Kampspel

 • Naruto Online
  Spela
  Naruto Online
  Spelat 780 gånger

  Dyk in i Narutos värld med detta fantastiska onlinebaserade actionspel. Upplev all spänning från den klassiska anime-serien medan du ger dig ut på uppdrag och skapar ninjateam som kämpar vid din sida. Slå följe med Naruto, Sasuke, Sakura och andra populära figurer från showen, eller andra spelare när du utforskar fängelsehålor och slåss mot hänsynslösa bossar och andra fiender.

 • Bordsdragkamp: 2 spelare
  Spela
  Bordsdragkamp: 2 spelare
  Spelat 287 gånger

  Du kanske har hört talas om dragkamp, men har du någonsin stött på bordsdragkamp? Följ med dessa konstiga och originella atleter när de ska försöka dra sina motståndare över gränslinjen i detta helgalna sportspel. Du kan spela som en superhjälte, välja rum och till och med välja det bord du ska tävla med när du utmanar datorn eller en vän.

 • Stickman Fighter: Epic Battle
  Spela
  Stickman Fighter: Epic Battle
  Spelat 7286 gånger

  Det finns ingen strid som denna på hela internet! I Streckgubbe-fight: Episk strid möter du hotfulla fiender med otrolig kampsports- och slagsmålsteknik men du måste bevisa att du är starkare!

 • Fri flygsimulator
  Spela
  Fri flygsimulator
  Spelat 2522 gånger

  Ge dig iväg på en realistisk resa i det här flygsimuleringsspelet i 3D. Kan du landa säkert efter att du flyger över den vackra landsbygden?

 • Electricman 2
  Spela
  Electricman 2
  Spelat 21893 gånger

  Delta i Voltagen Turneringen och slå den nuvarande mästaren!

 • Drunken Boxer
  Spela
  Drunken Boxer
  Spelat 701 gånger

  Dessa två kämpar har druckit lite för mycket men det hindrar dem inte från att ställa sig i ringen. Vem kommer att vinna och ta sig tillbaka till puben och vem kommer att vakna upp på sjukhuset? Hjälp dem att slåss med nävarna i det här vilda sportspelet.

 • Brottningshopp
  Spela
  Brottningshopp
  Spelat 34428 gånger

  De här helgalna brottarna har fått lite för mycket sol.

 • Ultimate Boxing
  Spela
  Ultimate Boxing
  Spelat 12784 gånger

  Disfruta de lo mejor del boxeo en este juego de habilidad en 3D. ¡Juega gratis desde tu PC, celular, tablet o cualquier dispositivo móvil!

 • The King of Fighters Wing
  Spela
  The King of Fighters Wing
  Spelat 99 gånger

  Har du det som krävs för att vinna en kamp?

 • Monsterstaden
  Spela
  Monsterstaden
  Spelat 287 gånger

  Staden är under belägring! Kan du hjälpa till att skydda staden medan du kämpar mot gangsters och andra skurkar i detta 3D-actionspel? Samarbeta med dessa fantastiska monster samtidigt som de visar dessa skurkarna vem som bestämmer!

 • Iron Snout
  Spela
  Iron Snout
  Spelat 612 gånger

  Denna grisen kanske ger sken av att vara en mes, men faktum är att han är kung fu-mästare! Häng med honom när han tar sig an en mindre armé av vargar. De kommer att komma efter honom med allt från yxor till motorsågar. Han behöver din hjälp medan han ger dem stryk, och i vissa fall till och med använder deras egna vapen mot dem!

 • Cactus McCoy 2
  Spela
  Cactus McCoy 2
  Spelat 1911 gånger

  Den här vasse kaktusen måste "sticka" och hitta skatten ...

 • Dark Lands
  Spela
  Dark Lands
  Spelat 2584 gånger

  Vägled den modiga riddaren genom den här snabba springaren och hjälp honom att besegra ondskan. Spring, hoppa och glid förbi virvlande blad och hugg din väg genom hemska monster som har invaderat ditt land!

