Pricka rätt-spel

 • Läskig labyrint
  Spela
  Läskig labyrint
  Spelat 22642 gånger

  Hur stadig är du på handen när du ställs inför ett spel där du straffas om du nuddar väggarna? Ta reda på det i Läskig labyrint!

 • Pussel deluxe
  Spela
  Pussel deluxe
  Spelat 36619 gånger

  Hur snabbt kan du sätta samman alla dessa underbara pussel? Du kan pussla ihop bilder av hundar, katter, resmål och mycket mer! Det finns också olika svårighetsinställningar som gör att du kan bestämma hur många bitar som används i varje pussel.

 • Find 500 Differences
  Spela
  Find 500 Differences
  Spelat 5913 gånger

  Kan du hitta alla olikheter på varje foto? Vissa är uppenbara medan andra är riktigt svåra att upptäcka. Men var försiktig. Om du väljer fel föremål förlorar du värdefull tid och poäng i det här onlinespelet.

 • Tenkyu-bollbalansering
  Spela
  Tenkyu-bollbalansering
  Spelat 9547 gånger

  Kan du se till att bollen rullar ner i hålet på var och en av de utmanande nivåer som väntar på dig i detta 3D-pusselspel? Vrid och vänd på plattformarna och labyrinterna tills du får dem på rätt ställe.

 • Ordtorka
  Spela
  Ordtorka
  Spelat 5040 gånger

  Klockan tickar. Hur många ord kommer du att kunna hitta på tavlan innan tiden tar slut? Matcha snabbt bokstäverna i detta fantastiska ordbaserade pusselspel som verkligen kommer att sätta dina ordförrådskunskaper på prov!

 • Gold Train FRVR
  Spela
  Gold Train FRVR
  Spelat 2991 gånger

  Det här lilla tåget försöker nå alla stationer i detta utmanande pusselspel. Kan du koppla samman spåren som ligger utspridda i detta pittoreska landskap så att tåget kan fortsätta tuffa framåt och nå sin slutstation?

 • Ultimat ordsökning
  Spela
  Ultimat ordsökning
  Spelat 10958 gånger

  Hur snabbt kan du hitta alla ord som gömmer sig i de utmanande pusslen? De kan vara diagonala eller visas balänges. Använd ditt detektivsinne och försök att ta dig till toppen av rankningslistan i det här ordsökningsspelet.

 • Tre i rad
  Spela
  Tre i rad
  Spelat 30306 gånger

  Utmana datorn eller en vän i denna version av det älskade spelet. Hur många rundor vinner du? Det är dags att ta reda på det i detta roliga online-spel.

 • Bygg en bro
  Spela
  Bygg en bro
  Spelat 5290 gånger

  Den här lastbilen försöker bara göra några leveranser, men den fortsätter att stöta på en massa farliga raviner. Kan du bygga några broar över dem så att lastbilen kan fortsätta sin resa i detta onlinebaserade byggspel? Allt du behöver göra är att koppla ihop prickarna!

 • Wheely 2
  Spela
  Wheely 2
  Spelat 6911 gånger

  Den här söta bilen är tillbaka med nya äventyr. Den här gången är han på jakt efter kärleken.

 • Road Trip FRVR
  Spela
  Road Trip FRVR
  Spelat 3631 gånger

  Den här lilla bilen är ute och kör, men motorvägen är huller om buller! Kan du sätta samman den igen i det här söta pusselspelet? Du måste räkna ut hur du undviker hinder som hus och ibland till och med berg.

 • Troll Face Quest: Video Memes and TV Shows:Part 1
  Spela
  Troll Face Quest: Video Memes and TV Shows:Part 1
  Spelat 4388 gånger

  Alla dessa kända videomemes och tv-serier vet inte vad som slog dem när Troll Face dyker upp! Följ med den beryktade prankstern medan han och hans vänner plågar några av dina favoritkaraktärer i detta helt galna onlinespel. Kommer du att kunna lösa alla pussel och komma förbi alla de konstiga och vilda utmaningarna som väntar på dig?

 • Linjepussel
  Spela
  Linjepussel
  Spelat 1470 gånger

  Kan du återskapa alla de mönster som väntar på dig i detta knepiga pusselspel? Ta en noggrann titt på vart och ett innan du börjar flytta runt pinnarna på spelbrädet.

 • Devilish Stylist
  Spela
  Devilish Stylist
  Spelat 3877 gånger

  Kampen mellan gott och ont fortsätter. Dina vapen? Några underbart djävulska stilar!

 • 1+2+3
  Spela
  1+2+3
  Spelat 1960 gånger

  Hur många utmanande matematikproblem kan du lösa? Försök att lista ut svaren på alla problem innan tiden tar slut i det här utbildningsspelet online.

 • Klassisk sudoku
  Spela
  Klassisk sudoku
  Spelat 26262 gånger

  Testa den här versionen av det klassiska pusselspelet från Japan. Hur snabbt kan du fylla 9x9-rutnätet med siffror?

 • Dagligt pussel
  Spela
  Dagligt pussel
  Spelat 8643 gånger

  Du kan prova på ett nytt pussel varje dag som du spelar detta onlinebaserade brädspel. Komponera bilder av mat, människor, djur och mycket mer! Det finns också olika svårighetslägen som definitivt kommer att sätta dina färdigheter på prov.

 • Superhex.Io
  Spela
  Superhex.Io
  Spelat 15834 gånger

  Kan du sätta ihop dina celler och skapa en mäktig hexagonal bas i det här utmanande io-spelet? Se om du kan skydda dina celler från fienderna och erövra så mycket territorium som möjligt.

