god mat han kan ta med hem till familjen.

 • Hanger
  Spela
  Hanger
  Spelat 3248 gånger

  Den här killen provar sina nya superkrafter. Tyvärr finns det en massa snurrande vassa knivblad som kan förvandla honom till slarvsylta! Kan du hjälpa honom att kasta sig fram genom luften i detta onlinespel? Det finns mynt han kan samla på sig under sin resa att handla coola kostymer för.

 • Papa's Pastaria
  Spela
  Papa's Pastaria
  Spelat 22095 gånger

  De goda nyheterna: Du ska gå på ett tjusigt bröllop. De dåliga nyheterna: Du måste jobba hela kvällen.

 • Battle For the Galaxy
  Spela
  Battle For the Galaxy
  Spelat 7164 gånger

  Vem kommer vinna det storslagna kriget som avgör galaxens öde? Kontrollera dina styrkor, bygg baser och slåss för din egen överlevnad i det här militära strategispelet i realtid.

 • Evowars.io
  Spela
  Evowars.io
  Spelat 1070 gånger

  Du måste både utvecklas och undvika dina fienders svängande blad i detta intensiva io-spel. Träd in på arenan och gör dig redo för en riktigt storslagen kamp. Du börjar som en grottman. Om du vill överleva de kommande minuterna måste du samla in massor av magiska klot som ökar dina förmågor och tar dig vidare in i nya eror där du blir en viking, en riddare eller en ännu större krigare.

 • Balens drottning
  Spela
  Balens drottning
  Spelat 481 gånger

  Välj kläder, planera och flirta dig fram mot att bli balens drottning!

 • Zombs Royale.io
  Spela
  Zombs Royale.io
  Spelat 8675 gånger

  Det är krig i det här obevekliga Io-spelet. Gör dig redo för massor av actionfylld mayhem medan du kämpar för att hitta vapen, ta leveranser från lastdroppar och undvik dina fiender. Hur länge kommer du att överleva?

 • Dumma sätt att dö på: Zanys sjukhus
  Spela
  Dumma sätt att dö på: Zanys sjukhus
  Spelat 738 gånger

  Var och en av dessa galna figurer måste hantera en nödsituation. Kan du komma på vad som är fel med dem i detta snurriga sjukvårdssimuleringsspel? Några av dem har inte nöjt sig med att svälja trumpeter, utan dessutom slukat bowlingklot!

 • Operate Now: Benkirurg
  Spela
  Operate Now: Benkirurg
  Spelat 5492 gånger

  Kirurger räddar liv ... om du pallar pressen!

 • Bilsimulator i stad 3
  Spela
  Bilsimulator i stad 3
  Spelat 586 gånger

  Visa hur skicklig du är på att köra bil i det här bilspelet i 3D. Undvik trafikkoner eller en liten armé med polisbilar. Du kan till och med spela polis och jaga bovar i jaktläget. Se bara till att du anpassar eller köper nya bilar mellan dina åk runt i staden.

 • Drakhjältar
  Spela
  Drakhjältar
  Spelat 482 gånger

  Dessa små drakar har det fullt upp idag. De är sugna på att utforska sitt kungarike medan de samlar på svampar, smäller ballonger och gör riktigt coola stunttrick. Flyg genom luften med dem i det här förtrollande förstapersonsfantasyspelet.

 • EG RTS Battle
  Spela
  EG RTS Battle
  Spelat 421 gånger

  Kommer dina styrkor att kunna erövra dina fienders borg? Allt beror på dig och dina beslut i detta intensiva och actionfyllda militära strategispel. Tänk snabbt och smart när du ska placera ut dina soldater. Du skickar alla, från orädda svärdsvingare till släggslungande jättar, in i kampen!

 • Operate Now: Blindtarmsoperation
  Spela
  Operate Now: Blindtarmsoperation
  Spelat 4293 gånger

  Doktorn, en patient behöver dig i undersökningsrummet. Gå dit så fort du kan!

 • Operate Now: Ögonkirurg
  Spela
  Operate Now: Ögonkirurg
  Spelat 9162 gånger

  Tvätta händerna, kliv in på aktuen och gör dig redo för en livsviktig operation.

 • Lordz2.io
  Spela
  Lordz2.io
  Spelat 60 gånger

  Har du vad som krävs för att bli en slottsherre i detta realtidsbaserade strategispel för flera spelare? Här får du kämpa för äran mot andra spelare från hela världen. Samla ihop dina bågskyttar, spjutsoldater och andra enheter. Du måste samla på dig resurser, bygga slott och skicka dina fiender till Häcklefjäll!

 • Stjäl diamanten
  Spela
  Stjäl diamanten
  Spelat 10457 gånger

  Visst, det låter enkelt, men att stjäla från museet kommer att bli ganska svårt.

 • Papa's Sushiria
  Spela
  Papa's Sushiria
  Spelat 86623 gånger

  Under ett besök på Papas nya restaurang hade du sönder hans dyra lyckokatt av misstag. Du måste arbeta några pass för att betala för skadan i det här tidsstrategispelet. Ställ dig bakom kassan, sätt på dig ett förkläde och hjälp Papas kunder så snabbt som möjligt. Du måste laga sushi, bubbelte och mycket mer!

 • Duck Life: Space
  Spela
  Duck Life: Space
  Spelat 298 gånger

  Den här modiga ankan mådde hur bra som helst efter att ha vunnit en serie med episka tävlingar. Sedan dök en ondskefull fågel upp från en annan planet och stal hans mästarkrona! Kan du hjälpa honom att ta tillbaka den i det här interstellära springspelet? Följ med den modiga ankan när han flyger runt i galaxen.