Actionspel

 • Tunnelbanefajt 3D
  Spela
  Tunnelbanefajt 3D
  Spelat 19361 gånger

  Kulorna flyger i alla riktningar i det här galna och roliga skjutspelet! Beväpna dig och slå ut fienden med ditt team!

 • Combat Reloaded
  Spela
  Combat Reloaded
  Spelat 4739 gånger

  Kommer du kämpa för det blåa eller det röda laget i det här intensiva actionspelet för flera spelare? Ta ett vapen, ducka under barriärerna och göm dig runt hörnen när du siktar mot de andra spelarna.

 • Apple Shooter
  Spela
  Apple Shooter
  Spelat 122577 gånger

  Det är jättefarligt att skjuta mot ett äpple som står på någons huvud. Försök inte att göra det här hemma. Gör det i det här spelet istället!

 • King Soldier
  Spela
  King Soldier
  Spelat 18699 gånger

  'Hey soldier! Strap up your bazooka, because the King needs you! Use your awesome shooting skills to destroy all monsters and save the King from chaos!

 • Deer Hunter
  Spela
  Deer Hunter
  Spelat 37859 gånger

  Ge dig ut på rådjursjakt i det här realistiska jaktspelet. Men du kommer ställas inför svåra utmaningar. Kan du hitta jakttrofén när det snöar eller när det börjar bli mörkt?

 • Stickman Fighter: Epic Battle
  Spela
  Stickman Fighter: Epic Battle
  Spelat 11032 gånger

  Det finns ingen strid som denna på hela internet! I Streckgubbe-fight: Episk strid möter du hotfulla fiender med otrolig kampsports- och slagsmålsteknik men du måste bevisa att du är starkare!

 • Slither.io
  Spela
  Slither.io
  Spelat 297798 gånger

  Samarbeta med en häftig orm i Slither.io, som är en uppdatering av populära onlinespelet Agar.io.

  Utmana spelare från hela världen med din häftiga reptil. Den har en gränslös aptit, och älskar lysande pellets: var och en gör att den blir större och starkare. Men se upp för andra ormar! Om du träffar en annan kommer du explodera!

  Om du är sugen på fler spel i samma stuk kan du prova Wormate.ioPaper.ioSkribbl.io eller något annat häftigt spel i vår stora samling .io-spel ochormspel.

  Hur spelar man Slither.io?

  Vi tar det från början! Ge din orm ett snyggt namn. Du kan också ändra färg på ormens fjäll; tryck bara på knappen Change Skin ('Ändra utseende') nere till vänster. När det är klart kan du klicka på Play ('Spela').

  Spelkontroller

  Mus:

  • MUSPEKAREN styr vilket håll ormen åker åt.
  • VÄNSTERKLICKA för att åka i full fart. 

  Tangentbord:

  • UPPÅTPILEN gör att du åker i full fart. 
  • VÄNSTERPILEN svänger åt vänster.
  • HÖGERPILEN svänger åt höger.

  Om spelutvecklaren

  Michigan-baserade spelskaparen Steve Howse har designat Slither.io. Mars 2016 släppte hans företag Lowtech Studios spelet till telefoner och webbläsare. 

  Spela på mobil

  Slither.io finns också på Apple App Store och Google Play.

 • Short Life
  Spela
  Short Life
  Spelat 25744 gånger

  Den här modiga killen tar sig igenom flera farliga hinderbanor i det här intensiva actionspelet. Den ena banan är dödligare än den andra så han behöver verkligen din hjälp. Följ med när han hoppar över sågblad, undviker exploderande tunnor och försöker att inte trampa på de supervassa spikarna!

  Short Life finns också på Apple App Store och Google Play.

 • Fruktsprängare
  Spela
  Fruktsprängare
  Spelat 2084 gånger

  Så mycket frukt och så lite tid! Hur snabbt kan du skära allt i små bitar? Ta ett samurajsvärd och skär upp vattenmeloner och andra frukttyper i det här vilda actionspelet. Se bara till att undvika bomberna. Det gör ont om de exploderar!

 • Super Buddy Kick
  Spela
  Super Buddy Kick
  Spelat 9141 gånger

  Här är någon du verkligen kan puckla på! Den här dockan kommer att förbli din kompis trots att du slår honom gul och blå med allt från granater till dina egna nävar i detta märkliga och originella actionspel. Varje gång du slår honom tjänar du in pengar som du kan spendera på uppgraderingar och bättre vapen, t.ex. pistoler och maskingevär!

