Jewels

 • Matcha ädelstenar
  Spela
  Matcha ädelstenar
  Spelat 1666 gånger

  Du kan spela i arkadläget eller prova på den klassiska varianten, medan du utforskar alla världar som väntar på dig i detta tre-i-rad-pusselspel. Gå på upptäcktsfärd bland avlägsna planeter medan du snabbt kombinerar glittrande ädelstenar.

 • Jewel Pets Match
  Spela
  Jewel Pets Match
  Spelat 469 gånger

  De här söta djuren är i total oordning! Kan du hjälpa dem i Jewel Pets Match?

  Dela in dem i grupper om tre eller fler i det här tre i rad-spelet. Det finns mängder av söta djur att koppla samman, till exempel griskultingar, rävar och grodor. Se bara till att dubbelkolla målen för varje nivå innan du börjar. Du kan bara göra ett visst antal drag per nivå. 

  Vill du spela två andra grymma pusselspel? I så fall borde du prova Jewel Quest och Butterfly Kyodai Classic

  Spelkontroller

  • FLYTTA PÅ MUSEN för att välja ett djur. 
  • VÄNSTERKLICKA för att matcha det med identiska djur.

   Om spelutvecklaren

  Spelet skapades av Inlogic Games. Det är ett spelföretag i Slovakien som gör spel för Android och HTML5.

 • Bear Boom
  Spela
  Bear Boom
  Spelat 725 gånger

  Massor av äventyr och mängder av dagliga bonusar väntar på dig i det här tre i rad-pusselspelet. Följ med denna modiga björn när han försöker länka samman alla explosiva kuber. Han kan till och med använda en spektakulär Bear Boom som får alla kuber att explodera samtidigt!

 • Juvelblock
  Spela
  Juvelblock
  Spelat 955 gånger

  Kommer du att kunna ta bort alla dessa förtrollade block från detta mystiska tempel? Se om du kan placera dem på rätt plats för att få dem att försvinna i detta gåtfulla pusselspel.

 • Spräng juveler
  Spela
  Spräng juveler
  Spelat 27955 gånger

  Gör dig redo för en spännande resa till stjärnorna i det här mobilspelet. Res genom galaxen och testa utmanande pussel och länka samman alla juveler.

 • Jewels Blitz 3
  Spela
  Jewels Blitz 3
  Spelat 36134 gånger

  Djupt inne i denna mystiska djungel finns ett tempel fyllt till bräden av värdefulla ädelstenar. Kan du koppla ihop dem alla i rätt ordning i det här tre-i-rad-pusselspelet? Men se upp! Några av dem är explosiva.

 • Jewel Academy
  Spela
  Jewel Academy
  Spelat 174306 gånger

  Njut av ett tre i rad-spel när det är som bäst! Para ihop juveler, aktivera kraftföremål och lös pussel i det här nya fantastiska tre i rad-spelet. Jewel Academy är ett juvelspäckat, actionfyllt spel med massor av nivåer att klara av.

  Jewel Academy finns också på Apple App Store

 • Jewels Blitz 4
  Spela
  Jewels Blitz 4
  Spelat 13155 gånger

  Är du redo att följa med djungelprinsessan på hennes senaste äventyr? Det finns en enorm mängd juveler som hon försöker länka samman i detta fantastiska tre-i-rad-pusselspel. Åk på en resa genom hennes rike medan hon slår sig igenom juvelernas sigill och använder en massa mustiga kraftpaket.

 • Juvelmatchning 3
  Spela
  Juvelmatchning 3
  Spelat 404 gånger

  Det finns gott om fantastiska juveler som du kan länka samman i detta unika tre-i-rad-pusselspel. Forma anslutningar mellan dem medan du tävlar mot klockan. Hur många av juvelerna lyckas du spränga bort från spelbrädet innan tiden går ut?

