Skräck Spel

 • Five Nights at Freddy's
  Spela
  Five Nights at Freddy's
  Spelat 101289 gånger
 • Clown Nights
  Spela
  Clown Nights
  Spelat 22042 gånger

  Glada nyheter: Du har fått jobb på cirkusen. Tråkiga nyheter: Du kommer att få jobba natt och måste ta med alla psykotiska clowner. Hur länge överlever du i det här galna onlinespelet?

 • Five Nights at Freddy's 3
  Spela
  Five Nights at Freddy's 3
  Spelat 21435 gånger

  Ditt nästa arbetsskift ska precis börja på pizzerian. Nya attraktioner har lagts till så du kommer helt klart att behöva vara på din vakt för att överleva ännu en vecka full av hemskheter i det här actionspelet!

 • Five Nights at Freddy's 4
  Spela
  Five Nights at Freddy's 4
  Spelat 19000 gånger

  Freddy, Fazbear, Bonnie och alla deras livsfarliga robotvänner är i farten igen. Hur länge kan du klara dig i kampen mot dem och deras vilda framfart i det här läskiga actionspelet?

 • Five Nights at Freddy's: Sister Location
  Spela
  Five Nights at Freddy's: Sister Location
  Spelat 16491 gånger

  En ny ondskefull våg har inletts. Är du modig nog att utforska passagen under pizzerian och ta dig an dess robotinvånare? I så fall är det bara att stiga in i hissen och göra dig redo för en ny terrorvåg i det här roliga och läskiga onlinespelet.

 • FNAF World
  Spela
  FNAF World
  Spelat 13749 gånger

  Något står inte rätt till i det här kungariket som är fullt av robotiska djur. Undvik robotmonstren när du spelar det här spännande nostalgiska onlinespelet som är inspirerat av det populära skräckspelet Five Nights at Freddy's.

 • SlenderMan vinterutgåva
  Spela
  SlenderMan vinterutgåva
  Spelat 10784 gånger

  Det här skräckspelet är inget för veklingar. Kan du undvika att hamna i mördaren Slenders klor? Utforska den mörka värld som tillhör denna vandringssägen. Välj mellan tidsutmaning och överlevnadsläge. Den här vinterutgåvan ger dig garanterat kalla kårar. Gör dig redo ... För nu kommer han!

 • Five Night's at Golden Freddy's
  Spela
  Five Night's at Golden Freddy's
  Spelat 10029 gånger

  Något står inte rätt till på den här familjerestaurangen och det är ditt uppdrag att komma på vad det är! Växla mellan de olika kamerorna för att se vilket av monstren det är som är ute efter dig på Five Night's at Golden Freddy's!

 • FNAF - Sister Location Nights 2
  Spela
  FNAF - Sister Location Nights 2
  Spelat 8146 gånger

  Det börjar spåra ur! Säkerhetsutrustningen och ljusen fungerar inte och vem vet vad som gömmer dig i korridorerna. Hur länge kan du överleva i det här läskiga onlinespelet?

 • FNAF - Sister Location Custom
  Spela
  FNAF - Sister Location Custom
  Spelat 7761 gånger

  Du kan anpassa spelarna i den här versionen av den populära och supercoola tv-spelserien. Hur länge kan du överleva mot de blodtörstiga robotarna?

 • FNAF: Sister Location Custom Night
  Spela
  FNAF: Sister Location Custom Night
  Spelat 7343 gånger

  Är du redo att skapa en kväll på den här ikoniska och helt skrämmande pizzerian? Experimentera med inställningarna på alla de dödliga robotarna innan du tar dig an all action som det här onlinespelet erbjuder.

 • Fly från mördare
  Spela
  Fly från mördare
  Spelat 6343 gånger

  Du har vaknat i en mördares källare. Kan du lösa pusslen och fly innan mördaren kommer tillbaka?

 • Five Nights at Candy's
  Spela
  Five Nights at Candy's
  Spelat 5734 gånger

  Det här hamburgerhaket har under den senaste tiden haft problem med sina robotar men det är väl inget att oroa sig för, eller? Gör dig redo för ditt nya jobb som kvällsvakt i det här Halloween-spelet som är inspirerat av Five Nights at Freddy's.

