Please enter your year of birth

Before you can continue you must enter your year of birth

Kategorier

spel

Inga spel hittades.

Top Down Shooter spel

Det är dags att titta ner på elakingar. Ordagrant!

Vissa Shoot 'Em Up placerar dig i mitten av all action. Om du hellre vill ta ett steg tillbaka och granska hela slagfälten medan du tar ut dina fiender, så är den här kategorin med gratis onlinespel något för dig. 

Om du föredrar old-school-spel som Commando och Ikari Warriors, är du på rätt plats. Spelen i den här kategorin låter dig blästra spår över intensiva slagfält från ett översyns-perspektiv. Du kommer att kunna se vad du står inför, och planera dina attacker i därefter.

Det betyder inte att du kommer att kunna slutföra alla nivåer och uppdrag i dessa spel i din egen takt. Precis som på ett riktigt slagfält, kommer fiendens trupper inte bara att vänta på att du slänger en granat på dem. De kommer att komma mot dig med allt de har. Du måste undvika deras kulor och missiler medan du tar skydd bakom tunnor, jeepar, eller vad som helst som kommer att hålla dig trygg medan du räknar ut ditt nästa drag. 

Du måste också ta ut enstaka slutfiender eller militärtransport. Om en väl beväpnad helikopter angriper dig med en ström av kulor, kommer du kunna hantera det, eller hur? Om så är fallet kommer du förmodligen inte att vara orolig om du springer in i en storvuxen general med obegränsad ammunition till sitt förfogande, eller en vällagrad militär-utpost med mängder av soldater. 

Svettas inte för mycket. Du kommer garanterat att hitta massor av fantastiska vapen och uppgraderingar längs med vägen. Om saker verkligen blir för oförutsägbara, kan du alltid ringa in en kompis för att hjälpa dig i lägena för 2 spelare. Var noga med att "hålla dig kylig" medan du kollar in dessa gratis onlinespel.