Shoot 'em up-spel

 • Pixel Gun Apocalypse 3
  Spela
  Pixel Gun Apocalypse 3
  Spelat 35107 gånger

  Spänningen är intensiv i det här onlinespelet för flera spelare. Utmana motståndare från hela världen och kämpa för att hitta mäktiga vapen och döda dem en för en!

 • SuperHOT
  Spela
  SuperHOT
  Spelat 4564 gånger

  Du har precis vaknat upp i en märklig kontorsbyggnad. Du har ingen aning om hur du kom hit och tiden uppför sig konstigt. Kommer du att kunna fly i detta intensiva och beroendeframkallande 3D-skjutspel? Du måste ducka för kulor och trotsa både tid och rum medan du slår dig fram mot friheten.

 • Prickskyttarna
  Spela
  Prickskyttarna
  Spelat 11921 gånger

  När det hettar till finns det bara ett gäng att lita på: prickskyttarna.

 • Physics Zombie Shooter
  Spela
  Physics Zombie Shooter
  Spelat 679 gånger

  Zombies skapar massor av problem för invånarna i detta lilla ökensamhälle. Du vet vad du ska göra, eller hur? Peppra dem med allt du har i detta galna actionspel, men var försiktig. Du måste också använda fysikens mäktiga krafter för att bli av med alla dessa odöda idioter.

 • Skottstyrkan
  Spela
  Skottstyrkan
  Spelat 1846 gånger

  Kan du besegra alla dina fiender som är ute efter dig i den här förstapersonskjutaren? Håll ögonen öppna för prickskyttar när du jagar dina fiender.

 • Militärkrig: Atena
  Spela
  Militärkrig: Atena
  Spelat 537 gånger

  En ny strid ska inleda. Har du vad som krävs för att överleva i den här episka förstapersonsskjutaren för flera spelare? Dubbelkolla dina vapen innan du ger dig in i strid.

 • Robofight.io
  Spela
  Robofight.io
  Spelat 636 gånger

  En storslagen serie kamper är på gång i detta futuristiska skjutspel för flera spelare. Slå dig samman med en robot innan du ger dig ut för att leta rätt på dina fiender. Kommer du att skicka dem raka vägen till tippen? Välj en robot och ett vapen innan du utmanar andra spelare från hela världen. Glöm bara inte bort att använda portalerna om du verkligen sitter i knipa!

 • Bullet Force Multiplayer
  Spela
  Bullet Force Multiplayer
  Spelat 7723 gånger

  Hoppa in i ett uppdrag eller en snabb strid i den här actionfyllda förstapersonskjutaren för flera spelare. De andra spelarna från hela världen har siktet inställt på dig så se till att röra på dig snabbt.

 • Zombiecraft.io
  Spela
  Zombiecraft.io
  Spelat 2499 gånger

  You can fight zombies while playing as a doctor, a farmer, a salaryman or another crazy character in this 3D io game. Eliminate the undead in the single player mode or battle alongside players from around the world.

 • Pixel Gun Apocalypse 4
  Spela
  Pixel Gun Apocalypse 4
  Spelat 1610 gånger

  Saker och ting börjar bli apokalyptiska i det här förstapersonsskjutspelet. Utmana spelare från hela världen och ge dig på soldater och hungriga monster. Se till att välja vapen på ett smart sätt innan du sätter igång!

 • Zombie Derby 2
  Spela
  Zombie Derby 2
  Spelat 367 gånger

  Hungriga zombier är inte det enda du möter på den här galet farliga hinderbanan. Och det finns massvis med landminor! Ta kontroll över den beväpnade skördemaskinen och se om du kan ta dig till mållinjen i det här galna racingspelet.

 • Pixel Wars of Heroes
  Spela
  Pixel Wars of Heroes
  Spelat 979 gånger

  Kommer du att tävla med den goda eller onda sidan i det här underbara förstapersonsactionspelet för flera spelare? Utmana spelare från hela världen med allt från machetes till maskingevär.

 • Zombier i grottan
  Spela
  Zombier i grottan
  Spelat 1139 gånger

  Hur länge kan du överleva i den här grottan som är full av zombier? Du måste försvara dig när de attackerar. Överlev så länge som möjligt i det här hänsynslösa actionfyllda skjutspelet.

