Kampspel

 • Ultimate Boxing
  Spela
  Ultimate Boxing
  Spelat 14763 gånger

 • Monsterstaden
  Spela
  Monsterstaden
  Spelat 858 gånger

  Staden är under belägring! Kan du hjälpa till att skydda staden medan du kämpar mot gangsters och andra skurkar i detta 3D-actionspel? Samarbeta med dessa fantastiska monster samtidigt som de visar dessa skurkarna vem som bestämmer!

 • Fri flygsimulator
  Spela
  Fri flygsimulator
  Spelat 5803 gånger

  Ge dig iväg på en realistisk resa i det här flygsimuleringsspelet i 3D. Kan du landa säkert efter att du flyger över den vackra landsbygden?

 • Super Dino Fighter
  Spela
  Super Dino Fighter
  Spelat 768 gånger

  De här robotdinosaurierna gör sig redo att slåss! Montera snabbt ihop din dinosoldat innan den utmanar nästa motståndare i detta actionspel. Du måste sätta samman dem så snabbt du kan nere i laboratoriet. En ny kamp är på väg att börja!

 • Stickman Fighter: Epic Battle
  Spela
  Stickman Fighter: Epic Battle
  Spelat 11450 gånger

  Det finns ingen strid som denna på hela internet! I Streckgubbe-fight: Episk strid möter du hotfulla fiender med otrolig kampsports- och slagsmålsteknik men du måste bevisa att du är starkare!

 • Naruto Online
  Spela
  Naruto Online
  Spelat 1103 gånger

  Dyk in i Narutos värld med detta fantastiska onlinebaserade actionspel. Upplev all spänning från den klassiska anime-serien medan du ger dig ut på uppdrag och skapar ninjateam som kämpar vid din sida. Slå följe med Naruto, Sasuke, Sakura och andra populära figurer från showen, eller andra spelare när du utforskar fängelsehålor och slåss mot hänsynslösa bossar och andra fiender.

 • Superhero.io
  Spela
  Superhero.io
  Spelat 1287 gånger

  Hur länge kommer du att kunna fortsätta slåss i det här storslagna actionspelet för flera spelare? Anslut dig till spelare från hela världen för ett inbördeskrig som innefattar flera av världens största superhjältar! Du kan förvandlas till coolare och mer kraftfulla figurer medan du samlar på dig kraftpiller och attackerar dina motståndare.

 • Robotar och dinosaurier
  Spela
  Robotar och dinosaurier
  Spelat 468 gånger

  Tyrannosaurusåldern är här! Den här staden kommer att få problem och det är upp till den modiga hjältinnan och hennes robotvänner att rädda dagen. Följ med när de skapar en fruktad dinosaurierobot och ge dig snabbt in i striden i det här onlineactionspelet.

 • Electricman 2
  Spela
  Electricman 2
  Spelat 23337 gånger

  Delta i Voltagen Turneringen och slå den nuvarande mästaren!

 • Oljewrestling: 2 spelare
  Spela
  Oljewrestling: 2 spelare
  Spelat 526 gånger

  Du kan gå upp mot en annan spelare i detta vilda sports- och kampspel. Vilken av dessa brottare kommer att vinna? De är helt täckta av olivolja, och de är redo att brottas!

 • Trump on Top
  Spela
  Trump on Top
  Spelat 12993 gånger

  Det amerikanska presidentvalet är över men kampen går vidare i det här mobilspelet. Vem kommer att vinna den här gången- Trump eller Clinton? Följ med kandidaterna och deras galna vänner när de kämpar för sina liv!

 • Street Rage Fighter
  Spela
  Street Rage Fighter
  Spelat 461 gånger

  Enda sättet att få bukt med det här området är med dina egna två nävar! Och dina fötter ... och kanske en eller två knivar. Håll utkik efter sådana och en massa andra vapen medan du kämpar för att ta tillbaka din stad från ett hänsynslöst gäng i detta actionspel med retrokänsla.

 • Amazing Spider Police
  Spela
  Amazing Spider Police
  Spelat 2429 gånger

  Denna högpresterande polis bekämpar fiender på båda sidor om lagen i detta märkliga och helgalna actionspel. Kan du hjälpa honom att bekämpa gangsters och polisen medan han harvar sig igenom stan och stjäl bilar när det faller honom in?

 • Get on Top Mobile
  Spela
  Get on Top Mobile
  Spelat 11879 gånger

  Vem av dessa robotbrottare kommer att vinna? Hoppa in i ringen och börja slåss i det här actionspelet.

