• Mahjongpatiens
  Spela
  Mahjongpatiens
  Spelat 221486 gånger

  Bli bättre på mahjong i den här onlineversionen av det klassiska spelet. Matcha ihop brickorna på spelplanerna så snabbt som möjligt. Klockan börjar ticka efter ditt första drag.

 • Skatten i det mystiska havet
  Spela
  Skatten i det mystiska havet
  Spelat 118861 gånger

  Djupt nere i havet väntar en fantastisk skatt! Rada upp tre likadana symboler genom att byta ut angränsande brickor. Samla på olika magiska effekter som du använder på spelplanen. Upptäck skatten i det mystiska havet!

 • Hund-mahjong
  Spela
  Hund-mahjong
  Spelat 90941 gånger

  Rada upp dina favorithundar i det här valppusslet.

 • 4 i rad
  Spela
  4 i rad
  Spelat 26739 gånger

  Spela mot datorn eller en kompis i den här onlineversionen av det klassiska spelet. Kan du länka samman fyra av dina marker innan din motståndare gör det?

 • Tre i rad
  Spela
  Tre i rad
  Spelat 25846 gånger

  Utmana datorn eller en vän i denna version av det älskade spelet. Hur många rundor vinner du? Det är dags att ta reda på det i detta roliga online-spel.

 • Pussel deluxe
  Spela
  Pussel deluxe
  Spelat 25091 gånger

  Hur snabbt kan du sätta samman alla dessa underbara pussel? Du kan pussla ihop bilder av hundar, katter, resmål och mycket mer! Det finns också olika svårighetsinställningar som gör att du kan bestämma hur många bitar som används i varje pussel.

 • Klassisk sudoku
  Spela
  Klassisk sudoku
  Spelat 23104 gånger

  Testa den här versionen av det klassiska pusselspelet från Japan. Hur snabbt kan du fylla 9x9-rutnätet med siffror?

 • Mina drömmars trädgård
  Spela
  Mina drömmars trädgård
  Spelat 20452 gånger

  Det här verandan behöver lite kärlek. Hjälp till att förvandla den till en fridfull liten oas.

 • Läskig labyrint
  Spela
  Läskig labyrint
  Spelat 19464 gånger

  Hur stadig är du på handen när du ställs inför ett spel där du straffas om du nuddar väggarna? Ta reda på det i Läskig labyrint!

 • Superhex.Io
  Spela
  Superhex.Io
  Spelat 15097 gånger

  Kan du sätta ihop dina celler och skapa en mäktig hexagonal bas i det här utmanande io-spelet? Se om du kan skydda dina celler från fienderna och erövra så mycket territorium som möjligt.

 • Rainforest Adventure
  Spela
  Rainforest Adventure
  Spelat 13238 gånger

  Gå in i den förtrollande skogen och matcha alla objekt på brädet så snabbt som möjligt. Du kan även använda kraftfulla tokens om du fastnar i detta utmanande pussel.

 • Troll Face Quest Internet Memes
  Spela
  Troll Face Quest Internet Memes
  Spelat 12805 gånger

  That dastardly Troll Face is back in action and up to his old tricks again. Can you solve each one of the puzzles he’s created that are each based on a popular internet meme? As usual, the correct solutions for them might not be the obvious ones in this weird and wild online game.

 • Gun Builder 2
  Spela
  Gun Builder 2
  Spelat 11826 gånger

  I det här onlinespelet lär du dig att säkert sätta ihop olika skjutvapen. Det lär dig dessutom namnen på de olika komponenterna och delarna i skjutvapnen.

 • Vackra naturpussel
  Spela
  Vackra naturpussel
  Spelat 10047 gånger

  Hur lång tid behöver du för att sätta ihop alla vackra pussel i det här onlinespelet? Alla pussel har ett majestätiskt naturfoto. Du kan prova på olika svårighetsgrader om du är ute efter en riktig utmaning.

 • Apple Shooter Champ
  Spela
  Apple Shooter Champ
  Spelat 9958 gånger

  Använd pil och båge i detta coola skjutspel och sikta noggrant så att du inte träffar din flickvän!

 • Omöjligt quiz
  Spela
  Omöjligt quiz
  Spelat 9783 gånger

  Försök att klara detta quiz genom att svara rätt på alla frågor. Så enkelt är det ... eller?

 • Endless Lake
  Spela
  Endless Lake
  Spelat 8659 gånger

  Kan du ta dig över utan att falla ned i den ändlösa sjön? Försök att slå din egen tid i varje ny omgång. Men skynda dig, klockan tickar! Spela det här roliga gratisspelet nu!

 • Troll Face Quest: Video Games 2
  Spela
  Troll Face Quest: Video Games 2
  Spelat 8363 gånger

  De trodde de var säkra. De hade fel! En ny grupp med berömda tv-spelskaraktärer kommer att trollas i det här hysteriska pusselspelet. Kan du störa gravplundrarens äventyr med usla upptåg? Eller förstöra en SIM-ulerad familjs hela dag? Mängder av listiga, utmanande och galna nivåer väntar dig.

 • Ultimat ordsökning
  Spela
  Ultimat ordsökning
  Spelat 7208 gånger

  Hur snabbt kan du hitta alla ord som gömmer sig i de utmanande pusslen? De kan vara diagonala eller visas balänges. Använd ditt detektivsinne och försök att ta dig till toppen av rankningslistan i det här ordsökningsspelet.