 • Juvelmästare
  Spela
  Juvelmästare
  Spelat 4233 gånger

  Denna vise äldre är ute på uppdrag i sitt kungarike för att samla på värdefulla stenar. Han behöver din hjälp för att sätta ihop dem i det här spännande match 3-pusselspelet. Kan du hjälpa honom att slutföra uppdraget?

 • Jewels Blitz
  Spela
  Jewels Blitz
  Spelat 2348 gånger

  Samla på kraftföremål i det här magiska pusselspelet. Hur snabbt kan du matcha ihop alla glittrande diamanter och andra juveler? Sätt ihop dem i grupper av tre eller mer!

 • Jewel Quest
  Spela
  Jewel Quest
  Spelat 71960 gånger

  Ge dig ut på en tropisk resa och para ihop de här mystiska juvelerna.

 • Jewels of Arabia
  Spela
  Jewels of Arabia
  Spelat 75080 gånger

  Ett spännande pusseläventyr väntar dig i det här magiska kungariket. Hur snabbt kan du länka samman alla glänsande föremål i det här matcha 3-pusselspelet? Men välj vist- du har bara ett visst antal drag under varje runda!

 • Smaskiga sötsaker
  Spela
  Smaskiga sötsaker
  Spelat 1092 gånger

  Hur snabbt kan du kombinera alla dessa saftiga frukter och sötsaker i detta färgstarka tre-i-rad-pusselspel? Här finns massor av hallon, gummibjörnar och mycket mer som bara väntar på att du ska föra ihop dem. Du kan också använda fantastiska kraftpaket längs vägen som hjälper dig att rensa bort allt godis från spelbrädet.

 • Jewels Blitz 2
  Spela
  Jewels Blitz 2
  Spelat 18802 gånger

  Vinn spännande dagliga bonusar när du spelar det här matcha 3-pusselspelet. Länka samman alla färgrika juveler så snabbt som möjligt. Men du har bara ett visst antal drag på varje nivå så du måste vara försiktig.

 • Juveldjungeln
  Spela
  Juveldjungeln
  Spelat 1716 gånger

  Stig in i den mystiska djungeln för en spännande pusselutmaning. Hur snabbt kan du sätta ihop alla juveler i det här onlinespelet?

 • Mytomspunna juveler
  Spela
  Mytomspunna juveler
  Spelat 4993 gånger

  Byt plats på juvelerna och para ihop tre eller fler av samma sort. Se hur många poäng du kan få på en minut!

 • Slå samman juveler
  Spela
  Slå samman juveler
  Spelat 1558 gånger

  Kan du låsa upp hemligheterna på dessa mystiska stenrutor? Öppna lådorna och ta reda på vad som händer när du matchar dem i det här utmanande pusselspelet. Kanske blir det magi och de blir till juveler!

 • Juveler i djungeln
  Spela
  Juveler i djungeln
  Spelat 13872 gånger

  Djupt inne i denna djungel finns ett tempel fyllt med värdefulla ädelstenar. Kan du länka samman dem alla i detta tre-i-rad-pusselspel? Följ med denna magiska apa medan du samlar på dig boosters som hjälper dig på vägen.

 • Temple Jewels
  Spela
  Temple Jewels
  Spelat 4136 gånger

  Över 100 roliga och spännande nivåer väntar dig i det här förtrollande templet. Kan du koppla ihop alla färgjuveler i det här match 3-pusselspelet? Om du fastnar behöver du bara vifta på din magiska stav för att rensa vägen.

 • Matcha stenar
  Spela
  Matcha stenar
  Spelat 993 gånger

  Hur många av dessa färgstarka ädelstenar kommer du att kunna spränga i bitar i detta tre-i-rad-pusselspel? Sätt dem i grupper om tre eller fler medan du förstör dem med bomber, magiska drycker och mycket mer!

 • Jewel of Atlantis 2
  Spela
  Jewel of Atlantis 2
  Spelat 1504 gånger

  Skapa kolumner med tre eller flera juveler.

