.io-spel

 • Worms.Zone
  Spela
  Worms.Zone
  Spelat 1522 gånger

  De här maskarna är otroligt hungriga och gulliga tecknade figurer är deras favoritmat! Kan du se till att din mask fortsätter att växa medan den försöker undvika alla andra ryggradslösa djur i detta utmanande io-spel? De brukar explodera om de stöter på en annan mask!

 • Gartic.io
  Spela
  Gartic.io
  Spelat 914 gånger

  Can you figure out what’s being drawn by the other players in this io game? See if you can win each round as you take turns drawing all sorts of different things.

 • Slither.io
  Spela
  Slither.io
  Spelat 299853 gånger

  Samarbeta med en häftig orm i Slither.io, som är en uppdatering av populära onlinespelet Agar.io.

  Utmana spelare från hela världen med din häftiga reptil. Den har en gränslös aptit, och älskar lysande pellets: var och en gör att den blir större och starkare. Men se upp för andra ormar! Om du träffar en annan kommer du explodera!

  Om du är sugen på fler spel i samma stuk kan du prova Wormate.ioPaper.ioSkribbl.io eller något annat häftigt spel i vår stora samling .io-spel ochormspel.

  Hur spelar man Slither.io?

  Vi tar det från början! Ge din orm ett snyggt namn. Du kan också ändra färg på ormens fjäll; tryck bara på knappen Change Skin ('Ändra utseende') nere till vänster. När det är klart kan du klicka på Play ('Spela').

  Spelkontroller

  Mus:

  • MUSPEKAREN styr vilket håll ormen åker åt.
  • VÄNSTERKLICKA för att åka i full fart. 

  Tangentbord:

  • UPPÅTPILEN gör att du åker i full fart. 
  • VÄNSTERPILEN svänger åt vänster.
  • HÖGERPILEN svänger åt höger.

  Om spelutvecklaren

  Michigan-baserade spelskaparen Steve Howse har designat Slither.io. Mars 2016 släppte hans företag Lowtech Studios spelet till telefoner och webbläsare. 

  Spela på mobil

  Slither.io finns också på Apple App Store och Google Play.

 • Hala vattenruschbanor: Aquapark.io
  Spela
  Hala vattenruschbanor: Aquapark.io
  Spelat 2327 gånger

  Är du först över mållinjen i detta helgalna och originella racingspelet för flera spelare? Hoppa upp på en uppblåsbar flytkudde och susa förbi konkurrenterna! Du måste träffa fartramper för att få extra skjuts och slutföra andra dagliga uppgifter för att samla på dig helgrymma belöningar. Du kan till och med låsa upp nya racers mellan tävlingar.

 • Hole.io
  Spela
  Hole.io
  Spelat 8084 gånger

  Det är äta eller ätas som gäller i detta galna och vilda io-spel. Du kontrollerar ett svart hål som slukar allt som kommer i dess väg. Men många andra svarta hål kommer också att finnas i området och de kanske slukar dig! Så glufsa i dig allt från parkbänkar till bilar medan du kämpar för att bli det största svarta hålet i kvarteret.

 • Snöboll.io
  Spela
  Snöboll.io
  Spelat 7674 gånger

  Hur länge klarar du av att stanna kvar på de snötäckta plattformarna i detta spännande och bedårande söta io-spel? Undvik de andra spelarna medan du försöker att skapa en stor snöboll som slår ut dem mot sidorna innan de plöjer in i dig!

 • Skribbl.Io
  Spela
  Skribbl.Io
  Spelat 26668 gånger

  Du lär knappast ha spelat ett .io-spel som det här tidigare! Visa upp dina fantastiska konstnärsförmågor i Skribbl.io. Du utmanar spelare världen över i en oändlig konsttävling. Se om du kan slå poängrekord och imponera på dem med dina snabbskisser. 

  Ni turas om att rita i det här .io-spelet. Kan du se vad det är de andra ritar? Det kan vara allt från apelsiner till USA:s president! Om du är den första spelaren att få rätt svar belönas du med massvis av poäng. 

  När det är din tur att rita har du bara 80 sekunder på dig att rita något som de andra spelarna får gissa på. Som tur är kan du välja ett av tre ord innan du greppar din virtuella pensel i det här spännande flerspelarspelet

  Så spelar man Skribbl.io

  I Skribbl.io är målet att tjäna så många poäng som möjligt i ett antal omgångar där du försöker gissa vad de andra spelarna ritar. Du får även möjligheten att imponera på dem med dina färdigheter när det är din tur i det här ritspelet

  Spelkontroller 

  Mus

  • ANVÄND MUSEN för att välja färg, verktyg, o.s.v. 
  • VÄNSTERKLICKA för att välja och använda dem. 

