Pricka rätt-spel

 • Pussel deluxe
  Spela
  Pussel deluxe
  Spelat 41677 gånger

  Hur snabbt kan du sätta samman alla dessa underbara pussel? Du kan pussla ihop bilder av hundar, katter, resmål och mycket mer! Det finns också olika svårighetsinställningar som gör att du kan bestämma hur många bitar som används i varje pussel.

 • 4 in a Row Mania
  Spela
  4 in a Row Mania
  Spelat 4421 gånger

  Spela mot en vän eller utmana datorn i den här versionen av det klassiska bordsspelet. Kan du få fyra av dina markers att bilda en rad innan deras gör det?

 • Ultimat schack
  Spela
  Ultimat schack
  Spelat 1510 gånger

  Försök att bli schackmästare i denna onlineversion av det tidlösa brädspelet. En eller två spelare kan försöka fånga sin motståndares kung. Kommer du att fixa en schackmatt medan du utmanar en vän eller tar en match mot datorn? Du kan också ändra svårighetsinställningarna och brädets utformning innan du börjar spela.

 • Hangman
  Spela
  Hangman
  Spelat 2044 gånger

  Det klassiska spelet kommer till liv i denna onlineversion. Kan du gissa varje ord innan teckningen av den hängande gubben är klar?

 • Find 500 Differences
  Spela
  Find 500 Differences
  Spelat 6638 gånger

  Kan du hitta alla olikheter på varje foto? Vissa är uppenbara medan andra är riktigt svåra att upptäcka. Men var försiktig. Om du väljer fel föremål förlorar du värdefull tid och poäng i det här onlinespelet.

 • Linjepussel
  Spela
  Linjepussel
  Spelat 1908 gånger

  Kan du återskapa alla de mönster som väntar på dig i detta knepiga pusselspel? Ta en noggrann titt på vart och ett innan du börjar flytta runt pinnarna på spelbrädet.

 • Ultimat ordsökning
  Spela
  Ultimat ordsökning
  Spelat 12730 gånger

  Hur snabbt kan du hitta alla ord som gömmer sig i de utmanande pusslen? De kan vara diagonala eller visas balänges. Använd ditt detektivsinne och försök att ta dig till toppen av rankningslistan i det här ordsökningsspelet.

 • Wheely 2
  Spela
  Wheely 2
  Spelat 7165 gånger

  Den här söta bilen är tillbaka med nya äventyr. Den här gången är han på jakt efter kärleken.

 • Fånga nycklar
  Spela
  Fånga nycklar
  Spelat 3206 gånger

  Det finns bara ett sätt att fly från det dödliga templet: du måste ta nycklarna på alla nivåer. Flytta på blocken så att du kommer åt nycklarna i det här svåra pusselspelet.

 • Ordtorka
  Spela
  Ordtorka
  Spelat 7660 gånger

  Klockan tickar. Hur många ord kommer du att kunna hitta på tavlan innan tiden tar slut? Matcha snabbt bokstäverna i detta fantastiska ordbaserade pusselspel som verkligen kommer att sätta dina ordförrådskunskaper på prov!

 • Tenkyu-bollbalansering
  Spela
  Tenkyu-bollbalansering
  Spelat 12722 gånger

  Kan du se till att bollen rullar ner i hålet på var och en av de utmanande nivåer som väntar på dig i detta 3D-pusselspel? Vrid och vänd på plattformarna och labyrinterna tills du får dem på rätt ställe.

 • 1+2+3
  Spela
  1+2+3
  Spelat 2513 gånger

  Hur många utmanande matematikproblem kan du lösa? Försök att lista ut svaren på alla problem innan tiden tar slut i det här utbildningsspelet online.

 • Hänga gubbe
  Spela
  Hänga gubbe
  Spelat 3388 gånger

  Kan du snabbt komma på vart och ett av dessa dolda ord? Sätt ditt ordförråd på prov i detta intensiva onlinespel. Det är bara du som kan rädda den hängande gubben från galgen!

 • Ordpussel
  Spela
  Ordpussel
  Spelat 1245 gånger

  Kan du para ihop de saknade orden från denna soppa av till synes slumpmässiga bokstäver? Ta en noggrann titt på de tomma spåren längst upp på brädet i varje nivå och gör ditt bästa för att fylla i dem alla.

