Kusliga Spel

 • Läskig labyrint
  Spela
  Läskig labyrint
  Spelat 22125 gånger

  Hur stadig är du på handen när du ställs inför ett spel där du straffas om du nuddar väggarna? Ta reda på det i Läskig labyrint!

 • Ouijas röster
  Spela
  Ouijas röster
  Spelat 546 gånger

  Vilka svar kommer du att få från det hemlighetsfulla och mystiska brädet? Det är dags att ta reda på det i det här märkliga onlinespelet. Ställ vilken fråga du vill och se vad som händer!

 • Mord
  Spela
  Mord
  Spelat 11716 gånger

  Någon borde verkligen ta livet av den elaka kungen. Kan du få jobbet gjort?

 • Jeff the Killer
  Spela
  Jeff the Killer
  Spelat 2611 gånger

  Du har precis vaknat upp mitt i natten efter att ha hört ett märkligt ljud från nedervåningen. Kan det vara ren inbillning, eller är en galen mördare på väg att attackera dig? Ta ett vapen och förbered dig på ditt livs värsta strid i detta skrämmande actionspel i första person.

 • Five Nights at Freddy's 2
  Spela
  Five Nights at Freddy's 2
  Spelat 40562 gånger

  Freddy Fazbears pizzeria är öppen igen. Inget kan gå fel, eller? Se hur länge du kan överleva på nattskiftet i den livsfarliga pizzerian i det här spännande actionspelet.

 • Five Nights at Freddy's 4
  Spela
  Five Nights at Freddy's 4
  Spelat 20954 gånger

  Freddy, Fazbear, Bonnie och alla deras livsfarliga robotvänner är i farten igen. Hur länge kan du klara dig i kampen mot dem och deras vilda framfart i det här läskiga actionspelet?

 • Zombie Vacation
  Spela
  Zombie Vacation
  Spelat 520 gånger

  Vissa föredrar att åka på semester till tropiska öar som inte är fulla av zombier, men hur kul är det! Följ med den här modiga soldaten när han njuter av lugn och ro genom att slåss mot ändlösa horder av zombier. Kan du hjälpa honom att överleva så länge som möjligt i det här galna actionspelet?

 • Afterlife: The game
  Spela
  Afterlife: The game
  Spelat 3057 gånger

  Livet kan vara tufft. Efterlivet är inte mycket bättre. Fråga bara detta spöke! Han har massor av saker att göra ikväll i detta roliga onlinespel. Kan du hjälpa honom att lära sig att flyga, hemsöka sin gamla chef, skydda sin fru från igelkottar och ninjor i parken och ta sig igenom hans första stand-up gig?

 • Five Nights at Freddy's: Ultimate
  Spela
  Five Nights at Freddy's: Ultimate
  Spelat 1246 gånger

  Den oändliga skräcken i världens läskigaste pizzeria når en helt ny nivå! Anpassa de skrämmande hijinks i denna versionen av ett av världens mest populära och läskiga, onlinespel. Välj animatroniska critters som plågar dig under ditt nästa kyrkogårdskift, samtidigt som du ställer in svårigheten innan du testar nya verktyg för att jaga bort dem.

 • Slenderina måste dö: källaren
  Spela
  Slenderina måste dö: källaren
  Spelat 3019 gånger

  Skräcken fortsätter i detta rafflande skjutspel. Du har blivit nedslagen av Slenderman och den mystiska Slenderina. Kan du ta dig ut ur källaren och samla in de förtrollade böckerna som du behöver för att sätta stopp för deras skräckvälde en gång för alla?

 • Five Nights at Freddy's
  Spela
  Five Nights at Freddy's
  Spelat 110418 gånger

 • Slenderman vs. Freddy the Fazbear
  Spela
  Slenderman vs. Freddy the Fazbear
  Spelat 1192 gånger

  Två av internets största skurkar ska nu mötas öga mot öga för en storslagen kamp. Vilket monster kommer att vinna? Samarbeta med en av dessa ökända skurkar medan de utkämpar sitt slagsmål i detta fasansfulla 3D-actionspel.

