Skräck Spel

 • Jeff the Killer
  Spela
  Jeff the Killer
  Spelat 2620 gånger

  Du har precis vaknat upp mitt i natten efter att ha hört ett märkligt ljud från nedervåningen. Kan det vara ren inbillning, eller är en galen mördare på väg att attackera dig? Ta ett vapen och förbered dig på ditt livs värsta strid i detta skrämmande actionspel i första person.

 • Five Nights at Freddy's 2
  Spela
  Five Nights at Freddy's 2
  Spelat 40602 gånger

  Freddy Fazbears pizzeria är öppen igen. Inget kan gå fel, eller? Se hur länge du kan överleva på nattskiftet i den livsfarliga pizzerian i det här spännande actionspelet.

 • Five Nights at Freddy's 4
  Spela
  Five Nights at Freddy's 4
  Spelat 20982 gånger

  Freddy, Fazbear, Bonnie och alla deras livsfarliga robotvänner är i farten igen. Hur länge kan du klara dig i kampen mot dem och deras vilda framfart i det här läskiga actionspelet?

 • Five Nights at Freddy's: Ultimate
  Spela
  Five Nights at Freddy's: Ultimate
  Spelat 1253 gånger

  Den oändliga skräcken i världens läskigaste pizzeria når en helt ny nivå! Anpassa de skrämmande hijinks i denna versionen av ett av världens mest populära och läskiga, onlinespel. Välj animatroniska critters som plågar dig under ditt nästa kyrkogårdskift, samtidigt som du ställer in svårigheten innan du testar nya verktyg för att jaga bort dem.

 • The House
  Spela
  The House
  Spelat 1293 gånger

  Var är du? Hur kom du hit? Du verkar vara i ett hus men det finns mystiska ritningar och pussel överallt. Kan du ta reda på vad som hände med dig och, ännu bättre, hur man flyr huset i detta elektrifierande punkt och klicka äventyrsspel?

 • Slenderina måste dö: källaren
  Spela
  Slenderina måste dö: källaren
  Spelat 3025 gånger

  Skräcken fortsätter i detta rafflande skjutspel. Du har blivit nedslagen av Slenderman och den mystiska Slenderina. Kan du ta dig ut ur källaren och samla in de förtrollade böckerna som du behöver för att sätta stopp för deras skräckvälde en gång för alla?

 • Five Nights at Freddy's
  Spela
  Five Nights at Freddy's
  Spelat 110558 gånger

 • Slenderman vs. Freddy the Fazbear
  Spela
  Slenderman vs. Freddy the Fazbear
  Spelat 1196 gånger

  Två av internets största skurkar ska nu mötas öga mot öga för en storslagen kamp. Vilket monster kommer att vinna? Samarbeta med en av dessa ökända skurkar medan de utkämpar sitt slagsmål i detta fasansfulla 3D-actionspel.

 • FNAF World
  Spela
  FNAF World
  Spelat 14145 gånger

  Något står inte rätt till i det här kungariket som är fullt av robotiska djur. Undvik robotmonstren när du spelar det här spännande nostalgiska onlinespelet som är inspirerat av det populära skräckspelet Five Nights at Freddy's.

 • Troll Face Quest: Horror 2
  Spela
  Troll Face Quest: Horror 2
  Spelat 411 gånger

  Den världskända rackaren och hans vänner är tillbaka i Troll Face Horror 2. Gör Troll Face sällskap när han gör parodi på några av världens läskigaste filmer och TV-program. 

  Roligheterna tar aldrig slut i det här skojiga skräckspelet. Kommer du kunna lösa pussel med Lovecraft-inspirerade monster, skrämmande tvillingar och en jätteläskig dusch? Precis som i de andra Troll Face Quest-spel finns det bara ett sätt att klara av varje nivå och det är aldrig enkelt! 

  Troll Face Quest: Horror och Five Nights at Freddy's är två liknande onlinespel som du kanske gillar. Om du inte gillar skräck kanske du tycker bättre om Troll Face Quest: TV Shows istället. 

  Spelkontroller

  • FÖRFLYTTA MUSEN för att leta efter lösningar på pusslen.
  • VÄNSTERKLICKA för att välja en möjlig lösning. 

  Om spelutvecklaren

  Troll Face Horror 2 utvecklades av Azerion, ett spelföretag baserat i Nederländerna.

  Spela på mobil 

  Apple App Store och Google Play.

