Strategispel

 • Papas cupcake-kafé
  Spela
  Papas cupcake-kafé
  Spelat 123997 gånger

  En snabbkurs i cupcakes? Det ska vara glasyr på toppen …

  Papa's Cupcakeria finns också på Apple App Store och Google Play.

 • Master Chess Multiplayer
  Spela
  Master Chess Multiplayer
  Spelat 36108 gånger

  Du kan spela mot datorn eller utmana en vän i det här rafflande schackspelet. Var noga med att spela så fort du kan. Varje sekund som krävs för att nå schackmatt sänker dina poäng!

 • Papas glasskiosk
  Spela
  Papas glasskiosk
  Spelat 88381 gånger

  Papas nya glasskiosk har slagit upp dörrarna! Är du redo att skopa upp glass åt alla lyxkryssarens turister?

 • Empire: World War 3
  Spela
  Empire: World War 3
  Spelat 1163 gånger

  Dagen som mänskligheten har fruktat i över ett sekel har till slut kommit! Världskriget börjar snart. Kommer du och dina arméer att kunna ta över planeten, eller kommer du att lämnas kvar i dammet i detta massiva multiplayer online strategispel? Använd futuristiska vapen och orädda trupper mot dina fiender medan du kämpar mot dem på land, hav och i luften!

 • Super Dino Fighter
  Spela
  Super Dino Fighter
  Spelat 768 gånger

  De här robotdinosaurierna gör sig redo att slåss! Montera snabbt ihop din dinosoldat innan den utmanar nästa motståndare i detta actionspel. Du måste sätta samman dem så snabbt du kan nere i laboratoriet. En ny kamp är på väg att börja!

 • Krigssimulator
  Spela
  Krigssimulator
  Spelat 1643 gånger

  Fiendens styrkor mobiliserar sig vid rikets gränser! Se till att snabbt förbereda dina krigare och bågskyttar för att bekämpa dem i detta 3D-stridsimuleringsspel. Kan du besegra dem i skogen? Eller i öknen?

 • Papas hamburgerhak
  Spela
  Papas hamburgerhak
  Spelat 18649 gånger

  Gör varje kund till en hamburgerberoende stammis!

 • Sänka krigsskepp
  Spela
  Sänka krigsskepp
  Spelat 7491 gånger

  Det berömda brädspelet tas till en helt ny nivå. Hantera din flotta och attackera dina fiender medan du väntar på rätt tillfälle att slå till. Kan du sänka deras skepp innan de eliminerar dina i det här onlinespelet?

 • Toy Defense
  Spela
  Toy Defense
  Spelat 21112 gånger

  De är tillverkade i plast men de är mäktigare än du tror! Placera dina leksakssoldater och kanoner strategiskt för att försvara din bas i det här spännande tornförsvar-spelet.

 • Ludo med vänner
  Spela
  Ludo med vänner
  Spelat 550 gånger

  Spela mot några vänliga automatiserade motståndare i denna fantastiska och väldigt gulliga version av det klassiska brädspelet. Det finns också ett onlineläge som gör att du kan utmana andra spelare från hela världen. Kan du få alla dina symboler till hemområdet före dina motspelare?

 • Stridsvagnsstrid
  Spela
  Stridsvagnsstrid
  Spelat 1870 gånger

  Vilken sida kommer att dominera i denna storslagna kamp mot mållinjen? Här måste du se till att fördela dina stridsvagnar noggrant när du förklarar krig mot din fiende i detta strategiska actionspel för flera spelare. Klarar du av att eliminera deras missilstation innan de spränger din i en miljon bitar?

 • Battle For the Galaxy
  Spela
  Battle For the Galaxy
  Spelat 7284 gånger

  Vem kommer vinna det storslagna kriget som avgör galaxens öde? Kontrollera dina styrkor, bygg baser och slåss för din egen överlevnad i det här militära strategispelet i realtid.

