Pistol Spel

 • Tunnelbanefajt 3D
  Spela
  Tunnelbanefajt 3D
  Spelat 20141 gånger

  Kulorna flyger i alla riktningar i det här galna och roliga skjutspelet! Beväpna dig och slå ut fienden med ditt team!

 • Kallsinnig krypskytt
  Spela
  Kallsinnig krypskytt
  Spelat 2436 gånger

  Förbli fokuserad och håll huvudet kallt när du ska skjuta ner dina mål i detta actionfyllda onlinespel. Din ammunition är begränsad, precis som din hälsa, så du måste hålla ett öga på båda när du skjuter för att döda.

 • Mr. Bullet
  Spela
  Mr. Bullet
  Spelat 6251 gånger

  Målet med detta retrodoftande actionspel är verkligen enkelt. Det enda du behöver göra är att döda skurkarna utan att din ammunition tar slut! Följ med den orädda Mr. Bullet medan han försöker ta kål på alla sina fiender.

 • Gun Builder 2
  Spela
  Gun Builder 2
  Spelat 13957 gånger

  I det här onlinespelet lär du dig att säkert sätta ihop olika skjutvapen. Det lär dig dessutom namnen på de olika komponenterna och delarna i skjutvapnen.

 • Brottssimulator Miami 3D
  Spela
  Brottssimulator Miami 3D
  Spelat 9834 gånger

  En armé av hänsynslösa banditer har beslutat sig för att ta över Miami! Nu hänger allt på en modig polis för att stoppa deras djävulska plan i detta actionfyllda 3D-skjutspel. Eliminera dessa gangstrar, en efter en, med allt från pistoler till helgrymma stridsvagnar!

 • Combat Reloaded
  Spela
  Combat Reloaded
  Spelat 4940 gånger

  Kommer du kämpa för det blåa eller det röda laget i det här intensiva actionspelet för flera spelare? Ta ett vapen, ducka under barriärerna och göm dig runt hörnen när du siktar mot de andra spelarna.

 • Pixel Gun Apocalypse 3
  Spela
  Pixel Gun Apocalypse 3
  Spelat 35164 gånger

  Spänningen är intensiv i det här onlinespelet för flera spelare. Utmana motståndare från hela världen och kämpa för att hitta mäktiga vapen och döda dem en för en!

 • Gun Builder
  Spela
  Gun Builder
  Spelat 11190 gånger

 • Rebellskytt
  Spela
  Rebellskytt
  Spelat 1424 gånger

  Stan är under attack! Kan du försvara den innan det är för sent? Här kan du använda allt från pistoler till prickskyttegevär för att eliminera dina måltavlor i detta 3D-skjutspel.

 • Flipping Gun Simulator
  Spela
  Flipping Gun Simulator
  Spelat 965 gånger

  Hur länge kan du hålla denna pistol i luften i detta onlinebaserade actionspel? Du måste fyra av i precis rätt ögonblick medan du samlar ytterligare ammunition och mynt längs vägen.

 • Cactus McCoy och taggarnas förbannelse
  Spela
  Cactus McCoy och taggarnas förbannelse
  Spelat 1649 gånger

  Cactus McCoy är en cowboy som har ett taggigt problem ...

 • Prickskyttarna
  Spela
  Prickskyttarna
  Spelat 11956 gånger

  När det hettar till finns det bara ett gäng att lita på: prickskyttarna.

 • Nova Defender
  Spela
  Nova Defender
  Spelat 210 gånger

  En armé av aliens är fast besluten att slå den här futuristiska metropolen till spillror. Kan du låta det hända? Självklart inte! Dyk in i detta realtids strategispelet och visa dem vem som bestämmer i var och en av dessa actionfyllda nivåer. Du kan uppgradera dina försvar och soldater mellan nivåerna med raketgevär, laserpistoler, och mycket mer!

 • Rocket Clash 3D
  Spela
  Rocket Clash 3D
  Spelat 469 gånger

  Kommer det röda laget att vinna nästa slag som väntar dig i detta spännande 3D-skjutspel? Eller kommer det blå laget att sluta som segrare? Det beror delvis på din förmåga att ta kål på dina motståndare med en massa helgrymma maskingevär och raketkastare!

 • Bullet Party
  Spela
  Bullet Party
  Spelat 677 gånger

  Naturligtvis kommer denna fest att gå överstyr och dessutom bli otroligt farlig! Hur länge kan du hålla dig vid liv när du möter spelare från hela världen i detta förstapersonsskjutspel? Kasta dig in i en rad blodiga slagsmål med dem. Det finns vissa mål som antal dödade som du kan försöka uppnå under varje actionfylld strid.

 • Gunblood Remastered
  Spela
  Gunblood Remastered
  Spelat 754 gånger

  Hur länge kan du överleva denna serie av storslagna eldstrider? Det finns en liten chans att du klarar livhanken i detta intensiva actionspel. Du måste vara fokuserad och dra din pistol snabbt.

 • Specialstyrkan
  Spela
  Specialstyrkan
  Spelat 375 gånger

  Genomför hänsynslösa attacker mot dina fiender, eller försvara ditt territorium från dem i detta förstapersonsskjutspel. Bege dig upp i bergen och förbered dig på ditt livs kamp medan du försöker ta kål på dem med ditt maskingevär.

 • Stormtrupper
  Spela
  Stormtrupper
  Spelat 15022 gånger

  Krossa fienden med hjälp av din supervassa skicklighet som krypskytt.

