Krigsspel

 • Combat Reloaded
  Spela
  Combat Reloaded
  Spelat 3721 gånger

  Kommer du kämpa för det blåa eller det röda laget i det här intensiva actionspelet för flera spelare? Ta ett vapen, ducka under barriärerna och göm dig runt hörnen när du siktar mot de andra spelarna.

 • KOGAMA: War 4
  Spela
  KOGAMA: War 4
  Spelat 1347 gånger

  Är du redo för strid? Återvänd till Kogama-världen i det här onlinespelet och kämpa mot motståndare med alla vapen som du kan hitta.

 • Eldstrid i staden
  Spela
  Eldstrid i staden
  Spelat 5975 gånger

  Är du beredd att försvara ditt område mot fienden? Skjut dem alla i Eldstrid i Staden. Efter varje uppdrag kan du köpa vapen eller uppgradera dina befintliga vapen för att göra dem ännu kraftfullare!

 • Empire: World War 3
  Spela
  Empire: World War 3
  Spelat 713 gånger

  Dagen som mänskligheten har fruktat i över ett sekel har till slut kommit! Världskriget börjar snart. Kommer du och dina arméer att kunna ta över planeten, eller kommer du att lämnas kvar i dammet i detta massiva multiplayer online strategispel? Använd futuristiska vapen och orädda trupper mot dina fiender medan du kämpar mot dem på land, hav och i luften!

 • Flak Meister
  Spela
  Flak Meister
  Spelat 5977 gånger

  Det är mitt i vintern och bombplan är på väg. Invånarna i denna lilla stad är beroende av dig för att hålla dem säkra. Ta kontroll över tornet och skjut ner fientliga flygplan i detta episka skjutspel.

 • Pixel Gun Apocalypse 3
  Spela
  Pixel Gun Apocalypse 3
  Spelat 32404 gånger

  Spänningen är intensiv i det här onlinespelet för flera spelare. Utmana motståndare från hela världen och kämpa för att hitta mäktiga vapen och döda dem en för en!

 • Snipers Wars
  Spela
  Snipers Wars
  Spelat 1015 gånger

  Poliser, gäng och prickskyttar kämpar mot varandra i det här intensiva actionspelet för flera spelare. Hitta ett vapen och gör dig redo för strid. Det är döda eller dödas!

 • Ghost Sniper
  Spela
  Ghost Sniper
  Spelat 657 gånger

  Ghost Sniper

 • Battle S.W.A.T vs Mercenary
  Spela
  Battle S.W.A.T vs Mercenary
  Spelat 17381 gånger

  Spelare från hela världen har samlats för att kämpa i det här actionspelet för flera spelare. Ta dig fram och förstör allt i din väg med allt från slaktknivar till gevär. Hur länge kan du överleva?

 • Age of War
  Spela
  Age of War
  Spelat 188459 gånger

  Försök att överleva och förinta fiendens bas.

 • Militärkrig: Atena
  Spela
  Militärkrig: Atena
  Spelat 341 gånger

  En ny strid ska inleda. Har du vad som krävs för att överleva i den här episka förstapersonsskjutaren för flera spelare? Dubbelkolla dina vapen innan du ger dig in i strid.

 • Sniper Assassin 2
  Spela
  Sniper Assassin 2
  Spelat 724 gånger

  Hämnden är dubbelt så ljuv när du inte har något att förlora.

 • Överlevnad i Afghanistan
  Spela
  Överlevnad i Afghanistan
  Spelat 977 gånger

  Hur länge kan du överleva i det här förstapersonskjutarspelet? Gå in i stridsarenan djupt inne i Afghanistan. Leta efter vapen som hjälper dig att förstöra dina fiender en efter en.

 • Battlefield Shooter 2
  Spela
  Battlefield Shooter 2
  Spelat 1892 gånger

  I den här nya versionen av Battlefield Shooter måste du stålsätta dig mot fienden som attackerar din bas! Ta till vapen, sikta och skjut för att döda i ett försök att slutföra ditt uppdrag. Är du tillräckligt modig för att bli nästa krigshjälte?

 • Subway Clash 3D Remastered
  Spela
  Subway Clash 3D Remastered
  Spelat 1018 gånger

  Tågen kör inte i dessa tunnelbannor, du måste springa i detta 3D multiplayer skjutarespel. Gå med i det röda laget eller i det blåa medan du undviker kulor och letar efter fantastiska vapen. Kan du ta ut det andra laget innan de blåser ditt lag i småbitar?

 • Stormtrupper
  Spela
  Stormtrupper
  Spelat 14801 gånger

  Krossa fienden med hjälp av din supervassa skicklighet som krypskytt.

 • Sniper Clash 3D
  Spela
  Sniper Clash 3D
  Spelat 731 gånger

  Du kan använda krypskyttegevär och till och med bazookas för att eliminera dina motståndare i detta skjutspel för flera spelare. Kasta dig in i kampen och utmana spelare från hela världen. Kommer du att hålla dig vid liv länge nog för att se tiden gå ut i varje spännande match på liv och död?

 • Heroes of Myths
  Spela
  Heroes of Myths
  Spelat 16471 gånger

  En legion med monster har bestämt sig för att förstöra ditt tempel. Du kommer väl inte låta dem komma undan med det? Skydda templet till varje pris med blixtar och andra fantastiska vapen i det här tornförsvarsspelet.