 • Memory för barn
  Spela
  Memory för barn
  Spelat 2377 gånger

  Detta bedårande minnesspel passar perfekt för både unga och äldre spelare. Hur snabbt kan du matcha alla de dolda föremålen på varje kort? Prova de olika lägena. Du kan dessutom utmana en vän i läget för två spelare!

 • Gun Builder 2
  Spela
  Gun Builder 2
  Spelat 13854 gånger

  I det här onlinespelet lär du dig att säkert sätta ihop olika skjutvapen. Det lär dig dessutom namnen på de olika komponenterna och delarna i skjutvapnen.

 • Mordet under fullmånen
  Spela
  Mordet under fullmånen
  Spelat 3219 gånger

  Ett mystiskt mord har inträffat i det här stora och lyxiga huset. Butlern har mördats och vem är den skyldige? Följ med den modiga utredaren när hon letar efter mördaren i det här hitta föremål-spelet.

 • Block Hexa Merge 2048
  Spela
  Block Hexa Merge 2048
  Spelat 332 gånger

  Sexkanterna tar aldrig slut! Para ihop så många du kan i Block Hexa Merge 2048!

  Det är en innovativ version av 2048-spel. Målet är att slå ihop fyra eller fler numrerade sexkanter i taget. För varje drag du gör fylls brädet med fler sexkanter. Försök hålla ut så länge som möjligt. Om du kör fast kan du få en hjälpande hand. När den dyker upp kan du få tips om vad du bör göra härnäst. 

  2048 Merge och Gemcrafter är ett par andra fantastiska pusselspel du absolut bör prova på.  

  Spelkontroller

  • ANVÄND MUSEN för att leta efter sexkanter att para ihop. 
  • VÄNSTERKLICKA för att slå ihop dem.
 • Tre i rad
  Spela
  Tre i rad
  Spelat 31751 gånger

  Utmana datorn eller en vän i denna version av det älskade spelet. Hur många rundor vinner du? Det är dags att ta reda på det i detta roliga online-spel.

 • Läskig labyrint
  Spela
  Läskig labyrint
  Spelat 24087 gånger

  Hur stadig är du på handen när du ställs inför ett spel där du straffas om du nuddar väggarna? Ta reda på det i Läskig labyrint!

 • Fyra i rad: Multiplayer
  Spela
  Fyra i rad: Multiplayer
  Spelat 5501 gånger

  Du kan spela mot en vän eller utmana datorn i denna onlineversion av det klassiska spelet. Men kan du få fyra i rad? Det är dags att ta reda på det!

 • Bygg en bro
  Spela
  Bygg en bro
  Spelat 6561 gånger

  Den här lastbilen försöker bara göra några leveranser, men den fortsätter att stöta på en massa farliga raviner. Kan du bygga några broar över dem så att lastbilen kan fortsätta sin resa i detta onlinebaserade byggspel? Allt du behöver göra är att koppla ihop prickarna!

 • Hitta i minnet
  Spela
  Hitta i minnet
  Spelat 556 gånger

  Du kan verkligen ge ditt minne och dina observationsfärdigheter ett rejält träningspass i detta pusselspel. Kommer du att kunna slå klockan och uppnå andra mål i vart och ett av dessa spännande utmaningar?

 • Road Trip FRVR
  Spela
  Road Trip FRVR
  Spelat 4245 gånger

  Den här lilla bilen är ute och kör, men motorvägen är huller om buller! Kan du sätta samman den igen i det här söta pusselspelet? Du måste räkna ut hur du undviker hinder som hus och ibland till och med berg.

 • Gold Train FRVR
  Spela
  Gold Train FRVR
  Spelat 4096 gånger

  Det här lilla tåget försöker nå alla stationer i detta utmanande pusselspel. Kan du koppla samman spåren som ligger utspridda i detta pittoreska landskap så att tåget kan fortsätta tuffa framåt och nå sin slutstation?

