Sikta & skjuta-spel

 • Tunnelbanefajt 3D
  Spela
  Tunnelbanefajt 3D
  Spelat 20141 gånger

  Kulorna flyger i alla riktningar i det här galna och roliga skjutspelet! Beväpna dig och slå ut fienden med ditt team!

 • Bordtennisproffs
  Spela
  Bordtennisproffs
  Spelat 5947 gånger

  Du kan verkligen visa upp dina virtuella bordtennisfärdigheter i detta 3D-sportspel. Börja din resa uppåt i världsrankingen i en spännande turnering, eller spela en vänskaplig match med en kompis.

 • Biljardmöte: 8 bolls biljard
  Spela
  Biljardmöte: 8 bolls biljard
  Spelat 2796 gånger

  Du kan spela mot en vän eller utmana datorn i den här onlineversionen av det klassiska sportspelet. Noggrannhet kommer definitivt att räknas när du försöker få dina bollar i rätt hål på biljardbordet.

 • Kallsinnig krypskytt
  Spela
  Kallsinnig krypskytt
  Spelat 2436 gånger

  Förbli fokuserad och håll huvudet kallt när du ska skjuta ner dina mål i detta actionfyllda onlinespel. Din ammunition är begränsad, precis som din hälsa, så du måste hålla ett öga på båda när du skjuter för att döda.

 • Extrem bubbelskjutare
  Spela
  Extrem bubbelskjutare
  Spelat 30162 gånger

  Bubblorna faller snabbt ner mot botten av skärmen! Kan du smälla dem innan det är för sent i den här extremt spännande bubbelskjutaren?

 • Apple Shooter
  Spela
  Apple Shooter
  Spelat 123442 gånger

  Det är jättefarligt att skjuta mot ett äpple som står på någons huvud. Försök inte att göra det här hemma. Gör det i det här spelet istället!

 • Army Force Strike
  Spela
  Army Force Strike
  Spelat 21361 gånger

  Gör dig redo för den bästa första-persons-upplevelsen för flera spelare som du kan tänka dig! Spela Army Force Strike och var redo för att skjuta, döda och sätta fiender av alla kalibrar ur spel i detta arenaspel med första-persons-skjutare för flera spelare. Spela liknande onlinespel gratis på www.Supergames.io

 • Knivslag
  Spela
  Knivslag
  Spelat 5432 gånger

  Kan du slå dig igenom detta intensiva actionspel? Släng alla dina knivar på snurrande föremål som inkluderar allt ifrån bildäck till gigantiska cheeseburgare! Du kan sikta på äpplen, men akta dig för de andra knivarna. Om du träffar en, är spelet slut!

 • Mini Golf Master
  Spela
  Mini Golf Master
  Spelat 5583 gånger

  Har du det som krävs för att bli en mästare på greenen på denna fantastiska minigolfbana? Ta reda på om du kan slå par på varje utmanande hål i detta sportspel. Här finns över 40 banor som testar dina färdigheter.

 • Mr. Bullet
  Spela
  Mr. Bullet
  Spelat 6251 gånger

  Målet med detta retrodoftande actionspel är verkligen enkelt. Det enda du behöver göra är att döda skurkarna utan att din ammunition tar slut! Följ med den orädda Mr. Bullet medan han försöker ta kål på alla sina fiender.

 • Eldklot
  Spela
  Eldklot
  Spelat 17056 gånger

  Dessa snurrande torn kommer inte att ödelägga sig själva! Sätt dig bakom spakarna på den här stridsvagnen och spräng bort dem i detta 3D-actionspel. Se n bara till att undvika de rörliga hindren innan du börjar skjuta.

  Fire Balls finns också på Apple App Store och Google Play.

 • Slam dunk
  Spela
  Slam dunk
  Spelat 1979 gånger

  Hur länge kan du hålla bollen igång i detta intensiva basketspel? Gör ditt bästa för att sätta bollen i vart och ett av näten i denna ändlösa straffläggningsserie.

 • Zombiejakt till häst
  Spela
  Zombiejakt till häst
  Spelat 1910 gånger

  En smärre arme av skoningslösa zombier skapar en massa kaos ute på prärien och i den öken som ligger alldeles intill. Följ med den här modiga sheriffen medan han jagar dem på sin häst i detta nervkittlande 3D-actionspel. Kan du hjälpa honom att ta kål på de odöda med sitt trogna gevär, en kraftfull pilbåge och andra fenomenala vapen?

 • Bågskytte världsturné
  Spela
  Bågskytte världsturné
  Spelat 21408 gånger

  Res runt om i världen medan du ger dina virtuella bågskytte färdigheter en rejäl träning. Kan du träffa alla mål i detta realistiska sportspel medan du tävlar på kanterna av snötäckta berg eller på pittoreska fält? Några av målen flyttar på sig eller kräver att du skjuter ballonger, så du får verkligen jobba hårt!

