Klickspel

 • Magiska pianotangenter
  Spela
  Magiska pianotangenter
  Spelat 25023 gånger

  Kan du hålla koll på alla tangenter? Du behöver garanterat vara fingerfärdig i detta fartfyllda musikaliska spel. Bara att missa en enda kan visa sig vara katastrofalt!

 • Piano online
  Spela
  Piano online
  Spelat 1207 gånger

  Spela allt från klassiska symfonier av Beethoven till barnlåtar i detta musikspel. Kan du hålla takten samtidigt som du försöker träffa alla tangenter i precis rätt ögonblick?

 • Puppet Killer
  Spela
  Puppet Killer
  Spelat 1770 gånger

  Kan den här tygdockan dödas? Det är dags att ta reda på det i det här helt galna actionspelet. Kasta knivar på honom medan du tjänar in de mynt du behöver för att köpa mer kraftfulla vapen. Kanske ett maskingevär klarar av jobbet? Eller måste du köpa en stridsvagn för att ta kål på honom?

 • Traffic Run!
  Spela
  Traffic Run!
  Spelat 4606 gånger

  Se upp! Det är tung trafik på alla de vägarna i detta spännande körspel. Klarar du av att få din bil över mållinjen på varje utmanande nivå? Du måste smälta in i trafiken, undvika bussar och ta dig över motorvägar med fyra körfält. Det blir inte lätt!

 • Hjulius 3
  Spela
  Hjulius 3
  Spelat 8921 gånger

  Pussla dig fram genom biläventyren och vinn din drömbiltjejs hjärta!

 • Super Buddy Kick
  Spela
  Super Buddy Kick
  Spelat 4687 gånger

  Här är någon du verkligen kan puckla på! Den här dockan kommer att förbli din kompis trots att du slår honom gul och blå med allt från granater till dina egna nävar i detta märkliga och originella actionspel. Varje gång du slår honom tjänar du in pengar som du kan spendera på uppgraderingar och bättre vapen, t.ex. pistoler och maskingevär!

 • Smash Hit
  Spela
  Smash Hit
  Spelat 1349 gånger

  Hur länge klarar du av att fortsätta framåt genom detta mystiska laboratorium? Använd dina kraftfulla sfärer för att krossa allt du kan i detta 3D-actionspel. Du måste hålla jämna steg med mätaren medan du förstör så många trianglar och lådor du kan.

 • Bajsklickare
  Spela
  Bajsklickare
  Spelat 1417 gånger

  Glöm att klicka på kakor! Klicka på bajs och se hur mycket bajs du kan få! Glöm inte att spendera dina poäng och uppgradera för att få fler automatiska klick.

 • Wheely 7: Detective
  Spela
  Wheely 7: Detective
  Spelat 1260 gånger

  Din tecknade favoritbil är tillbaka! Det stämmer, Wheely har återvänt och är redo för nya utmaningar och roliga äventyr tillsammans med dig!

 • Tube Clicker
  Spela
  Tube Clicker
  Spelat 2902 gånger

  Har du vad som krävs för att erövra internet och bli en berömd internetkändis? Se om du kan tjäna pengar när du laddar upp videoklipp och använder coola appar i det här simuleringsspelet.

 • Pengaklickare
  Spela
  Pengaklickare
  Spelat 1146 gånger

  Berömdhet och lycka är bara några få klick bort i detta berömda onlinespel. Följ denna ambitiösa affärsman medan han försöker bli rik. Se till att spendera lite kontanter på hjälpsamma boosters längs med vägen.

 • Poop It
  Spela
  Poop It
  Spelat 1807 gånger

  Det här galna onlinespelet är skitigt värre! Hur snabbt kan du klara av alla konstiga och vilda minispel? Ta dig genom skiten, matcha ihop dem efter färg och mycket mer. Försök att hinna med tiden så att du inte spolas ner!

 • Bordsdragkamp: 2 spelare
  Spela
  Bordsdragkamp: 2 spelare
  Spelat 641 gånger

  Du kanske har hört talas om dragkamp, men har du någonsin stött på bordsdragkamp? Följ med dessa konstiga och originella atleter när de ska försöka dra sina motståndare över gränslinjen i detta helgalna sportspel. Du kan spela som en superhjälte, välja rum och till och med välja det bord du ska tävla med när du utmanar datorn eller en vän.

 • Poop Clicker 2
  Spela
  Poop Clicker 2
  Spelat 1102 gånger

  tmp

 • Cookie Clicker
  Spela
  Cookie Clicker
  Spelat 181 gånger

  Lyckas du imponera med dina bakverk i detta helgalna klickspel? Tillverka mängder av läckra kakor så snabbt du kan. På nolltid kommer du att gå från att vara grannskapets superkock till en storslagen kulinarisk mästare!

 • Hack!
  Spela
  Hack!
  Spelat 4196 gånger

  Kan du bli en elithackare i det här retrosimuleringsspelet? Invadera andra personers datorer medan du dricker kaffe och får värdefull valuta som kallas bits. De kommer aldrig att förstå vad som hände!

 • Idle Hacker
  Spela
  Idle Hacker
  Spelat 1130 gånger

  Vägen till att bli en av världens bästa hackare börjar här. Kan du styra internet i detta onlinesimuleringsspel? Du måste förbättra dina färdigheter och tjäna massor av virtuell valuta medan du hackar dig igenom säkerhetssystemen hos flera väldigt mäktiga företag.

 • Perfekt piano
  Spela
  Perfekt piano
  Spelat 2692 gånger

  Kan du träffa alla tangenter i detta musikaliska pusselspel? Gör ditt bästa för att framföra en cool låt utan att missa en enda not.

