• Pixel Gun Apocalypse 3
  Spela
  Pixel Gun Apocalypse 3
  Spelat 28219 gånger

  Spänningen är intensiv i det här onlinespelet för flera spelare. Utmana motståndare från hela världen och kämpa för att hitta mäktiga vapen och döda dem en för en!

 • Shellshock.io
  Spela
  Shellshock.io
  Spelat 27137 gånger

  Det är inte så roligt att vara ett ägg som det verkar. Fråga bara äggen som kämpar mot varandra i det här konstiga och vilda io-spelet i 3D. De har bestämt sig för att göra omelett av varandra eller något ännu värre! Kan du förstöra alla andra ägg eller kommer du att krossas själv?

 • Prickskyttarna
  Spela
  Prickskyttarna
  Spelat 11593 gånger

  När det hettar till finns det bara ett gäng att lita på: prickskyttarna.

 • Bullet Force Multiplayer
  Spela
  Bullet Force Multiplayer
  Spelat 7142 gånger

  Hoppa in i ett uppdrag eller en snabb strid i den här actionfyllda förstapersonskjutaren för flera spelare. De andra spelarna från hela världen har siktet inställt på dig så se till att röra på dig snabbt.

 • Pixel Warfare 5
  Spela
  Pixel Warfare 5
  Spelat 5881 gånger

  Gör dig redo för en ny runda med gammal hederlig action. Gå med i ett rum, välj vapen och förbered dig för en dödsmatch eller två i det här förstapersonsskjutspelet för flera spelare.

 • Worldz
  Spela
  Worldz
  Spelat 4335 gånger

  Hur länge kan du överleva i det här actionspelet i 3D? Horder med zombier fyller gatorna med skräck och de älskar att sätta tänderna i ditt utsökta kött! Ska du låta dem komma undan med det? Självklart inte! Samla på vapen och mat medan du eliminerar dem.

 • Prickskyttarna 2
  Spela
  Prickskyttarna 2
  Spelat 2714 gånger

  Har du en skarp blick och stadiga händer? Plocka upp ditt gevär och försvara er position!

 • Zombiecraft.io
  Spela
  Zombiecraft.io
  Spelat 2456 gånger

  You can fight zombies while playing as a doctor, a farmer, a salaryman or another crazy character in this 3D io game. Eliminate the undead in the single player mode or battle alongside players from around the world.

 • Pixel Gun Apocalypse 5
  Spela
  Pixel Gun Apocalypse 5
  Spelat 2213 gånger

  Hoppa in i nya strider i det här actionspelet i 3D. Kämpa mot spelare från hela världen medan du letar efter vapen och undviker deras attacker. Och det finns mängder av coola stridsarenor att välja mellan.

 • Pixel Gun Apocalypse
  Spela
  Pixel Gun Apocalypse
  Spelat 1597 gånger

  Vill du kämpa på de godas eller de ondas sida? Varför inte båda två i det här klassiska actionspelet för flera spelare i 3D?

 • Pixel Gun Apocalypse 4
  Spela
  Pixel Gun Apocalypse 4
  Spelat 1489 gånger

  Saker och ting börjar bli apokalyptiska i det här förstapersonsskjutspelet. Utmana spelare från hela världen och ge dig på soldater och hungriga monster. Se till att välja vapen på ett smart sätt innan du sätter igång!

 • Pixelkrig 4
  Spela
  Pixelkrig 4
  Spelat 1276 gånger

  Ta krigsföring till en helt ny nivå i det här spännande och roliga spelet. Följ med dina kamrater och slåss mot spelare från hela världen!

 • SuperHOT
  Spela
  SuperHOT
  Spelat 1108 gånger

  Du har precis vaknat upp i en märklig kontorsbyggnad. Du har ingen aning om hur du kom hit och tiden uppför sig konstigt. Kommer du att kunna fly i detta intensiva och beroendeframkallande 3D-skjutspel? Du måste ducka för kulor och trotsa både tid och rum medan du slår dig fram mot friheten.

 • Zombier i grottan
  Spela
  Zombier i grottan
  Spelat 1029 gånger

  Hur länge kan du överleva i den här grottan som är full av zombier? Du måste försvara dig när de attackerar. Överlev så länge som möjligt i det här hänsynslösa actionfyllda skjutspelet.