 • Läskiga mormorsskrik: Rädda Freddy
  Spela
  Läskiga mormorsskrik: Rädda Freddy
  Spelat 2387 gånger

  Du har just vaknat i ett av sovrummen i ett mycket läskigt gammalt hus. Hur kom du hit? Och ännu viktigare, vilken typ av ondska lurar i dessa mörka hallar? Kommer du att kunna fly inom fem dagar eller mindre i detta fasansfulla 3D-äventyrsspel? Håll koll på platser att gömma dig på medan du söker efter de saker som du behöver för att klara dig igenom detta.

 • FNAF World
  Spela
  FNAF World
  Spelat 14144 gånger

  Något står inte rätt till i det här kungariket som är fullt av robotiska djur. Undvik robotmonstren när du spelar det här spännande nostalgiska onlinespelet som är inspirerat av det populära skräckspelet Five Nights at Freddy's.

 • Troll Face Quest: Horror 2
  Spela
  Troll Face Quest: Horror 2
  Spelat 355 gånger

  Den världskända rackaren och hans vänner är tillbaka i Troll Face Horror 2. Gör Troll Face sällskap när han gör parodi på några av världens läskigaste filmer och TV-program. 

  Roligheterna tar aldrig slut i det här skojiga skräckspelet. Kommer du kunna lösa pussel med Lovecraft-inspirerade monster, skrämmande tvillingar och en jätteläskig dusch? Precis som i de andra Troll Face Quest-spel finns det bara ett sätt att klara av varje nivå och det är aldrig enkelt! 

  Troll Face Quest: Horror och Five Nights at Freddy's är två liknande onlinespel som du kanske gillar. Om du inte gillar skräck kanske du tycker bättre om Troll Face Quest: TV Shows istället. 

  Spelkontroller

  • FÖRFLYTTA MUSEN för att leta efter lösningar på pusslen.
  • VÄNSTERKLICKA för att välja en möjlig lösning. 

  Om spelutvecklaren

  Troll Face Horror 2 utvecklades av Azerion, ett spelföretag baserat i Nederländerna.

  Spela på mobil 

  Apple App Store och Google Play.

 • TJOC: The Joy Of Creation
  Spela
  TJOC: The Joy Of Creation
  Spelat 5520 gånger

  Roboten Freddy och hans vilda gäng är tillbaka! Du är inlåst i ett mörkt kontor men det är bara en tidsfråga innan de bryter in och attackerar dig. Blända dem med din ficklampa och försök att överleva så länge som möjligt i det här skräckspelet som är inspirerat av Five Nights at Freddy's.

 • Haunted House
  Spela
  Haunted House
  Spelat 3966 gånger

  Du är fast i det hemsökta huset och måste hitta din väg ut!

 • Five Nights at Candy's
  Spela
  Five Nights at Candy's
  Spelat 5949 gånger

  Det här hamburgerhaket har under den senaste tiden haft problem med sina robotar men det är väl inget att oroa sig för, eller? Gör dig redo för ditt nya jobb som kvällsvakt i det här Halloween-spelet som är inspirerat av Five Nights at Freddy's.

 • Five Nights at Freddy's 5
  Spela
  Five Nights at Freddy's 5
  Spelat 3856 gånger

  De rysliga spratten verkar aldrig ta slut på världens mest skrämmande pizzeria. Kan du överleva ytterligare fem nätter i säkerhetsrummet? Både datorn och säkerhetskamerorna verkar vara satta ur spel, och ingen vet vad som rör sig genom restaurangens korridorer. Ta reda på om du kan leva tillräckligt länge för att kunna njuta av helgen i detta hiskeliga överlevnadsspel.

 • Troll Face Quest: Horror
  Spela
  Troll Face Quest: Horror
  Spelat 1691 gånger

 • Slenderman måste dö: Ändlös rymd
  Spela
  Slenderman måste dö: Ändlös rymd
  Spelat 766 gånger

  I rymden kan ingen höra dig skrika ... inte ens när Slenderman jagar dig! Kan du undkomma det legendariska monstret i detta skrämmande förstapersonsskjutspel? Han lurar någonstans i skuggorna på denna övergivna rymdstation. Ta reda på om du kan fly skeppet med både de kraftceller du behöver för att driva ditt skepp – och ditt liv!

 • ScaryMaze.io
  Spela
  ScaryMaze.io
  Spelat 1796 gånger

  Hur stadig är du på handen när du ställs inför ett spel där du straffas om du nuddar väggarna? Ta reda på det i Läskig labyrint!

