Please enter your year of birth

Before you can continue you must enter your year of birth

Kategorier

spel

Inga spel hittades.
Favoriter
Logga in eller Registrera dig för att se dina favoriter.
Beskrivning
Teaterläge
Teaterläge
Helskärm

Star Stable

Välkommen till Star Stables underbara värld! Du är på väg att transporteras till den magiska ön Jorvik, där massor av äventyr väntar dig!

Om du gillar hästar har du kommit rätt! Det många att ta hand om i det här onlinebaserade mmo-hästspelet som redan har flera miljoner spelare världen över. Men det är inte allt som väntar dig!

Jorvik är en magisk plats full av skojigheter och fantasi där hästar och öborna som tar hand om dem har ett mystiskt band. Det är ett paradis, men det hotas av en farlig kraft som lurar under vågorna på kusten i det här episka äventyrsspelet. En mystisk kraft känd som Garnok kan snart resa sig ur vattnet och hota både ön och alla på den.

Som tur är finns Keepers of Aideen, en grupp modiga väktare som vigt sina liv åt att skydda Jorvik. Anpassa din karaktär innan du utforskar ön, klarar uppdrag, tar hand om dina hästar och chattar med andra spelare. Efter ett tag kanske du blir tillfrågad att gå med i Soul Riders, ett systerskap med heroiska beskyddare ledda av en legendarisk tjej som, enligt profetian, en dag kommer utmana Garnok från hästryggen. Har du vad som krävs för att gå med i en episk strid som kan avgöra Jorviks öde en gång för alla?

Hur spelar man Star Stable?

Star Stable är ett onlinebaserat mmo-spel. Häng med andra spelare från hela världen och utforska varje av den mystiska och magiska ön Jorvik tillsammans. Du får adoptera hästar, ge dig ut på uppdrag, delta i tävlingar och mycket mer därtill. Du kan spela det gratis här!

Spelkontroller

  • ANVÄND MUSEN för att styra i menyerna, utforska kartan med mera.
  • VÄNSTERKLICKA för att välja saker, fatta beslut med mera.

Vad går Star Stable ut på?

Star Stable går ut på att ta hand om en eller flera hästar medan du reser över ön Jorvik. Du får vara med i en förtrollande saga full av magi och äventyr. Kan du skydda Jorvik från det stora hotet?

Är Star Stable en uppföljare?

Star Stable, även känt som Star Stable: Online, är den fjärde delen i en spelserie. Det utspelar sig efter händelserna i Starshine Legacy, Star Academy och det ursprungliga Star Stable.

Liknande spel

Du kan ge dig ut på fler spännande resor i de här fantastiska onlinespelen!

  1. Klondike: The Lost Expedition
  2. Horse Simulator 3D
  3. Car Girl Garage
  4. Elvenar

Vilka skapade Star Stable?

Star Stable utvecklades av Star Stable Entertainment AB.