Kampspel

 • Stickman Fighter: Epic Battle
  Spela
  Stickman Fighter: Epic Battle
  Spelat 7678 gånger

  Det finns ingen strid som denna på hela internet! I Streckgubbe-fight: Episk strid möter du hotfulla fiender med otrolig kampsports- och slagsmålsteknik men du måste bevisa att du är starkare!

 • Naruto Online
  Spela
  Naruto Online
  Spelat 840 gånger

  Dyk in i Narutos värld med detta fantastiska onlinebaserade actionspel. Upplev all spänning från den klassiska anime-serien medan du ger dig ut på uppdrag och skapar ninjateam som kämpar vid din sida. Slå följe med Naruto, Sasuke, Sakura och andra populära figurer från showen, eller andra spelare när du utforskar fängelsehålor och slåss mot hänsynslösa bossar och andra fiender.

 • Ultimate Boxing
  Spela
  Ultimate Boxing
  Spelat 13129 gånger

 • Iron Snout
  Spela
  Iron Snout
  Spelat 710 gånger

  Denna grisen kanske ger sken av att vara en mes, men faktum är att han är kung fu-mästare! Häng med honom när han tar sig an en mindre armé av vargar. De kommer att komma efter honom med allt från yxor till motorsågar. Han behöver din hjälp medan han ger dem stryk, och i vissa fall till och med använder deras egna vapen mot dem!

 • Brottningshopp
  Spela
  Brottningshopp
  Spelat 35033 gånger

  De här helgalna brottarna har fått lite för mycket sol.

 • Fri flygsimulator
  Spela
  Fri flygsimulator
  Spelat 3430 gånger

  Ge dig iväg på en realistisk resa i det här flygsimuleringsspelet i 3D. Kan du landa säkert efter att du flyger över den vackra landsbygden?

 • The King of Fighters Wing
  Spela
  The King of Fighters Wing
  Spelat 102 gånger

  Har du det som krävs för att vinna en kamp?

 • Monsterstaden
  Spela
  Monsterstaden
  Spelat 427 gånger

  Staden är under belägring! Kan du hjälpa till att skydda staden medan du kämpar mot gangsters och andra skurkar i detta 3D-actionspel? Samarbeta med dessa fantastiska monster samtidigt som de visar dessa skurkarna vem som bestämmer!

 • Bordsdragkamp: 2 spelare
  Spela
  Bordsdragkamp: 2 spelare
  Spelat 645 gånger

  Du kanske har hört talas om dragkamp, men har du någonsin stött på bordsdragkamp? Följ med dessa konstiga och originella atleter när de ska försöka dra sina motståndare över gränslinjen i detta helgalna sportspel. Du kan spela som en superhjälte, välja rum och till och med välja det bord du ska tävla med när du utmanar datorn eller en vän.

 • Dark Lands
  Spela
  Dark Lands
  Spelat 2686 gånger

  Vägled den modiga riddaren genom den här snabba springaren och hjälp honom att besegra ondskan. Spring, hoppa och glid förbi virvlande blad och hugg din väg genom hemska monster som har invaderat ditt land!

 • Cactus McCoy 2
  Spela
  Cactus McCoy 2
  Spelat 1985 gånger

  Den här vasse kaktusen måste "sticka" och hitta skatten ...

 • Amazing Spider Police
  Spela
  Amazing Spider Police
  Spelat 923 gånger

  Denna högpresterande polis bekämpar fiender på båda sidor om lagen i detta märkliga och helgalna actionspel. Kan du hjälpa honom att bekämpa gangsters och polisen medan han harvar sig igenom stan och stjäl bilar när det faller honom in?

 • Robotar och dinosaurier
  Spela
  Robotar och dinosaurier
  Spelat 252 gånger

  Tyrannosaurusåldern är här! Den här staden kommer att få problem och det är upp till den modiga hjältinnan och hennes robotvänner att rädda dagen. Följ med när de skapar en fruktad dinosaurierobot och ge dig snabbt in i striden i det här onlineactionspelet.

 • Kattstyrkan 2
  Spela
  Kattstyrkan 2
  Spelat 8018 gånger

  De hemska rävarna attackerar katternas slott! Hoppa in i ubåten och gör dig redo att slå tillbaka!

 • Överlevnadssimulator
  Spela
  Överlevnadssimulator
  Spelat 1091 gånger

  Skulle du överleva om du hamnade i ödemarken? Eller i virtuella ödemarker på datorn? Samla på dig de verktyg och förnödenheter som du behöver tills hjälp kommer i det här simulerings- och äventyrsspelet i 3D. Du måste bygga ett skydd, samla mat och mycket mer.

 • Mannen av stål
  Spela
  Mannen av stål
  Spelat 433 gånger

  Ännu en stressig dag för denna märkliga superhjälte. Följ med honom när han skräddarsyr sin bepansrade dräkt och köper vapen och andra saker innan han ger sig ut på jakt efter mängder av gangsters som han kan bekämpa. Han kan även låna stridsvagnar och bilar under sina uppdrag i detta helgalna action- och upptäckarspel.

 • Swords and Sandals - Gladiator
  Spela
  Swords and Sandals - Gladiator
  Spelat 12039 gånger

  Skapa din hjälte, köp vapen, skydd och besegra gladiatorerna för att vinna.

 • Evowars.io
  Spela
  Evowars.io
  Spelat 1143 gånger

  Du måste både utvecklas och undvika dina fienders svängande blad i detta intensiva io-spel. Träd in på arenan och gör dig redo för en riktigt storslagen kamp. Du börjar som en grottman. Om du vill överleva de kommande minuterna måste du samla in massor av magiska klot som ökar dina förmågor och tar dig vidare in i nya eror där du blir en viking, en riddare eller en ännu större krigare.

