Vapenspel

 • Tunnelbanefajt 3D
  Spela
  Tunnelbanefajt 3D
  Spelat 15506 gånger

  Kulorna flyger i alla riktningar i det här galna och roliga skjutspelet! Beväpna dig och slå ut fienden med ditt team!

 • Combat Reloaded
  Spela
  Combat Reloaded
  Spelat 3754 gånger

  Kommer du kämpa för det blåa eller det röda laget i det här intensiva actionspelet för flera spelare? Ta ett vapen, ducka under barriärerna och göm dig runt hörnen när du siktar mot de andra spelarna.

 • Kallsinnig krypskytt
  Spela
  Kallsinnig krypskytt
  Spelat 1713 gånger

  Förbli fokuserad och håll huvudet kallt när du ska skjuta ner dina mål i detta actionfyllda onlinespel. Din ammunition är begränsad, precis som din hälsa, så du måste hålla ett öga på båda när du skjuter för att döda.

 • Brottssimulator Miami 3D
  Spela
  Brottssimulator Miami 3D
  Spelat 5669 gånger

  En armé av hänsynslösa banditer har beslutat sig för att ta över Miami! Nu hänger allt på en modig polis för att stoppa deras djävulska plan i detta actionfyllda 3D-skjutspel. Eliminera dessa gangstrar, en efter en, med allt från pistoler till helgrymma stridsvagnar!

 • Pixel Gun Apocalypse 3
  Spela
  Pixel Gun Apocalypse 3
  Spelat 32658 gånger

  Spänningen är intensiv i det här onlinespelet för flera spelare. Utmana motståndare från hela världen och kämpa för att hitta mäktiga vapen och döda dem en för en!

 • Mr. Bullet
  Spela
  Mr. Bullet
  Spelat 4464 gånger

  Målet med detta retrodoftande actionspel är verkligen enkelt. Det enda du behöver göra är att döda skurkarna utan att din ammunition tar slut! Följ med den orädda Mr. Bullet medan han försöker ta kål på alla sina fiender.

 • Rebellskytt
  Spela
  Rebellskytt
  Spelat 1013 gånger

  Stan är under attack! Kan du försvara den innan det är för sent? Här kan du använda allt från pistoler till prickskyttegevär för att eliminera dina måltavlor i detta 3D-skjutspel.

 • Gun Builder 2
  Spela
  Gun Builder 2
  Spelat 13023 gånger

  I det här onlinespelet lär du dig att säkert sätta ihop olika skjutvapen. Det lär dig dessutom namnen på de olika komponenterna och delarna i skjutvapnen.

 • Gun Builder
  Spela
  Gun Builder
  Spelat 11067 gånger

  Putting guns together can be really complicated. Can you build all of these dangerous weapons and shoot the targets? Just be sure to take these firearms seriously and be careful while you play this online action game.

 • Cactus McCoy och taggarnas förbannelse
  Spela
  Cactus McCoy och taggarnas förbannelse
  Spelat 1431 gånger

  Cactus McCoy är en cowboy som har ett taggigt problem ...

 • Specialstyrkan
  Spela
  Specialstyrkan
  Spelat 222 gånger

  Genomför hänsynslösa attacker mot dina fiender, eller försvara ditt territorium från dem i detta förstapersonsskjutspel. Bege dig upp i bergen och förbered dig på ditt livs kamp medan du försöker ta kål på dem med ditt maskingevär.

 • Stormtrupper
  Spela
  Stormtrupper
  Spelat 14806 gånger

  Krossa fienden med hjälp av din supervassa skicklighet som krypskytt.

 • Dödzonens prickskytt
  Spela
  Dödzonens prickskytt
  Spelat 335 gånger

  Tung förorening är inte det enda som är dödligt i denna otroligt farliga zon som har blivit avspärrad från allmänheten. Det är även fullt av kommandon! Kan du ta ut dem, en efter en, i det här första persons skjutarspelet? Greppa ditt prickskyttegevär och börja jobba!

 • Rocket Clash 3D
  Spela
  Rocket Clash 3D
  Spelat 264 gånger

  Kommer det röda laget att vinna nästa slag som väntar dig i detta spännande 3D-skjutspel? Eller kommer det blå laget att sluta som segrare? Det beror delvis på din förmåga att ta kål på dina motståndare med en massa helgrymma maskingevär och raketkastare!

 • Prickskyttarna
  Spela
  Prickskyttarna
  Spelat 11833 gånger

  När det hettar till finns det bara ett gäng att lita på: prickskyttarna.

 • Små gevär
  Spela
  Små gevär
  Spelat 9544 gånger

  Sikta och skjut, soldat! Fienden är på väg rakt mot dig.

 • Bullet Party
  Spela
  Bullet Party
  Spelat 494 gånger

  Naturligtvis kommer denna fest att gå överstyr och dessutom bli otroligt farlig! Hur länge kan du hålla dig vid liv när du möter spelare från hela världen i detta förstapersonsskjutspel? Kasta dig in i en rad blodiga slagsmål med dem. Det finns vissa mål som antal dödade som du kan försöka uppnå under varje actionfylld strid.

 • Rebeller
  Spela
  Rebeller
  Spelat 583 gånger

  Massor av action och förödelse väntar på dig i detta multiplayerskjutspel i första person. Utmana några av världens mest hänsynslösa rebeller medan du tävlar om pengar och letar efter fantastiska vapen.