 • Mr. Bullet
  Spela
  Mr. Bullet
  Spelat 5946 gånger

  Målet med detta retrodoftande actionspel är verkligen enkelt. Det enda du behöver göra är att döda skurkarna utan att din ammunition tar slut! Följ med den orädda Mr. Bullet medan han försöker ta kål på alla sina fiender.

 • CS portabel
  Spela
  CS portabel
  Spelat 15322 gånger

  Ladda om och var redo när det här populära actionspelet landar på ditt skrivbord. Vem sida är du på?

 • Wormate.io
  Spela
  Wormate.io
  Spelat 103780 gånger

  Maskarna i det här helknäppa io-spelet är hungriga som bara den. Ta kontroll över en av dem och proppa honom full med smarrig mat som t.ex. munkar och godis! Kan du få din mask att bli större och starkare än alla hans maskvänner? Han måste växa snabbt för att överleva när du tävlar mot spelare från hela världen.

  Wormate.io finns också på Apple App Store och Google Play.

 • Gun Builder 2
  Spela
  Gun Builder 2
  Spelat 13775 gånger

  I det här onlinespelet lär du dig att säkert sätta ihop olika skjutvapen. Det lär dig dessutom namnen på de olika komponenterna och delarna i skjutvapnen.

 • Naruto Online
  Spela
  Naruto Online
  Spelat 1053 gånger

  Dyk in i Narutos värld med detta fantastiska onlinebaserade actionspel. Upplev all spänning från den klassiska anime-serien medan du ger dig ut på uppdrag och skapar ninjateam som kämpar vid din sida. Slå följe med Naruto, Sasuke, Sakura och andra populära figurer från showen, eller andra spelare när du utforskar fängelsehålor och slåss mot hänsynslösa bossar och andra fiender.

 • Kallsinnig krypskytt
  Spela
  Kallsinnig krypskytt
  Spelat 2304 gånger

  Förbli fokuserad och håll huvudet kallt när du ska skjuta ner dina mål i detta actionfyllda onlinespel. Din ammunition är begränsad, precis som din hälsa, så du måste hålla ett öga på båda när du skjuter för att döda.

 • Bomb It 6
  Spela
  Bomb It 6
  Spelat 159908 gånger

  Plocka fram bomberna och må bäste robot vinna ...

 • Prickskytten
  Spela
  Prickskytten
  Spelat 4438 gånger

  Du har bara en natt på dig att klara av en serie av dödliga uppdrag. Döda dina mål, en efter en, i det här intensiva skjutspelet.

 • Army Force Strike
  Spela
  Army Force Strike
  Spelat 21172 gånger

  Gör dig redo för den bästa första-persons-upplevelsen för flera spelare som du kan tänka dig! Spela Army Force Strike och var redo för att skjuta, döda och sätta fiender av alla kalibrar ur spel i detta arenaspel med första-persons-skjutare för flera spelare. Spela liknande onlinespel gratis på www.Supergames.io

 • Streckgubbarnas kamp
  Spela
  Streckgubbarnas kamp
  Spelat 3132 gånger

  De här orädda streckgubbarna är klara för strid! Häng med när de slår och sparkar sig igenom massor av fantastiska nivåer i detta helgalna actionspel. Du kan följa med dessa modiga krigare i berättelseläget, eller bara strida tillsammans med dem i en ändlös kamp.

 • Age of War
  Spela
  Age of War
  Spelat 210054 gånger

  Försök att överleva och förinta fiendens bas.

 • Mexico Rex
  Spela
  Mexico Rex
  Spelat 2999 gånger

  Den här mäktiga T-rex är lös, men den är beväpnad med en kulspruta för att göra den ännu farligare. Trampa omkring, ät upp soldater och förstör fordon med dina vapen i det här roliga arkadspelet!

 • Speed Dating
  Spela
  Speed Dating
  Spelat 572 gånger

  Snabbdejting är hett! Fixa flera dejter på rekordtid!

 • Electricman 2
  Spela
  Electricman 2
  Spelat 23224 gånger

  Delta i Voltagen Turneringen och slå den nuvarande mästaren!

