Bullet Hell spel

 • Gun Blood
  Spela
  Gun Blood
  Spelat 18659 gånger

  Hur snabbt kan du skjuta med din pistol och döda din motståndare? Få svaret i det här blodiga och roliga skjutspelet som utspelar sig i vilda västern! Klara, färdiga, dra!

 • Prickskyttarna
  Spela
  Prickskyttarna
  Spelat 11919 gånger

  När det hettar till finns det bara ett gäng att lita på: prickskyttarna.

 • Prickskyttarna 2
  Spela
  Prickskyttarna 2
  Spelat 2775 gånger

  Har du en skarp blick och stadiga händer? Plocka upp ditt gevär och försvara er position!

 • Ricochet Kills 4
  Spela
  Ricochet Kills 4
  Spelat 3986 gånger

  Du måste använda din grymma fysikförmåga för att besegra den nya kullen av brottslingar. Skjut ner dem, en efter en, i det här onlinespelet.

 • Stealth Sniper
  Spela
  Stealth Sniper
  Spelat 803 gånger

  Det viktigaste för en krypskytt är att aldrig bli upptäckt. Skytten vill kunna döda utan att bli sedd. Träna på att gömma dig och skjuta ihjäl hela arméer och viktiga personer. Rädda världen i det här förstapersonskjutare- och krypskyttespelet i 3D.

 • Ricochet Kills: Space
  Spela
  Ricochet Kills: Space
  Spelat 24 gånger

 • Ricochet Kills: Siberia
  Spela
  Ricochet Kills: Siberia
  Spelat 200 gånger

  En grupp av zombies försöker ta över denna forskningsbas i Sibirien. Stor chans! Hjälp denna forskare att besegra dem i detta dynamiska pussel och actionspel.

Det är en virtuell lavin av ammunition!

Det blir inte mer intensivt än detta! Har du någonsin sett så många kulor? De fortsätter bara att komma!

Dessa actionspel är inte för hjärtsvaga. Om du tycker att fps-spel är "ganska lätta" och retro side-scrollers "en bris", så är du på rätt ställe. I bullet hell spel kommer du att bli bombarderad med så mycket ammunition att du kan spendera hela dagarna att räkna den. OK, du kunde om de här kulorna inte flög rakt mot huvudet! 

Dessa spel är som Shoot 'em up-spel, men på steroider. MASSOR av steroider. Många spelare tycker att de är utmanande. Andra kan beskriva dem som "helt galna". Det enda sättet du överlever längre än en handfull sekunder är om du memorerar mönstret för alla kulor som kommer i din väg. Det finns ju en anledning till varför dessa spel heter "bullet hell". 

De fiender du kommer att kämpa mot har vapen och ammunition som skulle kunna förse hela arméerna. Med viss övning kommer du dock att kunna räkna ut kloka sätt att besegra dem. Bullet hell spel är ungefär lika utmanande som videospel. Om du letar efter en spelupplevelse online, till skillnad från alla andra, är tiden att slåss nu! Helvetet har inget raseri som en gamer som trotsar ett bullet hell game!