HTML5-spel

 • Piano online
  Spela
  Piano online
  Spelat 1572 gånger

  Spela allt från klassiska symfonier av Beethoven till barnlåtar i detta musikspel. Kan du hålla takten samtidigt som du försöker träffa alla tangenter i precis rätt ögonblick?

 • Virtual Piano
  Spela
  Virtual Piano
  Spelat 16443 gånger

  På det här coola virtuella musikinstrumentet kan du förbättra ditt pianospelande. Byt oktav och andra nivåer innan du spelar dina favoritlåtar. Du kan till och med ändra pianotypen som du spelar med olika ljudeffekter.

 • Hästracing
  Spela
  Hästracing
  Spelat 3888 gånger

  Kan du välja en vinnare i alla dessa spännande race? Placera dina insatser och se om din häst tar sig först över mållinjen i det här spännande racingsimuleringsspelet.

 • Table Tennis World Tour
  Spela
  Table Tennis World Tour
  Spelat 86003 gånger

 • Dominoes Classic
  Spela
  Dominoes Classic
  Spelat 521 gånger

  Flera olika lägen väntar på dig i den här versionen av det klassiska spelet. Ställ in svårighetsgraden innan du tävlar mot datorn. Kan du tjäna massor av poäng innan dragen som du kan göra tar slut?

 • Love Balls
  Spela
  Love Balls
  Spelat 16927 gånger

  Du kommer definitivt att ha en boll medan du spelar detta fysikbaserade actionspel. Dessa två magiska bollar är kära i varandra. Använd din ritningsförmåga för att skapa linjer och ramper som hjälper dem att nå varandra.

 • Pussel deluxe
  Spela
  Pussel deluxe
  Spelat 36469 gånger

  Hur snabbt kan du sätta samman alla dessa underbara pussel? Du kan pussla ihop bilder av hundar, katter, resmål och mycket mer! Det finns också olika svårighetsinställningar som gör att du kan bestämma hur många bitar som används i varje pussel.

 • Bågskytte världsturné
  Spela
  Bågskytte världsturné
  Spelat 18405 gånger

  Res runt om i världen medan du ger dina virtuella bågskytte färdigheter en rejäl träning. Kan du träffa alla mål i detta realistiska sportspel medan du tävlar på kanterna av snötäckta berg eller på pittoreska fält? Några av målen flyttar på sig eller kräver att du skjuter ballonger, så du får verkligen jobba hårt!

 • Roll The Ball
  Spela
  Roll The Ball
  Spelat 330 gånger

  Kan du få bollarna att rulla in i hålen på alla de utmanande nivåerna? Ordna rännorna så att de hamnar på rätt platser i det här knepiga pusselspelet.

 • Chrome Dino
  Spela
  Chrome Dino
  Spelat 22019 gånger

  Om denna t-rex ser bekant ut beror det på att han är en stor sak. Nu är den modiga dinosaurien redo att rusa över den här dödliga öknen! Kan du förhindra att han springer in i en kaktus i detta oändliga löparspel?

 • Ludo Classic
  Spela
  Ludo Classic
  Spelat 2815 gånger

  Du kan spela mot en, två eller till och med tre andra spelare i den här versionen av det klassiska brädspelet. Kan du få alla dina pjäser över brädet före dina motspelare? Kasta tärningarna för att ta reda på det!

 • Magic Piano Tiles
  Spela
  Magic Piano Tiles
  Spelat 27777 gånger

  Kan du hålla koll på alla tangenter? Du behöver garanterat vara fingerfärdig i detta fartfyllda musikaliska spel. Bara att missa en enda kan visa sig vara katastrofalt!

 • Find 500 Differences
  Spela
  Find 500 Differences
  Spelat 5894 gånger

  Kan du hitta alla olikheter på varje foto? Vissa är uppenbara medan andra är riktigt svåra att upptäcka. Men var försiktig. Om du väljer fel föremål förlorar du värdefull tid och poäng i det här onlinespelet.

 • Grindcraft Remasterized
  Spela
  Grindcraft Remasterized
  Spelat 8529 gånger

  Du kan bygga alla sorters saker, soldater och mycket mer i detta fantastiska simuleringsspel. Hantera dina resurser noggrant medan du skapar helt nya världar.

