Tidsstrategispel

 • Papas cupcake-kafé
  Spela
  Papas cupcake-kafé
  Spelat 118768 gånger

  En snabbkurs i cupcakes? Det ska vara glasyr på toppen …

 • Angelas galna återträff
  Spela
  Angelas galna återträff
  Spelat 5949 gånger

  Angela är värd för en skolåterträff men hon har alldeles för mycket att tänka på. Alla hennes gamla vänner tjafsar redan, baren är full och en breakdansare försöker komma in på festen. Kan du hjälpa henne att hindra återträffen från att bli en fullständig katastrof i det här galna simulerings- och tidsstrategispelet?

 • Boeing-flygsimulator
  Spela
  Boeing-flygsimulator
  Spelat 8885 gånger

  Stig in i cockpiten på ett Boeing-passagerarplan i detta 3D-flygsimulatorspel. Transportera tryggt dina resenärer till deras destinationer medan du flyger till och från olika internationella flygplatser. Du kan även prova på ett mindre privatplan.

 • Hamburgarhak med drive-through
  Spela
  Hamburgarhak med drive-through
  Spelat 541 gånger

  Är du den snabbaste hamburgermästaren i staden? Tillaga dem precis som dina kunder vill ha dem och tjäna massor av pengar! Skynda dig, bilkön med otåliga kunder växer snabbt. Alla vill smaka på dina goda hamburgare.

 • Farming Simulator
  Spela
  Farming Simulator
  Spelat 14148 gånger

  Tjena! Vill du veta vad som krävs för att odla vete och andra grödor? Hoppa in i traktorn och börja plöja ett fält i det här simuleringsspelet. Jordbruk är hårt arbete och du måste hantera din tid på ett smart sätt och hålla ögonen på bränslemätaren.

 • Traffic Run!
  Spela
  Traffic Run!
  Spelat 4752 gånger

  Se upp! Det är tung trafik på alla de vägarna i detta spännande körspel. Klarar du av att få din bil över mållinjen på varje utmanande nivå? Du måste smälta in i trafiken, undvika bussar och ta dig över motorvägar med fyra körfält. Det blir inte lätt!

 • LadyBug tvättar kostymer
  Spela
  LadyBug tvättar kostymer
  Spelat 537 gånger

  Det är tvättdag i den här superhjältens hem. Hjälp henne att organisera alla hennes och hennes hjältevänners kostymer innan hon börjar tvätta dem. Hon vill verkligen inte att hennes kläder ska krympa i det här simuleringsspelet.

 • My Dolphin Show 8
  Spela
  My Dolphin Show 8
  Spelat 40931 gånger

  Välkommen till ett paradis för havsdjur! Den populära showens succé fortsätter och erbjuder en kaskad med 126 nivåer att spela i 6 olika världar. Utför fantastiska trick som att hoppa genom munkar, skvätta ned publiken och skjuta mot fotbollsmål! Spela olika minispel för att motivera din delfin. Är du redo att dyka ner i en värld full av kul tillsammans med din söta delfin? Massor av skoj väntar!

 • Papas glasskiosk
  Spela
  Papas glasskiosk
  Spelat 84045 gånger

  Papas nya glasskiosk har slagit upp dörrarna! Är du redo att skopa upp glass åt alla lyxkryssarens turister?

 • Animal Shelter
  Spela
  Animal Shelter
  Spelat 10639 gånger

  Hitta nya hem åt alla kramgoa djur i din vård!

 • Bartender: The Perfect Mix
  Spela
  Bartender: The Perfect Mix
  Spelat 21434 gånger

  Miguelita vill bli den bästa bartendern på den här tropiska tillflyktsorten. Hjälp henne att förbättra sin förmåga när hon gör enkla cocktails och lite svårare som en Swimmingpool. Kan du hjälpa Miguelita att bli en mästerblandare i det här simuleringsspelet?

