Kusliga Spel

 • Five Nights at Freddy's
  Spela
  Five Nights at Freddy's
  Spelat 101176 gånger
 • Clown Nights
  Spela
  Clown Nights
  Spelat 22042 gånger

  Glada nyheter: Du har fått jobb på cirkusen. Tråkiga nyheter: Du kommer att få jobba natt och måste ta med alla psykotiska clowner. Hur länge överlever du i det här galna onlinespelet?

 • Five Nights at Freddy's 3
  Spela
  Five Nights at Freddy's 3
  Spelat 21415 gånger

  Ditt nästa arbetsskift ska precis börja på pizzerian. Nya attraktioner har lagts till så du kommer helt klart att behöva vara på din vakt för att överleva ännu en vecka full av hemskheter i det här actionspelet!

 • Läskig labyrint
  Spela
  Läskig labyrint
  Spelat 20043 gånger

  Hur stadig är du på handen när du ställs inför ett spel där du straffas om du nuddar väggarna? Ta reda på det i Läskig labyrint!

 • Five Nights at Freddy's 4
  Spela
  Five Nights at Freddy's 4
  Spelat 18978 gånger

  Freddy, Fazbear, Bonnie och alla deras livsfarliga robotvänner är i farten igen. Hur länge kan du klara dig i kampen mot dem och deras vilda framfart i det här läskiga actionspelet?

 • Five Nights at Freddy's: Sister Location
  Spela
  Five Nights at Freddy's: Sister Location
  Spelat 16487 gånger

  En ny ondskefull våg har inletts. Är du modig nog att utforska passagen under pizzerian och ta dig an dess robotinvånare? I så fall är det bara att stiga in i hissen och göra dig redo för en ny terrorvåg i det här roliga och läskiga onlinespelet.

 • FNAF World
  Spela
  FNAF World
  Spelat 13738 gånger

  Något står inte rätt till i det här kungariket som är fullt av robotiska djur. Undvik robotmonstren när du spelar det här spännande nostalgiska onlinespelet som är inspirerat av det populära skräckspelet Five Nights at Freddy's.

 • Five Night's at Golden Freddy's
  Spela
  Five Night's at Golden Freddy's
  Spelat 10022 gånger

  Något står inte rätt till på den här familjerestaurangen och det är ditt uppdrag att komma på vad det är! Växla mellan de olika kamerorna för att se vilket av monstren det är som är ute efter dig på Five Night's at Golden Freddy's!

 • Flykten från skräckhuset
  Spela
  Flykten från skräckhuset
  Spelat 9895 gånger

  Hur länge kan du överleva i det farliga huset som är fullt av fabulöst läskiga faror? Gör ditt bästa för att undvika alla farliga föremål som finns i huset i det här spännande actionspelet. Hoppas att batterierna till ficklampan inte tar slut!

 • Mord
  Spela
  Mord
  Spelat 9312 gånger

  Någon borde verkligen ta livet av den elaka kungen. Kan du få jobbet gjort?

 • FNAF - Sister Location Nights 2
  Spela
  FNAF - Sister Location Nights 2
  Spelat 8135 gånger

  Det börjar spåra ur! Säkerhetsutrustningen och ljusen fungerar inte och vem vet vad som gömmer dig i korridorerna. Hur länge kan du överleva i det här läskiga onlinespelet?

 • FNAF - Sister Location Custom
  Spela
  FNAF - Sister Location Custom
  Spelat 7757 gånger

  Du kan anpassa spelarna i den här versionen av den populära och supercoola tv-spelserien. Hur länge kan du överleva mot de blodtörstiga robotarna?

 • FNAF: Sister Location Custom Night
  Spela
  FNAF: Sister Location Custom Night
  Spelat 7339 gånger

  Är du redo att skapa en kväll på den här ikoniska och helt skrämmande pizzerian? Experimentera med inställningarna på alla de dödliga robotarna innan du tar dig an all action som det här onlinespelet erbjuder.

