Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Kategorier

spel

Inga spel hittades.

Catac.io

Är du på hugget? Då kan det vara dags att ta fram klorna i Catac.io

De här katterna kanske verkar söta i sina gulliga små rymddräkter, men de är obevekliga mördarmaskiner! Häng med en av de här galna kissarna i en intensiv ny variant i Imposter-serien. De här katterna får sabotören i Among Us att framstå som en riktig mjukis!

Jaga och eliminera dina lurviga fiender medan du utforskar en avlägsen del av yttre i rymden. Du behöver inte oroa dig för syrenivåer när du river och klöser dig fram, men se upp! De kommer anfalla dig med allt från brödknivar till stridsyxor!

Som tur är har du fler än nio liv att använda under dina rymdäventyr. För varje kosmokatt du dödar kommer du närmare att få bättre vapen och en hög mynt du kan byta in mot snygga dräkter, accessoarer och till och med husdjur. Skräm vettet ur fienderna med en cowboyhatt, en sällskapssnigel eller en rulle toapapper på huvudet!

Hur spelar man Catac.io?

Catac.io är ett uppslukande .io-spel som är otroligt kul! Häng med en modig misse som utforskar yttre rymden och dödar allt i sin väg med olika vassa föremål! Men håll koll på energinivåerna! Om din kisse blir trött kommer den bli svajig (och blir ett kattastrofalt lätt offer för fienderna).

Spelkontroller

  • ANVÄND MUSEN för att styra katten och sikta med vapnet.
  • VÄNSTERKLICKA för att bli supersnabb och akta dig för fiender (eller attackera).

Liknande spel

Vill du prova några andra häftiga actionspel? Då borde du kolla in de här fyra!

  1. Evowars.io
  2. Impostor
  3. Flippy Knife Neon
  4. Impostor: Crazy Shooter

Vilka skapade Catac.io?

Catac.io utvecklades av Grinding Games.

Du måste logga in för att lägga till en kommentar.