 • Pixel Warfare 5
  Spela
  Pixel Warfare 5
  Spelat 6000 gånger

  Gör dig redo för en ny runda med gammal hederlig action. Gå med i ett rum, välj vapen och förbered dig för en dödsmatch eller två i det här förstapersonsskjutspelet för flera spelare.

 • Prickskyttarna 2
  Spela
  Prickskyttarna 2
  Spelat 2775 gånger

  Har du en skarp blick och stadiga händer? Plocka upp ditt gevär och försvara er position!

 • Metal Slug 2
  Spela
  Metal Slug 2
  Spelat 246 gånger

  Spela olika världsuppdrag som Japan och Afghanistan och överlev för att vinna!

 • Metal Slug 4
  Spela
  Metal Slug 4
  Spelat 487 gånger

  Döda dina fiender och rädda deras fångar!

 • Shell Shockers
  Spela
  Shell Shockers
  Spelat 29539 gånger

  Det är inte så roligt att vara ett ägg som det verkar. Fråga bara äggen som kämpar mot varandra i det här konstiga och vilda io-spelet i 3D. De har bestämt sig för att göra omelett av varandra eller något ännu värre! Kan du förstöra alla andra ägg eller kommer du att krossas själv?

 • Pixel Gun Apocalypse 5
  Spela
  Pixel Gun Apocalypse 5
  Spelat 2345 gånger

  Hoppa in i nya strider i det här actionspelet i 3D. Kämpa mot spelare från hela världen medan du letar efter vapen och undviker deras attacker. Och det finns mängder av coola stridsarenor att välja mellan.

 • Pixel Gun Apocalypse 6
  Spela
  Pixel Gun Apocalypse 6
  Spelat 652 gånger

 • Stealth Sniper
  Spela
  Stealth Sniper
  Spelat 803 gånger

  Det viktigaste för en krypskytt är att aldrig bli upptäckt. Skytten vill kunna döda utan att bli sedd. Träna på att gömma dig och skjuta ihjäl hela arméer och viktiga personer. Rädda världen i det här förstapersonskjutare- och krypskyttespelet i 3D.

 • Thing Thing Arena: Classic
  Spela
  Thing Thing Arena: Classic
  Spelat 166 gånger

  You can fight in gardens, dungeons and more in this multiplayer action game. Feel free to customize your soldier before you head into battle.

 • Pixelkrig 4
  Spela
  Pixelkrig 4
  Spelat 1276 gånger

  Ta krigsföring till en helt ny nivå i det här spännande och roliga spelet. Följ med dina kamrater och slåss mot spelare från hela världen!

 • Pixel Gun Apocalypse
  Spela
  Pixel Gun Apocalypse
  Spelat 1894 gånger

  Vill du kämpa på de godas eller de ondas sida? Varför inte båda två i det här klassiska actionspelet för flera spelare i 3D?

 • Robo Rampage
  Spela
  Robo Rampage
  Spelat 764 gånger

  Förvandla robotarmén till skrot med de här feta vapnen.

 • Raiden X
  Spela
  Raiden X
  Spelat 217 gånger

  Styr ditt rymdskepp och förgör alla fiender!

 • Galaga
  Spela
  Galaga
  Spelat 254 gånger

  Gör dig redo för ännu en rymdfajt i den här uppdaterade versionen av det klassiska arkadspelet. Tusentals utomjordiska insekter har invaderat ditt hörn i universum. Skjut dem i bitar!

 • Advanced Pixel Apocalypse 3
  Spela
  Advanced Pixel Apocalypse 3
  Spelat 1148 gånger

  Hur många kan du döda i det här förstapersonsactionspelet i 3D? Hoppa bakom väggarna och döda dina motståndare när du spränger dig fram genom en pixelvärld

 • Mobg.io
  Spela
  Mobg.io
  Spelat 514 gånger

  Den här striden är inte för veklingar! Hur länge kan du överlista och överleva de andra motståndarna i det här spännande io-spelet? Håll dig vid liv så länge som möjligt medan du letar efter vapen, eldkastare och hälsokits. Men se upp för alla kulor och eld från dina motståndare!

