tandläkare Spel

 • Isprinsessan: Riktig erfarenhet hos tandläkare
  Spela
  Isprinsessan: Riktig erfarenhet hos tandläkare
  Spelat 6094 gånger

  Isprinsessan fortsätter att glömma att borsta och flossa tänderna. Tyvärr betyder det att hon har några håligheter som hon behöver ta itu med i detta medicinska simuleringsspel. Hon väntar på dig vid sin tandläkares kontor och hoppas att du kan fylla var och en av dem.

 • Bad Teeth Makeover
  Spela
  Bad Teeth Makeover
  Spelat 30104 gånger

  Den här tjejens tänder är jätteäckliga. Du kan hjälpa henne att göra dem vita och fina.

 • Hos tandläkaren
  Spela
  Hos tandläkaren
  Spelat 18096 gånger

  Alla dessa patienter har problem med sina tänder. Kan du hjälpa dem att återfå sina vackra leenden i det här läkarsimuleringsspelet?

 • Tandläkarparty
  Spela
  Tandläkarparty
  Spelat 1470 gånger

  Ännu en hektisk morgon på tandläkarens mottagning. Kan du ge var och en av patienterna en snabb undersökning i detta sjukvårdssimuleringsspel?

 • Prinsessor med tandställning
  Spela
  Prinsessor med tandställning
  Spelat 814 gånger

  Det verkar som om båda dessa prinsessor behöver tandställning. Kan du först se till att laga deras hål i detta sjukvårdssimuleringsspel?

 • Kattungen hos tandläkaren
  Spela
  Kattungen hos tandläkaren
  Spelat 1186 gånger

  Den här kattungen har en riktigt jobbig tandvärk och det är därför hon besöker tandläkaren i det här simuleringsspelet online. Kan du ta en titt och försöka hitta problemet? Hon skulle verkligen uppskatta det.

 • Baby Hazel: Tandvård
  Spela
  Baby Hazel: Tandvård
  Spelat 190 gånger

  Hazel lekte med sina leksaker i sitt rum när hon bestämde sig för att bita i en godis. Det hårda godiset skadade verkligen tänderna! Nu ser det ut som att hon måste gå till sin tandläkare i detta bedårande medicinska simuleringsspel. Kan du hjälpa henne och se till att allt är okej?

 • Rolig tandläkare
  Spela
  Rolig tandläkare
  Spelat 3142 gånger

  Det har aldrig varit så här roligt att jobba som virtuell tandläkare! Kan du hjälpa den här unga patienten? Hon har flera hål som du måste ta hand om. Efter att du fixat hennes tänder och sätter en tandställning på dem kan du dekorera den med stickers och alla möjliga galna färger i det här gulliga sjukvårdsspelet.

 • Isdrottningen hos tändläkaren
  Spela
  Isdrottningen hos tändläkaren
  Spelat 362 gånger

  Den coola drottningen har en jobbig tandvärk. Kan du ta en titt på hennes tänder på tandläkarmottagningen och lista ut vad problemet är, i det här vårdspelet?

 • Operate Now: Tandläkare
  Spela
  Operate Now: Tandläkare
  Spelat 7002 gånger

  Åh nej! Leken var så rolig ända tills någon slog ut en flis ur en tand. Dags att gå till tandläkaren ...

 • Isens drottning: Tungdoktorn
  Spela
  Isens drottning: Tungdoktorn
  Spelat 290 gånger

  Någonting konstigt har nyligen hänt med isens drottnings tunga. Den har en infektion, eller något annat problem, i detta online medicinska simuleringsspel. Kan du ta en titt? Hon väntar på dig i provrummet.

 • Pou går till tandläkaren
  Spela
  Pou går till tandläkaren
  Spelat 160 gånger

  Pous sug efter sötsaker har till slut straffat sig. Dags att laga hålen i tänderna!

 • Popstjärnornas tandläkare
  Spela
  Popstjärnornas tandläkare
  Spelat 1349 gånger

  Usch... borstar de här popstjärnorna någonsin sina tänder?

 • Funny Dentist Surgery
  Spela
  Funny Dentist Surgery
  Spelat 567 gånger

  Den här tjejen har allvarlig tandvärk! Kan du ta reda på varför i Funny Dentist Surgery

  Man vet aldrig vad som dyker upp under undersökningen i det här roliga simulatorspelet. Hon kan behöva opereras! Kliv in på tandläkarmottagningen och se om hon har några hål eller om det bara är godis som fastnat i tänderna. 

  Du kan även sätta dina virtuella medicinförmågor på prov i Ella: Hips Surgery och Extreme Dental Emergency. De är två av våra populäraste kirurgspel.

  Spelkontroller

  • ANVÄND MUSEN för att välja saker.
  • VÄNSTERKLICKA för att använda dem under undersökningen.

   

 • Tandläkare
  Spela
  Tandläkare
  Spelat 681 gånger

  Kan du rengöra den här patientens tänder innan tiden tar slut i det här tandläkarspelet som är gratis? Vissa tänder har kaviteter som kräver extra arbete för att de ska gnistra och skina.

 • Söt tandfé
  Spela
  Söt tandfé
  Spelat 0 gånger

  Den här lilla fen är ute på ett magiskt uppdrag som rör dina tänder!

 • Audrey's Real Dentist
  Spela
  Audrey's Real Dentist
  Spelat 515 gånger

  Audrey har tandproblem som har irriterat henne den senaste tiden. Kan du ta en titt i det här sjukvårdsspelet? Hon väntar på dig hos tandläkaren. Hon kanske har hål i tänderna?