 • Dinosaurien i LA
  Spela
  Dinosaurien i LA
  Spelat 8390 gånger

  Det är ditt första besök i Los Angeles, så dra till stranden, kolla in sevärdheterna ... och käka människor!

 • Ordtorka
  Spela
  Ordtorka
  Spelat 4963 gånger

  Klockan tickar. Hur många ord kommer du att kunna hitta på tavlan innan tiden tar slut? Matcha snabbt bokstäverna i detta fantastiska ordbaserade pusselspel som verkligen kommer att sätta dina ordförrådskunskaper på prov!

 • Döda tid på kontoret
  Spela
  Döda tid på kontoret
  Spelat 315 gånger

  Den här kontorsarbetaren har fullt upp idag men allt är inte jobbrelaterat. Kan du hjälpa henne att snygga till sig utan att hennes chef upptäcker det i det här slackingspelet?

 • Parking Fury 2
  Spela
  Parking Fury 2
  Spelat 6161 gånger

  Du kör allt från sportbilar till bärgningsbilar i det här utmanande parkeringsspelet. Kan du se till så att alla bilar passar in på rätt platser utan att krascha? Det är mycket svårare än du tror!

 • Troll Face Quest: Horror 2
  Spela
  Troll Face Quest: Horror 2
  Spelat 1216 gånger

  Den världskända rackaren och hans vänner är tillbaka i Troll Face Horror 2. Gör Troll Face sällskap när han gör parodi på några av världens läskigaste filmer och TV-program. 

  Roligheterna tar aldrig slut i det här skojiga skräckspelet. Kommer du kunna lösa pussel med Lovecraft-inspirerade monster, skrämmande tvillingar och en jätteläskig dusch? Precis som i de andra Troll Face Quest-spel finns det bara ett sätt att klara av varje nivå och det är aldrig enkelt! 

  Troll Face Quest: Horror och Five Nights at Freddy's är två liknande onlinespel som du kanske gillar. Om du inte gillar skräck kanske du tycker bättre om Troll Face Quest: TV Shows istället. 

  Spelkontroller

  • FÖRFLYTTA MUSEN för att leta efter lösningar på pusslen.
  • VÄNSTERKLICKA för att välja en möjlig lösning. 

  Om spelutvecklaren

  Troll Face Horror 2 utvecklades av Azerion, ett spelföretag baserat i Nederländerna.

  Spela på mobil 

  Apple App Store och Google Play.

 • Hitta föremål: Juvelstölden
  Spela
  Hitta föremål: Juvelstölden
  Spelat 5118 gånger

  Doris och Mike bor på en stor tomt med flera betjänter. Tyvärr så stal någon en värdefull juvel igår kväll. Vem är den skyldige? Hjälp dem att hitta svaret i det här spännande hitta föremål-spelet?

 • Ultimat ordsökning
  Spela
  Ultimat ordsökning
  Spelat 10919 gånger

  Hur snabbt kan du hitta alla ord som gömmer sig i de utmanande pusslen? De kan vara diagonala eller visas balänges. Använd ditt detektivsinne och försök att ta dig till toppen av rankningslistan i det här ordsökningsspelet.

 • Moto X3M 5: Poolfest
  Spela
  Moto X3M 5: Poolfest
  Spelat 5760 gånger

  Du kommer definitivt att ha störtkul när du kastar dig in i detta vilda och helgalna motorcykelspel! Poolerna längs med denna underbara strand är gigantiska, och de har förvandlats till storslagna racingbanor. Var och en är fylld med superskarpa taggar, rör, ramper och till och med loopar! Kan du nå varje mållinje medan du samlar på dig uppgraderingar längs vägen, som raketboosters?

 • Storslaget pussel
  Spela
  Storslaget pussel
  Spelat 2872 gånger

  Klarar du av att sätta samman alla dessa härliga pussel? De avbildar allt från klassiska resmål i Europa, till katter som vilar i solen. Det finns också olika svårighetsgrader som passar lika perfekt till nya spelare som experter!