 • Medeltidsförsvar Z
  Spela
  Medeltidsförsvar Z
  Spelat 5535 gånger

  Kungariket har tagits över av en mystisk sjukdom som förvandlar människor till monster. Kan du ta dig till säkerhet med kungen i det här intensiva actionspelet? Anlita skyttar, uppgradera ditt fordon och se till att din modiga åsna är mätt!

 • War of Tanks
  Spela
  War of Tanks
  Spelat 681 gånger

  Stridsplatserna är inte för fegisar och särskilt inte i det här actionspelet i 3D. Tack och lov så kommer du att ta dig fram med en stridsvagn. Och med dig har du mängder av allierade. Men det finns ett problem: du kommer att ställas mot dussintals av fiendens stridsvagnar. Inget du inte klarar av, eller hur?

 • Goodgame Empire
  Spela
  Goodgame Empire
  Spelat 639320 gånger

  Krossa dina fiender och erövra hela världen — ett slott åt gången!

  Goodgame Empire finns också på Apple App Store och Google Play.

 • Skattens förbannelse
  Spela
  Skattens förbannelse
  Spelat 516 gånger

  Hur länge kan du beskydda denna förbannade skatt? Här finns bybor, riddare och väldiga monster som alla är beredda att stjäla den från dig i detta storslagna tornförsvarsspel. Bygg förtrollade tempel, kryptor och tillhåll som kan försvara dem i takt med att du tjänar in helgrymma uppgraderingar som hjälper dig i din kamp i detta rafflande äventyr.

 • Heroes of Myths
  Spela
  Heroes of Myths
  Spelat 17972 gånger

  En legion med monster har bestämt sig för att förstöra ditt tempel. Du kommer väl inte låta dem komma undan med det? Skydda templet till varje pris med blixtar och andra fantastiska vapen i det här tornförsvarsspelet.

 • Nova Defender
  Spela
  Nova Defender
  Spelat 209 gånger

  En armé av aliens är fast besluten att slå den här futuristiska metropolen till spillror. Kan du låta det hända? Självklart inte! Dyk in i detta realtids strategispelet och visa dem vem som bestämmer i var och en av dessa actionfyllda nivåer. Du kan uppgradera dina försvar och soldater mellan nivåerna med raketgevär, laserpistoler, och mycket mer!

 • Explosiv brotaktik 2
  Spela
  Explosiv brotaktik 2
  Spelat 1450 gånger

  En mäktig brosprängande uppföljare till succéspelet!

 • Papas pannkakshak
  Spela
  Papas pannkakshak
  Spelat 43969 gånger

  Det är snabba vändningar i pannkaksbranschen!

 • Clash of Tanks
  Spela
  Clash of Tanks
  Spelat 1154 gånger

  Vilken sida kommer att dominera i detta realtidsstrategispel? Eller vad som kanske är viktigare, hur många pansarvagnar kommer att hamna i skroten? Använd försiktigt var och en av dina krigsmaskiner när du försöker att förstöra fiendens bas.

 • Tornrikets försvar
  Spela
  Tornrikets försvar
  Spelat 1118 gånger

  Ditt torn är under attack! Se till att vara snabb med din båge för att eliminera alla barbarer som vill erövra det i det här 3D-actionspelet. Kan du försvara ditt torn medan du pumpar dina fiender fulla med pilar?

 • Habbo klickare
  Spela
  Habbo klickare
  Spelat 633 gånger

  Kommer du att kunna designa det bästa hotellet någonsin i detta retro hanterings- och simuleringsspel? Du kommer att tjäna in pengar som du kan använda till bättre rum och coolare inredning som kommer att locka många gäster.

 • Battle Robot: Wolf Age
  Spela
  Battle Robot: Wolf Age
  Spelat 634 gånger

  Ytterligare ett gigantiskt monster är på väg att röja sin väg genom staden. Ta dig ner till labbet och hjälp din trogna bot att konstruera en super-fantastisk cybernetisk varg. Kan du bekämpa monstret och rädda staden i detta turbaserade actionspel?