 • Prickiga tjejens akuthjälp
  Spela
  Prickiga tjejens akuthjälp
  Spelat 983 gånger

  Något är verkligen fel med den här superhjältinnan och hennes bebis. Ta henne till sjukhuset snabbt! Kan du lista ut vad problemet är i det här sjukvårdsspelet online?

 • Penguin Diner 2
  Spela
  Penguin Diner 2
  Spelat 8907 gånger

  Pingviner som beställer kakor och läskedryck? Vad är det som pågår egentligen?

 • Bartender: The Celebs Mix
  Spela
  Bartender: The Celebs Mix
  Spelat 8216 gånger

  Mixologen Mikael fick precis ett nytt jobb som bartender på detta femstjärniga hotell. Tyvärr är många av hans kunder riktigt krävande. Vissa är kändisar, medan andra bara är rika, och de har alla en väldigt förfinad smak. Kan du hjälpa Mikael medan han försöker hålla sina kunder nöjda med komplicerade cocktails som The Mystic Marvel i detta simuleringsspel?

 • Smeden Jack
  Spela
  Smeden Jack
  Spelat 10444 gånger

  Vem kan rädda damen i nöd? En åsna och hans hårige partner ... öh.

 • Cinema Panic 2
  Spela
  Cinema Panic 2
  Spelat 0 gånger

  Det är fullt upp på bion men oroa dig inte! Använd din tidsstrategiförmåga och klara av varje arbetspass. Dina medarbetare Taylor och Justin kommer att hjälpa dig när du säljer biljetter och popcorn i det här utmanande simuleringsspelet.

 • Bonde i 3D
  Spela
  Bonde i 3D
  Spelat 1725 gånger

  Kan du förbättra den här bondgården? Ta hand om grödorna och skörda dem med traktorn i det här bondgårdsspelet i 3D.

 • Pizzaparty
  Spela
  Pizzaparty
  Spelat 1781 gånger

  Det här är den populäraste pizzerian i stan och den är hur hektisk som helst. Kan du hinna med alla kunder? Ta deras beställningar och laga perfekta pizzor i det här strategispelet.

 • Papas hamburgerhak
  Spela
  Papas hamburgerhak
  Spelat 17548 gånger

  Gör varje kund till en hamburgerberoende stammis!

 • Pixel Road Taxi Depot
  Spela
  Pixel Road Taxi Depot
  Spelat 1633 gånger

  Det är lugnt på den här taxidepån just nu och ägaren vill att du ska göra den mer framgångsrik! Gör ditt bästa för att samla in pengar till depån så att den kan få fler kunder och gör den mer framgångsrik i det här bil- och simuleringsspelet i 3D.

 • Fabulösa Angelas modefeber
  Spela
  Fabulösa Angelas modefeber
  Spelat 642 gånger

  Angela har en jobbig vecka framför sig och det är otroligt stressigt i butiken där hon jobbar. Kan du hjälpa henne att klara sig fram till helgen i det här mobilspelet? Hon måste spendera sin tid på ett smart sätt medan hon hjälper varje kund.

 • Papa's Scooperia
  Spela
  Papa's Scooperia
  Spelat 45956 gånger

  Carlo och Koilee kom precis till storstaden på semester. Tyvärr stal en skrupelfri hotellägare alla deras grejer! Ännu värre är att han sålde hotellet till Papa medan de fortfarande bodde där, som nu gör om det till en glassbar. Samarbeta med en av dem, eller skapa din egen avatar medan du försöker hjälpa dem att tjäna tillräckligt med pengar för att komma hem i det här simuleringsspelet.

 • Papas munkkafé
  Spela
  Papas munkkafé
  Spelat 60206 gånger

  Du har fått ett schysst jobb på munkkafét i nöjesparken, men klarar du av att hantera alla kunder?

 • Shoppinggatan
  Spela
  Shoppinggatan
  Spelat 533 gånger

  Den här staden skulle verkligen behöva en söt gata full av butiker. Kan du hjälpa byggarbetarna att bygga den?

