HTML5-spel

 • Magiska pianotangenter
  Spela
  Magiska pianotangenter
  Spelat 25219 gånger

  Kan du hålla koll på alla tangenter? Du behöver garanterat vara fingerfärdig i detta fartfyllda musikaliska spel. Bara att missa en enda kan visa sig vara katastrofalt!

 • Chrome Dino
  Spela
  Chrome Dino
  Spelat 20563 gånger

  Om denna t-rex ser bekant ut beror det på att han är en stor sak. Nu är den modiga dinosaurien redo att rusa över den här dödliga öknen! Kan du förhindra att han springer in i en kaktus i detta oändliga löparspel?

 • Parking Fury 2
  Spela
  Parking Fury 2
  Spelat 6046 gånger

  Du kör allt från sportbilar till bärgningsbilar i det här utmanande parkeringsspelet. Kan du se till så att alla bilar passar in på rätt platser utan att krascha? Det är mycket svårare än du tror!

 • Luffarschack
  Spela
  Luffarschack
  Spelat 6824 gånger

  Utmana datorn eller en vän i onlineversionen av detta klassiska spel. Hur många omgångar klarar du av att vinna?

 • Virtual Piano
  Spela
  Virtual Piano
  Spelat 15412 gånger

  På det här coola virtuella musikinstrumentet kan du förbättra ditt pianospelande. Byt oktav och andra nivåer innan du spelar dina favoritlåtar. Du kan till och med ändra pianotypen som du spelar med olika ljudeffekter.

 • Love Balls
  Spela
  Love Balls
  Spelat 13612 gånger

  Du kommer definitivt att ha en boll medan du spelar detta fysikbaserade actionspel. Dessa två magiska bollar är kära i varandra. Använd din ritningsförmåga för att skapa linjer och ramper som hjälper dem att nå varandra.

 • Ordtorka
  Spela
  Ordtorka
  Spelat 3359 gånger

  Klockan tickar. Hur många ord kommer du att kunna hitta på tavlan innan tiden tar slut? Matcha snabbt bokstäverna i detta fantastiska ordbaserade pusselspel som verkligen kommer att sätta dina ordförrådskunskaper på prov!

 • Ludo Classic
  Spela
  Ludo Classic
  Spelat 2292 gånger

  Du kan spela mot en, två eller till och med tre andra spelare i den här versionen av det klassiska brädspelet. Kan du få alla dina pjäser över brädet före dina motspelare? Kasta tärningarna för att ta reda på det!

 • 10 x 10 Disco
  Spela
  10 x 10 Disco
  Spelat 1312 gånger

  Du kan inte dansa natten lång på det diskotek som finns i detta utmanande pusselspel, men du kan enkelt skaka bort en timme eller mer! Hur länge klarar du av att passa in formerna i rutnätet strax under diskokulan?

 • Piano online
  Spela
  Piano online
  Spelat 1231 gånger

  Spela allt från klassiska symfonier av Beethoven till barnlåtar i detta musikspel. Kan du hålla takten samtidigt som du försöker träffa alla tangenter i precis rätt ögonblick?

 • Pussel deluxe
  Spela
  Pussel deluxe
  Spelat 33435 gånger

  Hur snabbt kan du sätta samman alla dessa underbara pussel? Du kan pussla ihop bilder av hundar, katter, resmål och mycket mer! Det finns också olika svårighetsinställningar som gör att du kan bestämma hur många bitar som används i varje pussel.

 • Roll The Ball
  Spela
  Roll The Ball
  Spelat 141 gånger

  Kan du få bollarna att rulla in i hålen på alla de utmanande nivåerna? Ordna rännorna så att de hamnar på rätt platser i det här knepiga pusselspelet.

 • Gun Builder 2
  Spela
  Gun Builder 2
  Spelat 12411 gånger

  I det här onlinespelet lär du dig att säkert sätta ihop olika skjutvapen. Det lär dig dessutom namnen på de olika komponenterna och delarna i skjutvapnen.

 • Find 500 Differences
  Spela
  Find 500 Differences
  Spelat 5392 gånger

  Kan du hitta alla olikheter på varje foto? Vissa är uppenbara medan andra är riktigt svåra att upptäcka. Men var försiktig. Om du väljer fel föremål förlorar du värdefull tid och poäng i det här onlinespelet.

 • Linjepussel
  Spela
  Linjepussel
  Spelat 1360 gånger

  Kan du återskapa alla de mönster som väntar på dig i detta knepiga pusselspel? Ta en noggrann titt på vart och ett innan du börjar flytta runt pinnarna på spelbrädet.

 • Landskapspussel
  Spela
  Landskapspussel
  Spelat 40494 gånger

  Det är lätt att gå vilse i alla dessa fantastiska pussel. Utforska ett majestätiskt höfält eller en pittoresk sluttning i det här onlinespelet. Du kan sätta ihop alla pussel på ett av de tre olika lägena baserat på din skicklighetsnivå.

 • Whack The Tablet
  Spela
  Whack The Tablet
  Spelat 1360 gånger

 • Fånga nycklar
  Spela
  Fånga nycklar
  Spelat 2272 gånger

  Det finns bara ett sätt att fly från det dödliga templet: du måste ta nycklarna på alla nivåer. Flytta på blocken så att du kommer åt nycklarna i det här svåra pusselspelet.

