skytte Spel

 • Tunnelbanefajt 3D
  Spela
  Tunnelbanefajt 3D
  Spelat 20030 gånger

  Kulorna flyger i alla riktningar i det här galna och roliga skjutspelet! Beväpna dig och slå ut fienden med ditt team!

 • CS portabel
  Spela
  CS portabel
  Spelat 15569 gånger

  Ladda om och var redo när det här populära actionspelet landar på ditt skrivbord. Vem sida är du på?

 • Deer Hunter
  Spela
  Deer Hunter
  Spelat 38082 gånger

  Ge dig ut på rådjursjakt i det här realistiska jaktspelet. Men du kommer ställas inför svåra utmaningar. Kan du hitta jakttrofén när det snöar eller när det börjar bli mörkt?

 • Apple Shooter
  Spela
  Apple Shooter
  Spelat 123330 gånger

  Det är jättefarligt att skjuta mot ett äpple som står på någons huvud. Försök inte att göra det här hemma. Gör det i det här spelet istället!

 • Kallsinnig krypskytt
  Spela
  Kallsinnig krypskytt
  Spelat 2419 gånger

  Förbli fokuserad och håll huvudet kallt när du ska skjuta ner dina mål i detta actionfyllda onlinespel. Din ammunition är begränsad, precis som din hälsa, så du måste hålla ett öga på båda när du skjuter för att döda.

 • Army Force Strike
  Spela
  Army Force Strike
  Spelat 21321 gånger

  Gör dig redo för den bästa första-persons-upplevelsen för flera spelare som du kan tänka dig! Spela Army Force Strike och var redo för att skjuta, döda och sätta fiender av alla kalibrar ur spel i detta arenaspel med första-persons-skjutare för flera spelare. Spela liknande onlinespel gratis på www.Supergames.io

 • Mr. Bullet
  Spela
  Mr. Bullet
  Spelat 6206 gånger

  Målet med detta retrodoftande actionspel är verkligen enkelt. Det enda du behöver göra är att döda skurkarna utan att din ammunition tar slut! Följ med den orädda Mr. Bullet medan han försöker ta kål på alla sina fiender.

 • Brottssimulator Miami 3D
  Spela
  Brottssimulator Miami 3D
  Spelat 9797 gånger

  En armé av hänsynslösa banditer har beslutat sig för att ta över Miami! Nu hänger allt på en modig polis för att stoppa deras djävulska plan i detta actionfyllda 3D-skjutspel. Eliminera dessa gangstrar, en efter en, med allt från pistoler till helgrymma stridsvagnar!

 • Prickskytten
  Spela
  Prickskytten
  Spelat 4576 gånger

  Du har bara en natt på dig att klara av en serie av dödliga uppdrag. Döda dina mål, en efter en, i det här intensiva skjutspelet.

 • Combat Reloaded
  Spela
  Combat Reloaded
  Spelat 4930 gånger

  Kommer du kämpa för det blåa eller det röda laget i det här intensiva actionspelet för flera spelare? Ta ett vapen, ducka under barriärerna och göm dig runt hörnen när du siktar mot de andra spelarna.

 • Bågskytte världsturné
  Spela
  Bågskytte världsturné
  Spelat 21364 gånger

  Res runt om i världen medan du ger dina virtuella bågskytte färdigheter en rejäl träning. Kan du träffa alla mål i detta realistiska sportspel medan du tävlar på kanterna av snötäckta berg eller på pittoreska fält? Några av målen flyttar på sig eller kräver att du skjuter ballonger, så du får verkligen jobba hårt!

 • Flak Meister
  Spela
  Flak Meister
  Spelat 6368 gånger

  Det är mitt i vintern och bombplan är på väg. Invånarna i denna lilla stad är beroende av dig för att hålla dem säkra. Ta kontroll över tornet och skjut ner fientliga flygplan i detta episka skjutspel.

