Please enter your year of birth

Before you can continue you must enter your year of birth

Kategorier

spel

Inga spel hittades.
Favoriter
Logga in eller Registrera dig för att se dina favoriter.
Beskrivning
Teaterläge
Teaterläge
Helskärm

FlappyBird OG

Fenomenet som tog flera länder med storm är här! Klarar du av det otroligt svåra FlappyBird OG

Originalupplagan av det beroendeframkallande spelet blev en stor snackis ungefär ett år efter att släpptes till mobil 2013. Då sköt populariteten plötsligt i höjden. Spelare världen över blev uppslukade av Flappy Birds enkla men frustrerande koncept och hade svårt att lägga ifrån sig spelet. 

Dong Nguyen, som skapade spelet, tog senare bort spelet från både Google Play och Apple App Store eftersom att han ansåg att spelet blivit för beroendeframkallande och överspelat. Kritiker påpekade också att spelets grafik påminde väldigt mycket om Nintendos klassiska Super Mario Bros-spel, och vissa sade att spelet var en ren kopia. Sedan spelet släpptes har många Flappy Bird-spel och parodier kommit ut. Spelen innehåller allt ifrån alla karaktärer från Sesam, till meme-karaktärer och medlemmar i kända rockband.

Har du aldrig testat Flappy Bird är det nog bäst att du gör dig redo för ett av de svåraste väjarspelen någonsin. Den här versionen, som heter FlappyBird OG, innehåller olika typer av slumpade fåglar. Kontrollera dem när de försöker flyga mellan en rad rör. Hur länge kan du hålla dem i luften utan att de krockar med ett rör eller störtar ner i marken? 

Så spelar man FlappyBird OG

FlappyBird OG är ett väldigt utmanade actionspel. Försök hålla fågeln flygande så länge som möjligt när den tar sig genom en lång rad gröna rör. 

Spelkontroller

  • ANVÄND MUSEN för att navigera menyn. 
  • VÄNSTERKLICKA för att flaxa med fågelns vingar och hålla den flygande. 

Liknande spel 

Här är fem andra spännande onlinespel att testa! 

  1. Geometry Neon Dash: SubZero
  2. Chrome Dino
  3. Kawaii Jump
  4. Swing Copters
  5. Flappy Doge

Vilka skapade FlappyBird OG?

Originalspelet Flappy Bird skapades av den vietnamesiska spelutvecklaren Dong Nguyen. Den här utgåvan utvecklades av spelstudion Gamebuilt.