 • Brawls.io
  Spela
  Brawls.io
  Spelat 1497 gånger

  Vilken underbar dag! Solen skiner och fåglarna sjunger. En perfekt tid för ett bråk, eller hur? Slåss, sparkas och attackera spelare från hela världen i det här episka io-spelet. Du kan till och med ändra din kämpe med coola kläder och tatueringar. Hur länge kan du överleva innan spelet tar slut?

 • Evowars.io
  Spela
  Evowars.io
  Spelat 1619 gånger

  Du måste både utvecklas och undvika dina fienders svängande blad i detta intensiva io-spel. Träd in på arenan och gör dig redo för en riktigt storslagen kamp. Du börjar som en grottman. Om du vill överleva de kommande minuterna måste du samla in massor av magiska klot som ökar dina förmågor och tar dig vidare in i nya eror där du blir en viking, en riddare eller en ännu större krigare.

 • Dark Lands
  Spela
  Dark Lands
  Spelat 2975 gånger

  Vägled den modiga riddaren genom den här snabba springaren och hjälp honom att besegra ondskan. Spring, hoppa och glid förbi virvlande blad och hugg din väg genom hemska monster som har invaderat ditt land!

 • Överlevnadssimulator
  Spela
  Överlevnadssimulator
  Spelat 1150 gånger

  Skulle du överleva om du hamnade i ödemarken? Eller i virtuella ödemarker på datorn? Samla på dig de verktyg och förnödenheter som du behöver tills hjälp kommer i det här simulerings- och äventyrsspelet i 3D. Du måste bygga ett skydd, samla mat och mycket mer.

 • Mannen av stål
  Spela
  Mannen av stål
  Spelat 986 gånger

  Ännu en stressig dag för denna märkliga superhjälte. Följ med honom när han skräddarsyr sin bepansrade dräkt och köper vapen och andra saker innan han ger sig ut på jakt efter mängder av gangsters som han kan bekämpa. Han kan även låna stridsvagnar och bilar under sina uppdrag i detta helgalna action- och upptäckarspel.

 • Kung Fu Fighting
  Spela
  Kung Fu Fighting
  Spelat 246 gånger

  De här två grabbarna är tuffa, men inte ens de kan hantera dessa gator på egen hand. De kommer definitivt att behöva din hjälp när de ska rensa staden på banditer i detta fightingspel i retrostil. Så upp med nävarna och gör slag i saken!

 • Iron Snout
  Spela
  Iron Snout
  Spelat 950 gånger

  Denna grisen kanske ger sken av att vara en mes, men faktum är att han är kung fu-mästare! Häng med honom när han tar sig an en mindre armé av vargar. De kommer att komma efter honom med allt från yxor till motorsågar. Han behöver din hjälp medan han ger dem stryk, och i vissa fall till och med använder deras egna vapen mot dem!

 • Hero Zero
  Spela
  Hero Zero
  Spelat 131 gånger

  Bli en superhjälte! Spela med flera miljoner andra, försök skydda ett villaområde från mängder av ondingar och visa att du har vad som krävs för att bli en legendarisk kämpe i Hero Zero

  Varning: det kommer inte bli lätt. Först och främst måste du komma på ett riktigt coolt namn som ger fienderna kalla kårar, och sedan har du också ett superhemligt gömställe att designa, häftiga uppgraderingar och prylar att låsa upp och en rad andra saker att göra förutom själva skurkjakten. Dessutom kan du samarbeta med massor av andra spelare och ta dig an utmanande strider och uppdrag. Försök att nå toppen av rankningslistan i det här lika heroiska som helgalna RPG-onlinespelet för flera spelare.

  Letar du efter andra coola strategispel som det här? I så fall borde du prova Naruto Online och Battle of the Galaxy

  Spelkontroller

  • ANVÄND MUSEN för att hålla koll på statistik, acceptera uppdrag och mycket mer! 
  • VÄNSTERKLICKA för att göra val, välja prylar, utkämpa strider och så vidare.  

  Om spelutvecklaren 

  Hero Zero är utvecklat av Playata och publicerat av European Games Group.  

  Spela på mobil 

  Det här spelet går också att spela på Apple App Store och Google Play.

 • Cactus McCoy 2
  Spela
  Cactus McCoy 2
  Spelat 2244 gånger

  Den här vasse kaktusen måste "sticka" och hitta skatten ...

 • Bordsdragkamp: 2 spelare
  Spela
  Bordsdragkamp: 2 spelare
  Spelat 1669 gånger

  Du kanske har hört talas om dragkamp, men har du någonsin stött på bordsdragkamp? Följ med dessa konstiga och originella atleter när de ska försöka dra sina motståndare över gränslinjen i detta helgalna sportspel. Du kan spela som en superhjälte, välja rum och till och med välja det bord du ska tävla med när du utmanar datorn eller en vän.

