Krigsspel

 • Age of War
  Spela
  Age of War
  Spelat 212771 gånger

  Försök att överleva och förinta fiendens bas.

 • Combat Reloaded
  Spela
  Combat Reloaded
  Spelat 4938 gånger

  Kommer du kämpa för det blåa eller det röda laget i det här intensiva actionspelet för flera spelare? Ta ett vapen, ducka under barriärerna och göm dig runt hörnen när du siktar mot de andra spelarna.

 • Flak Meister
  Spela
  Flak Meister
  Spelat 6372 gånger

  Det är mitt i vintern och bombplan är på väg. Invånarna i denna lilla stad är beroende av dig för att hålla dem säkra. Ta kontroll över tornet och skjut ner fientliga flygplan i detta episka skjutspel.

 • Pixel Gun Apocalypse 3
  Spela
  Pixel Gun Apocalypse 3
  Spelat 35160 gånger

  Spänningen är intensiv i det här onlinespelet för flera spelare. Utmana motståndare från hela världen och kämpa för att hitta mäktiga vapen och döda dem en för en!

 • KOGAMA: War 4
  Spela
  KOGAMA: War 4
  Spelat 1591 gånger

  Är du redo för strid? Återvänd till Kogama-världen i det här onlinespelet och kämpa mot motståndare med alla vapen som du kan hitta.

 • Empire: World War 3
  Spela
  Empire: World War 3
  Spelat 1163 gånger

  Dagen som mänskligheten har fruktat i över ett sekel har till slut kommit! Världskriget börjar snart. Kommer du och dina arméer att kunna ta över planeten, eller kommer du att lämnas kvar i dammet i detta massiva multiplayer online strategispel? Använd futuristiska vapen och orädda trupper mot dina fiender medan du kämpar mot dem på land, hav och i luften!

 • Luftkrig 2
  Spela
  Luftkrig 2
  Spelat 405 gånger

  Anslut dig till andra spelare i en rad storslagna stridsplansbataljer i detta 3D-actionspel. Hoppa upp i cockpiten på ett av flera olika jaktplan som du kan uppgradera med kraftfulla sköldar, turbodrivna motorer och häftiga vapen. Klarar du av att ta kål på dina fiender innan de träffar dig?

 • Sänka krigsskepp
  Spela
  Sänka krigsskepp
  Spelat 7491 gånger

  Det berömda brädspelet tas till en helt ny nivå. Hantera din flotta och attackera dina fiender medan du väntar på rätt tillfälle att slå till. Kan du sänka deras skepp innan de eliminerar dina i det här onlinespelet?

 • Toy Defense
  Spela
  Toy Defense
  Spelat 21112 gånger

  De är tillverkade i plast men de är mäktigare än du tror! Placera dina leksakssoldater och kanoner strategiskt för att försvara din bas i det här spännande tornförsvar-spelet.

 • Battle For the Galaxy
  Spela
  Battle For the Galaxy
  Spelat 7284 gånger

  Vem kommer vinna det storslagna kriget som avgör galaxens öde? Kontrollera dina styrkor, bygg baser och slåss för din egen överlevnad i det här militära strategispelet i realtid.

 • War of Tanks
  Spela
  War of Tanks
  Spelat 681 gånger

  Stridsplatserna är inte för fegisar och särskilt inte i det här actionspelet i 3D. Tack och lov så kommer du att ta dig fram med en stridsvagn. Och med dig har du mängder av allierade. Men det finns ett problem: du kommer att ställas mot dussintals av fiendens stridsvagnar. Inget du inte klarar av, eller hur?

 • Sniper Assassin 2
  Spela
  Sniper Assassin 2
  Spelat 849 gånger

  Hämnden är dubbelt så ljuv när du inte har något att förlora.

 • Snipers Wars
  Spela
  Snipers Wars
  Spelat 1291 gånger

  Poliser, gäng och prickskyttar kämpar mot varandra i det här intensiva actionspelet för flera spelare. Hitta ett vapen och gör dig redo för strid. Det är döda eller dödas!

 • Goodgame Empire
  Spela
  Goodgame Empire
  Spelat 639320 gånger

  Krossa dina fiender och erövra hela världen — ett slott åt gången!

  Goodgame Empire finns också på Apple App Store och Google Play.