 • Toy Defense
  Spela
  Toy Defense
  Spelat 20141 gånger

  De är tillverkade i plast men de är mäktigare än du tror! Placera dina leksakssoldater och kanoner strategiskt för att försvara din bas i det här spännande tornförsvar-spelet.

 • Galna skotten 2: Multiplayer
  Spela
  Galna skotten 2: Multiplayer
  Spelat 170 gånger

  Du måste vara fokuserad och snabb i dina fötter om du vill överleva längre än fem sekunder i detta superintensiva och helt galna 3D-skjutarspel. Du kommer att möta mot spelare från hela världen, och ingen kommer att visa dig nåd.

 • Raft Wars
  Spela
  Raft Wars
  Spelat 17238 gånger

  Besegra dina motståndare med minst antal skott.

 • SWAT-styrkor mot terrorister
  Spela
  SWAT-styrkor mot terrorister
  Spelat 3008 gånger

  Två SWAT-agenter. En ö full med terrorister. Mängder av vapen. Följ med dessa modiga hjältar när de tar sig an sina fiender i det här actionspelet i realtid. Du kan köpa vapen som bazookas och maskingevär mellan nivåerna.

 • Prickskyttarna
  Spela
  Prickskyttarna
  Spelat 11828 gånger

  När det hettar till finns det bara ett gäng att lita på: prickskyttarna.

 • Specialstyrkan
  Spela
  Specialstyrkan
  Spelat 210 gånger

  Genomför hänsynslösa attacker mot dina fiender, eller försvara ditt territorium från dem i detta förstapersonsskjutspel. Bege dig upp i bergen och förbered dig på ditt livs kamp medan du försöker ta kål på dem med ditt maskingevär.

 • Raze 3
  Spela
  Raze 3
  Spelat 711 gånger

  Ladda vapnen. Beväpna dig. Det är dags att slåss mot utomjordingar, robotar och andra fiender!

 • WWII: tapperhetsmedalj
  Spela
  WWII: tapperhetsmedalj
  Spelat 288 gånger

  Färdas bakåt i tiden och res till andra världskriget. Du kan hamna i skottlinjen direkt i detta skjutspel. Storma Normandies stränder och mycket mer medan du kämpar bredvid, eller mot, andra spelare från hela världen.

 • Goodgame Empire
  Spela
  Goodgame Empire
  Spelat 612500 gånger

  Krossa dina fiender och erövra hela världen — ett slott åt gången!

  Goodgame Empire finns också på Apple App Store och Google Play.

 • Battle For the Galaxy
  Spela
  Battle For the Galaxy
  Spelat 7196 gånger

  Vem kommer vinna det storslagna kriget som avgör galaxens öde? Kontrollera dina styrkor, bygg baser och slåss för din egen överlevnad i det här militära strategispelet i realtid.

 • Små gevär
  Spela
  Små gevär
  Spelat 9506 gånger

  Sikta och skjut, soldat! Fienden är på väg rakt mot dig.

 • Sift Heads: World 5
  Spela
  Sift Heads: World 5
  Spelat 259 gånger

  De trodde att det här skulle bli det lättaste jobbet i deras karriär. De hade fel. Häng med Sift Heads när de slår sig fram genom en djungel full av legosoldater i detta actionspel.

 • Tornförsvar 2D
  Spela
  Tornförsvar 2D
  Spelat 356 gånger

  Alla dessa troll, varulvar och andra monster är fast beslutna att leva rövare i olika hörn av riket! Du måste skydda vart och ett i detta tornförsvarsspel. Se till att strategiskt placera ut dina trollkarlar och bågskyttar medan du uppgraderar deras torn så fort du kan. Monstren visar ingen nåd!

 • Masked Shooter Multiplayer
  Spela
  Masked Shooter Multiplayer
  Spelat 1305 gånger

  Utmana spelare från hela världen i den här förstapersonskjutaren för flera spelare. Kan du eliminera dem innan de siktar mot dig?

 • Pixel Wars of Heroes
  Spela
  Pixel Wars of Heroes
  Spelat 863 gånger

  Kommer du att tävla med den goda eller onda sidan i det här underbara förstapersonsactionspelet för flera spelare? Utmana spelare från hela världen med allt från machetes till maskingevär.

 • Call of War
  Spela
  Call of War
  Spelat 12179 gånger

  Res tillbaka i tiden till det andra världskriget och led dina styrkor till vinst medan du utvecklar hemliga vapen och mycket mer. Dina trupper är redo, befälhavare. Vart vill du skicka dem härnäst i det här MMO-spelet?

 • Evowars.io
  Spela
  Evowars.io
  Spelat 1346 gånger

  Du måste både utvecklas och undvika dina fienders svängande blad i detta intensiva io-spel. Träd in på arenan och gör dig redo för en riktigt storslagen kamp. Du börjar som en grottman. Om du vill överleva de kommande minuterna måste du samla in massor av magiska klot som ökar dina förmågor och tar dig vidare in i nya eror där du blir en viking, en riddare eller en ännu större krigare.

 • Crusader Defense 2
  Spela
  Crusader Defense 2
  Spelat 1193 gånger

  Ännu en våg av krigare försöker attackera ditt slott. Försvara det till varje pris, modiga riddare!