 • Advanced Pixel Apocalypse 3
  Spela
  Advanced Pixel Apocalypse 3
  Spelat 918 gånger

  Hur många kan du döda i det här förstapersonsactionspelet i 3D? Hoppa bakom väggarna och döda dina motståndare när du spränger dig fram genom en pixelvärld

 • Pixel Gun Warfare 2: Zombie Attack
  Spela
  Pixel Gun Warfare 2: Zombie Attack
  Spelat 831 gånger

  Dessa pixelkrigare återvänder till slagfältet. Kommer du att kämpa på soldaternas sida eller äta upp deras ben tillsammans med zombierna? Välj vilken sida du vill försvara innan du ger dig in i all action som väntar dig i det här galna skjutspelet i 3D för flera spelare.

 • Pixel Wars of Heroes
  Spela
  Pixel Wars of Heroes
  Spelat 759 gånger

  Kommer du att tävla med den goda eller onda sidan i det här underbara förstapersonsactionspelet för flera spelare? Utmana spelare från hela världen med allt från machetes till maskingevär.

 • Robo Rampage
  Spela
  Robo Rampage
  Spelat 718 gånger

  Förvandla robotarmén till skrot med de här feta vapnen.

 • Skottstyrkan
  Spela
  Skottstyrkan
  Spelat 704 gånger

  Kan du besegra alla dina fiender som är ute efter dig i den här förstapersonskjutaren? Håll ögonen öppna för prickskyttar när du jagar dina fiender.

 • Pixel Gun Apocalypse 6
  Spela
  Pixel Gun Apocalypse 6
  Spelat 646 gånger

  Hordes of zombies are causing all sorts of problems in this 3D multiplayer action game. You know what to do, right? Grab some weapons and take them down! Or, if you’d rather fight soldiers, that’s an option too. Choose the battle that’s right for you!

 • Mobg.io
  Spela
  Mobg.io
  Spelat 514 gånger

  Den här striden är inte för veklingar! Hur länge kan du överlista och överleva de andra motståndarna i det här spännande io-spelet? Håll dig vid liv så länge som möjligt medan du letar efter vapen, eldkastare och hälsokits. Men se upp för alla kulor och eld från dina motståndare!

 • Physics Zombie Shooter
  Spela
  Physics Zombie Shooter
  Spelat 513 gånger

  Zombies skapar massor av problem för invånarna i detta lilla ökensamhälle. Du vet vad du ska göra, eller hur? Peppra dem med allt du har i detta galna actionspel, men var försiktig. Du måste också använda fysikens mäktiga krafter för att bli av med alla dessa odöda idioter.

 • Metal Slug 4
  Spela
  Metal Slug 4
  Spelat 480 gånger

  Döda dina fiender och rädda deras fångar!

 • Stealth Sniper
  Spela
  Stealth Sniper
  Spelat 471 gånger

  Det viktigaste för en krypskytt är att aldrig bli upptäckt. Skytten vill kunna döda utan att bli sedd. Träna på att gömma dig och skjuta ihjäl hela arméer och viktiga personer. Rädda världen i det här förstapersonskjutare- och krypskyttespelet i 3D.

 • PewPewIo.online
  Spela
  PewPewIo.online
  Spelat 335 gånger

  An epic battle in space is raging on! Ready to jump into the fray in this thrilling io game? Take control of a spaceship and collect powerful boosters while you fight against players from all around the world.

 • Zombie Derby 2
  Spela
  Zombie Derby 2
  Spelat 313 gånger

  Hungriga zombier är inte det enda du möter på den här galet farliga hinderbanan. Och det finns massvis med landminor! Ta kontroll över den beväpnade skördemaskinen och se om du kan ta dig till mållinjen i det här galna racingspelet.

 • Galaga
  Spela
  Galaga
  Spelat 254 gånger

  Gör dig redo för ännu en rymdfajt i den här uppdaterade versionen av det klassiska arkadspelet. Tusentals utomjordiska insekter har invaderat ditt hörn i universum. Skjut dem i bitar!

 • Pixel War
  Spela
  Pixel War
  Spelat 250 gånger

  Det är krig i det här utmanande tidsstrategispelet. Kan du förstöra dina motståndares pixlar innan de spränger dig i bitar?

 • Metal Slug 2
  Spela
  Metal Slug 2
  Spelat 246 gånger

  Spela olika världsuppdrag som Japan och Afghanistan och överlev för att vinna!

