Undvika-spel

 • Helix Jump Advanced
  Spela
  Helix Jump Advanced
  Spelat 6098 gånger

  Hur länge klarar du av att skydda var och en av dessa färgklumpar från att bli förstörda? Du måste noggrant manövrera dem genom vart och ett av tornen i detta intensiva actionspel. Du kan samla in kraftföremål längs vägen som hjälper dig att demolera allt som står mellan dem och en säker plats.

 • Rånare Bob 4: Ryssland säsong 2
  Spela
  Rånare Bob 4: Ryssland säsong 2
  Spelat 28559 gånger

  Bobs senaste brottsvåg har tagit honom hela vägen till Ryssland! Samarbeta med honom när han stjäl juveler, sällsynta dockor och andra värdefulla föremål från Moskvas mest skyddade byggnader. Bob behöver din hjälp med att undvika övervakningskameror, högteknologiska larm och några av de tuffaste säkerhetsvakterna på planeten.

  Bob the Robber 4: Season 2 Russia finns också på Apple App Store och Google Play.

 • Snigeln Bob
  Spela
  Snigeln Bob
  Spelat 48667 gånger

  Hjälp den här slemmiga men snälla snigeln att ta sig till sitt sprillans nya hem!

  Snail Bob finns också på Apple App Store

 • Rolling Sky
  Spela
  Rolling Sky
  Spelat 5995 gånger

  Titta upp mot himlen! Det är en fågel! Det är ett flygplan! Nej vänta, det är en boll. Försök hålla den oskadd i Rolling Sky

  Det här spännande spelet för en spelare är en riktig nagelbitare. Upplev snygg 3D-grafik och se till att bollen inte rullar av kanten, eller ännu värre, krockar med något av hindren som kan dyka upp. I så fall kommer bollen explodera! Kan du ta dig igenom varje bana, och dessutom samla juveler på vägen? 

  Älskar du 3D-spel? I så fall borde du även prova Ball Surfer 3D och Element Balls

  Spelkontroller 

  • TRYCK PÅ VÄNSTERPILEN för att rulla åt vänster. 
  • TRYCK PÅ HÖGERPILEN för att rulla åt höger.
 • Geometry Neon Dash Subzero
  Spela
  Geometry Neon Dash Subzero
  Spelat 3535 gånger

  Dessa former försöker ta sig till farliga områden. Kan de ta sig hem igen i en enda del? Det är helt upp till dig i det här intensiva actionspelet. Hjälp dem att undvika faror och hoppa över vassa snurrande klingor när de samlar på lysande klot som hjälper dig att köpa nya karaktärer på vägen.

 • Snigeln Bob 2
  Spela
  Snigeln Bob 2
  Spelat 26726 gånger

  Snigeln Bob är tillbaka och han försöker ta sig till sin farfars födelsedagskalas!

 • Färgstöt 3D
  Spela
  Färgstöt 3D
  Spelat 6440 gånger

  Denna boll är inte bara på en, utan på flera kollisionskurser i detta actionspel. Kan du hjälpa till att ploga igenom allt som står mellan den och målstrecket på varje nivå? Den måste slå in i gigantiska koner, långa rader av block, och mycket mer.

 • Snigeln Bob 4
  Spela
  Snigeln Bob 4
  Spelat 6727 gånger

  Ta på dig rymddräkten och häng med Snigeln Bob på ett uppdrag för att än en gång rädda planeten. Följ med på det äventyrliga uppdraget i rymden. Omvänd gravitation hjälper vår långsamma vän att ta sig förbi barriärerna. Samla ihop alla tre dolda stjärnorna på varje nivå. Är du redo att sticka iväg i snigelfart?

 • Vex 4
  Spela
  Vex 4
  Spelat 14048 gånger

  Välkommen tillbaka till en av världens mest intensiva labyrinter. Kommer du att nå alla kontrollpunkter i detta storslagna actionspel? Du måste hålla utkik efter allt från rörliga plattformar till bottenlösa avgrunder!