 • King Soldier
  Spela
  King Soldier
  Spelat 18848 gånger

  'Hey soldier! Strap up your bazooka, because the King needs you! Use your awesome shooting skills to destroy all monsters and save the King from chaos!

 • 3D-jägare
  Spela
  3D-jägare
  Spelat 2087 gånger

  Sätt dina virtuella jaktfärdigheter på prov med detta skjutspel för flera spelare. Kan du träffa alla dessa flyttbara mål med ditt gevär? Sikta och skjut medan du tävlar mot andra spelare från hela världen.

 • Pixel Gun Apocalypse 3
  Spela
  Pixel Gun Apocalypse 3
  Spelat 35149 gånger

  Spänningen är intensiv i det här onlinespelet för flera spelare. Utmana motståndare från hela världen och kämpa för att hitta mäktiga vapen och döda dem en för en!

 • Winter Clash 3D
  Spela
  Winter Clash 3D
  Spelat 1378 gånger

  Du vet nog att man inte ska äta gul snö, men röd snö är ännu värre! Blodet kommer spridas över praktiskt taget hela Nordpolen i Winter Clash 3D!

  De här tomtarna är redo för allt, och de är allt annat än hjärtliga! Du kan välja mellan det röda eller blå laget och hoppa rakt in i de ändlösa striderna i det här spännande vinterspelet för flera spelare. De här tomtarna är inte bara utrustade med maskinvapen utan även prickskyttsgevär och andra utmärkta vapen! Ta hand om fienderna så fort som möjligt om du vill ge din egen tomte en god jul. 

  Letar du efter fler coola 3D-spel för flera spelare? I så fall borde du kolla in World Craft 2 och Subway Clash 3D

  Spelkontroller 

  Mus

  • ANVÄND MUSEN för att sikta med vapnet.
  • VÄNSTERKLICKA för att skjuta. 

  Tangentbord 

  • W, A, S, D eller PILTANGENTERNA för att röra dig. 

  Om spelutvecklaren 

  Winter Clash 3D utvecklades av Freeway Interactive.

 • Save the Cowboy
  Spela
  Save the Cowboy
  Spelat 5820 gånger

  These cowboys are heading to the gallows. The only way they’ll live to see another day is with your help. Can you shoot the ropes so they can escape in this intense action game?

 • Rebellskytt
  Spela
  Rebellskytt
  Spelat 1414 gånger

  Stan är under attack! Kan du försvara den innan det är för sent? Här kan du använda allt från pistoler till prickskyttegevär för att eliminera dina måltavlor i detta 3D-skjutspel.

 • Bowman
  Spela
  Bowman
  Spelat 3373 gånger

  Det är en duell om liv och död i det här intensiva actionspelet. Tävla mot datorn eller andra spelare när du siktar med bågen. Kan du eliminera dem med pilarna innan de träffar dig?

 • Tank Trouble 2
  Spela
  Tank Trouble 2
  Spelat 1317 gånger

  Upp till fyra spelare kan kasta sig in i de strider som väntar på dig i detta extremt beroendeframkallande actionspel. Jaga dem och förgör dem med din fantastiska stridsvagn i labyrinten – men var försiktig! De skott den skjuter ut studsar överallt!

 • Shot Trigger
  Spela
  Shot Trigger
  Spelat 757 gånger

  En ny dag, ett nytt dödligt uppdrag. Kan du hjälpa den orädda lönnmördaren klara uppdraget i Shot Trigger

  Han har många mål att utplåna i det här spännande actionspelet. Hjälp honom springa bland plattformar, rädda oskyldiga civila och ducka för fiendens kulor. Kommer han kunna skaffa ännu coolare vapen och överleva till morgondagen? 

  Om du vill spela andra roliga skjutspel i samma stil kan du kolla in Mr. Bullet och Gun Blood

  Så spelar du Shot Trigger 

  Shot Trigger är ett spännande spel där du styr en lönnmördare på farligt uppdrag. Hjälp honom döda alla sina mål och samla pengar till ännu starkare vapen. 

