• Skatten i det mystiska havet
  Spela
  Skatten i det mystiska havet
  Spelat 123002 gånger

  Djupt nere i havet väntar en fantastisk skatt! Rada upp tre likadana symboler genom att byta ut angränsande brickor. Samla på olika magiska effekter som du använder på spelplanen. Upptäck skatten i det mystiska havet!

 • Tre i rad
  Spela
  Tre i rad
  Spelat 27311 gånger

  Utmana datorn eller en vän i denna version av det älskade spelet. Hur många rundor vinner du? Det är dags att ta reda på det i detta roliga online-spel.

 • Tenkyu-bollbalansering
  Spela
  Tenkyu-bollbalansering
  Spelat 7352 gånger

  Kan du se till att bollen rullar ner i hålet på var och en av de utmanande nivåer som väntar på dig i detta 3D-pusselspel? Vrid och vänd på plattformarna och labyrinterna tills du får dem på rätt ställe.

 • Läskig labyrint
  Spela
  Läskig labyrint
  Spelat 21449 gånger

  Hur stadig är du på handen när du ställs inför ett spel där du straffas om du nuddar väggarna? Ta reda på det i Läskig labyrint!

 • Pussel deluxe
  Spela
  Pussel deluxe
  Spelat 29607 gånger

  Hur snabbt kan du sätta samman alla dessa underbara pussel? Du kan pussla ihop bilder av hundar, katter, resmål och mycket mer! Det finns också olika svårighetsinställningar som gör att du kan bestämma hur många bitar som används i varje pussel.

 • Gold Train FRVR
  Spela
  Gold Train FRVR
  Spelat 2532 gånger

  Det här lilla tåget försöker nå alla stationer i detta utmanande pusselspel. Kan du koppla samman spåren som ligger utspridda i detta pittoreska landskap så att tåget kan fortsätta tuffa framåt och nå sin slutstation?

 • Find 500 Differences
  Spela
  Find 500 Differences
  Spelat 4918 gånger

  Kan du hitta alla olikheter på varje foto? Vissa är uppenbara medan andra är riktigt svåra att upptäcka. Men var försiktig. Om du väljer fel föremål förlorar du värdefull tid och poäng i det här onlinespelet.

 • Träblock
  Spela
  Träblock
  Spelat 4583 gånger

  Kan du avlägsna alla träblock från rutnätet i detta knepiga pusselspel? Se om du kan hitta en bra plats att placera alla i medan du försöker att fylla varje rad.

 • Fånga nycklar
  Spela
  Fånga nycklar
  Spelat 2173 gånger

  Det finns bara ett sätt att fly från det dödliga templet: du måste ta nycklarna på alla nivåer. Flytta på blocken så att du kommer åt nycklarna i det här svåra pusselspelet.

 • Pipe Beer
  Spela
  Pipe Beer
  Spelat 348 gånger

  Den här expertbryggaren är trött på att dricka öl på samma gamla vanliga sätt. Därför vill han att du ska bygga ett komplicerat system åt honom som skickar drycken från kaggarna till muggen. Kan du förverkliga hans dröm i det här galna pusselspelet?

 • Ordtorka
  Spela
  Ordtorka
  Spelat 1543 gånger

  Klockan tickar. Hur många ord kommer du att kunna hitta på tavlan innan tiden tar slut? Matcha snabbt bokstäverna i detta fantastiska ordbaserade pusselspel som verkligen kommer att sätta dina ordförrådskunskaper på prov!

 • Gun Builder 2
  Spela
  Gun Builder 2
  Spelat 12113 gånger

  I det här onlinespelet lär du dig att säkert sätta ihop olika skjutvapen. Det lär dig dessutom namnen på de olika komponenterna och delarna i skjutvapnen.

 • Jungle Roller
  Spela
  Jungle Roller
  Spelat 2051 gånger

  Hinner du med alla vändor och vridningar i det här utmanande pusselspelet? Vrid på den här miniatyrlabyrinten och få kulan att falla ner i rätt hål när du aktiverar de mekaniska portarna och undviker farliga fällor.

 • Ultimat ordsökning
  Spela
  Ultimat ordsökning
  Spelat 7855 gånger

  Hur snabbt kan du hitta alla ord som gömmer sig i de utmanande pusslen? De kan vara diagonala eller visas balänges. Använd ditt detektivsinne och försök att ta dig till toppen av rankningslistan i det här ordsökningsspelet.

 • Klassisk sudoku
  Spela
  Klassisk sudoku
  Spelat 24185 gånger

  Testa den här versionen av det klassiska pusselspelet från Japan. Hur snabbt kan du fylla 9x9-rutnätet med siffror?

 • Bygg en bro
  Spela
  Bygg en bro
  Spelat 4275 gånger

  Den här lastbilen försöker bara göra några leveranser, men den fortsätter att stöta på en massa farliga raviner. Kan du bygga några broar över dem så att lastbilen kan fortsätta sin resa i detta onlinebaserade byggspel? Allt du behöver göra är att koppla ihop prickarna!

 • Linjepussel
  Spela
  Linjepussel
  Spelat 1253 gånger

  Kan du återskapa alla de mönster som väntar på dig i detta knepiga pusselspel? Ta en noggrann titt på vart och ett innan du börjar flytta runt pinnarna på spelbrädet.

 • Mordet under fullmånen
  Spela
  Mordet under fullmånen
  Spelat 2769 gånger

  Ett mystiskt mord har inträffat i det här stora och lyxiga huset. Butlern har mördats och vem är den skyldige? Följ med den modiga utredaren när hon letar efter mördaren i det här hitta föremål-spelet.

