Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Kategorier

spel

Inga spel hittades.
Rummy World
mascot image

Du måste logga in för att spela detta spel!

Detta spel har sociala funktioner och sparar dina spelframsteg. Således kräver spelet att användarna loggar in på sidan innan de spelar.

Logga in nu

Favoriter
Logga in eller Registrera dig för att se dina favoriter.
Beskrivning
Helskärm

Rummy World

Ta reda på vad som händer när man kombinerar rummy och mahjong! Klarar du av utmaningarna som väntar dig i Rummy World?

Kliv in i en skojig och spännande värld i det här onlinebrädspelet för flera spelare. Det finns massor av spelare världen över som väntar på att möta dig i spännande en-mot-en-matcher. Du kan också spela med dina vänner i temarum och tjäna poäng som du kan köpa presenter i spelet för. Det finns också häftiga bonusar att samla på vägen.

Rummy World är endast till för underhållningssyften och spelare som har fyllt 18 år. Det kommer inte påverka någon eventuell framgång med spel i ett riktigt kasino eller på annan plats.

Hur spelar man Rummy World?

Rummy World är ett onlinespel som blandar kortspelet rummy med brädspelet mahjong. Den första spelaren att placera alla sina brickor på brädet och passa in dem i set vinner matchen.

Spelkontroller

  • ANVÄND MUSEN för att navigera menyerna. 
  • VÄNSTERKLICKA för att använda dina brickor och annat. 

Liknande spel

Här är några brädkortspel och andra liknande spel du borde prova!

  1. 5-Dice
  2. Dominoes Deluxe
  3. Mahjongg Alchemy
  4. Solitaire Frontier

Kan man spela Rummy på mobil?

Ja, det finns både på Google Play och Apple App Store.

Vilka skapade Rummy World?

Rummy World utvecklades av P-Kama.

Det här spelet finns nu tillgängligt i HTML5

Goda nyheter! Det här spelet finns nu tillgängligt i HTML5. Du behöver inte läsa några instruktioner eller använda en plugin för att det ska fungera. Det är samma spel som du redan kan och älskar! Kontakta vår kundtjänst om du stöter på tekniska problem.

Du måste logga in för att lägga till en kommentar.