 • Små gevär
  Spela
  Små gevär
  Spelat 10494 gånger

  Sikta och skjut, soldat! Fienden är på väg rakt mot dig.

 • Vapenspelet: återkomsten
  Spela
  Vapenspelet: återkomsten
  Spelat 5234 gånger

  Sätt din reaktionsförmåga, träffsäkerhet och snabbhet på prov. Träffa rörliga mål i det här fartfyllda skjutspelet!

 • Dödzonens prickskytt
  Spela
  Dödzonens prickskytt
  Spelat 496 gånger

  Tung förorening är inte det enda som är dödligt i denna otroligt farliga zon som har blivit avspärrad från allmänheten. Det är även fullt av kommandon! Kan du ta ut dem, en efter en, i det här första persons skjutarspelet? Greppa ditt prickskyttegevär och börja jobba!

 • Rebeller
  Spela
  Rebeller
  Spelat 794 gånger

  Massor av action och förödelse väntar på dig i detta multiplayerskjutspel i första person. Utmana några av världens mest hänsynslösa rebeller medan du tävlar om pengar och letar efter fantastiska vapen.

 • Galaxens soldater
  Spela
  Galaxens soldater
  Spelat 679 gånger

  Dags att krossa utomjordingar! Använd granatkastaren för att spränga utomjordingarna i precis rätt ögonblick!

 • Zombieapokalyps
  Spela
  Zombieapokalyps
  Spelat 297 gånger

  Domedagen är här och antalet hjärnätande zombier har ökat betydligt. Du måste rädda dig själv!

 • Pixel Gun Apocalypse 7
  Spela
  Pixel Gun Apocalypse 7
  Spelat 1278 gånger

  Det är ingen bra tid att vara en kommandosoldat som består av pixlar i detta skjutspel för flera spelare! Hur länge kan du hålla dig vid liv medan du försöker besegra dina motståndare? Ta ett vapen och sätt igång!

 • Tactical Squad
  Spela
  Tactical Squad
  Spelat 1900 gånger

  Du tillhör en taktisk insatsstyrka och ditt uppdrag är att eliminera en streckgubbe! Du är beväpnad med ett gevär. Håll koll på hur många kulor och hur mycket tid du har kvar. Du måste reagera snabbt för att pricka målet. Undvik oskyldiga mål och vinn pengar för varje korrekt träff. Använd pengarna för att köpa bättre gevär.

 • Streckgubbe skjuter pilar 4
  Spela
  Streckgubbe skjuter pilar 4
  Spelat 521 gånger

  Den galna bågskytten är igång igen! Följ med honom medan han tar sikte och skjuter mot sina nästa mål i detta intensiva actionspel. Du kan följa med honom i skjutläget, arkadläget och mycket mer!

 • Guns Pro
  Spela
  Guns Pro
  Spelat 153 gånger

  Kämpa som ett proffs i den här förstapersonsskjutaren. Du kommer att möta massvis med fiender. Tack och lov så ger du dig ut i strid med ett tvåpipigt hagelgevär och mängder av granater. Lycka till därute soldat!

 • Pixel Gun Apocalypse 4
  Spela
  Pixel Gun Apocalypse 4
  Spelat 1614 gånger

  Saker och ting börjar bli apokalyptiska i det här förstapersonsskjutspelet. Utmana spelare från hela världen och ge dig på soldater och hungriga monster. Se till att välja vapen på ett smart sätt innan du sätter igång!

 • Sierra 7
  Spela
  Sierra 7
  Spelat 418 gånger

  Vapnen är laddade och ordern har kommit. Det är dags för ett nytt uppdrag och att krossa fienden. Vi är de enda som kan ge stabilitet åt landet och vi kommer att använda våld om det behövs! Sierra 7 är den ultimata förstapersonsskjutaren i din webbläsare.

 • K.U.L.I.
  Spela
  K.U.L.I.
  Spelat 1081 gånger

  Dive into a dangerous post-apocalyptic world in this thrilling action shooter zombie game. Your goal is to survive, save others and rebuild civilisation. Shoot as many of the undead as possible and collect resources to complete daily missions. Upgrade your skills and weapons and battle your way through many levels. Can you find a cure and stop the infection or will you join the walking dead?

 • Farm Clash 3D
  Spela
  Farm Clash 3D
  Spelat 16 gånger

  Den här bondgården är inte så välkomnande! Förbered dig på totalt kaos i detta skjutspel. Här tvingas du möta bönder med hagelgevär och cowboys som hanterar automatvapen. Hur länge kan du hålla ut? Allt kan hänga på hur du väljer att uppgradera dina vapen och hälsomätaren mellan striderna.

 • Raze 2
  Spela
  Raze 2
  Spelat 586 gånger

  Du är jorden siste elitjägare och mänsklighetens enda hopp. Dessvärre är du smittad av ett zombie-virus ...

 • Pixel Gun Apocalypse 5
  Spela
  Pixel Gun Apocalypse 5
  Spelat 2348 gånger

  Hoppa in i nya strider i det här actionspelet i 3D. Kämpa mot spelare från hela världen medan du letar efter vapen och undviker deras attacker. Och det finns mängder av coola stridsarenor att välja mellan.

 • Stormtrupperna: Ökenstorm
  Spela
  Stormtrupperna: Ökenstorm
  Spelat 30 gånger

  Fienden anfaller över sanddynerna– men du är redo för dem!

 • Zombie-dockor
  Spela
  Zombie-dockor
  Spelat 408 gånger

  Zombies är inte ytliga: De tycker inte om dig för ditt utseendes skull, de är bara intresserade av din hjärna.