 • Bob The Robber 3
  Spela
  Bob The Robber 3
  Spelat 11221 gånger

  Bob är ute och härjar igen men den här gången har han helt nya manicker med sig! Hjälp honom att bryta in på hemliga labb och andra tungt övervakade byggnader i det här mobilspelet. Se till så att han undviker vetenskapsmän, vakter, säkerhetskameror och mycket mer.

 • Table Tennis World Tour
  Spela
  Table Tennis World Tour
  Spelat 83711 gånger

 • Roliga dolda föremål
  Spela
  Roliga dolda föremål
  Spelat 181 gånger

  Kommer du att kunna hitta alla saknade föremål i detta hitta-föremål-spelet? Du måste leta efter en massa olika saker i sovrum, kontor och andra stökiga rum. Se om du kan hitta allt på listan på varje nivå innan tiden går ut.

 • Ouijas röster
  Spela
  Ouijas röster
  Spelat 548 gånger

  Vilka svar kommer du att få från det hemlighetsfulla och mystiska brädet? Det är dags att ta reda på det i det här märkliga onlinespelet. Ställ vilken fråga du vill och se vad som händer!

 • Grindcraft Remasterized
  Spela
  Grindcraft Remasterized
  Spelat 7852 gånger

  Du kan bygga alla sorters saker, soldater och mycket mer i detta fantastiska simuleringsspel. Hantera dina resurser noggrant medan du skapar helt nya världar.

 • Crossy Road
  Spela
  Crossy Road
  Spelat 12431 gånger

  Varför gick kycklingen över vägen? För att komma till andra sidan, förstås! Men hur är det med alla hennes vänner? Följ med den här orädda fågeln och hennes galna kamrat i detta retro actionspel. Kan du hålla dem rörliga medan de samlar in massor av guldmynt och undviker trafik?

 • 1+2+3
  Spela
  1+2+3
  Spelat 1791 gånger

  Hur många utmanande matematikproblem kan du lösa? Försök att lista ut svaren på alla problem innan tiden tar slut i det här utbildningsspelet online.

 • Stock Car Hero
  Spela
  Stock Car Hero
  Spelat 3517 gånger

  Du kan tävla i några av världens mest berömda biltävlingar i detta fenomenala racingspel. Sätt dig bakom ratten och lämna motståndarna långt bakom dig. Här finns också en massa mynt som du kan samla in för att köpa uppgraderingar såsom bättre däck och mer kraftfulla motorer mellan deltävlingarna.

 • Ultimat ordsökning
  Spela
  Ultimat ordsökning
  Spelat 9637 gånger

  Hur snabbt kan du hitta alla ord som gömmer sig i de utmanande pusslen? De kan vara diagonala eller visas balänges. Använd ditt detektivsinne och försök att ta dig till toppen av rankningslistan i det här ordsökningsspelet.

 • Pipe Beer
  Spela
  Pipe Beer
  Spelat 428 gånger

  Den här expertbryggaren är trött på att dricka öl på samma gamla vanliga sätt. Därför vill han att du ska bygga ett komplicerat system åt honom som skickar drycken från kaggarna till muggen. Kan du förverkliga hans dröm i det här galna pusselspelet?

 • Butterfly Kyodai HD
  Spela
  Butterfly Kyodai HD
  Spelat 88722 gånger

  Alla dessa vackra fjärilar är huller om buller! Stig in i deras virtuella värld och sätt ihop dem igen i det här utmanande pusselspelet.

 • Lugna Lia: 3 i rad
  Spela
  Lugna Lia: 3 i rad
  Spelat 2030 gånger

  Lia har haft svårt att sova på sistone. Hennes drömmar brukar vara underbara, men den senaste tiden har de i stället varit mardrömmar! Följ med Lia och hennes björnvän Bao när de kämpar för att återställa skönhet och ordning till hennes nattsömn. Du kan följa med dem medan de slåss mot galna forskare, onda robotar och mycket mer i detta underbara tre-i-rad-spelet.

 • Kapa repet
  Spela
  Kapa repet
  Spelat 16488 gånger

  Ibland finns inget alternativ – du måste kapa repet.

 • Moto X3M
  Spela
  Moto X3M
  Spelat 27852 gånger

  Dra ner till stranden och ge järnet med din coola motorcykel innan tiden är ute!

 • Adam and Eve 3
  Spela
  Adam and Eve 3
  Spelat 6881 gånger

  Äventyret med den knasige grottmannen och hans flickvän fortsätter. Vart ska de ta vägen härnäst?

 • Knife Hit
  Spela
  Knife Hit
  Spelat 25888 gånger

  I det här intensiva actionspelet väntar en riktig utmaning. Hur många knivar kan du kasta på de snurrande stockarna? Du måste använda alla knivar i uppsättningen för att klara av varje nivå. Och några tuffa bosstrider väntar dig också. Tror du att du kan klara av det?

 • Wheely 2
  Spela
  Wheely 2
  Spelat 6773 gånger

  Den här söta bilen är tillbaka med nya äventyr. Den här gången är han på jakt efter kärleken.

 • Bågskytte världsturné
  Spela
  Bågskytte världsturné
  Spelat 17088 gånger

  Res runt om i världen medan du ger dina virtuella bågskytte färdigheter en rejäl träning. Kan du träffa alla mål i detta realistiska sportspel medan du tävlar på kanterna av snötäckta berg eller på pittoreska fält? Några av målen flyttar på sig eller kräver att du skjuter ballonger, så du får verkligen jobba hårt!