2048

 • 2048
  Spela
  2048
  Spelat 13271 gånger

  Denna bedrägligt enkla numeriska utmaning sopar rent interwebben. Kan du lösa den?

 • 2048
  Spela
  2048
  Spelat 7058 gånger

  Hur länge kan du fortsätta i detta intensiva matte- och pusselspel? Försök att pressa in så många av de här numrerade blocken i rutnätet som möjligt medan de sakta men säkert tillsammans utgör 2048. När du har slut på utrymme är spelet över!

 • Skapa 10
  Spela
  Skapa 10
  Spelat 5598 gånger

  Hur många gånger kan du skapa 10 med siffrorna i rutnätet? Samla mynt och testa dina matematikkunskaper i det här utmanande pusselspelet.

 • Slå ihop 13
  Spela
  Slå ihop 13
  Spelat 5142 gånger

  Kan du koppla ihop alla numrerade bollar i rätt ordning? Försök att få en toppoäng i det här utmanande pusselspelet.

 • Enhörning 2048
  Spela
  Enhörning 2048
  Spelat 4131 gånger

  Hur många magiska djur krävs för att skapa en enhörning? Det är ett mysterium som du kan lösa i det här tokiga och helvilda pusselspelet. Länka samman kycklingar, grisar, apor och mycket mer tills du skapar en förtrollande springare.

 • 2248
  Spela
  2248
  Spelat 1921 gånger

  Kan du få alla siffrorna att summera i det här utmanande pusselspelet? Anslut de numrerade bollarna tills de sammanfogar varandra. Hur många rörelser kan du göra tills du fastnar?

 • Tjugo48
  Spela
  Tjugo48
  Spelat 1502 gånger

  Kan du få alla dessa kort att gå jämnt upp i detta utmanande onlinespel? Använd dina matematiska färdigheter för att blanda och matcha siffrorna så att du kan tjäna massor av poäng på varje nivå.

 • 0h h1-pussel
  Spela
  0h h1-pussel
  Spelat 1111 gånger

  Hallå där! Har du vad som krävs för att klara av alla dessa logiska pussel? Försök att fylla 4x4-rutnätet med rätt blockfärger. Om du kan lösa det väntar fler svåra pussel i det här smarta och utmanande onlinespelet.

 • Slå samman 2048
  Spela
  Slå samman 2048
  Spelat 916 gånger

  Kan du lägga ihop alla sifferrutor? Bestäm var de ska placeras på spelplanen i det här utmanande pusselspelet. Men var smart när du väljer varje plats. Några feldrag och spelet är över!

 • Tio
  Spela
  Tio
  Spelat 733 gånger

  Kan du se till att alla dessa numrerade block tillsammans blir 10? Du måste trycka dem i rätt ordning medan du flyttar runt dem på spelbrädet. Kommer du att slå ditt poängrekord på varje nivå?

 • 2048 Guld
  Spela
  2048 Guld
  Spelat 667 gånger

  Kan du slå samman alla block i denna utmanande version av det klassiska pusselspelet? Du måste se till att flytta alla samtidigt och i samma riktning. Så tänk noggrant över varje drag innan du trycker på någon av piltangenterna på ditt tangentbord!

 • Howdy Christmas
  Spela
  Howdy Christmas
  Spelat 584 gånger

  Hur snabbt kan du koppla samman alla dessa förtjusande julsaker? Du kan vända och vrida på dem så att de passar in i luckorna i detta tre-i-rad-pusselspel. Det är helt perfekt inför jul!

 • 2048 Väx upp
  Spela
  2048 Väx upp
  Spelat 536 gånger

  Hinner du med alla små barn på dessa brickor? Matcha ihop dem så att de växer upp i det här unika och utmanande pusselspelet.

 • Couch 2048
  Spela
  Couch 2048
  Spelat 516 gånger

  Kan du hålla jämn takt med alla kuddar som faller på soffan i det här mobilspelet? Alla kuddar har ett nummer. Matcha ihop dem med liknande kuddar för att skapa gigantiska kuddar.

 • 2048: muffins
  Spela
  2048: muffins
  Spelat 436 gånger

  Hur länge kan du fortsätta slå samman dessa läckra muffins? Spelplanen fylls snabbt i detta utmanande pusselspel. Det kommer att bli alltmer trångt om plats i takt med varje drag du gör. Gör ditt bästa för att hålla jämna steg med alla muffins medan de multiplicerar sig!

 • Matematiskt djurpussel
  Spela
  Matematiskt djurpussel
  Spelat 412 gånger

  Hur många möss krävs för att skapa en räv? Eller en björn? Kan du lägga ihop alla dessa bedårande djur och försöka göra dem större och bättre? Det kommer att gå vilt till när du spelar det här roliga och gulliga matematiska pusselspelet.

 • 2048 Online
  Spela
  2048 Online
  Spelat 409 gånger

  Kan du krossa alla siffror i detta knepiga pusselspel? Flytta de numrerade blocken i rätt riktning medan de slås samman. Ditt mål är att få dem att summera till 32.