 • FNAF - Sister Location Custom
  Spela
  FNAF - Sister Location Custom
  Spelat 8142 gånger

  Du kan anpassa spelarna i den här versionen av den populära och supercoola tv-spelserien. Hur länge kan du överleva mot de blodtörstiga robotarna?

 • Annabelles mysterier
  Spela
  Annabelles mysterier
  Spelat 1016 gånger

  Hitta vägen ut ur huset genom att peka och klicka i det här skrämmande flyktspelet!

 • The Visitor Returns
  Spela
  The Visitor Returns
  Spelat 780 gånger

  Den läskiga utomjordingen fortsätter utforskandet av vår planet. Hans nästa utmaning: slåss mot en hungrig tvättbjörn.

 • The House 2
  Spela
  The House 2
  Spelat 5552 gånger

  Ingen har vågat sig nära det här huset sedan "olyckan". Vågar du gå in i huset och låsa upp alla dess hemligheter i det här skrämmande Halloween-spelet?

 • Zombie Invasion
  Spela
  Zombie Invasion
  Spelat 428 gånger

  De levande döda är i farten igen. Stoppa dem och rädda alla desperata överlevande.

 • Five Nights at Freddy's 3
  Spela
  Five Nights at Freddy's 3
  Spelat 23663 gånger

  Ditt nästa arbetsskift ska precis börja på pizzerian. Nya attraktioner har lagts till så du kommer helt klart att behöva vara på din vakt för att överleva ännu en vecka full av hemskheter i det här actionspelet!

 • FNAF - Sister Location Nights 2
  Spela
  FNAF - Sister Location Nights 2
  Spelat 8631 gånger

  Det börjar spåra ur! Säkerhetsutrustningen och ljusen fungerar inte och vem vet vad som gömmer dig i korridorerna. Hur länge kan du överleva i det här läskiga onlinespelet?

 • Five Nights at Freddy's: Sister Location
  Spela
  Five Nights at Freddy's: Sister Location
  Spelat 16973 gånger

  En ny ondskefull våg har inletts. Är du modig nog att utforska passagen under pizzerian och ta dig an dess robotinvånare? I så fall är det bara att stiga in i hissen och göra dig redo för en ny terrorvåg i det här roliga och läskiga onlinespelet.

 • Hemsökta huset: Jakten på den magiska boken
  Spela
  Hemsökta huset: Jakten på den magiska boken
  Spelat 2854 gånger

  Upptäck de mystiska hemligheterna och dolda farorna i det här läskiga huset.

 • Rapunzels skräckfilm
  Spela
  Rapunzels skräckfilm
  Spelat 198 gånger

  Rapunzels filmklubb på skolan har bestämt sig för att titta på en skräckfilm i eftermiddag. Kan du hjälpa henne att få allt i ordning i detta onlinespel? Hon måste svara på det senaste sms:et från Fredrik, göra popcorn och mycket mer!

 • Mörk list
  Spela
  Mörk list
  Spelat 64 gånger

  Kan du samla ihop alla själarna i labyrinten? Se upp för monstret som jagar dig!

 • Five Night's at Golden Freddy's
  Spela
  Five Night's at Golden Freddy's
  Spelat 10543 gånger

  Något står inte rätt till på den här familjerestaurangen och det är ditt uppdrag att komma på vad det är! Växla mellan de olika kamerorna för att se vilket av monstren det är som är ute efter dig på Five Night's at Golden Freddy's!

 • FNAF: Afton's Nightmare
  Spela
  FNAF: Afton's Nightmare
  Spelat 1536 gånger

  Mardrömmen fortsätter i detta skrämmande spel inspirerat av den värld du hittar i Five Nights at Freddy's. Saker börjar nu gå helt överstyr på den ökända pizzerian. Kan du överleva en hel vecka medan dess robotar härjar vilt? Du tvingas även hantera partybelysning som verkligen inte fungerar!

 • Five Fights at Freddy's
  Spela
  Five Fights at Freddy's
  Spelat 840 gånger

  De läskiga robotarna från den berömda skräckserien har börjat slåss mot varandra! Välj favoritrobot och gör dig redo för strid i det här galna fajtingspelet.