 • 3D Bowling
  Spela
  3D Bowling
  Spelat 11186 gånger

  Hur många strikes kan du göra i detta 3D-bowlingspel? Kliv ut på denna virtuella bowlingbana där du kan utmana en vän eller spela mot datorn.

 • Pengaknyckarna
  Spela
  Pengaknyckarna
  Spelat 15236 gånger

  Pengaknyckarna tänker rymma från fängelset!

  Money Movers finns också på Google Play.

 • Road Trip FRVR
  Spela
  Road Trip FRVR
  Spelat 3608 gånger

  Den här lilla bilen är ute och kör, men motorvägen är huller om buller! Kan du sätta samman den igen i det här söta pusselspelet? Du måste räkna ut hur du undviker hinder som hus och ibland till och med berg.

 • Superstaplare 2
  Spela
  Superstaplare 2
  Spelat 17045 gånger

  Kan du stapla de här formerna utan att de faller omkull?

 • Bygg en bro
  Spela
  Bygg en bro
  Spelat 5255 gånger

  Den här lastbilen försöker bara göra några leveranser, men den fortsätter att stöta på en massa farliga raviner. Kan du bygga några broar över dem så att lastbilen kan fortsätta sin resa i detta onlinebaserade byggspel? Allt du behöver göra är att koppla ihop prickarna!

 • Adam and Eve 3
  Spela
  Adam and Eve 3
  Spelat 6960 gånger

  Äventyret med den knasige grottmannen och hans flickvän fortsätter. Vart ska de ta vägen härnäst?

 • Neoncyklisten
  Spela
  Neoncyklisten
  Spelat 33500 gånger

  Den här motorcyklisten tar sig an en av världens mest utmanande och futuristiska banor. Kan du hålla honom säker när kör på den neonupplysta banan och försöker sig på otroliga stunttrick i det här intensiva racingspelet?

 • Adam and Eve: Snow
  Spela
  Adam and Eve: Snow
  Spelat 46 gånger

  Julen har kommit till Adams och Eves lilla by. Gör den smarta grottmannen sällskap på ännu ett otroligt äventyr i Adam and Eve: Snow

  Han letar efter en julgran, men det kan bli klurigt. Kan du hjälpa honom undvika de sura soldaterna och lösa pussel på sitt vinteräventyr? 

  Adam and Eve: Astronaut och Adam and Eve 2 är två andra fantastiska Adam and Eve-spel

  Spelkontroller 

  • ANVÄND MUSEN för att leta efter verktyg, djur och annat som kan hjälpa Adam. 
  • VÄNSTERKLICKA för att använda dem.

   

 • Blockträpussel
  Spela
  Blockträpussel
  Spelat 1855 gånger

  Kan du pressa in alla dessa träpusselbitar i skårorna på brädet? Försök att göra plats för dem i detta utmanande pusselspel. Lyckas du hamna på topplistan?

 • Tic Tac Toe Paper
  Spela
  Tic Tac Toe Paper
  Spelat 293 gånger

  Tävla mot datorn eller en vän i denna onlineversion av det klassiska spelet. Tänker du spela som X eller O? Försök att besegra den andra spelaren i utmaningar om bäst av 3, 5 eller 10!

 • Super Buddy Kick
  Spela
  Super Buddy Kick
  Spelat 6092 gånger

  Här är någon du verkligen kan puckla på! Den här dockan kommer att förbli din kompis trots att du slår honom gul och blå med allt från granater till dina egna nävar i detta märkliga och originella actionspel. Varje gång du slår honom tjänar du in pengar som du kan spendera på uppgraderingar och bättre vapen, t.ex. pistoler och maskingevär!

 • Snödrottningen
  Spela
  Snödrottningen
  Spelat 4853 gånger

  Befria de här frusna djuren från deras hemska fiende!

 • Geometry Neon Dash Subzero
  Spela
  Geometry Neon Dash Subzero
  Spelat 3009 gånger

  Dessa former försöker ta sig till farliga områden. Kan de ta sig hem igen i en enda del? Det är helt upp till dig i det här intensiva actionspelet. Hjälp dem att undvika faror och hoppa över vassa snurrande klingor när de samlar på lysande klot som hjälper dig att köpa nya karaktärer på vägen.