 • Fly från mördare
  Spela
  Fly från mördare
  Spelat 6343 gånger

  Du har vaknat i en mördares källare. Kan du lösa pusslen och fly innan mördaren kommer tillbaka?

 • Five Nights at Candy's
  Spela
  Five Nights at Candy's
  Spelat 5732 gånger

  Det här hamburgerhaket har under den senaste tiden haft problem med sina robotar men det är väl inget att oroa sig för, eller? Gör dig redo för ditt nya jobb som kvällsvakt i det här Halloween-spelet som är inspirerat av Five Nights at Freddy's.

 • Den sista striden: Union City
  Spela
  Den sista striden: Union City
  Spelat 5623 gånger

  En kvällstur till den här zombiedrabbade metropolen börjar bli riktigt intressant.

 • The House 2
  Spela
  The House 2
  Spelat 5414 gånger

  Ingen har vågat sig nära det här huset sedan "olyckan". Vågar du gå in i huset och låsa upp alla dess hemligheter i det här skrämmande Halloween-spelet?

 • TJOC: The Joy Of Creation
  Spela
  TJOC: The Joy Of Creation
  Spelat 5219 gånger

  Roboten Freddy och hans vilda gäng är tillbaka! Du är inlåst i ett mörkt kontor men det är bara en tidsfråga innan de bryter in och attackerar dig. Blända dem med din ficklampa och försök att överleva så länge som möjligt i det här skräckspelet som är inspirerat av Five Nights at Freddy's.

 • Haunted House
  Spela
  Haunted House
  Spelat 3877 gånger

  Du är fast i det hemsökta huset och måste hitta din väg ut!

 • Afterlife: The game
  Spela
  Afterlife: The game
  Spelat 2900 gånger

  Livet kan vara tufft. Efterlivet är inte mycket bättre. Fråga bara detta spöke! Han har massor av saker att göra ikväll i detta roliga onlinespel. Kan du hjälpa honom att lära sig att flyga, hemsöka sin gamla chef, skydda sin fru från igelkottar och ninjor i parken och ta sig igenom hans första stand-up gig?

 • Hemsökta huset: Jakten på den magiska boken
  Spela
  Hemsökta huset: Jakten på den magiska boken
  Spelat 2807 gånger

  Upptäck de mystiska hemligheterna och dolda farorna i det här läskiga huset.

 • Slenderina måste dö: källaren
  Spela
  Slenderina måste dö: källaren
  Spelat 2795 gånger

  Skräcken fortsätter i detta rafflande skjutspel. Du har blivit nedslagen av Slenderman och den mystiska Slenderina. Kan du ta dig ut ur källaren och samla in de förtrollade böckerna som du behöver för att sätta stopp för deras skräckvälde en gång för alla?

 • Five Nights at Freddy's 5
  Spela
  Five Nights at Freddy's 5
  Spelat 2600 gånger

  De rysliga spratten verkar aldrig ta slut på världens mest skrämmande pizzeria. Kan du överleva ytterligare fem nätter i säkerhetsrummet? Både datorn och säkerhetskamerorna verkar vara satta ur spel, och ingen vet vad som rör sig genom restaurangens korridorer. Ta reda på om du kan leva tillräckligt länge för att kunna njuta av helgen i detta hiskeliga överlevnadsspel.

 • Jeff the Killer
  Spela
  Jeff the Killer
  Spelat 2084 gånger

  Du har precis vaknat upp mitt i natten efter att ha hört ett märkligt ljud från nedervåningen. Kan det vara ren inbillning, eller är en galen mördare på väg att attackera dig? Ta ett vapen och förbered dig på ditt livs värsta strid i detta skrämmande actionspel i första person.

 • 5 Nights Mega Parking
  Spela
  5 Nights Mega Parking
  Spelat 1969 gånger

  Spela 5 Nights Mega Parking gratis nu och kör genom skrämmande gränder i samma stil som Freddy Fazbear! Slutför dina uppdrag och undvik att krocka med mörka och farliga föremål samtidigt som du tjänar pengar! Sätt din förarskicklighet på prov under 5 nätter.

