Försvara tornet-spel

 • Krigssimulator
  Spela
  Krigssimulator
  Spelat 1606 gånger

  Fiendens styrkor mobiliserar sig vid rikets gränser! Se till att snabbt förbereda dina krigare och bågskyttar för att bekämpa dem i detta 3D-stridsimuleringsspel. Kan du besegra dem i skogen? Eller i öknen?

 • Toy Defense
  Spela
  Toy Defense
  Spelat 21003 gånger

  De är tillverkade i plast men de är mäktigare än du tror! Placera dina leksakssoldater och kanoner strategiskt för att försvara din bas i det här spännande tornförsvar-spelet.

 • Bågskyttemästare 3D: Slottsförsvar
  Spela
  Bågskyttemästare 3D: Slottsförsvar
  Spelat 606 gånger

  Dina fiender är på väg mot portarna! Du måste snabbt lära dig att hantera din nya båge innan de kommer för att plundra slottet i detta 3D-actionspel. Öva upp dina skyttefärdigheter innan det är dags att försvara det. För varje fiende du dödar kan du samla på dig mynt som du senare kan använda för att köpa coola uppgraderingar till din figur.

 • Medeltidsförsvar Z
  Spela
  Medeltidsförsvar Z
  Spelat 5489 gånger

  Kungariket har tagits över av en mystisk sjukdom som förvandlar människor till monster. Kan du ta dig till säkerhet med kungen i det här intensiva actionspelet? Anlita skyttar, uppgradera ditt fordon och se till att din modiga åsna är mätt!

 • Skattens förbannelse
  Spela
  Skattens förbannelse
  Spelat 502 gånger

  Hur länge kan du beskydda denna förbannade skatt? Här finns bybor, riddare och väldiga monster som alla är beredda att stjäla den från dig i detta storslagna tornförsvarsspel. Bygg förtrollade tempel, kryptor och tillhåll som kan försvara dem i takt med att du tjänar in helgrymma uppgraderingar som hjälper dig i din kamp i detta rafflande äventyr.

 • Heroes of Myths
  Spela
  Heroes of Myths
  Spelat 17873 gånger

  En legion med monster har bestämt sig för att förstöra ditt tempel. Du kommer väl inte låta dem komma undan med det? Skydda templet till varje pris med blixtar och andra fantastiska vapen i det här tornförsvarsspelet.

 • Nova Defender
  Spela
  Nova Defender
  Spelat 202 gånger

  En armé av aliens är fast besluten att slå den här futuristiska metropolen till spillror. Kan du låta det hända? Självklart inte! Dyk in i detta realtids strategispelet och visa dem vem som bestämmer i var och en av dessa actionfyllda nivåer. Du kan uppgradera dina försvar och soldater mellan nivåerna med raketgevär, laserpistoler, och mycket mer!

 • Tornrikets försvar
  Spela
  Tornrikets försvar
  Spelat 1105 gånger

  Ditt torn är under attack! Se till att vara snabb med din båge för att eliminera alla barbarer som vill erövra det i det här 3D-actionspelet. Kan du försvara ditt torn medan du pumpar dina fiender fulla med pilar?

 • Skottstyrkan
  Spela
  Skottstyrkan
  Spelat 1846 gånger

  Kan du besegra alla dina fiender som är ute efter dig i den här förstapersonskjutaren? Håll ögonen öppna för prickskyttar när du jagar dina fiender.

 • Dagen D: Tornbyggen
  Spela
  Dagen D: Tornbyggen
  Spelat 8388 gånger

  Den här tidsresande professorn kommer att bli uppäten av dinosaurier om du inte skyndar dig och hjälper honom!

 • Tornförsvar 2D
  Spela
  Tornförsvar 2D
  Spelat 501 gånger

  Alla dessa troll, varulvar och andra monster är fast beslutna att leva rövare i olika hörn av riket! Du måste skydda vart och ett i detta tornförsvarsspel. Se till att strategiskt placera ut dina trollkarlar och bågskyttar medan du uppgraderar deras torn så fort du kan. Monstren visar ingen nåd!

 • Tornförsvar
  Spela
  Tornförsvar
  Spelat 487 gånger

  Kungadömet har nästan invaderats av fiendens arméer. Nu är det dags att slå tillbaka i detta strategispel i realtid. Försvara ditt sista kvarvarande territorium genom att bygga futuristiska försvarstorn innan du ger dig iväg för att befria resten av kungariket. Under din resa kan du också köpa fantastiska magiska uppgraderingar som gör dina riddare och deras vapen ännu starkare.

