Rollspel

 • Kärlekstest 3
  Spela
  Kärlekstest 3
  Spelat 92692 gånger

  Är det sann kärlek eller kommer den att rinna ut i sanden? Ta reda på det med kärlekstestet som du hittar i det här onlinespelet. Ange ditt namn och namnet på din kärlek och se vad som händer!

 • Tigersimulering i 3D
  Spela
  Tigersimulering i 3D
  Spelat 1601 gånger

  Har du någonsin undrat hur det är att vara en tiger? Det är inte lätt! Samarbeta med den här tigern och se om du har vad som krävs för att bli kung i djungeln i det här vilda simuleringsspelet. Du måste jaga mat för din kattfamilj, göra räder mot bondgårdar i närheten för att komma åt de smarriga kossorna och undvika irriterande människor som gör allt för att försvara sin boskap.

 • Crossy Road
  Spela
  Crossy Road
  Spelat 12441 gånger

  Varför gick kycklingen över vägen? För att komma till andra sidan, förstås! Men hur är det med alla hennes vänner? Följ med den här orädda fågeln och hennes galna kamrat i detta retro actionspel. Kan du hålla dem rörliga medan de samlar in massor av guldmynt och undviker trafik?

 • Puppet Killer
  Spela
  Puppet Killer
  Spelat 1782 gånger

  Kan den här tygdockan dödas? Det är dags att ta reda på det i det här helt galna actionspelet. Kasta knivar på honom medan du tjänar in de mynt du behöver för att köpa mer kraftfulla vapen. Kanske ett maskingevär klarar av jobbet? Eller måste du köpa en stridsvagn för att ta kål på honom?

 • Operate Now: Hjärtkirurg
  Spela
  Operate Now: Hjärtkirurg
  Spelat 18939 gånger

  En hjärtkirurg behöver mod och stadiga händer — tror du att du fixar det?

 • Dog Simulator 3D
  Spela
  Dog Simulator 3D
  Spelat 2183 gånger

  Ingen sa att det skulle vara lätt att ha hund! Du kan ta reda på hur det är i det här helgalna 3D-simuleringsspelet. Följ med den här dalmatinen och hans vänner när de letar efter mynt, god mat och mycket mer.

 • Spider Simulator: Amazing City
  Spela
  Spider Simulator: Amazing City
  Spelat 1201 gånger

  Om du nånsin undrat hur det känns att vara en gigantisk spindel som attackerar en hel stad behöver du inte fundera längre! Samarbeta med enorma fågelspindlar, änkespindlar och robot-spindeldjur när de tar sig fram i det här vilda actionspelet i 3D. Hur mycket förstörelse och skada kan du orsaka innan tiden tar slut?

 • Hot Wheels: Track Builder
  Spela
  Hot Wheels: Track Builder
  Spelat 4472 gånger

  Designa, bygg och kör på dina egna racerbanor i det här spännande racingspelet i 3D. Kör förbi dina motståndare, vinn fantastiska märken och blås genom loopar som till och med finns på vulkaner! Kan du ta dig till mållinjen före alla andra?

 • Pandasimulator 3D
  Spela
  Pandasimulator 3D
  Spelat 630 gånger

  Det är svårt att vara en panda. Så mycket bambu som ska ätas och skogen kan ibland vara en mycket farlig plats. Kan du hjälpa den här pandan att hålla sig borta från trubbel och ta hand om dess förtjusande familj i detta 3D-simuleringsspel?

 • Fly ur tornet
  Spela
  Fly ur tornet
  Spelat 6973 gånger

  De levande döda kaninerna Jinx och Minx är inlåsta i ett läskigt torn. Hjälp dem att fly från sitt fängelse!

 • Kattsimulator i 3D
  Spela
  Kattsimulator i 3D
  Spelat 14535 gånger

  Hur känns det att vara katt? Ta reda på det i det här hårresande och hysteriska simuleringsspelet. Samarbeta med en av de fantastiska katterna när de fångar möss, välter soptunnor och letar efter god mat. Du kan även tjäna virtuella pengar för att köpa gulliga utstyrslar till din katt.

