Please enter your year of birth

Before you can continue you must enter your year of birth

Kategorier

spel

Inga spel hittades.

Shoot 'em up-spel

Spel med massor av elakingar och kulor!

Så många fiender att döda, så lite tid! Det är definitivt ett problem, men ett som du är redo att lösa, eller hur? 

Det finns gott om elakingar som väntar på att du skjuta dem fulla med hål i den här samlingen av dussintals gratis Shoot 'Em Up onlinespel. Men du bör komma ihåg: det finns hundratals av dessa fiender. Till och med tusentals! Du måste vara på tårna medan du tar dig an hela armén av trupper, rymdskepp, helikoptrar och vem vet vad! De kommer att komma mot dig med allt från missiler till lasrar, och deras eldkraft kan vara obegränsad. Kommer du att kunna undvika allt detta medan du kämpar för att slutföra dina uppdrag? 

Också kända som "shmup" Shoot 'em up-spel har vanligtvis action i 2D-sidrullning eller vertikalrullning. Du kommer att behöva snabba reflexer, och ännu snabbare reaktioner för att hålla dig vid liv. Du kan komma på dig själv med att memorera fiendens angreppsmönster för att hålla ditt transport, eller dig själv, i ett stycke. 

Oddsen kanske inte är till din fördel, så du måste hålla ett kallt huvud där ute. Du kommer att möta kraftfulla slutfiender och militära transport av storleken på hela byggnader. Spel som Metal Slug kommer att ställa dig mot ett överväldigande utbud av obevekliga soldater och jumbotankar. Raiden X och Star Fighter kommer att sätta dig i cockpits av futuristiska jets medan du blästrar dig igenom de tuffaste arméerna i galaxen. 

Dessa spel är snabba och ganska intensiva, men du har gott om vapen och uppgraderingar till ditt förfogande. Låt oss se om dina fiender kan hantera en spärreld med missiler, några nukes eller ett kraftfullt kraftfält eller två. Om det verkligen blir intensivt, kan du alltid ringa in en kompis för förstärkningar i dessa spels lägen för 2 spelare. Några av dem inkluderar även en lokal co-op funktion, så att du får gott om backup medan du strider för att ta dig till slutet av nivåer och uppdrag som verkar helt omöjliga. 

Så gör dig redo att dyka bakom fiendens linjer, eller blästra dig genom en armada av interstellära krigare längst ut i yttersta rymden. De kommer aldrig veta vad som slår dem i dessa gratis onlinespel!