  Spelkontroller 

  • ANVÄND MUSEN för att välja saker i menyn. 
  • VÄNSTERKLICKA för att skjuta. 

  Vem skapade Shot Trigger? 

  Shot Trigger utvecklades av BPTop, ett spelföretag som även har skapat det fantastiska pusselspelet Dig It.

 • Sniper Assassin Zombie Shooter
  Spela
  Sniper Assassin Zombie Shooter
  Spelat 1202 gånger

 • SuperHOT
  Spela
  SuperHOT
  Spelat 4621 gånger

  Du har precis vaknat upp i en märklig kontorsbyggnad. Du har ingen aning om hur du kom hit och tiden uppför sig konstigt. Kommer du att kunna fly i detta intensiva och beroendeframkallande 3D-skjutspel? Du måste ducka för kulor och trotsa både tid och rum medan du slår dig fram mot friheten.

 • Survived.io
  Spela
  Survived.io
  Spelat 1411 gånger

  Hur länge kan överleva i striderna som väntar dig i det här dödliga io-spelet? Du måste slåss för din överlevnad när du utmanar spelare från hela värkden och tävlar om ammunition och andra värdefulla resurser.

 • Physics Zombie Shooter
  Spela
  Physics Zombie Shooter
  Spelat 688 gånger

  Zombies skapar massor av problem för invånarna i detta lilla ökensamhälle. Du vet vad du ska göra, eller hur? Peppra dem med allt du har i detta galna actionspel, men var försiktig. Du måste också använda fysikens mäktiga krafter för att bli av med alla dessa odöda idioter.

 • Luftkrig 2
  Spela
  Luftkrig 2
  Spelat 397 gånger

  Anslut dig till andra spelare i en rad storslagna stridsplansbataljer i detta 3D-actionspel. Hoppa upp i cockpiten på ett av flera olika jaktplan som du kan uppgradera med kraftfulla sköldar, turbodrivna motorer och häftiga vapen. Klarar du av att ta kål på dina fiender innan de träffar dig?

 • Dino Survival
  Spela
  Dino Survival
  Spelat 1084 gånger

  En hord med hungriga dinosaurier är på väg mot dig. Kan du överleva deras hunger eller hamnar du i deras magar? Ta alla vapen du kommer åt och gör dig redo för en episk strid om överlevnad. Hur länge kan du överleva i det här hänsynslösa förstapersonsactionspelet?

 • Airport Clash 3D
  Spela
  Airport Clash 3D
  Spelat 613 gånger

  Grymma vapen och strider väntar dig i Airport Clash 3D. Plocka upp ett vapen och gör dig redo att kämpa mot andra spelare i ett actionspel för flera spelare. 

  Flygplatsen har blivit rena krigszonen! Kämpa sida vid sida med det blåa laget eller gå med i det röda laget. Kan du eliminera fienden innan de gör dig till schweizerost eller tiden tar slut? Besegra dem med prickskyttegevär och andra vapen så fort som möjligt medan du försöker ta dig högst upp på rankningslistan! 

  Om du inte fått nog med adrenalin efter Airport Clash bör du kolla in våra andra skjutspel och 3D-spel som Sniper Clash 3D, Subway Clash 3D: Remastered och Sniper 3D: Shooter Game

  Spelkontroller

  Mus:

  • FÖRFLYTTA MUSEN för att sikta
  • VÄNSTERKLICKA för att skjuta  

  Tangentbord:

  • Förflytta dig med W, A, S och D 
  • Ducka med C 
  • Lås muspekaren med L 
  • Hoppa med MELLANSLAG 

  Om spelutvecklaren

  Spelet utvecklades av CrazyGames, en spelstudio i Belgien.