 • 3D-jägare
  Spela
  3D-jägare
  Spelat 2095 gånger

  Sätt dina virtuella jaktfärdigheter på prov med detta skjutspel för flera spelare. Kan du träffa alla dessa flyttbara mål med ditt gevär? Sikta och skjut medan du tävlar mot andra spelare från hela världen.

 • King Soldier
  Spela
  King Soldier
  Spelat 18855 gånger

  'Hey soldier! Strap up your bazooka, because the King needs you! Use your awesome shooting skills to destroy all monsters and save the King from chaos!

 • Färgträff
  Spela
  Färgträff
  Spelat 4820 gånger

  De här snurrande skivorna kan behöva lite mer färg. Kasta lite färg på dem i detta intensiva onlinespel – men var försiktig. Om du träffar samma fläck två gånger är spelet slut!

 • FGP Bubble Shooter
  Spela
  FGP Bubble Shooter
  Spelat 23340 gånger

  Ta kontroll över en kanon i den här traditionella bubbelskjutaren. Hur snabbt kan du förstöra alla färgglada bubblor? Fatta smarta och snabba beslut innan du skjuter.

 • Bubbelskjutare: Godishjul
  Spela
  Bubbelskjutare: Godishjul
  Spelat 1643 gånger

  Hur lång tid tar det dig att para ihop var och en av dessa sötsaker i detta snurrande hjul? Placera dem i grupper om tre i det här supersöta bubbelskjutarspelet. Spela så snabbt du kan för att tjäna in en bonus som är värd en massa poäng.

 • Save the Cowboy
  Spela
  Save the Cowboy
  Spelat 5833 gånger

  These cowboys are heading to the gallows. The only way they’ll live to see another day is with your help. Can you shoot the ropes so they can escape in this intense action game?

 • Bubblor 2
  Spela
  Bubblor 2
  Spelat 5359 gånger

  Kan du få högsta poäng medan du spelar detta onlinebaserade bubbelskjutarspel? Ta kontroll över kanonen och förstör de färgglada bubblorna så snabbt du kan.

 • Tank Trouble 2
  Spela
  Tank Trouble 2
  Spelat 1325 gånger

  Upp till fyra spelare kan kasta sig in i de strider som väntar på dig i detta extremt beroendeframkallande actionspel. Jaga dem och förgör dem med din fantastiska stridsvagn i labyrinten – men var försiktig! De skott den skjuter ut studsar överallt!

 • Shot Trigger
  Spela
  Shot Trigger
  Spelat 886 gånger

  En ny dag, ett nytt dödligt uppdrag. Kan du hjälpa den orädda lönnmördaren klara uppdraget i Shot Trigger

  Han har många mål att utplåna i det här spännande actionspelet. Hjälp honom springa bland plattformar, rädda oskyldiga civila och ducka för fiendens kulor. Kommer han kunna skaffa ännu coolare vapen och överleva till morgondagen? 

  Om du vill spela andra roliga skjutspel i samma stil kan du kolla in Mr. Bullet och Gun Blood

  Så spelar du Shot Trigger 

  Shot Trigger är ett spännande spel där du styr en lönnmördare på farligt uppdrag. Hjälp honom döda alla sina mål och samla pengar till ännu starkare vapen. 

  Spelkontroller 

  • ANVÄND MUSEN för att välja saker i menyn. 
  • VÄNSTERKLICKA för att skjuta. 

  Vem skapade Shot Trigger? 

  Shot Trigger utvecklades av BPTop, ett spelföretag som även har skapat det fantastiska pusselspelet Dig It.

 • Bowling klassiker
  Spela
  Bowling klassiker
  Spelat 8283 gånger

  Hur många strikes kommer du att få när du spelar den här traditionella onlineversionen av det älskade spelet? Gå till denna virtuella bowlinghall och gör ditt bästa för att slå ner alla käglor som väntar på dig.

 • Bowman
  Spela
  Bowman
  Spelat 3379 gånger

  Det är en duell om liv och död i det här intensiva actionspelet. Tävla mot datorn eller andra spelare när du siktar med bågen. Kan du eliminera dem med pilarna innan de träffar dig?

 • Pool Club
  Spela
  Pool Club
  Spelat 1063 gånger

  Tiden går! Hur många poäng kan du få i Pool Club?

  Målet är att samla på dig så många poäng som möjligt, men du har inte mycket tid på dig att planera dina stötar. På 90 sekunder gäller det att sänka så många bollar som möjligt i det här utmanande sportspelet. Varje boll du sänker ger dig 5 sekunder extra på klockan, men om du sänker köbollen kostar det dig dyrbara poäng. 

  Är du sugen på fler biljardspel? I så fall borde du prova 8 Ball Online och 9 Ball Pool.

  Spelkontroller

  • ANVÄND MUSEN för att planera dina stötar och avgöra hur hårt du stöter. 
  • VÄNSTERKLICKA för att stöta till köbollen.