 • Brottssimulator Miami 3D
  Spela
  Brottssimulator Miami 3D
  Spelat 9435 gånger

  En armé av hänsynslösa banditer har beslutat sig för att ta över Miami! Nu hänger allt på en modig polis för att stoppa deras djävulska plan i detta actionfyllda 3D-skjutspel. Eliminera dessa gangstrar, en efter en, med allt från pistoler till helgrymma stridsvagnar!

 • Gun Blood
  Spela
  Gun Blood
  Spelat 18599 gånger

  Hur snabbt kan du skjuta med din pistol och döda din motståndare? Få svaret i det här blodiga och roliga skjutspelet som utspelar sig i vilda västern! Klara, färdiga, dra!

 • SuperHOT
  Spela
  SuperHOT
  Spelat 4500 gånger

  Du har precis vaknat upp i en märklig kontorsbyggnad. Du har ingen aning om hur du kom hit och tiden uppför sig konstigt. Kommer du att kunna fly i detta intensiva och beroendeframkallande 3D-skjutspel? Du måste ducka för kulor och trotsa både tid och rum medan du slår dig fram mot friheten.

 • Pixel Gun Apocalypse 3
  Spela
  Pixel Gun Apocalypse 3
  Spelat 35032 gånger

  Spänningen är intensiv i det här onlinespelet för flera spelare. Utmana motståndare från hela världen och kämpa för att hitta mäktiga vapen och döda dem en för en!

 • Hacka inte handen
  Spela
  Hacka inte handen
  Spelat 1388 gånger

  Hur många virtuella fingrar kommer du förlora när du spelar det här intensiva actionspelet online? Ta dolken och försök att träffa rätt punkter utan att skadas. Om du inte är kvick och försiktig kommer blodet att forsa!

 • Uphill Rush 7: Waterpark
  Spela
  Uphill Rush 7: Waterpark
  Spelat 123871 gånger

  Uphill Rush: Waterpark finns också på Apple App Store och Google Play.

 • Glasstuffing 2
  Spela
  Glasstuffing 2
  Spelat 16352 gånger

  Den här tuffa killen är stentuff när det gäller glasstrutar. Hjälp honom att sluka massor av godsaker.

 • Winter Clash 3D
  Spela
  Winter Clash 3D
  Spelat 1285 gånger

  Du vet nog att man inte ska äta gul snö, men röd snö är ännu värre! Blodet kommer spridas över praktiskt taget hela Nordpolen i Winter Clash 3D!

  De här tomtarna är redo för allt, och de är allt annat än hjärtliga! Du kan välja mellan det röda eller blå laget och hoppa rakt in i de ändlösa striderna i det här spännande vinterspelet för flera spelare. De här tomtarna är inte bara utrustade med maskinvapen utan även prickskyttsgevär och andra utmärkta vapen! Ta hand om fienderna så fort som möjligt om du vill ge din egen tomte en god jul. 

  Letar du efter fler coola 3D-spel för flera spelare? I så fall borde du kolla in World Craft 2 och Subway Clash 3D

  Spelkontroller 

  Mus

  • ANVÄND MUSEN för att sikta med vapnet.
  • VÄNSTERKLICKA för att skjuta. 

  Tangentbord 

  • W, A, S, D eller PILTANGENTERNA för att röra dig. 

  Om spelutvecklaren 

  Winter Clash 3D utvecklades av Freeway Interactive.

 • Bomb It 2
  Spela
  Bomb It 2
  Spelat 80863 gånger

  Förinta din motståndare i nya världar på nya sätt i uppföljaren till Bomb It!

 • Fly ur tornet
  Spela
  Fly ur tornet
  Spelat 7319 gånger

  De levande döda kaninerna Jinx och Minx är inlåsta i ett läskigt torn. Hjälp dem att fly från sitt fängelse!

 • Flak Meister
  Spela
  Flak Meister
  Spelat 6291 gånger

  Det är mitt i vintern och bombplan är på väg. Invånarna i denna lilla stad är beroende av dig för att hålla dem säkra. Ta kontroll över tornet och skjut ner fientliga flygplan i detta episka skjutspel.

 • Vex 3
  Spela
  Vex 3
  Spelat 7700 gånger

  Hur ska Vex ta sig ur den här knipan? Häng med honom på ännu en plattformsfylld kamp.