 • Line Color 3D
  Spela
  Line Color 3D
  Spelat 4095 gånger

  Du behöver exakt timing för att ta dig igenom alla nivåer i detta utmanande actionspel. Kommer du att kunna leda pricken förbi alla mållinjer? Du måste undvika snurrande blad, virvlande föremål och andra galna faror.

 • Vex 3
  Spela
  Vex 3
  Spelat 7763 gånger

  Hur ska Vex ta sig ur den här knipan? Häng med honom på ännu en plattformsfylld kamp.

 • Helix Jump
  Spela
  Helix Jump
  Spelat 21852 gånger

  Hur länge kan du hålla den här färgklumpen i rörelse i takt med att den rör sig mot detta farliga torn? Tornet är inte i bästa skick och delar av det är på väg att falla av. Du måste också förhindra att klumpen träffar de gula sektionerna i det här spännande 3D-pusselspelet.

 • Race City
  Spela
  Race City
  Spelat 1150 gånger

  Blir du den första föraren som korsar mållinjen i detta spännande racingspel? Susa genom en stad fylld med livliga gator, men undvik att krocka med de andra fordonen när du stöter på tung trafik. Här måste du köra säkert och snabbt för att komma på första plats i varje rafflande tävling.

 • Helix Jump 2
  Spela
  Helix Jump 2
  Spelat 26891 gånger

  Hur länge kan du hålla bollen med bläck i rullning i denna uppföljare till det intensiva pusselspelet? Rotera tornet medan du försöker hjälpa den att undvika de farliga röda plattformarna.

  Helix Jump 2 finns också på Apple App Store och Google Play.

 • Tomb Runner
  Spela
  Tomb Runner
  Spelat 31057 gånger

  Hur långt kan professor Jones springa i det här spännande äventyret? Spring, hoppa, glid, rusa och surfa dig igenom, över och under olika sorters hinder i tempel, exotiska miljöer, broar och tunnelbanor. Samla även ihop värdefulla juveler, specialkrafter och mynt längs vägen. Lås upp coola karaktärer som bl.a. Lara Bones, Mummy, Agent 99 och den hippa Disco Dancer! Ha kul med det här springspelet!

 • Snigeln Bob 7: Sagoäventyr
  Spela
  Snigeln Bob 7: Sagoäventyr
  Spelat 3900 gånger

  Bob låg vaken länge på kvällen och läste sagor. Nu är hans drömmar fulla av drakar och trollkarlar.

 • Snigeln Bob 2 HTML5
  Spela
  Snigeln Bob 2 HTML5
  Spelat 2239 gånger

  Bob måste ta sig igenom en farlig skog för att nå fram till farfars födelsedagskalas! Kommer han att lyckas?

 • Snail Bob 6: Winter Story
  Spela
  Snail Bob 6: Winter Story
  Spelat 27113 gånger

  Hjälp snigeln Bob att få en god jul genom att hålla honom vid liv i det här pusseltäta vinterlandskapet.

 • Snigeln Bob 5
  Spela
  Snigeln Bob 5
  Spelat 27292 gånger

  Snigeln Bob har klivit ut ur sitt skal, men hans väg till äkta kärlek är kantad av faror.

 • Tursamt liv
  Spela
  Tursamt liv
  Spelat 3385 gånger

  Motorsågar i trottoarerna och dödliga väderkvarnar är bara två av anledningarna till att du aldrig skulle vilja bo i detta galna området! Kan du hjälpa den här killen att se till att hans tur inte tar slut i detta konstiga och vilda actionspel? Han behöver dig för att hålla sig säker.

 • Tunnel Rush
  Spela
  Tunnel Rush
  Spelat 15604 gånger

  Denna tunnel är fylld av hinder som är otroligt farliga. Kan ta dig förbi dem utan att slå i en enda av dem, i detta spännande 3D-racerspel? Gör allt du kan för att undvika dem!

 • Snigeln Bob
  Spela
  Snigeln Bob
  Spelat 5633 gånger

  Hjälp den här slemmige men modige snigeln att ta sig fram till sitt nya hem!

