Skräck Spel

 • Jeff the Killer
  Spela
  Jeff the Killer
  Spelat 3483 gånger

  Du har precis vaknat upp mitt i natten efter att ha hört ett märkligt ljud från nedervåningen. Kan det vara ren inbillning, eller är en galen mördare på väg att attackera dig? Ta ett vapen och förbered dig på ditt livs värsta strid i detta skrämmande actionspel i första person.

 • Troll Face Quest: Horror 2
  Spela
  Troll Face Quest: Horror 2
  Spelat 1529 gånger

  Den världskända rackaren och hans vänner är tillbaka i Troll Face Horror 2. Gör Troll Face sällskap när han gör parodi på några av världens läskigaste filmer och TV-program. 

  Roligheterna tar aldrig slut i det här skojiga skräckspelet. Kommer du kunna lösa pussel med Lovecraft-inspirerade monster, skrämmande tvillingar och en jätteläskig dusch? Precis som i de andra Troll Face Quest-spel finns det bara ett sätt att klara av varje nivå och det är aldrig enkelt! 

  Troll Face Quest: Horror och Five Nights at Freddy's är två liknande onlinespel som du kanske gillar. Om du inte gillar skräck kanske du tycker bättre om Troll Face Quest: TV Shows istället. 

  Spelkontroller

  • FÖRFLYTTA MUSEN för att leta efter lösningar på pusslen.
  • VÄNSTERKLICKA för att välja en möjlig lösning. 

  Om spelutvecklaren

  Troll Face Horror 2 utvecklades av Azerion, ett spelföretag baserat i Nederländerna.

  Spela på mobil 

  Apple App Store och Google Play.

 • Slenderman måste dö: Ändlös rymd
  Spela
  Slenderman måste dö: Ändlös rymd
  Spelat 962 gånger

  I rymden kan ingen höra dig skrika ... inte ens när Slenderman jagar dig! Kan du undkomma det legendariska monstret i detta skrämmande förstapersonsskjutspel? Han lurar någonstans i skuggorna på denna övergivna rymdstation. Ta reda på om du kan fly skeppet med både de kraftceller du behöver för att driva ditt skepp – och ditt liv!

 • Troll Face Quest: Horror
  Spela
  Troll Face Quest: Horror
  Spelat 2786 gånger

 • Läskiga mormorsskrik: Rädda Freddy
  Spela
  Läskiga mormorsskrik: Rädda Freddy
  Spelat 2935 gånger

  Du har just vaknat i ett av sovrummen i ett mycket läskigt gammalt hus. Hur kom du hit? Och ännu viktigare, vilken typ av ondska lurar i dessa mörka hallar? Kommer du att kunna fly inom fem dagar eller mindre i detta fasansfulla 3D-äventyrsspel? Håll koll på platser att gömma dig på medan du söker efter de saker som du behöver för att klara dig igenom detta.

 • The House
  Spela
  The House
  Spelat 1407 gånger

  Var är du? Hur kom du hit? Du verkar vara i ett hus men det finns mystiska ritningar och pussel överallt. Kan du ta reda på vad som hände med dig och, ännu bättre, hur man flyr huset i detta elektrifierande punkt och klicka äventyrsspel?

 • Slenderina måste dö: källaren
  Spela
  Slenderina måste dö: källaren
  Spelat 3246 gånger

  Skräcken fortsätter i detta rafflande skjutspel. Du har blivit nedslagen av Slenderman och den mystiska Slenderina. Kan du ta dig ut ur källaren och samla in de förtrollade böckerna som du behöver för att sätta stopp för deras skräckvälde en gång för alla?

 • Timore
  Spela
  Timore
  Spelat 505 gånger

  Du har hamnat på en läskig plats med enbart en ficklampa. Och ännu värre är att monstret Timore är ute efter dig. Kan du fly undan från hans klor och undvika att släpas ner i helvetet i det här tuffa och actionfyllda förstapersonskjutarspelet?

 • The Visitor Returns
  Spela
  The Visitor Returns
  Spelat 980 gånger

  Den läskiga utomjordingen fortsätter utforskandet av vår planet. Hans nästa utmaning: slåss mot en hungrig tvättbjörn.

