Kampspel

 • Ultimate Boxing
  Spela
  Ultimate Boxing
  Spelat 13524 gånger

 • Stickman Fighter: Epic Battle
  Spela
  Stickman Fighter: Epic Battle
  Spelat 8448 gånger

  Det finns ingen strid som denna på hela internet! I Streckgubbe-fight: Episk strid möter du hotfulla fiender med otrolig kampsports- och slagsmålsteknik men du måste bevisa att du är starkare!

 • Naruto Online
  Spela
  Naruto Online
  Spelat 940 gånger

  Dyk in i Narutos värld med detta fantastiska onlinebaserade actionspel. Upplev all spänning från den klassiska anime-serien medan du ger dig ut på uppdrag och skapar ninjateam som kämpar vid din sida. Slå följe med Naruto, Sasuke, Sakura och andra populära figurer från showen, eller andra spelare när du utforskar fängelsehålor och slåss mot hänsynslösa bossar och andra fiender.

 • Oljewrestling: 2 spelare
  Spela
  Oljewrestling: 2 spelare
  Spelat 249 gånger

  Du kan gå upp mot en annan spelare i detta vilda sports- och kampspel. Vilken av dessa brottare kommer att vinna? De är helt täckta av olivolja, och de är redo att brottas!

 • Traffic Slam Arena
  Spela
  Traffic Slam Arena
  Spelat 21 gånger

  Ta på dig hjälmen och dina racinghandskar. Det här är inte några radiobilar!

 • Electricman 2
  Spela
  Electricman 2
  Spelat 22408 gånger

  Delta i Voltagen Turneringen och slå den nuvarande mästaren!

 • Fri flygsimulator
  Spela
  Fri flygsimulator
  Spelat 4431 gånger

  Ge dig iväg på en realistisk resa i det här flygsimuleringsspelet i 3D. Kan du landa säkert efter att du flyger över den vackra landsbygden?

 • Robotar och dinosaurier
  Spela
  Robotar och dinosaurier
  Spelat 330 gånger

  Tyrannosaurusåldern är här! Den här staden kommer att få problem och det är upp till den modiga hjältinnan och hennes robotvänner att rädda dagen. Följ med när de skapar en fruktad dinosaurierobot och ge dig snabbt in i striden i det här onlineactionspelet.

 • Monsterstaden
  Spela
  Monsterstaden
  Spelat 541 gånger

  Staden är under belägring! Kan du hjälpa till att skydda staden medan du kämpar mot gangsters och andra skurkar i detta 3D-actionspel? Samarbeta med dessa fantastiska monster samtidigt som de visar dessa skurkarna vem som bestämmer!

 • Dark Lands
  Spela
  Dark Lands
  Spelat 2784 gånger

  Vägled den modiga riddaren genom den här snabba springaren och hjälp honom att besegra ondskan. Spring, hoppa och glid förbi virvlande blad och hugg din väg genom hemska monster som har invaderat ditt land!

 • Överlevnadssimulator
  Spela
  Överlevnadssimulator
  Spelat 1092 gånger

  Skulle du överleva om du hamnade i ödemarken? Eller i virtuella ödemarker på datorn? Samla på dig de verktyg och förnödenheter som du behöver tills hjälp kommer i det här simulerings- och äventyrsspelet i 3D. Du måste bygga ett skydd, samla mat och mycket mer.

 • Mannen av stål
  Spela
  Mannen av stål
  Spelat 529 gånger

  Ännu en stressig dag för denna märkliga superhjälte. Följ med honom när han skräddarsyr sin bepansrade dräkt och köper vapen och andra saker innan han ger sig ut på jakt efter mängder av gangsters som han kan bekämpa. Han kan även låna stridsvagnar och bilar under sina uppdrag i detta helgalna action- och upptäckarspel.

 • Iron Snout
  Spela
  Iron Snout
  Spelat 781 gånger

  Denna grisen kanske ger sken av att vara en mes, men faktum är att han är kung fu-mästare! Häng med honom när han tar sig an en mindre armé av vargar. De kommer att komma efter honom med allt från yxor till motorsågar. Han behöver din hjälp medan han ger dem stryk, och i vissa fall till och med använder deras egna vapen mot dem!

 • Get on Top Mobile
  Spela
  Get on Top Mobile
  Spelat 11566 gånger

  Vem av dessa robotbrottare kommer att vinna? Hoppa in i ringen och börja slåss i det här actionspelet.

 • Street Rage Fighter
  Spela
  Street Rage Fighter
  Spelat 357 gånger

  Enda sättet att få bukt med det här området är med dina egna två nävar! Och dina fötter ... och kanske en eller två knivar. Håll utkik efter sådana och en massa andra vapen medan du kämpar för att ta tillbaka din stad från ett hänsynslöst gäng i detta actionspel med retrokänsla.

 • Amazing Spider Police
  Spela
  Amazing Spider Police
  Spelat 1252 gånger

  Denna högpresterande polis bekämpar fiender på båda sidor om lagen i detta märkliga och helgalna actionspel. Kan du hjälpa honom att bekämpa gangsters och polisen medan han harvar sig igenom stan och stjäl bilar när det faller honom in?

 • Bordsdragkamp: 2 spelare
  Spela
  Bordsdragkamp: 2 spelare
  Spelat 1153 gånger

  Du kanske har hört talas om dragkamp, men har du någonsin stött på bordsdragkamp? Följ med dessa konstiga och originella atleter när de ska försöka dra sina motståndare över gränslinjen i detta helgalna sportspel. Du kan spela som en superhjälte, välja rum och till och med välja det bord du ska tävla med när du utmanar datorn eller en vän.

