Tap

 • Subway Surf
  Spela
  Subway Surf
  Spelat 4824 gånger

  En polis är i hälarna på denna tonårsskejtare! Lyckligtvis har han en futuristisk hoverboard med sig! Kan du hjälpa tonåringen att slippa fängelse i detta galna skridskoåkningsspel?

 • Roll The Ball
  Spela
  Roll The Ball
  Spelat 330 gånger

  Kan du få bollarna att rulla in i hålen på alla de utmanande nivåerna? Ordna rännorna så att de hamnar på rätt platser i det här knepiga pusselspelet.

 • Ludo Classic
  Spela
  Ludo Classic
  Spelat 2815 gånger

  Du kan spela mot en, två eller till och med tre andra spelare i den här versionen av det klassiska brädspelet. Kan du få alla dina pjäser över brädet före dina motspelare? Kasta tärningarna för att ta reda på det!

 • Pixel konst 3D
  Spela
  Pixel konst 3D
  Spelat 2284 gånger

  Du har nog aldrig spelat ett online färgläggningsspel som det här tidigare! Kan du dekorera alla dessa tredimensionella bilder? Du kan färglägga allt från hundar och katter, till cyklar och helikoptrar!

 • Magic Piano Tiles
  Spela
  Magic Piano Tiles
  Spelat 27777 gånger

  Kan du hålla koll på alla tangenter? Du behöver garanterat vara fingerfärdig i detta fartfyllda musikaliska spel. Bara att missa en enda kan visa sig vara katastrofalt!

 • Tenkyu-bollbalansering
  Spela
  Tenkyu-bollbalansering
  Spelat 9461 gånger

  Kan du se till att bollen rullar ner i hålet på var och en av de utmanande nivåer som väntar på dig i detta 3D-pusselspel? Vrid och vänd på plattformarna och labyrinterna tills du får dem på rätt ställe.

 • Slam dunk
  Spela
  Slam dunk
  Spelat 1475 gånger

  Hur länge kan du hålla bollen igång i detta intensiva basketspel? Gör ditt bästa för att sätta bollen i vart och ett av näten i denna ändlösa straffläggningsserie.

 • Helix Jump 2
  Spela
  Helix Jump 2
  Spelat 24911 gånger

  Hur länge kan du hålla bollen med bläck i rullning i denna uppföljare till det intensiva pusselspelet? Rotera tornet medan du försöker hjälpa den att undvika de farliga röda plattformarna.

 • Happy Glass
  Spela
  Happy Glass
  Spelat 13781 gånger

  Har du de snabba reflexer som krävs för att klara av varje nivå i detta roliga fysikspel? Du måste noggrant ta bort blocken under ett glas vatten, eller vända på några tomma utan att ha sönder dem. Det här är bara två av de utmaningar som väntar på dig!

  Happy Glass is ook verkrijgbaar in de Apple App Store. Je kunt 't ook downloaden via Google Play.

 • Swipe Skate 2
  Spela
  Swipe Skate 2
  Spelat 1121 gånger

  Du kan utföra alla sorters fantastiska trick och stunt i detta 3D-skatespel. Hoppa på brädan och gör dig redo att dra till skateparken. Du kan prova att dominera banan i antingen fristilsläge eller på tid.

 • Knivslag
  Spela
  Knivslag
  Spelat 3594 gånger

  Kan du slå dig igenom detta intensiva actionspel? Släng alla dina knivar på snurrande föremål som inkluderar allt ifrån bildäck till gigantiska cheeseburgare! Du kan sikta på äpplen, men akta dig för de andra knivarna. Om du träffar en, är spelet slut!

 • Piano Tiles
  Spela
  Piano Tiles
  Spelat 26442 gånger

  desc

 • Studsskott
  Spela
  Studsskott
  Spelat 7044 gånger

  Hur länge kan du hålla bollen i rörelse i detta spännande sportspel? Gå till planen och sätt bollen i korgen så många gånger du kan. Men du måste använda ett unikt studsskott, och inga trepoängare är tillåtna!

