Tap

 • Pixel konst 3D
  Spela
  Pixel konst 3D
  Spelat 1147 gånger

  Du har nog aldrig spelat ett online färgläggningsspel som det här tidigare! Kan du dekorera alla dessa tredimensionella bilder? Du kan färglägga allt från hundar och katter, till cyklar och helikoptrar!

 • Magiska pianotangenter
  Spela
  Magiska pianotangenter
  Spelat 24154 gånger

  Kan du hålla koll på alla tangenter? Du behöver garanterat vara fingerfärdig i detta fartfyllda musikaliska spel. Bara att missa en enda kan visa sig vara katastrofalt!

 • Tenkyu-bollbalansering
  Spela
  Tenkyu-bollbalansering
  Spelat 7820 gånger

  Kan du se till att bollen rullar ner i hålet på var och en av de utmanande nivåer som väntar på dig i detta 3D-pusselspel? Vrid och vänd på plattformarna och labyrinterna tills du får dem på rätt ställe.

 • Ludo Classic
  Spela
  Ludo Classic
  Spelat 2052 gånger

  Du kan spela mot en, två eller till och med tre andra spelare i den här versionen av det klassiska brädspelet. Kan du få alla dina pjäser över brädet före dina motspelare? Kasta tärningarna för att ta reda på det!

 • Helix Jump
  Spela
  Helix Jump
  Spelat 21193 gånger

  Hur länge kan du hålla den här färgklumpen i rörelse i takt med att den rör sig mot detta farliga torn? Tornet är inte i bästa skick och delar av det är på väg att falla av. Du måste också förhindra att klumpen träffar de gula sektionerna i det här spännande 3D-pusselspelet.

 • Subway Surf
  Spela
  Subway Surf
  Spelat 4209 gånger

  En polis är i hälarna på denna tonårsskejtare! Lyckligtvis har han en futuristisk hoverboard med sig! Kan du hjälpa tonåringen att slippa fängelse i detta galna skridskoåkningsspel?

 • Squares 1
  Spela
  Squares 1
  Spelat 42699 gånger

  Klicka på grupper av två eller fler identiska block för att få bort dem.

 • Roll The Ball
  Spela
  Roll The Ball
  Spelat 93 gånger

  Kan du få bollarna att rulla in i hålen på alla de utmanande nivåerna? Ordna rännorna så att de hamnar på rätt platser i det här knepiga pusselspelet.

 • Knivregn
  Spela
  Knivregn
  Spelat 2644 gånger

  Det handlar om att det regnar... knivar? Det stämmer! Kan du flinga alla dina knivar i var och en av dessa spinnloggar utan att de träffar varandra? Du behöver perfekt timing och snabba reflexer för att komma igenom alla nivåer i detta beroendeframkallande actionspel.

 • Happy Glass
  Spela
  Happy Glass
  Spelat 12917 gånger

  Har du de snabba reflexer som krävs för att klara av varje nivå i detta roliga fysikspel? Du måste noggrant ta bort blocken under ett glas vatten, eller vända på några tomma utan att ha sönder dem. Det här är bara två av de utmaningar som väntar på dig!

 • Helix Jump 2
  Spela
  Helix Jump 2
  Spelat 23941 gånger

  Hur länge kan du hålla bollen med bläck i rullning i denna uppföljare till det intensiva pusselspelet? Rotera tornet medan du försöker hjälpa den att undvika de farliga röda plattformarna.

 • Smash Hit
  Spela
  Smash Hit
  Spelat 1256 gånger

  Hur länge klarar du av att fortsätta framåt genom detta mystiska laboratorium? Använd dina kraftfulla sfärer för att krossa allt du kan i detta 3D-actionspel. Du måste hålla jämna steg med mätaren medan du förstör så många trianglar och lådor du kan.

 • Hexagonpusslet
  Spela
  Hexagonpusslet
  Spelat 167 gånger

  Hur länge kommer du att kunna passa in alla dessa udda formade objekt i det här nätet? Se om du kan få dem att explodera medan du fortsätter att spela så länge som möjligt i det här utmanande pusselspelet.