 • Tumkämpen: Julafton
  Spela
  Tumkämpen: Julafton
  Spelat 724 gånger

  Allt är inte så muntert i detta actionfyllda julspel! Gör dig redo för en episk serie tumkrig. Du kan klä din virtuella siffra som jultomten, en elva, en arg julgran, eller massor av andra vågiga och vilda karaktärer.

 • Brawls.io
  Spela
  Brawls.io
  Spelat 1220 gånger

  Vilken underbar dag! Solen skiner och fåglarna sjunger. En perfekt tid för ett bråk, eller hur? Slåss, sparkas och attackera spelare från hela världen i det här episka io-spelet. Du kan till och med ändra din kämpe med coola kläder och tatueringar. Hur länge kan du överleva innan spelet tar slut?

 • Mutanternas slagsmålsklubb 2
  Spela
  Mutanternas slagsmålsklubb 2
  Spelat 607 gånger

  Skapa den ultimata fajtern, lås upp nya gener och se om du kan besegra planetens tuffaste mutanter i den här spännande uppföljaren.

 • Järnpantern – robotpolis
  Spela
  Järnpantern – robotpolis
  Spelat 62 gånger

  Ännu en hektisk dag i Watts laboratorium. Han samarbetar med sin assistent Monroe för att bygga en supergrym robotpanter. Men de måste jobba snabbt i detta futuristiska actionspel. Staden kan komma att attackeras när som helst! De lär definitivt behöva din hjälp för att bli färdiga med pantern innan deras fiender dyker upp.

 • CatsVsDogs.io
  Spela
  CatsVsDogs.io
  Spelat 359 gånger

  Päls kommer att flyga överallt när dessa rivaler sedan århundraden går in på den här virtuella arenan. Kommer du att ställa dig på katternas eller hundarnas sida? Välj sida och hjälp dem att ta över kartan i det här rasande och håriga io-spelet.

 • 2D Knockout
  Spela
  2D Knockout
  Spelat 275 gånger

  Boxa dig runt jorden, en knockout i taget.

 • Lordz2.io
  Spela
  Lordz2.io
  Spelat 95 gånger

  Har du vad som krävs för att bli en slottsherre i detta realtidsbaserade strategispel för flera spelare? Här får du kämpa för äran mot andra spelare från hela världen. Samla ihop dina bågskyttar, spjutsoldater och andra enheter. Du måste samla på dig resurser, bygga slott och skicka dina fiender till Häcklefjäll!

 • Superhero.io
  Spela
  Superhero.io
  Spelat 746 gånger

  Hur länge kommer du att kunna fortsätta slåss i det här storslagna actionspelet för flera spelare? Anslut dig till spelare från hela världen för ett inbördeskrig som innefattar flera av världens största superhjältar! Du kan förvandlas till coolare och mer kraftfulla figurer medan du samlar på dig kraftpiller och attackerar dina motståndare.

 • Små gevär
  Spela
  Små gevär
  Spelat 8924 gånger

  Sikta och skjut, soldat! Fienden är på väg rakt mot dig.

 • Get on Top Mobile
  Spela
  Get on Top Mobile
  Spelat 11375 gånger

  Vem av dessa robotbrottare kommer att vinna? Hoppa in i ringen och börja slåss i det här actionspelet.

 • Kung Fu Fighting
  Spela
  Kung Fu Fighting
  Spelat 240 gånger

  De här två grabbarna är tuffa, men inte ens de kan hantera dessa gator på egen hand. De kommer definitivt att behöva din hjälp när de ska rensa staden på banditer i detta fightingspel i retrostil. Så upp med nävarna och gör slag i saken!

 • Electricman 2
  Spela
  Electricman 2
  Spelat 22090 gånger

  Delta i Voltagen Turneringen och slå den nuvarande mästaren!

 • Hobo 3: Efterlyst
  Spela
  Hobo 3: Efterlyst
  Spelat 645 gånger

  Vår vän den hemlösa luffaren har hamnat i trubbel igen! Håll honom trygg och säker på alla galna äventyr.

 • Rom Legionär Simulator
  Spela
  Rom Legionär Simulator
  Spelat 179 gånger

  Har du vad som krävs för att överleva som en laglös på gatorna i antikens Rom? Svinga ditt svärd och sök efter ännu bättre vapen medan du tar dig an dess modigaste krigare i detta action och äventyrsspel i 3D.

 • Art of Free Fight
  Spela
  Art of Free Fight
  Spelat 568 gånger

  Gör dig redo för en slagsmålturnering i den här stålburen. Välj mellan flera kämpar från hela världen. Kan du ta dig hela vägen till slutrundan i det här onlinespelet?

 • Brutal.io
  Spela
  Brutal.io
  Spelat 782 gånger

  Det här io-spelet är brutalt! Svinga med svansen och träffa andra spelare innan de träffar dig. Kan du undvika att träffas? Annars är spelet över på nolltid!

 • Moomoo.Io
  Spela
  Moomoo.Io
  Spelat 3678 gånger

  Vem visste att det var så här intensivt att ta hand om en bondgård? Kämpa för resurser och utmana en internationell grupp med spelare i det här galna io-spelet. Samla på stenar, mat och trä för att bygga en bondgård och skapa vapen som håller dig säker.

 • Anfallsstyrkans hjältar
  Spela
  Anfallsstyrkans hjältar
  Spelat 15962 gånger

  Det hemliga labbet är under attack! Kan en ensam vetenskapsman slå tillbaka och rädda situationen?