 • The House 2
  Spela
  The House 2
  Spelat 5416 gånger

  Ingen har vågat sig nära det här huset sedan "olyckan". Vågar du gå in i huset och låsa upp alla dess hemligheter i det här skrämmande Halloween-spelet?

 • TJOC: The Joy Of Creation
  Spela
  TJOC: The Joy Of Creation
  Spelat 5221 gånger

  Roboten Freddy och hans vilda gäng är tillbaka! Du är inlåst i ett mörkt kontor men det är bara en tidsfråga innan de bryter in och attackerar dig. Blända dem med din ficklampa och försök att överleva så länge som möjligt i det här skräckspelet som är inspirerat av Five Nights at Freddy's.

 • Slenderina måste dö: källaren
  Spela
  Slenderina måste dö: källaren
  Spelat 2796 gånger

  Skräcken fortsätter i detta rafflande skjutspel. Du har blivit nedslagen av Slenderman och den mystiska Slenderina. Kan du ta dig ut ur källaren och samla in de förtrollade böckerna som du behöver för att sätta stopp för deras skräckvälde en gång för alla?

 • Five Nights at Freddy's 5
  Spela
  Five Nights at Freddy's 5
  Spelat 2614 gånger

  De rysliga spratten verkar aldrig ta slut på världens mest skrämmande pizzeria. Kan du överleva ytterligare fem nätter i säkerhetsrummet? Både datorn och säkerhetskamerorna verkar vara satta ur spel, och ingen vet vad som rör sig genom restaurangens korridorer. Ta reda på om du kan leva tillräckligt länge för att kunna njuta av helgen i detta hiskeliga överlevnadsspel.

 • Freddys skräckfabrik
  Spela
  Freddys skräckfabrik
  Spelat 2330 gånger

  Passa ihop den galna Freddys kroppsdelar och tjäna ihop till nya läskiga delar. Skynda dig, tiden är snart ute i Freddys skräckfabrik!

 • Jeff the Killer
  Spela
  Jeff the Killer
  Spelat 2086 gånger

  Du har precis vaknat upp mitt i natten efter att ha hört ett märkligt ljud från nedervåningen. Kan det vara ren inbillning, eller är en galen mördare på väg att attackera dig? Ta ett vapen och förbered dig på ditt livs värsta strid i detta skrämmande actionspel i första person.

 • 5 Nights Mega Parking
  Spela
  5 Nights Mega Parking
  Spelat 1970 gånger

  Spela 5 Nights Mega Parking gratis nu och kör genom skrämmande gränder i samma stil som Freddy Fazbear! Slutför dina uppdrag och undvik att krocka med mörka och farliga föremål samtidigt som du tjänar pengar! Sätt din förarskicklighet på prov under 5 nätter.

 • Läskiga mormorsskrik: Rädda Freddy
  Spela
  Läskiga mormorsskrik: Rädda Freddy
  Spelat 1512 gånger

  Du har just vaknat i ett av sovrummen i ett mycket läskigt gammalt hus. Hur kom du hit? Och ännu viktigare, vilken typ av ondska lurar i dessa mörka hallar? Kommer du att kunna fly inom fem dagar eller mindre i detta fasansfulla 3D-äventyrsspel? Håll koll på platser att gömma dig på medan du söker efter de saker som du behöver för att klara dig igenom detta.

 • Forgotten Hill: Surgery
  Spela
  Forgotten Hill: Surgery
  Spelat 1443 gånger

  Det kanske bara är de blodiga handavtrycken på väggarna men stämningen är lite konstig på det här sjukhuset. Är du modig nog att utforska de läskiga korridorerna och prata med de andra patienterna? Se om du kan fly utan att bli galen i det här läskiga peka och klicka-spelet.

 • Slenderman Must Die: Industrial Waste
  Spela
  Slenderman Must Die: Industrial Waste
  Spelat 1254 gånger

  Den här soldaten gick vilse på vägen hem och hans problem har bara börjat. Han har fångats i ett mystiskt industriområde fyllt av dödliga monster och den legendariska Slenderman är ute för att döda. Kan du hjälpa honom att överleva och ta sig därifrån levande?