 • Lordz2.io
  Spela
  Lordz2.io
  Spelat 223 gånger

  Har du vad som krävs för att bli en slottsherre i detta realtidsbaserade strategispel för flera spelare? Här får du kämpa för äran mot andra spelare från hela världen. Samla ihop dina bågskyttar, spjutsoldater och andra enheter. Du måste samla på dig resurser, bygga slott och skicka dina fiender till Häcklefjäll!

 • Moomoo.Io
  Spela
  Moomoo.Io
  Spelat 4238 gånger

  Vem visste att det var så här intensivt att ta hand om en bondgård? Kämpa för resurser och utmana en internationell grupp med spelare i det här galna io-spelet. Samla på stenar, mat och trä för att bygga en bondgård och skapa vapen som håller dig säker.

 • Kung Fu Fight: Beat 'Em Up
  Spela
  Kung Fu Fight: Beat 'Em Up
  Spelat 1294 gånger

  Denna stackars killens flickvän blev precis kidnappad av en ond ninja. Lyckligtvis är han en kung fu mästare! Följ med honom medan han påbörjar en episk resa för att rädda henne i detta retro-actionspel. Kan du hjälpa honom att slå och sparka sig igenom en armé av obevekliga motståndare? Han kan också tjäna fantastiska uppgraderingar som kommer att förbättra hans kampfärdigheter under vägen.

 • Kattstyrkan 2
  Spela
  Kattstyrkan 2
  Spelat 8382 gånger

  De hemska rävarna attackerar katternas slott! Hoppa in i ubåten och gör dig redo att slå tillbaka!

 • Krypskyttar på taket
  Spela
  Krypskyttar på taket
  Spelat 1242 gånger

  Världens mest berömda hjältar och skurkar är redo att kämpa mot varandra i det här klassiska actionspelet. Följ med när de slåss på tak, gator och bergstoppar!

 • Små gevär
  Spela
  Små gevär
  Spelat 10489 gånger

  Sikta och skjut, soldat! Fienden är på väg rakt mot dig.

 • Underworld Football Manager
  Spela
  Underworld Football Manager
  Spelat 124 gånger

 • Killer Assassin
  Spela
  Killer Assassin
  Spelat 1539 gånger

  Oddsen är emot dig. Kan du eliminera dina mål i Killer Assassin

  Du möter en mindre armé vakter och soldater i en slingrande lagerlokal. Göm dig bakom lådor och välj det perfekta tillfället för att slå till. Du får diamanter för varje fiende du eliminerar i det här intensiva strategispelet. Använd dem för att köpa lönnmördare med coolare färdigheter och dödligare vapen. 

  SWAT Force vs. Terrorists och Tiny Rifles är två andra skjutspel som du borde prova sedan.

  Så spelar man Killer Assassin

  Killer Assassin är ett actionspel där du måste eliminera ett visst antal mål på varje bana. Men om de ser dig kommer de att göra slut på dig med sina kulsprutor. Smyg fram och tänk strategiskt för att hålla dig steget före fienden.  

  Spelkontroller 

  • ANVÄND MUSEN för att leta upp en plats att gå till. 
  • VÄNSTERKLICKA för att välja vart du ska gå, eller för att försöka lönnmörda. 

  Om spelutvecklaren 

  Killer Assassin skapades av Azerion, ett spelföretag baserat i Nederländerna.

 • Tumkämpen: Julafton
  Spela
  Tumkämpen: Julafton
  Spelat 1453 gånger

  Allt är inte så muntert i detta actionfyllda julspel! Gör dig redo för en episk serie tumkrig. Du kan klä din virtuella siffra som jultomten, en elva, en arg julgran, eller massor av andra vågiga och vilda karaktärer.

 • 2D Knockout
  Spela
  2D Knockout
  Spelat 346 gånger

  Boxa dig runt jorden, en knockout i taget.

 • Strike Force Heroes 2
  Spela
  Strike Force Heroes 2
  Spelat 9610 gånger

  Du är den förste i frontlinjen och den sista som fienden vill möta.

 • Crusader Defense: Nivåpaket 2
  Spela
  Crusader Defense: Nivåpaket 2
  Spelat 1738 gånger

  Återvänd till en värld full av spänning och äventyr och nya spännande strider. Samla ihop dina enheter och försvara staden från fienden i det här tornförsvarsspelet.