 • Mahjong dimensioner: 640 sekunder
  Spela
  Mahjong dimensioner: 640 sekunder
  Spelat 4703 gånger

  Du har bara cirka tio minuter på dig att slutföra varje utmaning som du hittar i denna spännande 3D-version av det klassiska spelet. Kan du slå alla nivåer inom 640 sekunder eller på mindre tid?

 • Hack!
  Spela
  Hack!
  Spelat 4402 gånger

  Kan du bli en elithackare i det här retrosimuleringsspelet? Invadera andra personers datorer medan du dricker kaffe och får värdefull valuta som kallas bits. De kommer aldrig att förstå vad som hände!

 • En kruka full med guld
  Spela
  En kruka full med guld
  Spelat 1008 gånger

  John och hans vänner är övertygade om att det fortfarande finns guld i en övergiven gruva som ligger strax utanför den här pittoreska staden. Kan du hjälpa dem att få tag på de saker de behöver för att hitta guldet i detta hitta föremål-spel?

 • Träblock
  Spela
  Träblock
  Spelat 5319 gånger

  Kan du avlägsna alla träblock från rutnätet i detta knepiga pusselspel? Se om du kan hitta en bra plats att placera alla i medan du försöker att fylla varje rad.

 • Fånga nycklar
  Spela
  Fånga nycklar
  Spelat 2521 gånger

  Det finns bara ett sätt att fly från det dödliga templet: du måste ta nycklarna på alla nivåer. Flytta på blocken så att du kommer åt nycklarna i det här svåra pusselspelet.

 • 4 in a Row Mania
  Spela
  4 in a Row Mania
  Spelat 3045 gånger

  Spela mot en vän eller utmana datorn i den här versionen av det klassiska bordsspelet. Kan du få fyra av dina markers att bilda en rad innan deras gör det?

 • Gun Builder 2
  Spela
  Gun Builder 2
  Spelat 12989 gånger

  I det här onlinespelet lär du dig att säkert sätta ihop olika skjutvapen. Det lär dig dessutom namnen på de olika komponenterna och delarna i skjutvapnen.

 • Ordpussel
  Spela
  Ordpussel
  Spelat 1095 gånger

  Kan du para ihop de saknade orden från denna soppa av till synes slumpmässiga bokstäver? Ta en noggrann titt på de tomma spåren längst upp på brädet i varje nivå och gör ditt bästa för att fylla i dem alla.

 • Ultimat schack
  Spela
  Ultimat schack
  Spelat 543 gånger

  Försök att bli schackmästare i denna onlineversion av det tidlösa brädspelet. En eller två spelare kan försöka fånga sin motståndares kung. Kommer du att fixa en schackmatt medan du utmanar en vän eller tar en match mot datorn? Du kan också ändra svårighetsinställningarna och brädets utformning innan du börjar spela.

 • Labyrint
  Spela
  Labyrint
  Spelat 3404 gånger

  Dussintals roliga och utmanande labyrinter väntar på dig i detta onlinebaserade pusselspel. Kan du hitta ut ur dem alla? Du kan samla in en stjärna för varje labyrint som du klarar dig igenom.

 • Hitta ord
  Spela
  Hitta ord
  Spelat 6422 gånger

  Vinn virtuella mynt och förbättra ditt ordförråd i det här utmanande onlinespelet. Fyll de tomma platserna med bokstäver och se hur många ord du kan sätta ihop.

 • Spökskeppet
  Spela
  Spökskeppet
  Spelat 1200 gånger

  Andrew har seglat fram och tillbaka över Atlanten i årtionden. Liksom andra seglare vet han allt om det legendariska skeppet som seglar sitt vatten utan besättning. Kan det vara hemsökt? Följ med honom och hans två döttrar när de bestämmer sig för att lösa mysteriet en gång för alla i detta elektrifierande spel för dolda föremål.

 • Hangman
  Spela
  Hangman
  Spelat 1456 gånger

  Det klassiska spelet kommer till liv i denna onlineversion. Kan du gissa varje ord innan teckningen av den hängande gubben är klar?

 • Trädgården med magiska viskningar
  Spela
  Trädgården med magiska viskningar
  Spelat 1336 gånger

  Artha, Tistona och Sarata är tre systrar med magiska krafter. De gick precis in i denna mystiska trädgården med magiska viskningar. Kan du hjälpa dem att söka efter några av sina mest värdefulla föremål i detta förtrollande spel med gömda föremål?

 • Mahjong: Alkemiåldern
  Spela
  Mahjong: Alkemiåldern
  Spelat 3810 gånger

  Stig in i denna mystiska kammare för ett unikt och magiskt Mahjong-spel. Kan du koppla samman alla förtrollande symboler på plattorna innan tiden på klockan tar slut?

 • Flygplatsinkräktare
  Spela
  Flygplatsinkräktare
  Spelat 928 gånger

  Victoria är en modig detektiv som är fast besluten att stoppa en grupp brottslingar i detta hitta föremål-spel. Följ med henne medan hon samarbetar med några anställda på den hektiska flygplatsen för att stoppa banditernas djävulska planer som går ut på att kapa ett plan!

 • Rainforest Adventure
  Spela
  Rainforest Adventure
  Spelat 14890 gånger

  Gå in i den förtrollande skogen och matcha alla objekt på brädet så snabbt som möjligt. Du kan även använda kraftfulla tokens om du fastnar i detta utmanande pussel.

 • Mahjong Dimensioner: Godis 640 sekunder
  Spela
  Mahjong Dimensioner: Godis 640 sekunder
  Spelat 3795 gånger

  Entra in i en ny dimension av Mahjong i den här spännande versionen av det klassiska brädspelet. Kan du matcha alla symbolerna på blocken i denna 3D-kub? Du har bara 640 sekunder på dig att slutföra varje nivå, så du måste genomföra detta snabbt!