Klickspel

 • Piano online
  Spela
  Piano online
  Spelat 3029 gånger

  Spela allt från klassiska symfonier av Beethoven till barnlåtar i detta musikspel. Kan du hålla takten samtidigt som du försöker träffa alla tangenter i precis rätt ögonblick?

 • Traffic Run!
  Spela
  Traffic Run!
  Spelat 9583 gånger

  Se upp! Det är tung trafik på alla de vägarna i detta spännande körspel. Klarar du av att få din bil över mållinjen på varje utmanande nivå? Du måste smälta in i trafiken, undvika bussar och ta dig över motorvägar med fyra körfält. Det blir inte lätt!

 • Puppet Killer
  Spela
  Puppet Killer
  Spelat 2244 gånger

  Kan den här tygdockan dödas? Det är dags att ta reda på det i det här helt galna actionspelet. Kasta knivar på honom medan du tjänar in de mynt du behöver för att köpa mer kraftfulla vapen. Kanske ett maskingevär klarar av jobbet? Eller måste du köpa en stridsvagn för att ta kål på honom?

 • Super Buddy Kick
  Spela
  Super Buddy Kick
  Spelat 9442 gånger

  Här är någon du verkligen kan puckla på! Den här dockan kommer att förbli din kompis trots att du slår honom gul och blå med allt från granater till dina egna nävar i detta märkliga och originella actionspel. Varje gång du slår honom tjänar du in pengar som du kan spendera på uppgraderingar och bättre vapen, t.ex. pistoler och maskingevär!

 • Hjulius 3
  Spela
  Hjulius 3
  Spelat 9245 gånger

  Pussla dig fram genom biläventyren och vinn din drömbiltjejs hjärta!

 • Magic Piano Tiles
  Spela
  Magic Piano Tiles
  Spelat 33882 gånger

  Kan du hålla koll på alla tangenter? Du behöver garanterat vara fingerfärdig i detta fartfyllda musikaliska spel. Bara att missa en enda kan visa sig vara katastrofalt!

 • Wheely 7: Detective
  Spela
  Wheely 7: Detective
  Spelat 1529 gånger

  Din tecknade favoritbil är tillbaka! Det stämmer, Wheely har återvänt och är redo för nya utmaningar och roliga äventyr tillsammans med dig!

 • Smash Hit
  Spela
  Smash Hit
  Spelat 2155 gånger

  Hur länge klarar du av att fortsätta framåt genom detta mystiska laboratorium? Använd dina kraftfulla sfärer för att krossa allt du kan i detta 3D-actionspel. Du måste hålla jämna steg med mätaren medan du förstör så många trianglar och lådor du kan.

 • Poop It
  Spela
  Poop It
  Spelat 1940 gånger

  Det här galna onlinespelet är skitigt värre! Hur snabbt kan du klara av alla konstiga och vilda minispel? Ta dig genom skiten, matcha ihop dem efter färg och mycket mer. Försök att hinna med tiden så att du inte spolas ner!

 • Pengaklickare
  Spela
  Pengaklickare
  Spelat 1304 gånger

  Berömdhet och lycka är bara några få klick bort i detta berömda onlinespel. Följ denna ambitiösa affärsman medan han försöker bli rik. Se till att spendera lite kontanter på hjälpsamma boosters längs med vägen.

 • Perfekt piano
  Spela
  Perfekt piano
  Spelat 3890 gånger

  Kan du träffa alla tangenter i detta musikaliska pusselspel? Gör ditt bästa för att framföra en cool låt utan att missa en enda not.

 • Tube Clicker
  Spela
  Tube Clicker
  Spelat 3468 gånger

  Har du vad som krävs för att erövra internet och bli en berömd internetkändis? Se om du kan tjäna pengar när du laddar upp videoklipp och använder coola appar i det här simuleringsspelet.

 • Hack!
  Spela
  Hack!
  Spelat 4863 gånger

  Kan du bli en elithackare i det här retrosimuleringsspelet? Invadera andra personers datorer medan du dricker kaffe och får värdefull valuta som kallas bits. De kommer aldrig att förstå vad som hände!

 • Idle Hacker
  Spela
  Idle Hacker
  Spelat 1642 gånger

  Vägen till att bli en av världens bästa hackare börjar här. Kan du styra internet i detta onlinesimuleringsspel? Du måste förbättra dina färdigheter och tjäna massor av virtuell valuta medan du hackar dig igenom säkerhetssystemen hos flera väldigt mäktiga företag.

 • Bajsklickare
  Spela
  Bajsklickare
  Spelat 1634 gånger

  Glöm att klicka på kakor! Klicka på bajs och se hur mycket bajs du kan få! Glöm inte att spendera dina poäng och uppgradera för att få fler automatiska klick.

 • Rope Unroll
  Spela
  Rope Unroll
  Spelat 860 gånger

  Vilken röra vi har hamnat i! Se om du kan lösa den i Rope Unroll.

  De här objekten har trasslat in sig i rep. Du måste nysta upp dem i det här mobilspelet som du kan spela på din PC eller mobila enhet. Klarar du av att få loss bananer, gitarrer och även varmkorvar på de roliga banorna?  

  Happy Glass 2 och Super Stacker 2 är några andra fantastiska fysikspel du borde prova. 

  Spelkontroller 

  • ANVÄND MUSEN för att snurra objekt.
  • VÄNSTERKLICKA för att nysta upp repet. 

  Om spelutvecklaren 

  Rope Unroll publicerades av GameDistribution.

 • Habbo klickare
  Spela
  Habbo klickare
  Spelat 622 gånger

  Kommer du att kunna designa det bästa hotellet någonsin i detta retro hanterings- och simuleringsspel? Du kommer att tjäna in pengar som du kan använda till bättre rum och coolare inredning som kommer att locka många gäster.

