Please enter your year of birth

Before you can continue you must enter your year of birth

Kategorier

spel

Inga spel hittades.

Pop It Games

Om våra Pop It Games

Vad är pop it-spel?

Pop it-leksaker och -spel liknar fidget spinners och andra typer av stressleksaker som används för att lätta på stress eller avlasta symptom från diagnoser som ADHD och autism. De är vanligtvis tillverkade av färggrann plast eller metall och är tillräckligt små att ha med i fickan eller ryggsäcken, vilket innebär att de enkelt kan användas på ett kontor, klassrum eller väntrum. Ja, nästan var som helst. Det här är bara några anledningar till att de är så populära!

Hur spelar man pop it-spel?

Pop it-spel online är väldigt enkla. Spelaren spräcker en mängd bubblor genom att klicka på dem. Några av spelen innehåller också fler funktioner som poängtavlor eller extra pop it-leksaker som kan låsas upp.

Vilka är de bästa Pop It Spelen till mobil?

Kolla in våra coola samling med pop it games. De är baserade på stressleksakerna som imiterar känslan av att trycka sönder bubbelplast. Många tycker att de är avslappnande och säger att de har en lugnande effekt, särskilt när de känner sig oroliga eller överväldigade. De här avstressande pop it-spelen kan ge liknande resultat. 

Många av de här pop it-spelen finns online för barn, men människor i alla åldrar kan spela dem. Prova gärna ett när du tar en paus från ett komplicerat projekt eller om du behöver en paus från en uppsats eller bok. De här gratis onlinespelen hjälper dig att varva ner och ta de lugnt, i alla fall i några minuter.