Tap

 • Ludo Classic
  Spela
  Ludo Classic
  Spelat 5225 gånger

  Du kan spela mot en, två eller till och med tre andra spelare i den här versionen av det klassiska brädspelet. Kan du få alla dina pjäser över brädet före dina motspelare? Kasta tärningarna för att ta reda på det!

 • Roll The Ball
  Spela
  Roll The Ball
  Spelat 3203 gånger

  Kan du få bollarna att rulla in i hålen på alla de utmanande nivåerna? Ordna rännorna så att de hamnar på rätt platser i det här knepiga pusselspelet.

 • Squares 1
  Spela
  Squares 1
  Spelat 46713 gånger

  Klicka på grupper av två eller fler identiska block för att få bort dem.

 • Hippo Pizza Chef
  Spela
  Hippo Pizza Chef
  Spelat 1033 gånger

  Han är stor, högljudd och bra på att laga mat! Följ med den här knasiga kocken på jobbet i Hippo Pizza Chef

  Den glada flodhästen väntar i sitt kök där pizzan precis kommit ut ur ugnen. Han försöker sätta ihop bitarna för att bilda hela pizzor och tjäna massa pengar. Kan du hjälpa honom lista ut vilka tallrikar han ska lägga dem på i det här kluriga matlagningsspelet? Varje nivå har riktigt kluriga matpussel! 

  Gillar du pizza? Då kanske du gillar pizzaspel? I så fall borde du prova Pizza Real Life Cooking och Papa's Pizzeria

  Spelkontroller

  • ANVÄND MUSEN för att välja pizzabitar. 
  • VÄNSTERKLICKA för att lägga upp dem på tallrikar. 

  Om spelutvecklaren

  Hippo Pizza Chef skapades av Famobi, ett företag som gör grymma HTML5-spel.

 • Subway Surf
  Spela
  Subway Surf
  Spelat 6672 gånger

  En polis är i hälarna på denna tonårsskejtare! Lyckligtvis har han en futuristisk hoverboard med sig! Kan du hjälpa tonåringen att slippa fängelse i detta galna skridskoåkningsspel?

 • Pixel konst 3D
  Spela
  Pixel konst 3D
  Spelat 3538 gånger

  Du har nog aldrig spelat ett online färgläggningsspel som det här tidigare! Kan du dekorera alla dessa tredimensionella bilder? Du kan färglägga allt från hundar och katter, till cyklar och helikoptrar!

 • Tenkyu-bollbalansering
  Spela
  Tenkyu-bollbalansering
  Spelat 12666 gånger

  Kan du se till att bollen rullar ner i hålet på var och en av de utmanande nivåer som väntar på dig i detta 3D-pusselspel? Vrid och vänd på plattformarna och labyrinterna tills du får dem på rätt ställe.

 • Magic Piano Tiles
  Spela
  Magic Piano Tiles
  Spelat 33882 gånger

  Kan du hålla koll på alla tangenter? Du behöver garanterat vara fingerfärdig i detta fartfyllda musikaliska spel. Bara att missa en enda kan visa sig vara katastrofalt!

 • Knivslag
  Spela
  Knivslag
  Spelat 5300 gånger

  Kan du slå dig igenom detta intensiva actionspel? Släng alla dina knivar på snurrande föremål som inkluderar allt ifrån bildäck till gigantiska cheeseburgare! Du kan sikta på äpplen, men akta dig för de andra knivarna. Om du träffar en, är spelet slut!

 • Smash Hit
  Spela
  Smash Hit
  Spelat 2155 gånger

  Hur länge klarar du av att fortsätta framåt genom detta mystiska laboratorium? Använd dina kraftfulla sfärer för att krossa allt du kan i detta 3D-actionspel. Du måste hålla jämna steg med mätaren medan du förstör så många trianglar och lådor du kan.

 • Slam dunk
  Spela
  Slam dunk
  Spelat 1926 gånger

  Hur länge kan du hålla bollen igång i detta intensiva basketspel? Gör ditt bästa för att sätta bollen i vart och ett av näten i denna ändlösa straffläggningsserie.

