HTML5-spel

 • Chrome Dino
  Spela
  Chrome Dino
  Spelat 17960 gånger

  Om denna t-rex ser bekant ut beror det på att han är en stor sak. Nu är den modiga dinosaurien redo att rusa över den här dödliga öknen! Kan du förhindra att han springer in i en kaktus i detta oändliga löparspel?

 • Piano online
  Spela
  Piano online
  Spelat 609 gånger

  Spela allt från klassiska symfonier av Beethoven till barnlåtar i detta musikspel. Kan du hålla takten samtidigt som du försöker träffa alla tangenter i precis rätt ögonblick?

 • Magiska pianotangenter
  Spela
  Magiska pianotangenter
  Spelat 22897 gånger

  Kan du hålla koll på alla tangenter? Du behöver garanterat vara fingerfärdig i detta fartfyllda musikaliska spel. Bara att missa en enda kan visa sig vara katastrofalt!

 • Moto X3M 5: Poolfest
  Spela
  Moto X3M 5: Poolfest
  Spelat 4580 gånger

  Du kommer definitivt att ha störtkul när du kastar dig in i detta vilda och helgalna motorcykelspel! Poolerna längs med denna underbara strand är gigantiska, och de har förvandlats till storslagna racingbanor. Var och en är fylld med superskarpa taggar, rör, ramper och till och med loopar! Kan du nå varje mållinje medan du samlar på dig uppgraderingar längs vägen, som raketboosters?

 • Pussel deluxe
  Spela
  Pussel deluxe
  Spelat 29750 gånger

  Hur snabbt kan du sätta samman alla dessa underbara pussel? Du kan pussla ihop bilder av hundar, katter, resmål och mycket mer! Det finns också olika svårighetsinställningar som gör att du kan bestämma hur många bitar som används i varje pussel.

 • Stulna mästerverk
  Spela
  Stulna mästerverk
  Spelat 1801 gånger

  Detektiven Marvin är på jakt efter stulna mästerverk. Gömmer de sig i det mystiska huset? Hjälp honom att hitta svaret i det här spännande hitta föremål-spelet.

 • Virtual Piano
  Spela
  Virtual Piano
  Spelat 13757 gånger

  På det här coola virtuella musikinstrumentet kan du förbättra ditt pianospelande. Byt oktav och andra nivåer innan du spelar dina favoritlåtar. Du kan till och med ändra pianotypen som du spelar med olika ljudeffekter.

 • Hästracing
  Spela
  Hästracing
  Spelat 3281 gånger

  Kan du välja en vinnare i alla dessa spännande race? Placera dina insatser och se om din häst tar sig först över mållinjen i det här spännande racingsimuleringsspelet.

 • Mr. Bullet
  Spela
  Mr. Bullet
  Spelat 121 gånger

  Målet med detta retrodoftande actionspel är verkligen enkelt. Det enda du behöver göra är att döda skurkarna utan att din ammunition tar slut! Följ med den orädda Mr. Bullet medan han försöker ta kål på alla sina fiender.

 • Fruktsprängare
  Spela
  Fruktsprängare
  Spelat 1648 gånger

  Så mycket frukt och så lite tid! Hur snabbt kan du skära allt i små bitar? Ta ett samurajsvärd och skär upp vattenmeloner och andra frukttyper i det här vilda actionspelet. Se bara till att undvika bomberna. Det gör ont om de exploderar!

 • Table Tennis World Tour
  Spela
  Table Tennis World Tour
  Spelat 76879 gånger

  Get ready for a trip around the world after you join this international tournament. See if you can bring a victory home while you play for your favorite national team in this 3D sports game.

 • Parking Fury 2
  Spela
  Parking Fury 2
  Spelat 5812 gånger

  Du kör allt från sportbilar till bärgningsbilar i det här utmanande parkeringsspelet. Kan du se till så att alla bilar passar in på rätt platser utan att krascha? Det är mycket svårare än du tror!

 • Dominoes Classic
  Spela
  Dominoes Classic
  Spelat 341 gånger

  Flera olika lägen väntar på dig i den här versionen av det klassiska spelet. Ställ in svårighetsgraden innan du tävlar mot datorn. Kan du tjäna massor av poäng innan dragen som du kan göra tar slut?

 • Love Balls
  Spela
  Love Balls
  Spelat 7541 gånger

  Du kommer definitivt att ha en boll medan du spelar detta fysikbaserade actionspel. Dessa två magiska bollar är kära i varandra. Använd din ritningsförmåga för att skapa linjer och ramper som hjälper dem att nå varandra.

 • Luffarschack
  Spela
  Luffarschack
  Spelat 5648 gånger

  Utmana datorn eller en vän i onlineversionen av detta klassiska spel. Hur många omgångar klarar du av att vinna?

 • Moto X3M
  Spela
  Moto X3M
  Spelat 23608 gånger

  Dra ner till stranden och ge järnet med din coola motorcykel innan tiden är ute!

 • Klassisk fotobll en mot en
  Spela
  Klassisk fotobll en mot en
  Spelat 467 gånger

  Det är du mot datorn eller en vän i det här fotbollsspelet en mot en. Hur många mål kan du göra innan tiden tar slut?

 • Find 500 Differences
  Spela
  Find 500 Differences
  Spelat 4947 gånger

  Kan du hitta alla olikheter på varje foto? Vissa är uppenbara medan andra är riktigt svåra att upptäcka. Men var försiktig. Om du väljer fel föremål förlorar du värdefull tid och poäng i det här onlinespelet.