 • Pixel War
  Spela
  Pixel War
  Spelat 250 gånger

  Det är krig i det här utmanande tidsstrategispelet. Kan du förstöra dina motståndares pixlar innan de spränger dig i bitar?

 • Pixelkrig
  Spela
  Pixelkrig
  Spelat 24 gånger

  Visa ingen nåd till dina fiender i den här retroskjutaren. Sikta och skjut, soldat!

 • Super Sergeant
  Spela
  Super Sergeant
  Spelat 275 gånger

  Du har bara begränsat med ammunition men mängder av fiender som springer mot dig. Hur länge kan du hålla dem undan i den här hämningslösa förstapersonsskjutaren? Det är dags att ta reda på det.

 • Worldz
  Spela
  Worldz
  Spelat 4399 gånger

  Hur länge kan du överleva i det här actionspelet i 3D? Horder med zombier fyller gatorna med skräck och de älskar att sätta tänderna i ditt utsökta kött! Ska du låta dem komma undan med det? Självklart inte! Samla på vapen och mat medan du eliminerar dem.

 • Pixel Gun Warfare 2: Zombie Attack
  Spela
  Pixel Gun Warfare 2: Zombie Attack
  Spelat 856 gånger

  Dessa pixelkrigare återvänder till slagfältet. Kommer du att kämpa på soldaternas sida eller äta upp deras ben tillsammans med zombierna? Välj vilken sida du vill försvara innan du ger dig in i all action som väntar dig i det här galna skjutspelet i 3D för flera spelare.

 • Zombie-derby 2
  Spela
  Zombie-derby 2
  Spelat 17 gånger

  De odöda kommer inte att fatta vad som händer när du kör nedför de farliga motorvägarna. Ta kontroll över en riktig dödsbil och eliminera mängder av zombier på alla nivåer som väntar dig i det här racingspelet som är indränkt med blod.

 • Metal Slug Brutal 3
  Spela
  Metal Slug Brutal 3
  Spelat 13 gånger

Spel med massor av elakingar och kulor!

Så många fiender att döda, så lite tid! Det är definitivt ett problem, men ett som du är redo att lösa, eller hur? 

Det finns gott om elakingar som väntar på att du skjuta dem fulla med hål i den här samlingen av dussintals gratis Shoot 'Em Up onlinespel. Men du bör komma ihåg: det finns hundratals av dessa fiender. Till och med tusentals! Du måste vara på tårna medan du tar dig an hela armén av trupper, rymdskepp, helikoptrar och vem vet vad! De kommer att komma mot dig med allt från missiler till lasrar, och deras eldkraft kan vara obegränsad. Kommer du att kunna undvika allt detta medan du kämpar för att slutföra dina uppdrag? 

Också kända som "shmup" Shoot 'em up-spel har vanligtvis action i 2D-sidrullning eller vertikalrullning. Du kommer att behöva snabba reflexer, och ännu snabbare reaktioner för att hålla dig vid liv. Du kan komma på dig själv med att memorera fiendens angreppsmönster för att hålla ditt transport, eller dig själv, i ett stycke. 

Oddsen kanske inte är till din fördel, så du måste hålla ett kallt huvud där ute. Du kommer att möta kraftfulla slutfiender och militära transport av storleken på hela byggnader. Spel som Metal Slug kommer att ställa dig mot ett överväldigande utbud av obevekliga soldater och jumbotankar. Raiden X och Star Fighter kommer att sätta dig i cockpits av futuristiska jets medan du blästrar dig igenom de tuffaste arméerna i galaxen. 

Dessa spel är snabba och ganska intensiva, men du har gott om vapen och uppgraderingar till ditt förfogande. Låt oss se om dina fiender kan hantera en spärreld med missiler, några nukes eller ett kraftfullt kraftfält eller två. Om det verkligen blir intensivt, kan du alltid ringa in en kompis för förstärkningar i dessa spels lägen för 2 spelare. Några av dem inkluderar även en lokal co-op funktion, så att du får gott om backup medan du strider för att ta dig till slutet av nivåer och uppdrag som verkar helt omöjliga. 

Så gör dig redo att dyka bakom fiendens linjer, eller blästra dig genom en armada av interstellära krigare längst ut i yttersta rymden. De kommer aldrig veta vad som slår dem i dessa gratis onlinespel!