Pricka rätt-spel

 • Skatten i det mystiska havet
  Spela
  Skatten i det mystiska havet
  Spelat 127447 gånger

  Djupt nere i havet väntar en fantastisk skatt! Rada upp tre likadana symboler genom att byta ut angränsande brickor. Samla på olika magiska effekter som du använder på spelplanen. Upptäck skatten i det mystiska havet!

 • Tenkyu-bollbalansering
  Spela
  Tenkyu-bollbalansering
  Spelat 8168 gånger

  Kan du se till att bollen rullar ner i hålet på var och en av de utmanande nivåer som väntar på dig i detta 3D-pusselspel? Vrid och vänd på plattformarna och labyrinterna tills du får dem på rätt ställe.

 • Pussel deluxe
  Spela
  Pussel deluxe
  Spelat 33220 gånger

  Hur snabbt kan du sätta samman alla dessa underbara pussel? Du kan pussla ihop bilder av hundar, katter, resmål och mycket mer! Det finns också olika svårighetsinställningar som gör att du kan bestämma hur många bitar som används i varje pussel.

 • Find 500 Differences
  Spela
  Find 500 Differences
  Spelat 5343 gånger

  Kan du hitta alla olikheter på varje foto? Vissa är uppenbara medan andra är riktigt svåra att upptäcka. Men var försiktig. Om du väljer fel föremål förlorar du värdefull tid och poäng i det här onlinespelet.

 • Gold Train FRVR
  Spela
  Gold Train FRVR
  Spelat 2823 gånger

  Det här lilla tåget försöker nå alla stationer i detta utmanande pusselspel. Kan du koppla samman spåren som ligger utspridda i detta pittoreska landskap så att tåget kan fortsätta tuffa framåt och nå sin slutstation?

 • Läskig labyrint
  Spela
  Läskig labyrint
  Spelat 22103 gånger

  Hur stadig är du på handen när du ställs inför ett spel där du straffas om du nuddar väggarna? Ta reda på det i Läskig labyrint!

 • Tre i rad
  Spela
  Tre i rad
  Spelat 29146 gånger

  Utmana datorn eller en vän i denna version av det älskade spelet. Hur många rundor vinner du? Det är dags att ta reda på det i detta roliga online-spel.

 • Ordtorka
  Spela
  Ordtorka
  Spelat 3285 gånger

  Klockan tickar. Hur många ord kommer du att kunna hitta på tavlan innan tiden tar slut? Matcha snabbt bokstäverna i detta fantastiska ordbaserade pusselspel som verkligen kommer att sätta dina ordförrådskunskaper på prov!

 • Fullmånsritual
  Spela
  Fullmånsritual
  Spelat 467 gånger

  Malcolm är en vampyr som har levt i århundraden, men hans odödlighet kräver att han utövar en gammal ritual vart hundrade år när det är fullmåne. Anslut dig till hans bundsförvanter, medan de letar efter alla de förtrollade föremål de behöver för ceremonin i detta spel med mystiska gömda föremål. Kan du hålla Malcolm vid liv så att han får uppleva nästa århundrade?

 • Ultimat schack
  Spela
  Ultimat schack
  Spelat 15 gånger

  Försök att bli schackmästare i denna onlineversion av det tidlösa brädspelet. En eller två spelare kan försöka fånga sin motståndares kung. Kommer du att fixa en schackmatt medan du utmanar en vän eller tar en match mot datorn? Du kan också ändra svårighetsinställningarna och brädets utformning innan du börjar spela.

 • Fånga nycklar
  Spela
  Fånga nycklar
  Spelat 2250 gånger

  Det finns bara ett sätt att fly från det dödliga templet: du måste ta nycklarna på alla nivåer. Flytta på blocken så att du kommer åt nycklarna i det här svåra pusselspelet.