 • Pixelhantverk
  Spela
  Pixelhantverk
  Spelat 963 gånger

  I det här magiska byggsimuleringsspelet kan du skapa och modifiera ett helt kungarike. Utforska dess vidsträckta landskap och låt fantasin flöda fritt. Du kan också prova på massor av coola verktyg och föremål under din resa.

 • Minx påskäventyr
  Spela
  Minx påskäventyr
  Spelat 3828 gånger

  Jakten på påskägg kan börja!

 • Cute Jungle Hospital
  Spela
  Cute Jungle Hospital
  Spelat 4506 gånger

  Patienterna på det här sjukhuset är mjuka och kramgoa och de behöver din vård.

 • Crowd City
  Spela
  Crowd City
  Spelat 1113 gånger

  Det kommer definitivt att bli trängsel i detta 3D-onlinespel för flera spelare! Hur många följare kan du få medan du försöker samla ihop en skoningslös folkmassa? Du kan till och med stjäla från de andra spelarna i din kamp för världsherravälde. Lyckas du dra till dig den största folkhopen innan tiden är ute?

 • Car Eats Car 6
  Spela
  Car Eats Car 6
  Spelat 581 gånger

  I den här farliga staden är det varje man och varje bil för sig själv! Kan du hjälpa detta modiga fordon att ta sig hem i ett stycke i detta galna actionspel? Han kommer att ställas mot kannibaliska bilar och köra nedför gator med tunnor fyllda med giftigt avfall! Lyckligtvis kan han samla massor av fantastiska uppgraderingar och vapen under sin resa.

 • Hundkörning
  Spela
  Hundkörning
  Spelat 1127 gånger

  Den här heroiska hunden ska på en åktur i riktigt farligt kungarike och du måste hålla koll på honom. Kan du hjälpa honom att köra säkert när han undviker fiender och hoppar över klyftor? Du kan uppgradera hans galna bil mellan nivåerna så att den håller sig i gott skick.

 • Drakhjältar
  Spela
  Drakhjältar
  Spelat 543 gånger

  Dessa små drakar har det fullt upp idag. De är sugna på att utforska sitt kungarike medan de samlar på svampar, smäller ballonger och gör riktigt coola stunttrick. Flyg genom luften med dem i det här förtrollande förstapersonsfantasyspelet.

 • Bilsimulator i stad 3
  Spela
  Bilsimulator i stad 3
  Spelat 607 gånger

  Visa hur skicklig du är på att köra bil i det här bilspelet i 3D. Undvik trafikkoner eller en liten armé med polisbilar. Du kan till och med spela polis och jaga bovar i jaktläget. Se bara till att du anpassar eller köper nya bilar mellan dina åk runt i staden.

 • Surviv.io: Battle Royale
  Spela
  Surviv.io: Battle Royale
  Spelat 1162 gånger

  Kommer du vara den sista spelaren som står upp i denna episka kamp för överlevnad? Människor från hela världen går i spetsen i det här 2D-webbläsarbaserade io-spelet som liknar PlayerUnknown's Battlegrounds. Samla föremål, vapen och ammunition medan du kämpar för att hålla dig levande och undvika den dödliga röda zonen till varje pris!

 • Dumma sätt att dö på: Zanys sjukhus
  Spela
  Dumma sätt att dö på: Zanys sjukhus
  Spelat 804 gånger

  Var och en av dessa galna figurer måste hantera en nödsituation. Kan du komma på vad som är fel med dem i detta snurriga sjukvårdssimuleringsspel? Några av dem har inte nöjt sig med att svälja trumpeter, utan dessutom slukat bowlingklot!

 • Papa's Pastaria
  Spela
  Papa's Pastaria
  Spelat 23015 gånger

  De goda nyheterna: Du ska gå på ett tjusigt bröllop. De dåliga nyheterna: Du måste jobba hela kvällen.

 • Operate Now: Benkirurg
  Spela
  Operate Now: Benkirurg
  Spelat 5581 gånger

  Kirurger räddar liv ... om du pallar pressen!

 • Operate Now: Ögonkirurg
  Spela
  Operate Now: Ögonkirurg
  Spelat 9258 gånger

  Tvätta händerna, kliv in på aktuen och gör dig redo för en livsviktig operation.