 • Slam dunk
  Spela
  Slam dunk
  Spelat 1294 gånger

  Hur länge kan du hålla bollen igång i detta intensiva basketspel? Gör ditt bästa för att sätta bollen i vart och ett av näten i denna ändlösa straffläggningsserie.

 • Swipe Skate 2
  Spela
  Swipe Skate 2
  Spelat 999 gånger

  Du kan utföra alla sorters fantastiska trick och stunt i detta 3D-skatespel. Hoppa på brädan och gör dig redo att dra till skateparken. Du kan prova att dominera banan i antingen fristilsläge eller på tid.

 • En linje
  Spela
  En linje
  Spelat 602 gånger

  Kommer du att kunna koppla ihop alla linjerna i det här utmanande pusselspelet? Se om du kan slutföra varje unik design på alla nivåer.

 • Piano Tiles
  Spela
  Piano Tiles
  Spelat 26061 gånger

  desc

 • Panelore
  Spela
  Panelore
  Spelat 1100 gånger

  Kommer du att kunna hålla jämna steg med alla de färgglada blocken i detta tre-i-rad-pusselspel? Om de når skärmens topp är spelet slut! Koppla samman dem så snabbt du kan för att ta bort dem från brädet.

 • Raka linjer
  Spela
  Raka linjer
  Spelat 4640 gånger

  Den kortaste vägen mellan två punkter är en rak linje. Kan du bevisa att detta är sant i detta utmanande pusselspel? Försök att dra de färgstarka linjerna genom vart och ett av dessa mönster utan att de överlappar varandra.

 • Studsskott
  Spela
  Studsskott
  Spelat 6832 gånger

  Hur länge kan du hålla bollen i rörelse i detta spännande sportspel? Gå till planen och sätt bollen i korgen så många gånger du kan. Men du måste använda ett unikt studsskott, och inga trepoängare är tillåtna!

 • Knivslag
  Spela
  Knivslag
  Spelat 1230 gånger

  Kan du slå dig igenom detta intensiva actionspel? Släng alla dina knivar på snurrande föremål som inkluderar allt ifrån bildäck till gigantiska cheeseburgare! Du kan sikta på äpplen, men akta dig för de andra knivarna. Om du träffar en, är spelet slut!

 • Tap and Go: Deluxe
  Spela
  Tap and Go: Deluxe
  Spelat 1018 gånger

  Den här lilla ankan har det jobbigt med att hålla sig på banan. Du kanske kan peka honom i rätt riktning? Hjälp honom att undvika hål, tegelväggar och andra faror i det här utmanande och supergulliga actionspelet.

 • Puppy Blast
  Spela
  Puppy Blast
  Spelat 575 gånger

  Du kommer definitivt att ha kul medan du spelar detta fantastiska och pälsbeklädda pusselspel. Istället för att matcha tre identiska brickor, räcker det med att du matchar två. Det finns också massvis av fantastiska kraftföremål du kan använda, som bomber och missiler. Brickorna hinner knappt märka vad som träffar dem när du aktiverar discokulan!

 • Flappy Bird
  Spela
  Flappy Bird
  Spelat 6176 gånger

  Enkelt. Fängslande. Och MYCKET, MYCKET SVÅRT. Tryck för att flaxa med vingarna. Försök att inte döda fågeln.

 • Perfekt träff
  Spela
  Perfekt träff
  Spelat 658 gånger

  Kan du göra perfekta träffar i alla hinderbanor i detta konstiga och vilda 3D-actionspel? Samla bollar längs med vägen medan du undviker hindren. Du måste få dem alla i hålet i slutet av varje nivå.

 • Bakåtvoltaren
  Spela
  Bakåtvoltaren
  Spelat 638 gånger

  Utför coola stunts och samla massor av mynt i detta beroendeframkallande simuleringsspel. Men försök inte detta hemma! Du kommer att göra fantastiska bakåtvolter medan du studsar mellan plattformar högt över gatorna i denna metropol. Om du gör en felaktig rörelse kommer din karaktär att hamna på sjukhuset eller värre!