 • Bordsdragkamp: 2 spelare
  Spela
  Bordsdragkamp: 2 spelare
  Spelat 1627 gånger

  Du kanske har hört talas om dragkamp, men har du någonsin stött på bordsdragkamp? Följ med dessa konstiga och originella atleter när de ska försöka dra sina motståndare över gränslinjen i detta helgalna sportspel. Du kan spela som en superhjälte, välja rum och till och med välja det bord du ska tävla med när du utmanar datorn eller en vän.

 • Farmklickare
  Spela
  Farmklickare
  Spelat 6884 gånger

  Den här tjejen har precis ärvt sin farfars bondgård. Nu jobbar hon med sina vänner för att olda och ta hand om djuren. Följ med dem i det här gulliga bondgårdsspelet.

 • Ong's Sisters Kitchen
  Spela
  Ong's Sisters Kitchen
  Spelat 8196 gånger

  Gör glassar, korvar och kakor genom att klicka på maskinerna i rätt ordning.

 • Sports Hero
  Spela
  Sports Hero
  Spelat 402 gånger

  En eller två spelare kan njuta av detta retrodoftande sportspel. Här kan du anpassa din spelare innan du deltar i en mängd olika tävlingar som en del av en fantastisk global turnering. Anslut dig till ett av ett flertal internationella lag innan du visar upp dina färdigheter i tyngdlyftning, siktar på guldmedaljen i 100 meter sprint och mycket mer!

 • Basket Slam Dunk
  Spela
  Basket Slam Dunk
  Spelat 791 gånger

  Basketballs aren’t the only thing that this b-baller loves to dunk. Join him while he hits the court with everything from basketballs to smilies in this outrageous sports game.

 • Elite Mahjong
  Spela
  Elite Mahjong
  Spelat 22114 gånger

  Få bort alla plattor från från brädan genom att klicka på 2 identiska.

 • Doge Miner 2
  Spela
  Doge Miner 2
  Spelat 640 gånger

 • Cosmos Quest
  Spela
  Cosmos Quest
  Spelat 728 gånger

  Den här planeten ser ut att ha fastnat i stenåldern. Är du redo att förvandla den till något större? Använd naturresurserna på ett smart sätt när du bygger en civilisation som kan överleva i tiden i det här unika simuleringsspelet.

 • Slå inte din chef med superkrafter
  Spela
  Slå inte din chef med superkrafter
  Spelat 566 gånger

  Din chef har just gett dig ännu mer jobb att göra. Skulle du vilja strimla honom med Wolverines klor eller frysa honom med is som en krigare i Mortal Kombat? Det kan du i det här webbspelet!

 • 3 Pandas in Fantasy
  Spela
  3 Pandas in Fantasy
  Spelat 3721 gånger

  De här tre pandorna är redo för ett fantastiskt äventyr. Lös pussel på varje nivå, lås upp mysterier och försök att hjälpa pandorna att fly helskinnade från den här fantastiska världen som är full av mysterier och annat kul!

 • Fidget Spinner Extreme
  Spela
  Fidget Spinner Extreme
  Spelat 9364 gånger

  This amazing spinning game is based on the real life Fidget Spinner gadget. Beat your own high score by spinning faster and faster! Warm your spinning fingers as you will need to spin to win!

 • Gun Dudes
  Spela
  Gun Dudes
  Spelat 973 gånger

  En armé med robotar vill förstöra staden i det här futuristiska actionspelet. Det enda som kan stoppa dem? Två snubbar och deras fantastiska vapen. Följ med när de slåss mot de onda robotarna och tjäna pengar som de behöver för att köpa ännu bättre vapen mellan striderna.

 • Jag vill bli miljardär
  Spela
  Jag vill bli miljardär
  Spelat 12605 gånger

  Vem vill bli miljardär? Om du tror att du har det som krävs bör du starta din affärsverksamhet. Analysera hot, risker, vinstpotential och låt pengarna rulla in.

 • Realm Grinder
  Spela
  Realm Grinder
  Spelat 683 gånger

  Efter några försiktiga tryckningar kommer du bli mer och mer beroende av att klicka. Du kommer spendera timmar med att samla byggnader, assistenter och handla med din valda grupp. Hur snabbt kan du tjäna pengar i det här oerhört beroendeframkallande RPG-spelet?

 • Cookie Clicker
  Spela
  Cookie Clicker
  Spelat 635 gånger

  Lyckas du imponera med dina bakverk i detta helgalna klickspel? Tillverka mängder av läckra kakor så snabbt du kan. På nolltid kommer du att gå från att vara grannskapets superkock till en storslagen kulinarisk mästare!

 • Farm Rush
  Spela
  Farm Rush
  Spelat 340 gånger

  Välkommen till din nya bondgård! Kan du få den att växa, sälja dess grödor och tjäna pengar? Lycka till med Farm Rush!

 • Grow RPG
  Spela
  Grow RPG
  Spelat 7587 gånger

  Välj panelerna i din valda ordning för att få dem att växa och påverka varandra.

 • Zombidle
  Spela
  Zombidle
  Spelat 8985 gånger

  Låt inget hindra dig från att bygga upp din zombiearmé i det här roliga och utmanande onlinespelet. Samla ihop skallar för att uppgradera dina andebesvärjare och zombier!

 • Riddle School 5
  Spela
  Riddle School 5
  Spelat 228 gånger

  Är det här det sista Riddle School-spelet? Ta reda på det när du hittar hemligheter som du egentligen inte skulle hittat i det helt nya äventyrsspelet Riddle School 5. Var redo för det oväntade!