Please enter your year of birth

Before you can continue you must enter your year of birth

Kategorier

spel

Inga spel hittades.

Pistol Spel Online Gratis

Fienden är dig hack i häl, det är ont om kulor och hälsomätaren är nära noll i de här pistolspelen! Klarar du dig till nästa förnödenhetslåda eller hamnar du i en för tidig grav? Det här är bara en av många actionfyllda situationer du kan hamna i när du spelar något av stridsspelen eller de andra grymma spelen i den här kategorin.

Leta efter vapen och ta skydd bakom hörn i skjutspel som utspelar sig på platser från dödliga djungler till enorma arenor. Du kan ge dig ut på spännande uppdrag där världens öde står på spel, eller bara sätta färdigheterna på prov i sikta-och-skjut-spelen. Se om du kan få med dig en storslagen trofé i jaktspelen. I de här gratis onlinespelen tar spänningen aldrig slut.

Har du någon gång velat döda terrorister med krypskyttegevär? Det kan du göra i krypskyttsspelen. Dessutom finns det gott om zombies att döda i förstapersonsskjutspelen. Ge dig in i dödliga dueller i postapokalyptiska världar eller ge dig ut i rymden för att jaga utomjordingar som vill förvandla jorden till stoft.

Du kan samarbeta med andra spelare i flerspelarspelen eller ta dig an inomhusrökare med vattenpistol i Cigarette Killer! Allt detta och mer väntar dig i den här häftiga samlingen onlinespel.