 • ScaryMaze.io
  Spela
  ScaryMaze.io
  Spelat 1696 gånger

  Hur stadig är du på handen när du ställs inför ett spel där du straffas om du nuddar väggarna? Ta reda på det i Läskig labyrint!

 • Läskiga mormorsskrik: Rädda Freddy
  Spela
  Läskiga mormorsskrik: Rädda Freddy
  Spelat 1510 gånger

  Du har just vaknat i ett av sovrummen i ett mycket läskigt gammalt hus. Hur kom du hit? Och ännu viktigare, vilken typ av ondska lurar i dessa mörka hallar? Kommer du att kunna fly inom fem dagar eller mindre i detta fasansfulla 3D-äventyrsspel? Håll koll på platser att gömma dig på medan du söker efter de saker som du behöver för att klara dig igenom detta.

 • Forgotten Hill: Surgery
  Spela
  Forgotten Hill: Surgery
  Spelat 1443 gånger

  Det kanske bara är de blodiga handavtrycken på väggarna men stämningen är lite konstig på det här sjukhuset. Är du modig nog att utforska de läskiga korridorerna och prata med de andra patienterna? Se om du kan fly utan att bli galen i det här läskiga peka och klicka-spelet.

 • Freddy's Bomb
  Spela
  Freddy's Bomb
  Spelat 1262 gånger

  Vad är det värsta som kan hända när du börjar på ditt nya jobb som nattvakt på en pizzeria med en massa dödliga robotar? En massa saker så klart, men tack och lov så har du en väska full med bomber. Se om du kan överleva en vecka på restaurangen när du spränger dig fram mot utgångarna i det här läskiga onlinespelet.

 • Slenderman Must Die: Industrial Waste
  Spela
  Slenderman Must Die: Industrial Waste
  Spelat 1252 gånger

  Den här soldaten gick vilse på vägen hem och hans problem har bara börjat. Han har fångats i ett mystiskt industriområde fyllt av dödliga monster och den legendariska Slenderman är ute för att döda. Kan du hjälpa honom att överleva och ta sig därifrån levande?

 • FNAF: Afton's Nightmare
  Spela
  FNAF: Afton's Nightmare
  Spelat 1166 gånger

  Mardrömmen fortsätter i detta skrämmande spel inspirerat av den värld du hittar i Five Nights at Freddy's. Saker börjar nu gå helt överstyr på den ökända pizzerian. Kan du överleva en hel vecka medan dess robotar härjar vilt? Du tvingas även hantera partybelysning som verkligen inte fungerar!

 • Slenderman vs. Freddy the Fazbear
  Spela
  Slenderman vs. Freddy the Fazbear
  Spelat 1037 gånger

  Två av internets största skurkar ska nu mötas öga mot öga för en storslagen kamp. Vilket monster kommer att vinna? Samarbeta med en av dessa ökända skurkar medan de utkämpar sitt slagsmål i detta fasansfulla 3D-actionspel.

 • Zombier i grottan
  Spela
  Zombier i grottan
  Spelat 1029 gånger

  Hur länge kan du överleva i den här grottan som är full av zombier? Du måste försvara dig när de attackerar. Överlev så länge som möjligt i det här hänsynslösa actionfyllda skjutspelet.

 • Annabelles mysterier
  Spela
  Annabelles mysterier
  Spelat 954 gånger

  Hitta vägen ut ur huset genom att peka och klicka i det här skrämmande flyktspelet!

 • Super Scary Stacker
  Spela
  Super Scary Stacker
  Spelat 937 gånger

  Kan du stapla de här formerna utan att de faller omkull?

 • Fly från huset
  Spela
  Fly från huset
  Spelat 847 gånger

  Det här verkligen inte en trevlig plats. En storm pågår utanför, det finns blodfläckar på golvet och sänglakanen är smutsiga. Kan du hitta ett sätt att fly från den här hemska platsen i det här peka och klicka-äventyrsspelet?