 • Happy Glass
  Spela
  Happy Glass
  Spelat 15054 gånger

  Har du de snabba reflexer som krävs för att klara av varje nivå i detta roliga fysikspel? Du måste noggrant ta bort blocken under ett glas vatten, eller vända på några tomma utan att ha sönder dem. Det här är bara två av de utmaningar som väntar på dig!

  Happy Glass is ook verkrijgbaar in de Apple App Store. Je kunt 't ook downloaden via Google Play.

 • Hexagonpusslet
  Spela
  Hexagonpusslet
  Spelat 273 gånger

  Hur länge kommer du att kunna passa in alla dessa udda formade objekt i det här nätet? Se om du kan få dem att explodera medan du fortsätter att spela så länge som möjligt i det här utmanande pusselspelet.

 • Helix Jump 2
  Spela
  Helix Jump 2
  Spelat 26707 gånger

  Hur länge kan du hålla bollen med bläck i rullning i denna uppföljare till det intensiva pusselspelet? Rotera tornet medan du försöker hjälpa den att undvika de farliga röda plattformarna.

  Helix Jump 2 finns också på Apple App Store och Google Play.

 • Puppy Blast
  Spela
  Puppy Blast
  Spelat 715 gånger

  Du kommer definitivt att ha kul medan du spelar detta fantastiska och pälsbeklädda pusselspel. Istället för att matcha tre identiska brickor, räcker det med att du matchar två. Det finns också massvis av fantastiska kraftföremål du kan använda, som bomber och missiler. Brickorna hinner knappt märka vad som träffar dem när du aktiverar discokulan!

 • Piano Tiles
  Spela
  Piano Tiles
  Spelat 26889 gånger

  desc

 • Panelore
  Spela
  Panelore
  Spelat 1501 gånger

  Kommer du att kunna hålla jämna steg med alla de färgglada blocken i detta tre-i-rad-pusselspel? Om de når skärmens topp är spelet slut! Koppla samman dem så snabbt du kan för att ta bort dem från brädet.

 • Hexalau
  Spela
  Hexalau
  Spelat 392 gånger

  Det finns en massa numrerade sexhörningar i detta pusselspel, men inte lika mycket plats för dem. Placera dem i grupper om fyra eller fler så att de smälter samman till en. Det är det enda du kan göra för att ha tillräckligt med plats för de nya som står i kö.

 • Helix Jump
  Spela
  Helix Jump
  Spelat 21829 gånger

  Hur länge kan du hålla den här färgklumpen i rörelse i takt med att den rör sig mot detta farliga torn? Tornet är inte i bästa skick och delar av det är på väg att falla av. Du måste också förhindra att klumpen träffar de gula sektionerna i det här spännande 3D-pusselspelet.

 • Pizza Ninja Mania
  Spela
  Pizza Ninja Mania
  Spelat 761 gånger

  Kök kan vara riktigt farliga – särskilt det här! Fram med svärdet och börja laga mat i Pizza Ninja Mania!

  Är du kock eller ninja i det här spelet? Det är omöjligt att säga, men du behöver i alla fall hjälp på pizzerian i det här actionfyllda peka och klicka-spelet. Hacka allt från tomater till ananas och vitlök fäst vid ballonger med ett mäktigt svärd! Vissa ingredienser är fortfarande frysta och behöver huggas två gånger. Se bara till att akta dig för bomberna, för träffar du för många sådana sprängs hela stället i luften!

  Ninjaspel är riktigt grymma! Fruit Ninja och Ninja Painter 1 är två andra du borde testa. 

  Spelkontroller

  • ANVÄND MUSEN för att sikta med svärdet. 
  • VÄNSTERKLICKA för att skiva olika ingredienser med det.

  Om spelutvecklaren

  Pizza Ninja Mania är skapat av Inlogic Games, ett företag som gör fantastiska Android- och HTML5-spel.


 • Studsskott
  Spela
  Studsskott
  Spelat 7504 gånger

  Hur länge kan du hålla bollen i rörelse i detta spännande sportspel? Gå till planen och sätt bollen i korgen så många gånger du kan. Men du måste använda ett unikt studsskott, och inga trepoängare är tillåtna!