 • Clown Nights
  Spela
  Clown Nights
  Spelat 22767 gånger

  Glada nyheter: Du har fått jobb på cirkusen. Tråkiga nyheter: Du kommer att få jobba natt och måste ta med alla psykotiska clowner. Hur länge överlever du i det här galna onlinespelet?

 • SlenderMan vinterutgåva
  Spela
  SlenderMan vinterutgåva
  Spelat 10969 gånger

  Det här skräckspelet är inget för veklingar. Kan du undvika att hamna i mördaren Slenders klor? Utforska den mörka värld som tillhör denna vandringssägen. Välj mellan tidsutmaning och överlevnadsläge. Den här vinterutgåvan ger dig garanterat kalla kårar. Gör dig redo ... För nu kommer han!

 • The House 2
  Spela
  The House 2
  Spelat 5722 gånger

  Ingen har vågat sig nära det här huset sedan "olyckan". Vågar du gå in i huset och låsa upp alla dess hemligheter i det här skrämmande Halloween-spelet?

 • Annabelles mysterier
  Spela
  Annabelles mysterier
  Spelat 1119 gånger

  Hitta vägen ut ur huset genom att peka och klicka i det här skrämmande flyktspelet!

 • Ondskans dårhus
  Spela
  Ondskans dårhus
  Spelat 674 gånger

  Hitta ledtrådarna som hjälper dig att lösa mysteriet i det här mörka och läskiga hitta föremål-spelet. Vad för slags ondska är det som väntar på att bli hittad?

 • Fly från mördare
  Spela
  Fly från mördare
  Spelat 6601 gånger

  Du har vaknat i en mördares källare. Kan du lösa pusslen och fly innan mördaren kommer tillbaka?

 • Tequila Zombies 2
  Spela
  Tequila Zombies 2
  Spelat 145 gånger

  Hämta ännu en tunna med tequila. Zombierna stormar över gränsen!

 • Alice is Dead 1
  Spela
  Alice is Dead 1
  Spelat 530 gånger

  Alice är i ett underland fullt av konstiga varelser. Kommer hon att överleva och återvända hem?

 • Kuslig flykt
  Spela
  Kuslig flykt
  Spelat 734 gånger

  Du har blivit inlåst i ett hemsökt hus. Fly genom att samla ihop alla föremål och lösa alla pussel!

 • Forgotten Hill: Surgery
  Spela
  Forgotten Hill: Surgery
  Spelat 1515 gånger

  Det kanske bara är de blodiga handavtrycken på väggarna men stämningen är lite konstig på det här sjukhuset. Är du modig nog att utforska de läskiga korridorerna och prata med de andra patienterna? Se om du kan fly utan att bli galen i det här läskiga peka och klicka-spelet.

 • Shadow Tag
  Spela
  Shadow Tag
  Spelat 187 gånger

  Spela inte det här spelet med ljuset släckt om du blir skrämd av skräckfilmer, för Shadow Tag kommer att få dig att darra. Glöm inte att springa!

 • Slenderman Must Die: Industrial Waste
  Spela
  Slenderman Must Die: Industrial Waste
  Spelat 1443 gånger

  Den här soldaten gick vilse på vägen hem och hans problem har bara börjat. Han har fångats i ett mystiskt industriområde fyllt av dödliga monster och den legendariska Slenderman är ute för att döda. Kan du hjälpa honom att överleva och ta sig därifrån levande?

 • Virtual Voodoo
  Spela
  Virtual Voodoo
  Spelat 333 gånger

  Har du en jobbig dag? Ta ut dina frustrationer på den här voodoodockan. Peta på honom med en pinne, sätt fast pinnar i hans huvud, sätt eld på honom och mycket mer i det här läskiga spelet. Men ingen fara, han är rätt så tuff!

 • The Grudge
  Spela
  The Grudge
  Spelat 692 gånger

  Du har precis tackat ja till att friviligt arbeta som omsorgsgivare. Men det finns ett problem: din första klient bor i ett hus som är besatt av ett hämndlystet spöke! Hur länge kan du överleva i det här tuffa Halloween-spelet?