 • Läskiga mormorsskrik: Rädda Freddy
  Spela
  Läskiga mormorsskrik: Rädda Freddy
  Spelat 2399 gånger

  Du har just vaknat i ett av sovrummen i ett mycket läskigt gammalt hus. Hur kom du hit? Och ännu viktigare, vilken typ av ondska lurar i dessa mörka hallar? Kommer du att kunna fly inom fem dagar eller mindre i detta fasansfulla 3D-äventyrsspel? Håll koll på platser att gömma dig på medan du söker efter de saker som du behöver för att klara dig igenom detta.

 • TJOC: The Joy Of Creation
  Spela
  TJOC: The Joy Of Creation
  Spelat 5533 gånger

  Roboten Freddy och hans vilda gäng är tillbaka! Du är inlåst i ett mörkt kontor men det är bara en tidsfråga innan de bryter in och attackerar dig. Blända dem med din ficklampa och försök att överleva så länge som möjligt i det här skräckspelet som är inspirerat av Five Nights at Freddy's.

 • Five Nights at Candy's
  Spela
  Five Nights at Candy's
  Spelat 5951 gånger

  Det här hamburgerhaket har under den senaste tiden haft problem med sina robotar men det är väl inget att oroa sig för, eller? Gör dig redo för ditt nya jobb som kvällsvakt i det här Halloween-spelet som är inspirerat av Five Nights at Freddy's.

 • Troll Face Quest: Horror
  Spela
  Troll Face Quest: Horror
  Spelat 1699 gånger

 • Five Nights at Freddy's 5
  Spela
  Five Nights at Freddy's 5
  Spelat 3865 gånger

  De rysliga spratten verkar aldrig ta slut på världens mest skrämmande pizzeria. Kan du överleva ytterligare fem nätter i säkerhetsrummet? Både datorn och säkerhetskamerorna verkar vara satta ur spel, och ingen vet vad som rör sig genom restaurangens korridorer. Ta reda på om du kan leva tillräckligt länge för att kunna njuta av helgen i detta hiskeliga överlevnadsspel.

 • Slenderman måste dö: Ändlös rymd
  Spela
  Slenderman måste dö: Ändlös rymd
  Spelat 774 gånger

  I rymden kan ingen höra dig skrika ... inte ens när Slenderman jagar dig! Kan du undkomma det legendariska monstret i detta skrämmande förstapersonsskjutspel? Han lurar någonstans i skuggorna på denna övergivna rymdstation. Ta reda på om du kan fly skeppet med både de kraftceller du behöver för att driva ditt skepp – och ditt liv!

 • FNAF - Sister Location Custom
  Spela
  FNAF - Sister Location Custom
  Spelat 8145 gånger

  Du kan anpassa spelarna i den här versionen av den populära och supercoola tv-spelserien. Hur länge kan du överleva mot de blodtörstiga robotarna?

 • Annabelles mysterier
  Spela
  Annabelles mysterier
  Spelat 1018 gånger

  Hitta vägen ut ur huset genom att peka och klicka i det här skrämmande flyktspelet!

 • The Visitor Returns
  Spela
  The Visitor Returns
  Spelat 781 gånger

  Den läskiga utomjordingen fortsätter utforskandet av vår planet. Hans nästa utmaning: slåss mot en hungrig tvättbjörn.

 • The House 2
  Spela
  The House 2
  Spelat 5556 gånger

  Ingen har vågat sig nära det här huset sedan "olyckan". Vågar du gå in i huset och låsa upp alla dess hemligheter i det här skrämmande Halloween-spelet?

 • Five Nights at Freddy's 3
  Spela
  Five Nights at Freddy's 3
  Spelat 23688 gånger

  Ditt nästa arbetsskift ska precis börja på pizzerian. Nya attraktioner har lagts till så du kommer helt klart att behöva vara på din vakt för att överleva ännu en vecka full av hemskheter i det här actionspelet!

 • FNAF - Sister Location Nights 2
  Spela
  FNAF - Sister Location Nights 2
  Spelat 8637 gånger

  Det börjar spåra ur! Säkerhetsutrustningen och ljusen fungerar inte och vem vet vad som gömmer dig i korridorerna. Hur länge kan du överleva i det här läskiga onlinespelet?