 • Zball
  Spela
  Zball
  Spelat 3123 gånger

  Håll dig kvar på vägen och gör så många sicksacksvängar du kan! Tryck bara på skärmen för att ändra bollens riktning. Fall inte ned över kanten! Hur långt kan du gå?

 • Juvelmatchning 3
  Spela
  Juvelmatchning 3
  Spelat 404 gånger

  Det finns gott om fantastiska juveler som du kan länka samman i detta unika tre-i-rad-pusselspel. Forma anslutningar mellan dem medan du tävlar mot klockan. Hur många av juvelerna lyckas du spränga bort från spelbrädet innan tiden går ut?

 • 10x10 Pixel
  Spela
  10x10 Pixel
  Spelat 605 gånger

  Så många former, så lite tid! Kan du göra plats för alla i 10x10 Pixel

  Se om du kan få plats med alla former på spelbrädet. Vissa är fyrkantiga medan andra är lite skumma eller bara består av någon enstaka pixel. Bilda en hel rad så försvinner den. Det här retroosande 10x10-spelet är något att bita i även för de bästa spelarna. Se om du kan slå dig in på topplistan! 

  Om du är sugen på fler beroendeframkallande pusselspel borde du prova TenTrix och 2020 Blocks

  Spelkontroller 

  • ANVÄND MUSEN för att välja en plats på spelbrädet. 
  • VÄNSTERKLICKA för att placera en form där. 

  Om spelutvecklaren 

  10x10 Pixels släpptes av CoolGames, ett företag som gör fantastiska HTML5-spel.

 • Balls and Bricks
  Spela
  Balls and Bricks
  Spelat 1698 gånger

  De här bollarna är inte lätta att handskas med, och blocken är ännu svårare! Förstör dem så snabbt du bara kan i Balls and Bricks

  Bollarna kan undanröjas med en enda lyckad attack, men blocken blir ingen lätt match. De har siffror på sig som visar hur många gånger du måste träffa dem. Hur många nivåer klarar du i det här utmanande onlineactionspelet som tagit inspiration från några av världens bästa färgblocksspel? Det finns massor av coola kraftföremål och uppgraderingar att samla. 

  Vill du spela fler häftiga sikta och skjuta-spel? Prova Bubble Shooter Dragon eller Save the Cowboy

  Spelkontroller 

  • ANVÄND MUSEN för att sikta med bollarna och kraftföremålen. 
  • VÄNSTERKLICKA för att slunga iväg dem.
 • Basketstraffar
  Spela
  Basketstraffar
  Spelat 2542 gånger

  Hur länge klarar du av att fortsätta spela detta rafflande basketspel? Försök att sätta bollen i korgen på varje pulshöjande nivå. Du har inte så mycket tid på dig, så se till att agera snabbt!

 • Rope Unroll
  Spela
  Rope Unroll
  Spelat 860 gånger

  Vilken röra vi har hamnat i! Se om du kan lösa den i Rope Unroll.

  De här objekten har trasslat in sig i rep. Du måste nysta upp dem i det här mobilspelet som du kan spela på din PC eller mobila enhet. Klarar du av att få loss bananer, gitarrer och även varmkorvar på de roliga banorna?  

  Happy Glass 2 och Super Stacker 2 är några andra fantastiska fysikspel du borde prova. 

  Spelkontroller 

  • ANVÄND MUSEN för att snurra objekt.
  • VÄNSTERKLICKA för att nysta upp repet. 

  Om spelutvecklaren 

  Rope Unroll publicerades av GameDistribution.

 • Stretch the Cat
  Spela
  Stretch the Cat
  Spelat 908 gånger

  Här är en kisse som älskar att sträcka på sig! Hjälp honom nå sina mål i Stretch the Cat

  Han försöker komma till de numrerade kuberna i alla labyrinter. Men han kan inte sträcka sig hur långt som helst. Hjälp honom att komma till kuberna och flytta alla fiskar i hans väg i det här gulliga kattspelet

  Så spelar du Stretch the Cat 

  Målet i Stretch the Cat är att hjälpa katten komma till en numrerad kub i en labyrint. Numret visar hur många rutor han måste passera genom labyrinten, så om det står 16 på en kub måste katten ta sig förbi 16 rutor innan han kommer fram. 