 • Mahjong: Alkemiåldern
  Spela
  Mahjong: Alkemiåldern
  Spelat 6237 gånger

  Stig in i denna mystiska kammare för ett unikt och magiskt Mahjong-spel. Kan du koppla samman alla förtrollande symboler på plattorna innan tiden på klockan tar slut?

 • Mahjong dimensioner: 350 sekunder
  Spela
  Mahjong dimensioner: 350 sekunder
  Spelat 13189 gånger

  Du har endast 350 sekunder på dig att ta dig genom varje nivå i detta 3D-online pusselspel. Kan du matcha alla brickorna i Mahjong-kuben innan tiden tar slut?

 • Klassisk sudoku
  Spela
  Klassisk sudoku
  Spelat 27613 gånger

  Testa den här versionen av det klassiska pusselspelet från Japan. Hur snabbt kan du fylla 9x9-rutnätet med siffror?

 • Labyrint
  Spela
  Labyrint
  Spelat 3728 gånger

  Dussintals roliga och utmanande labyrinter väntar på dig i detta onlinebaserade pusselspel. Kan du hitta ut ur dem alla? Du kan samla in en stjärna för varje labyrint som du klarar dig igenom.

 • Google Feud
  Spela
  Google Feud
  Spelat 1840 gånger

  Vad söker folk nu för tiden? Det får du upptäcka i Google Feud, där du får leka med automatisk ifyllning i vad som blivit ett av våra mest roligt spel där du ska komplettera olika Google-sökningar. Ditt mål är att gissa rätt på minst tre av de populäraste ämnena inom allt från kultur till historia. 

  Spelkontroller 

  Mus

  • ANVÄND MUSEN för att välja kategorier och knappar. 
  • VÄNSTERKLICKA för att välja dem. 

  Tangentbord

  • ANVÄND TANGENTBORDET för att skriva dina svar under varje runda. 

  Liknande spel

  Om du gillar Google Feud kan du även prova de här roliga frågesportsspelen

  1. The Impossible Quiz
  2. The Ultimate Quiz Time
  3. Millionaire Quiz

  Vem skapade Google Feud? 

  Google Feud är skapat av den amerikanska speldesignern och skribenten Justin Hook. Spelet vann folkets pris i Webby Award for Games 2016.

 • 2048
  Spela
  2048
  Spelat 10902 gånger

  Hur länge kan du fortsätta i detta intensiva matte- och pusselspel? Försök att pressa in så många av de här numrerade blocken i rutnätet som möjligt medan de sakta men säkert tillsammans utgör 2048. När du har slut på utrymme är spelet över!

 • Spökskeppet
  Spela
  Spökskeppet
  Spelat 1505 gånger

  Andrew har seglat fram och tillbaka över Atlanten i årtionden. Liksom andra seglare vet han allt om det legendariska skeppet som seglar sitt vatten utan besättning. Kan det vara hemsökt? Följ med honom och hans två döttrar när de bestämmer sig för att lösa mysteriet en gång för alla i detta elektrifierande spel för dolda föremål.

 • Vad gömmer sig i köket
  Spela
  Vad gömmer sig i köket
  Spelat 3541 gånger

  Stig in i köket på den här hektiska bistron. Kan du hitta alla dolda föremål? Du har bara några minuter på dig så du måste jobba snabbt i det här hitta föremål-spelet.

 • Kubpussel i 3D
  Spela
  Kubpussel i 3D
  Spelat 2474 gånger

  Kombinationspusslet i 3D som var superpopulärt på 80-talet är nu tillbaka! Hur snabbt kan du matcha alla dess färgade kuber i detta utmanande onlinespel?

 • En kruka full med guld
  Spela
  En kruka full med guld
  Spelat 1386 gånger

  John och hans vänner är övertygade om att det fortfarande finns guld i en övergiven gruva som ligger strax utanför den här pittoreska staden. Kan du hjälpa dem att få tag på de saker de behöver för att hitta guldet i detta hitta föremål-spel?

 • Sommarpussel
  Spela
  Sommarpussel
  Spelat 5680 gånger

  Även om vädret utomhus inte är så trevligt, kan du fortfarande fira sommaren med det här pusselspelet. Njut av några vackra bilder på blommor, solnedgångar och mycket mer medan du sätter samman dem.