 • Evakueringen
  Spela
  Evakueringen
  Spelat 245 gånger

  Zombier har tagit över landsbygden. Om det inte var illa nog så har du precis överlevt en helikopterkrasch. Kan du ta dig till evakueringspunkten och fly i den här hänsynslösa förstapersonsskjutaren? Samla vapen på vägen och gör allt för att överleva och undvika horderna med zombier.

 • Super Sergeant
  Spela
  Super Sergeant
  Spelat 245 gånger

  Du har bara begränsat med ammunition men mängder av fiender som springer mot dig. Hur länge kan du hålla dem undan i den här hämningslösa förstapersonsskjutaren? Det är dags att ta reda på det.

 • Militärkrig: Atena
  Spela
  Militärkrig: Atena
  Spelat 226 gånger

  En ny strid ska inleda. Har du vad som krävs för att överleva i den här episka förstapersonsskjutaren för flera spelare? Dubbelkolla dina vapen innan du ger dig in i strid.

 • Raiden X
  Spela
  Raiden X
  Spelat 217 gånger

  Styr ditt rymdskepp och förgör alla fiender!

 • Thing Thing Arena: Classic
  Spela
  Thing Thing Arena: Classic
  Spelat 141 gånger

  You can fight in gardens, dungeons and more in this multiplayer action game. Feel free to customize your soldier before you head into battle.

 • Zombiestrid
  Spela
  Zombiestrid
  Spelat 130 gånger

  Dessa stridsarenor är fullsmockade med zombier. Men du vet väl vad du måste göra? Eliminera dem, en efter en, i det här actionspelet för flera spelare. De odöda kommer inte fatta vad som hände.

 • Caged Forest
  Spela
  Caged Forest
  Spelat 39 gånger

  Djupt inne i den här mörka skogen pågår en episk kamp just nu. Kommer du att överleva eller kommer du att sluta upp allvarligt skadad i smutsen? Det är dags att ta reda på svaret i detta obevekliga multiplayer fps spel.

Spel med massor av elakingar och kulor!

Så många fiender att döda, så lite tid! Det är definitivt ett problem, men ett som du är redo att lösa, eller hur? 

Det finns gott om elakingar som väntar på att du skjuta dem fulla med hål i den här samlingen av dussintals gratis Shoot 'Em Up onlinespel. Men du bör komma ihåg: det finns hundratals av dessa fiender. Till och med tusentals! Du måste vara på tårna medan du tar dig an hela armén av trupper, rymdskepp, helikoptrar och vem vet vad! De kommer att komma mot dig med allt från missiler till lasrar, och deras eldkraft kan vara obegränsad. Kommer du att kunna undvika allt detta medan du kämpar för att slutföra dina uppdrag? 

Också kända som "shmup" Shoot 'em up-spel har vanligtvis action i 2D-sidrullning eller vertikalrullning. Du kommer att behöva snabba reflexer, och ännu snabbare reaktioner för att hålla dig vid liv. Du kan komma på dig själv med att memorera fiendens angreppsmönster för att hålla ditt transport, eller dig själv, i ett stycke. 

Oddsen kanske inte är till din fördel, så du måste hålla ett kallt huvud där ute. Du kommer att möta kraftfulla slutfiender och militära transport av storleken på hela byggnader. Spel som Metal Slug kommer att ställa dig mot ett överväldigande utbud av obevekliga soldater och jumbotankar. Raiden X och Star Fighter kommer att sätta dig i cockpits av futuristiska jets medan du blästrar dig igenom de tuffaste arméerna i galaxen. 

Dessa spel är snabba och ganska intensiva, men du har gott om vapen och uppgraderingar till ditt förfogande. Låt oss se om dina fiender kan hantera en spärreld med missiler, några nukes eller ett kraftfullt kraftfält eller två. Om det verkligen blir intensivt, kan du alltid ringa in en kompis för förstärkningar i dessa spels lägen för 2 spelare. Några av dem inkluderar även en lokal co-op funktion, så att du får gott om backup medan du strider för att ta dig till slutet av nivåer och uppdrag som verkar helt omöjliga. 

Så gör dig redo att dyka bakom fiendens linjer, eller blästra dig genom en armada av interstellära krigare längst ut i yttersta rymden. De kommer aldrig veta vad som slår dem i dessa gratis onlinespel!