Please enter your year of birth

Before you can continue you must enter your year of birth

Kategorier

spel

Inga spel hittades.

Bullet Hell spel

Det är en virtuell lavin av ammunition!

Det blir inte mer intensivt än detta! Har du någonsin sett så många kulor? De fortsätter bara att komma!

Dessa actionspel är inte för hjärtsvaga. Om du tycker att fps-spel är "ganska lätta" och retro side-scrollers "en bris", så är du på rätt ställe. I bullet hell spel kommer du att bli bombarderad med så mycket ammunition att du kan spendera hela dagarna att räkna den. OK, du kunde om de här kulorna inte flög rakt mot huvudet! 

Dessa spel är som Shoot 'em up-spel, men på steroider. MASSOR av steroider. Många spelare tycker att de är utmanande. Andra kan beskriva dem som "helt galna". Det enda sättet du överlever längre än en handfull sekunder är om du memorerar mönstret för alla kulor som kommer i din väg. Det finns ju en anledning till varför dessa spel heter "bullet hell". 

De fiender du kommer att kämpa mot har vapen och ammunition som skulle kunna förse hela arméerna. Med viss övning kommer du dock att kunna räkna ut kloka sätt att besegra dem. Bullet hell spel är ungefär lika utmanande som videospel. Om du letar efter en spelupplevelse online, till skillnad från alla andra, är tiden att slåss nu! Helvetet har inget raseri som en gamer som trotsar ett bullet hell game!