 • Jewel Blitz
  Spela
  Jewel Blitz
  Spelat 2132 gånger

  Få högst poäng i det här otroligt roliga matcha tre-spelet. Ju fler av samma sorts juvel du parar ihop, desto större kombo-belöning får du!

 • Gemcrafter
  Spela
  Gemcrafter
  Spelat 875 gånger

  Denna orädda äventyrare ska ge sig ut på jakt efter en massa ädelstenar. Är du redo att följa med honom? Det finns mängder av förtrollade ädelstenar bland kullarna strax bortom fyren i detta rafflande tre-i-rad-pusselspel. Blanda och matcha ädelstenarna för att skapa nya som är ännu mer glittriga och värdefulla, medan du samlar på dig magiska nycklar för att låsa upp andra spännande områden.

 • Juvelpop
  Spela
  Juvelpop
  Spelat 635 gånger

  Den här unga tjejen genomför en spännande resa genom ett land fyllt med massor av juveler. Hon vill inte samla dem. Hon skulle hellre se dem popa! Kan du hjälpa henne i detta konstiga och vilda match 3 pusselspel?

 • Jewel City
  Spela
  Jewel City
  Spelat 259 gånger

  Ädelstenar i alla färger är inom räckhåll i Jewel City! Matcha 3 eller flera i samma färg för att få poäng, men var försiktig, du måste kämpa mot klockan. Du kan använda tips för att hjälpa dig och tjäna poängmultiplikatorer för att få ännu fler poäng! Gör dig redo för ett roligt, färgsprakande inferno!

 • Legenden om juvelerna
  Spela
  Legenden om juvelerna
  Spelat 343 gånger

  Denna gruva är fylld med massor av juveler. Kommer du att kunna ansluta dem alla i detta match 3 pusselspel? Se om du kan uppnå målen för varje utmanande nivå.

 • Glittrande juveler
  Spela
  Glittrande juveler
  Spelat 433 gånger

  Hur snabbt kan du para ihop de här glittrande ädelstenarna?

 • Juveljakten
  Spela
  Juveljakten
  Spelat 3046 gånger

  Djungeln är full av värdefulla ädelstenar. Allt du måste göra är att gräva upp dem i det här match 3-pusselspelet. Och du måste koppla ihop dem med identiska juveler så klart! Gör dig redo för ett äventyr som är fullt av mängder med utmanande nivåer medan du utforskar varenda hörn i den här mystiska djungeln.

 • Atlantis Jewels
  Spela
  Atlantis Jewels
  Spelat 23534 gånger

 • Jewels of the Jungle
  Spela
  Jewels of the Jungle
  Spelat 257 gånger

 • Jewel Bubbles 3
  Spela
  Jewel Bubbles 3
  Spelat 115 gånger

 • Rymdäventyr: tre i rad
  Spela
  Rymdäventyr: tre i rad
  Spelat 244 gånger

  Ge dig ut på ett spännande äventyr i detta intergalaktiska tre-i-rad-pusselspel. Lyckas du matcha alla mystiska juveler medan du försöker nå målen på varje nervkittlande nivå?

 • Tempelpussel
  Spela
  Tempelpussel
  Spelat 261 gånger

  Djupt inne i detta mystiska tempel väntar en rad utmanande nivåer på dig. Kan du få de mystiska blocken att ramla omkull för var och en av dem i detta fysikbaserade pusselspel?

 • Juveljakt Party
  Spela
  Juveljakt Party
  Spelat 2474 gånger

  Se hur bra din matcha 3-pusselskicklighet är i det här spelet för flera spelare. Länka samman juvelerna så snabbt som möjligt och tävla mot andra spelare från hela världen i realtid.

 • Nya juvelblock
  Spela
  Nya juvelblock
  Spelat 218 gånger

  Kommer du att kunna hitta plats för alla dessa block på tavlan? Försök att pressa in var och en av dem på de tomma platserna i det här utmanande pusselspelet.