• Kattsimulator i 3D
  Spela
  Kattsimulator i 3D
  Spelat 13247 gånger

  Hur känns det att vara katt? Ta reda på det i det här hårresande och hysteriska simuleringsspelet. Samarbeta med en av de fantastiska katterna när de fångar möss, välter soptunnor och letar efter god mat. Du kan även tjäna virtuella pengar för att köpa gulliga utstyrslar till din katt.

 • Mope.io
  Spela
  Mope.io
  Spelat 10928 gånger

  Hur länge kan du överleva i det här gulliga io-spelet? Led musen och samla på mat och vatten. Kan du hålla honom säker från andra gnagare så att han kan bli stor och stark?

 • Sue's Witch Magic Make Over
  Spela
  Sue's Witch Magic Make Over
  Spelat 9359 gånger

  Mixa ingredienser för att få en brygd som hjälper häxan att förvandlas till Sue.

 • Skapa animeavatar
  Spela
  Skapa animeavatar
  Spelat 8576 gånger

  Skapa din favoritkaraktär eller förvandla dig själv till en i det här nya fantastiska spelet. Släpp lös din kreativitet!

 • Battle For the Galaxy
  Spela
  Battle For the Galaxy
  Spelat 7161 gånger

  Vem kommer vinna det storslagna kriget som avgör galaxens öde? Kontrollera dina styrkor, bygg baser och slåss för din egen överlevnad i det här militära strategispelet i realtid.

 • Life: The Game
  Spela
  Life: The Game
  Spelat 5821 gånger

  Livet kan verkligen vara utmanande, och särskilt i det här galna onlinespelet! Din första uppgift? Att lära dig prata. Hinner du med alla helvilda och hysteriska livsmål?

 • Rävsimulator
  Spela
  Rävsimulator
  Spelat 3553 gånger

  Hur känns det att vara en räv? Det är en ganska knepig fråga, men du kan ta reda på svaret i detta helgalna simuleringsspel! Följ med denna virtuella räv medan den letar efter mat, undviker irriterande bönder och försöker leda sin förtjusande familj tillbaka till lyan.

 • Magoia
  Spela
  Magoia
  Spelat 3282 gånger

  Stig in i en magisk värld med oförglömliga karaktärer i det här MMO-spelet. En episk kamp ska precis börja och du kan skapa och anpassa ditt eget kungarike när du kämpar mot den onda krafterna.

 • Afterlife: The game
  Spela
  Afterlife: The game
  Spelat 2897 gånger

  Livet kan vara tufft. Efterlivet är inte mycket bättre. Fråga bara detta spöke! Han har massor av saker att göra ikväll i detta roliga onlinespel. Kan du hjälpa honom att lära sig att flyga, hemsöka sin gamla chef, skydda sin fru från igelkottar och ninjor i parken och ta sig igenom hans första stand-up gig?

 • Makover inför Halloween
  Spela
  Makover inför Halloween
  Spelat 2704 gånger

  Hjälp den här kusliga tjejen att få en ny look inför årets läskigaste kväll!

 • Azgard Tower Defense
  Spela
  Azgard Tower Defense
  Spelat 2435 gånger

  Horder av hemska varelser invaderar ditt fantasiland. Magiska torn till försvar!

 • BadLand
  Spela
  BadLand
  Spelat 2395 gånger

  BADLAND is an award-winning atmospheric side-scrolling action adventure platformer set in a gorgeous forest full of various inhabitants, trees and flowers. Although the forest appears to be right out of a beautiful fairy tale, there’s something terribly wrong. The player controls one of the forest dwellers to find out what’s going on, and discovers an astonishing number of imaginative traps and obstacles on the way

 • Styla häst
  Spela
  Styla häst
  Spelat 2320 gånger

  Styla den här hästens man och ge henne en fräck ny look!

 • Dog Simulator 3D
  Spela
  Dog Simulator 3D
  Spelat 1780 gånger

  Ingen sa att det skulle vara lätt att ha hund! Du kan ta reda på hur det är i det här helgalna 3D-simuleringsspelet. Följ med den här dalmatinen och hans vänner när de letar efter mynt, god mat och mycket mer.

 • Iron Rage
  Spela
  Iron Rage
  Spelat 1750 gånger

  Kampen fortsätter i detta militära simuleringsspel. Samarbeta med kapten Walker och den sluga strategen Emilia Reinhardt medan du leder dina trupper till strid. Du kan bekämpa dina fiender med allt från steampunkrobotar till karbonitbomber, men se till att använda dina resurser klokt.

 • Santa Snakes
  Spela
  Santa Snakes
  Spelat 1406 gånger
 • Shop Empire Fantasy
  Spela
  Shop Empire Fantasy
  Spelat 1346 gånger

  Det här magiska kungariket är fullt av äventyr men någon måste väl stanna hemma och ta hand om butikerna? Kan du skapa ett förtrollande köpcentrum i det här simuleringsspelet? Skapa butiker, anlita säkerhetsvakter och mycket mer!

 • Katten fixar huset
  Spela
  Katten fixar huset
  Spelat 1198 gånger

  Den här smarta katten fixar sitt gamla hus. Idag arbetar hon med vardagsrummet. Kan du hjälpa henne att städa det i det här djurspelet? Det första hon behöver göra är att hitta alla dolda föremål.