 • Ultimat ordsökning
  Spela
  Ultimat ordsökning
  Spelat 9552 gånger

  Hur snabbt kan du hitta alla ord som gömmer sig i de utmanande pusslen? De kan vara diagonala eller visas balänges. Använd ditt detektivsinne och försök att ta dig till toppen av rankningslistan i det här ordsökningsspelet.

 • Linjepussel
  Spela
  Linjepussel
  Spelat 1352 gånger

  Kan du återskapa alla de mönster som väntar på dig i detta knepiga pusselspel? Ta en noggrann titt på vart och ett innan du börjar flytta runt pinnarna på spelbrädet.

 • Gun Builder 2
  Spela
  Gun Builder 2
  Spelat 12392 gånger

  I det här onlinespelet lär du dig att säkert sätta ihop olika skjutvapen. Det lär dig dessutom namnen på de olika komponenterna och delarna i skjutvapnen.

 • 1+2+3
  Spela
  1+2+3
  Spelat 1769 gånger

  Hur många utmanande matematikproblem kan du lösa? Försök att lista ut svaren på alla problem innan tiden tar slut i det här utbildningsspelet online.

 • Träblock
  Spela
  Träblock
  Spelat 4929 gånger

  Kan du avlägsna alla träblock från rutnätet i detta knepiga pusselspel? Se om du kan hitta en bra plats att placera alla i medan du försöker att fylla varje rad.

 • Pipe Beer
  Spela
  Pipe Beer
  Spelat 424 gånger

  Den här expertbryggaren är trött på att dricka öl på samma gamla vanliga sätt. Därför vill han att du ska bygga ett komplicerat system åt honom som skickar drycken från kaggarna till muggen. Kan du förverkliga hans dröm i det här galna pusselspelet?

 • Klassisk sudoku
  Spela
  Klassisk sudoku
  Spelat 25378 gånger

  Testa den här versionen av det klassiska pusselspelet från Japan. Hur snabbt kan du fylla 9x9-rutnätet med siffror?

 • Bygg en bro
  Spela
  Bygg en bro
  Spelat 4709 gånger

  Den här lastbilen försöker bara göra några leveranser, men den fortsätter att stöta på en massa farliga raviner. Kan du bygga några broar över dem så att lastbilen kan fortsätta sin resa i detta onlinebaserade byggspel? Allt du behöver göra är att koppla ihop prickarna!

 • City Blocks
  Spela
  City Blocks
  Spelat 420 gånger

  Ta kontroll över byggnadskranen och se om du kan bygga ett bostadshus utan att det rasar.

 • Mahjongpatiens
  Spela
  Mahjongpatiens
  Spelat 267214 gånger

  Bli bättre på mahjong i den här onlineversionen av det klassiska spelet. Matcha ihop brickorna på spelplanerna så snabbt som möjligt. Klockan börjar ticka efter ditt första drag.

 • Dagligt pussel
  Spela
  Dagligt pussel
  Spelat 6565 gånger

  Du kan prova på ett nytt pussel varje dag som du spelar detta onlinebaserade brädspel. Komponera bilder av mat, människor, djur och mycket mer! Det finns också olika svårighetslägen som definitivt kommer att sätta dina färdigheter på prov.

 • Road Trip FRVR
  Spela
  Road Trip FRVR
  Spelat 3533 gånger

  Den här lilla bilen är ute och kör, men motorvägen är huller om buller! Kan du sätta samman den igen i det här söta pusselspelet? Du måste räkna ut hur du undviker hinder som hus och ibland till och med berg.

 • Superhex.Io
  Spela
  Superhex.Io
  Spelat 15472 gånger

  Kan du sätta ihop dina celler och skapa en mäktig hexagonal bas i det här utmanande io-spelet? Se om du kan skydda dina celler från fienderna och erövra så mycket territorium som möjligt.

 • Hangman
  Spela
  Hangman
  Spelat 1175 gånger

  Det klassiska spelet kommer till liv i denna onlineversion. Kan du gissa varje ord innan teckningen av den hängande gubben är klar?