 • Hacka inte handen
  Spela
  Hacka inte handen
  Spelat 1464 gånger

  Hur många virtuella fingrar kommer du förlora när du spelar det här intensiva actionspelet online? Ta dolken och försök att träffa rätt punkter utan att skadas. Om du inte är kvick och försiktig kommer blodet att forsa!

 • Klotstaden
  Spela
  Klotstaden
  Spelat 488 gånger

  Vilket av dessa klot kommer att bli störst? Utmana spelare från hela världen medan du försöker förstöra en hel stad. Här rullar du runt på jakt efter allt från parkbänkar till bussar som får ditt klot att växa. Med varje objekt som det absorberar blir det större och starkare. Du kommer till och med att kunna glufsa i dig hela höghus i detta konstiga och originella actionspel för flera spelare!

 • Bubble Trouble
  Spela
  Bubble Trouble
  Spelat 43830 gånger

  Engage in some devilishly good bubble-popping therapy!

 • Run
  Spela
  Run
  Spelat 25715 gånger

  Gör en moonwalk, öh, spacewalk!

 • Color Tunnel
  Spela
  Color Tunnel
  Spelat 31662 gånger

  Denna tunnel är fylld av hinder som är otroligt farliga. Kan ta dig förbi dem utan att slå i en enda av dem, i detta spännande 3D-racerspel? Gör allt du kan för att undvika dem!

 • Zombiedödare
  Spela
  Zombiedödare
  Spelat 975 gånger

  Hur många zombies väntar på att du ska döda dem i det här actionfyllda videospelet? Tusentals – kanske ännu fler! Sök efter överlevande som hjälper dig att utplåna alla dessa irriterande odöda monster. Kommer du att kunna hålla dig vid liv ända till slutnivån?

 • Crossy Road
  Spela
  Crossy Road
  Spelat 13870 gånger

  Varför gick kycklingen över vägen? För att komma till andra sidan, förstås! Men hur är det med alla hennes vänner? Följ med den här orädda fågeln och hennes galna kamrat i detta retro actionspel. Kan du hålla dem rörliga medan de samlar in massor av guldmynt och undviker trafik?

 • Geometry Neon Dash World 2
  Spela
  Geometry Neon Dash World 2
  Spelat 5046 gånger

  Geometry Neon Dash World 2

 • Tjurrusning i Pamplona
  Spela
  Tjurrusning i Pamplona
  Spelat 1456 gånger

  En ilsken tjur kommer att jaga dig längs stadens gator. Kan du undvika att bli stångad och sätta dig i säkerhet?

 • Snigeln Bob 3
  Spela
  Snigeln Bob 3
  Spelat 6048 gånger

  Snigeln Bob besöker monumenten i Egypten. Kan du hjälpa honom att ta sig hem?

 • Endless Lake
  Spela
  Endless Lake
  Spelat 8948 gånger

  Kan du ta dig över utan att falla ned i den ändlösa sjön? Försök att slå din egen tid i varje ny omgång. Men skynda dig, klockan tickar! Spela det här roliga gratisspelet nu!

 • ScaryMaze.io
  Spela
  ScaryMaze.io
  Spelat 1941 gånger

  Hur stadig är du på handen när du ställs inför ett spel där du straffas om du nuddar väggarna? Ta reda på det i Läskig labyrint!

 • Angry Gran
  Spela
  Angry Gran
  Spelat 1512 gånger

  Hon är gammal, modig och redo för hämnd! Slå följe med denna murriga mormor när hon ger sig på allt och alla, från övergivna soffor till irriterande tonåringar i detta helgalna och originella actionspel. Se bara till att hon inte råkar slå till en poliskonstapel med sin gigantiska hammare!

 • Helix bollhopp
  Spela
  Helix bollhopp
  Spelat 2861 gånger

  Hur snabbt kan du manövrera var och en av dessa färgade klot nerför spiralerna? Vrid och vänd på strukturerna medan du försöker undvika de färgade plattformarna. Håll utkik efter användbara power-ups i detta intensiva onlinespel.