 • Zball
  Spela
  Zball
  Spelat 2840 gånger

  Håll dig kvar på vägen och gör så många sicksacksvängar du kan! Tryck bara på skärmen för att ändra bollens riktning. Fall inte ned över kanten! Hur långt kan du gå?

 • Stickman Swing
  Spela
  Stickman Swing
  Spelat 1259 gånger

  Den här streckgubben kan svinga sig fram med hjälp av dessa användbara nätskjutarna. Men han behöver dig för att han inte ska krascha i detta spännande actionspel. Hjälp honom att svinga mellan de olika pelarna medan han försöker nå mållinjen på varje utmanande nivå.

 • Basketstraffar
  Spela
  Basketstraffar
  Spelat 1405 gånger

  Hur länge klarar du av att fortsätta spela detta rafflande basketspel? Försök att sätta bollen i korgen på varje pulshöjande nivå. Du har inte så mycket tid på dig, så se till att agera snabbt!

 • Knife Hit 2
  Spela
  Knife Hit 2
  Spelat 591 gånger

  Din lojala assistent är väldigt modig. Varför skulle han annars stå ut med att du kastar knivar förbi hans huvud? Gör ditt bästa för att undvika att träffa honom med en av dina knivar i detta spännande actionspel. Han är verkligen inte på humör att åka till sjukhuset i eftermiddag.

 • Zball 3: Football
  Spela
  Zball 3: Football
  Spelat 1458 gånger

  Flytta bollen över plattformen utan att ramla ner från kanten i den tredje uppföljaren till detta populära spel som baseras på skicklighet. Samla på flaggor som du använder som valuta för att köpa ditt favoritfotbollslag, undvik fällor för att nå slutmålet, men mest av allt: ha roligt när du spelar Zboll!

 • Hexalau
  Spela
  Hexalau
  Spelat 142 gånger

  Det finns en massa numrerade sexhörningar i detta pusselspel, men inte lika mycket plats för dem. Placera dem i grupper om fyra eller fler så att de smälter samman till en. Det är det enda du kan göra för att ha tillräckligt med plats för de nya som står i kö.

 • Pinata Master Online
  Spela
  Pinata Master Online
  Spelat 319 gånger

  Dessa plågsamma pinatas hinner knappt reagera innan de knockas i detta helt vansinniga och otroligt beroendeframkallande actionspel! Du kan puckla på dem med allt från motorsågar till Molotov-cocktails. Mörbulta dem sanslösa medan du samlar på dig mynt för att köpa ännu coolare vapen – men se upp! Om du får slut på ammunition eller bränsle kommer de att springa iväg skrattandes!

 • Tap the Frog
  Spela
  Tap the Frog
  Spelat 567 gånger

  Ribbit! Do you have what it takes to help the Frog jump, paint and spacewalk the way to his sweetheart? Everyone’s favourite Frog is on a mission to become a Frog Prince! Join the Frog as he embarks on an adventure that will take him from the lily pads of his home pond to the farthest reaches of outer space. Easy to play yet challenging to master, Tap the Frog will keep you entertained forever. Let’s see how fast you rrreally are!

 • Flappy Bird Flash
  Spela
  Flappy Bird Flash
  Spelat 1280 gånger

  Den här berömda, men superklumpiga fågeln, är tillbaka i det här flygspelet. Kan du hålla honom säker och undvika alla gröna rör när han flyger över staden? Om han slår i huvudet eller skadar en vinge kommer han att falla ner på marken och skada sig. Det får vi inte låta hända, eller hur? Följ med Flappy Bird när han ger sig ut på ännu ett spännande och svårt äventyr.

 • Magic Tiles 3
  Spela
  Magic Tiles 3
  Spelat 1189 gånger

  Kan du hålla rytmen när du spelar det här utmanande onlinespelet? Försök att hinna med de magiska brickorna.