 • Mahjongpatiens
  Spela
  Mahjongpatiens
  Spelat 242064 gånger

  Bli bättre på mahjong i den här onlineversionen av det klassiska spelet. Matcha ihop brickorna på spelplanerna så snabbt som möjligt. Klockan börjar ticka efter ditt första drag.

 • 1+2+3
  Spela
  1+2+3
  Spelat 1472 gånger

  Hur många utmanande matematikproblem kan du lösa? Försök att lista ut svaren på alla problem innan tiden tar slut i det här utbildningsspelet online.

 • Rainforest Adventure
  Spela
  Rainforest Adventure
  Spelat 13849 gånger

  Gå in i den förtrollande skogen och matcha alla objekt på brädet så snabbt som möjligt. Du kan även använda kraftfulla tokens om du fastnar i detta utmanande pussel.

 • Mahjong: Alkemiåldern
  Spela
  Mahjong: Alkemiåldern
  Spelat 968 gånger

  Stig in i denna mystiska kammare för ett unikt och magiskt Mahjong-spel. Kan du koppla samman alla förtrollande symboler på plattorna innan tiden på klockan tar slut?

 • Bortom den mörka skogen
  Spela
  Bortom den mörka skogen
  Spelat 819 gånger

  Djupt inne i denna mystiska skog bor en gammal häxa. Du har just vandrat på hennes egendom och hon är ovillig att låta dig gå fören du fullbordar en rad uppgifter för henne. Kan du hjälpa häxan att hitta alla hennes saknade föremål, i detta dolda föremål spel?

 • Devilish Stylist
  Spela
  Devilish Stylist
  Spelat 3762 gånger

  Kampen mellan gott och ont fortsätter. Dina vapen? Några underbart djävulska stilar!

 • Troll Face Quest: Video Games 2
  Spela
  Troll Face Quest: Video Games 2
  Spelat 8496 gånger

  De trodde de var säkra. De hade fel! En ny grupp med berömda tv-spelskaraktärer kommer att trollas i det här hysteriska pusselspelet. Kan du störa gravplundrarens äventyr med usla upptåg? Eller förstöra en SIM-ulerad familjs hela dag? Mängder av listiga, utmanande och galna nivåer väntar dig.

 • City Blocks
  Spela
  City Blocks
  Spelat 335 gånger

  Ta kontroll över byggnadskranen och se om du kan bygga ett bostadshus utan att det rasar.

 • Superhex.Io
  Spela
  Superhex.Io
  Spelat 15282 gånger

  Kan du sätta ihop dina celler och skapa en mäktig hexagonal bas i det här utmanande io-spelet? Se om du kan skydda dina celler från fienderna och erövra så mycket territorium som möjligt.

 • Road Trip FRVR
  Spela
  Road Trip FRVR
  Spelat 3402 gånger

  Den här lilla bilen är ute och kör, men motorvägen är huller om buller! Kan du sätta samman den igen i det här söta pusselspelet? Du måste räkna ut hur du undviker hinder som hus och ibland till och med berg.

 • Mahjong: Mörka dimensioner
  Spela
  Mahjong: Mörka dimensioner
  Spelat 3501 gånger

  I denna mörka dimension hittar du en Mahjong-utmaning som inte är som någon annan. Kan du matcha alla brickor i kuben innan det är för sent? Du måste också länka ihop de speciella tidsinställda innan tiden går ner till noll!

 • Troll Face Quest: Video Memes and TV Shows:Part 1
  Spela
  Troll Face Quest: Video Memes and TV Shows:Part 1
  Spelat 4077 gånger

  Alla dessa kända videomemes och tv-serier vet inte vad som slog dem när Troll Face dyker upp! Följ med den beryktade prankstern medan han och hans vänner plågar några av dina favoritkaraktärer i detta helt galna onlinespel. Kommer du att kunna lösa alla pussel och komma förbi alla de konstiga och vilda utmaningarna som väntar på dig?

 • Dagligt pussel
  Spela
  Dagligt pussel
  Spelat 4616 gånger

  Du kan prova på ett nytt pussel varje dag som du spelar detta onlinebaserade brädspel. Komponera bilder av mat, människor, djur och mycket mer! Det finns också olika svårighetslägen som definitivt kommer att sätta dina färdigheter på prov.

 • Mahjong dimensioner: 350 sekunder
  Spela
  Mahjong dimensioner: 350 sekunder
  Spelat 7039 gånger

  Du har endast 350 sekunder på dig att ta dig genom varje nivå i detta 3D-online pusselspel. Kan du matcha alla brickorna i Mahjong-kuben innan tiden tar slut?

 • Vad gömmer sig i köket
  Spela
  Vad gömmer sig i köket
  Spelat 2950 gånger

  Stig in i köket på den här hektiska bistron. Kan du hitta alla dolda föremål? Du har bara några minuter på dig så du måste jobba snabbt i det här hitta föremål-spelet.

 • Devilish Hairdresser
  Spela
  Devilish Hairdresser
  Spelat 512 gånger

  Skapa djävulska frisyrer i det här stygga frisörspelet!

 • Hangman
  Spela
  Hangman
  Spelat 932 gånger

  Det klassiska spelet kommer till liv i denna onlineversion. Kan du gissa varje ord innan teckningen av den hängande gubben är klar?

 • Siffror i staden
  Spela
  Siffror i staden
  Spelat 1037 gånger

  Utforska gatorna i den här exotiska staden och se hur många siffror du kan hitta.