  Spela på mobil

  Google Play

 • Toy Defense
  Spela
  Toy Defense
  Spelat 21088 gånger

  De är tillverkade i plast men de är mäktigare än du tror! Placera dina leksakssoldater och kanoner strategiskt för att försvara din bas i det här spännande tornförsvar-spelet.

 • Road of Fury: Desert Strike
  Spela
  Road of Fury: Desert Strike
  Spelat 2401 gånger

  Världen faller samman och Rass är en av få som kan hålla ihop den. Följ med den här hänsynslösa krigaren på hans nästa uppdrag i det här intensiva racingspelet. Han har precis fått ett meddelande från presidenten och han måste eliminera Duke Mo och hans gäng med farliga brottslingar. Sätt dig bakom ratten i Rass beväpnade bil och gör dig redo för ditt livs resa.

 • Combat Strike 2
  Spela
  Combat Strike 2
  Spelat 24979 gånger

  Du är tillbaka bakom fiendelinjerna igen. Kan du ta dig därifrån levande? Striden tar aldrig slut i den här onlineskjutaren för flera spelare. Ta ett vapen och sätt igång!

 • Stridsvagnsstrid
  Spela
  Stridsvagnsstrid
  Spelat 1862 gånger

  Vilken sida kommer att dominera i denna storslagna kamp mot mållinjen? Här måste du se till att fördela dina stridsvagnar noggrant när du förklarar krig mot din fiende i detta strategiska actionspel för flera spelare. Klarar du av att eliminera deras missilstation innan de spränger din i en miljon bitar?

 • Mad Day 2: Special
  Spela
  Mad Day 2: Special
  Spelat 250 gånger

  Det hade kunnat bli en bra dag. Men så dök utomjordingar upp och kidnappade Fluffy, soldatens gulliga bläckfisk! Hjälp honom rädda sitt älskade husdjur i Mad Day 2: Special!

  Samarbeta med soldaten och slå tillbaka i det här actionfyllda bilspelet. Han använder sin supercoola jeep i uppdraget. Dessutom har han både ett raketgevär och ett maskingevär för galen och vild action. Som grädden på moset kan han samla mynt medan han ger enorma, utomjordiska kaniner, jobbiga flygande tefat och andra intergalaktiska fiender vad de tål.
  Om du gillar actionspel som det här borde du också prova Happy Wheels, Mad Day: Car Shooting Game och det första Mad Day 2

  Spelkontroller

  VÄNSTER/HÖGER PIL för att styra jeepen och soldaten.
  UPPÅTPILEN för att hoppa.
  MELLANSLAG för att skjuta. 

  Om spelutvecklaren

  Mad Day 2: Special är skapat av SMOKOKO LTD. Det är ett spelföretag som bildades år 2010 och utvecklar appar samt online- och mobilspel.

  Spela på mobil


  Apple App Store och Google Play.

 • Streckgubbe skjuter pilar
  Spela
  Streckgubbe skjuter pilar
  Spelat 2473 gånger

  Hur många måltavlor kan du träffa i det här utmanande precisionsspelet? En enda miss innebär att spelet är över för den modiga och vågade skytten.

 • Sniper Strike
  Spela
  Sniper Strike
  Spelat 526 gånger

  Kommer du att kunna eliminera alla dina mål i detta intensiva 3D-skjutspel? Ta ditt prickskyttegevär och förbered dig på att skjuta dig fram över tre olika kartor. Kan du ta kål på dem innan de tar kål på dig?

 • Bågskyttemästare 3D: Slottsförsvar
  Spela
  Bågskyttemästare 3D: Slottsförsvar
  Spelat 612 gånger

  Dina fiender är på väg mot portarna! Du måste snabbt lära dig att hantera din nya båge innan de kommer för att plundra slottet i detta 3D-actionspel. Öva upp dina skyttefärdigheter innan det är dags att försvara det. För varje fiende du dödar kan du samla på dig mynt som du senare kan använda för att köpa coola uppgraderingar till din figur.