 • Tumkämpen: Julafton
  Spela
  Tumkämpen: Julafton
  Spelat 371 gånger

  Allt är inte så muntert i detta actionfyllda julspel! Gör dig redo för en episk serie tumkrig. Du kan klä din virtuella siffra som jultomten, en elva, en arg julgran, eller massor av andra vågiga och vilda karaktärer.

 • Överlevnadssimulator
  Spela
  Överlevnadssimulator
  Spelat 1059 gånger

  Skulle du överleva om du hamnade i ödemarken? Eller i virtuella ödemarker på datorn? Samla på dig de verktyg och förnödenheter som du behöver tills hjälp kommer i det här simulerings- och äventyrsspelet i 3D. Du måste bygga ett skydd, samla mat och mycket mer.

 • Robotar och dinosaurier
  Spela
  Robotar och dinosaurier
  Spelat 210 gånger

  Tyrannosaurusåldern är här! Den här staden kommer att få problem och det är upp till den modiga hjältinnan och hennes robotvänner att rädda dagen. Följ med när de skapar en fruktad dinosaurierobot och ge dig snabbt in i striden i det här onlineactionspelet.

 • Amazing Spider Police
  Spela
  Amazing Spider Police
  Spelat 741 gånger

  Denna högpresterande polis bekämpar fiender på båda sidor om lagen i detta märkliga och helgalna actionspel. Kan du hjälpa honom att bekämpa gangsters och polisen medan han harvar sig igenom stan och stjäl bilar när det faller honom in?

 • Kattstyrkan 2
  Spela
  Kattstyrkan 2
  Spelat 7900 gånger

  De hemska rävarna attackerar katternas slott! Hoppa in i ubåten och gör dig redo att slå tillbaka!

 • Mutanternas slagsmålsklubb 2
  Spela
  Mutanternas slagsmålsklubb 2
  Spelat 581 gånger

  Skapa den ultimata fajtern, lås upp nya gener och se om du kan besegra planetens tuffaste mutanter i den här spännande uppföljaren.

 • Evowars.io
  Spela
  Evowars.io
  Spelat 1067 gånger

  Du måste både utvecklas och undvika dina fienders svängande blad i detta intensiva io-spel. Träd in på arenan och gör dig redo för en riktigt storslagen kamp. Du börjar som en grottman. Om du vill överleva de kommande minuterna måste du samla in massor av magiska klot som ökar dina förmågor och tar dig vidare in i nya eror där du blir en viking, en riddare eller en ännu större krigare.

 • Mannen av stål
  Spela
  Mannen av stål
  Spelat 303 gånger

  Ännu en stressig dag för denna märkliga superhjälte. Följ med honom när han skräddarsyr sin bepansrade dräkt och köper vapen och andra saker innan han ger sig ut på jakt efter mängder av gangsters som han kan bekämpa. Han kan även låna stridsvagnar och bilar under sina uppdrag i detta helgalna action- och upptäckarspel.

 • Brawls.io
  Spela
  Brawls.io
  Spelat 1130 gånger

  Vilken underbar dag! Solen skiner och fåglarna sjunger. En perfekt tid för ett bråk, eller hur? Slåss, sparkas och attackera spelare från hela världen i det här episka io-spelet. Du kan till och med ändra din kämpe med coola kläder och tatueringar. Hur länge kan du överleva innan spelet tar slut?

 • Anfallsstyrkans hjältar
  Spela
  Anfallsstyrkans hjältar
  Spelat 15692 gånger

  Det hemliga labbet är under attack! Kan en ensam vetenskapsman slå tillbaka och rädda situationen?

 • Små gevär
  Spela
  Små gevär
  Spelat 8387 gånger

  Sikta och skjut, soldat! Fienden är på väg rakt mot dig.