 • Mahjong Quest
  Spela
  Mahjong Quest
  Spelat 50027 gånger

  Ge dig ut på en pusslande resa. I vilken riktning ska du gå i takt med att du erövrar de här brädena?

 • Papas korvhak
  Spela
  Papas korvhak
  Spelat 23521 gånger

  Har du perfekt utsikt över spelplanen? Inte förrän du har slagit ut de där varmkorv-kunderna.

 • Städa barnrummet
  Spela
  Städa barnrummet
  Spelat 558 gånger

  Kära nå'n! Det är en riktig röra i det här huset. Kan du städa barnrummet först i det här onlinebaserade städspelet? Du måste sätta tillbaka allt på rätt plats, ta bort all spindelväv och mycket mer.

 • Snabb matlagning: Burgare & varmkorvmani
  Spela
  Snabb matlagning: Burgare & varmkorvmani
  Spelat 848 gånger

  Sakerna blir verkligen varma i detta simuleringsspel. Kan du laga mängder av korv och hamburgare supersnabbt? Det finns massor av riktigt hungriga kunder som väntar på maten i detta upptagna café.

 • Rysk tågsimulator
  Spela
  Rysk tågsimulator
  Spelat 573 gånger

  Du kan utforska Rysslands stora vidder i detta storslagna simuleringsspel. Ta kontroll över gammaldags och moderna lokomotiv medan du transporterar både passagerare och gods. Kommer du att kunna nå alla kontrollstationer innan tiden går ut?

 • Cute Cat Hospital
  Spela
  Cute Cat Hospital
  Spelat 4654 gånger

  as

 • Isdrottningen matar sitt barn
  Spela
  Isdrottningen matar sitt barn
  Spelat 538 gånger

  Den här tjuriga lilla parveln kan vara svår att ha och göra med när det är dags att äta. Kan du hjälpa isdrottningen att ge sin dotter frukost i det här onlinespelet? Hon försöker få henne att äta flingor.

 • Papas cupcakeria
  Spela
  Papas cupcakeria
  Spelat 67379 gånger

  Du har precis fått en nytt skönt jobb i shoppinggallerian. Papa Loue har gett dig förtroendet att driva hans nya cupcakeria. Baka, gör kunderna nöjda och tjäna massor av pengar i det här söta tidsstrategispelet.

 • Empire: World War 3
  Spela
  Empire: World War 3
  Spelat 606 gånger

  Dagen som mänskligheten har fruktat i över ett sekel har till slut kommit! Världskriget börjar snart. Kommer du och dina arméer att kunna ta över planeten, eller kommer du att lämnas kvar i dammet i detta massiva multiplayer online strategispel? Använd futuristiska vapen och orädda trupper mot dina fiender medan du kämpar mot dem på land, hav och i luften!

 • Hotel Mahjong
  Spela
  Hotel Mahjong
  Spelat 5985 gånger

  Checka in på det här mahjong-hotellet och upplev hektiskt brickpusslande! Para ihop brickor på 20 våningar på Grand Hotel, inklusive fem unika versioner av det uråldriga brädspelet. Slutför varje rum och lås upp ännu mer kul i hotellets kasino, rekreationsrum och takterrass. Det här spelet passar både de som gillar klassiskt mahjongspel eller spel med en unik tvist.

 • Emily´s Drömmar och Rädslor.
  Spela
  Emily´s Drömmar och Rädslor.
  Spelat 1143 gånger

  Den här familjen är i stort behov av en skön semester men mamman har mängder med kunder som hela tiden vill ha hennes härliga matlagning. Hjälp henne i detta roliga familje spel. Emily´s Drömmar och Rädslor.

 • Delicious: Emily's Miracle Of Life
  Spela
  Delicious: Emily's Miracle Of Life
  Spelat 3470 gånger

  Emily är en berömd kock som precis ska börja livestreama sitt nästa utsökta projekt. Följ med Emily och hennes dotter Paige in i deras kök när de delar med sig några familjerecept med resten av världen. De behöver din hjälp med att förbereda allt i det här matlagningsspelet online.