 • Prickskyttarna
  Spela
  Prickskyttarna
  Spelat 11952 gånger

  När det hettar till finns det bara ett gäng att lita på: prickskyttarna.

 • Call of War
  Spela
  Call of War
  Spelat 12613 gånger

  Res tillbaka i tiden till det andra världskriget och led dina styrkor till vinst medan du utvecklar hemliga vapen och mycket mer. Dina trupper är redo, befälhavare. Vart vill du skicka dem härnäst i det här MMO-spelet?

  Call of War finns också på Apple App Store och Google Play.

 • Heroes of Myths
  Spela
  Heroes of Myths
  Spelat 17972 gånger

  En legion med monster har bestämt sig för att förstöra ditt tempel. Du kommer väl inte låta dem komma undan med det? Skydda templet till varje pris med blixtar och andra fantastiska vapen i det här tornförsvarsspelet.

 • Galna skotten 2: Multiplayer
  Spela
  Galna skotten 2: Multiplayer
  Spelat 339 gånger

  Du måste vara fokuserad och snabb i dina fötter om du vill överleva längre än fem sekunder i detta superintensiva och helt galna 3D-skjutarspel. Du kommer att möta mot spelare från hela världen, och ingen kommer att visa dig nåd.

 • Sniper Clash 3D
  Spela
  Sniper Clash 3D
  Spelat 1059 gånger

  Du kan använda krypskyttegevär och till och med bazookas för att eliminera dina motståndare i detta skjutspel för flera spelare. Kasta dig in i kampen och utmana spelare från hela världen. Kommer du att hålla dig vid liv länge nog för att se tiden gå ut i varje spännande match på liv och död?

 • Battle S.W.A.T vs Mercenary
  Spela
  Battle S.W.A.T vs Mercenary
  Spelat 17866 gånger

  Spelare från hela världen har samlats för att kämpa i det här actionspelet för flera spelare. Ta dig fram och förstör allt i din väg med allt från slaktknivar till gevär. Hur länge kan du överleva?

 • Evowars.io
  Spela
  Evowars.io
  Spelat 1619 gånger

  Du måste både utvecklas och undvika dina fienders svängande blad i detta intensiva io-spel. Träd in på arenan och gör dig redo för en riktigt storslagen kamp. Du börjar som en grottman. Om du vill överleva de kommande minuterna måste du samla in massor av magiska klot som ökar dina förmågor och tar dig vidare in i nya eror där du blir en viking, en riddare eller en ännu större krigare.

 • Subway Clash 3D Remastered
  Spela
  Subway Clash 3D Remastered
  Spelat 1660 gånger

  Tågen kör inte i dessa tunnelbannor, du måste springa i detta 3D multiplayer skjutarespel. Gå med i det röda laget eller i det blåa medan du undviker kulor och letar efter fantastiska vapen. Kan du ta ut det andra laget innan de blåser ditt lag i småbitar?

 • Zombiedödare
  Spela
  Zombiedödare
  Spelat 974 gånger

  Hur många zombies väntar på att du ska döda dem i det här actionfyllda videospelet? Tusentals – kanske ännu fler! Sök efter överlevande som hjälper dig att utplåna alla dessa irriterande odöda monster. Kommer du att kunna hålla dig vid liv ända till slutnivån?

 • Conflict of Nations
  Spela
  Conflict of Nations
  Spelat 6680 gånger

  Hela världen är ditt slagfält i det här militärstrategispelet. Vill du invadera Storbritanninen eller skicka trupperna över havet? Du måste använda en smart taktik om du vill ta över planeten och samtdigt vinna över dina nya invånares hjärtan.

 • Explosiv brotaktik
  Spela
  Explosiv brotaktik
  Spelat 6605 gånger

  Spräng bron och stoppa fienden!

 • Raft Wars
  Spela
  Raft Wars
  Spelat 18332 gånger

  Besegra dina motståndare med minst antal skott.

 • Air Strike Warfare 2017
  Spela
  Air Strike Warfare 2017
  Spelat 1046 gånger

  Sätt dig i cockpiten på det här häftiga jetplanet. Ditt nästa uppdrag ska precis börja i det här episka actionspelet. Kan du eliminera fiendeplanen innan de förstör dig?