  Om spelutvecklaren

  Pool Club publicerades av GameDistribution, ett företag från Nederländerna.

   

 • SuperHOT
  Spela
  SuperHOT
  Spelat 4636 gånger

  Du har precis vaknat upp i en märklig kontorsbyggnad. Du har ingen aning om hur du kom hit och tiden uppför sig konstigt. Kommer du att kunna fly i detta intensiva och beroendeframkallande 3D-skjutspel? Du måste ducka för kulor och trotsa både tid och rum medan du slår dig fram mot friheten.

 • Maya
  Spela
  Maya
  Spelat 1499 gånger

  These mystical orbs could completely destroy this ancient temple. Eliminate them as fast as you can in this electrifying match 3 puzzle game.

 • Mamma tvättbjörn skjuter bubblor
  Spela
  Mamma tvättbjörn skjuter bubblor
  Spelat 1323 gånger

  Mamma tvättbjörns ungar har fångats i en massa magiska bubblor! Kan du hjälpa henne att slå hål på dem för att rädda sina ungar i detta bubbelskjutarspel?

 • Airport Clash 3D
  Spela
  Airport Clash 3D
  Spelat 618 gånger

  Grymma vapen och strider väntar dig i Airport Clash 3D. Plocka upp ett vapen och gör dig redo att kämpa mot andra spelare i ett actionspel för flera spelare. 

  Flygplatsen har blivit rena krigszonen! Kämpa sida vid sida med det blåa laget eller gå med i det röda laget. Kan du eliminera fienden innan de gör dig till schweizerost eller tiden tar slut? Besegra dem med prickskyttegevär och andra vapen så fort som möjligt medan du försöker ta dig högst upp på rankningslistan! 

  Om du inte fått nog med adrenalin efter Airport Clash bör du kolla in våra andra skjutspel och 3D-spel som Sniper Clash 3D, Subway Clash 3D: Remastered och Sniper 3D: Shooter Game

  Spelkontroller

  Mus:

  • FÖRFLYTTA MUSEN för att sikta
  • VÄNSTERKLICKA för att skjuta  

  Tangentbord:

  • Förflytta dig med W, A, S och D 
  • Ducka med C 
  • Lås muspekaren med L 
  • Hoppa med MELLANSLAG 

  Om spelutvecklaren

  Spelet utvecklades av CrazyGames, en spelstudio i Belgien.

  Spela på mobil

  Google Play

 • Road of Fury: Desert Strike
  Spela
  Road of Fury: Desert Strike
  Spelat 2404 gånger

  Världen faller samman och Rass är en av få som kan hålla ihop den. Följ med den här hänsynslösa krigaren på hans nästa uppdrag i det här intensiva racingspelet. Han har precis fått ett meddelande från presidenten och han måste eliminera Duke Mo och hans gäng med farliga brottslingar. Sätt dig bakom ratten i Rass beväpnade bil och gör dig redo för ditt livs resa.

 • VM i bubbelskjutning
  Spela
  VM i bubbelskjutning
  Spelat 3792 gånger

  Fira all VM-dramatik som detta bubbelskjutspel bjuder på. Ta kontroll över kanonen och se hur snabbt du kan rensa bort bubblorna från fältet.

 • 3D Bowling
  Spela
  3D Bowling
  Spelat 12998 gånger

  Hur många strikes kan du göra i detta 3D-bowlingspel? Kliv ut på denna virtuella bowlingbana där du kan utmana en vän eller spela mot datorn.

 • Frogtastic!
  Spela
  Frogtastic!
  Spelat 1720 gånger

  Den här fantastiska grodan kämpar mot horder av farliga klot. Kan du hjälpa honom att förstöra dem innan de når hans näckrosblad i det här spännande match 3-pusselspelet?

 • Domino Frenzy
  Spela
  Domino Frenzy
  Spelat 401 gånger

  Du får bara ett försök! Kan du slå omkull allt i Domino Frenzy?

  Varje nivå består av en massa dominobrickor som är uppställda i ett unikt och spektakulärt mönster. Ta kontroll över bollen och sikta på den första dominobrickan. Ditt mål är att välta varenda en. Kan du välta alla rader på alla banor i det här knepiga pusselspelet?

  Spelkontroller 

  • ANVÄND MUSEN för att sikta med bollen.
  • VÄNSTERKLICKA för att skjuta iväg den. 

  Fysikspel är roliga och spännande. Om du gillade Domino Frenzy borde du även spela Roll the Ball och Tenkyu Ball Balancing.

 • Bubbelskjutare Pro
  Spela
  Bubbelskjutare Pro
  Spelat 3307 gånger

  Kan du poppa bubblor som ett proffs? I så fall kan du bevisa det med detta utmanande bubbelskjutspel. Dina färdigheter betygsätts i takt med varje spännande nivå.