 • Five Nights at Freddy's: Sister Location
  Spela
  Five Nights at Freddy's: Sister Location
  Spelat 16975 gånger

  En ny ondskefull våg har inletts. Är du modig nog att utforska passagen under pizzerian och ta dig an dess robotinvånare? I så fall är det bara att stiga in i hissen och göra dig redo för en ny terrorvåg i det här roliga och läskiga onlinespelet.

 • Five Night's at Golden Freddy's
  Spela
  Five Night's at Golden Freddy's
  Spelat 10554 gånger

  Något står inte rätt till på den här familjerestaurangen och det är ditt uppdrag att komma på vad det är! Växla mellan de olika kamerorna för att se vilket av monstren det är som är ute efter dig på Five Night's at Golden Freddy's!

 • FNAF: Afton's Nightmare
  Spela
  FNAF: Afton's Nightmare
  Spelat 1542 gånger

  Mardrömmen fortsätter i detta skrämmande spel inspirerat av den värld du hittar i Five Nights at Freddy's. Saker börjar nu gå helt överstyr på den ökända pizzerian. Kan du överleva en hel vecka medan dess robotar härjar vilt? Du tvingas även hantera partybelysning som verkligen inte fungerar!

 • FNAF: Sister Location Custom Night
  Spela
  FNAF: Sister Location Custom Night
  Spelat 7536 gånger

  Är du redo att skapa en kväll på den här ikoniska och helt skrämmande pizzerian? Experimentera med inställningarna på alla de dödliga robotarna innan du tar dig an all action som det här onlinespelet erbjuder.

 • Virtual Voodoo
  Spela
  Virtual Voodoo
  Spelat 331 gånger

  Har du en jobbig dag? Ta ut dina frustrationer på den här voodoodockan. Peta på honom med en pinne, sätt fast pinnar i hans huvud, sätt eld på honom och mycket mer i det här läskiga spelet. Men ingen fara, han är rätt så tuff!

 • Timore
  Spela
  Timore
  Spelat 441 gånger

  Du har hamnat på en läskig plats med enbart en ficklampa. Och ännu värre är att monstret Timore är ute efter dig. Kan du fly undan från hans klor och undvika att släpas ner i helvetet i det här tuffa och actionfyllda förstapersonskjutarspelet?

 • Clown Nights
  Spela
  Clown Nights
  Spelat 22496 gånger

  Glada nyheter: Du har fått jobb på cirkusen. Tråkiga nyheter: Du kommer att få jobba natt och måste ta med alla psykotiska clowner. Hur länge överlever du i det här galna onlinespelet?

 • Fly från mördare
  Spela
  Fly från mördare
  Spelat 6458 gånger

  Du har vaknat i en mördares källare. Kan du lösa pusslen och fly innan mördaren kommer tillbaka?

 • The Grudge
  Spela
  The Grudge
  Spelat 652 gånger

  Du har precis tackat ja till att friviligt arbeta som omsorgsgivare. Men det finns ett problem: din första klient bor i ett hus som är besatt av ett hämndlystet spöke! Hur länge kan du överleva i det här tuffa Halloween-spelet?

 • Ondskans dårhus
  Spela
  Ondskans dårhus
  Spelat 619 gånger

  Hitta ledtrådarna som hjälper dig att lösa mysteriet i det här mörka och läskiga hitta föremål-spelet. Vad för slags ondska är det som väntar på att bli hittad?

 • SlenderMan vinterutgåva
  Spela
  SlenderMan vinterutgåva
  Spelat 10898 gånger

  Det här skräckspelet är inget för veklingar. Kan du undvika att hamna i mördaren Slenders klor? Utforska den mörka värld som tillhör denna vandringssägen. Välj mellan tidsutmaning och överlevnadsläge. Den här vinterutgåvan ger dig garanterat kalla kårar. Gör dig redo ... För nu kommer han!

 • Tequila Zombies 2
  Spela
  Tequila Zombies 2
  Spelat 145 gånger

  Hämta ännu en tunna med tequila. Zombierna stormar över gränsen!

 • Kuslig flykt
  Spela
  Kuslig flykt
  Spelat 689 gånger

  Du har blivit inlåst i ett hemsökt hus. Fly genom att samla ihop alla föremål och lösa alla pussel!

 • Alice is Dead 1
  Spela
  Alice is Dead 1
  Spelat 483 gånger

  Alice är i ett underland fullt av konstiga varelser. Kommer hon att överleva och återvända hem?