 • Gods of Arena
  Spela
  Gods of Arena
  Spelat 3390 gånger

  Du har återvänt till ditt hemland och upptäcker att din pappa har dött utan att lämna efter sig en enda krona. Kan du återställa familjens heder i det här actionspelet? Sätt ihop ett lag med mäktiga gladiatorer och erövra arenor över hela riket. Kan du förbättra deras kampförmåga med storslagna rustningar och vapen som du köper under resans gång?

 • Lordz2.io
  Spela
  Lordz2.io
  Spelat 58 gånger

  Har du vad som krävs för att bli en slottsherre i detta realtidsbaserade strategispel för flera spelare? Här får du kämpa för äran mot andra spelare från hela världen. Samla ihop dina bågskyttar, spjutsoldater och andra enheter. Du måste samla på dig resurser, bygga slott och skicka dina fiender till Häcklefjäll!

 • Kung Fu Fighting
  Spela
  Kung Fu Fighting
  Spelat 189 gånger

  De här två grabbarna är tuffa, men inte ens de kan hantera dessa gator på egen hand. De kommer definitivt att behöva din hjälp när de ska rensa staden på banditer i detta fightingspel i retrostil. Så upp med nävarna och gör slag i saken!

 • Brutal.io
  Spela
  Brutal.io
  Spelat 747 gånger

  Det här io-spelet är brutalt! Svinga med svansen och träffa andra spelare innan de träffar dig. Kan du undvika att träffas? Annars är spelet över på nolltid!

 • Rom Legionär Simulator
  Spela
  Rom Legionär Simulator
  Spelat 110 gånger

  Har du vad som krävs för att överleva som en laglös på gatorna i antikens Rom? Svinga ditt svärd och sök efter ännu bättre vapen medan du tar dig an dess modigaste krigare i detta action och äventyrsspel i 3D.

 • Anime Star Fighting
  Spela
  Anime Star Fighting
  Spelat 68 gånger

  A brawl of universes. Battle with Naruto next to Goku in this awesome multiplayer battle game.

 • Hobo 3: Efterlyst
  Spela
  Hobo 3: Efterlyst
  Spelat 605 gånger

  Vår vän den hemlösa luffaren har hamnat i trubbel igen! Håll honom trygg och säker på alla galna äventyr.

 • Super Dino Fighter
  Spela
  Super Dino Fighter
  Spelat 513 gånger

  De här robotdinosaurierna gör sig redo att slåss! Montera snabbt ihop din dinosoldat innan den utmanar nästa motståndare i detta actionspel. Du måste sätta samman dem så snabbt du kan nere i laboratoriet. En ny kamp är på väg att börja!

 • Art of Free Fight
  Spela
  Art of Free Fight
  Spelat 522 gånger

  Gör dig redo för en slagsmålturnering i den här stålburen. Välj mellan flera kämpar från hela världen. Kan du ta dig hela vägen till slutrundan i det här onlinespelet?

 • Strike Force Heroes 2
  Spela
  Strike Force Heroes 2
  Spelat 9264 gånger

  Du är den förste i frontlinjen och den sista som fienden vill möta.

 • Svärd och själar: Själarnas äventyr
  Spela
  Svärd och själar: Själarnas äventyr
  Spelat 11171 gånger

  Delta i striden på arenan med sir Scarow vid din sida. Kämpa om rikedomar. Bara de starkaste själarna överlever i strider mot de uråldriga varelserna. Eller så kan du gå till träningsrummet och förbättra din skicklighet genom att träffa äpplen som kastas mot dig. Skapa din egen gladiatorstil och gör dig redo att korsa svärd med en stickande mygga eller en blind mullvad.

 • Mutant Fighting Cup 2016 – Kattutgåva
  Spela
  Mutant Fighting Cup 2016 – Kattutgåva
  Spelat 319 gånger

  Skapa den ultimata fajtern och lås upp nya gener från labbet. Fajtas sedan i tävlingar mot internationellt berömda mutanter som Dober Gun, Stone Slug med flera. Besegra dina fiender och bli planetens bästa mutant i Mutant Fighting Cup 2016!