 • FNAF: Afton's Nightmare
  Spela
  FNAF: Afton's Nightmare
  Spelat 1152 gånger

  Mardrömmen fortsätter i detta skrämmande spel inspirerat av den värld du hittar i Five Nights at Freddy's. Saker börjar nu gå helt överstyr på den ökända pizzerian. Kan du överleva en hel vecka medan dess robotar härjar vilt? Du tvingas även hantera partybelysning som verkligen inte fungerar!

 • Monster Go
  Spela
  Monster Go
  Spelat 1061 gånger

  Dessa busiga monster är huller om buller! Kan du hjälpa dem att återkopplas med alla kramgoda varelser som är precis som dem i det här pusselspelet online?

 • 3D Dragon: Vice City
  Spela
  3D Dragon: Vice City
  Spelat 1009 gånger

  Vice City är en ganska bra plats för vilda framfarter. Vill du plöja gatan fram i en flådig monstertruck eller på en riktigt cool drakes rygg? Välj det fordon eller det monster som passar dig bäst i detta actionfyllda 3D-spel.

 • Prinsessornas sagofrisyrer
  Spela
  Prinsessornas sagofrisyrer
  Spelat 871 gånger

  Till och med prinsessor gillar att klä ut sig i kostymer. Dessa två vill prova på stilar med några av deras favoritsagofigurer. Du kanske kan hjälpa dem att skapa några magiska frisyrer och förtrollande kläder i det här onlinespelet för tjejer?

 • PatchGirlz
  Spela
  PatchGirlz
  Spelat 858 gånger

  Varje mönstrad tygbit har sin perfekta plats i de här söta bilderna!

 • Handless Millionaire 2
  Spela
  Handless Millionaire 2
  Spelat 766 gånger

  Du måste erkänna att tillverkarna av detta galna onlinespel har koll. De vet verkligen hur man har roligt! Kan du fånga upp en massa pengar under det här kaosartade spelprogrammet innan dina virtuella händer blir avskurna av en trasig giljotin?

 • Adam and Eve: Golf
  Spela
  Adam and Eve: Golf
  Spelat 751 gånger

  Adam spenderar en eftermiddag på sin favoritgolfbana i detta helgalna sportspel. Vi behöver förstås inte tala om att det går ganska vilt till! Kan du hjälpa den driftige grottmannen att undvika lavagropar och arga pterodaktyler medan han försöker slå några hole-in-one?

 • Ellies fantasystil
  Spela
  Ellies fantasystil
  Spelat 721 gånger

  Ellie utforskar stilar från sina favoritserietidningar och fantasyböcker. Ska hon klä sig som en ung trollkarl? Eller en superhjälte? Hjälp henne att bestämma sig i det här kläder-spelet för tjejer.

 • Drakvärlden
  Spela
  Drakvärlden
  Spelat 598 gånger

  En storslagen kamp mellan kungadömets starkaste drakar är redan på gång! Är du redo att ge dig in i stridens hetta? Följ med en drake och ta kål på dina motståndare i detta action- och äventyrsspel för flera spelare. Du kan träffa dem med ett välriktat eldklot eller bara steka dem med dess eldiga andedräkt!

 • Battle Towers
  Spela
  Battle Towers
  Spelat 589 gånger

  En armé av troll är fast beslutna om att plundra kungariket. Men du kommer inte låta det hända, eller hur? Samla ihop dina riddare och skydda kungariket till varje pris i det här tornförsvarspelet i 3D.

 • Dress My Baby
  Spela
  Dress My Baby
  Spelat 570 gånger

  Gör din bebis till en stilikon!

 • Mighty Knight 2
  Spela
  Mighty Knight 2
  Spelat 534 gånger

  Ännu en gång behöver världen ta hjälp av ditt mäktiga svärd. Gör dig redo för strid!

 • Island Defense
  Spela
  Island Defense
  Spelat 509 gånger

  Försvara din ö i det splitternya strategispelet Island Defense. Piraterna anfaller för att stjäla din skatt. Slå tillbaka med en mängd olika vapen. Prova nu, spelet är gratis!

 • Designa förlovningsringar
  Spela
  Designa förlovningsringar
  Spelat 483 gånger

  De här tre tjejerna ska gifta sig! Kan du skapa några fantastiska förlovningsringar åt dem i detta kläd- och designspel? Du kan välja ut ädelstenarna och bestämma all design innan du hjälper dem med en snabb manikyr. Dessutom kan du välja ut några coola och söta outfits åt dem som matchar deras nya ringar.

 • Klä luftdrottningen
  Spela
  Klä luftdrottningen
  Spelat 480 gånger

  Det är något magiskt i luften - det är dags för femode ...

 • Klä Elddrottningen
  Spela
  Klä Elddrottningen
  Spelat 460 gånger

  Se upp för Elddrottningens dödliga accessoarer!

 • Cyber Gears
  Spela
  Cyber Gears
  Spelat 455 gånger

  Denna futuristiska banan är så galen den kan bli. Hur länge kan du klara dig i den? Se om du kan vinna över dina motståndare till mållinjen medan de slänger allt från exploderande minor till laser mot ditt fordon. Endast de starka kommer att överleva i detta racerspel.

 • Klä enhörning 2
  Spela
  Klä enhörning 2
  Spelat 421 gånger

  Använd din fantasi för att tämja den här ädla enhörningen!