  Tangentbord 

  • ANVÄND TANGENTBORDET för att skicka meddelanden till andra spelare och gissa vad som ritas.

  Finns det några tips och trick för Skribbl.io?

  • Är andra spelare för jobbiga eller inaktiva? Då kan du rösta om att sparka ut dem med knappen Votekick. 
  • Om ingen kan gissa vad du ritar kan du alltid skriva en ledtråd bredvid. 
  • Förbered dig på att rita vad som helst. Du kan få ord som näsblod eller Paris.

  Liknande spel

  Här har vi några andra konst- och skapandespel. Om du letar efter en riktig utmaning borde du prova Pixel Art: Color by Number

  Vilka skapade Skribbl.io?

  Det här spelet utvecklades av ticedev, en spelutvecklare baserad i Tyskland.

 • Wormate.io
  Spela
  Wormate.io
  Spelat 104943 gånger

  Maskarna i det här helknäppa io-spelet är hungriga som bara den. Ta kontroll över en av dem och proppa honom full med smarrig mat som t.ex. munkar och godis! Kan du få din mask att bli större och starkare än alla hans maskvänner? Han måste växa snabbt för att överleva när du tävlar mot spelare från hela världen.

  Wormate.io finns också på Apple App Store och Google Play.

 • Lordz.io
  Spela
  Lordz.io
  Spelat 1247 gånger

  Ingen har nånsin påstått att det är lätt att vara härskare. Du måste sätta ihop en armé med soldater för att försvara din mark, hitta guld för att betala dem och bygga snygga hus till dina bönder. Klarar du av det? I så fall måste du prova på det här utmanande io-spelet och tävla mot andra låtsashärskare från hela världen.

 • Gyros.io
  Spela
  Gyros.io
  Spelat 1522 gånger

  Gör dig redo att slå iväg dina motståndare över hela banan i detta galna actionspel för flera spelare. Ta kontroll över ett snurrande gyrohjul medan du försöker knuffa ut de andra från spelplanen. Du kan också tjäna in poäng för att köpa nya gyrohjul mellan tävlingarna.

 • Survived.io
  Spela
  Survived.io
  Spelat 1414 gånger

  Hur länge kan överleva i striderna som väntar dig i det här dödliga io-spelet? Du måste slåss för din överlevnad när du utmanar spelare från hela värkden och tävlar om ammunition och andra värdefulla resurser.

 • Superhero.io
  Spela
  Superhero.io
  Spelat 1300 gånger

  Hur länge kommer du att kunna fortsätta slåss i det här storslagna actionspelet för flera spelare? Anslut dig till spelare från hela världen för ett inbördeskrig som innefattar flera av världens största superhjältar! Du kan förvandlas till coolare och mer kraftfulla figurer medan du samlar på dig kraftpiller och attackerar dina motståndare.

 • Goosegame.io
  Spela
  Goosegame.io
  Spelat 5248 gånger

  Gås på fri fot! Det är till och med flera stycken, och de löper amok i Goosegame.io

  Det blir många oplockade gäss i det här flerspelarspelet. Ta kontroll över en iskall fågel och gör dig redo för en enorm festmåltid. Målet är att sätta i sig så mycket munkar, bananer och annan mat som möjligt. Det hjälper dig att bli en kraftfull fågel, men hur länge klarar du dig innan motståndarna börjar hacka på dig? 

  Paper.io 2 och Hole.io är två andra fantastiska io-spel du borde prova! 

  Spelkontroller 

  • ANVÄND MUSEN för att styra gåsen. 
  • VÄNSTERKLICKA för att anfalla.  
  • HÖGERKLICKA för att rusa. 

  Tips och tricks

  • Blixtarna är sällsynta, men ger gåsen en turboboost om du tar en. 
  • Varje gås du eliminerar ger dig mynt som du kan köpa specialbonusar och attribut för. 
  • Välj dina strider med omsorg, särskilt medan gåsen är liten. Ju större fågel, desto svårare är det att besegra den. 

  Om spelutvecklaren 

  Goosegame.io skapades av DRA.

 • Zombs.io
  Spela
  Zombs.io
  Spelat 4676 gånger

 • Paper.Io
  Spela
  Paper.Io
  Spelat 21402 gånger

  Kan du överlista och överleva längre än de andra spelarna i det här unika io-spelet? Bygg zoner och skapa vägar och se om du kan lura dina motståndare att krascha in i dem. Men du måste vara uppmärksam. Du sprängs i bitar om du kör in i din egen väg!