 • Sierra 7
  Spela
  Sierra 7
  Spelat 347 gånger

  Vapnen är laddade och ordern har kommit. Det är dags för ett nytt uppdrag och att krossa fienden. Vi är de enda som kan ge stabilitet åt landet och vi kommer att använda våld om det behövs! Sierra 7 är den ultimata förstapersonsskjutaren i din webbläsare.

 • Gunblood Remastered
  Spela
  Gunblood Remastered
  Spelat 660 gånger

  Hur länge kan du överleva denna serie av storslagna eldstrider? Det finns en liten chans att du klarar livhanken i detta intensiva actionspel. Du måste vara fokuserad och dra din pistol snabbt.

 • Galaxens soldater
  Spela
  Galaxens soldater
  Spelat 628 gånger

  Dags att krossa utomjordingar! Använd granatkastaren för att spränga utomjordingarna i precis rätt ögonblick!

 • Pixel Gun Apocalypse 4
  Spela
  Pixel Gun Apocalypse 4
  Spelat 1542 gånger

  Saker och ting börjar bli apokalyptiska i det här förstapersonsskjutspelet. Utmana spelare från hela världen och ge dig på soldater och hungriga monster. Se till att välja vapen på ett smart sätt innan du sätter igång!

 • Tactical Squad
  Spela
  Tactical Squad
  Spelat 1715 gånger

  Du tillhör en taktisk insatsstyrka och ditt uppdrag är att eliminera en streckgubbe! Du är beväpnad med ett gevär. Håll koll på hur många kulor och hur mycket tid du har kvar. Du måste reagera snabbt för att pricka målet. Undvik oskyldiga mål och vinn pengar för varje korrekt träff. Använd pengarna för att köpa bättre gevär.

 • Zombieapokalyps
  Spela
  Zombieapokalyps
  Spelat 222 gånger

  Domedagen är här och antalet hjärnätande zombier har ökat betydligt. Du måste rädda dig själv!

 • Pixel Gun Apocalypse 7
  Spela
  Pixel Gun Apocalypse 7
  Spelat 1188 gånger

  Det är ingen bra tid att vara en kommandosoldat som består av pixlar i detta skjutspel för flera spelare! Hur länge kan du hålla dig vid liv medan du försöker besegra dina motståndare? Ta ett vapen och sätt igång!

 • Vapenspelet: återkomsten
  Spela
  Vapenspelet: återkomsten
  Spelat 5135 gånger

  Sätt din reaktionsförmåga, träffsäkerhet och snabbhet på prov. Träffa rörliga mål i det här fartfyllda skjutspelet!

 • K.U.L.I.
  Spela
  K.U.L.I.
  Spelat 1019 gånger

  Dive into a dangerous post-apocalyptic world in this thrilling action shooter zombie game. Your goal is to survive, save others and rebuild civilisation. Shoot as many of the undead as possible and collect resources to complete daily missions. Upgrade your skills and weapons and battle your way through many levels. Can you find a cure and stop the infection or will you join the walking dead?

 • Pixel Gun Apocalypse 5
  Spela
  Pixel Gun Apocalypse 5
  Spelat 2290 gånger

  Hoppa in i nya strider i det här actionspelet i 3D. Kämpa mot spelare från hela världen medan du letar efter vapen och undviker deras attacker. Och det finns mängder av coola stridsarenor att välja mellan.

 • Guns Pro
  Spela
  Guns Pro
  Spelat 116 gånger

  Kämpa som ett proffs i den här förstapersonsskjutaren. Du kommer att möta massvis med fiender. Tack och lov så ger du dig ut i strid med ett tvåpipigt hagelgevär och mängder av granater. Lycka till därute soldat!

 • Flipping Gun Simulator
  Spela
  Flipping Gun Simulator
  Spelat 848 gånger

  Hur länge kan du hålla denna pistol i luften i detta onlinebaserade actionspel? Du måste fyra av i precis rätt ögonblick medan du samlar ytterligare ammunition och mynt längs vägen.

 • Raze 2
  Spela
  Raze 2
  Spelat 565 gånger

  Du är jorden siste elitjägare och mänsklighetens enda hopp. Dessvärre är du smittad av ett zombie-virus ...

 • Nova Defender
  Spela
  Nova Defender
  Spelat 147 gånger

  En armé av aliens är fast besluten att slå den här futuristiska metropolen till spillror. Kan du låta det hända? Självklart inte! Dyk in i detta realtids strategispelet och visa dem vem som bestämmer i var och en av dessa actionfyllda nivåer. Du kan uppgradera dina försvar och soldater mellan nivåerna med raketgevär, laserpistoler, och mycket mer!

 • Streckgubbe skjuter pilar 4
  Spela
  Streckgubbe skjuter pilar 4
  Spelat 452 gånger

  Den galna bågskytten är igång igen! Följ med honom medan han tar sikte och skjuter mot sina nästa mål i detta intensiva actionspel. Du kan följa med honom i skjutläget, arkadläget och mycket mer!

 • Thing-Thing Arena Classic
  Spela
  Thing-Thing Arena Classic
  Spelat 219 gånger

  Hur länge kan du hålla ut i detta dödliga gatlopp? Du behöver all din skicklighet ... och massor med kulor.

 • Boxhead
  Spela
  Boxhead
  Spelat 1281 gånger

  Förinta din fiende med tillgängliga vapen!

 • Skjutmaskinen
  Spela
  Skjutmaskinen
  Spelat 283 gånger

  Sikta och skjut i det här supercoola skjutspelet. Sikta noga annars missar du måltavlan!