 • Mutant Fighting Cup 2016 – Kattutgåva
  Spela
  Mutant Fighting Cup 2016 – Kattutgåva
  Spelat 342 gånger

  Skapa den ultimata fajtern och lås upp nya gener från labbet. Fajtas sedan i tävlingar mot internationellt berömda mutanter som Dober Gun, Stone Slug med flera. Besegra dina fiender och bli planetens bästa mutant i Mutant Fighting Cup 2016!

 • Hobo 7: Himlen
  Spela
  Hobo 7: Himlen
  Spelat 339 gånger

  Inte ens efter att ha besegrat Satan får den här luffaren vila i himlen. Ännu en gång måste han slåss mot fientliga änglar i Hobo 7: Himlen!

 • Super Dino Fighter
  Spela
  Super Dino Fighter
  Spelat 634 gånger

  De här robotdinosaurierna gör sig redo att slåss! Montera snabbt ihop din dinosoldat innan den utmanar nästa motståndare i detta actionspel. Du måste sätta samman dem så snabbt du kan nere i laboratoriet. En ny kamp är på väg att börja!

 • Doodie Man Agent
  Spela
  Doodie Man Agent
  Spelat 144 gånger

  Rädda din stad från skurkarna i det här roliga men konstiga skjutspelet. Ducka fiendens kulor och skjut dem med din doodie-ammunition.

 • Thumb Fighter
  Spela
  Thumb Fighter
  Spelat 11384 gånger

  Använd all din styrka och besegra din fiende i den här onlineversionen av det klassiska tumfajtingspelet. Kontrollera krigarna med A och L. Ha det så kul!

 • Zazuki
  Spela
  Zazuki
  Spelat 872 gånger

  Zazuki är ett enkelt fajtingspel med svärd för två spelare. Hacka din motståndare i småbitar innan han klyver dig på mitten!

 • Superhero.io
  Spela
  Superhero.io
  Spelat 913 gånger

  Hur länge kommer du att kunna fortsätta slåss i det här storslagna actionspelet för flera spelare? Anslut dig till spelare från hela världen för ett inbördeskrig som innefattar flera av världens största superhjältar! Du kan förvandlas till coolare och mer kraftfulla figurer medan du samlar på dig kraftpiller och attackerar dina motståndare.

 • Hobo 6: Helvetet
  Spela
  Hobo 6: Helvetet
  Spelat 236 gånger

  Satan börjar bli ett stort problem för den här luffaren och det är upp till dig att knocka honom. I Hobo 6: Helvetet ska du slåss mot horder från helvetet på din väg fram till Satan!

 • Kattstyrkan 2
  Spela
  Kattstyrkan 2
  Spelat 8157 gånger

  De hemska rävarna attackerar katternas slott! Hoppa in i ubåten och gör dig redo att slå tillbaka!

 • Brutal.io
  Spela
  Brutal.io
  Spelat 801 gånger

  Det här io-spelet är brutalt! Svinga med svansen och träffa andra spelare innan de träffar dig. Kan du undvika att träffas? Annars är spelet över på nolltid!

 • Cactus McCoy 2
  Spela
  Cactus McCoy 2
  Spelat 2052 gånger

  Den här vasse kaktusen måste "sticka" och hitta skatten ...

 • Pikes.io
  Spela
  Pikes.io
  Spelat 993 gånger

  Du måste kämpa för din rätt att vara riddare i det här spännande io-spelet. Är du smartare och kan du överleva längre än dina motståndare när du tävlar med din lans? Samla på kraftföremål när du tävlar mot dina motståndare och undviker deras lansar.

 • 2D Knockout
  Spela
  2D Knockout
  Spelat 294 gånger

  Boxa dig runt jorden, en knockout i taget.

 • Moomoo.Io
  Spela
  Moomoo.Io
  Spelat 3894 gånger

  Vem visste att det var så här intensivt att ta hand om en bondgård? Kämpa för resurser och utmana en internationell grupp med spelare i det här galna io-spelet. Samla på stenar, mat och trä för att bygga en bondgård och skapa vapen som håller dig säker.

 • Brawls.io
  Spela
  Brawls.io
  Spelat 1316 gånger

  Vilken underbar dag! Solen skiner och fåglarna sjunger. En perfekt tid för ett bråk, eller hur? Slåss, sparkas och attackera spelare från hela världen i det här episka io-spelet. Du kan till och med ändra din kämpe med coola kläder och tatueringar. Hur länge kan du överleva innan spelet tar slut?

 • Brottningshopp
  Spela
  Brottningshopp
  Spelat 35853 gånger

  De här helgalna brottarna har fått lite för mycket sol.

 • Små gevär
  Spela
  Små gevär
  Spelat 9506 gånger

  Sikta och skjut, soldat! Fienden är på väg rakt mot dig.

 • Tumkämpen: Julafton
  Spela
  Tumkämpen: Julafton
  Spelat 1303 gånger

  Allt är inte så muntert i detta actionfyllda julspel! Gör dig redo för en episk serie tumkrig. Du kan klä din virtuella siffra som jultomten, en elva, en arg julgran, eller massor av andra vågiga och vilda karaktärer.

 • Mutanternas slagsmålsklubb 2
  Spela
  Mutanternas slagsmålsklubb 2
  Spelat 648 gånger

  Skapa den ultimata fajtern, lås upp nya gener och se om du kan besegra planetens tuffaste mutanter i den här spännande uppföljaren.