 • Skattens förbannelse 2
  Spela
  Skattens förbannelse 2
  Spelat 3517 gånger

  Motståndskampen mot människorna går vidare. Kan du försvara dina juveler?

 • Små gevär
  Spela
  Små gevär
  Spelat 10445 gånger

  Sikta och skjut, soldat! Fienden är på väg rakt mot dig.

 • Dynamons World
  Spela
  Dynamons World
  Spelat 11747 gånger

  Har du vad som krävs för att bli en Dynamon-kapten? Led dessa magiska varelser till vinst när de kämpar mot varandra i det här mobilspelet.

 • SWAT-styrkor mot terrorister
  Spela
  SWAT-styrkor mot terrorister
  Spelat 3198 gånger

  Två SWAT-agenter. En ö full med terrorister. Mängder av vapen. Följ med dessa modiga hjältar när de tar sig an sina fiender i det här actionspelet i realtid. Du kan köpa vapen som bazookas och maskingevär mellan nivåerna.

 • Crusader Defense: Nivåpaket 2
  Spela
  Crusader Defense: Nivåpaket 2
  Spelat 1731 gånger

  Återvänd till en värld full av spänning och äventyr och nya spännande strider. Samla ihop dina enheter och försvara staden från fienden i det här tornförsvarsspelet.

 • Zombie TF: Återfödd
  Spela
  Zombie TF: Återfödd
  Spelat 1743 gånger

  Förinta de fula och mordiska zombierna, med dina pålitliga högteknologiska torn.

 • Defend Home
  Spela
  Defend Home
  Spelat 151 gånger

  De här fåren är allt annat än vanliga. De är ruskiga monster, och vissa har till och med taggar! Besegra dem och deras illvilliga vänner i Defend Home

  Odjuren tänker inte ge upp förrän de lyckats invadera ditt område, så kämpa för allt vad du är värd i det här försvarsspelet. Uppgradera dina krigare och förvandla dem till mäktiga bågskyttar medan du samlar guld och användbara uppgraderingar så att du kan överrumpla de brutala bestarna med livsfarliga isstormar och brinnande kometer! 

  Letar du efter andra grymma tornförsvarsspel? I så fall borde du prova Heroes of Myths och Tower Kingdom Defense

  Spelkontroller

  • ANVÄND MUSEN för att fatta taktiska beslut.
  • VÄNSTERKLICKA för att kombinera krigare, använda specialvapen med mera!

  Om spelutvecklaren

  Defend Home är utgivet av Azerion, ett spelföretag i Nederländerna.

 • 1941 Frozen Front
  Spela
  1941 Frozen Front
  Spelat 3380 gånger

  Res tillbaka i tiden till det andra världskriget i det här militärstrategispelet. Kan du leda stridsvagnsbataljonerna in i Rysslands frusna landskap och besegra dina fiender?

 • Jungel TD
  Spela
  Jungel TD
  Spelat 223 gånger

  Miljoner av monster är på marsch i detta 3D-tornförsvarsspel! Kan du eliminera dessa hemska horder innan det är för sent? Försvara din fästning djupt inom denna djungel till varje pris. Du kan bekämpa dem med allt från missiler till kraftfulla plasmakanoner.

 • Yorg.io 3
  Spela
  Yorg.io 3
  Spelat 92 gånger

  Mänskligheten står på randen till utrotning i Yorg.io 3. Det är den senaste delen i den populära Yorg.io-serien. En tvättäkta zombieepidemi har fått landet på fall. Kan du undvika att bli nästa måltid för de odöda?

  Din kamp för överlevnad börjar med att leta råmaterial. Du kommer att behöva så många kristaller och andra förnödenheter du bara kan hitta för att resa torn som kan hålla zombierna på avstånd, men vill du överleva i det långa loppet behöver du fabriker som kan tillverka bättre resurser. Exempelvis kan du bygga en kanonkulefabrik för att visa zombierna att du verkligen menar allvar! 

  Vill du prova andra spännande spel från io eller tornförsvarsspel? I så fall kan vi tipsa om Zombs.io, Lordz2.io och Zombie Tower Defense: Reborn. 

  Spelkontroller

  • VÄNSTERKLICKA för att bygga byggnader och fatta andra viktiga beslut. 

  Om spelutvecklaren 

  Spelet utvecklades av designern Tobias Springer och gavs ut av Azerion.