 • Dragon Mahjong: Classic
  Spela
  Dragon Mahjong: Classic
  Spelat 6953 gånger

  Sex olika layouts väntar dig i den här versionen av det klassiska brädspelet. Se hur lång tid det tar för dig att slutföra var och en utav dem. Kan du göra det tillräckligt snabbt för att tjäna bonusar?

 • Klassiskt pussel
  Spela
  Klassiskt pussel
  Spelat 6887 gånger

  Det finns inget som påminner om ett gammalt hederligt pussel. Luta dig tillbaka och slappna av med de tillgängliga pusslen i det här onlinespelet. Det finns tre olika utmaningslägen vilket gör det perfekt för både nykomlingar och erfarna spelare.

 • 2048
  Spela
  2048
  Spelat 6804 gånger

  Hur länge kan du fortsätta i detta intensiva matte- och pusselspel? Försök att pressa in så många av de här numrerade blocken i rutnätet som möjligt medan de sakta men säkert tillsammans utgör 2048. När du har slut på utrymme är spelet över!

 • Koppla ihop tapeter
  Spela
  Koppla ihop tapeter
  Spelat 6604 gånger

  Hur snabbt kan du matcha ihop tapetbitarna? Para ihop dem efter deras färgrika mönster i det här pusselspelet.

 • Tenkyu-bollbalansering
  Spela
  Tenkyu-bollbalansering
  Spelat 6417 gånger

  Kan du se till att bollen rullar ner i hålet på var och en av de utmanande nivåer som väntar på dig i detta 3D-pusselspel? Vrid och vänd på plattformarna och labyrinterna tills du får dem på rätt ställe.

 • Hitta ord
  Spela
  Hitta ord
  Spelat 5507 gånger

  Vinn virtuella mynt och förbättra ditt ordförråd i det här utmanande onlinespelet. Fyll de tomma platserna med bokstäver och se hur många ord du kan sätta ihop.

 • Dröm söta drömmar
  Spela
  Dröm söta drömmar
  Spelat 5438 gånger

  Graces pojkvän studerar på en skola långt borta från hennes stad och hon känner sig ensam. Kan du ta hand om hennes längtan efter honom genom att få henne att tänka på något annat i det här hitta föremål-spelet? Följ med när hon letar efter försvunna föremål som är utspridda i hennes community.

 • Mahjong dimensioner: 350 sekunder
  Spela
  Mahjong dimensioner: 350 sekunder
  Spelat 5416 gånger

  Du har endast 350 sekunder på dig att ta dig genom varje nivå i detta 3D-online pusselspel. Kan du matcha alla brickorna i Mahjong-kuben innan tiden tar slut?

 • Flappy Bird
  Spela
  Flappy Bird
  Spelat 5394 gånger

  Enkelt. Fängslande. Och MYCKET, MYCKET SVÅRT. Tryck för att flaxa med vingarna. Försök att inte döda fågeln.

 • Länka ihop 4: Klassisk
  Spela
  Länka ihop 4: Klassisk
  Spelat 5108 gånger

  Prova på den här virtuella versionen av det klassiska spelet. Utmana datorn eller en vän när du försöker länka ihop bitarna i rader med fyra eller fler.

 • Brickshooter Egypt
  Spela
  Brickshooter Egypt
  Spelat 5019 gånger

  Unravel intriguing mysteries of ancient hieroglyphs to restore the pyramids!

 • Träblock
  Spela
  Träblock
  Spelat 4258 gånger

  Kan du avlägsna alla träblock från rutnätet i detta knepiga pusselspel? Se om du kan hitta en bra plats att placera alla i medan du försöker att fylla varje rad.

 • Fåniga sätt att dö
  Spela
  Fåniga sätt att dö
  Spelat 4229 gånger

  Dina klick har makt att skydda alla dessa fåniga medborgare – du måste bara räkna ut hur!

 • Enhörning 2048
  Spela
  Enhörning 2048
  Spelat 4079 gånger

  Hur många magiska djur krävs för att skapa en enhörning? Det är ett mysterium som du kan lösa i det här tokiga och helvilda pusselspelet. Länka samman kycklingar, grisar, apor och mycket mer tills du skapar en förtrollande springare.

 • Klassisk Mahjong
  Spela
  Klassisk Mahjong
  Spelat 4059 gånger

  Testa den här onlineversionen av det populära brädspelet om du är på jakt efter en mer traditionell upplevelse. Hur snabbt kan du matcha alla brickor på spelbrädet? Håll koll på klockan medan du noterar hur många öppna matchningar som fortfarande finns tillgängliga för ditt nästa drag.

 • Find 500 Differences
  Spela
  Find 500 Differences
  Spelat 3974 gånger

  Kan du hitta alla olikheter på varje foto? Vissa är uppenbara medan andra är riktigt svåra att upptäcka. Men var försiktig. Om du väljer fel föremål förlorar du värdefull tid och poäng i det här onlinespelet.

 • Troll Face Quest: Video Memes and TV Shows:Part 1
  Spela
  Troll Face Quest: Video Memes and TV Shows:Part 1
  Spelat 3966 gånger

  Alla dessa kända videomemes och tv-serier vet inte vad som slog dem när Troll Face dyker upp! Följ med den beryktade prankstern medan han och hans vänner plågar några av dina favoritkaraktärer i detta helt galna onlinespel. Kommer du att kunna lösa alla pussel och komma förbi alla de konstiga och vilda utmaningarna som väntar på dig?