  Tom and Jerry: Mouse Maze och My Dolphin Show 7 är två andra djurspel som du kan prova när du är klar med det här. 

  Spelkontroller 

  Tangentbord 

  • ANVÄND PILARNA för att sträcka ut katten och leda honom genom varje labyrint. 

  Mus 

  • ANVÄND MUSEN för att flytta på fiskarna. 

  Om spelutvecklaren 

  Stretch the Cat är skapat av FG Studio.

 • Stickman Swing
  Spela
  Stickman Swing
  Spelat 1524 gånger

  Den här streckgubben kan svinga sig fram med hjälp av dessa användbara nätskjutarna. Men han behöver dig för att han inte ska krascha i detta spännande actionspel. Hjälp honom att svinga mellan de olika pelarna medan han försöker nå mållinjen på varje utmanande nivå.

 • Helix bollhopp
  Spela
  Helix bollhopp
  Spelat 2856 gånger

  Hur snabbt kan du manövrera var och en av dessa färgade klot nerför spiralerna? Vrid och vänd på strukturerna medan du försöker undvika de färgade plattformarna. Håll utkik efter användbara power-ups i detta intensiva onlinespel.

 • Flappy Bird
  Spela
  Flappy Bird
  Spelat 7204 gånger

  Enkelt. Fängslande. Och MYCKET, MYCKET SVÅRT. Tryck för att flaxa med vingarna. Försök att inte döda fågeln.

 • Magic Tiles 3
  Spela
  Magic Tiles 3
  Spelat 1798 gånger

  Kan du hålla rytmen när du spelar det här utmanande onlinespelet? Försök att hinna med de magiska brickorna.

 • Klotstaden
  Spela
  Klotstaden
  Spelat 448 gånger

  Vilket av dessa klot kommer att bli störst? Utmana spelare från hela världen medan du försöker förstöra en hel stad. Här rullar du runt på jakt efter allt från parkbänkar till bussar som får ditt klot att växa. Med varje objekt som det absorberar blir det större och starkare. Du kommer till och med att kunna glufsa i dig hela höghus i detta konstiga och originella actionspel för flera spelare!

 • Swipe Skate 2
  Spela
  Swipe Skate 2
  Spelat 1267 gånger

  Du kan utföra alla sorters fantastiska trick och stunt i detta 3D-skatespel. Hoppa på brädan och gör dig redo att dra till skateparken. Du kan prova att dominera banan i antingen fristilsläge eller på tid.

 • Down The Mountain
  Spela
  Down The Mountain
  Spelat 681 gånger
 • Boxel Rebound
  Spela
  Boxel Rebound
  Spelat 599 gånger

  Dina färdigheter är på väg att tänjas till gränsen! Hur många banor klarar du i kluriga Boxel Rebound

  Du styr en låda som ska ta sig igenom en serie hinderbanor. Den sprängs om den kör in i objekt som block i det här hoppspelet. Kan du hålla den i ett stycke? Om du vill ha mer utmaning kan du designa dina egna banor och göra dem ännu svårare! 

  Geometry Dash Online och Crossy Road är två andra skicklighetsspel som du borde prova! 

  Så spelar du Boxel Rebound 

  Målet i Boxel Rebound är att hindra en ostoppbar låda från att krocka med olika hinder. Håll även utkik efter portaler som kan få lådan att krympa eller växa. 

  Spelkontroller 

  • ANVÄND MUSEN för att välja saker i menyn och spelet. 
  • VÄNSTERKLICKA för att få lådan att hoppa. 

  Om spelutvecklaren 

  Boxel Rebound skapades av Azerion. 

  Spela på mobil 

  Du kan även spela Boxel Rebound på en mobil enhet via Google Play.