 • Undead 2048
  Spela
  Undead 2048
  Spelat 386 gånger
 • Smarta siffror 2048
  Spela
  Smarta siffror 2048
  Spelat 317 gånger

  Kan du nå högsta möjliga summa i detta intensiva matte- och pusselspel? Lägg ihop de numrerade rutorna så fort du kan.

 • 2048: Klassisk version
  Spela
  2048: Klassisk version
  Spelat 269 gånger

  Sätt dina färdigheter på prov med den här traditionella versionen av det berömda pusselspelet. Kan du få alla siffror på blocken att gå jämnt upp samtidigt som du försöker att förhindra att brädet fylls?

 • EG Hexar 2048
  Spela
  EG Hexar 2048
  Spelat 243 gånger

  Kan du få alla siffror att gå jämnt upp i detta intensiva pusselspel? Flytta runt sexhörningarna i rutnätet och kombinera dem för att skapa större tal. Gör ditt bästa för att undvika att varje plats fylls.

 • Gemcrafter
  Spela
  Gemcrafter
  Spelat 240 gånger

  Denna orädda äventyrare ska ge sig ut på jakt efter en massa ädelstenar. Är du redo att följa med honom? Det finns mängder av förtrollade ädelstenar bland kullarna strax bortom fyren i detta rafflande tre-i-rad-pusselspel. Blanda och matcha ädelstenarna för att skapa nya som är ännu mer glittriga och värdefulla, medan du samlar på dig magiska nycklar för att låsa upp andra spännande områden.

 • 2048 Drakön
  Spela
  2048 Drakön
  Spelat 236 gånger

  Vad kan finns inuti alla dessa glödande ägg? Kan det vara ... gulliga drakbebisar? Det finns bara ett sätt att ta reda på det i detta magiska pusselspel. Slå samman äggen och se vad som tittar ut!

 • Skjut och slå samman
  Spela
  Skjut och slå samman
  Spelat 224 gånger

  Dessa numrerade bollar börjar verkligen stapla upp sig! Kommer du att kunna eliminera dem alla i detta intensiva matematiska pusselspel? Se om du kan få alla dess nummer att matcha medan du förhindrar att bollarna når längst ner på skärmen.

 • 2048 Solitaire
  Spela
  2048 Solitaire
  Spelat 216 gånger

  Kan du få dessa kort att tillsammans bli 2048? Vart och ett har ett nummer på sig. Kombinera det med andra kort som har samma siffra, så börjar du långsamt röra dig mot mål i detta unika och utmanande onlinebaserade kortspel.

 • Doge 2048
  Spela
  Doge 2048
  Spelat 196 gånger

  Den här versionen av det populära pusselspelet är rena hundjobbet! Kan du para ihop alla hundar?

 • 2048 Lines
  Spela
  2048 Lines
  Spelat 175 gånger

  Hur länge kommer du att kunna fortsätta spela detta intensiva mattebaserade pusselspel? Du måste förhindra de numrerade kuberna från att nå skärmens botten. Kasta kuber som har samma siffra mot dem tills de når en summa av 2048. Det är mycket svårare än det ser ut, men det finns många användbara kraftpaket som hjälper dig att fortsätta spela.

 • Skjut 2048
  Spela
  Skjut 2048
  Spelat 155 gånger

  Hur länge kan du hindra de här numrerade blocken från att nå skärmens nederkant? Du måste snabbt matcha ihop dem i detta fartfyllda och otroligt beroendeframkallande pusselspelet. Varje matchning innebär att de slås samman och bildar ett högre tal.

 • Fina fisken
  Spela
  Fina fisken
  Spelat 145 gånger

  Kan du designa det perfekta akvariet i detta gulliga och unika pusselspel? Du måste mixa och matcha alla fiskar för att skapa nya, samtidigt som du tjänar in en massa mynt för att köpa ännu coolare fiskar. Du kan till och med ge dig ut på jakt efter exotiska undervattensvarelser, som sköldpaddor, hajar och mycket mer! Dessutom finns det fräna bonuspaket som väntar på dig.

 • 2048: Treor
  Spela
  2048: Treor
  Spelat 134 gånger

  Kan du knäcka de här matematiska tankenötterna?

 • 4096 Punch
  Spela
  4096 Punch
  Spelat 110 gånger

  Välj en tungviktsutmanare, gå till ringen och gör dig redo att boxas i detta gammalmodiga boxningsspel. Kan du besegra din motståndare och bli mästare?

 • Poppa gelé 2048
  Spela
  Poppa gelé 2048
  Spelat 83 gånger

  Hur länge klarar du av att kombinera geléklumparna i detta utmanande pusselspel? Skjut och slå samman dem medan du försöker spela så länge som möjligt.

 • Darwinism 2048
  Spela
  Darwinism 2048
  Spelat 12 gånger

  Häng med den här vetenskapsmannen från yttre rymden när han utför sitt senaste experiment – att skapa en människa!

 • Get 10 Plus
  Spela
  Get 10 Plus
  Spelat 0 gånger

  Klarar du av att få siffrorna på alla dessa kuber att bli precis rätt summa? I detta matematiska pusselspel finns många olika mål och utmaningar som väntar på dig. Bestäm vilka kuber du ska trycka eller klicka på för att få dem att smälta samman när du försöker ta dig till nästa nivå.