 • Tower Defense
  Spela
  Tower Defense
  Spelat 1142 gånger

  Hela riket är i krig i detta tornförsvarsspel! Se till att snabbt bygga militära utposter för dina bågskyttar, riddare och alla andra soldater. De är de enda som kan stoppa en fullskalig invasion av krigare från avlägsna länder.

 • Ångpunkstornet
  Spela
  Ångpunkstornet
  Spelat 11425 gånger

  Goddag, gamle vän! Damma av din monokel och din cylinderhatt. Det är en strålande dag för att slåss.

 • Cannons and soldiers
  Spela
  Cannons and soldiers
  Spelat 1051 gånger

  Träffa dina fiender genom att ställa in rätt stryka och vinkel på din kanon. Ju färre skott du behöver desto bättre.

 • S.W.A.T vs. Zombie
  Spela
  S.W.A.T vs. Zombie
  Spelat 1328 gånger

  Det enda som står mellan ordning och kaos i en värld som svämmar över av zombies, är den här orädda S.W.A.T-teammedlemmen. Han slår sig fram medan han letar efter ett laboratorium som kan vara nyckeln till att stoppa denna galenskap. Kan du hjälpa honom att slåss mot de vandöda och samla in pengar för att köpa massor av otroligt häftiga vapen i detta blodtörstiga actionspel?

 • Försvar vid fronten
  Spela
  Försvar vid fronten
  Spelat 268 gånger

  Ta fram de feta vapnen, soldat - du kommer att behöva dem.

 • Försvara dina nötter 2
  Spela
  Försvara dina nötter 2
  Spelat 4558 gånger

  Monstren är tillbaka, men ekorren tänker vinna – nötterna måste räddas.

 • Bloons tornförsvar 5
  Spela
  Bloons tornförsvar 5
  Spelat 64849 gånger

  Ballonger mot apor: spela din roll i den gamla konflikten. Lås upp särskilda pilvapen och bygg häftiga byggnader för att panga ballonger i det här strategiska pilspelet med 50 spännande nivåer att utforska.

 • Tank Battle: War Commander
  Spela
  Tank Battle: War Commander
  Spelat 3047 gånger

  Ett episkt krig ska börja. Vilken sida vill du slåss med och hur kan du organisera dina militärenheter i det här turordningsbaserade strategispelet? Kasta dig in i striden och bestäm om du vill attackera din fiendes styrkor med stridsvagnar eller träffa dem där det gör ont via luftattacker med skvadroner av stridsflygplan.

 • Den långa vägen
  Spela
  Den långa vägen
  Spelat 2317 gånger

  Krossa de där tjurtjuvarna!

 • Alvernas försvar
  Spela
  Alvernas försvar
  Spelat 3270 gånger

  Försvara slottet mot horder av orker och monster i det här spelet som fungerar både på mobilen och datorn.

 • K.U.L.I.
  Spela
  K.U.L.I.
  Spelat 1080 gånger

  Dive into a dangerous post-apocalyptic world in this thrilling action shooter zombie game. Your goal is to survive, save others and rebuild civilisation. Shoot as many of the undead as possible and collect resources to complete daily missions. Upgrade your skills and weapons and battle your way through many levels. Can you find a cure and stop the infection or will you join the walking dead?

 • Supremacy 1914
  Spela
  Supremacy 1914
  Spelat 601 gånger

  Världen är i krig i detta turbaserade strategispel. Vilket land kommer du att leda? För att vinna måste du skapa allianser, hantera dina resurser klokt och fatta snabba beslut medan du skickar dina styrkor till kamp.

  Supremacy 1914 finns också på Apple App Store och Google Play.

 • Tornförsvar
  Spela
  Tornförsvar
  Spelat 394 gånger

  Du kan använda allt från pilar till magi för att skydda ditt kungarike i det här tornförsvarspelet. Alla möjliga sorters monster är redo att hoppa över gränserna och förstöra ditt land. Utveckla och förbättra din krigares skicklighet när du kämpar mot dessa skoningslösa motståndare till döden.

 • Veratornen
  Spela
  Veratornen
  Spelat 287 gånger

  En eller två spelare kan kämpa sig igenom detta strategiska medeltidsbaserade action- och tornförsvarsspel. Anslut dig till en grupp orädda riddare medan de försöker försvara riket mot några riktigt retliga troll och andra monster. De kan använda pilar, svärd och verkligt coola magiska trollformler. Men de måste förlita sig på dig för att bygga torn och förse dem med fantastiska uppgraderingar.