 • Pansarvagn krigssimulator
  Spela
  Pansarvagn krigssimulator
  Spelat 578 gånger

  Visa inte dina fiender någon nåd i detta 3D-actionspel. Det här är trots allt krig! Sätt dig bakom kontrollerna på en fantastisk pansarvagn och förstör de andras pansarvagnar så fort du kan.

 • WWII: tapperhetsmedalj
  Spela
  WWII: tapperhetsmedalj
  Spelat 410 gånger

  Färdas bakåt i tiden och res till andra världskriget. Du kan hamna i skottlinjen direkt i detta skjutspel. Storma Normandies stränder och mycket mer medan du kämpar bredvid, eller mot, andra spelare från hela världen.

 • Tornförsvar 2D
  Spela
  Tornförsvar 2D
  Spelat 511 gånger

  Alla dessa troll, varulvar och andra monster är fast beslutna att leva rövare i olika hörn av riket! Du måste skydda vart och ett i detta tornförsvarsspel. Se till att strategiskt placera ut dina trollkarlar och bågskyttar medan du uppgraderar deras torn så fort du kan. Monstren visar ingen nåd!

 • Masked Shooter Multiplayer
  Spela
  Masked Shooter Multiplayer
  Spelat 1486 gånger

  Utmana spelare från hela världen i den här förstapersonskjutaren för flera spelare. Kan du eliminera dem innan de siktar mot dig?

 • Specialstyrkan
  Spela
  Specialstyrkan
  Spelat 374 gånger

  Genomför hänsynslösa attacker mot dina fiender, eller försvara ditt territorium från dem i detta förstapersonsskjutspel. Bege dig upp i bergen och förbered dig på ditt livs kamp medan du försöker ta kål på dem med ditt maskingevär.

 • Mafia Wars
  Spela
  Mafia Wars
  Spelat 516 gånger

  Storstan är en plats där du kan tjäna storkovan, men det kostar! Det kan kosta dig ditt liv! Kommer du bli en kraftfull gangster eller bara ännu en död skurk i Mafia Wars

  En liten armé amatörligister är fast beslutna att invadera ditt territorium i det här maffiaspelet! De kommer med allt från pistoler till motorsågar. Visa vem som bestämmer med ditt hagelgevär. Du får mynt för varje fiende du skickar till en för tidig grav. Använd mynten för att köpa ännu coolare vapen och andra grejer mellan nivåerna. Lycka till! Det kommer behövas! 

  Så spelar du Mafia Wars 

  Mafia Wars är ett actionspel med nivåer som liknar de i tower defense-spel. Målet är att skydda ditt territorium från en grupp fiender som försöker bryta sig genom en skyddande barriär. Håll dem borta med vapen så som hagelgevär.  

  Spelkontroller 

  • ANVÄND MUSEN för att sikta med ditt vapen. 
  • VÄNSTERKLICKA för att använda det. 

  Tips och tricks 

  • Hagelgeväret blir mer pricksäkert om du siktar närmare målet. 
  • Fiender med motorsågar tar mer skada om du väntar tills de är nära dig. 
  • Krypskyttar är väldigt dödliga. Ta hand om dem så snabbt du kan. 

  Liknande spel 

  Letar du efter andra flerspelarspel? Kolla in de här! 

  Om spelutvecklaren 

  Mafia Wars skapades av Zynga, ett amerikanskt spelföretag i San Francisco.

   

 • Lordz2.io
  Spela
  Lordz2.io
  Spelat 223 gånger

  Har du vad som krävs för att bli en slottsherre i detta realtidsbaserade strategispel för flera spelare? Här får du kämpa för äran mot andra spelare från hela världen. Samla ihop dina bågskyttar, spjutsoldater och andra enheter. Du måste samla på dig resurser, bygga slott och skicka dina fiender till Häcklefjäll!

 • Militärkrig: Atena
  Spela
  Militärkrig: Atena
  Spelat 558 gånger

  En ny strid ska inleda. Har du vad som krävs för att överleva i den här episka förstapersonsskjutaren för flera spelare? Dubbelkolla dina vapen innan du ger dig in i strid.

 • Sift Heads: World 5
  Spela
  Sift Heads: World 5
  Spelat 306 gånger

  De trodde att det här skulle bli det lättaste jobbet i deras karriär. De hade fel. Häng med Sift Heads när de slår sig fram genom en djungel full av legosoldater i detta actionspel.