Fidget Spinner-spel

 • Fidget Spinner
  Spela
  Fidget Spinner
  Spelat 119807 gånger

  Försök att få en toppoäng i det här galet beroendeframkallande fidget spinner-spelet! Snurra leksaken så många gånger du kan, tjäna mynt och köp uppgraderingar!

 • Superspin.io
  Spela
  Superspin.io
  Spelat 20852 gånger

  Kan du snurra snabbare än motståndarna i det här elektrifierande io-spelet? Ta kontroll över en spinner och samla på kraftföremål när du tävlar mot spelare från hela världen.

 • Fidget Spinner Extreme
  Spela
  Fidget Spinner Extreme
  Spelat 9315 gånger

  This amazing spinning game is based on the real life Fidget Spinner gadget. Beat your own high score by spinning faster and faster! Warm your spinning fingers as you will need to spin to win!

 • Fidget.io
  Spela
  Fidget.io
  Spelat 327 gånger

  Hur länge kan du fortsätta att snurra i detta galna io-spel? Ta kontroll över en fidget spinner medan du försöker samla på dig de färgade prickarna. Ta så många av dem som möjligt, och gör det snabbt, innan de andra spelarna slår din spinner sönder och samman!

 • Spinz.io
  Spela
  Spinz.io
  Spelat 234 gånger

  Tappa inte kontrollen i det här intensiva io-spelet. Kan du bygga den största och tuffaste spinnern av dem alla? Du måste vara fokuserad och tävlingsinriktad om du inte vill bli utslagen av andra spelare från hela världen.

 • Fidget mot kendama
  Spela
  Fidget mot kendama
  Spelat 441 gånger

  Denna fidget spinner rör på sig. Kan du hjälpa den att undvika supervassa kendamas i det här spännande actionspelet? Se hur länge du kan snurra den i luften i och hålla den undan från fara.

 • Barbs.io
  Spela
  Barbs.io
  Spelat 2161 gånger

  Can you construct an awesome spinner while you compete against players from all over the world? Fight to out-spin and outlast your opponents in this epic io game.

 • Nonstop-snurr
  Spela
  Nonstop-snurr
  Spelat 12 gånger

  Det roliga tar aldrig slut i det här galna actionspelet. Få spinnern att snurra så många gånger som möjligt. Du kan samla på några annorlunda och häftiga när du spelar.

 • Hand Spinner Simulator
  Spela
  Hand Spinner Simulator
  Spelat 568 gånger

  Du kan prova på en metall-spinner eller en plast-spinner i det här coola onlinespelet. Den enda frågan är hur många gånger du kan snurra dem!

 • Rymdspinner: Lavaplaneten
  Spela
  Rymdspinner: Lavaplaneten
  Spelat 22 gånger

  Den här modiga astronauten gjorde misstaget att stanna på en planet som är täckt med lava! Det enda sättet han kan ta sig tillbaka till rymdskeppet är att hoppa på spinners i det här galna actionspelet. Kan du hjälpa honom undan från den jobbiga situationen?

 • Fidget Spinner Neon
  Spela
  Fidget Spinner Neon
  Spelat 353 gånger

  Varför inte prova på dessa coola spinners? Se hur många gånger du kan snurra dem, samtidigt som du håller koll på dina topphastigheter. Du kan även vinna bonuspoäng på vägen.

 • Fidget Spinner-evolution
  Spela
  Fidget Spinner-evolution
  Spelat 209 gånger

  Är du redo för nästa stora evolution av fidget spinners? Välj en som är färgad med din favoritfärg innan du snurrar den. Kan du samla alla mynt innan tiden tar slut?

 • Fidget Spinner Master
  Spela
  Fidget Spinner Master
  Spelat 648 gånger

  I det här utmanande actionspelet kan du förbättra din virtuella fidget spinner-skicklighet. Hur snabbt och länge kan du snurra den? Du kan till och med hålla koll på hastigheten när du spelar!

 • Prinsessor spelar fidget spinner
  Spela
  Prinsessor spelar fidget spinner
  Spelat 187 gånger

  Tre prinsessor provar på fidget spinners. De vill att du ska välja fantastiska kläder åt dem innan de utforskar den här unika modeflugan i det här kläder-spelet för tjejer.

 • Fidget Spinner-mani
  Spela
  Fidget Spinner-mani
  Spelat 26 gånger

  Hur många gånger kan du få den här virtuella spinnern att snurra? Ta reda på det i det här roliga och utmanande actionspelet.

 • Fidget Spinner i neon
  Spela
  Fidget Spinner i neon
  Spelat 584 gånger

  Njut av skenet från alla dessa neon-spinners. Var och en har en fantastisk design som hypnotiserar dig. Hur många gånger kan du snurra dem i det här actionspelet?

 • Fidget Spinner-designer
  Spela
  Fidget Spinner-designer
  Spelat 706 gånger

  Du kan skapa en fantastisk spinner i det här designspelet online. Vilken färg vill du testa först?

 • Prinsessans nya hobby
  Spela
  Prinsessans nya hobby
  Spelat 38 gånger

  Elsa ska på fest men hon är osäker på hur kul det kommer bli så hon har tagit med sig några fidget spinners! Klä först upp dem med formella eller lediga kläder och dekorera sedan deras fidget spinners!

 • Fidget Spinner-hjälte
  Spela
  Fidget Spinner-hjälte
  Spelat 3058 gånger

  Anpassa din spinner med häftiga färger innan du testar den i det här actionspelet. Hur många gånger kan du snurra den innan den stoppar?

 • Fidget Spinner online
  Spela
  Fidget Spinner online
  Spelat 27 gånger

  Den snurrar runt och runt! Var den stannar är upp till dig. Hur många gånger kan du få den att snurra i cirklar i det här online-actionspelet?

 • Fidget spinnern
  Spela
  Fidget spinnern
  Spelat 2510 gånger

  Skappa en anpassad fidget spinner innan du försöker sätta nya rekord och samlar på mynt för uppgraderingar. Kan du skapa den ultimata fidget spinnern i det här utmanande onlinespelet?

 • Lat fidget spinner
  Spela
  Lat fidget spinner
  Spelat 15 gånger

  Hur många gånger kan du snurra denna fidget spinner? Vinn pengar som du kan använda för att uppgradera den mellan snurren i det här roliga och utmanande actionspelet.