 • Conflict of Nations
  Spela
  Conflict of Nations
  Spelat 6680 gånger

  Hela världen är ditt slagfält i det här militärstrategispelet. Vill du invadera Storbritanninen eller skicka trupperna över havet? Du måste använda en smart taktik om du vill ta över planeten och samtdigt vinna över dina nya invånares hjärtan.

 • Smeden Jack
  Spela
  Smeden Jack
  Spelat 11289 gånger

  Vem kan rädda damen i nöd? En åsna och hans hårige partner ... öh.

 • Papas pizzeria
  Spela
  Papas pizzeria
  Spelat 27784 gånger

  Baka en pizza i Papas nya tidsstrategiutmaning.

 • Papas korvhak
  Spela
  Papas korvhak
  Spelat 25032 gånger

  Har du perfekt utsikt över spelplanen? Inte förrän du har slagit ut de där varmkorv-kunderna.

 • Ludo Legend
  Spela
  Ludo Legend
  Spelat 20468 gånger

  Du kan utmana tre andra spelare, eller bara ta en match mot datorn i det här spännande brädspelet. Kan du flytta dina fyra tokens runt brädet och se till att de når boet innan en av dina motståndare hinner göra samma sak med sina?

 • Dagen D: Tornbyggen
  Spela
  Dagen D: Tornbyggen
  Spelat 8399 gånger

  Den här tidsresande professorn kommer att bli uppäten av dinosaurier om du inte skyndar dig och hjälper honom!

 • Tornförsvar 2D
  Spela
  Tornförsvar 2D
  Spelat 511 gånger

  Alla dessa troll, varulvar och andra monster är fast beslutna att leva rövare i olika hörn av riket! Du måste skydda vart och ett i detta tornförsvarsspel. Se till att strategiskt placera ut dina trollkarlar och bågskyttar medan du uppgraderar deras torn så fort du kan. Monstren visar ingen nåd!

 • Bordsdragkamp: 2 spelare
  Spela
  Bordsdragkamp: 2 spelare
  Spelat 1669 gånger

  Du kanske har hört talas om dragkamp, men har du någonsin stött på bordsdragkamp? Följ med dessa konstiga och originella atleter när de ska försöka dra sina motståndare över gränslinjen i detta helgalna sportspel. Du kan spela som en superhjälte, välja rum och till och med välja det bord du ska tävla med när du utmanar datorn eller en vän.

 • Kriget mot orcherna
  Spela
  Kriget mot orcherna
  Spelat 432 gånger

  Klarar du av att förstöra dina fiendens torn när du får möta dem öga mot öga i detta strategiska actionspel? Andra spelare från hela världen väntar på att få utmana dig! Använd en armé av orcher, drakar och andra monster för att utplåna dem så fort du kan. De kommer garanterat inte att visa någon nåd!

 • New World Empires
  Spela
  New World Empires
  Spelat 1410 gånger

  Utforska fyra århundraden av världskrig i det här MMO-spelet. Bygg monument som kan stå sig genom tiderna, erövra outforskade kontinenter och kriga mot historiens största militärgenier. Kan du besegra Napoleons trupper? Eller hinna före Columbus till Amerika?

 • Lordz2.io
  Spela
  Lordz2.io
  Spelat 223 gånger

  Har du vad som krävs för att bli en slottsherre i detta realtidsbaserade strategispel för flera spelare? Här får du kämpa för äran mot andra spelare från hela världen. Samla ihop dina bågskyttar, spjutsoldater och andra enheter. Du måste samla på dig resurser, bygga slott och skicka dina fiender till Häcklefjäll!

 • Tornförsvar
  Spela
  Tornförsvar
  Spelat 496 gånger

  Kungadömet har nästan invaderats av fiendens arméer. Nu är det dags att slå tillbaka i detta strategispel i realtid. Försvara ditt sista kvarvarande territorium genom att bygga futuristiska försvarstorn innan du ger dig iväg för att befria resten av kungariket. Under din resa kan du också köpa fantastiska magiska uppgraderingar som gör dina riddare och deras vapen ännu starkare.