 • FNAF: Afton's Nightmare
  Spela
  FNAF: Afton's Nightmare
  Spelat 1170 gånger

  Mardrömmen fortsätter i detta skrämmande spel inspirerat av den värld du hittar i Five Nights at Freddy's. Saker börjar nu gå helt överstyr på den ökända pizzerian. Kan du överleva en hel vecka medan dess robotar härjar vilt? Du tvingas även hantera partybelysning som verkligen inte fungerar!

 • The House
  Spela
  The House
  Spelat 1145 gånger

  Var är du? Hur kom du hit? Du verkar vara i ett hus men det finns mystiska ritningar och pussel överallt. Kan du ta reda på vad som hände med dig och, ännu bättre, hur man flyr huset i detta elektrifierande punkt och klicka äventyrsspel?

 • Slenderman vs. Freddy the Fazbear
  Spela
  Slenderman vs. Freddy the Fazbear
  Spelat 1042 gånger

  Två av internets största skurkar ska nu mötas öga mot öga för en storslagen kamp. Vilket monster kommer att vinna? Samarbeta med en av dessa ökända skurkar medan de utkämpar sitt slagsmål i detta fasansfulla 3D-actionspel.

 • Annabelles mysterier
  Spela
  Annabelles mysterier
  Spelat 954 gånger

  Hitta vägen ut ur huset genom att peka och klicka i det här skrämmande flyktspelet!

 • Knife Hit Horror
  Spela
  Knife Hit Horror
  Spelat 840 gånger

  Dessa skrämmande monster börjar verkligen att bli irriterande! Kan du bli av med dem i detta läskiga actionspel? Kasta knivar mot deras huvuden tills de förstörs. Men se upp! Om en av dina knivar träffar en annan kniv, kan läget ta en obehaglig vändning!

 • Five Nights at Freddy's: Ultimate
  Spela
  Five Nights at Freddy's: Ultimate
  Spelat 764 gånger

  Den oändliga skräcken i världens läskigaste pizzeria når en helt ny nivå! Anpassa de skrämmande hijinks i denna versionen av ett av världens mest populära och läskiga, onlinespel. Välj animatroniska critters som plågar dig under ditt nästa kyrkogårdskift, samtidigt som du ställer in svårigheten innan du testar nya verktyg för att jaga bort dem.

 • The Visitor Returns
  Spela
  The Visitor Returns
  Spelat 677 gånger

  Den läskiga utomjordingen fortsätter utforskandet av vår planet. Hans nästa utmaning: slåss mot en hungrig tvättbjörn.

 • Kuslig flykt
  Spela
  Kuslig flykt
  Spelat 629 gånger

  Du har blivit inlåst i ett hemsökt hus. Fly genom att samla ihop alla föremål och lösa alla pussel!

 • Ondskans dårhus
  Spela
  Ondskans dårhus
  Spelat 567 gånger

  Hitta ledtrådarna som hjälper dig att lösa mysteriet i det här mörka och läskiga hitta föremål-spelet. Vad för slags ondska är det som väntar på att bli hittad?

 • The Grudge
  Spela
  The Grudge
  Spelat 562 gånger

  Du har precis tackat ja till att friviligt arbeta som omsorgsgivare. Men det finns ett problem: din första klient bor i ett hus som är besatt av ett hämndlystet spöke! Hur länge kan du överleva i det här tuffa Halloween-spelet?

 • Slenderman måste dö: Ändlös rymd
  Spela
  Slenderman måste dö: Ändlös rymd
  Spelat 511 gånger

  I rymden kan ingen höra dig skrika ... inte ens när Slenderman jagar dig! Kan du undkomma det legendariska monstret i detta skrämmande förstapersonsskjutspel? Han lurar någonstans i skuggorna på denna övergivna rymdstation. Ta reda på om du kan fly skeppet med både de kraftceller du behöver för att driva ditt skepp – och ditt liv!

 • Sister Location Night 4
  Spela
  Sister Location Night 4
  Spelat 494 gånger

  Skräcken är olidlig i det här skräckspelet. Kan du överleva tillräckligt länge för att se gryningen? Alla otäcka monster härjar fortfarande vilt!

 • Alice is Dead 1
  Spela
  Alice is Dead 1
  Spelat 463 gånger

  Alice är i ett underland fullt av konstiga varelser. Kommer hon att överleva och återvända hem?