 • Puppy Blast
  Spela
  Puppy Blast
  Spelat 636 gånger

  Du kommer definitivt att ha kul medan du spelar detta fantastiska och pälsbeklädda pusselspel. Istället för att matcha tre identiska brickor, räcker det med att du matchar två. Det finns också massvis av fantastiska kraftföremål du kan använda, som bomber och missiler. Brickorna hinner knappt märka vad som träffar dem när du aktiverar discokulan!

 • Squares 1
  Spela
  Squares 1
  Spelat 44658 gånger

  Klicka på grupper av två eller fler identiska block för att få bort dem.

 • Smash Hit
  Spela
  Smash Hit
  Spelat 1444 gånger

  Hur länge klarar du av att fortsätta framåt genom detta mystiska laboratorium? Använd dina kraftfulla sfärer för att krossa allt du kan i detta 3D-actionspel. Du måste hålla jämna steg med mätaren medan du förstör så många trianglar och lådor du kan.

 • Hexagonpusslet
  Spela
  Hexagonpusslet
  Spelat 167 gånger

  Hur länge kommer du att kunna passa in alla dessa udda formade objekt i det här nätet? Se om du kan få dem att explodera medan du fortsätter att spela så länge som möjligt i det här utmanande pusselspelet.

 • Basketstraffar
  Spela
  Basketstraffar
  Spelat 2153 gånger

  Hur länge klarar du av att fortsätta spela detta rafflande basketspel? Försök att sätta bollen i korgen på varje pulshöjande nivå. Du har inte så mycket tid på dig, så se till att agera snabbt!

 • Helix Jump
  Spela
  Helix Jump
  Spelat 21563 gånger

  Hur länge kan du hålla den här färgklumpen i rörelse i takt med att den rör sig mot detta farliga torn? Tornet är inte i bästa skick och delar av det är på väg att falla av. Du måste också förhindra att klumpen träffar de gula sektionerna i det här spännande 3D-pusselspelet.

 • Panelore
  Spela
  Panelore
  Spelat 1294 gånger

  Kommer du att kunna hålla jämna steg med alla de färgglada blocken i detta tre-i-rad-pusselspel? Om de når skärmens topp är spelet slut! Koppla samman dem så snabbt du kan för att ta bort dem från brädet.

 • Hexalau
  Spela
  Hexalau
  Spelat 385 gånger

  Det finns en massa numrerade sexhörningar i detta pusselspel, men inte lika mycket plats för dem. Placera dem i grupper om fyra eller fler så att de smälter samman till en. Det är det enda du kan göra för att ha tillräckligt med plats för de nya som står i kö.

 • Magic Tiles 3
  Spela
  Magic Tiles 3
  Spelat 1484 gånger

  Kan du hålla rytmen när du spelar det här utmanande onlinespelet? Försök att hinna med de magiska brickorna.

 • Stickman Swing
  Spela
  Stickman Swing
  Spelat 1405 gånger

  Den här streckgubben kan svinga sig fram med hjälp av dessa användbara nätskjutarna. Men han behöver dig för att han inte ska krascha i detta spännande actionspel. Hjälp honom att svinga mellan de olika pelarna medan han försöker nå mållinjen på varje utmanande nivå.

 • Juvelmatchning 3
  Spela
  Juvelmatchning 3
  Spelat 338 gånger

  Det finns gott om fantastiska juveler som du kan länka samman i detta unika tre-i-rad-pusselspel. Forma anslutningar mellan dem medan du tävlar mot klockan. Hur många av juvelerna lyckas du spränga bort från spelbrädet innan tiden går ut?

 • Flappy Bird
  Spela
  Flappy Bird
  Spelat 6677 gånger

  Enkelt. Fängslande. Och MYCKET, MYCKET SVÅRT. Tryck för att flaxa med vingarna. Försök att inte döda fågeln.