 • Alu's Revenge 2
  Spela
  Alu's Revenge 2
  Spelat 386 gånger

  Alu, väktaren av detta forntida tempel är rasande! Någon har stulit hans strumpor, och nu skyller han på dig! Kommer du att kunna lugna honom genom att förstöra alla stensoldaterna i detta märkliga och originella tre-i-rad-pusselspel? Det kommer kanske att lugna honom.

 • Gun Dudes
  Spela
  Gun Dudes
  Spelat 577 gånger

  En armé med robotar vill förstöra staden i det här futuristiska actionspelet. Det enda som kan stoppa dem? Två snubbar och deras fantastiska vapen. Följ med när de slåss mot de onda robotarna och tjäna pengar som de behöver för att köpa ännu bättre vapen mellan striderna.

 • YouTubers: Psycho Fan
  Spela
  YouTubers: Psycho Fan
  Spelat 1197 gånger

  This mentally ill fan really loves YouTube celebrities. She’s so unstable that she’s become convinced that their heads are stuffed full of candy, just like pinatas. Join her while she whacks them over and over again in this weird and wild online game.

 • Habbo klickare
  Spela
  Habbo klickare
  Spelat 512 gånger

  Kommer du att kunna designa det bästa hotellet någonsin i detta retro hanterings- och simuleringsspel? Du kommer att tjäna in pengar som du kan använda till bättre rum och coolare inredning som kommer att locka många gäster.

 • Jag vill bli miljardär
  Spela
  Jag vill bli miljardär
  Spelat 12206 gånger

  Vem vill bli miljardär? Om du tror att du har det som krävs bör du starta din affärsverksamhet. Analysera hot, risker, vinstpotential och låt pengarna rulla in.

 • Ong's Sisters Kitchen
  Spela
  Ong's Sisters Kitchen
  Spelat 8135 gånger

  Gör glassar, korvar och kakor genom att klicka på maskinerna i rätt ordning.

 • 3 Pandas in Fantasy
  Spela
  3 Pandas in Fantasy
  Spelat 3630 gånger

  De här tre pandorna är redo för ett fantastiskt äventyr. Lös pussel på varje nivå, lås upp mysterier och försök att hjälpa pandorna att fly helskinnade från den här fantastiska världen som är full av mysterier och annat kul!

 • Agent of Descent
  Spela
  Agent of Descent
  Spelat 1299 gånger

  Ett hänsynslöst gäng är fast beslutet att ta över denna byggnad. Nu är det upp till dig och den här modiga agenten att försvara det till varje pris i detta turbaserade actionspel. Tjäna pengar för att köpa extra ammunition och andra saker på vägen. Ta så många vapen som möjligt, för här kommer de!

 • Doge Miner 2
  Spela
  Doge Miner 2
  Spelat 544 gånger

 • Elite Mahjong
  Spela
  Elite Mahjong
  Spelat 21133 gånger

  Få bort alla plattor från från brädan genom att klicka på 2 identiska.

 • Slå inte din chef med superkrafter
  Spela
  Slå inte din chef med superkrafter
  Spelat 373 gånger

  Din chef har just gett dig ännu mer jobb att göra. Skulle du vilja strimla honom med Wolverines klor eller frysa honom med is som en krigare i Mortal Kombat? Det kan du i det här webbspelet!

 • Basket Slam Dunk
  Spela
  Basket Slam Dunk
  Spelat 697 gånger

  Basketballs aren’t the only thing that this b-baller loves to dunk. Join him while he hits the court with everything from basketballs to smilies in this outrageous sports game.

 • Sports Hero
  Spela
  Sports Hero
  Spelat 299 gånger

  En eller två spelare kan njuta av detta retrodoftande sportspel. Här kan du anpassa din spelare innan du deltar i en mängd olika tävlingar som en del av en fantastisk global turnering. Anslut dig till ett av ett flertal internationella lag innan du visar upp dina färdigheter i tyngdlyftning, siktar på guldmedaljen i 100 meter sprint och mycket mer!

 • Pinata Master Online
  Spela
  Pinata Master Online
  Spelat 331 gånger

  Dessa plågsamma pinatas hinner knappt reagera innan de knockas i detta helt vansinniga och otroligt beroendeframkallande actionspel! Du kan puckla på dem med allt från motorsågar till Molotov-cocktails. Mörbulta dem sanslösa medan du samlar på dig mynt för att köpa ännu coolare vapen – men se upp! Om du får slut på ammunition eller bränsle kommer de att springa iväg skrattandes!

 • Cosmos Quest
  Spela
  Cosmos Quest
  Spelat 556 gånger

  Den här planeten ser ut att ha fastnat i stenåldern. Är du redo att förvandla den till något större? Använd naturresurserna på ett smart sätt när du bygger en civilisation som kan överleva i tiden i det här unika simuleringsspelet.

 • Farmklickare
  Spela
  Farmklickare
  Spelat 6525 gånger

  Den här tjejen har precis ärvt sin farfars bondgård. Nu jobbar hon med sina vänner för att olda och ta hand om djuren. Följ med dem i det här gulliga bondgårdsspelet.

 • Slottsförsvar
  Spela
  Slottsförsvar
  Spelat 740 gånger

  Kungens nya slott i bergen har en fantastisk vy. Det är även omringat av mängder med monster som inte är särskilt glada över sin nya granne. Hjälp kungen att skydda sin nya fastighetsinvestering i det här knäppa och vilda tornförsvarspelet.

 • Riddle School 5
  Spela
  Riddle School 5
  Spelat 228 gånger

  Är det här det sista Riddle School-spelet? Ta reda på det när du hittar hemligheter som du egentligen inte skulle hittat i det helt nya äventyrsspelet Riddle School 5. Var redo för det oväntade!