 • Freddy Nightmare Run
  Spela
  Freddy Nightmare Run
  Spelat 57 gånger

 • Lumberjack Jacques & The Ritual Of Doom
  Spela
  Lumberjack Jacques & The Ritual Of Doom
  Spelat 0 gånger

  Det är en mörk och stormig kväll och en främling har anlänt till Jacques stuga. Han är rädd och oroad över att han kommer offras! Något skumt är på gång nere i byn. Följ med den modiga skogsarbetaren när han tar reda på vad som händer i det här nostalgiska action- och äventyrsspelet.

 • Knivkastarskräck 2
  Spela
  Knivkastarskräck 2
  Spelat 221 gånger

  Någon behöver verkligen göra sig av med alla dessa otroligt konstiga flytande huvuden! Kan du tänka dig att förstöra dem i det här intensiva actionspelet? Kasta alla dessa knivar på dem – men se upp! Om du träffar fel ställe belönas du med en otäck överraskning!

 • Sju dagar i skärselden
  Spela
  Sju dagar i skärselden
  Spelat 0 gånger

  Välkommen till ditt nya jobb i skärselden! Här får du bestämma vilka själar som hamnar i helvetet och vilka som förtjänar att spendera resten av sin tid i himmelriket. Kommer du att kunna imponera på din chef Döden, samtidigt som du försöker ta rätt beslut under din första arbetsvecka i detta spektakulära och spirituella onlinespel? Bara du inte blandar dödssynder med dygder!

 • Dead Detention: Episode VIII
  Spela
  Dead Detention: Episode VIII
  Spelat 0 gånger

  Någonting konstigt händer i den här lilla staden. Hjälp Dr Miller att sätta stopp för det i det här skräckinjagande peka och klicka-spelet.

 • Knife Hit Horror
  Spela
  Knife Hit Horror
  Spelat 871 gånger

  Dessa skrämmande monster börjar verkligen att bli irriterande! Kan du bli av med dem i detta läskiga actionspel? Kasta knivar mot deras huvuden tills de förstörs. Men se upp! Om en av dina knivar träffar en annan kniv, kan läget ta en obehaglig vändning!

 • Evil Dead
  Spela
  Evil Dead
  Spelat 22 gånger

  Get into the world of the movie Evil Dead! Then start killing, slashing and destroying all sort of demonic creatures that are haunting this house, its cleaning time my friend and you have the perfect tool to do it... a shiny and sharp chainsaw!

 • Livsfarliga björnar
  Spela
  Livsfarliga björnar
  Spelat 0 gånger

  Du har krockat med din lastbil. Kan du samla ihop alla dina höns utan att bli attackerad av arga björnar?

 • Alexia Crow: The Deal of the Gods
  Spela
  Alexia Crow: The Deal of the Gods
  Spelat 25 gånger

  Alexias äventyr i den mystiska underjorden fortsätter. Hjälp henne att ta sig hem igen.

 • The Gatekeeper
  Spela
  The Gatekeeper
  Spelat 16 gånger

  Är du redo för ett kul äventyr? Följ med vår hjälte på ett fantastiskt äventyr genom mystiska grottor i sökandet efter grindvakten!

 • Cubikill 4
  Spela
  Cubikill 4
  Spelat 100 gånger

  Har du tröttnat på att gå till jobbet och göra samma sak varje dag? Då är det dags att hitta på något nytt att göra, som att gå bärsärk och göra helt galna saker på kontoret!

 • Riddle Transfer 2
  Spela
  Riddle Transfer 2
  Spelat 140 gånger

  Var redo för det helt nya äventyrliga skolspelet Riddle Transfer 2! Du kommer att spela i flera timmar när du testar din skicklighet i det helt nya spelet i webbläsare!

 • Forgotten Hill Fall
  Spela
  Forgotten Hill Fall
  Spelat 26 gånger

  Kan du överleva i det hemsökta huset när du försöker lösa mysteriet? Ta reda på det i spelet i webbläsare Forgotten Hill Fall som är fyllt med fällor och ledtrådar! Gör ditt bästa för att lösa varje pussel när du tar dig från rum till rum.