 • Swords and Sandals - Gladiator
  Spela
  Swords and Sandals - Gladiator
  Spelat 12051 gånger

  Skapa din hjälte, köp vapen, skydd och besegra gladiatorerna för att vinna.

 • Evowars.io
  Spela
  Evowars.io
  Spelat 1158 gånger

  Du måste både utvecklas och undvika dina fienders svängande blad i detta intensiva io-spel. Träd in på arenan och gör dig redo för en riktigt storslagen kamp. Du börjar som en grottman. Om du vill överleva de kommande minuterna måste du samla in massor av magiska klot som ökar dina förmågor och tar dig vidare in i nya eror där du blir en viking, en riddare eller en ännu större krigare.

 • Operate Now: Tandläkare
  Spela
  Operate Now: Tandläkare
  Spelat 6949 gånger

  Åh nej! Leken var så rolig ända tills någon slog ut en flis ur en tand. Dags att gå till tandläkaren ...

 • Cykeltävlingar: Off Road
  Spela
  Cykeltävlingar: Off Road
  Spelat 487 gånger

  Kommer du att klara dig över alla målsnören som väntar på dig i detta fantastiska racingspel? Hoppa upp på cykeln och gör dig redo för första banan. Du måste undvika exploderande gruvor samtidigt som du utför ramphopp och studsar över svajiga plattformar.

 • Balens drottning
  Spela
  Balens drottning
  Spelat 481 gånger

  Välj kläder, planera och flirta dig fram mot att bli balens drottning!

 • Zombs Royale.io
  Spela
  Zombs Royale.io
  Spelat 8992 gånger

  Det är krig i det här obevekliga Io-spelet. Gör dig redo för massor av actionfylld mayhem medan du kämpar för att hitta vapen, ta leveranser från lastdroppar och undvik dina fiender. Hur länge kommer du att överleva?

 • Battle For the Galaxy
  Spela
  Battle For the Galaxy
  Spelat 7178 gånger

  Vem kommer vinna det storslagna kriget som avgör galaxens öde? Kontrollera dina styrkor, bygg baser och slåss för din egen överlevnad i det här militära strategispelet i realtid.

 • Episk robotturnering
  Spela
  Episk robotturnering
  Spelat 731 gånger

  Den här enorma robotturneringen intar hela staden! Men oroa dig inte för alla människor och bilar som kör förbi din robots gigantiska fötter i det här fantastiska fajtingspelet. Fokusera istället på att sätta ihop den och se till att inga delar saknas före din nästa kamp.

 • Stjäl diamanten
  Spela
  Stjäl diamanten
  Spelat 10522 gånger

  Visst, det låter enkelt, men att stjäla från museet kommer att bli ganska svårt.

 • Hästsimulator 3D
  Spela
  Hästsimulator 3D
  Spelat 3291 gånger

  Hur känns det att vara en vild häst? Det är en svår fråga att besvara, men detta simuleringsspel ger dig möjligheten att uppleva livet som en virtuell häst! Följ med denna majestätiska häst när han galopperar runt på landet och letar efter god mat han kan ta med hem till familjen.

 • Smashy City
  Spela
  Smashy City
  Spelat 347 gånger

  Den här galna apan är redo att slå sönder allt som kommer i hans väg i staden. Vill du hänga med? Hjälp honom att slå sönder byggnader, bilar och mycket mer. Men du måste se upp. Militären kommer inte att tolerera all förstörelse och de kommer att skicka stridsvagnar och helikoptrar. Se hur länge du kan överleva medan den gigantiska besten fyller sin raserimätare i det här actionspelet.

 • Lordz2.io
  Spela
  Lordz2.io
  Spelat 101 gånger

  Har du vad som krävs för att bli en slottsherre i detta realtidsbaserade strategispel för flera spelare? Här får du kämpa för äran mot andra spelare från hela världen. Samla ihop dina bågskyttar, spjutsoldater och andra enheter. Du måste samla på dig resurser, bygga slott och skicka dina fiender till Häcklefjäll!