 • Prinsessan Ava hos tandläkaren
  Spela
  Prinsessan Ava hos tandläkaren
  Spelat 259 gånger

  Prinsessan Ava har en förskräcklig tandvärk! Kan du följa med henna till tandläkaren i detta sjukvårdssimuleringsspel för att ta reda på vad som orsakar denna smärta? Hon kanske har hål i en tand!

 • Olivia hos tandläkaren
  Spela
  Olivia hos tandläkaren
  Spelat 61 gånger

  Olivia har undvikit att gå till tandläkaren alldeles för länge. Nu har hon en jobbig tandvärk. Kan du ta en titt och se vad som orsakar problemet i det här läkarspelet online?

 • Bebis är tandläkare
  Spela
  Bebis är tandläkare
  Spelat 145 gånger

  Åh nej! Den här bebisen har fått tag på en läkarlicens! Nu jobbar hon som tandläkare i den här lilla staden. Kan du se till så att hon inte orsakar för stora problem och smärta för hennes olyckliga patienter? Både hon och patienterna behöver verkligen din hjälp i det här galna vårdspelet.

 • Prinsessornas tandläkare
  Spela
  Prinsessornas tandläkare
  Spelat 602 gånger

  Dessa prinsessor har allvarliga problem med sina tänder. Har du lust att ta en titt? Se om du kan hjälpa dem att återfå sina perfekta leenden i det här onlinespelet.

 • Bli en tandläkare
  Spela
  Bli en tandläkare
  Spelat 991 gånger

  Har du någonsin undrat hur det känns att vara tandläkare? Ta reda på det i det här simuleringsspelet. Behandla dina patienter, rengör deras tänder och laga deras hål innan tiden tar slut.

 • Systrarna: Extremt halsont
  Spela
  Systrarna: Extremt halsont
  Spelat 425 gånger

  Båda dessa systrarna vaknade med ont i halsen i morse. Det gör verkligen ont! därför har de bestämt sig för att gå till sin läkarmottagning för att ta reda på vad som är felet. Kan du ta en titt på dem i detta medicinska simuleringsspel? De väntar på dig i provrummet.

 • Blonda prinsessans tandläkare
  Spela
  Blonda prinsessans tandläkare
  Spelat 183 gånger

  Den här prinsessan gillar inte att gå till tandläkaren. Gör hennes nästa tandläkarbesök roligt i det här simuleringsspelet. Se till att hon är lugn när du rengör hennes tänder.

 • Tandläkaren Mia: Hamburgare
  Spela
  Tandläkaren Mia: Hamburgare
  Spelat 20 gånger

  Ett tandläkarspel med ett köttigt inslag. Vet du hur hamburgare påverkar dina tänder? I det här tandläkaräventyret med Mia kommer du att lära dig det. Du ansvarar för köttälskarens tänder!

 • Tandläkare på savannen
  Spela
  Tandläkare på savannen
  Spelat 467 gånger

  Även planetens farligaste djur måste gå till tandläkaren då och då! Kan du rengöra tänderna på ett gulligt lejon och hans vänner på det vackra naturreservatet. De behöver din hjälp med plack och hål i tänderna i det här sjukvårdsspelet online.

 • Bli en tandläkare 2
  Spela
  Bli en tandläkare 2
  Spelat 1574 gånger

  En ny grupp med patienter är i väntrummet. Är du redo att ta en titt på deras tänder i det här sjukvårdsspelet online? Några har hål i tänderna och andra har riktigt dåliga andedräkter! Men det är väl inget du inte klarar av?

 • Prinsessa hos tandläkare innan party
  Spela
  Prinsessa hos tandläkare innan party
  Spelat 360 gånger

  Den här prinsen har sett fram emot det här partyt hur länge som helst men hon har en jobbig tandvärk! Följ med henne till tandläkaren och se vad problemet är i det här onlinespelet för tjejer. När du är klar kan du hjälpa prinsessan med hennes smink innan hon träffar sina vänner på partyt.

 • Bli en djurtandläkare
  Spela
  Bli en djurtandläkare
  Spelat 742 gånger

  Över ett dussin husdjur är i vänterummet och de behöver din hjälp! De har problem med sina tänder. Kan du ta en titt och se vad som orsakar problemen i det här läkarsimuleringsspelet?

 • Popstjärnornas tandläkare 2
  Spela
  Popstjärnornas tandläkare 2
  Spelat 174 gånger

  Dessa berömda sångare har varit oerhört upptagna på deras världsturnéer. De har inte haft tid att ta hand om tänderna under alla dessa konserter. Ta dem till tandläkaren och se om de har hål i tänderna i det här simuleringsspelet.

 • Dentist Crazy Day
  Spela
  Dentist Crazy Day
  Spelat 106 gånger

  Några av barnen har ätit för mycket godis och det syns på deras tänder. Hjälp till i kampen mot baciller och dra ut skadade tänder ur deras små munnar. Ta bort tuggummi och plack. Kan du assistera tandläkaren i hans arbete? Hjälp honom att få patienterna att le igen!

 • Kattungens tandläkare
  Spela
  Kattungens tandläkare
  Spelat 121 gånger

  Ta rollen som djurtandläkare och hjälp att laga den här kattungens tänder!

 • Pou går till tandläkaren
  Spela
  Pou går till tandläkaren
  Spelat 19 gånger

  Det var längesedan Pou fick sina tänder undersökta. Plocka upp borren och börja jobba.