 • Glada ormar
  Spela
  Glada ormar
  Spelat 3668 gånger

  Dessa ormar är riktigt glada men de är även väldigt tuffa! Dyk in i detta io-spel och hjälp din radreptil att äta massor av glödande pellets. Det är det enda sättet han kommer att kunna överleva på utan att bli förstörd!

 • Basketball.io
  Spela
  Basketball.io
  Spelat 363 gånger

  Är detta ett bråk eller en basketmatch? Det finns bara ett sätt att ta reda på det! Rusa förbi dina motståndare eller slå dem hela vägen ut ur stan i detta storslagna basket- och io-spel. Blir ditt lag först med att nå korgen på den här planen? Slamdunka dig till framgång medan du visar det andra laget vem som bestämmer.

 • Paper.io 2
  Spela
  Paper.io 2
  Spelat 3254 gånger

  Hur länge kommer du att kunna spela detta otroligt beroendeframkallande multiplayer-spel? Ditt mål? Ta över så mycket territorium som möjligt innan en annan spelare kommer i din väg. Kommer du att klättra i hierarkierna och till slut att bli kung, eller kommer dina drömmar om erövring att komma till ett olägligt slut?

 • Deeeep Io
  Spela
  Deeeep Io
  Spelat 3431 gånger

  Konstiga saker inträffar långt ner under ytan på det här virtuella havet i det här io-spelet. Spelare från hela världen utmanar varandra i en episk kamp om överlevnad. Ta kontroll över en av de gulliga havsvarelserna och gör dig redo för strid. Ät upp kulorna snabbt medan du försöker besegra dina motståndare genom att äta upp dem!

 • Evowars.io
  Spela
  Evowars.io
  Spelat 1619 gånger

  Du måste både utvecklas och undvika dina fienders svängande blad i detta intensiva io-spel. Träd in på arenan och gör dig redo för en riktigt storslagen kamp. Du börjar som en grottman. Om du vill överleva de kommande minuterna måste du samla in massor av magiska klot som ökar dina förmågor och tar dig vidare in i nya eror där du blir en viking, en riddare eller en ännu större krigare.

 • Brawls.io
  Spela
  Brawls.io
  Spelat 1497 gånger

  Vilken underbar dag! Solen skiner och fåglarna sjunger. En perfekt tid för ett bråk, eller hur? Slåss, sparkas och attackera spelare från hela världen i det här episka io-spelet. Du kan till och med ändra din kämpe med coola kläder och tatueringar. Hur länge kan du överleva innan spelet tar slut?

 • Surviv.io
  Spela
  Surviv.io
  Spelat 1303 gånger

  Kommer du vara den sista spelaren som står upp i denna episka kamp för överlevnad? Människor från hela världen går i spetsen i det här 2D-webbläsarbaserade io-spelet som liknar PlayerUnknown's Battlegrounds. Samla föremål, vapen och ammunition medan du kämpar för att hålla dig levande och undvika den dödliga röda zonen till varje pris!

 • Best.Letsdraw.it
  Spela
  Best.Letsdraw.it
  Spelat 3461 gånger

  Ge dina teckningsfärdigheter ett ordentligt träningspass i detta intensiva io-spel. Välj ett ämne och gör ditt bästa för att rita det inom 60 sekunder. När klockan når noll kan du betygsätta de övriga spelarnas teckningar medan de betygsätter din. Vem får flest poäng för sina konstnärliga färdigheter? Nu är det är dags att ta reda på det!

 • Crazysteve.io
  Spela
  Crazysteve.io
  Spelat 1239 gånger

  Detta io-spel är helt galet och har massor av retrografik! Utmana andra spelare från hela världen medan du kastar allt från eldkulor till dynamit mot deras huvuden! Du måste dessutom samla på dig en massa hjärtan och diamanter om du vill överleva längre än några minuter.

 • Zombs Royale.io
  Spela
  Zombs Royale.io
  Spelat 9514 gånger

  Det är krig i det här obevekliga Io-spelet. Gör dig redo för massor av actionfylld mayhem medan du kämpar för att hitta vapen, ta leveranser från lastdroppar och undvik dina fiender. Hur länge kommer du att överleva?

 • Angry Snakes
  Spela
  Angry Snakes
  Spelat 8089 gånger

  Det finns massvis med utrymme på den här arenan för alla dessa ormar. Eller finns det? Hur länge kan du hindra din orm från att förstöras i det här utmanande io-spelet? Du måste undvika de andra reptilerna samtidigt som du äter upp mängder av kraftobjekt.

 • Agma.io
  Spela
  Agma.io
  Spelat 909 gånger

  Kliv in i stridsarenan och överlev så länge som möjligt. Kommer din cell bli en mäktig jätte eller slukas i Agma.io?