 • Fånga nycklar
  Spela
  Fånga nycklar
  Spelat 2175 gånger

  Det finns bara ett sätt att fly från det dödliga templet: du måste ta nycklarna på alla nivåer. Flytta på blocken så att du kommer åt nycklarna i det här svåra pusselspelet.

 • Ordtorka
  Spela
  Ordtorka
  Spelat 1619 gånger

  Klockan tickar. Hur många ord kommer du att kunna hitta på tavlan innan tiden tar slut? Matcha snabbt bokstäverna i detta fantastiska ordbaserade pusselspel som verkligen kommer att sätta dina ordförrådskunskaper på prov!

 • Grindcraft Remasterized
  Spela
  Grindcraft Remasterized
  Spelat 7270 gånger

  Du kan bygga alla sorters saker, soldater och mycket mer i detta fantastiska simuleringsspel. Hantera dina resurser noggrant medan du skapar helt nya världar.

 • Adam and Eve 4
  Spela
  Adam and Eve 4
  Spelat 4167 gånger

  Att leva i en urtidsvärld är inte för fegisar. Följ med på Adams nya äventyr i det här förhistoriska peka och klicka-spelet. Han behöver din hjälp med att undvika hungriga dinosaurier, människoätande växter och arga grottkvinnor som kan dyka upp.

 • Gun Builder 2
  Spela
  Gun Builder 2
  Spelat 12125 gånger

  I det här onlinespelet lär du dig att säkert sätta ihop olika skjutvapen. Det lär dig dessutom namnen på de olika komponenterna och delarna i skjutvapnen.

 • Onet Connect Classic
  Spela
  Onet Connect Classic
  Spelat 53324 gånger

  Gulliga djur, godis eller frukt - koppla ihop identiska brickor och rensa fältet innan tiden tar slut i det här roliga mahjongspelet!

 • Whack The Tablet
  Spela
  Whack The Tablet
  Spelat 1270 gånger

  Whack The Tablet

 • Pipe Beer
  Spela
  Pipe Beer
  Spelat 349 gånger

  Den här expertbryggaren är trött på att dricka öl på samma gamla vanliga sätt. Därför vill han att du ska bygga ett komplicerat system åt honom som skickar drycken från kaggarna till muggen. Kan du förverkliga hans dröm i det här galna pusselspelet?

 • Bågskytte världsturné
  Spela
  Bågskytte världsturné
  Spelat 16342 gånger

  Res runt om i världen medan du ger dina virtuella bågskytte färdigheter en rejäl träning. Kan du träffa alla mål i detta realistiska sportspel medan du tävlar på kanterna av snötäckta berg eller på pittoreska fält? Några av målen flyttar på sig eller kräver att du skjuter ballonger, så du får verkligen jobba hårt!

 • Butterfly Kyodai HD
  Spela
  Butterfly Kyodai HD
  Spelat 83825 gånger

  Alla dessa vackra fjärilar är huller om buller! Stig in i deras virtuella värld och sätt ihop dem igen i det här utmanande pusselspelet.

 • Stock Car Hero
  Spela
  Stock Car Hero
  Spelat 3339 gånger

  Du kan tävla i några av världens mest berömda biltävlingar i detta fenomenala racingspel. Sätt dig bakom ratten och lämna motståndarna långt bakom dig. Här finns också en massa mynt som du kan samla in för att köpa uppgraderingar såsom bättre däck och mer kraftfulla motorer mellan deltävlingarna.

 • Ultimat ordsökning
  Spela
  Ultimat ordsökning
  Spelat 7876 gånger

  Hur snabbt kan du hitta alla ord som gömmer sig i de utmanande pusslen? De kan vara diagonala eller visas balänges. Använd ditt detektivsinne och försök att ta dig till toppen av rankningslistan i det här ordsökningsspelet.

 • Ludo Classic
  Spela
  Ludo Classic
  Spelat 1703 gånger

  Du kan spela mot en, två eller till och med tre andra spelare i den här versionen av det klassiska brädspelet. Kan du få alla dina pjäser över brädet före dina motspelare? Kasta tärningarna för att ta reda på det!

 • Wheely 2
  Spela
  Wheely 2
  Spelat 6609 gånger

  Den här söta bilen är tillbaka med nya äventyr. Den här gången är han på jakt efter kärleken.

 • Adam and Eve 3
  Spela
  Adam and Eve 3
  Spelat 6777 gånger

  Äventyret med den knasige grottmannen och hans flickvän fortsätter. Vart ska de ta vägen härnäst?

 • Bob The Robber 3
  Spela
  Bob The Robber 3
  Spelat 10779 gånger

  Bob är ute och härjar igen men den här gången har han helt nya manicker med sig! Hjälp honom att bryta in på hemliga labb och andra tungt övervakade byggnader i det här mobilspelet. Se till så att han undviker vetenskapsmän, vakter, säkerhetskameror och mycket mer.

 • Money Mover Maker
  Spela
  Money Mover Maker
  Spelat 3135 gånger

  Dessa sluga skurkar gör sig redo att bryta sig ut ur det stora huset i detta utmanande onlinespel! Följ med dem medan de kör mot mållinjen och samlar in alla pengar de gömt runt omkring i fängelset. Kan du hjälpa dem att fly med allt sitt stöldgods

 • Bygg en bro
  Spela
  Bygg en bro
  Spelat 4325 gånger

  Den här lastbilen försöker bara göra några leveranser, men den fortsätter att stöta på en massa farliga raviner. Kan du bygga några broar över dem så att lastbilen kan fortsätta sin resa i detta onlinebaserade byggspel? Allt du behöver göra är att koppla ihop prickarna!