 • Kubpussel i 3D
  Spela
  Kubpussel i 3D
  Spelat 1958 gånger

  Kombinationspusslet i 3D som var superpopulärt på 80-talet är nu tillbaka! Hur snabbt kan du matcha alla dess färgade kuber i detta utmanande onlinespel?

 • Devilish Stylist
  Spela
  Devilish Stylist
  Spelat 3817 gånger

  Kampen mellan gott och ont fortsätter. Dina vapen? Några underbart djävulska stilar!

 • Mahjong dimensioner: 350 sekunder
  Spela
  Mahjong dimensioner: 350 sekunder
  Spelat 8719 gånger

  Du har endast 350 sekunder på dig att ta dig genom varje nivå i detta 3D-online pusselspel. Kan du matcha alla brickorna i Mahjong-kuben innan tiden tar slut?

 • Google Feud
  Spela
  Google Feud
  Spelat 1329 gånger

  Hur många av dessa Google-frågor kan du fylla i medan du spelar det här frågespelet som är inspirerat av det berömda spelprogrammet Family Feud? Testa din kunskap om kultur, kända personer och mer medan du försöker att undvika att svara fel tre gånger.

 • Troll Face Quest: Video Games 2
  Spela
  Troll Face Quest: Video Games 2
  Spelat 8754 gånger

  De trodde de var säkra. De hade fel! En ny grupp med berömda tv-spelskaraktärer kommer att trollas i det här hysteriska pusselspelet. Kan du störa gravplundrarens äventyr med usla upptåg? Eller förstöra en SIM-ulerad familjs hela dag? Mängder av listiga, utmanande och galna nivåer väntar dig.

 • Mordet under fullmånen
  Spela
  Mordet under fullmånen
  Spelat 2901 gånger

  Ett mystiskt mord har inträffat i det här stora och lyxiga huset. Butlern har mördats och vem är den skyldige? Följ med den modiga utredaren när hon letar efter mördaren i det här hitta föremål-spelet.

 • Troll Face Quest: Video Memes and TV Shows:Part 1
  Spela
  Troll Face Quest: Video Memes and TV Shows:Part 1
  Spelat 4236 gånger

  Alla dessa kända videomemes och tv-serier vet inte vad som slog dem när Troll Face dyker upp! Följ med den beryktade prankstern medan han och hans vänner plågar några av dina favoritkaraktärer i detta helt galna onlinespel. Kommer du att kunna lösa alla pussel och komma förbi alla de konstiga och vilda utmaningarna som väntar på dig?

 • Mahjong: Mörka dimensioner
  Spela
  Mahjong: Mörka dimensioner
  Spelat 5604 gånger

  I denna mörka dimension hittar du en Mahjong-utmaning som inte är som någon annan. Kan du matcha alla brickor i kuben innan det är för sent? Du måste också länka ihop de speciella tidsinställda innan tiden går ner till noll!

 • Hänga gubbe
  Spela
  Hänga gubbe
  Spelat 2193 gånger

  Kan du snabbt komma på vart och ett av dessa dolda ord? Sätt ditt ordförråd på prov i detta intensiva onlinespel. Det är bara du som kan rädda den hängande gubben från galgen!

 • Labyrint
  Spela
  Labyrint
  Spelat 3265 gånger

  Dussintals roliga och utmanande labyrinter väntar på dig i detta onlinebaserade pusselspel. Kan du hitta ut ur dem alla? Du kan samla in en stjärna för varje labyrint som du klarar dig igenom.

 • Fyra i rad: Multiplayer
  Spela
  Fyra i rad: Multiplayer
  Spelat 4438 gånger

  Du kan spela mot en vän eller utmana datorn i denna onlineversion av det klassiska spelet. Men kan du få fyra i rad? Det är dags att ta reda på det!