Hoppspel

 • Geometry Dash Online
  Spela
  Geometry Dash Online
  Spelat 213484 gånger

  Testa din reaktionsförmåga i detta snabba spel där du måste hoppa för undvika objekten som kommer mot dig.

 • Geometry Neon Dash Subzero
  Spela
  Geometry Neon Dash Subzero
  Spelat 3535 gånger

  Dessa former försöker ta sig till farliga områden. Kan de ta sig hem igen i en enda del? Det är helt upp till dig i det här intensiva actionspelet. Hjälp dem att undvika faror och hoppa över vassa snurrande klingor när de samlar på lysande klot som hjälper dig att köpa nya karaktärer på vägen.

 • Dumb Ways to Die 2
  Spela
  Dumb Ways to Die 2
  Spelat 3698 gånger

  Du kan verkligen roa dig i den här superfarliga nöjesparken! Kan du hjälpa alla dessa sköna varelser att förbli säkra medan de kollar in alla sina fantastiska attraktioner? De behöver verkligen någon som behöver hålla ett öga på dem i detta konstiga och vilda pusselspel.

 • Slam dunk
  Spela
  Slam dunk
  Spelat 1979 gånger

  Hur länge kan du hålla bollen igång i detta intensiva basketspel? Gör ditt bästa för att sätta bollen i vart och ett av näten i denna ändlösa straffläggningsserie.

 • Spiral Jump 3D
  Spela
  Spiral Jump 3D
  Spelat 1043 gånger

  En basketbollkorg väntar på dig på flera platser längs detta till synes oändliga trapphus. Kan du sätta bollen i korgarna samtidigt som du försöker nå toppen i detta 3D-actionspel? Bollen hoppar och studsar i takt med att du går uppför trapporna. Du kan också samla på dig stjärnor under din konstiga och spännande resa.

 • Helix Jump
  Spela
  Helix Jump
  Spelat 21852 gånger

  Hur länge kan du hålla den här färgklumpen i rörelse i takt med att den rör sig mot detta farliga torn? Tornet är inte i bästa skick och delar av det är på väg att falla av. Du måste också förhindra att klumpen träffar de gula sektionerna i det här spännande 3D-pusselspelet.

 • Helix Jump 2
  Spela
  Helix Jump 2
  Spelat 26891 gånger

  Hur länge kan du hålla bollen med bläck i rullning i denna uppföljare till det intensiva pusselspelet? Rotera tornet medan du försöker hjälpa den att undvika de farliga röda plattformarna.

  Helix Jump 2 finns också på Apple App Store och Google Play.

 • Uphill Rush Slide Jump
  Spela
  Uphill Rush Slide Jump
  Spelat 2189 gånger

  Hur långt kommer du att kunna flyga och var kommer du att landa i detta 3D-actionspel? Hoppa in i alla de fantastiska rutschkanorna och andra saker i denna gigantiska vattenpark. Kan du flyga av var och en av ramperna och ta dig över hundratals meter på varje spännande nivå? Du behöver använda dina boosters vid precis rätt ögonblick. Du kan också samla snygga uppgraderingar längs vägen.

 • Flip Master
  Spela
  Flip Master
  Spelat 33816 gånger

  På den här virtuella trampolinen kan du göra mängder av häftiga stunttrick och volter. Se hur många du lyckas göra i det här realistiska simuleringsspelet. Se bara till att inte landa på magen eller på huvudet. Det skulle verkligen göra ont!

 • Flip Diving
  Spela
  Flip Diving
  Spelat 45550 gånger

  Enbart modiga människor dyker från klippor och det är verkligen farligt. Varför inte testa en virtuell version istället? Hjälp den vågade dykaren att landa mellan konerna och samla mynt i det här onlinespelet.

 • Tomb Runner
  Spela
  Tomb Runner
  Spelat 31057 gånger

  Hur långt kan professor Jones springa i det här spännande äventyret? Spring, hoppa, glid, rusa och surfa dig igenom, över och under olika sorters hinder i tempel, exotiska miljöer, broar och tunnelbanor. Samla även ihop värdefulla juveler, specialkrafter och mynt längs vägen. Lås upp coola karaktärer som bl.a. Lara Bones, Mummy, Agent 99 och den hippa Disco Dancer! Ha kul med det här springspelet!

 • Frizzle Fraz 2
  Spela
  Frizzle Fraz 2
  Spelat 18378 gånger

  Låt inte den store Frizzles tuffa uppdrag avskräcka dig ...

 • Geometry Neon Dash
  Spela
  Geometry Neon Dash
  Spelat 105899 gånger

  Den här lilla fyrkanten är på jakt efter stjärnor i det här fantastiska actionspelet. Hjälp honom att undvika farliga trianglar och andra objekt som får honom att explodera! Hur många stjärnor kan du samla på dig?

 • My Dolphin Show 5
  Spela
  My Dolphin Show 5
  Spelat 8200 gånger

  Hoppa genom ringarna, mina fina delfiner!

 • Flipping Gun Simulator
  Spela
  Flipping Gun Simulator
  Spelat 965 gånger

  Hur länge kan du hålla denna pistol i luften i detta onlinebaserade actionspel? Du måste fyra av i precis rätt ögonblick medan du samlar ytterligare ammunition och mynt längs vägen.

 • Bottle Flip
  Spela
  Bottle Flip
  Spelat 29774 gånger

  Det här simpla skicklighetsspelet tar bara några sekunder att lära sig men en livstid att bemästra. Hur många gånger kan du flippa flaskan innan den landar på bordet?