 • Rope Unroll
  Spela
  Rope Unroll
  Spelat 109 gånger

  Vilken röra vi har hamnat i! Se om du kan lösa den i Rope Unroll.

  De här objekten har trasslat in sig i rep. Du måste nysta upp dem i det här mobilspelet som du kan spela på din PC eller mobila enhet. Klarar du av att få loss bananer, gitarrer och även varmkorvar på de roliga banorna?  

  Happy Glass 2 och Super Stacker 2 är några andra fantastiska fysikspel du borde prova. 

  Spelkontroller 

  • ANVÄND MUSEN för att snurra objekt.
  • VÄNSTERKLICKA för att nysta upp repet. 

  Om spelutvecklaren 

  Rope Unroll publicerades av GameDistribution.

 • Bottle Cap Challenge
  Spela
  Bottle Cap Challenge
  Spelat 409 gånger

  Du måste skjuta iväg flaskkorkarna för att ta dig vidare bland alla utmanande nivåer i detta konstiga och originella actionspel. Snurra dem så snabbt du kan så att de studsar ur sina flaskor. Kan du samla på dig en massa flytande stjärnor längsmed vägen?

 • Pianotangenter
  Spela
  Pianotangenter
  Spelat 229 gånger

  Visa hur skickligt du hanterar tangenterna. Men tryck inte ner några vita!

 • Tip Tap 2
  Spela
  Tip Tap 2
  Spelat 31 gånger

  Tryck när det är dags för din lilla karaktär att röra sig säkert till nästa väg. Hur långt kan du ta dig utan att falla av spåret medan du samlar alla juveler? Ha superroligt nu i uppföljaren till det populära Tip Tap!

 • Prickskytte: Billy the Kid
  Spela
  Prickskytte: Billy the Kid
  Spelat 61 gånger

  Du kan öva ditt skytte på denna skjutbana. Det finns bara ett problem: måltavlorna kommer att skjuta tillbaka! Kan du skjuta ner dem innan de gör dig till en schweizerost i detta fantastiska actionspel?

 • Tryck på musen
  Spela
  Tryck på musen
  Spelat 38 gånger

  Hitta den irriterande gnagarens gömställe på varje klurig nivå.

 • Totem förgöraren Redux
  Spela
  Totem förgöraren Redux
  Spelat 50 gånger

  Kan du hålla var och en av dessa förtrollade totems säkra i detta fysikbaserade actionspel? De står alla på en stenplattform. Ta försiktigt bort träblocken under totempålarna samtidigt som du försöker att förhindra att de ramlar ned till marken.

 • Tryck och spring
  Spela
  Tryck och spring
  Spelat 98 gånger

  Hur länge kan du göra så att den här gulliga lilla hunden inte kraschar i det här ändlösa springspelet? Hjälp honom att undvika spikar och andra farliga fällor.

 • Tap and Go: Deluxe
  Spela
  Tap and Go: Deluxe
  Spelat 1083 gånger

  Den här lilla ankan har det jobbigt med att hålla sig på banan. Du kanske kan peka honom i rätt riktning? Hjälp honom att undvika hål, tegelväggar och andra faror i det här utmanande och supergulliga actionspelet.

 • Catch Dots
  Spela
  Catch Dots
  Spelat 215 gånger

  Du måste ha perfekt timing för att hamna på topplistan i detta intensiva actionspel. Ta kontroll över de snurrande prickarna och se om du kan slå ihop dem med de som flyger rakt mot dem!

 • Tap the Rat
  Spela
  Tap the Rat
  Spelat 86 gånger

  Råttorna kan inte sluta! Som en hungrig kattunge måste du stoppa dem innan de kommer undan. Tryck på råttan är ett helt nytt spel som testar dina reflexer och din skicklighet!