  Gör ditt bästa för att skydda den och samtidigt bli till en stor och stygg cell. Det finns en massa häftiga saker som hjälper dig undvika motspelarna i det här spelet för flera spelare. Använd portaler för att skicka dem till avlägsna hörn i arenan eller ta fram osynlighetsmanteln för att hålla dig dold tills du kan visa vem som bestämmer! 

  Hole.io och Lordz.io är två andra grymma .io-spel som du kan prova när du är klar med Agma.io. 

  Spelkontroller 

  Mus

  • ANVÄND MUSEN för att styra din cell.  

  Tangentbord 

  • TRYCK PÅ MELLANSLAG för att dela din cell i flera delar. 
  • TRYCK PÅ W för att skjuta iväg delar av din cell.

   

 • Lordz2.io
  Spela
  Lordz2.io
  Spelat 224 gånger

  Har du vad som krävs för att bli en slottsherre i detta realtidsbaserade strategispel för flera spelare? Här får du kämpa för äran mot andra spelare från hela världen. Samla ihop dina bågskyttar, spjutsoldater och andra enheter. Du måste samla på dig resurser, bygga slott och skicka dina fiender till Häcklefjäll!

 • Mope.io
  Spela
  Mope.io
  Spelat 11699 gånger

  Hur länge kan du överleva i det här gulliga io-spelet? Led musen och samla på mat och vatten. Kan du hålla honom säker från andra gnagare så att han kan bli stor och stark?

 • Superhex.Io
  Spela
  Superhex.Io
  Spelat 16899 gånger

  Kan du sätta ihop dina celler och skapa en mäktig hexagonal bas i det här utmanande io-spelet? Se om du kan skydda dina celler från fienderna och erövra så mycket territorium som möjligt.

 • Moomoo.Io
  Spela
  Moomoo.Io
  Spelat 4242 gånger

  Vem visste att det var så här intensivt att ta hand om en bondgård? Kämpa för resurser och utmana en internationell grupp med spelare i det här galna io-spelet. Samla på stenar, mat och trä för att bygga en bondgård och skapa vapen som håller dig säker.

 • Battleboats.Io
  Spela
  Battleboats.Io
  Spelat 2475 gånger

  Kan du försvara dessa vatten? Följ med spelare från hela världen när du tävlar om att härska över haven i det här io-spelet. Samla på resurser, skydda din bas och besegra dina fienders båtar med häftiga minor och grymma kanoner.

 • Zombiecraft.io
  Spela
  Zombiecraft.io
  Spelat 2520 gånger

  You can fight zombies while playing as a doctor, a farmer, a salaryman or another crazy character in this 3D io game. Eliminate the undead in the single player mode or battle alongside players from around the world.

 • Starblast Io
  Spela
  Starblast Io
  Spelat 1100 gånger

  En spännande strid väntar dig på det här asteroidfältet. Ta kontroll över en rymdkrigare och utmana spelare från hela världen och bortom! Hur länge kan du överleva deras lasergevär och andra vapen i det här episka io-spelet?

 • FlipSurf.io
  Spela
  FlipSurf.io
  Spelat 0 gånger

  Vem når mållinjen först i surftävlingen? Ta reda på det i FlipSurf.io

  Välj en surfare och ge dig av till startlinjen, där nästa tävling i det här racingspelet är på väg att börja. Gör otroliga volter och far förbi de andra spelarna. Du behöver perfekt timing och grymma trick för att nå förstaplatsen! 

  Hur spelar man FlipSurf.io? 

  FlipSurf.io är ett racingspel för flera spelare. Målet är att vara den första surfaren som korsar mållinjen. Gör volter under tävlingarna för att öka farten och svischa förbi motståndet. 

  Spelkontroller 

  Tangentbord

  • Använd PILTANGENTERNA för att röra dig åt vänster och höger. 
  • HÅLL IN MELLANSLAG för att göra en volt. 
  • SLÄPP MELLANSLAG för att få din surfare att landa. 

  Mus

  • HÅLL IN VÄNSTER MUSKNAPP för att göra en volt. 
  • SLÄPP VÄNSTER MUSKNAPP för att få din surfare att landa. 

  Liknande spel 

  Här har vi tre andra fantastiska .io-spel och vattensportsspel som du borde spela! 

  Vilka skapade FlipSurf.io? 

  FlipSurf.io utvecklades av Umami Games.

 • Battle Royale: Battlepoint.io
  Spela
  Battle Royale: Battlepoint.io
  Spelat 2296 gånger

  Det pågår en strid på gatorna i den här lilla staden. Om du inte vill fyllas med bly eller grillas som en bit fnöske, måste du hitta ett vapen och det snabbt! Eliminera dina fiender med allt från hagelbössor till lasergevär i detta intensiva io-spel. Klockan tickar!