 • Nyan Cat
  Spela
  Nyan Cat
  Spelat 14139 gånger

 • Amazing Spider Police
  Spela
  Amazing Spider Police
  Spelat 2435 gånger

  Denna högpresterande polis bekämpar fiender på båda sidor om lagen i detta märkliga och helgalna actionspel. Kan du hjälpa honom att bekämpa gangsters och polisen medan han harvar sig igenom stan och stjäl bilar när det faller honom in?

 • Hanger
  Spela
  Hanger
  Spelat 2647 gånger

  Den här killens liv hänger på en skör tråd. Bokstavligt talat! Kan du hjälpa till att rädda honom när han svingar sig över taken som spindelmannen? Han behöver verkligen din hjälp så att han inte gör sig illa i det här galna actionspelet.

 • Stickman Swing
  Spela
  Stickman Swing
  Spelat 1546 gånger

  Den här streckgubben kan svinga sig fram med hjälp av dessa användbara nätskjutarna. Men han behöver dig för att han inte ska krascha i detta spännande actionspel. Hjälp honom att svinga mellan de olika pelarna medan han försöker nå mållinjen på varje utmanande nivå.

 • Parkour Go 2
  Spela
  Parkour Go 2
  Spelat 1118 gånger

  Den här staden är din lekplats! Spurta, hoppa och klättra över de högsta byggnaderna i detta fantastiska onlinespel. Om du någon gång velat njuta av den spänning som parkour innebär utan att riskera allvarliga skador har du chansen här!

 • Stickman Hook
  Spela
  Stickman Hook
  Spelat 4862 gånger

  Följ med den här pinngubben på ett högflygande äventyr! Kan du se till att han är säker medan han svingar omkring med hjälp av sin superhäftiga krok?

 • Tornboll 3D
  Spela
  Tornboll 3D
  Spelat 597 gånger

  Kommer denna boll att klara sig hela vägen till tornens botten i detta onlinebaserade actionspel? Det beror helt på dina färdigheter och reflexer. Du måste röra dig snabbt för att bollen inte ska förstöras av någon av de många hindren.

 • Crossy Road
  Spela
  Crossy Road
  Spelat 13870 gånger

  Varför gick kycklingen över vägen? För att komma till andra sidan, förstås! Men hur är det med alla hennes vänner? Följ med den här orädda fågeln och hennes galna kamrat i detta retro actionspel. Kan du hålla dem rörliga medan de samlar in massor av guldmynt och undviker trafik?

 • Geometry Neon Dash World 2
  Spela
  Geometry Neon Dash World 2
  Spelat 5046 gånger

  Geometry Neon Dash World 2

 • Endless Lake
  Spela
  Endless Lake
  Spelat 8948 gånger

  Kan du ta dig över utan att falla ned i den ändlösa sjön? Försök att slå din egen tid i varje ny omgång. Men skynda dig, klockan tickar! Spela det här roliga gratisspelet nu!

 • Hero Runner
  Spela
  Hero Runner
  Spelat 527 gånger

  En robot. En gigantisk hinderbana. Hur långt kan du ta dig i Hero Runner

  Samarbeta med den här anpassningsbara roboten medan han hoppar över roterande blad och bottenlösa gropar i det här 3D-plattformsspelet. Du kan samla mynt och använda dem för att anpassa honom med massor av coola funktioner.

  Om du söker efter mer spänning borde du prova Tomb Runner och Subway Surfer. De är två jättebra ändlösa springspel.

  Spelkontroller

  • VÄNSTERKLICKA för att få roboten att springa och hoppa. 
  • VÄNSTERKLICKA TVÅ GÅNGER för att få roboten att dubbelhoppa.
 • Frizzle Fraz 3
  Spela
  Frizzle Fraz 3
  Spelat 10497 gånger

  Frizzlarna är tillbaka i ett helt nytt äventyr.

 • Helix bollhopp
  Spela
  Helix bollhopp
  Spelat 2861 gånger

  Hur snabbt kan du manövrera var och en av dessa färgade klot nerför spiralerna? Vrid och vänd på strukturerna medan du försöker undvika de färgade plattformarna. Håll utkik efter användbara power-ups i detta intensiva onlinespel.

 • Basket Slam Dunk
  Spela
  Basket Slam Dunk
  Spelat 888 gånger

  Basketballs aren’t the only thing that this b-baller loves to dunk. Join him while he hits the court with everything from basketballs to smilies in this outrageous sports game.

 • Horse Jumping
  Spela
  Horse Jumping
  Spelat 8440 gånger

  Din häst kan klara alla hopp, om du gör rätt!

 • Woman on Top
  Spela
  Woman on Top
  Spelat 2462 gånger

  Besök världens högsta byggnad och hoppa till din älskade kvinna som väntar.

 • Brottningshopp
  Spela
  Brottningshopp
  Spelat 36722 gånger

  De här helgalna brottarna har fått lite för mycket sol.

 • Hoppande får
  Spela
  Hoppande får
  Spelat 220 gånger

  Shaun är på hopphumör idag. Det är nog bääääst att du ser till att han inte får några skador!

 • Förhistorisk haj
  Spela
  Förhistorisk haj
  Spelat 4702 gånger

  Den här megastora hajen är jättehungrig idag och vill mumsa på några grottmän.

 • Tornboll 3D
  Spela
  Tornboll 3D
  Spelat 475 gånger

  Denna boll är fast besluten att ta sig till botten av vart och ett av dessa torn. Hjälp den att spränga sig genom alla golv på dess väg mot marknivå i detta intensiva actionspel. Men bollen måste undvika områden som har en viss färg! Vid en felträff exploderar den!